-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۲۸, سه‌شنبه

Latest News from Emrooz for 07/18/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




رئیس سازمان کار استان تهران تعداد افراد خروجی از کار این استان را در سال گذشته ۱۵ هزار نفر اعلام کرد و گفت: کد بیمه، ملاک اصلی شناسایی اشتغال جدید است.

مهدی رفیعی در گفتگو با مهر آمار کل اشتغال ایجاد شده در استان تهران را طی سال گذشته ۲۶۴ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ما همیشه با گروه هایی به عنوان ورودی به بازار کار و خروجی از آن مواجه هستیم.

رئیس سازمان کار استان تهران اظهار داشت: البته ممکن است یکسری از کارگران به سازمان کار مراجعه کنند و دادخواست بدهند که از کارشان منفک شده اند اما این به معنای خروج آنها از کار نیست بلکه آنها انتظاراتی را مطرح می کنند که در نهایت و در اکثر موارد به بازگشت دوباره آنها به کار منجر می شود.

رفیعی ادامه داد: همچنین برخی از افراد برای کار به مراکز دیگری غیر از جایی که در آن مشغول به کار بوده اند هم معرفی می شوند، بنابراین چرخه ورودی و خروجی به بازار کار همیشه وجود دارد.

وی در خصوص وضعیت بیکاران استان تهران گفت: به صورت کلی اینگونه افراد جزء ورودی های به بازار کار محسوب نمی شوند که ممکن است در برخی ماه ها کمتر و در برخی ماه ها نیز بیشتر باشند.

این مقام مسئول در سازمان کار استان تهران تاکید کرد: آنچه که ما آن را اشتغال جدید محسوب می کنیم در واقع بیمه شده های جدیدی هستند که بتوانیم کد بیمه ای آنها را مبنا قرار دهیم.

به گفته رفیعی، افرادی که از کار خود به صورت قطعی اخراج شده باشند با افرادی که به اداره کار دادخواست داده اند تفاوت دارد ولی با این حال حدود ۱۵هزار نفر در سال گذشته اخراج شده اند.

وی افزود: با این حال بیشتر این افراد دوباره به محیط های دیگر کاری برگشته اند مانند شاغلان پیمانکاری که پس از اتمام یک پروژه کار دیگری را شروع می کنند.


 


مراسم تشییع پیکرپدرسعید حجاریان امروز در تهران برگزار شد.

به گزارش جرس، پدر سعید حجاریان بعد از یک دوره بیماری روز گذشته در تهران درگذشت و مراسم تشییع وی امروز برگزار شد.

بر اساس اخباری که در فیس بوک منتشر شده است، مراسم تشییع وی ساعت ۱۰ صبح در نازی آباد چهار راه دخانیات کوچه به آفرین انجام می شود.

سعید حجاریان که از وی بعنوان مغز متفکر اصلاحات نام برده می شود، پس از انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری همراه با صدها تن دیگر از اصلاح طلبان بازداشت شد و با وجود ناتوانی های جسمی و بیماری های ناشی از ترور ناموفق سال ۷۸ ماهها در زندان تحت شدیدترین شکنجه ها بود.


 


فاطمه رهنما، تنها زندانی سیاسی زن دو سال از حق مرخصی محروم بوده است .او تنها زندانی سیاسی زن است که درزندان سپیدار اهواز در تبعید به سر می برد.
به گزارش کلمه، فاطمه رهنما برای گذراندن مدت ده سال حبسش به زندان سپیدار اهواز تبعید شده است. این در حالی است که خانواده رهنما در اصفهان زندگی می کنند. فاطمه رهنما به دلیل ابتلا به سرطان شرایط بسیار ناگواری را در این زندان که شرایط بهداشتی و رفاهی بسیار نامناسبی دارد سپری می کند. در این زندان، زندانیان از داشتن آب سالم و بهداشتی محروم اند این زندانی با وجود بیماری سختش از دوا و درمان مناسب نیز محروم است.خانواده او به شدت نگران وضعیت او هستند.
با این همه هر بار مسوولان دادستانی تهران و مقاماات قضایی با مرخصی او مخالفت می کنند و برای درمان نیز به او مرخصی پزشکی نمیدهند.
فاطمه رهنما در دهه شصت و در سن ۱۹ سالگی به سه سال و نیم زندان به علت هواداری از یک سازمان سیاسی محکوم شده بود که نهادهای امنیتی از این مساله استفاده کرده و از او به عنوان کسی که سابقه همکاری با سازمان منافقین دارد، یاد کرده بودند. فاطمه رهنما در دادگاه تمامی اتهامات خود از جمله ارتباط و هواداری با سازمان منافقین را رد و تاکید کرده است که در همه این سالها کوچکترین ارتباطی با این سازمان نداشته است.با این همه قاضی پیرعباسی رییس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب او را به ده سال حبس محکوم کرد . او همچنین یک سال از حبس خود را در سال ۸۸ در بند نسوان زندان اوین گذارند. او تاکنون از مرخصی استفاده نکرده است.


 


marzie-vafamehr-naser-taghvaei.jpgمرضیه وفامهر، همسر ناصر تقوایی و بازیگر فیلم "تهران من حراج" بازداشت شد.

ایران بریفینگ خبر داد که مرضیه وفامهر، همسر ناصر تقوایی و بازیگر سینما، بیش از دو هفته هست که در بازداشت نیروهای امنیتی به سر میبرد.تا کنون دلیل این بازداشت به خانواده و یا نزدیکان وی اعلام نشده است، اما به نظر می رسد، دلیل بازداشت وی پخش فیلم "تهران من حراج" ساخته گرناز موسوی است، که وی در سکانسی از این فیلم بدون حجاب در فیلم نشان داده شده است.فیلم «تهران من حراج» اولین فیلم زیر زمینی پس از انقلاب بود که بدون مجوز وزارت ارشاد ساخته و در سطح شهر به فروش رسیده بود .

گفتنی است پگاه آهنگرانی و رامین پرچمی از هنرمندان جوان نیز در بازداشت به سر می برند.


 


محمد پورعبدالله، پیمان عارف و جواد علیخانی، سه تن از زندانیان محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین در اعتراض به محکومیت سنگین محمدعلی دادخواه، وکیل سر‌شناس دادگستری از درون زندان نامه‌ای نگاشته‌اند.

به گزارش هرانا، این سه دانشجوی زندانی سیاسی که از موکلین آقای دادخواه محسوب می‌شوند، ضمن ناعادلانه خواندن صدور حکم ۹ سال حبس تعزیری برای وی، نسبت به روند قضایی ناظر بر محبوس ساختن وکلای مدافع حقوق بشر شدیدا اعتراض کردند.

در این نامه آمده است: اما پس از اخبار تلخی چون مرگ‌پور زند، مهندس سحابی و هاله سحابی و نهایتا شهادت هدی صابر در پیش چشممان، خبر صدور حکم سنگین و نا‌عادلانه ۹ سال حبس تعزیری از سوی شعبه ۱۵ داد‌گاه انقلاب برای وکیل عزیز و شریفمان - محمد علی دادخواه - جدا تکان دهنده بود. استاد محمد علی دادخواه، وکیل سر‌شناس دادگستری و فعال برجسته حقوق بشر در تمام یک دهه اخیر با کوششهای بیدرنگ در راه دفاع از حقوق سیاسی- مدنی موکلین خویش وبویژه فعالین دانشجویی از طیف‌های فکری مختلف - از لیبرال تا سوسیالیست و از ملی تا سکولار - نشان داده است که به عمیق‌ترین صورت ممکن به آرمان حقوق بشر باور دارد و به صورتی تمام عیار شرافت جان آدمی و حقوق وی بویژه د صورت سیاسی - مدنی برایشان موضوعیت مبنایی و عینی دارد.
محمد علی دادخواه‌‌ همان وکیل مدافع انسان دوست و انسان گرایی است که بدون کوچک‌ترین چشمداشت مالی به دفاع از دانشجویان و سایر فعالین مدنی در اقصی نقاط ایران- از اهواز تا تبریز و از مازندران تا کرمان - پرداخته، در ارتقاء شاخص‌های حقوق بشر و خارج از آن، گاه‌های موثر و ارجمندی برداشته است.
ما سه تن از فعالین دانشجویی زندانی در بند ۳۵۰ اوین که همگی موکلین ایشان بوده‌ایم در شرایطی که متاسفانهاین روز‌ها، دکتر سید محمد سیف‌زاده را نیز علیرغم کهولت سن و بیماری‌های عدیده ایشان را در میان خود داریم، مراتب تاثر و شگفت زدگی عمیق خویش نسبت به حکم ناعادلانه صادره برای استاد دادخواه را اعلام داشته، اعتراض شدید خود را نسبت به روند قضایی ناظر به محبوس ساختن وکلای مدافع حقوق بشر ابراز می‌داریم. باشد که این مکتوب به مثابه حداقل ادای دین نسبت به تمامی زحمات این استاد عزیز مقبول افتد.


 


مرزهای غربی ایران شاهد درگیری های خونین نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی با نیروهای نظامی پژاک شده است.

شیرزاد کمانگر، سخنگوی پژاک در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه این درگیری خونین را تایید کرده است.
روابط عمومي نيروي زميني سپاه پاسداران از کشته و زخمي شده ده‌ها تن از وابستگان و اعضای گروهك پژاك در مناطق مرزي شمال غرب كشور خبر داده است.

در این گزارش آمده است: «در پي اقدام رزمندگان قرارگاه حمزه سيد‌الشهدا(ع) مبني بر پاكسازي مرزي شمالغرب كشور از لوث وجود عوامل ناامني و مزاحمت براي مردم، در يك درگيري شديد در منطقه مرزي آلواتان سردشت، ده‌ها تن از اشرار و تروريست‌هاي گروهك موسوم به پژاك كشته و زخمي و اسير شدند و مواضع آنان نيز منهدم و به تصرف درآمد. »

بر اساس اين گزارش سه نفر از نیروهای سپاه نيز مجروح شده اند.
این در حالی است که سخنگوی پژاک مدعی شده است: «درگیری های خونین نیمه شب گذشته میان نیروهای حزب ما و ارتش ایران در گرفت که به زخمی شدن شماری از افراد ما و کشته و زخمی شدن ده ها نفر از نیروهای ارتش ایران انجامید.»

وی گفته است: "همزمان با درگیری ها ارتش ایران از آتش توپخانه بهره می برد.»
محل وقوع درگیری به گفته این عضو پژاک، حومه منطقه پنجوین واقع در 50 کیلومتری شهر سلیمانیه کردستان عراق است.

کمانگر گفته است که ارتش ایران سه روز به اهالی روستاهای منطقه مرزی اقلیم کردستان عراق با ایران مهلت داده بود که خانه های خود را ترک کنند. منابع محلی از فرار شماری از روستائیان خبر داده اند.

یک «مقام آگاه» در گفت و گو با ایرنا گفته است: به دنبال درگيري شنبه شب، تا بالاترين نقطه سوق الجيشي در نقطه صفر مرزي سردشت به دست نيروهاي سپاه افتاده و اين نيروها كاملا بر منطقه مسلط هستند.
وي افزوده است: در اين درگيري عوامل گروهك تروريستي پژاك، مقادير زيادي از ادوات خود شامل دوشكا و تيربار را رها كرده و پا به فرار گذاشته اند.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، در درگيري شنبه شب بين نيروهاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و عوامل گروهك تروريستي پژاك، در منطقه ميرآباد بخش وزينه سردشت، كه ساعاتي به طول انجاميد، يكي از نيروهاي سپاه سردشت به شهادت رسيد.


از سویی جبار یاور، مدیرکل وزارت پیشمرگه وابسته به اقلیم کردستان عراق تاکید کرد که ارتش ایران روستاهای مناطق مرزی را زیر آتش توپخانه ای خود قرار داده است و گفت: «برخی از اهالی روستاها در اثر این حملات ناچار به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.»

دوشنبه گذشته یک مقام بلند پایه نظامی ایرانی که نامش فاش نشده در گفت و گو با ایرنا اعلام کرده بود که ایران حق خود را برای حمله به پایگاه های گروه "جدایی طلب" پژاک که در کردستان عراق قرار دارد محفوظ می دارد.


 


inja-bedune-man.jpgتعدادی از بنرهای فيلم «اينجا بدون من» كه شامل تصوير فاطمه معتمد آريا است توسط گروهی مخدوش و آتش زده شده است.

سعيد خانی، مدير پخش فيلم «اينجابدون من» با اعلام اين مطلب افزود: در اتوبان شهيد چمران تعداد 100 عدد بنر به صورت پورتابل نصب شده است كه 70 بنر به تصاوير دسته جمعی بازيگران و 30 بنر نيز به عكس‌های پرتره معتمدآريا اختصاص يافته است.

وی ادامه داد: در چند روز گذشته تعدادی از اين بنرها كه شامل تصوير معتمدآريا است توسط گروهی نامشخص به آتش كشيده شده است.


 


mostafa-motavarzade.jpgنماینده مردم خرمشهر در مجلس با بیان این که هجوم ریزگردها به مناطق جنوبی کشور موجب آسیب‌های فراوانی به منطقه شده است، گفت: این موضوع موجب شده که نخبه‌های علمی و اجرایی منطقه خواستار انتقال به استان‌های دیگر شده‌اند.
"مصطفی مطورزاده" در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با بیان این که یکی از مهم‌ترین معضلات و دغدغه‌های مردم مناطق جنوبی کشور، موضوع ریزگردها‌ی عربی است، افزود: افزایش پدیده گرد وغبار در مناطق جنوبی به‌ویژه شهرستان خرمشهر باعث افزایش آسیب‌های اجتماعی و به خطر افتادن سلامت مردم شده است.
نماینده مردم خرمشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان این که پیدایش پدیده گرد و غبار در چند سال اخیر باعث کاهش میزان عملکرد بخش‌های صنعتی و اجرایی در شهرستان خرمشهر شده است، تصریح کرد: تأخیر و یا توقف حوزه کشتیرانی، حوزه هواپیمایی، بخش صنعت، کشاورزی و... از جمله آثار سوء پیدایش گرد وغبار است.
وی با بیان این که رشد و تداوم معضل ریزگرد باعث کاهش وزن علمی و اجرایی منطقه شده است، افزود: افزایش گرد و غبار باعث شده که نخبه‌های علمی و مدیریت اجرایی منطقه خواستار انتقال به استان‌های دیگر شده‌اند که این جای تاسف دارد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با بیان این که معضل گرد و غبار، اقتصاد استان خوزستان به‌ویژه شهرستان خرمشهر را فلج کرده است، تاکید کرد: مسئولان دولتی و استانی باید برای حل این معضل راه‌حل مناسبی را اتخاذ بکنند.


 


asgar farhadi.jpgاصغر فرهادی، کارگردان ایرانی برنده خرس طلا در گفت‌وگو با نشریه آلمانی «اشپیگل» گفت: «صبح که چشم باز می‌کنم، می‌خواهم در کشور خودم باشم. من شیفته آنجا هستم.»

این کارگردان سینمای ایران که برای گذراندن بورس پژوهشی هم‌اکنون در آلمان به سر می‌برد،‌ در گفت‌و‌گویی با نشریه‌ی «اشپیگل» تاکید کرد که حضور او در آلمان موقتی است و شایعات مبنی بر اینکه او قصد ترک ایران را دارد، صحت ندارد.

«ماریتن وولف»، خبرنگار این نشریه معروف آلمانی از فرهادی به‌عنوان سرشناس‌ترین کارگردان ایرانی حال حاضر عرصه جهانی نام می‌برد که البته محبوبیت خود را در ایران نیز از دست نداده و گواه آن، استقبال ایرانیان از فیلم‌های او و اعطای هفت سیمرغ به فیلم «جدایی نادر از سیمین» در جشنواره فیلم فجر، مخصوصا جایزه بهترین فیلم از نگاه مردمی است.

این خبرنگار آلمانی معتقد است؛ «معمولا هر فیلم ایرانی یک موضوع سیاسی دارد، مخصوصا اگر در سطح جهانی به موفقیت برسد.»

فرهادی که به‌همراه مترجم‌اش در این مصاحبه شرکت کرده در این‌باره می‌گوید: «اینکه عده‌ای از مردم در اینجا به‌عنوان یک سیاست‌مدار و نه یک فیلم‌ساز به سازنده یک فیلم ایرانی نگاه می‌کنند نگاهی تک‌بعدی و ناقص است. من از سیاست و فضای پر از مصلحت‌جویی و پنهان‌کاری‌اش بیزارم و شان هنر را برتر می‌دانم هر چند لاجرم وقتی اثری اجتماعی می‌سازید، وضعیت سیاسی را هم در کار خود نهفته دارید.»

«جدایی نادر از سیمین» که از روز پنج‌شنبه (14 جولای) در سینماهای آلمان به‌روی پرده رفته است، به عقیده نگارنده این گزارش، «جامعه ایران را به‌گونه‌ای به ‌تصویر کشیده که رویارویی طبقات اجتماعی در آن می‌تواند مورد استقبال و خوشایند بعضی‌ها در ایران نباشد.»

در ادامه این گزارش نوشته شده است: «با توجه به اینکه فرهادی در سطح جهانی مورد تحسین قرار گرفته، برای ساخت فیلم‌های بعدی‌اش چه رفتاری را از سوی مسئولان فرهنگی ایران پیش‌بینی می‌کند؟» و فرهادی پاسخ داده است: «به این موضوع فکر نمی‌کنم. شاید کار من دشوارتر شده. شاید توجه و دقت بیشتری روی کار بعدی باشد. مهم نیست.»


 


سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد در سفر به سرزمین‌های اشغالی تأکید کرد که آمریکا طرح به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین را در شورای امنیت سازمان ملل متحد وتو خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، "جان بولتون" سفیر سابق آمریکا در سخنانی در تل‌آویو تأکید کرد که تلاش فلسطین برای به رسمیت شناخته شدن توسط سازمان ملل متحد بدون موافقت اسرائیل حتی اگر به موفقیت هم برسد بسیار پوچ و بی‌معنی است.

بولتون ادامه داد که حتی به رغم حمایت مجمع عمومی سازمان از به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین، آمریکا در شورای امنیت آن را وتو خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، علیرغم مخالفت آمریکا، "محمود عباس " رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین در نظر دارد تا پاییز سال جاری میلادی، حمایت سازمان ملل متحد برای به رسمیت شناخته شدن فلسطین به عنوان کشوری مستقل در کرانه باختری، نوار غزه و قدس شرقی را کسب کند.

مذاکرات سازش خاورمیانه میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۸ تاکنون متوقف شده است و عباس امید خود برای رسیدن به توافق با رژیم کنونی صهیونیستی را از دست داده است.

بولتون در سخنان خود در حمایت از رژیم صهیونیستی از اسرائیل و آمریکا خواست که این اقدامات فلسطین برای به رسمیت شناخته شدن را چندان جدی نگیرند.

انتظار می‌رود ۱۳۰ کشور از ۱۹۲ کشور عضو مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر به تشکیل کشور مستقل فلسطین رای مثبت دهند.

وی اینگونه مدعی شد: نیازی نیست که به چیزی که قدرت و مشروعیت ندارد، قدرت و مشروعیت دهید.


 


نیروهای مسلح سوریه، شهر ابوکمال در شرق این کشور و در نزدیکی مرز عراق را محاصره کرده‌اند.
محاصره شهر ابو کمال پس از آن انجام گرفت که تعدادی از سربازان سوریه، اقدام به ترک ارتش کردند.
خبرگزاری ها به نقل از فعالان حقوق بشر و شاهدان عینی می‌گویند که ده‌ها نفر از سربازان با ترک خدمت به مردمی پیوستند که در تظاهرات علیه بشار اسد شرکت کرده بودند.
تصاویر ویدئویی از ابو‌کمال، تظاهرکنندگانی را نشان می‌دهد که روی تانک‌های ارتش نشسته اند و شعار "ارتش و مرم یکی هستند" سرداده اند.
بی بی سی می نویسد: در گذشته هم گزارش‌هایی درباره پیوستن سربازان به مردم معترض منتشر شده است.
مقامات ارتش هم به طور واضحی از حکومت حمایت می‌کند، زیرا از آن بیم دارد که اگر اکثریت سنی سوریه قدرت را در دست بگیرد، دست به اقدامات تلافی‌جویانه علیه آنها بزند.
در عین حال، گزارش رسیده است که نیروهای امنیتی سوریه در غرب این کشور به خانه‌هایی حمله کرده و عده‌ای از ساکنان آنها را دستگیر کرده‌اند.
منابع وابسته به مخالفان دولت سوریه می‌گویند که حدود دو هزار سرباز و مامور پلیس وارد شهر 'زبدانی' در نزدیکی مرز لبنان شدند و راه‌های ارتباطی و برق شهر را قطع کردند.
در حدود چهار ماه است که بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، سعی دارد با اعزام نیروهایش به شهرهای مختلف، تظاهراتی را که در مخالفت با او و دولتش انجام می‌گیرد، سرکوب کند.
براساس آن چه سازمان‌های مدافع حقوق بشر می‌گویند، تاکنون هزار و ۴۰۰ نفر غیرنظامی در جریان تظاهرات چهار ماه گذشته کشته شده‌اند.


 


دیکتاتور لیبی در آخرین اظهارات خود ادعا کرد: 5 میلیون نفر از مردم لیبی آماده شهادت برای من هستند که هنوز فرمان حمله به آنان نداده‌ام.

به گزارش القدس العربی، "معمر قذافی" در آخرین اظهارات خود که از طریق بلندگو در شهر زلیتن و الزاویه پخش شد، اظهار داشت: به رسمیت شناختن شورای انتقالی لیبی حتی اگر یک میلیون بار هم صورت گیرد هیچ ارزشی ندارد.

وی خطاب به کشورهایی که شورای انتقالی لیبی را به رسمیت شناخته‌اند، گفت: با این اقدامات خود به جهنم بروید. هم اکنون 5 میلیون نفر از مردم لیبی آماده شهادت برای من هستند که هنوز فرمان حمله و پیشروی به آنان نداده‌ام!

دیکتاتور لیبی افزود: آخرین فرصت برای توقف حملات را به شما می‌دهم و از خیانتکاران بنغازی می‌خواهم تسلیم شده و یا از کشور فرار کنند. من آماده قربانی شدن برای ملت خود هستم و سرزمین اجداد خود را که علیه استعمار ایتالیا جنگیده اند، ترک نخواهم کرد.

وی بار دیگر انقلابیون لیبی را که در مناطق شرقی و کوهستان‌های غرب لیبی مستقر شده اند، موش توصیف و ادعا کرد: کسانی که در بنغازی، مصراته، کوهستان‌های غربی علیه من می‌جنگند از مردم به عنوان سپر انسانی و گروگان استفاده می‌کنند.

قذافی افزود: ملت لیبی برای دفاع از منابع نفتی خود آماده جان دادن است و این منابع را رها نمی‌کند تا به دست خیانتکاران افتد.

دیکتاتور لیبی البته بار دیگر دست دوستی به سوی غربی‌ها دراز کرد و به آنها گفت آماده است با آنها روابط اقتصادی گسترده داشته باشد.


 


hosni-mobarak.jpgمقامات مصر روز شنبه گفتند محاكمه مبارك به احتمال قوی به دلایل امنیتی در شرم الشیخ برگزار خواهد شد.
تلویزیون دولتی مصر یكشنبه شب به نقل از وكیل حسنی مبارك گزارش داد: رئیس جمهوری پیشین مصر كه در بیمارستانی در شرم الشیخ تحت نظر قرار دارد در حالت اغماء بسر می برد.

به گزارش سایت دولت و به نقل از خبرگزاری فرانسه از قاهره، این كانال تلویزیونی گفت: رئیس جمهوری پیشین مصر پس از وخامت ناگهانی حال وی در اغماء كامل فرو رفته است.

مبارك ۸۳ ساله از ماه آوریل پس از حمله قلبی در جریان بازجویی از وی در ارتباط با كلاهبرداری و قتل معترضان در جریان قیامی كه به خلع وی از قدرت انحامید، در یك بیمارستان شرم الشیخ بستری است.

وی قرار است در سوم اوت به اتهام فساد و قتل تحت محاكمه قرار گیرد.

مقامات مصر روز شنبه گفتند محاكمه مبارك به احتمال قوی به دلایل امنیتی در شرم الشیخ برگزار خواهد شد.

معترضانی كه بیش از یك هفته است در میدان تحریر قاهره مركز تظاهرات ضد مبارك تحصن كرده اند خواهان انتقال وی به قاهره برای محاكمه هستند و حكومت نظامی حاكم بر كشور را متهم می كنند كه محاكمه مقامات رژیم سابق را به تاخیر انداخته اند.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته