-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ آبان ۱۲, چهارشنبه

Latest News from Mizan Khabar for 11/03/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



edam

 

بنا بر اطلاعاتی که  کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران کسب کرده است در ادامه اجرای احکام اعدام در زندان وکیل آباد مشهد،  سه شنبه گذشته چهارم آبان ماه ، حکم اعدام در مورد ۱۰ زندانی دیگر محکوم به اعدام در زندان وکیل آباد مشهد به صورت گروهی و بدون اعلام رسمی مقامات دولت ایران اجرا شد. همه قربانیان این اعدامها متهمان مربوط به مواد مخدر بوده اند.

گفتنی است در بین اعدام شدگان  روز ۴آبان، یک شهروند نیجریه نیز وجود داشته است. همچنین در اعدام های مشابه در زندان وکیل آباد مشهد در ماههای اخیر،  شماری تبعه کشور افغانستان و یک تبعه کشور غنا نیز اعدام شده اند.

این اعدام ها نیز بدون اطلاع و حضور وکلا و خانواده و بدون اطلاع قبلی خود محکومان به اعدام صورت گرفته است.  به گفته منبع یاد شده که با کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران سخن می گفت «این اعدام ها بدون ابلاغ تاییدیه دیوان عالی کشور و بدون اعلام زمان اعدام به خانواده ها و وکلای متهمان اجرا شده است. تایید حکم این اعدام های شتابزده و پنهانی و دستور اجرای آنها از سوی دیوان عالی کشور تنها به آقای ذوقی دادستان مشهد و رئیس زندان ابلاغ میشود. خانواده اعدام شدگان ، چهارشنبه ۵ آبان از اعدام بستگانشان مطلع شده اند و پس از دادن پول طناب ، جنازه اعدام شدگان را در بهشت رضا مشهد تحویل گرفته اند.»

این اعدام های گروهی در حضور ذوقی دادستان مشهد یا معاون وی، رئیس زندان وکیل آباد ،علیزاده رئیس حفاظت زندان ، انوری قاضی زندان و سرهنگ قنادزاده يا سرگرد اسماعیلی جامی فرمانده های سابق و فعلی کلانتری شهرک ناجا و توسط ماموران گارد ویژه اجرا شده است.

احکام گسترده اعدام در دادگاه انقلاب مشهد توسط قاضی خسروی، قاضی سلطانی ، قاضی یسابی ، قاضی کاووسی و قاضی کابلی به صورت شتابزده و در راستای بخشنامه محسنی اژه ای دادستان کل کشور به دادستان های انقلاب در شهرستانها ،صادر شده است.

از آنجا که این دادگاه ها به دستور دادستان کل کشور به صورت غیرعلنی، شتابزده ، بدون رعایت حقوق اولیه متهم و با استناد به اقرار های تحت فشار و شکنجه برگزار و احکام اعدام به صورت فله ای در آنها صادر میشوند ، احکام اعدام بدون رعایت آیین دادرسی عادلانه صادر میشود و در بسیاری از موارد افرادی کاملا بیگناه محاکمه و اعدام شده اند.

طبق گفته های زندانیان زندان وکیل آباد مشهد ، از تیر ماه سال ۸۸ تا ۴ آبان سال ۸۹ ، دست کم ۵۰۸ مجرم مربوط به پرونده های مواد مخدر در زندان وکیل آباد مشهد اعدام شده اند و صدها زندانی دیگر زندان وکیل آباد مشهد نیز در انتظار اعدام میباشند.

در روزهای گذشته کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران  به نقل از منابع موثق از  اعدام دسته جمعی و پنهانی ۲۳ زندانی دیگردر زندان وکیل آباد مشهد در مهرماه ۸۹ خبر داده بود
 


 

benzin02

خودکفایی بنزین با تولید بنزین از پتروشیمی ها، امروز سکه رایج دولتی هاست. تا قبل از دولت دهم سخن از ساخت بزرگترین پالایشگاههای بنزین در خاورمیانه بود. نفتی های دولت نهم هم هر وقت این سخن را میگفتند گوشه ای به نفتی های اصلاحات میزدند که به فکر خودکفایی در بنزین وساخت پالایشگاه نبودند. اما این روزها در دوران دولت دهم بزرگترین پروژه ساخت پالایشگاه یعنی "ستاره خلیج فارس"از دی ماه 88 کاملا متوقف شده وهیچ فعالیتی در آن نمیشود.

بنا بر نوشته وبلاگی به نام "حقایق پالایشگاه ميعانات گازي بندرعباس"، این  پالايشگاه از ابتداي دي ماه 1388 تا كنون در مقدار پيشرفت 34 درصد ثابت باقي مانده و از همين تاريخ تعداد بسيار زيادي از كاركنان و كارگران اين پالايش اخراج شده اند. كاركنان و كارگران اخراج شده هم همچنان بخشي از مطالباتشان را دريافت نكرده  و مديران اين پروژه نیز جز وعده هاي واهي تزريقات مالي و شروع مجدد پروژه تاكنون حرفی نزده اند. در عین حال كاركنان و كارگران اخراج شده تهديد شده اند كه در صورت شكايت، شانس جذب مجدد در صورت شروع پروژه را نخواهند داشت و بدين ترتيب راه بر آنها بسته است؛ كاركنان و كارگراني هم كه شكايت نموده اند تاكنون هيچ نتيجه اي نگرفته اند.

اخبار منتشر شده در اين زمينه اكثرا بطور يكطرفه از زبان مديران پروژه بيان شده است. همین وضعیت در طرح توسعه پالایشگاه اصفهان و پالایشگاه شیراز، شركت بزرگ مجتمع گاز پارس جنوبي، شركت پژوهش و فنآوري پتروشيمي، پتروشیمی گلستان، پالايشگاه آبادان (فاز 3) هم حاکم است. همچنین به گزارش اویل نیوز، بر اساس اظهارات مسئولان پیشین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، عمليات اجرايي پالايشگاه ستاره خليج فارس که با ظرفيت پالايش روزانه 360 هزار بشکه نفت از سال 1385 آغاز شده، و  پس از گذشت چهار سال باید به بهره برداری برسد ـ بر این اساس می بایست طی سال جاری شاهد بهره برداری مهم ترین پالایشگاه کشور برای تولید بنزین با کیفیت استاندارد جهانی باشیم ـ نیز متوقف شده است. به گزارش شانا در خرداد ماه  علیرضا ضیغمی، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در باره پالایشگاه در حال ساخت ستاره خلیج فارس گفته بود: "این پالایشگاه که با هدف تصفیه روزانه 360 هزار بشکه میعانات گازی و جلوگیری از واردات بنزین و دیگر فرآورده های نفتی هم اکنون در دست ساخت است تا کنون 11/35 درصد پیشرفت داشته است."

 

سخن از پیشرفت بود یک زمانی

این در حالی است که مدیرعامل سابق شرکت ملی پالایش و پخش (شهنازی زاده) در نشست های مطبوعاتی خود با اطمینان از پیشرفت مطابق برنامه 7 پالایشگاه در دست احداث کشور سخن می گفت و این موضوع هم اکنون هم در مصاحبه ها و کنفرانس های خبری مدیرعامل جدید پالایش و پخش تکرار می شود.

به گزارش ایسنا یک سال ونیم پیش، سید نورالدین شهنازی زاده در زمان مدیریتش با بیان اینکه "تاکنون در روند ساخت پالایشگاه های جدید هیچ وقفه ای رخ نداده است"، از امکان ساخت پالایشگاه های جدید با نفت 45 دلاری خبر داده بود که نه تنها راهی برای رسیدن به خودکفایی کشور محسوب می شود بلکه می تواند ایران را به عنوان صادرکننده قدرتمند نفت در عرصه بین المللی معرفی کند؛ او همچنین گفته بود با توجه به بررسی ‌های کارشناسی انجام شده، طرح ساخت پالایشگاه جدید توجیه اقتصادی دارد و تا کنون هیچ گونه مشکلی در روند ساخت این پالایشگاه ها رخ نداده است!

به گفته وی "هفت پالایشگاه نفتی آبادان (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 350 هزار بشکه فرآورده)، بندرعباس (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 320 هزار بشکه فرآورده)، تهران (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 220 هزار بشکه فرآورده)، اصفهان (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 200 هزار بشکه فرآورده)، اراک (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 150 هزار بشکه فرآورده) تبریز (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 110 هزار بشکه فرآورده)، شیراز (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 40 هزار بشکه فرآورده)، کرمانشاه (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 25 هزار بشکه فرآورده) و لاوان (با ظرفیت اسمی تولید روزانه 20 هزار بشکه فرآورده) وظیفه تولید روزانه 251 میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور را بر عهده دارند که تا سال 1392 هفت پالایشگاه دیگر به این 9 پالایشگاه اضافه خواهد شد."

بعد از آن بخشی از اعتبار مالی مورد نیاز ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز  از محل تسهیلات شرکت نیکو تامین شد که بر اساس دستور وزیر نفت قرار بود 620  میلیون یورو (800 میلیون دلار) در قالب فاینانس از محل تسهیلات شرکت نیکو برای ساخت این پالایشگاه اختصاص یابد. پیش از آن نیز 400 میلیون یورو از سرمایه مورد نیاز پروژه از سوی شرکت نیکو برای ساخت این پالایشگاه اختصاص یافته بود که 180 میلیون یورو از این میزان در قالب فاینانس برای ساخت پالایشگاه هزینه شده و 220 میلیون یورو باقی مانده نیز به دستور وزیر نفت برای ساخت این پالایشگاه اختصاص یافته بود.

علاوه بر این در سفر استانی هیات دولت به استان هرمزگان نیز حدود یک میلیارد و 500 میلیون دلار برای ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، چند طرح نیروگاهی و طرح های دیگر اختصاص داده شد که مطابق پیش بینی  های صورت گرفته، حدود 620 میلیون یورو ( 800 میلیون دلار) از این منابع نیز به ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس اختصاص داده شد. فروش اوراق مشارکت پس از انجام فرآیند افزایش سرمایه از دیگر راه های تامین اعتبار مالی این پالایشگاه بود که در مرحله نخست عرضه اوراق مشارکت حدود 200 میلیون یورو اوراق برای تکمیل این طرح پالایشی منتشر شد.

 

سرمایه‌گذاران پالایشگاه‌ها چه کسانی هستند؟

از صددرصد سهام5 پالایشگاه جدید واگذارشده 11 درصد سهم خارجی ها، 70درصد متعلق به زیر مجموعه های شرکت های دولتی (نیمه خصوصی ) و تنها 19درصد متعلق به بخش خصوصی داخلی است.

سهم سرمایه گذاری خارجی در ساخت این پالایشگاه ها تنها 55 درصد است. اندونزی در 15 درصد سهام  پالایشگاه ستاره خلیج فارس و مالزی در 40 درصد سهام پالایشگاه مایعات گازی پارس پتروفیلد شیراز مشارکت کرده است و دیگر سرمایه گذاران داخلی هستند.

از جمله سرمایه گذاران داخلی که سهم عمده ای از این سرمایه گذاری ها را دارا هستند می توان به شرکت تدبیرانرژی اشاره کرد که در حال حاضر 80 درصد سهام پالایشگاه نفت سنگین هرمز را در اختیار دارد. بر اساس پیگیری های صورت گرفته این شرکت زیر نظر "ستاد اجرایی فرمان حضرت امام" فعالیت می کند. در این بین 80 درصد از مجموع  سهام این پالایشگاه ها در اختیار شرکت توسعه صنایع پالایش نفت است که از این میزان 40 درصد سهام پالایشگاه مایعات گازی پارس پتروفیلد شیراز، 20 درصد سهام پالایشگاه نفت سنگین هرمز و 20 درصد سهم پالایشگاه خوزستان را شامل می شود.

شرکت توسعه صنایع پالایش نفت ایران آبان در آغاز با هدف جلب مشارکت سرمایه گذاران خارج از کشور تاسیس شد اما به گفته مسئولان نفتی، این شرکت با تغییر کاربری در یکی از شرکت های منحل شده شرکت ملی پالایش و پخش، آغاز به کار کرده و در حال جلب مشارکت سرمایه گذاران خارجی در کشورهای مالزی، سوریه و اندونزی است. به عبارت دیگر این شرکت که تنها با هدف جلب سرمایه خارجی تاسیس شده، در حال حاضر سهام دار سه پالایشگاه جدید محسوب می شود.

پس از این دو سهام دار بزرگ پالایشگاه های جدید می توان به سهم 75 درصدی کنسرسیومی متشکل از شرکت های داخلی و خارجی در پالایشگاه خوزستان به عنوان سومین سهام دار بزرگ در این پالایشگاه ها اشاره کرد. البته مشخص نشده که این سهامداران داخلی و خارجی چه کسانی هستند و هر یک چقدر سهم دارند. در این ارتباط  تنها به این نکته اکتفا می شود که این سهامداران متشکل از یک بخش خصوصی داخلی و خارجی در قالب یک کنسرسیوم هستند.

تامین اجتماعی نیز در قالب شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی با سهمی به ترتیب 55 درصد و 25 درصد نقش بسزایی در تامین سرمایه لازم برای ساخت این پالایشگاه ایفا کرده است. در حال حاضر 80 درصد سهم پالایشگاه آناهیتا در اختیار تامین اجتماعی و 20 درصد مابقی نیز در اختیار شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی است.

البته در این میان نیز باید سهم 35 درصدی شرکت نفت و گار تامین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس را نیز به سهم تامین اجتماعی در پالایشگاه های جدید افزود. در این بین کمترین سهم را شرکت سرمایه گذاری ایران دارد که حدود 20 درصد سهم پالایشگاه مایعات گازی پارس پتروفیلد شیراز را در اختیار دارد. در حال حاضر علی نقی خاموشی رئیس هیئات مدیره این شرکت است.

چندین سال از زمان آغاز ساخت 7 پالایشگاه نفتی جدید می گذرد و دوران پایانی وعده داده شده برای اتمام پروژه ها نزدیک می شود؛اینک با سخنان ضیغمی، امسال وعده مسئولان نفتی محقق نمی شود چرا که به جای راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس تنها شاهد پیشرفت 35 درصدی آن هستیم.

منبع:روزآنللاین/اردلان صیامی


 


 

mohammad_seifzadeh

محمد سیف زاده، وکیل دادگستری که به 9 سال زندان و 10 سال محرومیت از وکالت محکوم شده، به "روز" می گوید این حکم کاملا سیاسی و یک بیانیه سیاسی قضائی وابسته به جناحی خاص و علیه وکلای مستقل است و او این حکم را قبول نخواهد کرد.

به اعتقاد سیف زاده که عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر است، قاضی دادگاه با صدور این رای آبروی نظام جمهوری اسلامی و قوه قضائیه را به تاراج گذاشته و این رای پیش درآمدی برای برخورد با وکلای مستقل دادگستری است.

محمد سیف زاده روز شنبه از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب به اتهام تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر به زندان و محرومیت از وکالت محکوم شد. در حکم صادره نزدیکی به شیرین عبادی، برنده ایرانی جایزه صلح نوبل نیز به عنوان یکی از اتهامات این وکیل دادگستری مطرح شده است.

اتهامی که شیرین عبادی در واکنش به آن به "روز" می گوید: "سئوال از بازجوی قاضی نما این است که طبق کدام ماده دوستی و نزدیکی به شیرین عبادی جرم است و اگر جرم نیست چرا در دادنامه به آن اشاره شده است؟"

خانم عبادی حکم صادره برای آقای سیف زاده را نشانگر عدم استقلال قوه قضائیه می داند و می گوید: "متاسفانه قضات رسیدگی کننده به اتهامات سیاسی و عقیدتی به آلت دست ماموران امنیتی تبدیل شده اند."

برنده ایرانی جایزه صلح نوبل روز گذشته نیز در واکنش به حکم مذکور دربیانیه ای مشترک با دو نهاد  جامعه دفاع از حقوق بشر و کمپین بین المللی حقوق بشر از کمیساریای عالی حقوق بشرسازمان ملل درخواست کرد که در راستای صدور حکم برائت آقای سيف زاده و آزادی فوری خانم ستوده و آقای اوليايی فرد اقدام و با تذکر به جمهوری اسلامی ايران، آنان را متوجه مفاد قطعنامه مذکور کند.

نسرین ستوده و محمد اولیایی فر دو وکیل دادگستری هستند که در بازداشت به سر می برند.

 

سیف زاده: حکم سیاسی

محمد سیف زاده به روز می گوید که حکم صادره را نخواهد پذیرفت. او این حکم را سیاسی می داند و تاکید می کند: "قاضی در دادگاه به دفاعیات من هیچ توجهی نکرد و رفتار او کاملا نشان میداد که این آقا مطلقا به قانون آشنایی ندارد و یا اگر هم آشنایی دارد از قانون تجری میکند. به صراحت می گویم که آقایان آبروی نظام و قوه قضائیه را به تاراج گذاشته اند و این حکم پیش درآمدی است برای برخوردهای بعدی با وکلای مستقل".

عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر می افزاید: "من هیچ حکمی را نخواهم پذیرفت و تا زنده هستم انتقاد خواهم کرد و در مقابل رای خلافی که توسط قاضی غیرصالحی که سواد حقوقی ندارد صادر شده ایستادگی خواهم کرد، مگر اینکه در یک شعبه بی طرف مورد تجدید نظر خواهی قرار بگیرد؛ نه آن چند شعبه ای که عین احکام صادره بدوی را تایید می کنند. از آقای آوایی، رئیس دادگستری هم که خوشبختانه حقوقدان است میخواهم پرونده را به یک شعبه بی طرف ارجاع دهد."

آقای سیف زاده معتقد است که "هیچ قاضی مستقلی با دیدن این رای، آن را به عنوان یک رای قضایی نخواهد پذیرفت چون این رای، یک بیانیه سیاسی، قضایی وابسته به جناحی خاص علیه وکلای مستقل است و یک بیانیه حزبی است نه یک رای حقوقی و قضایی."

این وکیل دادگستری که وکالت بسیاری از فعالان سیاسی، مطبوعاتی و مدنی را برعهده دارد می گوید صدور چنین رایی برای او غیر منتظره نبوده است: "وقتی پرونده را به دادگاههایی می فرستند که وابستگی حزبی، سیاسی و جناحی این دادگاهها محرز است می دانستم که نباید در انتظار حکمی حقوقی و قضایی با مستندات حقوقی باشم."

 

شیرین عبادی: دادنامه توسط مامورین امنیتی انشا شده

شیرین عبادی، رئیس کانون مدافعان حقوق بشر نیز در واکنش به حکم صادره به "روز" می گوید: "حتی یک دانشجوی حقوق نیز با خواندن این حکم متوجه می شود که دادنامه توسط مامورین امنیتی انشا شده و فردی که نام قاضی را روی خود گذاشته آن را امضا کرده است."

وی با اشاره به سابقه آقای سیف زاده در قبل از انقلاب می گوید: "آقای سیف زاده قبل از انقلاب قاضی بسیار خوش نام و مدافع انقلاب اسلامی بود و تلاش او برای استقلال قوه قضائیه مورد تایید همه همکاران بود. مدتی پس از پیروزی انقلاب چون متوجه شد که دادگستری توان اجرای عدالت را ندارد از قضاوت بیرون آمد و مدتی خانه نشین شد و سپس با اخذ پروانه وکالت از کانون وکلا به دفاع از مظلومین و قربانیان حقوق بشر پرداخت. پس از آنکه در زمان حادثه دردناک کوی دانشگاه من بازداشت شدم آقای سیف زاده وکالت مرا برعهده گرفت و این امر مقدمه همکاری بیشتر ما شد تا اینکه با هم کانون مدافعان حقوق بشر را تاسیس کردیم. او سرپرست تیم وکلایی بود که به صورت رایگان از متهمان سیاسی و عقیدتی دفاع میکردند."

خانم عبادی مشارکت در تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر و دفاع رایگان از قربانیان نقض حقوق بشر را جزو افتخارات حرفه ای آقای سیف زاده می داند و می گوید که نه تنها نبایستی این وکیل دادگستری محاکمه شود بلکه باید مورد تقدیر و تشویق هم قرار بگیرد.

وی ابراز امیدواری میکند پرونده آقای سیف زاده در دادگاه تجدید نظر توسط یک قاضی واقعی و نه گوش به فرمان وزارت اطلاعات مورد رسیدگی قرار بگیرد و حکم تبرئه این حقوقدان صادر شود.

برنده ایرانی صلح نوبل سپس خطاب به کانون وکلای دادگستری می گوید: "عافیت طلبی بس است. این کانون باید از اعضای خود دفاع کند."

او سپس با اشاره به زندانی بودن نسرین ستوده و محمد اولیایی فر می افزاید: "من یکبار دیگر توجه هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز را به این امر بدیهی جلب میکنم که دفاع از اعضای کانون که به علت اشتغال به وکالت، به صورت غیرقانونی دچار دردسر شده اند برعهده آنان است و تاکنون برای تعداد دیگری از وکلا از سوی قوه قضائیه مشکلات جدی فراهم شده. سکوت دیگر بس است اگر امروز در مقابل قانون شکنی قوه قضائیه ایستادگی نکنید فردا تک تک هیات مدیره را هم به سرنوشت خانم ستوده و آقای سیف زاده دچار خواهند کرد."

 

مستندات صدورحکم

عبدالکریم لاهیجی، رئیس جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران هم در همین ارتباط به "روز" می گوید: "تنها نهادی که می تواند وکیلی را از وکالت محروم سازد دادگاه انتظامی وکلا است و این مساله به هیچ عنوان در صلاحیت دادگاه انقلاب نیست."

آقای سیف زاده نیز با اشاره به همین مساله توضیح میدهد: "در مورد محرومیت از وکالت در لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری به صراحت آمده که رسیدگی به صلاحیت وکلا بر عهده دادگاه انتظامی کانون وکلا است و تنها مرجعی که حق دارد در مورد پرونده یک وکیل اظهار نظر کند، دادسرا و دادگاه انتظامی کانون وکلا است و ظاهرا قاضی دادگاه از این موضوع نیز بی اطلاع بوده است."

وی می افزاید: "برمبنای حکم، من تنها از وکالت در محاکم قضایی محروم شده ام بنابراین می توانم در در محاکم اداری، ثبتی، موسسات و وزارتخانه ها وکالت کرده ومشاوره دهم و گویا قاضی متوجه این بعد از قضیه نبوده است".

او سپس به بخش پایانی حکم صادره اشاره می کند: "در پایان حکم خیلی جالب است که قاضی نوشته 9 سال حبس با احتساب روزهای بازداشت، یعنی قاضی اصلا از محتویات پرونده خبر ندارد و پرونده را نخوانده و نمیداند که من بازداشت نیستم."

از این حقوقدان درباره مستندات و شواهدی که مبنای صدور چنین حکمی برای او شده می پرسم. می گوید: "در رای صادره نوشته شده که من کانون مدافعان حقوق بشر را تاسیس کرده ام و این کانون از گروههای معاند و اپوزیسیون، معلمان، دانشجویان، کارگران، سندیکاها و هر کسی که مشکلی در دادگستری داشت دفاع میکرده و از نهضت آزادی، جبهه ملی، جنبش مسلمانان مبارز و حزب ملت ایرن به عنوان گروههای معاند و اپوزیسیون نام برده شده است."

وی می افزاید: "سپس نوشته اند که ما «به اصطلاح» فعالیت حقوق بشری میکردیم و قانون اساسی، قانون مجازات اسلامی و قانون دادرسی کیفری و قوانین کشور را در کانون تدریس و تعلیم میدادیم و از طریق سمینار و برگزاری کلاس قوانین را بررسی کرده و در مواردی خواستار اصلاح این قوانین می شدیم. بعد طی نامه نگاری با برخی مسئولین و مقامات، پیشنهاداتی برای اصلاح این قوانین میدادیم. بعد نوشته اند ما در مسافرت های خارجی و داخلی در جمع مخالفین و معاندین سخنرانی میکردیم و وکالت گروههای معاند و مجاهد را می پذیرفتیم و..."

آقای سیف زاده با اشاره به کمیته های اعدام بس کودکان، زنان، انتخابات آزاد و سالم و عادلانه، شورای ملی صلح، وکلا و دفاع و نظارت که در کانون مدافعان حقوق بشر تشکیل شده بودند می گوید: "در رای نوشته شده که ریاست اغلب این کمیته ها را من برعهده داشته ام  و محرک اصلی صدور بیانیه ها و موضع گیری ها من بوده ام و به اقلیت های قومی مشاوره میدادم و در کمیته انتخابات آزاد، سالم و عادلانه بیانیه صادر کرده و در خصوص انتخابات ریاست جمهوری القای شبهه تقلب کرده ام و خواهان برچیده شدن نظارت استصوابی شده ام و..."

به گفته آقای سیف زاده ارتباط با امریکا و دول غربی از دیگر موارد اتهامی است که در رای صادره وجود دارد: "در اثبات این مساله نوشته شده روزی که در کانون مدافعان حقوق بشر را پلمپ کردند رئیس جمهور امریکا و اتحادیه اروپا بیانیه داده  و این عمل را محکوم کرده اند و..."

عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر می افزاید: "نهایتا عرض کنم که نوشته اند بانی اصلی همه  کارهایی که در کانون مدافعان حقوق بشر انجام می شده من بوده ام. در چند جای حکم هم نوشته اند که من ازنزدیک ترین یاران خانم شیرین عبادی هستم. گویی که وجود خانم عبادی نیز از سوی آقایان جرم تلقی می شود و جرم من این است که با خانم عبادی دوستی 30 ساله دارم."

حکم این وکیل دادگستری به استناد ماده 498 و 500 قانون مجازات اسلامی و رعایت ماده 47 همین قانون صادر و او محکوم به اقدام علیه امنیت ملی کشور شده است.

آقای سیف زاده با اشاره به اینکه "تمام فعالیت های انساندوستانه و حقوق بشری کانون مدافعان حقوق بشر از نظر جمهوری اسلامی جرم تلقی شده" به سابقه تشکیل این کانون اشاره میکند: "استارت کانون مدافعان حقوق بشر را من در سال 76 به اتفاق خانم مهرانگیز کار زدم اما ایشان زندانی شد و بعد هم بیمار شدند و من هم با خانم عبادی صحبت کردم. از همان ابتدا هم میدانستیم که چون اولین ارگانی هستیم که اعلامیه جهانی حقوق بشر را در ایران پیاده میکنیم باید انتظار برخورد داشته باشیم."


 


Zendan-01

یک منبع موثق به  کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت  که مهندس محمدرضا ( حسین ) فرزین فعال فرهنگی و سیاسی شهر مشهد و معاون قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران در دوران جنگ، که از دو هفته پیش توسط ماموران اطلاعات سپاه خراسان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است، همچنان در وضعیت بلاتکلیف به سر میبرد و تاکنون اداره اطلاعات شهرستان مشهد از بازداشت و محل نگهداری وی ابراز بی اطلاعی کرده است ، امری که با توجه به بیماری قلبی وی باعث نگرانی خانواده وی در مورد سلامتی اش شده است. آقای  فرزین در سال گذشته عمل قلب باز نجام داده است و از بیماری فشار خون نیز رنج میبرد.

این منبع نزدیک  به خانواده فرزین به کمپین گفته که هنگام بازداشت این سردار پیشین سپاه پاسداران ، ۹  مامور اطلاعات سپاه بدون ارائه حکم قضایی و در حالی که همسر و دختران وی بدون حجاب و با لباس راحتی در حال خوردن صبحانه بوده اند ، به داخل خانه یورش برده اند. این فرد اگاه همچنین گفت : « ماموران اطلاعات سپاه عکس ها و فیلم های خانوادگی این سردار سابق سپاه را بررسی کرده اند ، داخل کمد لباس دختران وی را با وقاحت تمام گشته اند ، به وی و خانواده اش توهین کرده اند و در یک کلمه حرمت این خانواده متدین را شکسته اند.»

منبع یاد شده همچنین به کمپین گفت: « ماموران سپاه همه تلفن های همراه خانواده وی ، تعداد زیادی کتاب ، سیستم های کامپیوتر ، سی دی ها ، فیلم ها و عکسهای خانوادگی خانواده فرزین را نیز به همراه خود برده اند و حتی با هک کردن کامپیوتر شخصی آقای فرزین و به دست آوردن پسورد فیس بوک وی ،جهت پرونده سازی برای وی برخی مطالب غیر دینی در فیس بوک وی منتشر کرده اند که بعد از مدتی از فیس بوک وی حذف شده است. ماموران اطلاعات سپاه که  وی برخی از انها را میشناخته است به مدت ۴ ساعت تمام منزل وی را تفتیش نموده اند.»

محمدرضا فرزین در دوران اصلاحات معاون فرهنگی شهرداری مشهد نیز بود. وی کارگردان سینما میباشد و تا یکماه پیش در رشته کارگردانی در دانشگاه علمی کاربردی مشهد تدریس می کرده است که به علت فعالیت های سیاسی اش و با دستور مقامات امنیتی از سمت استادی در این دانشگاه محروم و اخراج شده است. همه فیلم های کاری وی نیز همراه دیگر وسایل وی توسط ماموران اطلاعات سپاه توقیف شده است.

آقای فرزین در اوایل دهه ۷۰  با درجه سرتیپی از سپاه پاسداران بازنشسته شده است.

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به mizankhabar-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به mizankhabar@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته