-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۱۲, یکشنبه

Latest News from 30Mail for 07/03/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

در گفتگو با شرق:
1390/4/11

گزارش خبری

«من، احمدی‌نژاد و مشایی در جمع سه نفره‌مان به این اتهامات می‌خندیم.» این صحبتهای حمید بقایی، معاون اجرایی رییس جمهوری، درباره اتهام‌های این روز‌ها به آنهاست. او این جمله‌ها را آنچنان با خیالی راحت بر زبان می‌آورد که انگار نه انگار که در بیرون، علیه او و مشایی و جریانی که انحرافی می‌خوانندش، مطالب روزافزونی منتشر می‌شود و رسانه‌های اصولگرا برای درج خبر بازداشتش لحظه‌شماری می‌کنند.

آقای بقایی یکی از نزدیکان خاص رییس جمهوری به شمار می‌رود و می‌گویند یکی از مصداق‌های احمدی‌نژاد برای «خط قرمز» است. او یک روز رییس سازمان میراث فرهنگی است و روز دیگر معاون اجرایی رییس‌جمهور. همزمان هم که دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد است و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری و مشاور احمدی‌نژاد در امور آسیا.

او در گفت‌و‌گویی با روزنامه شرق حاضر شد تا به ابهام‌ها درباره جریان موسوم به جریان انحرافی پاسخ دهد. آقای بقایی در میانه‌های این گفت‌و‌گو می‌پذیرد منظور تریبون‌های رسمی از جریان انحرافی، او و مشایی و چند نفر دیگر است و به اشاره می‌گوید «من نمی‌گویم منظورشان ما نیستیم» اما چند دقیقه بعد با یک جواب منفی قاطع، می‌گوید منظور از جریان انحرافی او و مشایی نیستند.

من خیلی گرفتار هستم

بعد از ماجراهای برکناری و سپس ابقای وزیر اطلاعات، فشار بر احمدی‌نژاد برای دوری از برخی اطرافیان نزدیکش بیشتر شده است. در رسانه‌ها و نمازهای جمعه این فشار بیشتر و واضح‌تر دیده می‌شود و به جریانی که «انحرافی» خوانده می‌شود، حملات گسترده‌ای صورت می‌گیرد.

بقایی اما می‌گوید که به عنوان معاون اجرایی رییس جمهوری، گرفتار کار‌هایش است و خبر‌ها را از دیگران می‌شنود. او البته اشاره می‌کند که «این موضوع‌ها قبلا هم مطرح بوده ولی در این چند روز خیلی بزرگش کردند.»

آقای بقایی درباره فشارهای رسانه‌های اصولگرا ابتدا می‌گوید این رسانه‌ها بردی ندارند ولی بعد می‌گوید که منظورش رسانه‌های اصولگرا نیست اما توضیحی نیز درباره رسانه‌های مورد نظرش نمی‌دهد.

او در ادامه می‌گوید که «خانه پُرش ۲۰ هزار نفر» از این رسانه‌ها بازدید می‌کنند و نهایتآ این خبر‌ها میان «۴۰ هزار نفر دهن‌به‌دهن می‌شود» اما «وقتی می‌روم میان مردم، می‌بینم طرف در یک عالم دیگر است، اصلا نمی‌داند سایت چیست، جهان نیوز چیست، جریان انحرافی چیست و نگاه کارمندان دولت هم همین‌طور است.»

اتهام‌ها کلی ست

معاون اجرایی رییس جمهوری ادامه می‌دهد که این فشار‌ها را چندان جدی نمی‌گیرد و تنها به اتهام‌های قانونی پاسخ می‌دهد.

او درباره پاسخگویی به اتهام‌ها می‌گوید «خیلی‌هایش را به خدا واگذار می‌کنم» و دلیل پاسخ ندادن به اتهام‌ها را «تعجب آور» بودنشان توصیف می‌کند که به همین خاطر «انسان می‌گوید: ولش کن.»

آقای بقایی می‌گوید: «ما داریم کارمان را انجام می‌دهیم، زندگیمان را می‌کنیم. برخی می‌گویند این‌ها یک ریگی در کفششان است؛ من خودم به خودم مطمئنم حالا هرکسی هرچیزی می‌خواهد، بگوید. دست‌کم یک مصداقی هم برای این ریگ موجود در کفش من بیاورند.»

او درباره سندی که خبرگزاری فارس آنرا منتشر کرد و نشان از واریز ۴۵۰۰ میلیارد ریال به حساب یک شرکت خانوادگی داشت، می‌گوید: «قرارداد قانونی است، بیایند بگویند کجایش غیرقانونی است نه اینکه بگویند چرا پول دادید. در قالب یک قرارداد قانونی یک مبلغی پرداخت شده.»

من اصلا نمی‌دانم جریان انحرافی چیست

آقای بقایی، جریان انحرافی را قبول ندارد. او می‌گوید «انحراف از چه؟» وقتی که اطرافیان رییس جمهوری، همه «ولایت فقیه را صددرصد قبول دارند» و دنبال پست و مقام نیستند.

او درباره اطرافیان دکتر احمدی‌نژاد می‌گوید: «تمام این بیچاره‌هایی که من در اطراف رییس‌جمهور می‌بینم، همیشه خوابشان می‌آید» به خاطر اینکه «زیاد کار می‌کنند و همواره از کار زیاد خسته هستند.»

معاون اجرایی رییس جمهوری ادامه می‌دهد: «اگر کار انجام دادن معنایش این است که باندی تشکیل شده و تئوری جدید برای حکومت کردن بیرون آمده؛ بله تایید می‌کنم.»

او همچنین از علت دستگیرشدن افرادی چون امیری‌فر و ملک‌زاده که زمانی با سازمان میراث فرهنگی تحت ریاست آقای بقایی ارتباط داشتند، ابراز بی‌اطلاعی می‌کند و می‌گوید: «من دقیقا نمی‌دانم مسایل داخلی خود این افراد چیست»

آقای ملک‌زاده که به سمت معاونت مالی و اداری وزارت‌خانه امور خارجه منصوب شده بود، با فشارهای بیرونی مجبور به استعفا شد و ساعاتی پس از استعفا دستگیر شد.

حجت الاسلام امیری‌فر نیز به اتهام‌هایی مربوط به سی دی "به سوی ظهور" بازداشت شده بود و ۴۰ روز را در انفرادی گذراند و پس از آزادی نیز توسط دادگاه ویژه روحانیت بازداشت شد.

آقای بقایی همچنین صحبتهای آقای امیری فر درباره وجود جریانی در دولت که برای انجام یک فعالیت سیاسی ویژه خصوصا در مورد انتخابات مجلس نهم جدای از اصولگرایان را رد می‌کند و درباره خطر بازداشت شدنش می‌گوید: «چرا باید خطر بازداشت را احساس کنم، مگر خلافی کردم.»

واسطه برای جدایی

آقای بقایی همچنین جدایی غلامحسین الهام، صفار هرندی و مهرداد ذرپاش از دولت را بی‌ارتباط با جریان موسوم به انحرافی می‌داند.

او درباره جدایی مهرداد بذرپاش می‌گوید: «حتی چند بار پیش من آمد و با خواهش گفت بیایید با من برویم پیش آقای رییس‌جمهور یا آقای مشایی و واسطه شوید که من استعفا دهم.»

او دلیل این جدایی را نپسندیدن ریاست سازمان ملی جوانان توسط آقای بذرپاش می‌داند و می‌گوید این کار «تیپ خاصی می‌خواست و روحیه ویژه‌ای می‌طلبید.»

او درباره جدایی غلامحسین الهام اظهار بی‌اطلاعی می‌کند اما جدایی‌هایی از این دست را عادی توصیف می‌نماید. غلامحسین الهام در کابینه پیشین دکتر احمدی‌نژاد پست‌های متفاوتی داشت و مدتی رییس دفتر رییس جمهوری، سخنگوی دولت و وزیر دادگستری بود و اکنون هیچ سمتی در دولت ندارد.

منبع: روزنامه شرق (بخش نخست و بخش دوم)


 
 

1390/4/11

محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس می‌گوید که شاید محمود احمدی‌نژاد سال ۸۴ با احمدی‌نژاد امروز فرقی نکرده باشد و «اطلاعات ما درباره ایشان بیشتر شده باشد.»

آقای باهنر این اظهارات را در گفتگو با هفته‌نامه «شما» ارگان حزب موتلفه اسلامی مطرح کرده است.

این اظهارات در تقابل با اظهارات افرادی است که می‌گویند احمدی‌نژاد به واسطه نزدیکانش تحت تاثیر قرار گرفته و دچار تغییراتی شده است.

این نماینده مجلس درباره رئیس دولت دهم افزوده که «احمدی‌نژاد به تشخیص خود بیش از قانون اهمیت قائل است و بیشتر تلاش می‌کند به تشخیص‌های خودش عمل کند.»

وی همچنین افزوده که رئیس دولت به مشورت‌ها برای تعیین اعضای کابینه اعتنایی نکرده است.

با افزایش تنش میان رهبر جمهوری اسلامی و رئیس دولت دهم، حامیان خامنه‌ای انتقادهای تندی علیه احمدی‌نژاد و نزدیکانش مطرح می‌کنند. اظهارات باهنر یکی از صریح‌ترین این اظهارات است.

منبع: هفته‌نامه شما


 
 

1390/4/11

نماینده زنجان می‌گوید اعتباراتی که برای مرمت گنبد سلطانیه در نظر گرفته شده بود صرف دادن اضافه کار به کارمندان سازمان میراث شده است. 

سعداله نصیری قیداری معتقد است اعتبارات اختصاص یافته برای مرمت این گنبد کافی نیست ولی همین اعتبار اندک نیز صرف مرمت این گنبد نشده است.

جمشید انصاری دیگر نماینده مردم زنجان نیز درخصوص بودجه‌ای که به این منظور اختصاص یافته می‌گوید این طرح به صورت پروژه در مجلس تصویب نمی‌شود تا نمایندگان بر چگونگی انجام آن نظارت داشته باشند.

به گفته وی نمایندگان در تصویب بودجه بنا بر سرفصل‌ها عمل می‌کنند و توزیع این بودجه بر عهده سازمان میراث فرهنگی است.

وی نیز با اعلام اینکه هم خود اثر در معرض آسیب جدی قرار گرفته و هم محوطه اطراف آنکه مردم در آن زندگی می‌کنند با بلاتکلیفی مواجه است می‌گوید آنچه اختصاص یافته «به هیچ وجه کفایت اعتبارات مورد نیاز چنین اثر ارزشمندی را نمی‌کند.»

انصاری می‌گوید: «داربست‌های اطراف گنبد از دوران کودکی در خاطر من باقی مانده است. سال ۵۳ که اولین بازدید جدی خود را از این بنا انجام دادم این گنبد در دست مرمت بود و این مرمت همچنان ادامه دارد.»

گنبد سلطانیه یکی از ۱۲ اثر ثبتی ایران است که در میراث جهانی جای گرفته و مرمت آن بیش از ۴ دهه به طول انجامیده است.

این گنبد پس از کلیسای سانتا ماریا دلفیوره و مسجد ایاصوفیه دارای بلند‌ترین گنبد آجری جهان است و مقبرهٔ اولجایتو محسوب می‌شود و از آثار مهم دوره ایلخانیان به حساب است. 

منبع: خبرگزاری میراث فرهنگی


 
 

1390/4/11

معاون وزیر نفت پاکستان قیمت خرید گاز از ایران را به مراتب پایین‌تر از قیمت اعلامی وزیر نفت احمدی‌نژاد به مجلس اعلام کرده است. قیمت اعلامی وی از مبلغ قرارداد جنجالی کرسنت نیز ۴۰ درصد ارزان‌تر بوده است. 

روزنامه دیلی تایمز هشتم تیرماه به نقل از معاون وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان قیمت هر مترمکعب گاز وارداتی از ایران برای پاکستان را ۸٫ ۵۰ روپیه معادل ۱۲۷٫ ۵ تومان ایران اعلام کرده است در حالیکه در قرارداد کرسنت و براساس قیمت هر دلار ۱۱۵۵ تومان هر متر مکعب گاز ایران به امارات بیش از ۱۹۶ تومان فروخته می‌شود.

هفتم خرداد سال گذشته پس از امضای اسناد ضمانتنامه خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان برای انتقال روزانه ۷۵۰ میلیون فوت مکعب نژادحسینیان معاون اسبق امور بین الملل وزارت نفت در نامه گلایه‌آمیزی ۷ سوال مطرح کرد که با جوابیه تند روابط عمومی وزارت نفت رو به رو شد.

به نوشته خبرآنلاین قراربود مسوولان نفتی رقم مصوب در این قرارداد را به اعضای کمیسیون انرژی اعلام کنند که به گفته رئیس کمیسیون انرژی مجلس هنوز پس از گذشته بیش از یکسال از زمان وعده شده اما هنوز نسخه‌ای از این قرارداد در اختیار بهارستانی‌ها قرارنگرفته است.

پیش از این هم یک نماینده مجلس از وزیر نفت در این باره سؤال کرده بود که وزیر پاسخ صریحی به او نداده و به خصوص درباره نقش مشایی در این قرارداد مشکوک و پرضرر چیزی نگفته بود. در عین حال رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم چندی پیش از بررسی محرمانه قراردادهای نفتی و گازی دولت در مجلس خبر داده بود، که هنوز از نتیجه این بررسی‌ها خبری منتشر نشده است.

براساس برآوردهای صورت گرفته هر متر مکعب گاز وارداتی از ترکمنستان برای ایران حدود ۱۹۶ تومان در می‌آید و در عین حال هر مترمکعب گاز ایران حدود ۳۰۰ تومان به ترکیه فروخته می‌شود. 

منبع: خبرآنلاین


 
 

به اتهام انتشار «شایعات و کذبیات»
1390/4/11

دولت جمهوری اسلامی اعلام کرد حمید بقایی، معاون اجرایی محمود احمدی‌نژاد از یک نماینده مجلس به اتهام انتشار «شایعات و کذبیات» شکایت کرده است.

خبرگزاری ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری این خبر را اعلام کرده است.

بر اساس این گزارش، آقای بقایی از حسن نوروزی، نماینده رباط کریم در مجلس، به کمیسیون اصل ۹۰ این نهاد و مراجع قضایی شکایت کرده است.

آقای نوروزی که از حامیان سابق دولت به شمار می‌رود در روزهای گذشته گفته بود «مدارک شکایت» خود را درباره دخالت اسفندیار رحیم‌مشایی و حمید بقایی در «مسائل سرمایه‌گذاری و مناقصات غیرقانونی» را که حدود «صد برگه» است، به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه کرده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی دولت اتهامات وارده به مشایی و بقایی را رد کرده و نوشته «پیش از این چندین و چند بار به این گونه جو سازی‌ها و شایعه پراکنی‌ها مبنی بر رد و تکذیب اتهام‌های فوق پاسخ داده شده؛ اما متأسفانه هم چنان این قبیل شایعات نادرست به طرق مختلف منتشر می‌شود.»

این بیانیه مسؤولان و رسانه‌ها را به «رعایت انصاف و اخلاق در طرح مسائل و تأسی بی‌قید و شرط از فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت حفظ آبروی افراد» فراخوانده است.

پس از بالا گرفتن تنش میان خامنه‌ای و احمدی‌نژاد و حامیانشان بر سر ادامه کار حیدر مصلحی در وزارت اطلاعات، شماری از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد بازداشت شده‌اند. رئیس دولت نیست به ادامه این بازداشت‌ها و تسری آن به اعضای کابینه هشدار داده است.

منبع: ایرنا

پیشینه

تشكيل كميته تحقيق و تفحص در خصوص پرونده مشایی و بقایی


 
 

1390/4/11

کاشف شهر زیرزمینی و تاریخی نوش آباد از تصمیم شهرداری به اجرای طرح «پارک محلی» روی سقف ورودی شماره یک این شهر زیرزمینی خبرداد.

به گفته حسین میرزاجانی نوش آبادی، از دو سال پیش تا کنون طرح احداث پارک محلی در دستور کار شهرداری قرار گرفته و این سازمان قصد دارد در محوطه شهر زیرزمینی پارکینگ، سکو و فضای سبز ایجاد کند.

آنگونه که یابنده شهر زیرزمینی نوش آباد به مهر گفته شهرداری درحالی فندانسیون و کارهای ایجاد فضای سبز روی این شهر را انجام داده که هیچ گونه عایق بندی برای آن تعبیه نکرده است.

به اعتقاد وی فضای سبز ایجاد شده به طور حتم به آب فراوانی برای آبیاری نیاز دارد و باعث نفوذ رطوبت به داخل شهر و تخریب سقف آن می‌شود. 

منبع: مهر


 
 

بدنبال دور تازه بازداشت فعالان زن
1390/4/11

ایالات متحده آمریکا و بریتانیا از بازداشت فعالان زن در ایران مثل مهناز محمدی، مریم مجد، زهرا یزدانی، مریم بهرمان و منصوره بهکیش ابراز نگرانی کردند.

وزارت خارجه بریتانیا اقدام جمهوری اسلامی در بازداشت این افراد را نگران‌کننده خوانده و وزارت امورز خارجه آمریکا نیز از دولت ایران خواسته به حق آزادی ابراز عقیده از سوی شهروندان خود احترام بگذارد.

مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بازداشت روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر در ایران را به شدت نگران کننده دانسته و سرکوب ادامه‌دار مخالفان در این کشور را محکوم کرده است.

مهناز محمدی، مستندساز و فعال حقوق زنان، پنجم تیر ماه سال جاری در تهران بازداشت شد.

خانم محمدی بازیگر نقش اول زن فیلم «ازدواج موقت» به کارگردانی رضا سرکانیان است که در کن به نمایش درآمده است.

مریم مجد، عکاس مطبوعاتی نیز هفته گذشته در آستانه سفر به آلمان برای عکاسی از مسابقات جام جهانی زنان بازداشت شد.

زهرا یزدانی سه‌شنبه هفته گذشته در تهران و مریم بهرمن نیز در اواخر اردیبهشت بازداشت شده بود.

منصوره بهکیش عضو «مادران عزادار پارک لاله» نیز روز ۲۲ خرداد در تهران بازداشت شد. وی از خانواده قربانیان اعدام‌های تابستان سال ۱۳۶۷ در زندان‌های ایران است.

منبع: خبرگزاری فرانسه و آسوشیتدپرس


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته