-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ بهمن ۱۵, شنبه

Latest News from 30Mail for 02/04/2012

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/11/14

یک پزشک

بر طبق خبری که AFP منتشر کرده است، پارک ژئونگ ژئون، یک مرد ۲۴ ساله اهل کره جنوبی، پس از اینکه ماه قبل چند بار مبادرت به توییت دوباره یا «ری‌توییت» پیام‌های همسایه شمالی کرد، به علت تهدید علیه امنیت ملی بازداشت شده است. یکی از ری‌توییت‌های او توییتی بود که در آن عمری طولانی برای ژنرال کیم جونگ ایل درخواست شده بود. با این وجود آقای پارک ادعا می‌کند که ری‌توییت‌های او به خاطر استهزاء توییت‌های کره شمالی بوده است و نه تصدیقی بر آنها.

پارک عضوی از حزب سوسیالیست کره جنوبی است که منتقد کره شمالی به خاطر برخورد نادرست با ساکنانش است. با این وجود فعلا او دشمن مردم کشور خود شناخته شده است و گویا طبق قوانین کره جنوبی، تحسین همسایه شمالی می‌تواند مجازاتی تا ۷ سال زندان در پی داشته باشد!

بر اساس خبری که نیویورک تایمز منتشر کرده است، به نظر می‌رسد که رفتار آقای پارک واقعا با قصد شوخی و بازیگوشی بوده است، او که یک استودیوی عکاسی را از پدرش به ارث برده است، خودش را با کیم جونگ اون مقایسه کرده بود، لینک‌هایی به سرودهای پروپاگاندای کره شمالی داده بود، یک پوستر کره شمالی را تعییر داده بود و بعد از جانشین کردن عکس سرباز کره شمالی با چهره خودش، در دست او یک بطری نوشیدنی الکلی قرار داده بود!

از آگوست سال ۲۰۱۰، دولت کره شمالی اکانتی در توییتر برای خود دست و پا کرده است. اما در عین حال در این کشور اینترنت به شدت محدود است و مردم تنها به یک شبکه داخلی به نام Kwangmyong دسترسی دارند که در آن ۱۳۰۰ تا ۵۵۰۰ صفحه اطلاعات در مورد وزارت‌‌خانه‌ها وجود دارد، دسترسی به این اینترانت از طریق کتابخانه‌های عمومی و کافی‌نت‌های کره شمالی میسر است.

در سال ۲۰۱۰، حدود ۱۵۰ نفر به خاطر نقض قانون پرهیز از تحسین آنلاین کره شمالی، در کره جنوبی مورد بازجویی قرار گرفتند و ۸۲ نفر آنها تعقیب قانونی شدند، درده ماه نخست سال ۲۰۱۱، پلیس کره جنوبی بیش از ۶۷ هزار پست اینترنتی که زعم آنها تهدید برای امنیت ملی بود، پیدا کرد، این عدد در سال ۲۰۰۹، بیش از ۱۴ هزار پست بود.

اما خبر بالا تنها چیز جالبی نبود که در یک هفته اخیر در مورد توییتر و دردسرهایش خوانده بودم:

بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر، وزارت امنیت ملی آمریکا و سازمان‌های دیگر از جمله FBI، شبکه‌های اجتماعی از جمله توییتر و فیس‌بوک را پایش می‌کنند تا اگر احیانا پیام‌هایی در آن که حاکی از تهدید امنیتی باشد، پیدا کنند، به موقع واکنش نشان دهند. اما در این میان، همین دقت و وسواس باعث اشتباهات خنده‌داری هم می‌شود:

دو مرد بریتانیایی بعد از ورود به فرودگاه بین‌المللی لوس انجلس بازداشت شدند و پنج ساعت مورد بازجویی قرار گرفتند. علت؟ توییت‌هایی که یکی از آنها که در آن به شوخی در مورد نابود کردن آمریکا صحبت شده بود، به این دو اجازه ورود به خاک آمریکا داده نشد و شب را در زندانی در کنار مهاجران غیرقانونی سر کردند و نهایتا به انگلستان بازگردانده شدند.

در توییت‌هایی که باعث دردسر مرد بریتانیایی شده بود، او به شوخی نوشته بود که قصد کندن قبر مریلین مونرو و نابود کردن آمریکا را دارد، او که تصور می‌کرد هر کسی را با خواندن توییت‌هایش متوجه شود که او فقط قصد شوخی داشته است، ‌نتوانست مقامات را قانع کند که نابود کردن destroy، یک اصطلاح عامیانه بریتانیایی است که می‌توان تعبیر خوشگذرانی را هم از آن کرد.

پیش از این در سال ۲۰۱۰ هم زنانی که یک بازگران برتانیایی، خسته از بسته بودن فرودگاهی به خاطر بدی آب و هوا، به شوخی توییت کرد که قصد منفجر کردن فرودگاه را دارد، دستگیر شده بود و هفت ساعت مورد بازجویی قرار گرفته بود، در نهایت او مجرم شناخته شد و هزار پوند جریمه شد و در نتیجه آثار سوء این محکومیت قضایی، کارش را از هم دست داد.

منبع: + و + و +


 
 

1390/11/14

اقتصادانه

ایران سال های سال است که مورد تحریم امریکا و کشورهای غربی بوده است. در چند سال اخیر این تحریم ها شدید و شدیدتر شده اند. اما در این چند سال و تا همین اواخر، آنچه که در وقت اعمال تحریم می گفتند این بود که هدف تحریم ها ملت ایران نیست بلکه هدف این است که "رفتار رژیم ایران تغییر کند". به اصطلاح اسم تحریم ها را تحریم های هدفمند گذاشته بودند. با این تحریم های جدید که اعمال شده، دیگر تعارف را کنار گذاشته اند. بر اساس آنچه گفته می شود "هدف از تحریمها این است که موج نارضایتی در ایران زیاد شود و مردم به دولت و رژیم فشار بیاورند تا رفتارش را عوض کند." به عبارت دیگر هدف این است که مردم ایران فشار کارد را بر استخوان خود لمس کنند. این است که از این تحریم ها متنفرم. هدف زندگی مردم ایران شده است.

در این میان واکنش دولت به تحریم ها هم فشار مضاعف بر مردم وارد می کند. اگر به عمق سیاست های جدید دولت نگاه کنید می بینید که واکنش ها گاهی عجیب و غریب اند. مثلاً دولت اصرار دارد که به شما ارز ارزان بدهد. اگر فرزندی در مالزی مشغول تحصیل است و پدر برای تامین مخارج فرزند به بازار برود و دلار 1800 تومانی بخرد، دولت او را قاچاقچی می داند. از طرفی اصرار دارد که به ما مراجعه بفرمایید تا دلار 1220 تومانی خدمت تان بدهیم. مردم را مجرم می کند و خودش را متعهد به تعهدی که برآوردش ممکن نیست. این است که ما مردم، به اصطلاح خارجی ها، "بین یک صخره و شیئی سخت گیر کرده ایم". 


 
 

1390/11/14

در پی صحبت‌های رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی در خصوص ایجاد فشار بر خویشاوندان کارکنان این تلویزیون در ایران، دیده‌بان حقوق بشر و کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران این اقدام جمهوری اسلامی را محکوم کردند.

صادق صبا، رئیس بخش فارسی بی‌بی‌سی، روز پنج شنبه به این تلویزیون گفت که فشار حکومت ایران بر اعضای خانواده بعضی از همکاران این بخش در ماه‌های اخیر تشدید شده و به ویژه در چند روز گذشته در یک مورد خاص به شکلی حاد در آمده است.

آقای صبا ادامه داد که نیروهای امنیتی ایران خواهر یکی از کارکنان بی‌بی‌سی را بازداشت کرده و تحت فشار قرار دادند تا با خویشاوند خود در بی‌بی‌سی تماس بگیرد.

به گفته اقای صبا، بازجویان به فرد بازداشت شده گفته بودند که اگر با برادر روزنامه نگار او در بی‌بی‌سی صحبت کنند، او را آزاد خواهند کرد.

سازمان غیردولتی دیده‌بان حقوق بشر این اقدام جمهوری اسلامی را «گروگان گیری» خوانده و آن را محکوم کرده است.

این سازمان افزوده که خواهر روزنامه نگار بی‌بی‌سی فارسی نزدیک به دو هفته در بازداشت بود و پس از بازجویی اینترنتی از روزنامه نگار بی‌بی‌سی، به قید وثیقه آزاد شده است.

وبسایت خبری ندای سبز آزادی مدت این بازجویی را ۴۰ دقیقه عنوان کرده است.

سارا لی ویتسون، مسئول بخش خاورمیانه دیده بان حقوق بشر، روز جمعه در محکوم کردن این اقدام‌ گفت: «به نظر می‌رسد بازداشت یکی از نزدیکان گزارشگر بی‌بی‌سی فارسی بخشی از یک کمپین گسترده‌تر باشد که با هدف آزار و اذیت روزنامه‌نگاران از طریق فشار وارد کردن بر آنان و خویشاوندانشان صورت می‌گیرد.»

به گفته خانم ویتسون، این اقدام جمهوری اسلامی به معنای آن است که سرکوب‌های این جکومت تا بیرون از مرزهای ایران نیز پیش می‌رود.

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران نیز روز جمعه بازداشت‌های حکومتی و گرفتن اعتراف‌های اجباری از افراد در ایران را محکوم کرده و تأکید کرده است که این اقدام‌ها «به قصد ارعاب» صورت گرفته است.

این کمپین اعلام کرده است که از سال ۱۳۸۴ تا کنون، گزارشگران بدون مرز دستکم ۵۰ مورد اذیت و آزار خانواده های روزنامه نگارانی را که در خارج از ایران زندگی می کنند را گزارش کرده است.

منابع: رادیو فردا، بی‌بی‌سی و کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران

مرتبط:

«ایران ارسال پارازیت روی بی بی سی فارسی را تشدید کرده است»

احضار تعدادی دیگر در رابطه با پرونده بی‌بی‌سی فارسی


 
 

1390/11/14

منابع خبری گزارش دادند که بانک‌های مرکزی قطر و امارات متحده عربی از بانک‌های دیگر این دو کشور خواسته‌اند تا از گشایش اسناد اعتباری (ال سی) برای تجارت با ایران خودداری کنند.

به گزارش رادیو فردا و به نقل از خبرگزاری رویترز، یک بانکدار اماراتی و یک بانکدار قطری این موضوع را تایید کرده‌اند.

پس از اعمال تحریم بانک مرکزی ایران توسط آمریکا به دلیل پافشاری ایران بر برنامه‌های هسته‌ای خود، فشار‌ها از سوی دیگر کشور‌ها نیز بر ایران افزایش یافته است.

درخواست بانک مرکزی امارات متحده از بانکهای این کشور در حالی صورت گرفته است که بنابر گزارش گمرک این کشور، در نیمه نخست سال ۲۰۱۱ میزان تجارت میان این کشور و ایران بیش از ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بوده است.

پس از حضور امارات در نشست رم، که در ارتباط با تامین نفت کشورهای اروپایی پس از تحریم نفت ایران بود، و نیز لفو فعالیت چند شرکت مستقر در دبی به دلیل نقض قطعنامه تحریم علیه ایران، روابط ایران و امارات تیره شد.

ایران پس از آن اعلام کرد که در پاسخ به «رفتارهای غیرمنطقی» دولت امارات متحده عربی، به واردکنندگان کالا از این کشور اجازه بازگشایی اسناد اعتباری  و معامله با واحد پول درهم، واحد پول امارات، را نخواهد داد.

بر اساس گزارش رویترز، حدود هشت هزار بازرگان ایرانی در امارات مشغول به کار هستند که فعالیت بیشتر آن‌ها در حوزه صادرات دوباره کالا به ایران است.

منبع: رادیو فردا

مرتبط:

امارات ٤١ حساب بانکی ایرانی را در راستای تحریم‌ها مسدود کرد


 
 

1390/11/14

وبسایت کلمه گزارش داد که مهدی خزعلی، وبلاگ نویس منتقد دولت ایران، روز پنج شنبه بر اثر خونریزی معده در بیست و پنجمین روز اعتصاب غذای خود به بهداری بند ۳۵۰ زندان اوین منتقل شده است.

بر اساس این گزارش، وضعیت جسمانی آقای خزعلی مناسب نیست و او در طی این ۲۵ روز بیش از ۱۶ کیلوگرم وزن کم کرده است.

چند ماه پیش و در جریان دستگیری های گذشته آقای خزعلی، همسر او هشدار داده بود که آقای خزعلی به علت اعتصاب غذا در دستگیری ۲ سال پیش خود دچار زخم معده شده و اعتصاب غذای مجدد ممکن است سبب خونریزی معده او شود.

بر اساس گزارش وبسایت کلمه، آقای خزعلی گفته که همچنان به اعتصاب غذای خود ادامه خواهد داد.

آقای خزعلی نزدیک به یک ماه پیش با ضرب و شتم شدید نیروهای امنیتی بازداشت شد.

منابع خبری گزارش داده بودند که بر اثر شدت این ضرب و شتم، دست آقای خزعلی نیز شکسته شد.

آقای خزعلی پیش‌تر در نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی نوشته بود که می خواهد یکبار در هفته دردها و مشکلات جامعه را به گوش ایشان برساند و ایشان مختار هستند که این درخواست را بپذیرند یا او را برای پنجمین بار راهی زندان کنند.

آقای خزعلی پس از انتشار "جنتی نامه" که به مسدود شدن وبلاگ‌اش انجامید، برای پنجمین بار راهی زندان اوین شد.

منبع: کلمه


 
 

1390/11/14

روزنامه واشنگتن پست در شماره روز پنج شنبه خود از قول وزیر دفاع آمریکا نوشته است که اسرائیل به احتمال فراوان در بهار سال آینده به ایران حمله خواهد کرد.

دیوید ایگنیشس، روزنامه نگار واشنگتن پست، در مقاله خود درباره علت انتخاب این زمان از سوی اسرائیل نوشته که به گفته مقام‌های اسرائیلی، ایران پس از زمان وارد "دوره مصونیت" خواهد شد.

منظور از "دوره مصونیت" ایران، دوره ایست که این کشور به دلیل داشتن اورانیوم کافی، توانایی ساخت سریع بمب اتمی را دارا خواهد شد.

البته خبرگزاری فرانسه گزارش داده که لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا، در جمع خبرنگاران این صحبت‌ها را رد کرده است.

آقای پانه تا گفته است: «من در این خصوص اظهار نظر نمی‌کنم. دیوید ایگنیشس می‌تواند هر چه می‌خواهد بنویسد، اما درباره اینکه من چه فکر می‌کنم و نظر من چیست، این‌ها را من حوزه خودم می‌دانم و به کسی مربوط نیست.»

وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه به شبکه تلویزیونی "سی بی اس" این کشور گفته بود که ایران در حدود یکسال نیاز دارد تا به دانش تولید سلاح هسته‌ای دست پیدا کند ولی دو یا سه طول خواهد کشید تا آن را عملیاتی کند.

این صحبت‌ها در حالی مطرح شده است که شبکه تلویزیونی "سی ان ان" نیز گزارش داد که یک مقام بلندپایه دولت آمریکا، حمله احتمالی اسرائیل به ایران در بهار آیتده را تایید کرده است.

این مقام آمرکایی، که نامش فاش نشد، گفته است: «این درک کلی در دولت وجود دارد که اسرائیل ممکن است به این نتیجه برسد که ایران در حال توسعه سلاح هسته‌ای است.»

پیش از این باراک اوباما و لئون پانه تا به مقام‌های اسرائیلی درباره حمله خودسرانه به ایران هشدار داده و محالفت خود را با این حمله اعلام کرده بودند.

مقام‌های اسرائیل البته می‌گویند که حمله به ایران محدود و قابل کنترل خواهد بود.

آقای ایگنیشس در مقاله روز پنج شنبه خود از قول یک مقام اسرائیلی خطاب به سیاستمداران آمریکایی نوشته است: «شما کنار بایستید و اجازه دهید ما کار خود را انجام دهیم.»

منابع: بی بی سی و رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته