-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ مهر ۳, شنبه

Lastest News from Shahrgon for 09/25/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



آقای احمد فتحی وکیل پیمان سلطانی رهبر ارکستر ملل، نسبت به اجرای غیر قانونی این سرود هشدار داده و طی اطلاعیه‌ای اجرای آن را در ایران و خارج از کشور غیرقانونی تلقی کرده‌است. متن این اطلاعیه را می‌خوانیم:

" سرود ایران جوان" (وطنم) با مطلع شعر "نام جاوید وطن ..." ساخته آقای پیمان سلطانی با الهام از تمی قدیمی از "لومر" خلق گردیده است. شعر این اثر به سفارش آقای سلطانی توسط زنده یاد بیژن ترقی سروده شده و طی دستخطی کلیه حقوق مادی و معنوی آن به ایشان واگذار گردیده¬ است. اثر نام برده تا این تاریخ به هیچ عنوان منتشر نشده است و نسخه¬هایی از این اثر که توسط رسانه¬های داخلی و خارجی و افرادی حقیقی پخش یا اجرا گردیده، کپی¬هایی غیر قانونی از اجرای صحنه¬ای این اثر توسط ارکستر ملل است.

با توجه به اینکه این اثر به ثبت جهانی رسیده و همچنین در شورای بین المللی موزه¬ها (ایکوم) ثبت گردیده است، هرگونه استفاده و سوء استفاده، اجراء، کپی، پخش، انتشار و نظایر اینها در ارتباط با این اثر غیرقانونی بوده و مشمول جرائم مندرج در قانون کپی رایت و حقوق مؤلفین و مصنفین است".

احمد فتحی
وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی


 



چنانچه مستحضرید آقای محمود احمدی نژاد رییس دولت ایران برای ششمین دور متوالی در مقر سازمان ملل حضور یافه تا دیدگاه های خود را در مقابل نماندگان جامعه جهانی در مجمع عمومی این سازمان، مطرح کند.  قاعدتا ایشان طبق روال گذشته از تاریخ و تمدن ایران و ارزش های فرهنگی مردم ما بسیار سخن خواهد گفت و اینبار حتما بر منشور حقوق بشر کوروش کبیر به عنوان میراث ایرانیان تاکید ویژه خواهد کرد.
آنچه ایشان درباره تاریخ و تمدن ایران زمین و پایبندی ایرانیان به حقوق بشر و کرامت انسان ها، مطرح می کند مسلما صحیح است. اما از جناب عالی تقاضا داریم تا از ایشان به صراحت بپرسید که بین ارزش های فرهنگی ایران و کارنامه حقوق بشری کوروش کبیر با عملکرد دولت وی در یک سال و نیم اخیر چه نسبتی وجود دارد.

عالی جناب
شما از میزان نقض حقوق بشر از جمله سرکوب تجمعات مسالمت آمیز، بازداشت، شکنجه و صدور احکام بی سابقه زندان، تبعید و محرومیت از حقوق اجتماعی برای روزنامه نگاران و فعالین سیاسی و مدنی ایران آگاه هستید و شاهد برپایی دادگاه های فرمایشی، انحلال احزاب منتقد و سازمان های غیر دولتی در طول دوران پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ تا کنون، بوده‌اید.

متاسفانه آقای احمدی نژاد در مواجه با پرسش های گوناگون این اقدامات را که مغایر با قوانین جاری ایران است، امری عادی تلقی می کند و معتقد است همه دولت ها برای مقابله با آنچه که وی آن را اغتشاش و آشوب می نامد، چنین رفتاری دارد و حتی گاهی منکر این برخوردها می شود.

هرچند که هر ناظر بی طرف بر مسالمت آمیز بودن آن چه دولت ایران اغتشاش می نامد، اذعان دارد اما در عین حال خوب است بدانید بسیاری از روزنامه نگاران ایرانی و فعالین مدنی که اکنون به زندان های طویل المدت محکوم شده و دوران حبس خود را در شرایطی بسیار بد و سخت تر از زندنیان عادی می گذرانند، اصلا حتی در این تجمعات مسالمت آمیز نیز حضور نداشتند و صرفا به دلیل اظهارنظرهای سیاسی یا ابراز عقاید خود و یا انجام وظایف حرفه ای روزنامه نگاری بازداشت شده اند.

آقای دبیر کل

آیا می دانید بسیاری از عزیزان ما برای اعتراف علیه خویش تحت فشارهای شدید جسمی و روانی قرار گرفته اند و در دادگاه های فرمایشی به صورت نمایشی محاکمه شده اند؟

عالی جناب

ما همسران و خانواده های زندانیان سیاسی و روزنامه نگاران زندانی از شما تقاضا داریم نسبت به نقض حقوق بشر در ایران فعالانه تر برخورد کنید و در دیدار با آقای احمدی نژاد همان حساسیتی را که نسبت به زندانی شدن سه شهروند آمریکایی در ایران نشان می دهید، نسبت به وضعیت عزیزان ما که بدون ارتکاب گناه یا نقض قانون در پشت میله های زندان گرفتار هستند، مبذول فرمایید.

به ویژه تقاضا داریم تا زمینه های لازم برای سفر هرچه سریعتر کمیسر حقوق بشر سازمان ملل به کشور ما برای اطلاع دقیق تر از کم . کیف نقض حقوق اولیه بازداشت شدگان و ملاقات ایشان با عزیزان ما را فراهم آورید. به یقین سفر خانم پیلای به ایران و گفت و گوی بی واسطه ایشان با روزنامه نگاران زندانی و فعالین سیاسی در زندان اوین و رجایی شهر و گزارش وی از این وضعیت به شما و کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل می تواند گواه روشنی بر این دردنامه باشد.

با تشکر

خانواده های عیسی سحرخیز، حشمت الله طبرزدی، احمد زیدآبادی، مسعود باستانی، بهمن احمدی امویی، کیوان صمیمی، مهدی محمودیان، هنگامه شهیدی، امیرحسین کاظمی، مجید دری، علی پرویز، علی جمالی، رضا رفیعی فروشانی


 


 

پرسش‌هایی برای احمدی‌نژاد

کریم سجادپور، پژوهشگر در مرکز تحقیقاتی کارنگی در مقاله‌ای در وال استریت جورنال پرسش هایی را مطرح می کند که خبرنگاران در آمریکا می توانند از محمود احمدی نژاد بپرسند. یکی از سئوالات پیشنهادی آقای سجادپور این است: آیت الله مصباح یزدی، یکی از مشاوران نزدیک شما اخیرا گفته است دمکراسی، آزادی و حقوق بشر جایی در الهیات اسلامی ندارد. آیا با این نظر موافقید؟

آقای سجادپور همچنین خطاب به آقای احمدی نژاد می نویسد به گزارش سازمان های بین المللی حقوق بشر  از زمانی که شما رئیس جمهور شدید تعداد اعدام ها در ایران چهار برابر شده، تعلیق اجرای احکام سنگسار پایان یافته و ایران بزرگترین زندان خبرنگاران در جهان شده است. آیا به این سابقه افتخار می کنید؟

معصومه طرفه، روزنامه‌نگار و پژوهشگر در دانشگاه سواس در لندن،  در روزنامه گاردین و در مقاله‌ای به نام «چه چیزهایی باید از محمود احمدی‌نژاد پرسیده شود»، نحوه مصاحبه خبرنگاران با محمود احمدی‌نژاد در مدت اقامتش در ایالات متحده را مورد سوال قرار داده و نوشته است که به نظر می‌رسد این مصاحبه کنندگان قادر نیستند از «مجموعه‌ای از سوالات ثابت» و ذهنیتی که نسبت به آقای احمدی نژاد دارند دست بکشند.

خانم طرفه می‌نویسد که خبرنگاران مدام سوالات تکراری را از آقای احمدی‌نژاد می‌پرسند که وی به مرور زمان در پاسخ‌گویی به آن‌ها مهارت پیدا کرده است  و یا سوالی را می‌پرسند که آقای احمدی‌نژاد قبلا به آن پاسخ داده بود.  وی به عنوان مثال می‌نویسد که برخی از خبرنگاران این نکته را که آقای احمدی‌نژاد بارها اعلام کرده است که حاضر به مذاکره با ایالات متحده بر سر مسئله اتمی جمهوری اسلامی است فراموش کرده و مدام از وی می‌پرسند آیا به مذاکره با ایالات متحده تمایلی دارد یا خیر.

او می‌نویسد از آن‌جایی که برخی موارد نقض حقوق بشر توسط آقای احمدی نژاد، نظیر زندانی بودن کنونی بیش از ۵۰ روزنامه نگار، مستند و ثابت شده است، مصاحبه کنندگان نباید به او فرصت بدهند که ادعا کند «در ایران همه آزاد هستند» و یا قادر شود در مقابل «مجرب‌ترین مصاحبه‌کنندگان» از پاسخ گفتن طفره برود و مسیر گفت و گو را بچرخاند.

منبع: رادیو فردا


 


محمود احمدی‌نژاد سپس تصریح کرد در نظر دوم  این حمله‌ها «توسط بخش‌هایی از دولت آمریکا و برای ایجاد تغییر در روند نزول اقتصاد آمریکا و سیطره او بر خاورمیانه و همچنین نجات رژیم صهیونیستی انجام شده است» که به گفته وی «اکثریت مردم آمریکا و ملت‌ها و سیاستمداران براین باورند».

زمانی که محموداحمدی‌نژاد این سخنان را بر زبان راند هیات آمریکایی به همراه چند هیات غربی به نشانه اعتراض سالن سخنرانی را ترک کردند.

محمود احمدی‌نژاد در ادامه افزود نظر سوم این است که این حمله‌ها «توسط یک گروه تروریستی انجام شده است، لیکن دولت وقت آمریکا از آن پشتیبانی و بهره‌برداری کرده است.»

رئیس جمهوری ایران که در سابقه نفی هولوکاست را نیز در کارنامه خود دارد،  همچنین پیشنهاد کرد سازمان ملل یک «گروه حقیقت‌یاب مستقل» برای بررسی حمله‌های ۱۱ سپتامبر تعیین کند.

در واکنش به این اظهارات، هیات آمریکایی حتی پیش از به پایان رسیدن سخنان محمود احمدی‌نژاد، بیانیه‌ای در محکومیت این اظهارات منتشر کرد.

هیات آمریکایی در این بیانیه گفت: «به جای آنکه آقای احمدی‌نژاد آمال و حسن نیت مردم ایران را نمایندگی کند، وی بار دیگر  نظریه‌های مشمئزکننده توطئه و اهانت‌های یهودستیزانه را برگزید که نفرت‌انگیز و متوهمانه و قابل پیش‌بینی بود».

سخنرانی محمود احمدی‌نژاد امسال نیز در حالی انجام شد که صدها تن از مخالفان وی در نیویورک در اعتراض به وی دست به اعتراض زده‌اند.

هنگام سخنرانی محمود احمدی‌نژاد شمار زیادی از هیات‌ها غایب بودند.


 


ژنرال نيکلای ماکاروف در سخنانی که خبرگزاری های روسی آن را منتشر کردند، تحويل اين سامانه دفاعی را نقض تحريم های سازمان ملل عليه جمهوری اسلامی ايران دانسته که روسيه نيز به آن رای مثبت داده است.

به گزارش رويترز، دميتری مدودف، رييس جمهوری روسيه روز چهارشنبه فرمانی صادر کرده که بر اساس آن، هرگونه صادرات فناوری پيشرفته نظامی و ادوات نظامی به ايران ممنوع شده است.

همچنين بر اساس دستور رييس جمهوری روسيه، هرگونه سرمايه گذاری و فعاليت تجاری درامور مرتبط با فعاليت های اتمی ممنوع شده و حتی فهرستی از افراد مرتبط با فعاليت های اتمی و نظامی که از هرگونه فعاليت منع شده اند، تهيه شده است.

آقای وحيدی در ادامه گفته است:« روس ها قراردادی راکه مربوط به چند سال قبل است و مکلف بودند قبل از قطعنامه ۱۹۲۹ تحويل ما بدهند، بارها به دلايل فنی، به تعويق انداختند و ما هم از آنها قبول کرديم، چرا که بروز مشکلات فنی در يک محصول اجتناب ناپذير است.»

بر اساس يکی از بندهای قطعنامه ۱۹۲۹شورای امنيت سازمان ملل که روسيه در ماه ژوئن به آن رای مثبت داد، صادرات هشت نوع سلاح سنگين و ادوات زرهی به مجموعه تحريم‌های ايران افزوده شد.

تانک، وسايل نقليه زرهی، سامانه‌های پرتاب توپ با کاليبر بالا، هواپيماهای جنگی، هلی‌کوپترهای تهاجمی، رزمناور، موشک يا سامانه‌های موشکی از اقلامی هستند که مطابق با اين قطعنامه کشورها از صدور آن به ايران منع شده‌ اند.

بر پايه قراردادی که ميان تهران و مسکو در سال ۲۰۰۵ (پنج سال پيش) امضا شد، روسيه متعهد شد که دست کم پنج سامانه پدافندی اس- ۳۰۰ را در سال ۲۰۰۷ (سه سال پيش) به ايران تحويل دهد که اين وعده بارها به دلايل مختلف به تاخير افتاد.

از آن زمان تحويل اين سامانه به موضوعی پر سر و صدا در روابط ايران با روسيه تبديل شده است و آمريکا و اسرائيل بارها از مسکو خواسته بودند تا اين قرارداد را اجرا نکند.

سامانه دفاعی اس – ۳۰۰ قادر است تا شعاع ۱۵۰ کيلومتری با شناسايی و رهگيری موشک های بالستيک، کروز و هواپيماهای پروازی در ارتفاع کم آنها را مورد هدف قرار داده و منهدم کند.

در صورت استقرار اين سامانه موشکی در اطراف مراکز هسته‌ای ايران، هر گونه حمله با هواپيما يا موشک به اين تاسيسات بسيار دشوارتر می شد.

منبع: رادیو فردا


 


آقای فرهادی در جشن مذکور گفته بود: «ای کاش! سال آینده ایران، مثل امروز نباشه، ای کاش! سال آینده ایران شرایطی داشته باشه که «گلشیفته فراهانی»، «امیر نادری» و «محسن مخملباف» به راحتی به وطن بازگردند، ای کاش! سال آینده «جعفر پناهی» بتونه فیلم بسازه و ای کاش سال آینده هیچ‌چیز مثل این سالها نباشه».

گفتنی است فیلم "درباره الی" به کارگردانی اصغر فرهادی در جشن خانه سینما توانست ۶ جایزه را از آن خود کند.

پروانه ساخت فیلم "جدایی نادر از سیمین" در حالی لغو شده است که فیلمبرداری این فیلم با بازی لیلا حاتمی، شهاب حسینی، پیمان معادی، ساره بیات، سارینا فرهادی، بابک کریمی، علی‌اصغر شهبازی، شیرین یزدان‌بخش، کیمیا حسینی و مریلا زارعی در تهران ادامه دارد و تا کنون ۲۰درصد آن انجام شده است.

منبع: امروز


 


سودبخش که از خطر مرگ، رهایی یافته، در بخش ICU بيمارستان امام حسين بستری شده و به گفته تیم پزشکی وی، وضعیت نسبتا مناسبی دارد و احتمال بهبودی‌اش بسیار است.

رئیس سازمان نظام پزشکی با تاکید بر این که از وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و وزارت کشور خواسته شده که موضوع ترور دو پزشک و استاد دانشگاه را به صورت جدی پی‌گیری کنند، اعلام کرد که سودبخش پیشتر از سوی برخی بیماران تهدید به مرگ شده است.

دی ماه سال گذشته، دکتر مسعود علی‌محمدی، استاد دانشگاه در رشته فیزیک، طی انفجار بمب جای گرفته در موتور سیکلت کشته شد. پس از گذشت ۹ ماه هنوز مقام‌های انتظامی و امنیتی درباره عاملین این ترور به افکار عمومی توضیحی نداده‌اند.

رسانه‌های دولتی ایران در آن زمان ادعا کردند که گروهی موسوم به «انجمن پادشاهی ایران» طی بیانیه‌ای مسئولیت ترور مسعود علی‌محمدی را به دلیل حضور وی میان لباس‌ شخصی‌های پس از انتخابات دوره دهم ریاست‌جمهوری و ضرب و شتم مردم بر عهده گرفته است.

هم‌زمان با ادعاهای رسانه‌های دولتی، گزارشهایی نیز در رسانه‌های غیردولتی منتشر شد که حاکی از اظهارات انتقادی دکتر مسعودی نسبت به دولت احمدی‌نژاد و هواداری وی از جنبش سبز بود.

همزمان با ترور دو استاد دانشگاه در تهران‌، در روز چهارشنبه ۳۱ شهریور، بمبی ساعتی در محل تماشاگران رژه نظامی در مهاباد منفجر شد. این انفجار ۱۲ نفر کشته و ۸۲ نفر زخمی به دنبال داشت.

مسئولان امنیتی و انتظامی از جمله محمود احمدی‌نژاد، «آمریکا» و «صهیونیست‌ها» را متهم اصلی این  تروریستی خواندند؛ متهمان تفریبا ثابتی که مقام‌های ایرانی معمولا در هر حادثه‌ی ناگواری آن را تکرار می‌کنند. اما منتقدان و حتی ناظران بی‌طرف، ناتوانی مسئولان دولتی در تامین امنیت شهروندان را منشا چنین حوادثی می‌دانند.

منبع: دویچه وله


 


او قبلا در گفتگو با خانم مهيندخت مصباح از راديوی آلمان (دويچه وله) نسبت به ناامنی و تجاوز در زندانها و گسترش بيماری ايدز هشدار داده بود. رژيم ايران به شدت نسبت به افشای مساله ناامنی و تجاوز در زندانهای ايران که از دلايل افزايش مبتلايان به بيماری ايدز می باشد، حساس است. بيست و چهارسا عت پس از تروراو يک استاد ديگرعلوم پزشکی دانشگاه، دکتر غلامرضا سرابی نيز به همان روش يعنی با حمله مردان مسلح موتور سوار مورد سوء قصد قرار گرفت که دو گلوله به شکم و پهلوی وی اصابت نمود. نامبرده پس از عمل جراحی هم اکنون در بخش مراقبت های ويژه بستری است. طبيعی است که بسياری از مردم در مورد اين جنايات انگشت اتهام خود را به سوی ماموران مسلح رژيم، رژيمی که انيس نقاش، کاظم دارابی و وکيلی راد قهرمان و الگوی آن هستند نشانه روند. اين که پليس تهران بدون بررسی کافی و به سرعت اين ترورها را به دعواهای شخصی نسبت داده نيز خود به دامنه ترديدها می افزايد. بويژه آن که تاکنون "افتخار" ترور استادان دانشگاه و پزشکان درموارد متعدد در کارنامه نيروهای امنيتی و نظامی جمهوری اسلامی ثبت شده است. گويی نيروهای امنيتی و انتظامی حکومت به جای حفظ امنيت مردم در آدم کشی و ناامنی تخصص پيدا کرده اند!

رئيس سازمان نظام پزشکی کشور در پاسخ به اين پرسش که آيا اين دو ترور که به شيوه های مشابه انجام گرفته را می توان به هم مرتبط دانست گفت: "امکان اين که اين ترورها پروژه ای برای سوء قصد به جان برخی پزشکان است وجود دارد، اما تا اعلام پيگيری مراجع قضايی و انتظامی هيچ چيز مشخص نيست."

در جنايت انفجار مهاباد نيز که تا کنون ۱۲ قربانی گرفته نمی توان به دستگاههای امنيتی و نظامی ترديد نکرد!

همه گروههای سياسی کرد، از جمله آنهايی که اهل مبارزه مسلحانه با جمهوری اسلامی هستند بی درنگ اين جنايت را محکوم کرده اند. حزب کومله کوردستان ايران، حزب دمکرات کوردستان و پارت آزادی کوردستان ديروز (۳۱ شهريور) در بيانيه ای مشترک ضمن محکوم کردن اين جنايت فجيع اعلام داشته اند که:

"هرچند تاکنون اطلاعات دقيقی از عاملان اين جنايت در دست نيست، اما از آنجا که جنبش رهايی بخش کوردستان و نيروهای سياسی آن، هرگز در مبارزه عادلانه خود به بمب گذاری در اماکن عمومی متوسل نشده وجمهوری اسلامی خود با اغراض شخصی در طراحی واجرای چنين اقداماتی سابقه دار است، بيشترين احتمال آن است که ارگانهای امنيتی رژيم يا گروههايی که توسط آنها هدايت و به کار گرفته می شوند، با هدف هرچه بيشتر امنيتی ساختن اوضاع کوردستان و زمينه سازی برای تعقيب و بازداشت فعالين سياسی و مدنی و همچنين نسبت دادن آن به احزاب سياسی کوردستان و دست زدن به اقدامات تروريستی عليه آنها، خود چنين جنايتی را سازمان داده باشند."

کورديناسيون، حزب حيات آزاد کردستان (پژاک) نيز اين اقدام را محکوم کرده و آن را به نيروهای نظامی- امنيتی رژيم که برای بستر سازی جنگ فعاليت می کنند نسبت داده است. در اطلاعيه ای جداگانه کومه له زحمتکشان ايران نيز آمده است : "کوموله اين انفجار و اين کشتار بی شرمانه و اين اقدام تروريستی کور را قويا محکوم می کند. جنبش آزادی خواهی کردستان با چنين اقداماتی و توطئه هايی هرگز آلوده نخواهد شد. برخلاف تلاش سازمان يافته جمهوری اسلامی در نسبت دادن اين انفجار به نيروهای سياسی کردستان، انگشت اتهام بايد روبه خود رژيم باشد."

 به باور من ترديد نسبت به نيروهای نظامی امنيتی رژيم به دلايل زير منطقی به نظر می رسد:

۱-برخی انفجارهای گذشته مثلا انفجار در حرم امام هشتم شيعيان، انفجار پارسال در مقبره آيت الله خمينی که پس از اعلام به سرعت درز گرفته شد، انفجار در مسير حرکت احمدی نژاد در همدان که آنهم نيروهای نظامی و رژيم صلاح ديدند از تبليغ در مورد آن پرهيز کنند و يا بسياری از ترورهای گذشته و يا ترورهای اخير مثل ترور دکتر مسعود عليمحمدی استاد فيزيک دانشگاه تهران که از فعالان جنبش سبز در ميان دانشگاهيان بود، ترور خواهر زاده مهندس موسوی، مرگ مشکوک دکتر پوراندرجانی شاهد بی گناه جنايات کهريزک ...و بسياری جنايات ديگر از مواردی هستند که متهم رديف اول آنها نيروهای نظامی – امنيتی رژيم اند.

۲- در کردستان جنبش اعتراضی دموکراسی خواهی گسترده و ريشه دار است و پتانسيل آن را دارد که در نافرمانی های مدنی و اعتصاب های آينده عليه رژيم ايران پيشگام و سرمشق ساير مناطق باشد. نيروهای نظامی- امنيتی پس از اعدام فرزاد کمانگر و چند زندانی سياسی ديگر کرد که با واکنش وسيع مردم کردستان و اعتصاب سراسری در اين منطقه مواجهه شدند، فعاليت های خود را برای امنيتی کردن اين منطقه و پيدا کردن بهانه برای سرکوب و کشتار در کردستان تشديد کرده اند.

۳- تعميق بحران در درون حاکميت و ادامه فضای اعتراضی در ايران می تواند نيروهای نظامی امنيتی حاکم بر کشور را به فکر اين گونه بمب گذاری ها و نسبت دادن آن به مخالفان بيندازد تا از آن دستاويزی برای تشديد فضای امنيتی و ادامه سرکوب بسازند.

۴- هيچ يک از گروههای سياسی مخالف رژيم از جمله گروههای کرد که جملگی اين جنايت را محکوم کرده اند، نه نفعی در اين گونه اقدامات دارند و نه پيشينه بمب گذاری در ميان مردم. در حالی که نيروهای نظامی امنيتی حاکم همان گونه که اشاره شد هم پيشينه اين گونه اقدامات را در کارنامه خود دارند و هم در شرايط کنونی به شدت خود را نيازمند تنش فزايی در جامعه و در مرزهای کشور می بينند.

بعيد نيست در آينده و همراه با گسترش بحران سياسی و اقتصادی کشور و رشد جنبش اعتراضی، شاهد تکرار اين گونه جنايات و حتی ماجراجويی های نظاميان در مرزها و يا در خليج فارس باشيم.

اول مهرماه ۸۹

علی کشتگر


 


وی ادامه داد: طبق بررسيهای انجام شده مشخص شد که دکتر غلامرضا سرابی به دفعات از سوی بستگان يکی از بيمارانش تهديد شده که احتمال می رود اين حادثه توسط آنان انجام شده باشد.

رئيس پليس آگاهی تهران بزرگ گفت: در حال حاضر تحقيقات پليس برای روشن شدن اين موضوع آغاز شده که پس از پايان تحقيقات اطلاعات لازم در اختيار رسانه ها قرار می گيرد.

وی در پاسخ به اينکه آيا احتمال دارد اين حوادث به صورت زنجيره ای ادامه يابد اظهار کرد: اميدواريم که چنين اتفاقی نيفتد اما تا کنون نيز زنجيره ای بودن اين حوادث مشخص نشده است.

منبع: مهر


 


وی ادامه داد:‌ انجام چنين اقدامی به خصوص در شهری مثل مهاباد و در روزی که رژه دفاع مقدس در حال اجرا است، نشان از شومی اين عمل استکبار دارد.

مصلحی در ادامه اظهار داشت: ما اطلاع رسانی‌هايی در اين خصوص برای دستگاه های مختلف داشته‌ايم، اما متاسفانه استکبار نيز اقدامات خود را دنبال می‌کند.

وزير اطلاعات اعلام کرد: مجموعه‌ای که اين اقدام تروريستی را طراحی و انجام دادند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) شناسايی شده و روند پيگيری نيز همچنان ادامه دارد که اميدواريم به زودی در هفته دفاع مقدس اين افراد را به سزای عملشان برسانيم.

منبع: ايسنا


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به shahrgon-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به shahrgon@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته