ميودراگ يسيچ صربستاني به عنوان سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز معرفي شد.
به نقل از روابط عمومي سازمان ورزش شهرداري تبريز، به دنبال مذاکرات مديران باشگاه با مربيان مختلف و ارائه برنامه از سوي برخي از آنان، در نهايت ميودراگ يسيچ صربستاني به عنوان سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز در ليگ يازدهم انتخاب و معرفي شد.
باشگاه شهرداري تبريز براي سپردن هدايت تيم با گزينه هاي مختلفي همچون درخشان، استيلي و مديرروستا وارد مذاکره شده بود و هيچ صحبتي از مذاکره اين باشگاه با يسيچ در محافل خبري وجود نداشت.
سابقه 11 سال بازي در پارتيزان بلگراد از سال 1974، هشت بازي ملي براي يوگسلاوي سابق، 146 بازي در تيم آلتاي اسپور ترکيه و به ثمر رساندن 61 گل و به پايان بردن دوران بازيگري در تيم ترابوزان اسپور در سال 1990 و همچنين سابقه مربيگري در باشگاه هاي ترکيه، ليبي، روماني، تونس و چين و سرمربيگري زسکاي صوفيه بلغارستان و پارتيزان بلگراد در جام يوفا در کارنامه ورزشي اين مربي صرب به چشم مي خورد.
وي همچنين عنوان بهترين مربي فصل 2005-2004 ليگ بلغارستان را کسب کرد . او همچنين به عنوان سرمربي تيم شيرين فراز کرمانشاه در سال 86 در ايران نيز فعاليت داشته است.
لوکا بوناچيچ هدايت تيم فوتبال شاهين بوشهر را برعهده گرفت.
هيئت موسسين باشگاه شاهين بوشهر، علي افراشته را به عنوان سرپرست اين باشگاه و لوکا بوناچيچ را به عنوان سرمربي تيم
شاهين بوشهر انتخاب کردند.
افراشته جايگزين گزي در پست سرپرستي شده و بوناچيچ به جاي ميثاقيان هدايت اين تيم را بر عهده گرفته است.
باسمه تعالی
به تو افتخار می کنم همسر قهرمانم که تا پای شهادت نیز ایستاده ای.
به اعتصاب غذایت ادامه بده و بگذار تمام دنیا بدانند اینجا کجاست. اگر تا کنون از همه ی آزادگانی که دست به اعتصاب غذا می زدند درخواست می کردم ادامه ندهند اینک برای این کار بزرگ بر تو آفرین گفته و می خواهم ادامه دهی تا زمانی که دیگر شاهد به بند کشیده شدن هیچ اندیشه ای نباشیم. ادامه بده تا آنجا که لااقل شرمنده ی جوانانی که از دو سال گذشته تاکنون بدون حتی یک روز مرخصی در زندان بوده اند نباشیم.
بگذار دنیا بداند که اگر در آن سوی زمین یک بابی ساندز دارند که به او افتخار می کنند دیار ما پر است از بابی ساندزهای افتخار آفرینی که مرگ با عزت را به نادیده گرفته شدن حقوق شهروندانشان ترجیح می دهند.
عزیزترینم خود و تو را به تقدیر می سپارم و منتظر می مانم تا ببینم سرنوشت در روزهای آینده چه هدیه ای برای تولدم برایم در نظر گرفته است.
کسی چه می داند فردا چه خواهد شد... اما چون توکلم به خدای متعال است و او جز خیر نمی خواهد صبر می کنم و می گویم هر چه از دوست رسد نیکوست.
در انتها از دیگر جوانان غیرتمند اعتصاب کننده تقاضا دارم دست از اعتصاب غذا بکشند که کشور و مردم به چنین جوانان آزاده و دلسوزی بیشتر نیازمند است و بدانید که در پیشگاه خداوند، روسفید و آزادید.
نمی توانیم به دلیل زشتی ها و فرومایگی های این روزها که اعماق وجودمان را به آتش می کشد، زیبایی و عظمت دیروز را به فراموشی بسپاریم؛ مگر نه اینکه گذشته چراغ راه آینده است و درس ها و عبرت های این روزگار پرتلاطم سیره ای برای راه دشوار و بسی پر خطر فرداهاست؟
در اینکه ظهور و پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ پدیده ای بزرگ وشگفت انگیز بود، کمتر انسان منصفی تردید به خود راه می دهد و نیز در اینکه عواملی فرهنگی سبب آن خیزش عظیم اجتماعی و سیاسی در ایران شد هم شکی نیست. اگر سال ها امام خمینی و دکتر علی شریعتی با هم می نشستند و بر سر محتوای ضروری برای جامعه آن روز، مباحث مورد نیاز انقلاب، شیوه طرح موضوعات و چگونگی پرداختن و اثر گذاری آنها برنامه ریزی و هماهنگی می کردند باز هم اینگونه که شد، شاید نمی شد.
در واقع آن روزها بدون هیچ طرح از پیش پرداخته ای، تحول عظیمی در قلب میلیون ها ایرانی پدید آمد و انگار دکتر آمده بود تا با ماموریتی ماورایی زمینه ای فراهم کند که به دنبال آن انقلاب عظیمی سر برسد و سال ها استبداد و خود کامگی را در هم شکند.
دکتر علی شریعتی آمد؛ با اسلام شناسی، با تشیع علوی و نه صفوی و با کویریات؛ او آمد تا جان جوان های خسته از سال ها مبارزه فرسایشی و نفس گیر را با دینی روشنگر و متعهد شستشو دهد و اذهان غبار گرفته و نیز مذهبی که افیون توده ها شده بود و ندای حق طلبانه ای از آن بر نمی خواست و جز سکون و رضایت به ظلم حاکم هیچ در بر نداشت، متحول سازد. شریعتی آمد تا دین را یک بار دیگر از نو باز تعریف کند؛ تا بدانیم حسین وارث آدم بود و اینکه شهید قلب تاریخ است و بدانیم که پدر، مادر ما متهمیم.
عجیب این که گفته های شریعتی نسل ما را با نوعی امید و انرژی عجین ساخت و تا امروز نیز این سلسله ادامه دارد. او گفت: «برای دیدن برخی رنگ ها و فهمیدن بعضی حرف ها از نگریستن و اندیشیدن کاری ساخته نیست، باید از آنجا که نشسته ایم برخیزیم، قرارگاهمان را در جهان عوض کنیم/ هبوط در کویر».
اندیشه شریعتی در این روزگار نیز امتداد دارد و او کماکان یکی از اثرگذارترین متفکران معاصر به شمار می رود. اگر چه ۳۳ سال از درگذشت علی شریعتی می گذرد، او هنوز ارتباط گسترده و مستحکمی با نسل جوان جامعه ایرانی دارد؛ نسلی که سرگشته و سردرگم است و آنچه را می بیند باور ندارد. این نسل متاسفانه در بسیاری از بزنگاهها با دینی نامانوس در لباسی از خرافه و تحجر و قدرت روبرو شده است. برای چنین نسلی، شریعتی همچنان حرف های فراوانی دارد و توشه ای از همذات پنداری های فرازمانی، مانند این سخنش:
«آنها که گستاخی آن را داشتند که تقدیری را بشکنند و خود بر پیشانی خود بنویسند، درخت های لجوجی بودند که در کویر روییده اند و در آتش برگ و بار افشانده اند».
اگر چه شریعتی متعلق به دیروز است اما برای فهم امروز می توان به کلامش رجوع کرد؛ می توان به روشنی دید که اندیشه اش به دلیل معنویتی آگاهانه از یک سو و نگاهی واقع بینانه و مردم شناسانه از سوی دیگر همچنان جاریست.
شاید در این سالروز شنیدن شریعتی از کلام شهید مصطفی چمران خالی از لطف نباشد که:
ای علی! تو را وقتی شناختم که کویر تو را شکافتم و در اعماق قلبت و روحت شنا کردم و احساسات خفته و ناگفته خود را در آن یافتم ...
ای علی! تو مرا به خویشتن آشنا کردی ...
ای علی! همراه تو به کویر میروم؛ کویر تنهایی، زیر آتش سوزان عشق، در توفانهای سهمگین تاریخ که امواج ظلم و ستم، در دریای بیانتهای محرومیت و شکنجه، بر پیکر کشتی شکسته حیات وجود ما میتازد ...
ای علی! همراه تو به حج میروم؛ در میان شور و شوق، در مقابل ابّهت وجلال، محو میشوم، اندامم میلرزد و خدا را از دریچه چشم تو میبینم و همراه روح بلند تو به پرواز در میآیم و با خدا به درجه وحدت میرسم ...
ای علی! همراه تو به دیدار اتاق کوچک فاطمه میروم؛ اتاقی که با همه کوچکیاش، از دنیا و همه تاریخ بزرگتر است ...
ای علی! تو «ابوذر غفاری» را به من شناساندی، مبارزات بیامانش را علیه ظلم و ستم نشان دادی، شجاعت، صراحت، پاکی و ایمانش را نمودی و این پیرمرد آهنین اراده را چه زیبا تصویر کردی ...
ای علی! تو در دنیای معاصر، با شیطانها و طاغوتها به جنگ پرداختی، با زر و زور و تزویر درافتادی؛ با تکفیر روحانینمایان، با دشمنی غربزدگان، با تحریف تاریخ، با خدعه علم، با جادوگری هنر روبهرو شدی، همه آنها علیه تو به جنگ پرداختند؛ اما تو با معجزه حق و ایمان و روح، بر آنها چیره شدی، با تکیه به ایمان به خدا و صبر و تحمل دریا و ایستادگی کوه و برّندگی شهادت، به مبارزه خداوندان «زر و زور و تزویر» برخاستی و همه را به زانو در آوردی.
ای علی! دینداران متعصّب و جاهل، تو را به حربه تکفیر کوفتند و از هیچ دشمنی و تهمت فروگذار نکردند و غربزدگان نیز که خود را به دروغ، «روشنفکر» مینامیدند، تو را به تهمت ارتجاع کوبیدند و اهانتها کردند. رژیم شاه نیز که نمیتوانست وجود تو را تحمّل کند و روشنگری تو را مخالف مصالح خود میدید، تو را به زنجیر کشید و بالاخره ...
*منبع: وبلاگ ابتکار سبز
حضور پرشور اما ساکت معترضان سبز در راهپیمایی آرام دومین سالگرد ۲۲ خرداد ۸۸ در تهران زنده و پویا بودن جنبش سبز را بار دیگر به نمایش گذاشت . پس از دوسال و به رغم فراز و فرودهای پیموده شده و هزینه های گرانی که برای پیشبرد جنبش سبزآزادیخواهانه و عدالت طلبانه پرداخت شده است ، و به رغم همه تمهیدات و تبلیغاتی که آقتدارگرایان برای مهار و کنترل این جنبش بکار بسته و هر روز خبر از به پایان رسیدن و مردن فتنه داده و می دهد حضور خیابانی سبزها اثبات کرده که این جنبش ریشه در درون و عمق جامعه ما دارد و هر روز که می گذرد بر عمق و گستره آن افزوده می شود چراکه گذر زمان بر رسوایی هرچه بیشترسرکوبگران و درستی حرف ها و مدعاهای راهبران جنبش سبز افزوده است و امروز در درون حاکمیت آتشی را درافکنده است که هر باند و جناح در پی حذف دیگری به بهانه انحراف فکری وآلودن به مفاسد مالی و دراصل بدلیل ناکارآمدی حاکمیت در اداره کشور و فساد مالی و اداری گسترده وفراگیر است .
در دو سال گذشته حاکمیت که در ابتدا می توانست برخوردی منطقی وقانونی و اقناعی با معترضان داشته باشد و با تکیه بر خرد جمعی راهی کم هزینه و پرفائده را در ارتباط با معترضان به نتیجه انتخابات بطور خاص و در ارتباط با شهروندان بطور عام در پیش گیرد در دام تحلیل برخی نهادهای نظامی و امنیتی گرفتار آمد که در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری دهم ، انتخابات را به انقلاب مخملی تاویل و تحویل می کردند و برهمین پایه برنامه عمل تدوین کرده و به انجام کودتا پرداختند . نوار سخنرانی سردار مشفق که خواسته یا ناخواسته از درون این نهادها بیرون زد شاهدی محکم در این باره است. گرفتاری حاکمیت در این دام زمینه ساز اشتباهات و خطاهای پی در پی و مشروعیت زدایی شده است که متاسفانه تا امروز ادامه داشته ، و دلیل بارز آنهم این است که حاکمیت به رغم حضور میلیونی افراد معترض در راهپیمایی روز ۲۵ خرداد ۸۸ و دیگر روزها هرگز حاضر نشد که وجود معترضان و صدای آنها را به رسمیت شناسد و همواره در پی نایده گرفتن وانکار جنبشی برآمد که تخمش را عملکرد نادرست و مسئله دار خودش کاشت و کودتای انتخاباتی بدان آب داد .از اینرو درست در زمانی که حاکمیت سرخوش از سرکوب و مهار جنبش و پایان فتنه بدلیل غیبت بیش از یکساله خیابانی معترضان بود دعوت رهبران جنبش سبز به راهپیمایی حمایت از جنبش های مردمی تونس و مصر و حضور میلیونی سبزها در ۲۵ بهمن ماه ۸۹ آنها را غافلگیر ساخت و این بار ناچار شد برخلاف سیاست انکار جنبش سبز ، آنرا از طریق حبس خانگی آقایان موسوی و کروبی و همسرانشان به عنوان رهبران این جنبش برسمیت شناسد . آنها فکر می کردند که با این حبس و قطع ارتباط رهبران با بدنه ، جنبش از حرکت باز می ایستد اما با تمهیدی که از سوی رهبران جنبش برای فعالیت شورای هماهنگی راه سبز امید شده بود و با به میدان آمدن این نهاد و تداوم تظاهرات اعتراضی نشان داد که افراد جنبش سبز به آن بلوغی دست یافته اند که در غیبت رهبران نیز راه را ادامه خواهند داد و...
قطعا برای همه آنانی که در عمر دوساله جنبش در هرسطحی حضورفعالانه داشته اند این دوسال سخت و دشوار و بقولی عمری بوده، و ممکن است برخی از به نتیجه نرسیدن جنبش خسته و ناامید شده باشند اما باید دانست در پهنه تاریخ این دوسال همچون چشم برهم زدنی بوده است و برای پخته شدن و به نتیجه رسیدن جنبش هنوز نیاز به زمان است . برای اینکه اگر جنبش اینگونه زمانبر نشده بود افراد جنبش به خیلی از آسیب ها و عفونت هایی که در نظام سیاسی موجود لانه کرده است آگاه نشده و وجوه سلبی ای از حکومت و حکومتداری را که در آینده باید اصلاح کرد متوجه نمی شدند . درعین حال به رغم گذشت این دوسال و همه بحث ها و گفتگوهایی که انجام شده و با توجه به تنوع و تکثری که در جنبش سبز وجود دارد خرد جمعی جنبش هنوز موفق به منشوری نهایی که در برگیرنده همه وجوه اثباتی و اجماعی اهالی جنبش باشد نشده است هرچند دستیابی به دو ویرایست منشور جنبش سبز را باید غنیمت شمرد . زمانبر بودن به افراد جنبش کمک می کند تا دراین باره به بحث و گفتگوی بیشتر بپردازند و بر روی منشوری که بتواند ترسیم و تصویری از مطالبات اجماعی و در برگیرنده جنبش برای آینده باشد تمرکز و توافق کنند و از این طریق هم افزایی بیش از پیش نیروهای درونی جنبش را فراهم آید و افق روشنی را بروی همه کسانی که به آینده ایران می اندیشند ، باز نماید.
جنبش سبز در طی مسیر اهداف و راهبردهای خود را یافته است ، اهداف عبارتند از حاکمیت قانون (اجرای بدون تنازل قانون اساسی) ، تحقق مردمسالاری ،و دستیابی به آزادی و عدالت همه جانبه . و راهبردهایی همچون آگاهی بخشی ، حضورخیابانی ، مصالحه و مذاکره ، و انتخابات آزاد و سالم . این راهبرد ها در پیوستگی باهم معنا می یابند و باید آنها مکمل یگدیگردانست و قطعا کاربرد جدا جدای آنها معنا و مفهوم ندارد و باید با توجه به مقتضیات و شرایط و در یک همبستگی کامل در ارتباط با اهداف جنبش بکار گرفته شوند ، و البته انتظار می رود که با ابتکار و خلاقیت نیروهای درونی جنبش بتوان راهبردهایی جدیدی را هم به اینها اضافه کرد که تسهیلگر راه دستیابی به اهداف جنبش باشد .
در یک نگاه تاریخی می توان دریافت که جنبش سبز از پایدارترین جنبش های تاریخ معاصر و با گفتمانی نو در قله تکاملی تاریخ ایران ایستاده است که وجوه عقلانی ، مسالمت آمیز و خشونت گریزبودن، درون زا بودن ، حقوق محوری و تکیه بر مردم آنرا از جنبش های گذشته متمایز و ممتاز می سازد و یقینا می تواند طلایه دار تحولاتی بس ژرف و سازنده در کشورمان باشد . نجات نظام سیاسی موجود در روی آوری به این جنبش و گفتمان نو آن نهفته است چراکه امروز نه تنها گفتمان و قرائت رسمی حاکمیت از اسلام و انقلاب از کمترین جاذبه ای در جامعه به ویژه برای نسل جوان برخوردار است بلکه شکست و ناکارآمدی مفرط در اداره کشور به حدنهایت رسیده و چاره ای جز تغییر و اصلاح باقی نگذاشته است . از نگاه راهبران جنبش سبز چون ایران را برای همه ایرانیان می خواهند این جنبش سر ستیز با افراد و نهادهایی خاص را ندارد بلکه همه را به اصلاح امور و رعایت حقوق شهروندان فرا می خواند و آنقدر بر این دربسته حاکمیت خواهد کوبید تا در باز شود . موج تحول و دموکراسی خواهی که در میان کشورهای منطقه افتاده است و نظام های استبدادی یکی پس از دیگری درحال دگرگونی یا سقوط اند خود بهترین شاهد براین موضوع و مدعاست و قطعا جمهوری اسلامی ایران نمی تواند خود را از دامنه تاثیراین تحولات برهاند . هرچند بنظر می رسد جنبش سبز ایران سردمدار این سلسله جنبش ها در کشورهای منطقه بوده است و بعضا آنها زودتر به نتیجه رسیده اند اما باید در نظر داشت که فاصله بین مطالبات جاری در جنبش سبزملی ایران با این جنبش ها راز زمانبری آنرا تفسیر می کند و باردیگر کشورمان پیشتاز در دستیابی به الگویی از مردمسالاری خواهد شد که در این کشورها غائب است و تحققش نیاز به زمان بیشتر دارد.
دوسالگی جنبش سبز را درابعاد دیگری همچون طی مراحلی که پیموده است نیز می توان مورد توجه قرار داد و نامگذاری کرد اما به جد می توان گفت که دوره کنونی جنبش را باید دوره بسط و ارتقاء آن دانست و باید تمام توان دورنی افراد جنبش مصروف این امر در جهات نظری وعملی شود . این شعار که جنبش سبز جنبش زندگی است باید بگونه ای تئوریزه و عملیاتی شود که هرشهروندی در زندگی روزمره خود احساس مشارکت در آنرا بنماید و بشود از ارزش افزوده ای که هر فرد در هر حدی برای پیشبرد این جنبش تولید می کند برای بسط و ارتقاء و همبستگی جنبش استفاده کرد . اگر روزی شعار "هر شهروند یک ستاد " برای پیروزی موسوی در انتخابات داده می شد ، و پس از کودتای انتخاباتی این شعار به "هرشهروند یک رسانه " برای آگاهی بخشی در مقابله با سرکوب و سانسور حاکم تبدیل شد و کارآمدی خود را نشان داد ، در شرایط غیبت و حبس خانگی دو رهبر شعار "هر شهروند یک رهبر" باید راهنمای عمل افراد جنبش در هر سطحی باشد و هر فرد جنبش باید در هرحدی که می تواند در این باره تلاش نماید . باید به این نکته متفطن بود که در عرصه عمل اجتماعی و در جنبشی بوسعت جنبش سبز نمی توان انتظار داشت که همه افراد به یک گونه عمل کنند و حاضر به پرداخت هزینه های یکسانی باشند بلکه از هر فردی باید انتظاراتی متناسب با ظرفیت و توانایی ها و دانشش داشت ، و از اینرو در راهبری جنبش باید بر روی شیوه هایی تکیه و تاکید شود که هزینه های مترتب بر آنها بگونه ای باشد که بتواند بیشترین افراد را به همراهی وا دارد و جنبش را با زندگی روزمره شهروندان پیوند زند و راز و رمز پایداری جنبش تاکنون در رعایت همین امر بوده است که باید بیش از پیش با غنا بخشی به شیوه ها برآن افزود .
توضیح ضروری : برای پرهیز از هرگونه بهانه گیری توسط بهانه گیران یاد آور می شود که آنچه آمد تحلیل و برداشت من به عنوان یکی از همراهان و افراد کوچک جنبش سبز است و بنده هیچ داعیه ای به عنوان سخنگو یا حتی چهره شاخص جنبش سبز را ندارم و اگر دیگران به هر عنوان و دلیلی از این القاب برای بنده استفاده کنند ارتباطی به من ندارد . همه هم و غم من این بوده و خواهد بود که به عنوان عضوی کوچک از این جنبش سبز بزرگ و ملی بتوانم به ایفای مسئولیتی که دراین باره احساس می کنم بپردازم و هرچند خود را در این باره ناتوان و خجل می بینم اما امیدوارم با نقد و انتقاد و همراهی دیگر همرهان سبز بتوانم رو به مقصد باشم و اگر کمک چندانی نمی کنم خار و سنگ راه هم نباشم .
منبع: سایت نوروز
این زندانی سیاسی با تاکید بر ضرورت دیدار با نماینده شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار اقدام دادستان دیوان بینالمللی دادگستری (دیوان لاهه) و نماینده شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای تعقیب و محاکمه تمامی مسئولان و مباشرین اذیت و آزار قضایی خود و همسرش طی دو سال گذشته شد
همزمان با تعیین «احمد شهید» به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران، مصطفی اسکندری زندانی سیاسی بند ویژه امنیتی زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) خواستار ملاقات این مقام سازمان ملل با وی و دیگر زندانیان سیاسی گردید.
به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، مصطفی اسکندری دانشجوی رشته پزشکی و از بازداشت شدگان مراسم چهلم شهید ندا آقا سلطان در بهشت زهرا میباشد که در هشتم مردادماه سال ۸۸ به همراه همسرش، کبری زاغه دوست بازداشت و با اتهاماتی همچون «تشویش اذهان عمومی» و «مصاحبه با رسانههای بیگانه» به حکم سنگین ۳۱ سال زندان محکوم گردید
مصطفی اسکندری با تاکید بر فشارهای وارد آمده طی این مدت، و همچنین بازداشت طولانی مدت خانم زاغه دوست و نقش قاضی پیرعباسی و سایر بازجویان مربوطه در صدور حکم سنگین و غیرمعمول ۳۱ سال حبس، خواستار پیگیرد تمامی مسئولان دست اندرکار صدور این حکم ناعادلانه گردید
این زندانی سیاسی با تاکید بر ضرورت دیدار با نماینده شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار اقدام دادستان دیوان بینالمللی دادگستری (دیوان لاهه) و نماینده شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای تعقیب و محاکمه تمامی مسئولان و مباشرین اذیت و آزار قضایی خود و همسرش طی دو سال گذشته شد
مصطفی اسکندری که پس از بازداشت در هشتم مردادماه ۸۸ بیش از ۷ ماه را در سلول های انفرادی بندهای ۲۰۹ و ۲۴۰ زندان اوین سپری کرده بود، با انتقال به زندان رجایی شهر کرج و سپری کردن مدت ها انفرادی در سلول های انفرادی بند یک این زندان معروف به «سگدونی» هم اکنون در بند ویژه امنیتی این زندان بهسر میبرد. قاضی پیرعباسی، قاضی پرونده آقای اسکندری علاوه بر صدور حکم سنگین زندان برای این زندانی سیاسی با هدف فشار مضاعف بر وی، کبری زاغه دوست همسر آقای اسکندری را که وی نیز نزدیک به دو سال را در بازداشت بوده است با تهدید به صدور حکم سنگین زندان وادار به طلاق از این زندانی سیاسی میکند
پیشتر در فروردین ماه سال جاری نیز جمعی از زندانیان سیاسی بند ویژه امنیتی زندان رجایی شهر کرج با انتشار نامه ای خطاب به بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد، خواستار اعزام نماینده ویژه این سازمان برای بازدید از شرایط ایران و تهیه گزارش کامل از وضعیت آزادی و حقوق بشر در ایران به ویژه وضعیت زندانها و زندانیان سیاسی شده بودند
گفتنی است شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز گذشته احمد شهید وزیر امور خارجه پیشین مالدیو را به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران انتخاب کرد که پس از «رینالدو گالیندوپل» و «موریس کاپیتورن» که در دهه های ۸۰ و ۹۰ میلادی این سمت را عهده دار بودند به نظارت و تهیه گزارش از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران خواهد پرداخت. انتظار می رود که وی پیش از ارائه نخستین گزارش خود از وضعیت حقوق بشر در ایران در مهرماه سال جاری، برای بررسی دقیق و از نزدیک میزان صحت گزارش های منتشره در مورد نقض حقوق بشر به ایران سفر کند.
طی هفته های اخیر، بسیاری از زندانیان سیاسی و خانواده های آنان، خواستار اعزام هر چه سریعترِ گزارشگر ویژه سازمان ملل به ایران شده بودند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار اعلام کرد : وزارت بهداشت ورود هرگونه سبزیجات، صیفیجات و جوانه های گیاهی به کشور را ممنوع اعلام کرده است .
واحد مرکزی خبربه نقل از وب دا ، دکتر کاظم ندافی گفت: مطالعات اخیر در اروپا نشان داده است منشاء بیماری ای کولای جوانه غلات است نه خیار، گوجه فرنگی و کاهو. .
وی افزود: باکتری ای کولای در اروپا تاکنون 31 نفر را کشته و سه هزار نفر را مبتلا کرده است.
این مسئول با اشاره به اینکه کمتر کسی فکر می کند جوانه غلات هم جزو سبزیجات است و باید قبل از مصرف گندزدایی و ضدعفونی شود، گفت: مردم و مصرف کنندگان همانطور که سبزیجات و صیفیجات را قبل از خوردن شستشو و ضدعفونی میکنند باید جوانه غلات را هم بشویید و ضدعفونی کنند.
وی به تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از ورود این باکتری به کشور توسط مسافران کشورهای اروپایی به ایران اشاره کرد و اظهار داشت: راهنمایی برای مسافران هواپیماهایی که از اروپا به سمت ایران میآیند تدوین و ارسال شده و در آن گوشزد شده اگر علایم بیماری در این افراد وجود داشت حتماً باید به مراکز درمانی مراجعه کنند و اگر همراهشان سبزیجات و صیفیجات و جوانه غلات بود باید آنها را به پایگاه های بهداشت مرزی مستقر در فرودگاهها تحویل دهند.
استاد اخلاق دولت نهم و عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی، بدون رویکرد به دخالت و اعمال نفوذ نهادها و مقامات فراقانونی و امنیتی و همچنین نظامیون در روند انتخابات کشور، مدعی شد "مردم انتظار دارند همان رایی که به صندوق ها انداخته اند از آن بیرون بیاید و در چنین حالتی مردم آگاهند که خودشان بر سرنوشت خودشان تاثیر داشته و چنانچه خوب و یا بد باشد نتیجه تصمیم گیری خودشان است."
به گزارش تارنمای «خانه ملت»، ارگان رسمی مجلس شورای اسلامی، مرتضی آقا تهرانی با بیان اظهارات فوق، هشدار داد: "در صورتی که خدای نکرده شاهد برخی دخالت ها در انتخابات باشیم بدون در نظر گرفتن اثرات بیرونی آن، دیگر نمی¬توانیم انتظار حضور فعال مردم در عرصه انتخابات را داشته باشیم و با این کار با دست خودمان نظام را از مردمی بودن می اندازیم که خیانت بسیار بزر گی است."
این نماینده مجلس بدون اشاره به عملکرد حامیان اصولگرای محمود احمدی نژاد و تاثیرگذاری های آنان در جریان انتخابات چند سال اخیرگفت "هر گونه دخالت در انتخابات به اصل دموکراسی اسلامی ضربه میزند و در صورت بروز چنین اتفاقی دیگر نمیتوان از مردم توقعی برای حضور پرشور به عرصه انتخابات داشت."
مرتضی آقا تهرانی، با توجه به نزدیک شدن دور نهم انتخابات مجلس، مدعیِ تاکید رهبری بر پرهیز از نزدیکی نمایندگان بر منابع قدرت و ثروت شد و گفت "حضرت آقا در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس مثل همیشه با درایت به آسیب شناسی در این زمینه پرداخته و در صحبت¬های خود به دوره مسئولیت و فعالیت خود در مجلس، دولت و ارتباط و آشنایی نزدیک با نوع زندگی و کار در این حوزه¬ها اشاره کردند و با توجه به وجود ظرفیت محدود در هر انسانی احتمال آسیب را برای آقایان پیش¬بینی کردند."
نماینده تهران ادعا کرد "رهبری توقع دارند افرادی که به مجلس راه پیدا می کنند وابسته مظاهر دنیا نباشند."
آقا تهرانی با بیان این که فردی که با کمک منابع قدرت و ثروت به مجلس راه پیدا کند باید نوکر اوامر آنها در مجلس باشد، افزود: حال اگر این قدرت خادم اسلام نباشد نمی توان توقع داشت که به دنبال تامین منافع و مصالح مردم و خیرخواهی مستضعفان و گرفتاران باشد. البته این افراد شاید در مراحل اول و دوم تا حدودی با صرف پول و سرو صدای تبلیغات بتوانند از صداقت مردم سوء استفاده کنند، ولی قطعا در دوره های بعد دستشان رو شده و جایی برای ورود نخواهند داشت.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، خاطرنشان کرد: اگر کاندیدایی با رای مردم وارد مجلس شده، اما هیچ تعهدی برای پیگیری مشکلات مردم و مصالح نظام نداشته باشد خیانتی بزرگ مرتکب شده که نابخشودنی است؛ شخصی که می داند احتمال مشاهده چنین رفتاری در او وجود دارد بهتر است به خودش محبت کرده و وارد معرکه نشود.
آقا تهرانی با بیان اینکه "این انقلاب به اندازه کافی دشمن دارد، بنابراین سزاوار نیست کسی که به نام نماینده قرار است به مجلس راه پیدا کند به نام اسلام و انقلاب به نظام ضربه بزند"، اظهار عقیده کرد "از آن جا که در فلسفه سیاسی اسلام رکن رکین نظام اسلامی ولایت فقیه است، بنابراین مردم باید در تشخیص دقت کرده و به افرادی رای دهند که ولایت مدار باشند."
این عضو فراکسیون اصولگرایان، مجددا مدعی "تاکید رهبری در جلوگیری از هرگونه دخالت در انتخابات" شد و گفت "مسئولان یک وظایفی دارند که باید به آن عمل کنند؛ یعنی وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات وظیفه آماده کردن صندوق¬ها، شمارش آرا، فعال کردن استانداری¬ها را در سراسر کشور بر عهده دارد که باید به دقت به آنها عمل کنند؛ اما دخالت در آرا به معنی وارد کردن رای و یا حذف آرا اصلا کار درستی نیست و مردم انتظار دارند همان رایی که به صندوق ها انداخته اند از آن بیرون بیاید. در چنین حالتی مردم آگاهند که خودشان بر سرنوشت خودشان تاثیر داشته و چنانچه خوب و یا بد باشد نتیجه تصمیم گیری خودشان است."
عضو شاخص فراکسیون انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ممکن است برخی در موارد مقطعی به این تصمیم برسند که اگر این فرد به عنوان مثال رئیس جمهور شود، بهتر است؛ اما آنها باید بدانند که این کار ضررهای فوقالعاده بیشتری دارد و به اصل دموکراسی اسلامی ضربه می زند.
دبیرکل فراکسیون اصلاح طلبان مجلس هشتم، با اشاره به "موج مهاجرت جوانان به کشورهای خارجی"، "افزایش آمار فزاینده طلاق و اعتیاد" و "رشد آسیب های اجتماعی"، خاطرنشان کرد "آیا برخی سوء رفتارها و تصمیم گیریهای نابخردانه عزت و حرمت مردم را خدشه دار نمی کند و از شان حاکمان نمی کاهد؟ چرا با وجود اینکه صاحب منابع نفتی و ذخائر گازی عظیمی هستیم، باید هنوز شاهد ظهور جلوه های خشن فقر و تبعیض در جامعه باشیم؟ مردم ما چه تقصیری دارند که می بایست هر روز تن و بدنشان بواسطه بی ثباتی در عرصه اقتصادی بلرزد و نتوانند نسبت به آینده خود و فرزندانشان برنامه ریزی کنند؟"
به گزارش جرس، محمدرضا تابش، نماینده اردکان در مجلس شورای اسلامی، طی سخنانی در اجتماع مردم کوشکنو، از توابع اردکان، که به مناسبت میلاد پیشوای اول شیعیان ایراد کرد، با تاکید بر اینکه "قدرت در نگاه امام علی برای احقاق حقوق مردم و جلوگیری از ستم ستمکاران است"، گفت "امام علی زمامداری را پذیرفت تا نسبت به احقاق حقوق مردم و جلوگیری از ستم ستمکاران اقدام کند.عدل و دادگری و احقاق حقوق بینوایان شاه بیت دوران زمامداری کوتاه آن امام و تنفس دوران زندگی علی است.آنجا که خطاب به مالک اشتر ، رضایتمندی مردمی که متن جامعه را تشکیل می دهند و پرداختن به رفع مشکلات آنها را جزو اساسی ترین وظایف حاکمیت می داند."
نماینده اردکان در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: "علیرغم اقدامات صورت گرفته در دوران بعد از انقلاب، هنوز جامعه ما تا رسیدن به جامعه آرمانی امام علی فاصله زیادی دارد.چرا این همه امکانات و منابع مادی ودیعه نهاده شده در خاک این کشور درست مدیریت نمی شود تا مردم از مواهب آن بهره مند گردند و دوران خوش و خاطره انگیزی از حاکمیت دین منتسب به امام علی داشته باشند؟.امام علی مردم و جامعه را عزتمند می خواست و برای مردم حرمت قائل بود."
وی افزود: "آیا برخی سوء رفتارها و تصمیم گیریهای نابخردانه عزت و حرمت مردم را خدشه دار نمی کند و از شان حاکمان نمی کاهد؟چرا با وجود اینکه صاحب منابع نفتی و ذخائر گازی عظیمی هستیم، باید هنوز شاهد ظهور جلوه های خشن فقر و تبعیض در جامعه باشیم؟ مردم ما چه تقصیری دارند که می بایست هر روز تن و بدنشان بواسطه بی ثباتی در عرصه اقتصادی بلرزد و نتوانند نسبت به آینده خود و فرزندانشان برنامه ریزی کنند؟ نزاع و کشمکش ها در عرصه مدیریت کشور در نظر مردم آیا بواسطه شوق خدمت است یا جدال بر سر قدرت؟ آنهم قدرتی که در نگاه امام علی باید در جهت احقاق حقوق مردم صرف شود."
تابش "طولانی شدن و برخی مسائل در مسئله ادغام وزارتخانه ها" را باعث نوعی سردرگمی در دستگاههای اجرایی دانست و با بیان اینکه درخصوص قانون هدفمندسازی یارانه ها نیز از ابتدا تاکنون حمایت کرده و خواهیم نمود، تصریح کرد: مسئولان باید به نظر دلسوزان توجه نمود و مشکلات و تذکراتی که از جانب نمایندگان برای انعکاس مشکلات مردم و جلوگیری از ضربه خوردن به تولید انجام می شود را جدی بگیرند و در صدد رفع آن برآیند.
تابش با اشاره به موج مهاجرت جوانان به کشورهای خارجی، افزایش آمار فزاینده طلاق و اعتیاد و آسیب های اجتماعی که هیچ سنخیتی با جامعه علوی ندارد تصریح کرد: مسئولان در جامعه تراز علی موظفند برای خدمتگزاری به مردم کمر همت ببندند و در جهت عمران و آبادانی کشور و رفاه و آسایش مردم سر از پا نشناسند، آن موقع است که می توانند خود را کارگزار حکومت منتسب به حضرت علی بدانند.
گفتنی است همچنین با حضور تابش و مسئولان شهرهای اردکان و احمدآباد، کلنگ احداث پارک بزرگ ولایت احمدآباد به زمین زده شد و تابش در جریان این مراسم نیز، افزایش سرانه فضای سبز و فضاهای تفریحی و فرهنگی را در مناسب سازی محیط زندگی مهم برشمرد و رسیدگی به مشکلات مردم را مورد توجه قرار داد .
انتقاد دبیر کل فراکسیون اصلاحات از وضع موجود
قطع مجدد برق و اینترنت کوی دانشگاه در شامگاه بیست و هفتم خرداد، سبب تجمع و اعتراض دانشجویان و روشن کردن آتش شد، که با ورود و برخورد ماموران حراست، مبدل به سر دادن شعارهای ضد حکومتی گردید.
گزارش های رسیده به جرس حاکیست، کوی دانشگاه تهران شامگاه جمعه بیست و هفتم خرداد، مجددا دچار قطع برق و اینترنت و وسائل ارتباطی شد، که منجر به ساعت ها ناآرامی و درگیری های پراکنده میان دانشجویان و حراست دانشگاه تهران گردید.
این منابع دانشجویی اعلام کردند این قطع برق که در اوج فصل امتحانات دانشجویان رخ داد، بلافاصله سبب خروج دانشجویان از ساختمان ها و تجمع سکوت در ضلع شمالی کوی و اقدام به روشن کردن آتش از سوی آنها شد. هنوز پاسی از تجمع نگذاشته بود، که خسروی مدیر کل حراست دانشگاه تهران به همراه تعداد قابل توجهی از مامورین حراست با تهدید و برخوردهای خشن، سعی در متفرق کردن دانشجویان داشتند، که همین امر منجر به درگیری میان دانشجویان و ماموران حراست گردید، که دانشجویان اقدام به سر دادن شعارهایی با مضامین «حراست برو گمشو» و «حراست خجالت خجالت» نمودند و این تجمع با ورود نیروهای امنیتی و حراست که قصد دستگیری دانشجوها را داشتند به تشنج کشیده شد.
بنا به این گزارش، درگیری ها به صورت پراکنده تا نیمه شب که برق کل کوی وصل شد، ادامه داشت، تا اینکه گروهی از لباس شخصی ها، با راندن موتور سیکلت های سنگین (که متعلق به نهادهای شبه نظامی است) اقدام به مانور در سطح خوابگاهها و ایجاد رعب و ترس میان دانشجویان نمودند.
دانشجویان در نهایت با سر دادن شعار و همچنین خواندن سرود یار دبستانی، نیمه های شب متفرق شدند.
گفتنی است غروب روز چهارشنبه بیست و پنجم خرداد ماه نیز، برق و اینترنت کوی دانشجویان دانشگاه تهران قطع شد و همین مسئله سبب اعتراض دانشجویان گردید که از ساختمانها بیرون ریختند و به شعار دادن مبادرت ورزیدند.
هاشمی رفسنجانی دستیابی به علم در سرتاسر دنیا به خصوص علوم جدید و پیشرو را از تأكیدات همیشگی دین اسلام و قرآن كریم خواند و تصریح كرد: عقلانیت بشر هم این را اقتضاء میكند كه هیچ كشوری دروازههای خود را بر روی علوم و تكنولوژی جدید نبندد.
اظهارات هاشمی رفسنجانی در حالی ایراد می شود که برخی مقامات جمهوری اسلامی، برخی از علوم جدید، بویژه علوم انسانی را، از دستاوردهای غرب دانسته و به مخالفت با آن برخاسته اند.
به گزارش ایلنا، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم اختتامیه سومین همایش ملی ایمنیزیستی و مهندسی ژنتیك و نیز افتتاح رسمی مركز اطلاعات بیوتكنولوژی ایران، با تبریك فرا رسیدن زادروز امام اول شیعیان، دانش و تكنولوژی جدید را از دستاوردهای ارزشمند بشریت دانست و گفت: امروز، شاخههای فراوان دانش ژنتیك و بیوتكنولوژی آنقدر سریع رشد و توسعه یافته كه برخی را نگران ساخته است.
رئیس هیأت امنا و مؤسس دانشگاه آزاد با اشاره به اینكه امروز در ایران زمینههای بسیار خوبی برای رشد و توسعه این دانش به وجود آمده است، گفت: در برنامه پنج ساله آینده دانشگاه آزاد توجه ویژهای به دانشهای نوبنیاد و هایتك خواهیم داشت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یكی از اهداف مهم این دانشگاه را تبدیل دستاوردها و پژوهشهای اساتید و دانشجویان به تولید ثروت و صنعت عنوان و تصریح كرد: قلمرو وسیع این مركز بزرگ آموزش عالی و امكانات وسیع آن در كنار عزم و اراده پایانناپذیر مدیران، مسئولان، هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد چشماندازی روشن را برای آینده امكانپذیر كرده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزاری این همایش و افتتاح رسمی مركز اطلاعات بیوتكنولوژی ایران را نقطه عطفی در دانش ژنتیك در كشور خواند و با تأكید بر لزوم گسترش همكاریهای بینالمللی میان مراكز علمی و تحقیقاتی ایران و سایر كشورها گفت: تبادل دانش و تجربه میان 27 مركز موجود و مركز جدید در ایران میتواند مركز جهانی بزرگی را شكل دهد به شرطی كه روابط عمومی این مراكز به خوبی عمل كنند.
در ابتدای این مراسم دكتر قرهیاضی، رئیس انجمن ایمنیزیستی ایران و دبیر همایش گزارشی از برگزاری این هماندیشی سه روزه و مباحث مطرح شده و نیز اهمیت این دانش بیان كرد و در ادامه دكتر اقبال چاودهاری به نمایندگی از رؤسای مراكز اطلاعات بیوتكنولوژی منطقه با تشكر از برگزاری این همایش مفید توسط دانشگاه آزاد و تبریك پیوستن ایران به جمع مراكز بیوتكنولوژی، به اهمیت این دانش جدید در آینده پرداخت و گفت: ایران پس از انقلاب بر لحاظ علم و تكنولوژی و همچنین گسترش آموزش عالی رشد بسیار خوبی را داشته كه نمونه آن دانشگاه آزاد و دستاوردهای آن است.
همچنین دكتر آلدمیتا، نائب رئیس انجمن بیوتكنولوژی فیلیپیین با تأكید بر لزوم توجه بیش از پیش به دانشهای جدید و نو، مهندسی ژنتیك و بیوتكنولوژی را از دانشهای پیشرو جهان خواند و با تشكر از برگزاری همایش سه روزه در ایران زمینههای رشد این دانش جدید در ایران را بسیار خوب و مساعد توصیف كرد.
در پایان این مراسم قرارداد همكاری مركز اطلاعات بیوتكنولوژی ایران و سرویس بینالمللی دسترسی و استفاده از بیوتكنولوژی در هاشمی رفسنجانی به امضای طرفین رسید.
مصطفی درایتی معتقد است "بستن فضای سیاسی به روی فعالان سیاسی و به حاشیه راندن افراد معتدل باعث ظهور جریان انحرافی شده است."
به گزارش ایلنا، این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص دلایل بروز و ظهور جریان های انحرافی در كشور، بیتوجهی به هشدارهای دلسوزان و بزرگان کشور را علت اصلی شكلگیری این جریان ها دانست و گفت: گاهی اوقات برخی افراد تصور میكنند روندی كه عقلای كشور طی میكنند درست نیست، بنابراین كارها و اعمالی انجام میدهند كه مشكلات جدی در جامعه به وجود میآید و به سادگی قابل حل نیست، جریان انحرافی نیز در حقیقت نتیجه نهادینه شدن چنین تفكری در جامعه است.
وی ادامه داد: متاسفانه عدهای در طول شش سال گذشته به خاطر منازعات سیاسی و خارج كردن رقیب از قدرت، مصیبتهایی برای كشور درست كردند كه تبعات سنگینی در پی داشته و در آینده نیز مشكلات بسیار بزرگتری برای مردم به وجود خواهد آورد.
درایتی افزود: در حال حاضر جریانی در جامعه قدرت گرفته كه بسیاری از بزرگان و عقلای نظام طی سالیان گذشته درباره شكل گرفتن آن هشدارهای جدی میدادند، اما بی توجهی به این هشدارها باعث شد تا وضعیت جامعه به این مرحله خطرناك برسد كه حتی بسیاری از حامیان دیروز آن به منتقدانش تبدیل شوند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینكه باید عاملان شكل گیری و قدرت گرفتن این جریان در این باره پاسخگو باشند، خاطرنشان كرد: هرچند سران این جریان در عرصه سیاسی ادعاهای زیادی دارند و خود را صاحب كمال میدانند، ولی عملكردشان باعث تردید در فهم و دانش سیاسی آنان شده است.
وی گفت: بستن فضای كشور به روی فعالان سیاسی و استفاده از ابزارهای غیرسیاسی در برخورد با نخبگان باعث به وجود آمدن مشكلات فعلی شده و راه مقابله با جریان انحرافی نیز روی آوردن دوباره به قواعد بازی سیاسی و دادن آزادی بیشتر به مردم است.
درایتی افزود: متاسفانه با خانهنشین كردن افراد معتدل، كسانی وارد عرصه شدهاند كه جایگاهی در بین مردم ندارند و هنگامی كه فضای سیاسی جامعه فضای رقابت جدی نباشد باید منتظر این آفتها بود.
: در ادامه سرکوب و کشتار مردم آزادیخواه سوریه توسط قوای حکومتی و حامیان حزب بعث، ارتش سوریه با تانک و نفربر وارد شهر «بدامه» در شمال این کشور شده و ضمن حمله به مردم و زنان و جوانان معترض، صدها نفر را به صورت فله ای بازداشت کرده و مورد ضرب و شتم قرار دادند و شهر را به آتش کشیدند.
این درحالیست که بالغ بر یازده هزار تن از شهروندان سوری در طول هفته گذشته برای فرار از سرکوب و کشتار حکومت، به مناطق مرزی با ترکیه و همچنین خاک آن کشور پناه برده اند.
فعالان سوری و حقوق بشری گفته بودند که شهر بدامه که امروز در معرض حملۀ حکومت قرار گرفت؛ محل ارسال آذوقه و مایحتاج پناهجویان در منطقه مرزی بود و سربازان ارتش از بامداد شنبه صبح وارد این شهر شده و به تیراندازی و آتش زدن ساختمان ها مشغول شدند.
ساریه حمودا، یکی از ساکنان این شهر که به وکالت اشتغال دارد گفت به چشم خود دیده است که ۹ تانک، ۱۰ نفربر زرهی، ۲۰ جیپ و ۱۰ اتوبوس نظامی ساعت ۷ صبح وارد شهر شدند و شاهد به آتش کشیده شدن چند خانه به وسیله نیروهای حکومت بوده است.
بدامه در نزدیکی شهر جسر الشغور قرار دارد که در حمله اخیر ارتش سوریه به کنترل هواداران حکومت درآمد.
هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه ایالات متحده روز شنبه در مقاله ای که در روزنامه عرب زبان الشرق الاوسط منتشر کرد به حکومت سوریه هشدار داد که کاربرد خشونت مانع از تغییر در این کشور نخواهد شد.
به نوشته خانم کلینتون "ادامه وحشیگری ممکن است (به بشار اسد) اجازه دهد که تغییر در سوریه را به عقب بیندازد ولی این روند را معکوس نخواهد کرد."
سازمان ملل متحد تعداد تلفات ناآرامی های سه ماه گذشته در سوریه را ۱۱۰۰ نفر اعلام کرده است .
همزمان با شدت یابی اعتراضات در سوریه و کشتار و سرکوب معترضان توسط قوای حکومتی و همچنین آوارگی هزاران تن از مردم آن کشور به ترکیه، دبیرکل سازمان ملل با انتقاد شدید از بشار اسد از او خواسته است مسائل را از راه های صلحآمیز حل کند.
گفتنی است در حالی که ترکیه آشکارا از رژیم بشار اسد انتقاد و سیاست سرکوب خشن این رژیم را نکوهش میکند و بشار اسد را به انجام اصلاحات فوری فرامیخواند، جمهوری اسلامی آشکارا از سیاست سرکوب مردم سوریه توسط دولت این کشور پشتیبانی میکند. در هفتههای گذشته بارها از طرف محافل بینالمللی به جمهوری اسلامی انتقاد شد که به رژیم سوریه در سرکوب مخالفان یاری میرساند.
جمعی از حامیان جنبش سبز که روز گذشته با انتشار فراخوانی از ایرانیان خارج از کشور درخواست کرده بودند تا در روز ۲۵ ژوئن ۲۰۱۱در شهرهای مختلف گرد هم آیند تا ضمن گرامیداشت یاد شهیدان راه آزادی، مراتب اعتراض خود به خشونتهای سیستماتیک اخیر که منجر به شهادت هاله سحابی و رضا هدی صابر شده را اعلام کنند، در بیانیه شماره ٢ خود از اعتصاب غذای دوازده تن از زندانیان سیاسی اوین حمایت کرده و از آغاز روزه سیاسی خود از یکشنبه ١٩ ژوئن (٢٩ خرداد) خبر داده اند.
به گزارش وبگاه اعتراض سبز، در بیانیه شماره دو این کمپین ابتدا یادآور شده است "بنا بر گزارش های رسیده، دوازده تن از زندانیان سیاسی بند ٣۵۰ زندان اوین ، از صبح شنبه ١٨ ژوئن (٢٨خرداد)، در اقدامی اعتراضی نسبت به شهادت هاله سحابی و هدی صابر دست به اعتصاب غذای نامحدود زده اند."
این کمپین در همین رابطه خاطرنشان کرد "در محکومیت شهادت هاله سحابی و هدی صابر و همچنین حمایت قاطع از زندانیان سیاسی معتصب در زندان اوین، از روز یک شنبه ١٩ ژوئن به مدت یک هفته اعلام روزه سیاسی کرده و در تاریخ شنبه ٢۵ ژوئن با به حرکت دراوردن موج سیاه در شهر های مختلف دنیا ، در میادین اصلی شهرها به تحصن می نشیند. و بدین وسیله از همه ایرانیان دعوت می کنیم تا با شرکت در تحصن روز شنبه ٢۵ ژوئن ، اعتراض خود را نسبت به شهادت هاله سحابی و هدی صابر به گوش جهانیان رسانده و همبستگی خود را با زندانیان اعتصاب کننده در بند ٣۵۰ زندان اوین اعلام کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما از طریق ادرس های زیر در تماس باشید.
ای میل : eteraaz.sabz (at)gmail.com
وبلاگ: http://www.eteraazsabz.wordpress.com
و فیس بوک : اعتراض سبز
گفتنی است در بیانیه شماره یک این کمپین، هدف از تجمعات ٢۵ ژوئن، "تغییر نگاه رسانهها و اذهان عمومی جوامع بین المللی به تشدید نقض فاحش حقوق انسانی در ایران" عنوان شده و آمده بود "در فضایی که نه دادرسی عادل یافت میشود نه عزمی برای پاسخ گویی به مظالم رفته بر ملت، در شرایطی که سیستم قضایی ایران، خود عامل اجحاف حقوق مردم است و صدای مظلومی شنیده نمی شود مگر در پس دیوار زندان ها، عزم جزم کرده ایم که یک بار دیگر صدای مردممان باشیم در جای جای دنیا، ندایی باشیم از انعکاس بانگ مظلومیت همراهان راه آزادی و فریادی باشیم بر سر سرکوبگران. از این روی، ما جمعی از ایرانیان برون مرز بر آنیم در اعتراض و محکومیت خشونت های سیستماتیک اخیر که منجر به شهادت هاله سحابی و رضا هدی صابر گشته ، روز ۲۵ ژوئن ۲۰۱۱ با نمادهای مشکی در شهرهای مختلف جهان گرد هم آییم تا علاوه بر اعلام چندین باره ی همبستگی با مبارزات درون مرز ، یاد و خاطرهی همهی شهیدان راه آزادی را گرامی داشته و اجازه ندهیم نام آنان هرگز از ذهن هیچ وجدان بیداری پاک شود
شورای فعالان ملی-مذهبی با انتشار بیانیهای در مورد «درگذشت شهادت گونهی هدی صابر» خواهان رسیدگی دقیق و منصفانهی مسئولان امر به فوت این فعال سیاسی شد.
به گزارش جرس ، در بخشی از این بیانیه آمده است: « هدی صابر در زندگی پربرکت و موثر خود به کیفیت زندگی اهمیت میداد و نه کمیت آن. او در دوران زندگی پربار خود با ظلم و ستم به مبارزه برخاست و نسبت به بیعدالتی و تبعیض از خود بیتفاوتی نشان نداد و هر گونه خطری را در این راه به جان خرید.»
خطیب جمعه شهرستان شمیرانات به تحلیل تحولات سیاسی روز تحت عنوان خیزشهای مردمی در کام توطئههای سیاسی پرداخته گفت: خیزشهای مردمی با تکیه به انگیزههای دینی و ملی در کشورهای مصر، تونس، یمن، لیبی و بحرین به سطوح ارزشمندی از پیروزیهای فرهنگی و سیاسی رسید. جهتگیری سیاسی جهان عرب را به نفع جهان اسلام و فلسطین اشغالی دچار تغییر بنیادی کرد. مقاومت اسلامی لبنان «حزبالله» در مجلس و دولت لبنان در جایگاه قدرت برتر ایستاد و بر نگرانی غرب به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی افزود.
به گزارش آینده امام جمعه شمیرانات ادامه داد: برخی مدعیان سیاستمداری با تحلیل مضحک و خیالی از تحولات سیاسی کشورهای عربی، آمریکا را آفریننده انقلاب علیه منافع غرب و رژیم صهیونیستی معرفی کردند و برای کوتاهیهای غیرقابل بخشش سیاسی در حمایت از خیزشهای مردمی خندهدارترین توجیه سیاسی سال را ساختند و با جمله دفاع از حقوق ملتها کلیات ابوالبقاء دیگری را نمایشی، فرمایشی و رسانهای کردند. استکبار غرب برای کنترل انقلابهای مردمی در کشورهای اسلامی و حفظ منافع و مصالح ادعایی طرحی چندجانبه را عملیاتی کردند.
وی افزود: صهیونیستهای حاکم بر غرب فضای درگیریهای نظامی را برای فروش تسلیحات و فعالسازی صنایع تسلیحاتی، تخریب اماکن زیربنایی و زیرساختهای اقتصاد ملی را برای فعالسازی صنایع داخلی و نجات غرب از ورشکستگی اقتصادی طراحی کردند، برای کنترل و مدیریت فضاهای سیاسی و بازسازی نظام سلطه در کشورهای درگیر، وحدت ملی کشورها را هدف گرفتند، تفرقه سیاسی را طراحی و اجرا کردند و در اندیشه شناسایی مهرههای مناسب برای مزدوری و خدمتگزاری غرب و تحمیل آن بر ملتها و کشورها هستند.
ناطق جمعه شمیرانات کشتار مسلمانان، ویرانی کشورهای اسلامی و ایجاد تفرقه و درگیری قومی و قبیلهای در جهان اسلام را از اهداف خدشهناپذیر غرب نامیده گفت: کشتار و نابودی مسلمانان اعم از اقشار مردمی، نیروهای متخصص نظامی، صنعتی و نخبگان ملتها از دیگر اهداف صهیونیستهای حاکم بر آمریکا و فلسطین اشغالی است. بیتردید تصور دخالت کشورهای غربی برای امور بشردوستانه و نجات مردم منطقه از سلطه دیکتاتورهای وابسته به غرب نماد بیدرایتی و بیکفایتی سیاسی است. غربیها جز به منافع و مصالح خویش نمیاندیشند و برای توجیه تفاوت رفتارشان در کشورهای آراسته به انقلابهای دینی و مردمی، تفاوت منافع و مصالح ملی در کشورهای اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین آقای دعاگو سوریه را متحدی قدیمی و صمیمی برای جمهوری اسلامی، کشوری راهبردی در مقابله با قدرتهای استکباری و به ویژه رژیم صهیونیستی و شایسته حمایت سیاسی، اقتصادی، نظامی و تبلیغاتی برای توصیف نموده گفت: استکبار غرب و رژیم غاصب فلسطین در تلاش برای جبران معادلات سیاسی گذشته، کاستن از امواج ضدصهیونیستی برآمده از خیزشهای مردمی و انحراف افکار عمومی جامعه جهانی به شیطنت سیاسی و سازماندهی ناامنی و آشفتگی در سوریه پرداختند، ضرورت دفاع از سوریه برای نقش راهبردی آن در مقابله با توطئههای سیاسی و نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی و ضرورت حمایت سیاسی، اقتصادی و پردازش منطقی به نیازهای دولت سوریه برای دفاع در مقابل یورشهای نظامی رژیم صهیونیستی ضرورتی آشکار و غیرقابل انکار است.
امام جمعه شمیرانات از سیاستهای رسانهای و مدیران رسانههای ملی و عمومی بدلیل نپرداختن به اخبار و تحولات سوریه و ساماندهی ناخواسته به اعتمادسوزی از رسانههای ملی و اعتمادسازی برای رسانههای خارجی به شدت انتقاد نموده گفت: آگاهی مردم از تحولات سوریه توسط رسانههای بیگانه یک ضعف سیاسی و غیرقابل توجیه در مقیاس ملی و جهانی است. متأسفانه رسانههای ملی با بیتوجهی به شرایط ویژه ارتباطات رسانهای دیداری، شنیداری و نوشتاری در شرایط کنونی جامعه جهانی با نپرداختن به تحولات سوریه برای رسانههای بیگانه اعتمادسازی و برای رسانههای ملی اعتمادسوزی میکنند. ظاهراً سیاستگذاران رسانهای و مدیران رسانههای ملی و عمومی بستر اطلاعرسانی و آگاهی افکار عمومی در پنجاه سال قبل میبینند و به خیال خویش با ناآگاهی مردم از برخی تحولات جهانی مصالح سیاسی ادعایی را پی میگیرند.
محمد ششم، پادشاه مراکش، طی نطقی طرح خود برای اصلاح قانون اساسی این کشور و ارائه آزادی بیشتر به مردم را اعلام کرده و از آنها خواسته است که از این برنامه اصلاحات حمایت کنند.
به گزارش «آینده» به نقل از بیبیسی، پادشاه مراکش می گوید که این طرح ایجاد نهادهای دموکراتیک، حفظ حقوق اساسی و تضمین آزادی بیان شهروندان را در پی خواهد داشت.
مراکش یکی از کشورهای عرب است که شاهد تظاهرات دموکراسی خواهان بوده است.طرح پادشاه مراکش روز یکم ژوئیه (۱۱ دی) امسال به رفراندوم گذاشته خواهد شد.تظاهرات مردم در بهمن ماه سال گذشته سبب شد که محمد ششم در ماه فروردین وعده اصلاحات جامع بدهد.
محمد ششم جمعه در نطقی که از تلویزیون دولتی مراکش پخش شد گفت بر اساس این طرح، قدرت پادشاه "تا حد امکان" کاهش خواهد یافت.به گفته وی، بر اساس طرح مذکور نخست وزیر از اختیارات بیشتر از جمله حق انتصاب مقام های دولتی و منحل کردن پارلمان برخوردار خواهد شد.
با این وجود، شاه مراکش فرمانده کل نیروهای مسلح باقی خواهد ماند و کنترل نیروهای امنیتی را در دست خواهد داشت.در طرح اصلاحات ارائه شده، پادشاه به طور رسمی بالاترین مقام دینی مراکش اعلام شده است.
محمد ششم تاکید کرد: "فرمول جدید سعی نمی کند که به شخص شاه جنبه دینی بدهد بلکه بر مسوولیت های سیاسی تاکید دارد."همچنین، زبان مردم بربر به عنوان زبان رسمی کشور به رسمیت شناخته خواهد شد.
در حال حاضر، عربی تنها زبان رسمی در مراکش است.این در حالیست که تجمعات اعتراض آمیز در مراکش همچنان ادامه داشته است.مخالفان می گویند که خاندان سلطنتی مراکش بارها وعده اصلاحات داده اما به آن عمل نکرده است.
یک هیات تعیین شده از سوی پادشاه مراکش، طرح اصلاحات را تدوین کرده است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی خبر داد که گزارش کمیسیون اصل ۹۰ از وضعیت تولید، واردات و عرضه بنزین در سال ۸۸ این هفته در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.
سید فاضل موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در مورد وضعیت تولید، واردات و عرضه بنزین در سال ۸۸ که قرار است طی هفته جاری در صحن مجلس قرائت شود، اظهار داشت: براساس قانون بودجه سال ۸۸ دولت موظف بود تنها بنزین تولید داخل را از طریق سهمیه بندی به مردم ارائه دهد که معادل ۴۵ لیتر ماهانه بود اما دولت در سال ۸۸ اقدام به ارائه ۱۰۰ لیتر بنزین یارانه ای به مردم کرد.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت ۵۵ لیتر بیشتر از سهمیه مشخص شده در قانون بودجه سال ۸۸ بنزین یارانه ای توزیع کرد که این امر تخلفی آشکار از بودجه بود.
وی افزود: دولت برای واردات ۵۵ لیتر بنزین یارانه ای به معاوضه نفت و گاز خام ایران با بنزین وارداتی پرداخت که این امر خسارات جدی به منابع درآمدی بودجه وارد کرد.
به گزارش مهر ، طبق گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه در سال ۸۷ نیز دولت تا سقف ۳۰۰۰۰ میلیارد ریال مجاز بوده است تا در مقابل صادرات نفت خام و تهاتر آن بنزین و نفت گاز وارد کند که شرکت ملی نفت ایران معادل ۶۴۶۷۳ میلیارد ریال جهت واردات بنزین و نفت گاز، اقدام به صدور نفت نموده است که ۳۴۶۷۳ میلیارد ریال [یعنی ۱۱۵ درصد یا بیش از دو برابر] بیشتر از بودجه بوده است که با قانون انطباق نداشت.
علیرضا رجایی در دومین ملاقات با خانوادهاش گفته است: کاش من هم با صابر رفته بودم.
به گزارش جرس، در این ملاقات که پنجشنبهی گذشته (۲۶ خرداد ۱۳۹۰) انجام گرفته، این فعال ملی-مذهبی گفته است که از شهادت صابر و وقایع اخیر اطلاع دارد. این تحلیلگر سیاسی که از دوستان نزدیک صابر محسوب میشد، با دریغ و اندوه بسیار گفته است: « کاش من هم با صابر رفته بودم.»
در این دیدار که علاوه بر همسر و فرزندان رجایی، پدر این روزنامه نگار نیز حضور داشته، رجایی تصریح کرده است که «او را وادار به غذا خوردن کردهاند.»
خانواده رجایی هم مصرانه از او خواسته اند که اعتصاب غذا نکند.
این روزنامه نگار گفته است که ظاهرا بازداشت وی مربوط به پروندهی اتهامی وی در ماجرای بازداشت فله ای فعالان ملی مذهبی در اسفند ۷۹ است. عضو هیات مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران تاکید کرده که از بودن در حبس، هراسی ندارد؛ صبوری می نماید و بر مواضع اش ایستادگی میکند.
جمعی از مدیران سابق و فعلی استانداری تهران به دلیل ارتباط با پرونده بیمه احضار و بازداشت شدند.
روزنامه اعتماد در اولین شماره از دور جدید انتشار خود، طی خبری در خصوص بازداشت تعدادی از مسوولان عالیرتبه استانداری، به نقل از دادستان تهران آورده است: "یکسری افراد به دادستانی احضار شدند که پرونده آنها مرتبط با پرونده بیمه است اما در خصوص اعلام اتهامات، معذوریت داریم."
بر اساس این گزارش، این درحالی است که تاکنون استاندار تهران در ارتباط با احضار و دستگیری برخی مدیران خود موضعگیری نکرده است.
همچنین آمده است «الف ـ م» یکی از مدیران استانداری تهران در زمان کامران دانشجو اولین مدیر در استانداری پایتخت بود که به اتهام اختلاس مبلغ پنج میلیارد و ۷۵۶ میلیون ریال محاکمه و محکوم شد. وی به تحمل چهار سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۱۱ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال در حق صندوق دولت معادل دو برابر وجه مورد اختلاس و انفصال دایم از خدمات دولتی و رد مبلغ ۷۶۵ میلیون ریال در حق استانداری تهران محکوم شد.
در ادامه گزارش مذکور خاطرنشان شده است که فرد «م» همچنین از حیث اتهام تصرف غیرقانونی در اموال و وجوه دولتی به پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال در حق دولت بدل از شلاق تعزیری و از حیث اتهام اهمال و تفریط در انجام وظیفه منجر به تضییع اموال و وجوه دولتی به تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم شد.
بعد از «م» نوبت به معاون سابق عمرانی استانداری تهران رسید که به دلیل آنچه خبرگزاری فارس در تاریخ ۱۲ دی ماه سال گذشته اعلام کرد به جرم اختلاس بازداشت شد. البته وی هنگام بازداشت شهردار منطقه ۳ تهران بود اما روابط عمومی شهرداری تهران اعلام کرد اتهامات وی ارتباط با مشاغل قبلی بوده و ارتباطی با مدت حضور وی در شهرداری ندارد.
از سوی دیگر مدیرکل حوادث استانداری تهران نیز طی هفتههای گذشته به جمع بازداشتیهای مدیران استانداری پیوست، اما اتهام این مقام دولتی نیز مربوط به پرونده بیمه بوده است.
یکی از مدیران استانداری تهران نیز هفته گذشته بازداشت شد که به نظر میرسد دستگیری وی بیارتباط با بازداشتهای دیگر مدیران استانداری نباشد. احضار و بازداشت مدیران استانداری تهران در حالی رو به فزونی است که برخی اخبار حکایت از ارتباط آنها با پرونده بیمه ایران دارد. پرونده بیمه ایران که مدتها به عنوان یک پرونده جنجالی سیاسی- اقتصادی مورد توجه رسانهها قرار گرفته بود، در حال حاضر مراحل پایانی خود را در دستگاه قضایی طی میکند. پرونده بیمه ایران تنها موضوع قضایی است که در اغلب جلسات مسوولان دستگاه قضا با رسانهها، از آن به عنوان نمونه بارز مبارزه با فساد اقتصادی دانهدرشتها یاد شده است.
پیشتر صادق آملیلاریجانی در دیدار با دانشجویان بسیجی با بیان این خبر که ۵۰ تن از متهمان پرونده اختلاس در بیمه بزودی دادگاهی میشوند، گفته بود پشت این پرونده افراد مهمی حضور دارند. سخنگوی قوه قضاییه نیز در یکی از نشستهای خبری خود از مجازات حبس ابد و اعدام برای متهمان پرونده بیمه ایران خبر داده بود.
لازم به ذکر است تاکنون چند جلسه مربوط به رسیدگی به پرونده متهمان شرکت بیمه در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی و با حضور متهمان برگزار شده است. بر اساس اطلاعاتی که از سوی قوه قضاییه اعلام شد اتهام چهار متهم ردیف اول به نامهای (م. ح. ن)، (د. ف. ر)، (ب. ک. الف) و (غ. و) مشارکت در اختلاس توام با جعل است.
شایان ذکر است محمدرضا رحیمی، معاون اول و سخنگوی دولت، از متهمان دانه درشت و ردیف اول پرونده فساد مالی و زد و بند و اختلاس در بیمه ایران و همچنین «خانه فاطمی» می باشد، که با گذشت پانزده ماه از وعده های رئیس قوه قضائیه و پیگیریهای نمایندگان مجلس، نهادها و مقامات فراقانونی مانع رسیدگی به آن شده اند.
پس از انتشار جرئیات فاجعه تجاوز گروهی به جمعی از زنان در خمینی شهر اصفهان، این بار خبر از تجاوز گروهی دیگری در روستای قوژد (ghoojd) از توابع کاشمر واقع در استان خراسان رضوی می رسد. گفته می شود در این ماجرا، بیش از ۱۰ نفر به زنی در اراضی اطراف روستای قوژد از توابع بخش مرکزی شهرستان کاشمر، به صورت گروهی، تجاوز به عنف کرده اند.
به گزارش خبرآنلاین و به گفته ضابطان قضایی این شهرستان، هم اکنون بیش از ۱۰ نفر از متجاوزان، در زندان وکیل آباد مشهد، در بازداشت به سر می برند و قاسم یعقوبی، امام جمعه این شهر نیز روز گذشته، از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، درباره روند رسیدگی به این پرونده، انتقاد کرده است. امام جمعه کاشمر و نماینده ولی فقیه در این شهر در خطبه های نماز جمعه دیروز خود گفت: "تجاوزات دسته جمعی و سازماندهی شده به نوامیس مردم در شهر دارالمومنین مایه تأسف است ."
خباز، نماینده این شهرستان نیز در گفتگو با خبرآنلاین از وقوع تجاوز جمعی در یکی از روستاهای حوزه انتخابیه خود خبر داد و به ذکر این توضیح کلی بسنده کرد که :"جزئیات این تجاوز را نپرسیده ام و در جریان موضوع نیستم."
فاجعه روستای قوژد
هر چند هیچ یک از مسئولان شهرستان کاشمر حاضر به اطلاع رسانی دقیق در این باره نیستند و تنها به ذکر جملات کلی در بیان این جرم، اکتفا می کنند، ولی یکی از ضابطان قضایی سپاه پاسداران، در گفتگو با خبرآنلاین، جزئیات پرونده روستای قوژد را بیان می کند.
مصطفی قریشی می گوید: "یک ماه و نیم پیش، مردم روستای قوژد در تماس تلفنی با ضابطان قضایی، خبر از یک تجاوز جمعی در اراضی اطراف این روستا به یکی از زنان اهل روستا می دهند. نیروهای بسیج به محل اعزام می شوند و تعدادی از متهمان را بازداشت و به کلانتری مربوطه ارجاع می دهند. ولی به دلیل اینکه فرد مورد تجاوز، توسط متجاوزان از محل، دور شده بود، شاکی خصوصی حضور نداشت و به همین دلیل، اراذل و اوباش دستگیر شده، آزاد می شوند."
هر چند وی از برخورد مقامات قضایی با نیروهای بسیج به دلیل آنچه "فقدان شاکی خصوصی در پرونده" گفته شد، خبر داد، اما در تشریح نحوه دستگیری مجدد متجاوزان توضیح می دهد: "پس از یکی دو روز و درمان خانم مورد تجاوز، وی با مراجعه به دادسرا، طرح شکایت می کند و به دلیل اینکه پرونده مربوط به شکایت "تجاوز به عنف" بوده، در صلاحیت دادگاه کیفری استان در مشهد قرار می گیرد. با هماهنگی دادستان استان، اکیپی از نیروی انتظامی، وارد روستای قوژد می شود و تعدادی از متهمان را دستگیر و به زندان وکیل آباد مشهد منتقل می کند."
گفته می شود بیش از ۱۵ نفر از متجاوزان در بازداشت به سر می بردند که تعدادی از آنها آزاد شده اند. مظلومی دادستان کاشمر حاضر نشد به خبرآنلاین درباره جزئیات این پرونده، چیزی بگوید و به ذکر این نکته بسنده کرد که : "پرونده در اختیار دادستانی استان است و قرار شده از طریق اداره کل روابط عمومی استان، اطلاع رسانی شود."
گلایه های امام جمعه
شاید به دلیل آزادسازی ابتدای وقوع جرم و پس از آن، دستگیری مجدد متهمان و گذشت بیش از یک ماه از دستگیری این افراد است که قاسم یعقوبی، امام جمعه کاشمر این چنین به نیروی انتظامی و قوه قضائیه، از تریبون نماز جمعه انتقاد می کند: "دستگاه قضایی و نیروی انتظامی باید به موقع وارد عمل شوند زیرا اگر مردم ببینند دستگاه قضا و نیروی انتظامی توان و فرصت این کار را ندارند خود وارد عمل خواهند شد. "
وی با اشاره به اینکه اگر مردم ببینند در روز روشن به ناموسشان تجاوز میشود و کسی نیست که برخود کند، افزود: "در این شرایط هرج و مرج به وجود می آید که اثرات آن بدتر است ."
یعقوبی در نماز جمعه گذشته کاشمر گفته است : "کسانی که به صورت گروهی ، سازماندهی شده و با سلاح به نوامیس مردم تجاوز میکنند مصداق روشن مفسد فیالارض هستند ."
امام جمعه کاشمر، مجددا گلایه های خود را از دستگاه قضایی مطرح کرد: "هنوز هیچ کاری برای پرونده نشده و نظرم، همان است که در نماز جمعه گفتم."
در روزهای اخیر، اخباری از تجاوز جمعی اراذل و اوباش به مردم، در کشور منتشر شده. در آخرین این موارد، گروهی از اراذل خمینی شهر به باغی در حومه این شهر حمله کردند و با بستن دست مردان، به صورت گروهی، زنان را مورد اذیت و آزار قرار دادند. در این پرونده، ۱۲ متهم مورد شناسایی قرار گرفته اند که با اقدام پلیس، ۸ تن دستگیر شده و بقیه، فراری هستند.
استاندار مازندران با تایید لغو حکم علی بابایی کارنامی در مسند فرمانداری ساری گفت: دلیل اصلی لغو حکم فرماندار منصوب شده وزیر کشور استخاره بد بوده است.
به گزارش مهر، سید علی اکبر طاهایی پیش از ظهر شنبه در آیین تودیع فرماندار و معرفی سرپرست فرمانداری ساری در سالن اجتماعات معاونت برنامه ریزی استانداری مازندران افزود: بنده قصد داشتم از وجود زارعی فرماندار مستعفی ساری تا زمانی که در استان هستم در فرمانداری ساری استفاده کنم ولی به واسطه اینکه وی برای خدمت رسانی در عرصه نامزدی مجلس نهم اعلام آمادگی کرده گزینه های متعددی را برای تصدی فرمانداری ساری در نظر گرفته بودیم.
وی با اشاره به اینکه گزینه نهایی و مورد تایید بنده و وزیر کشور برای تصدی مسئولیت فرمانداری ساری، شخص علی بابایی کارنامی بوده است، اظهار داشت: به واسطه اینکه از مدت زمان انتصاب حکم تا روز معارفه بر تصدی بابایی بر مسند فرمانداری ساری استخاره بد آمده، ترجیح دادیم با معرفی سرپرست فرمانداری به دنبال گزینه جدیدتری برای تصدی فرمانداری مرکز استان برآییم.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه به واسطه اهمیت مرکز استان، از گزینه مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری برای تصدی سرپرستی موقت بر فرمانداری ساری استفاده کردیم، تصریح کرد: پیشنمازی از مدیران لایق و موفق است که امیدواریم در دوره تصدی فرمانداری ساری منشاء خدمات خیر باشد.
طاهایی با بیان اینکه بابایی از افراد مخلص و نیروهای پای کار در خدمت رسانی و توسعه استان است، یادآور شد: بابایی نباید به واسطه عدم تصدی این مسئولیت ناراحت باشد چرا که بنده از وجود وی در مسئولیت فعلی اش که سازمان همیاری شهرداریهای استان بوده نیاز دارم.
استاندار مازندران با بیان اینکه یکی از معضلات پیش روی توسعه استان، انباشت زباله در استان است، افزود: احداث کارخانجات زباله سوز که از نیازهای اساسی استان بوده باید توسط مدیر سازمان همیاری شهرداریها، مدیران استانی و نمایندگان مجلس به سرانجام برسد.
طاهایی با اشاره به اینکه خدمت رسانی پروژه هایی نظیر کمربندی شمالی ساری که قدمت چندین سال در مرکز استان داشته باید در دولت دهم به سرمنزل مقصود برسد گفت: باید از حاشیه سازی ها دور و به دنبال متن برای توسعه مرکز استان تلاش کرد.
استاندار مازندران نیز قول مساعد داد تا در اسرع وقت و پروسه زمانی کوتاه مدت نسبت به معرفی فرد اصلح و شاخص در فرمانداری مرکز استان اهتمام داشته باشد.
به گزارش مهر، وزیر کشور در مورخه ۱۰ خرداد ماه ۹۰ در حکمی علی بابایی کارنامی را به سمت فرماندار ساری منصوب کرده و قرار بود نامبرده در روز جاری(۲۸ خرداد ماه) معرفی شود، اما به جای وی شخصی به نام محمد علی پیشنمازی مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری مازندران به دلیل آنچه که استاندار مازندران از آن به استخاره تعبیر کرده جایگزین وی در مسند سرپرستی فرمانداری ساری شده است.
شهرستان ساری مرکز مازندران بیش از ۴۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.
روزنامه اعتماد که چندی پیش توقیف شده بود با بر طرف شدن موانع قانونی منتشر شد.
به گزارش کلمه ، در صفحه اول این روزنامه پیامی از سوی سید محمد خاتمی به مناسبت بازنشر این روزنامه درج شده است.
این پیام به شرح ذیل است:
بسمالله الرحمن الرحیم
ستاره «اعتماد» هرچند زمانی دراز در محاق تعطیلی افتاد اینک باز آغاز به درخشش میکند و چون در باور مردم و ارزشهای انقلاب اسلامی که بر مدار ایمان به خدا و حرمت انسان میگشت ریشه داشت در یادها و خاطرهها ماند. و خدا را سپاسگزاریم که شاهد طلوع دوباره «اعتماد»یم به این امید که بر پیمان خود با مردم که صاحب اصلی انقلاب و کشورند پا برجا بماند و اطلاعرسانی درست و بیداریگری را همچون گذشته وجهه همت خود قرار دهد.
من به همه عزیزانی که دامن همت را برای نشر دوباره «اعتماد» به کمر زدهاند درود میفرستم و کامروایی همه را در این امر از خداوند منان خواستارم.
سیدمحمد خاتمی ، خرداد۱۳۹۰
محمدحسین خوربک عضو کمیته دانشجویی و دبیر کمیته اطلاع رسانی جبهه مشارکت امروز از حق مرخصی یک زندانی توانست استفاده کند و به مرخصی آمد.
به گزارش کلمه، وی نیمه فروردین امسال در پی احضار به زندان برای گذراندن یکسال محکومیت خود روانه زندان اوین شده بود.
محمدحسین خوربک از اسرای مراسم کمیل سبزی است که ۳۰ مهر ماه ۸۸، برای آزادی شهاب طباطبایی, عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در منزل او برگزار شده بود.
در این مراسم ماموران امنیتی با یورش به محل برگزاری مراسم، تمامی حاضران را بازداشت کرده بودند.
علی جمالی، عضو شورای مرکزی سازمان دانشآموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) عصر روز شنبه ۲۸ خرداد به مرخصی آمد.
به گزارش بامدادخبر، اجازهی مرخصی آقای جمالی به مدت سه روز و برای شرکت در امتحانات پایان ترم دانشگاه صادر شده است.
روز ۳۱ مردادماه سال ۸۹، از محل کار خود ربوده و به زندان اوین منتقل شد و پس از مدتی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه به چهار اتهام «توهین به رهبری»، «توهین به رئیس جمهور»، «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی برای برهم زدن امنیت داخلی»، مجموعا به چهارسال حبس تعزیری محکوم گردید که بر اساس گزارشها نیمی از این محکومیت بخشیده شده و به دو سال زندان کاهش یافته است.
مسوول کمیته سیاسی سازمان دانشآموختگان ایران پیش از این نیز در ایام نوروز از حق مرخصی برخوردار شده بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر