-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۱۱, شنبه

Latest News from 30Mail for 07/02/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/4/10

عباس عبدی
آینده

مطالعه‌ی انبوهی از اخباری که این روزها منتشر می‌شود، به جای آن که فرد را به آگاهی و بصیرت برساند، او را در گرداب سردرگمی و بی‌بصیرتی فرو می‌برد. کافی‌ است به اخبار متناقض و یک‌سویه‌ای که درباره‌ی شکست تیم فوتبال امید ایران یا رویدادهای تأثرآور خمینی‌شهر اصفهان و کاشمر یا ادعاهای یک جناح از اصول‌گرایان علیه جریان دولت و یا گزارش دولت از انفجار پالایشگاه آبادان و امثال آن، مراجعه کرد تا دید که سیل ویرانگر چنین اخباری، مردم را چه‌طور در سردرگمی و بی‌بصیرتی فرو می‌برد. و این سردرگمی زمینه را فراهم می‌کند که مردم از یک سو به انفعال کشیده شوند و از بستر اجتماع و سیاست کناره‌گیری کنند، زیرا فکر می‌کنند قادر به تشخیص درست از غلط، راست از دروغ، حق از باطل و عدالت از ظلم و ستم نیستند و وقتی کسی قادر به چنین تشخیصی نباشد، قادر به اتخاذ تصمیم و انجام عمل نیز نخواهد بود.

از سوی دیگر وجود چنین فضایی ممکن است که عده‌ای را به این خیال ساده‌لوحانه رهنمون کند که حقیقت و عدالت را در هر مورد به طور کامل می‌دانند و باید برای تحقق آن‌ها در برابر دیگران ایستادگی و مبارزه کنند. هر دو حالت فو ق عاری از عقلانیت است و نیروهای مؤثر و مفید را از میدان به در می‌کند.

بصیرت اجتماعی بازتابی از اعتماد اجتماعی نیز هست. اگر اعتماد و بصیرت نباشد، زندگی شهری تبدیل به عذاب پایان‌ناپذیر می‌شود. ما قادر نیستیم برای هر کاری که می‌خواهیم انجام دهیم، تحقیق و بررسی کنیم تا حقیقت آن را کشف کنیم. چاره‌ای نداریم جز این که به مجاری شناخته‌شده‌ای اعتماد کرده و آگاهی‌های خود را از آنها بگیریم. برای مثال وقتی مریض می‌شویم، چرا بی‌درنگ به درمانگاه رفته، نسخه‌ی پزشک را خریداری کرده و مطابق آن عمل می‌کنیم؟ ما که از صلاحیت پزشک یا سلامت درمانگاه یا مؤثر بودن دارو مطلع نیستیم و نسبت به آن‌ها آگاهی و بصیرت نداریم. ما برای کسب این آگاهی‌های جزئی راه حل داریم و معتقدیم که بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها تحت مدیریت وزارت بهداشت و درمان هستند. همه‌ی پزشکان مجوز لازم را در تأیید صلاحیت‌های عمومی خود از مراجع معتبر در دست دارند و داروها نیز تحت نظارت سازمان دارویی کشور، تولید و در داروخانه‌های شناخته‌شده و معتبر، نسخه‌پیچی و عرضه می‌شوند.

روشن است که هیچ یک از ما بجز از طریق فوق نمی‌توانیم حتی نسبت به یکی از اجزای فوق بصیرت و آگاهی فردی و کامل به دست بیاوریم، و اگر آگاهی‌ اجمالی ما نسبت به انجام وظیفه‌ی یکی از حلقه‌های فوق از میان برود، نمی‌توانیم برای درمان خود اقدامی بکنیم. این وضعیت در همه‌ی ابعاد زندگی شهری و مدرن وجود دارد و به میزانی که بصیرت ما نسبت به هر جزء از این زندگی دچار اختلال شود، به همان نسبت نیز زندگی تلخ و سخت خواهد شد. اکنون ببینیم فضای مغشوش خبری موجود چگونه است و آیا می‌تواند حداقلی از بصیرت اجتماعی را برای مردم ما تولید و ایجاد کند؟

1. درباره‌ی امکان حضور گزارشگر شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ایران، وزیر خارجه‌ی کشور می‌گوید که ایران از شورای حقوق بشر خواسته بود که گزارشگر موضوعی بفرستد! مقامات دیگر می‌گویند اجازه‌ی ورود به این فرد را نمی‌دهند و حضورش را مترادف با فتنه می‌دانند.

2. درباره‌ی باخت فوتبال ایران هنوز هم به صورت قطعی مشخص نشده آیا مقامات کنفدراسیون فوتبال آسیا، ایران را در بازی اول 3 بر صفر بازنده اعلام کرده‌اند یا خیر؟ اما جالب‌تر این که متهمین ماجرا در مقام دادستان، قاضی و اجرا‌ی حکم، به فوریت بریدند و دوختند و چند نفر را برکنار کردند، بدون آن‌که گزارشی مستقل و معتبر درباره‌ی اصل ماجرا و سهم هرکس در وقوع این تخلف ارایه شود!

3. درباره‌ی تجاوزات گروهی در خمینی شهر اصفهان، ابتدا گفته شد که تجاوز شده‌ها غیرفامیل، مست و احتمالاً بی‌غیرت هم بوده‌اند. بعداً رئیس دادگستری استان موارد را تأیید نکرد. در قضیه‌ی کاشمر روایت امام‌جمعه از اتفاق به گونه‌ای و روایت دادگستری به گونه‌ای دیگر است که با یکدیگر هم‌خوانی ندارند.

4. این تناقضات درباره‌ جریان دولت از همه جالب‌تر است. فقط تا چند ماه پیش چنان از این مجموعه تعریف و تمجید می‌شد که منتقدین دولت را نگران می‌کرد و می‌گفتند که نکند خدای نکرده، دولتی‌ها همان طور باشند که از سوی دوستانشان توصیف می‌شوند و ما باید احتیاط کرده و در انتقادات خود تجدیدنظر کنیم. ولی در مدت بسیار اندکی این جریان چنان مغضوب واقع شده است که گمان نمی‌رود هیچ جریان دیگری در 33 سال گذشته با این سرعت به چنین وضعی دچار شده باشد. مجلسی که تا اندکی پیش وقتی رئیس دولت به آنجا می‌رفت، نمایندگان چنان او را در بر می‌گرفتند که رئیس دولت دیده نمی‌شد، اسن مجلس اکنون و به یکباره به جایی می‌رسد که یک نفر مشایعت کننده‌ی او را هو می‌کند! و یا به وزیر وقتی رأی می‌دهند که رئیس دولت همراهش نباشد! تا دیروز کوچک‌ترین انتقادی را از آن برنمی‌تابیدند، امروز خودشان می‌گویند که یکی از مقامات دولتی دروغی را مبنی بر وجود اسناد جنگ جهانی دوم در صندوق عقب ماشین شاه جعل کرده است تا مشکلات پیش آمده به دلیل دیگر اظهاراتش را تحت شعاع قرار دهد! یا دولتی را که نوک تیز پیکان مبارزه با فساد می‌دانستند، پیکانی که قرار بود زره افراد فاسد ولی روئین‌تن را سوراخ و به قلب آنان نفوذ کند، اکنون چندین مقام اقتصادی آن، به واسطه‌ی اتهامات فساد مالی در بند افتاده‌اند و برخی هم تاکنون از بند "پ" استفاده کرده‌ و هنوز به بند نیفتاده‌اند!

5. در این میان جالب‌ترین خبر که می توانست در کسب بصیرت اجتماعی کمک کند، گزارش ارایه شده درباره‌ی انفجار پالایشگاه آبادان در هنگام افتتاح آن توسط رئیس دولت است که حدود دو ماه پیش رخ داد و چند نفر نیز کشته شدند. این گزارش به توضیحات فنی ماجرا پرداخته و توضیح واضحات از شیرینی شیره یا سوزاننده بودن نفت و گاز داده که فلان پمپ کارایی نداشته و بر اثر سایش مواد قابل اشتعال، جرقه ایجاد و سپس منفجر گردیده است! و البته در پایان متذکر شده‌اند که در زمان راه‌اندازی، چنین مشکلاتی طبیعی و غیرقابل پیش‌بینی است! حتما بر این اساس مقصر اصلی نفت و جرقه است و به مدیران راه‌اندازی پالایشگاه باید مدال سازندگی هم اعطا کرد. باز هم جای شکرش باقی است که مثل مدیران فوتبال چند نفر دیگر را به جای خود محکوم و اخراج نکردند. اما ای‌کاش به جای این گزارش تأسف‌بار، مثل انواع متعدد حادثه‌ی سقوط هواپیما که رخ داده، سکوت می‌کردند و چیزی منتشر نمی‌نمودند و جای هیچ‌گونه نگرانی هم برای آنان نبود، چرا که در فضای اجتماعی ایران، آن حادثه‌ی انفجار به دو دلیل واضح فراموش شده بود یا فراموش می‌شد. اول این که اتفاقات مهم‌تر از آن هر از گاهی در حال رخ دادن است و دوم این که حافظه‌ی تاریخی جامعه‌ی ما برای پیگیری این امور ضعیف‌تر از آن است که بیش از چند روز خود را درگیر مسأله کند. در جامعه‌ای که نتوان بصیرت اجتماعی پیدا کرد، اوضاع از این بهتر نخواهد شد. 

* تیتر از سی میل


 
 

تفسیر یک دقیقه ای:
1390/4/10

شما آیا هیچ به این اندیشیده اید که چرا داستان احداث مصلای تهران این همه به درازا کشیده است؟ من خود به این مهم پرداخته ام. از چند زاویه:

۱ – امسال حدودا سی سال است که احداث این مصلی دست به دست می شود.

۲ – در این مدت، در هرکجا، می شد نه یک مصلی با این ابعاد، که چندین مصلای بزرگ و مجهز ساخت و در مدار بهره برداری قرار داد.

۳ – با پولی که تا کنون خرج این مصلی شده، می شد حداقل یازده واحد مصلی را در یازده نقطه ی ایران با همین ابعاد و با همین زیربنا و با همین کیفیت ساخت و به بهره برداری رساند.

۴ – این همه زمان و این همه پول ، چرا و به چه دلیل به هدر رفته است؟ آیا جز این که انگیزه های پشت پرده رنگ باخته اند؟ و یا پخمه هایی در هیبت کارشناس و متخصص برسرکارند و ما را به یاد ساخت و ساز در گینه ی بیسائو می اندازند.

۵ – اما من از زاویه ای دیگر به عمق مصلای تهران نفوذ کرده ام. ببینم آیا شما نیز با من در این نگاه هم رای و هم نظرید؟ من نمی گویم عده ای آدم زرنگ، از بنای این مصلی، به زیربنای مطامع خویش داربست بسته اند. درعین حال باید کودن باشم تا این گزینه را به دور اندازم و بهایی برای آن قائل نشوم. از قدیم گفته اند: دزدان مصلی، از آن دزدان موذی و حق بجانبی هستند که حتی بابت عطسه های روزانه ی خود از حساب بانکی رهگذران پول برداشت می کنند.

۶ – اما من متعمدانه، از دزدی در مصلای تهران رو برمی گردانم تا بتوانم به اصل ماجرا بپردازم. مگر فراتر از دزدی در مصلای تهران، ماجرای دیگری نیز درکار هست؟ بله اصل ماجرا همینجاست. می گویم:

۷ – فرض کنید مصلای تهران، همین فردا کامل شود و در مدار بهره برداری قرار گیرد. یعنی از رادیو و تلویزیون اعلام کنند که: از جمعه ی آینده، و در جمعه های آینده، نماز جمعه ی تهران در مصلای بزرگ تهران برگزار می شود. این خبر گرچه از اتمام یک پروژه ی ملی خبر می دهد و بایستی همه ی ما را به وادی سرور و شادمانی دراندازد، اما برای جماعتی، اتفاقا این خبر نه با سرور و شادمانی که با دلهره و رنج و نگرانی و اندوه همراه است. اگر گفتید چرا؟

۸ – من به یک بام و چند هوای رفتار خودمان که نگاه می کنم به بزرگان قوم خود حق می دهم از برگزاری نماز جمعه ی اهل سنت در تهران نگران باشند. درجایی که ما برای شیعیان مدینه و شهرهای دیگر دنیا نگرانیم و با دیپلماسی افسرده ی خویش تلاش می کنیم برای آنان مسجد و پایگاه دست و پا کنیم، خودمان از تماشای روزی که اهل سنت ما در تهران صاحب مسجدی باشند و در او نمازجمعه به پا کنند، به هراس می افتیم. با این همه، حکایت وحدت میان شیعیان و سنیان تا زمانی که ما به سنیان سرزمین خویش درست مثل خودمان بها ندهیم و آنان را مثل خویشاوندان خویش دوست نداشته باشیم و برای بازپرداخت حقوق معوقه ی آنان گریبان ندریم، حکایتی تهی از حقیقت است. ما باید سنیان سرزمین خویش را باور کنیم و بدانیم که آنان ایرانی اند و وطن خود را دوست دارند و هرگز به روزی نمی اندیشند که غریبگان بر این سرزمین پای گذارند.

۹ – شما در خیال خود، جمعیت حاضر در دانشگاه تهران را که برای اقامه ی نماز جمعه بدانجا رفته اند، با سلام و صلوات ببرید و در مصلای تهران بنشانید. تصویری که از تلویزیون پخش خواهد شد، لبخندی از سر تاسف برلبان همه ی ما خواهد نشاند. بله، این، همان بلایی است که ما بر سر امهات دین خدا آورده ایم.

محمد نوری زاد 
با اندک تصرف


 
 

1390/4/9

وزارت نیروی ایران در گزارشی اعلام کرد که حجم آب ۳۲ سد از ابتدای مهرماه سال ۸۹ تا پایان هفته گذشته به نسبت زمان مشابه پارسال، بیش از ۲۰ درصد کاهش یافته است.

در این گزارش همچنین آمده است که در سال آبی کنونی، ۱۹ سد دیگر ایران کمتر از یک پنجم ظرفیت خود آب دارند. شروع سال آبی، مهرماه است که پس از تابستان گرم، فصل بارش باران محسوب می‌شود.

بر طبق آمار ارئه شده در گزارش وزارت نیرو، تنها ۲۴ سد ایران در حال حاضر بیشتر از ۹۰ درصد از حجم مخزن خود موجودی آب دارند و نزدیک به نیمی از آبهای ورودی به سد‌ها و خروجی از آن‌ها متعلق به سدهای استان خوزستان است.

در حال حاضر، ایران سال آبی کم بارش تری را نسبت به سال گذشته می‌گذراند و به طور میانگین نزدیک به دو سوم از حجم سدهای ایران از آب پر است.

منابع: سایت وزارت نیرو (+ و +)

مرتبط:

منابع زیرزمینی آب به پایین‌ترین سطح خود در ۵۰ سال اخیر رسید

حجم آب ۴۷ سد کشور به کمتر از ۲۰ درصد رسید

کشاورزی اصفهان در روزهای ترک های عیان زاینده رود


 
 

1390/4/10

فعالان محیط زیست کردستان می‌گویند در سه روز گذشته، بیش از پنج هکتار دیگر از جنگل‌های استان کردستان در آتش سوخته است.

به گزارش سبزپرس، ایرج قادری از اعضای "انجمن سبز چیا" درباره این آتش سوزی‌ها می‌گوید در روز هشتم تیر، چهار هکتار از جنگل‌های بلوط شمال غرب مریوان دچار آتش سوزی شد و روز نهم تیر نیز یک هکتار از جنگل‌های بلوط جنوب غربی مریوان در آتش سوخت.

آقای قادری همچنین از آتش سوزی کوچک دیگری نیز در روز نهم تیرماه خبر می‌دهد و می‌افزاید که «این آتش سوزی‌ها هم اکنون با تلاش نیروهای محلی مهار شده است.»

انجمن سبز چیا اعلام کرده است که از ۱۸ خردادماه تاکنون، ۲۰ فقره آتش سوزی در جنگل‌های استان کردستان روی داده و بیش از ۴۰ هکتار از جنگل‌های این استان در آتش سوخته است.

با توجه به هوای سرد کوهستانی کردستان به نظر می‌رسد که این آتش سوزی‌ها عمدی است و برخی با هدف زمین خواری، جنگل‌ها و مراتع این منطقه را به آتش می‌کشند.

منبع: سبزپرس

مرتبط:

جنگل‌ها و مراتع کردستان طعمه آتش سوزی‌های عمدی و طبیعی

افزایش 100 درصدی آتش سوزی جنگل‌ها نسبت به سال گذشته

شعله‌های آتش در جنگل‌های گلستان، تنها سه روز پس از بارندگی‌ها


 
 

وکلای دادگستری به دادستان تهران:
1390/4/10

تعدادی از مدافعان حقوق بشر و وکلای دادگستری در ایران در نامه ای به دادستان تهران خواستار رسیدگی به مرگ هاله سحابی و هدی صابر شدند.

در این نامه آمده است: «وقایع دردناک و تکان دهنده مرگ هاله سحابی و هدی صابر مصداق بارز جرم مشهود است که بر اساس بند 1 ماده 21 و بند 1 ماده 4 آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری، رسیدگی به آن نیازی به شاکی خصوصی ندارد و از جمله وظایف بدیهی مقام دادستان است.»

امضا کنندگان این نامه افزوده‌اند: «از آن جایی که واقعه دردناک مرگ بانو هاله سحابی در ملاء عام و هدی صابر در زندان، در اثر برخورد و یا حداقل قصور ماموران امنیتی و یا  ماموران زندان صورت گرفته و شهودی حاضر در صحنه وجود دارند که آمادگی خود را جهت ادای شهادت در رسانه های عمومی اعلام نموده اند، لذا بدیهی است انتظار عموم جامعه ایران و خانواده های داغدار این است که مقام دادستان با ورود سریع و بدون فوت وقت، چگونگی مرگ این افراد را مورد بررسی قضایی قرار دهد.»

 مدافعان حقوق بشر و وکلای دادگستری در پایان تاکید کرده‌اند: «ما سخت بر این باوریم که چنانچه قتل بانو زهرا کاظمی و بانو زهرا بنی یعقوب مورد رسیدگی بی طرفانه قرار می گرفت و با خاطیان برخورد جدی می شد ، جامعه شاهد حوادث رقت بار بازداشتگاه کهریزک نبود و اگر با خاطیان حادثه کهریزک برخورد جدی می شد امروز شاهد مرگ هاله سحابی و هدی صابر نبودیم.»

عبدالفتاح سلطانی – نرگس محمدی – محمدعلی دادخواه – هادی اسماعیل زاده – مینا جعفری – آرش کیخسروی – شیما قوشه – عبدالرضا تاجیک امضا کنندگان این نامه هستند.

منبع: جرس


 
 

1390/4/10

پس از آنکه دانشگاه شریف اعلام کرد دانشجویان ورودی سال 90 را تفکیک جنسیتی می کند، دانشگاه مازندران هم چنین تصمیمی را در سطحی گسترده تر گرفته است.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به آغاز طرح تفکیک جنسیتی در کلاسهای دروس عمومی این دانشگاه، گفته: «اگر تعداد دانشجویان دروس تخصصی به حد نصاب لازم برسد و امکانات وجود داشته باشد، کلاسهای این دروس هم تفکیک می‌شود.»

احمد احمدپور با اشاره به اجرای صد در صدی طرح تفکیک جنسیتی در دروس عمومی این دانشگاه، به ایسنا گفت: «سایر دروس و واحدها نیز در دستور کار اجرای این طرح قرار دارند. طرح تفکیک جنسیتی برای تمامی دانشجویان جدید الورود نیز اجرا می‌شود.»

به گفته او از مهرماه اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه مازندران با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود: «با توجه به برگزاری جلسات مشترک با روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌ها، این طرح تا جایی که در حد امکانات دانشگاه باشد اجرا می‌شود.»

پیشتر رضا روستا آزاد، رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز گفته بود که تفکیک جنسیتی از طرح‌های وزارت علوم است و به همین منظور برنامه‌هایی در جهت اجرای این طرح برای دانشجویان سال اول در نظر گرفته شده است.

چندی پیش وزارت علوم اعلام کرد که اجرای این طرح در دانشگاه‌ها به طور جدی دنبال می‌شود.

منبع: ایسنا و خبرآنلاین


پیشینه
تفکیک جنسیتی برای سال اولی‌های دانشگاه شریف

 


 
 

1390/4/10

فاضل موسوی، عضو كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي از تشكيل كميته تحقيق و تفحص در خصوص رسيدگي به پرونده مشايي و بقايي خبر داده است.

آقای موسوی در گفتگو با «باشگاه خبرنگاران» گفته است که «بدليل اهميت بسيار بالاي پرونده مشايي و بقايي، اين پرونده از تمامي جهات مورد بررسي و موشكافي قرار مي گيرد.»

وی اضافه کرده است: «بدليل اينكه پرونده مشايي و بقايي پرونده اي شبه قضايي است نمي توان جزئيات آن را مطرح كرد چرا كه از حساسيت بالايي برخوردار است لذا بعد از انجام كار كارشناسي، كميته تحقيق و تخصصي براي رسيدگي به اين پرونده و كميسيون اصل 90 تشكيل مي شود.»

اصول‌گرایان از اسفندیار رحیم‌مشایی (رئیس دفتر احمدی‌نژاد) و طرفداران و حامیانش با عنوان «جریان انحرافی» نام می‌برند.

منبع:‌ باشگاه خبرنگاران


 


 
 

1390/4/10

محمد حسینی، وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی، با اشاره به روز ۳۱ تیرماه که «روز عفاف و حجاب» نامگذاری شده، گفته است که «بنیاد ملی مد و لباس فعالیت خود را در راستانی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب آغاز کرده است.»

آقای حسینی که در حاشيه بازديد از كتابخانه وزيري يزد در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: در این بنیاد جلسات منظمی تشکیل می شود و ایده های خوبی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

وی ابراز امیدواری کرده است که با اجرای این ایده ها، «قدم های مثبتی» در ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب برداشته شود .

محمد حسینی به ماهیت این «ایده ها» که به گفته‌ی وی در جلسات این بنیاد تشکیل شده، اشاره‌ای نکرده است.

منبع: فارس و بی‌بی‌سی
 


 
 

آیت الله دستغيب:
1390/4/10

آیت‌الله دستغیب، از مراجع تقلید شیعیان می‌گوید رضايتمندی مردم در گروی آزادی زندانيان سياسی، رفع حصر از موسوی و کروبی، بازگشت به قانون در برگزارى انتخابات و حذف نظارت استصوابی است.

آيت‌الله دستغیب که در جلسه هفتگی خود با شاگردانش سخن می‌گفت، افزود: «نتیجه این رویکرد، رضایت‏مندى اکثریت مردم، روى کار آمدن افراد صالح به عنوان نماینده مجلس و رییس جمهور، تقسیم ثروت بین مردم و نظارت مجلس بر امور مملکت است به علاوه بسیارى از سپاهیان و بسیجیان راحت مى‏ شوند. اموال بیت المال این طرف و آن طرف نمى ‏رود و همه امور اصلاح مى‏ شود. همچنین کسى خط و نشان براى کل مملکت نمى‏ کشد.»

وی در ادامه گفت:‌ راه دیگر پیش روی حاکمیت این است که بر حرف خود اصرار کنند و بگویند: «هر چه ما میگوییم درست است» نتیجه این روش، برخوردهاى شدید با مردم است. البته هر چقدر هم که بگویند: «برخورد شدید مى‏ کنیم» باز هم براى مدتى جواب مى ‏دهد و راه حل مناسبى براى همیشه نیست.

به گفته آيت‌الله دستغیب «ایجاد رعب و وحشت در میان مردم زندگىیها را از هم مى‏ پاشد، اختلافات روحى ایجاد مى‏ کند و نشاط دینى را از بین مى‏ برد. بعلاوه ارادتى که با ارعاب و وحشت ایجاد شود حاصلى ندارد.»

آیت‌الله دستغیب همچنین تاکید کرد: ‌«همه عقلاى عالم و خود آقایان مى‏ دانند که روش دوم به ضرر همه هست و هر چه بگذرد وضع را بدتر مى‏ کند. هر چه هم بگویند خبرى نیست، فقرى نیست، اشتغال ایجاد شده و… بالاخره معلوم مى‏ شود که واقعیت این نیست.»

منبع:‌ کلمه

 


 
 

1390/4/10

علی‌ خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی درباره اعتراض‌ها در سوریه گفته است: «سوریه در خط مقاومت قرار دارد و ماهیت حوادث آن با ماهیت حوادث دیگر کشورهای منطقه متفاوت است.»

آیت‌الله خامنه‌ای که به مناسبت عید مبعث سخن می‌گفت دولت آمریکا را متهم کرد که با «شبیه سازی» قیام های مردمی اخیر برخی از کشورهای عربی و شمال آفریقا در سوریه، می‌خواهد دولت این کشور را دچار مشکل کند.

وی گفت: «در سوريه دست آمريكا آشكار و مشهود است؛ صهيونيستها دنبال قضيه هستند. آنجائى كه حركت ضد آمريكا و ضد صهيونيسم است، آن حركت، حركت اصيل و مردمى است؛ آنجائى كه شعارها به نفع آمريكا و صهيونيسم است، آنجا حركت انحرافى است. ما اين منطق را، اين بيان را، اين روشنگرى را حفظ خواهيم كرد.»

بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه یکی از متحدان اصلی مقام های جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود.

دولت آمریکا به تازگی نیروی انتظامی ایران را همراه با اسماعیل احمدی مقدم و احمدرضا رادان، فرمانده و جانشین فرمانده این نیرو، به اتهام کمک به سوریه در سرکوب معترضان این کشور، مورد تحریم قرار داد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی رهبر جمهوری اسلامی

 


 
 

1390/4/10

رابرت گيتس، وزير دفاع آمريکا، گفت که حکومت ايران به عنوان بخشی از اقدامات جديد خود برای افزايش نفوذ در منطقه، سلاح های مرگبارتری را در اختيار گروههای عراقی قرار می دهد که با ارتش آمريکا در اين کشور می جنگند.

وزير دفاع آمريکا روز پنجشنبه در مصاحبه ای با خبرگزاری « بلومبرگ» گفت از ده ماه پيش و زمان خروج نيروهای رزمی اين کشور از خاک عراق،  حدود ۴۰ درصد از تلفات نيروهای آمريکايی طی چند هفته اخير روی داده و عامل اصلی اين تلفات حملات همين گروهها بوده اند.

وی افزود که اين مسئله با نوری المالکی نخست وزير و ساير مقامات ارشد دولت عراق در ميان گذاشته شده است.

رابرت گيتس در بخشی از مصاحبه خود افزود: «ايران تسليحات، آموزش نظامی و فن آوری های جديد در اختيار اين گروهها قرار می دهد. ايران اين اقدامات خود را افزايش داده و اين مسئله نگران کننده است. ايران با تجهيز گروههای خشونت طلب شيعه سعی دارد تعداد هر چه بيشتری از نيروهای آمريکايی را بکشد تا به اين ترتيب به مردم عراق چنين وانمود کند که گويا اين گروههای وابسته به ايران هستند که آمريکا را از عراق بيرون می رانند.»

وزير دفاع آمريکا افزود که رهبران ايران به خوبی از انتقال اين نوع تسليحات برای شورشيان شيعه اطلاع داشتند. در اواسط سال ۲۰۰۷ آنها به مقامات عراقی قول دادند که جلوی انتقال اين تسليحات را بگيرند. تعداد اين نوع حملات که با استفاده از بمب گذاری در کنار جاده ها صورت می گيرد از آن زمان کاهش يافته ولی باری ديگر در ماههای اخير رو به افزايش بوده است.

در بخش ديگری از اين مصاحبه رابرت گيتس به موضوع برنامه های هسته ای ايران پرداخت و گفت که به اعتقاد وی رهبران ايران هنوز هم تصميم دارند که به امکانات و تکنولوژی لازم برای توليد سلاح هسته ای دست پيدا کنند.

سياست آنها اين است که تا مرز برخورداری از تمام امکانات برای به کارگيری سلاح هسته ای پيش بروند هر چند ممکن است خود اين تسليحات را فعلا توليد نکنند.

به گفته وی مرز بندی بين اين دو حالت بسيار دشوار است و اگر ايران به مرحله برخورداری از تمام امکانات برسد بايد اين طور برخورد کرد که اين کشور صاحب سلاح هسته ای است.

به گفته وزير دفاع آمريکا مرز اصلی و تعيين کننده در پيشرفت برنامه های هسته ای ايران زمانی خواهد بود که آن کشور حجم کافی از اورانيوم با غلظت پايين را توليد کرده و برای انجام غنی سازی های بيشتر بازرسی های آژانس بين المللی انرژی اتمی را متوقف کند. سئوال اصلی اين است که ايران در چه زمانی اين کار را خواهد کرد.

رابرت گيتس در مورد مدت زمانی که ايران قادر به توليد سلاح هسته ای خواهد شد پيش بينی می کند که اين دوره بين يک تا سه سال طول بکشد.

منبع: رادیو فردا


 
 

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس:
1390/4/10

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان این که دامداران داخل کشور توانایی تأمین نیاز داخلی به پروتئین را دارند، گفت: واردات گوشت باید بر اساس نیاز داخل کشور انجام شود، اما وزارت بازرگانی آمار رسمی از نیاز داخلی پروتئین و میزان واردات آن اعلام نمی‌کند.

“عیسی جعفری” در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با توضیح این که آمار واقعی تولید پروتئین در کشور بیشتر از آمار رسمی اعلام شده است، افزود: با توجه به این که در بسیاری از روستاها کشتار دام صنعتی و رسمی نیست، می‌توان گفت که آمار واقعی تولید پروتئین در کشور بیشتر از آمار رسمی است.

وی با بیان این که دامداران داخل کشور توانایی تأمین نیاز داخلی به پروتئین را دارند، اظهار کرد: متأسفانه دامداران پول دام فروخته شده خود را سه تا چهار ماه پس از فروش می‌گیرند و نمی‌توانند از تمام ظرفیت خود برای تولید پروتئین استفاده کنند.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: متأسفانه چند ماه پس از این که دامدار، دام خود را با قیمت پایین فروخت، در اثر برخی فشارها قیمت پروتئین افزایش می‎یابد و کسانی که دام را ازران خریده‌ بودند، سود کلانی را به دست می‌آورند که این موضوع نشانگر وجود رابطه‌هایی برای کسب سود بیشتر است.

به گفته سخنگوی کمیسیون کشاورزی «مسئولان اجرایی باید نظارت جدی را بر نحوه توزیع پروتئین در بازار و حتی سردخانه‌هایی که پروتئین را نگه‌داری می‌کنند، داشته باشند.»

منبع: کلمه و خانه ملت


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته