-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۷, سه‌شنبه

Posts from Khodnevis for 06/28/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



زندانیان معترض، اعتصاب غذای خود را شکستند


متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
به نام خدا


ملت شریف ایران

تاثر و تالم ناشی از مرگ ناباورانه شهید هدی صابر برای هم بندیان وی بسیار سنگین و غیر قابل تحمل بود. اعتصاب غذا حداقل اقدامی بود که در اعتراض به آن فاجعه اسف بار به ذهن ما خطور می کرد، همان اقدامی که صابر خود در اعتراض به شهادت مظلومانه خانم هاله سحابی انجام داه بود.

اعتصاب غذا از یک سو پاسخی بود به ندای وجدان و ادای تکلیف اخلاقی ما به عنوان هم بندان هدی صابر و از سوی دیگر فریاد اعتراض و خشم ما بود علیه ظلمی که بر صابر و پیش از او بر هاله سحابی رفت، آن دو شهروند مسوول و مسلمان پاکی که در راه آرمانهای خود جان باختند.
اعتصاب غذای ما یک اقدام جمعی اعتراضی بود علیه بی تدبیری، کبر و دروغگویی نهادینه شده در بخش هایی از حاکمیت کشور.

ما دوازده تن از زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین، اعتصاب غذای خود را روز شنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۰ با اعلام عمومی آغاز کردیم، به این امید که صدای اعتراض مان به گوش همگان رسیده و تبدیل به مانعی بر سر راه حاکمان برای نقض حقوق زندانیان شود.

در طول مدت اعتصاب غذا، بسیاری از هم بندیان ما در بند ۳۵۰ برای پیوستن به اعتصاب اظهار تمایل کردند و بسیاری با گرفتن روزه و یا نخوردن وعده های غذایی به نوعی همراهی و همدلی خود را با جمع اعتصاب کنندگان ابراز داشتند. حمایت و همراهی هم بندان عزیز مشوق و موید اقدامات ما بوده است که لازم می دانیم سپاس بیکران خود را به آنان تقدیم کنیم.

رفتار مسوولان در طی این مدت و در جریان احضار ما به مراجع قضایی نشانه ای روشن از بی مسوولیتی و عدم پاسخگویی و البته نا کارآمدی و ضعف دستگاه قضایی کشور است. جریانات اخیر بار دیگر آزمونی بود تا نشان دهد که جان انسان و حیات یک زندانی تا چه حد در نظر مسوولان و مقامات قضایی و امنیتی بی ارزش و فاقد اهمیت است.

هموطنان عزیز

وجه دیگر اعتصاب غذا، حمایتهای وسیع و گسترده ای بود که از سوی مردم و جامعه مدنی ایران صورت گرفت. این اقدامات به همان اندازه اعتصاب غذا حایز اهمیت و ارزش بوده و نشان از زنده بودن و پویا بودن جنبش سبز مردمی ایران دارد.

موج حمایت و همراهی ها با این اعتصاب نشان داد که وجدان عمومی جامعه از مظالمی که در حق زندانیان سیاسی می رود متاثر است و مساله نقض حقوق زندانیان سیاسی و لزوم آزادی آنان، هم چنان به عنوان یکی از اولویتهای ملی و در صدر مطالبات مردمی قرار دارد.

لازم می دانیم از همه حامیان این اقدام به ویژه خانواده های صابر،سحابی و شامخی حضرات آیات و مراجع عظام دینی و شخصیتهای مذهبی،سیاسی و ملی ،احزاب و گروه ها ، فعالان و نهادهای مدافع حقوق بشر ،اصحاب رسانه ،روزنامه نگاران ،پزشکان و وکلا که با ارسال پیام های محبت آمیز و اقدامات دلگرم کننده طی این مدت دغدغه ها و نگرانی های شان را نسبت به وضعیت سلامتی ما بیان داشته و خواستار خاتمه اعتصاب غذا بوده اند تشکر و قدر دانی کنیم .

همچنین سپاس فراوان خود را از حمایت عملی دوستان عزیزمان در زندان رجایی شهر و اقدامات هم وطنان خارج از کشور و خانواده های دردمندمان که همواره صبورانه حمایت خویش را از ما دریغ نورزیده اند، اعلام می داریم.
اکنون ما اعتصاب کنندگان در پاسخ به پیام های محبت آمیز پیش گفته و ضمن ابراز احترام و تشکر از ایشان، اعلام می داریم که شب یکشنبه ۵ تیرماه ۱۳۹۰ به اعتصاب غذای خود پایان داده ایم. بدون شک این پایانی بر اعتراض های مدنی نسبت به نقض حقوق بشر و مظالم صورت گرفته نخواهد بود و اعتراض مردم سبز ایران تا دستیابی کامل به حقوق و آزادی های فردی و اجتماعی خود ادامه خواهد داشت.
امضا کنندگان: (ضمن قدردانی از آقایان عماد الدین باقی و محمد جواد مظفر که در روزهای اول اعتصاب همراه ما بودند و با آزادی ایشان دو تن دیگر از دوستان جایگزین آنها شدند)

بهمن احمدی امویی

حسن اسدی زید آبادی

محسن امین زاده

عماد بهاور

قربان بهزدایان نژاد

محمد داوری

خسرو دلیر ثانی

فیض الله عرب سرخی

ابولفضل قدیانی

مهدی کریمیان اقبال

محمد رضا مقیسه

عبدالله مومنی

گفتنی است مظفر در زمان مرخصی همچنان در اعتصاب غذا بود.


 


طرح سؤال از احمدی‌نژاد به هیات رئیسه مجلس ارائه شد

پس از آنکه هفته گذشته علی مطهری گفته بود که طرح سوال از رییس جمهور حداکثر ظرف ده روز آینده به جریان خواهد افتاد، روز گذشته این طرح توسط وی تقدیم هیات رییسه مجلس شد.

به گزارش خبرگزاری فارس علی مطهری نماینده اصول‌گرای تهران و از طراحان اصلی سوال از رییس جمهور که این طرح را با یک‌صد امضاء تقدیم هیات رئیسه مجلس کرده گفته است: «در اين نامه ۱۱ سوال مطرح شده، سه سوال اقتصادی، سه سوال درباره اجرای قانون، سه سوال سياسی و دو سوال فرهنگی.»

به گفته علی مطهری، طبق مواد ۱۹۶ و ۱۹۷ آیین نامه داخلی مجلس هر سوالی به كمیسیون مربوط خواهد رفت و كمیسیون موظف است حداكثر ظرف یك هفته با حضور نماینده معرفی شده رئیس جمهور و نماینده منتخب سئوال كنندگان تشكیل جلسه ده و در این جلسه نماینده رئیس جمهور پاسخ مقتضی را از طرف رییس دولت ارائه خواهد کرد تا به نمایندگان سئوال كننده گزارش شود.

آقای مطهری افزوده که اگر پس از یك هفته چنانچه هنوز تعداد ۷۲ نفر از امضاء كنندگان از سئوال خود منصرف نشده باشند رئیس مجلس موظف است در اولین جلسه سئوال آنان را قرائت و فورا برای رئیس جمهور ارسال كند. رئیس جمهور نیز موظف است ظرف مدت یك ماه از تاریخ دریافت سوال در جلسه علنی مجلس حضور یابد و به سوال نمایندگان پاسخ بدهد.

مطابق ماده ۱۹۶ آئین نامه داخلی مجلس و براساس اصل ۸۸ قانون اساسی در صورتی که یک چهارم کل نمایندگان مجلس بخواهند درباره یکی از وظایف رئیس جمهور سوال کنند، باید سوال خود را به طور صریح، روشن و مختصر همگی امضا و به رئیس مجلس شورای اسلامی ارائه دهند.

تخلفات قانونی دولت، از جمله عدم معرفی وزیر ورزش و جوانان در مهلت قانونی، عدم اجرای قانون تخصیص بودجه به مترو و همچنین عدم اجرای قانون حجاب و عفاف توسط دولت، از جمله محورهای سوال از رئیس‌ جمهوری است.

از سوی دیگر هفته گذشته نیز فاضل موسوی، دبير کميسيون اصل ۹۰ گفته بود که اين کميسيون چهار گزارش درباره شکايت از محمود احمدی نژاد تهيه کرده و آن را برای طرح در جلسه علنی در اختيار هيات رييسه مجلس قرار داده است.

فاضل موسوی افزوده بود که اگر سه مورد از اين گزارش ها به تاييد نمايندگان برسد استيضاح احمدی‌نژاد به طور «خودکار» در دستور کار قرار می‌گيرد.

وی گفته بود که چهار شکایت تهیه شده مربوط به شکایت ۱۲ نماینده از احمدی‌نژاد درباره «عدم معرفی به موقع وزير ورزش و جوانان به مجلس» و شکايت ۱۲ نماينده دیگر درباره «۴۰ الی ۵۰ مورد تخلف احصا شده دولت» است.

براساس اصل ۸۸ قانون اساسی هرگاه یک چهارم نمایندگان مجلس طرح سوال از رئیس‌جمهوری را ارئه کنند، رئیس‌جمهوری یک ماه فرصت دارد که در مجلس حاضر و به سوال مطرح شده پاسخ دهد.

همچنین مطابق ماده ۱۹۶ آیین‌نامه داخلی مجلس چنانچه طرح سوال از رئیس‌جمهوری به رئیس مجلس ارائه شود، رییس مجلس وظیفه دارد موضوع را در اسرع وقت به کمیسیون تخصصى ارجاع دهد و کمیسیون نیز موظف است حداکثر ظرف یک هفته با حضور نماینده معرفى شده رئیس جمهوری و نماینده منتخب سوال‏ کننده تشکیل جلسه دهد.

چناچه بعد از یک هفته یک چهارم نمایندگان سوال کننده از رییس جمهور «قانع» نشوند؛ رئيس مجلس موظف است در اولين جلسه سوال آنان را قرائت و فورا برای رئيس جمهوری ارسال كند.


 


سیر تکاملی هاله نور محمود
 


فتو-کاریکاتور چهره رضا پهلوی-۱
 


سید ممد سازش آبادی
 


تعريف «موز» در جمهوري اسلامي

 

آيت الله صادق لاريجاني، آيت الله مهدوي كني: «ما بايد حقوق بشر اسلامي را تعريف و به جهان عرضه كنيم.»

آيت الله خامنه‌اي در نشست با نخبگان: «ما بايد عدالت را از نو تعريف كنيم.»

آيت الله خامنه‌اي و در مراسم ۱۴ خرداد: «مبادا اين تصور ايجاد شود كه  ِله كردن مخالفين فكري نيز جزو تقوي الهي است.»

مضمون بيانيه پاياني نشست تهران پيرامون تروريسم: «ما بايد تروريسم را تعريف كنيم.»

 و بر همين سياق مي توان سياهه‌اي بي پايان فراهم كرد از نام‌هايي كه از سن ورودشان به ايران بيش از صد و پنجاه سالي مي‌گذرد، اما در نظام مقدس بارها تعريف، باز تعريف، باز باز تعريف شده، مي‌شوند و خواهند شد.

تا آنجا كه من مي‌دانم، تنها كشوري در دنيا هستيم كه بيش از سي و سه سال است در حال تعريف و باز تعريف اسامي و نام‌هايي مثل: انسان، آزادي، عدالت، جامعه مدني، حقوق بشر، دمكراسي، و... هستيم اولا، و اين تعاريف نه در حوزه تخصصي و دانشگاه ها و توسط دانشمندان و متخصصين علوم مربوطه و براي مصارف تخصصي و تحقيقات علمي خودشان، بلكه در حوزه عمومي و توسط سياسيون و براي مصارف عمومي و مردمي است كه انجام مي‌شود.

نكته جالب اما، اين جا است كه ظاهرا اين مفاهيم در مملكت ما جزو «تعريف ناپذير»ها هستند. چرا كه هر چند سال يك بار نياز به تعريف مجدد دارند (مثل تاكيد مقام عظماي ولايت بر لزوم تعريف مجدد عدالت). شايد نقطه اوج تعريف ناپذير بودن چنين مفاهيمي سخن گهربار سردار نقدي بود كه:« حقوق بشر غربي افسانه است.»

تا آنجا كه من به خاطر دارم (و از پدر و مادرم هم كه پرسيدم همين را تاييد كردند) كه «موز» از قديم الايام همين ميوه زرد و دراز و بي هسته‌اي بوده كه همگي ما امروز آن را در مغازه‌ها مي‌بينيم. حالا اگر يك بابايي- حالا به هر دليل: و مثلا به اين دليل كه زورش زياد بود و يا پول داشت و يا قلدر بود و يا صاحاب مملكت بود و...- هر چند سال يك بار خوشي زد زير دلش و تعريف «موز» رو عوض كرد، و مردم هم- حالا به هر دليلي: و مثلا به اين دليل كه زورشون نرسيد، حالش رو نداشتند، خسته بودند و يا ديگه آخه چي كار كنند...- قبول كردند، شايد معني‌اش اينه كه اصولا تو هيچ مغازه‌اي «موز»ي وجود نداشته تا مردم بدونند يعني چي...


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته