-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ تیر ۱۰, پنجشنبه

Latest News from 30Mail for 07/01/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



مسعود ریاضیات، رئیس انجمن شركت‌های اینترنتی،  قیمت بسیار گران  اینترنت در ایران را نگران‌کننده دانست و گفت: «متوسط قیمت اینترنت در ایران 11 برابر تركیه و 330 برابر ‍ژاپن است.»

وی، «كم توجهی و بی‌مهری مسؤولان و برنامه‌ریزان مملكتی به موضوع اینترنت را یکی از دلایل عقب افتادگی کشور» اعلام کرد.

مسعود ریاضیات با اشاره به طرح تکفا (توسعه کاربری فن‌آوری اطلاعات) که در دولت هفتم بنیانگذاری شد و رشد نسبی فن‌آوری اطلاعات در آن سال‌ها، گفت: « ولی این طرح در دولت‌های بعدی كنارگذاشته و به فراموشی سپرده شد و باعث شده امروزه از لحاظ شاخص‌های زیرساخت شبكه، درمقایسه با سایر كشورها بسیار عقب باشیم.»

وی همچنین از اهداف برنامه چهارم در این زمینه گفت و توضیح داد: «ما بایستی حداقل 1.5 میلیون درگاه اینترنت پرسرعت (DSL) دركشور مستقركنیم، ولی متاسفانه سال گذشته (پایان برنامه چهارم) اعلام شد كه فقط در حدود 300 هزار درگاه اینترنت پرسرعت فعال داریم.»

او محدودیت‌های سرعت اینترنت خانگی را یکی از علت‌های عقب ماندگی ای اینترنت ایران دانست و گفت: «متوسط سرعت اینترنت خانگی در ایران در قعر جدول مقایسه بین‌المللی و بین 10 كشور بسیار ضعیف دنیا قرار گرفته و حتی از كشور جنگ‌زده عراق پایین‌تر است.»

مسعود ریاضیات در این خصوص این سوال را مطرح کرد که « چرا باید سرعت اینترنت را چنین در سطح پایین نگه داشت؟ چرا استدلال می‌شود كه سرعت 128كیلو بیت بر ثانیه برای كاربر خانگی كافی است؟!»

رئیس انجمن شركت‌های اینترنتی «رشد اینترنت را موجب رشد اقتصاد کشور» دانست و گفت: «امروزه اینترنت یك وسیله لوكس و تفننی نیست، یك بستر ضروری برای پیشرفت اقتصادی است.»

به نظر ریاضیات «با توسعه فن‌آوری اطلاعات، ترددهای شهری را کاهش پیدا می‌کند، اتومبیل كمتر به كار گرفته می‌شود، وقت مردم آزادتر می‌شود و هوای پاك و سالم‌تری خواهیم داشت.»

محدودیت 128 کیلوبیت بر ثانیه، پهنای باندی است که برای کاربران خانگی اینترنت در ایران در نظر گرفته شد و اخیرا وزیر ارتباطات از پیشنهاد این وزارت‌خانه برای 4 برابر شدن آن خبر داد.

همچنین  روزهای گذشته خبری مبنی بر کاهش 20 درصدی قیمت اینترنت از قول وزیر ارتباطات مخابره شد.

منبع: ایلنا


 


مهدی آقاجعفری، سفیر ایران در امارات می‌گوید با توجه به منافعی که این کشور در روابط با ایران جستجو می‌کند، احتمال اقدام برای انسداد حساب‌های بانکی ایران در امارات ضعیف است.

چند روز قبل  روزنامه اقتصادی «امارات بیزنس» طی گزارشی با استناد به منابع دولتی اعلام کرده بود که بانک مرکزی امارات عربی متحد به نهادهای مالی این کشور دستور داده است که در راستای اجرای تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران ٤١ حساب بانکی متعلق به ایران را را مسدود کنند.

مهدی آقاجعفری افزوده است که «اخباری مانند مسدود شدن حساب‌های ایرانی در راستای پیروی دولت امارات عربی متحده از تحریم‌های شورای امنیت منتشر می‌شود.»

 سفیر ایران در امارات با این حال گفته است که ایران آمادگی مقابله با هر تحریمی را دارد اما تحلیل‌گران آمریکایی می‌گویند که تحریم تجاری امارات با ایران می‌تواند بیشترین فشار را به تهران برای توقف برنامه‌های هسته‌ای وارد کند.

 سهم مبادلات بازرگانی ایران با دوبی (یکی از ۷ امیرنشین امارات متحده عربی) سالانه حدود ۱۰ میلیارد دلار برآورد می شود که بیشتر آن واردات کالا به ایران است.

منبع:‌ مردمک

پیشینه:
امارات ٤١ حساب بانکی ایرانی را در راستای تحریم‌ها مسدود کرد


 


احمدرضا رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اعلام اینکه «عوامل صدور قبوض جعلی جریمه بدحجابی دستگیر شدند»، گفت: «تـوقیف این قبوض دلیل بـر متوقف کردن طرح مقابله با بدحجابی نیست.»

وی در خصوص قبض‌های جریمه گفت: «در این قبوض شماره ملی غیرمعتبر و شماره حساب نامعلومی چاپ شده و به ‌زودی اسناد جعلی بودن این قبوض منتشر می‌‌شود.»

آقای رادان دفاع نیروی انتظامی از جعلی بودن قبوض را به معنی پایان «طرح عفاف و حجاب و مبارزه با بدحجابی» ندانست و گفت: «اگر همه به وظایف خود عمل کنند، ظرف دوسال بدحجابی ریشه کن می شود.»

این در حالی است که پیشتر احمدی‌نژاد در مصاحبه تلویزونی  مخالفت خود را به نحوه برخورد نیروی انتظامی در زمینه «بدحجابی» اعلام کرد و گفت تا آنجایی که بتواند با این موضوع برخورد و آن را کنترل خواهد کرد.

این سخنان احمدی‌نژاد اعتراضات شدیدی را از جانب اصولگرایان وحامیان دولت در پی داشت به طوری که احمد جنتی در خطبه نماز جمعه تهران حجاب را قانون خدا دانست و گفت: «ای کاش احمدی‌نژاد مساله حجاب را مطرح نکرده بود که مایه زحمت شود.»

وی در ادامه از اقدامات نیروی انتظامی قدردانی کرد و تاکید کرد «کسی حق ندارد دست نیروی انتظامی را ببندد؛ نیروی انتظامی باید کار خودش را بکند.»

احمد جنتی در بخشی از خطبه خود در واکنش به گفته احمدی‌نژاد مبنی بر کار فرهنگی در زمینه حجاب، آدم «بدحجاب» را با دزد و تروریست مقایسه کرد و گفت: «باید کار اجرایی صورت گیرد، نه کار فرهنگی.»

منبع: مهر و تابناک


 


سازمان قضايي نيروهاي مسلح در اطلاعيه‌اي نتايج رسيدگي به پرونده‌هاي متهمان بازداشتگاه كهريزك و كوي دانشگاه را اعلام كرده که در آن دو تن از متهمان به قتل «اميرجوادي فر»، «محسن روح الاميني» و «محمدكامراني» به قصاص محکوم شده‌اند.

بر اساس این گزارش،‌ متهمان حادثه کهریزک ۱۲ نفر اعلام شده که ۹ متهم به تحمل حبس، پرداخت ديه، جزاي نقدي، انفصال موقت از خدمت و شلاق تعزيري محكوم شده‌ و يكي از متهمان نيز به دليل «احراز نشدن جرم» از اتهامات وارده تبرئه شده است.

در اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح نام این افراد اعلام نشده است و گفته شده که حكم صادره برای این افراد «غيرقطعي» است و پس از طي مراحل قانوني به مرحله اجرا درخواهد آمد.

بازداشتگاه کهریزک که زیرنظر پلیس اداره می‌شد مدتی محل نگهداری بازداشت‌شدگان به نتیجه انتخابات بود که بر اثر خشونت‌‌های صورت گرفته در آن، دست‌کم چهار تن جان خود را از دست دادند.

این بازداشتگاه آن‌طور که رسانه‌های محافظه‌کار اعلام کرده‌اند به دستور آیت‌الله خامنه‌ای بسته شد اما مدتی بعد خبرهایی مبنی بر بازگشایی مجدد این بازداشتگاه با نام جدید سروش ۱۱۱ منتشر شد.

منبع: ایسنا

بازگشایی بازداشتگاه کهریزک با نام جدید «سروش ۱۱۱»

«حوادث کهریزک قابل مقایسه با شکنجه‌های قبل از انقلاب نیست»
نوری‌زاد خطاب به خامنه‌ای: اوین کهریزک دوم است


 


زهرا رهنورد با اشاره به اینکه «مساله زنان تنها یک مساله زنانه نیست؛ بلکه یک مساله ملی و فراتر از آن جهانی است» گفت: «زنان ایران امروز را نه قانون‌گذاران، نه فرهنگ و نه قانون درک نمی‌کنند و این یک معضل است.»

خانم رهنورد که به همراه میرحسین موسوی، پذیرای جمعی از فعالان زنان بودند در ادامه به «ارتباط ارگانیک جنبش زنان و جنبش سبز اشاره کرد» و افزود که «جنبش سبز باید درباره زنان، آسیب پذیری فعلی و نیز آینده‌شان شاخصه های متقنی داشته باشد.»

وی در ادامه خواستار پذیرش «حقیقت وجودی زن» برای رفع معضلات مربوط به زنان در جامعه شد و گفت که «اگر به لحاظ کائناتی بپذیریم که زن یک واقعینت عینی و حقیقی است آن وقت حالت شی‌وارگی، فرمان پذیر بودن و تدوین قوانین قیم مآبانه برای زن برداشته خواهد شد.»

رهنورد در بخش دیگری از سخنان خود به زندانیان زن اشاره کرد و بدترین اتفاق در یک سال گذشته را «سرکوب‌هایی که نسبت به زنان آزادی خواه انجام می‌شود» دانست.

وی برای رفع این مشکل پیشنهاد پیوستن به کنوانسیون‌های جهانی را داد و گفت که این کار «جلوی زیاده روی های دولت از جمله اقدامات سرکوب گرانه را می گیرد.»

خانم رهنورد در پایان پیشنهاد کرد: «تیمی از زنان به طور مشخص تمام ابعاد آسیب شناسی زن در ان تیم با حضور متخصصان بررسی شود تا جایگاه  مناسب با شان مترقی زن تنظیم شود  که این برای آینده جنبش سبز، جنبش زنان  و نیز رفع تبیعض و سعادت زنان و مردان کشورمان مفید است.»

منبع: کلمه


 


وب‌سایت جهان‌نیوز متعلق به علیرضا زاکانی نماینده محافظه‌کار مجلس، در اقدامی کم‌سابقه بخش‌هایی از زندگی‌نامه محمدحسین جنتی، فرزند احمد جنتی که عضو سازمان مجاهدین خلق بود را با عنوان «آقازاده منحرف آیت‌الله جنتی» منتشر کرده است.

این وب‌سایت نوشته که محمدحسین جنتی در سال ۱۳۵۲ به اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین خلق تحت تعقیب قرار گرفت و در ۲۸ مرداد ماه سال ۱۳۵۴ دستگیر و به حبس ابد محکوم شد.

آن‌طور که جهان‌نیوز نوشته است، فرزند آقای جنتی با وجود اختلاف‌هایی با اعضای سازمان مجاهدین خلق، سال ۱۳۵۷ پس از آزادی از زندان به همکاری خود با این سازمان ادامه داد.

این سایت محافظه‌کار افزوده که «حسین جننتی مدتی مسئول دفتر جنبش مجاهدین در اصفهان بود و در سال ۱۳۵۹ با یکی از دانشجویان دانشگاه اصفهان و عضو سازمان ازدواج کرد.»

به روایت جهان‌نیوز، فرزند آقای جنتی پس از اعلام جنگ مسلحانه مجاهدین خلق علیه جمهوری اسلامی، به حمایت از این سازمان برخاست و فعالیت خود را شدت بخشید و به همراه همسرش به زندگی مخفی روی آورد.

براساس این گزارش، در پائیز ۱۳۶۰ خانه محمدحسین جنتی به محاصره درآمد و پس از بروز درگیری، وی خود را از پنجره ساختمان به بیرون پرت کرد تا فرار کند، اما کشته شد.

جهان‌نیوز ادامه می‌دهد که همسر جنتی پس از این درگیری از کشور فرار می‌کند و به فعالیت‌های خود با سازمان مجاهدین خلق ادامه می‌دهد تا جایی که در سال ۱۳۶۴ مسئول یکی از نهادهای اجرایی این سازمان می‌شود.

این وب‌سایت می‌نویسد که محمدحسین جنتی، پسری به نام محسن داشت که سرپرستی آن بر عهده احمد جنتی دبیر شورای نگهبان بود. محسن سال‌ها پیش در سن ۱۸ سالگی به عنوان بسیجی فعال در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در حال انجام وظیفه بود که در اثر یک سانحه کشته شد.

منبع: وب‌سایت جهان‌نیوز

پی‌نوشت:

وب‌سایت جهان‌نیوز این گزارش را حذف کرده است. برای دسترسی به متن این گزارش به اینجا و اینجا مراجع بروید.


 


کنفرانس یکروزه‌ رسانه‌های خرد با موضوع «نقش جدید سیاسی اینترنت و تلفن همراه در ایران» فردا (پنج‌شنبه) در پارلمان اروپا در بروکسل پایتخت بلژیک برگزار می‌شود.

در این کنفرانس که با حمایت سبزهای پارلمان اروپا برگزار می‌شود، دانیل کوهن بندیت چهره شاخص جنبش 1968 و از نمایندگان سبزها سخنران افتتاحیه خواهد بود. اما بیشتر سخنرانان ایرانی و از چهره‌های فعال در سیاست و رسانه هستند.

یکی از بخش‌های این کنفرانس با موضوع «جنبش سبز و رسانه‌ها در ایران» به نقش رسانه‌های خرد در توسعه جنبش سبز در ایران و حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته می‌پردازد.

موضوعاتی که حول این محور مورد بحت قرار می‌گیرند عبارتند از؛ شیوه‌های نوین ارتباطی (اس‌ام‌اس، توییتر و اسکایپ)، سانسور در رادیو تلویزیون و اینترنت در ایران، کنترل و نظارت بر تلفن‌ها و ای‌میل‌ها و نیز تنوع رسانه‌ای در ایران.

دلبر توکلی، فرناز سیفی، فرد پطروسیان، بن رومی (از شرکت نوکیا زیمنس در بریتانیا)، امید معماریان و ابراهیم نبوی در این بخش از این کنفرانس سخنرانی خواهند کرد.

تغییرات آتی و خطرات تکنولوژی‌های ارتباطی در آینده از جمله کنترل‌های دولتی بر این نوع تکنولوژی‌ها نیز از دیگر بخش‌های این کنفرانس است که با شرکت علی‌اکبر موسوی خوئینی، مهدی یحیی‌نژاد و رضا ولی‌زاده برگزار می‌شود.

تاثیر توسعه تکنولوژی‌های اطلاعاتی بر سیاست نیز از دیگر بخش‌های این کنفرانس است که روزبه پارسی و پونه قدوسی درباره آن به ارائه نظرات خود می‌پردازند.

برنامه این کنفرانس را در این آدرس  ببینید. فردا همزمان با کنفرانس در این آدرس جریان کنفرانس به طور مستقیم پخش خواهد شد.


 


حمیدرضا ترقی عضو ارشد موتلفه می‌گوید نمایندگان مجلس پس از تذکر آیت‌الله علی خامنه‌ای، مصوبه خود درباره دانشگاه آزاد را اصلاح کردند.

نمایندگان مجلس هفته گذشته به مصوبه‌ای رای دادند که براساس آن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دانشگاه آزاد لغو می‌شد.

این اقدام مجلس با خشم هواداران محمود احمدی‌نژاد مواجه شد. به طوری که یکشنبه هفته گذشته گروهی از آنها با تجمع مقابل مجلس شعار‌های تندی علیه نمایندگان موافق این مصوبه سر دادند.

یک روز بعد از برگزاری این تجمع کم‌سابقه، نمایندگان به یک فوریت طرحی رای دادند که مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را لازم‌الاجرا می‌داند.

با گذشت حدود 10 روز از افزایش تنش‌ها میان دولت و مجلس بر سر دانشگاه آزاد، حمیدرضا ترقی برای نخستین بار فاش کرد که مجلس با تذکر آقای خامنه‌ای مجبور به اصلاح مصوبه خود شده است.

ترقی همچنین گفته است قوه قضائیه نیز با تذکر رهبر جمهوری اسلامی، رای صادر شده از سوی دادگاه مبنی بر توقف اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را «بی‌اثر» اعلام کرده است.

محمود احمدی‌نژاد بیش از پنج سال است که تلاش می‌کند دانشگاه آزاد را در اختیار بگیرد، اما تاکنون نتوانسته به این هدف دست یابد.

منبع: ایلنا

پیشینه
دانشگاه آزاد مصوبه شورای انقلاب فرهنگی را غیر قانونی خواند
بروجردی: منتقدان دانشگاه آزاد چشم خود را بسته‌اند


 


آرش بهمنی
روزآنلاین

سخنان جدید عطاالله مهاجرانی، وزیر فرهنگ و ارشاد دولت سیدمحمد خاتمی، بار دیگر واکنش حامیان جنبش سبز را برانگیخت. مهاجرانی در نشستی با عنوان "سخنرانی و پرسش و پاسخ پیرامون جنبش سبز" که روز شنبه ششم تیرماه در لندن و با حضور حسن یوسفی اشکوری و احمد سلامتیان برگزار شد، گفته بود: "بالاخره از آغاز پیروزی انقلاب تا به امروز، افرادی با انقلاب مخالف بودند، با نظام جمهوری اسلامی مخالف بودند، با مرحوم امام خمینی مخالف بودند، با نهاد روحانیت مخالف بودند، عیبی هم ندارد سی سال مخالفت کردند، می توانند در واقع به این مخالفت ادامه بدهند، ولی این مجموعه نمی توانند مدعی جنبش سبز باشند."

این نخستین بار نیست که عطاالله مهاجرانی با انتقادهای تند حامیان جنبش سبز، در دنیای مجازی رو به رو می شود.

 جنبش سبز: انقلاب، امام، نظام

مهاجرانی در سخنان خود می‌گوید: "جنبش سبز، در مسیری حرکت کرد. انتخاباتی برگزار شد، افرادی در انتخابات شرکت کردند، رای دادند، و بعد هم شعار دادند رای ما کو؟جمعی بودند که در انتخابات شرکت نکردند، افراد را به رسمیت نشناختند. نمی گویم که این افراد حق نقد و اعتراض و نقض و رد و مبارزه را ندارند. این مبارزه را انجام دادند... معتقدم مهم ترین آسیب که باید دقت کنیم این است که این جنبش ملی و مردمی است."

مهاجرانی پیش از این نیز جنبش سبز را پای بند به "قانون اساسی و ولایت فقیه" دانسته بود. این در حالیست که منتقدان مهاجرانی گفته اند تفسیر وی از جنبش سبز و کسانی که زیر این مجموعه قرار می یگرند با تفسیرمیرحسین موسوی، تفاوت دارد.

موسوی که اکنون به عنوان یکی از دو رهبر جنبش سبز مطرح است، درمورد جنبش سبز در منشور خود گفته است: "جنبش سبز موافق تکثر ومخالف انحصارطلبی است. در نتیجه، دشمنی و کینه توزی با بدنه اجتماعی هیچ بخشی از جامعه جایی در جنبش ندارد."

 وی در بخش دیگری از همین منشور "نخستین ارزش اجتماعی جنبش سبز" را چنین برشمرده: "دفاع از کرامت انسانی وحقوق بنیادین بشر فارغ از ایدئولوژی، مذهب، جنسیت، قومیت و موقعیت اجتماعی".

اکبر گنجی، یکی دیگر از فعالان جنبش سبز در خارج از کشور، هم پیش از این بارها در سخنرانی‌ها و گفت‌وگوهایش تاکید کرده است که: "رهبری جنبش سبز در داخل کشور است و جنبش هیچ سخنگویی در خارج از کشور ندارد."

وی که در مقاله‌ای در "روز" نوشته بود: "هر فرد و گروهی حق دارد ساختار شکن و سرنگونی طلب باشد، اما حق ندارد بنام و به نمایندگی از نهضتی که کروبی و موسوی نمادهای آنند، چنان اهدافی را دنبال کند"، بارها تاکید کرده حامیان جنبش سبز در خارج از کشور، نمی‌توانند اهداف و منویات خود را به نام موسوی و کروبی پیش ببرند.

 جنبش سبز:بر نظام، با نظام، در نظام؟

مهاجرانی در بخش دیگری از سخنان خود، سه دیدگاه مختلف درباره جنبش سبز را بیان می‎‌کند: دیدگاه انقلابی، دیدگاه انقلاب ـ اصلاحی و دیدگاه اصلاحی. وی در ادامه روشن می کند که تفسیر وی از جنبش سبز حرکت"در نظام" و براساس "قانون اساسی" و اصول اجرانشده آن است.

امامهدی کروبی، دبیرکل حزب اعتمادملی در بیانیه‌ای که به مناسبت سالگرد انتخابات بیست و دوم خرداد صادر کرد، در این مورد گفته بود: "با توسل به ولایت فقیه تیشه به ریشه قانون اساسی و جهوری اسلامی برخاسته از رای مردم زده و اختیار و دامنه ولایت فقیه آنقدر توسعه داده شد که بعید می‌دانم در مواردی این مقدار اختیار از سوی خداوند به پیامبران و ائمه معصومین نیز داده شده باشد و حتی گمان نمی‌کنم که خدا چنین حقی برای چنین برخوردی با بندگان را برای خودش نیز درنظر گرفته باشد؟"

این همان نکته‌ای است که مصطفی تاج‌زاده، عضو شورای مرکزی حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز در تحلیل مفصل خود به نام "پدر، مادر، ماباز هم متهمیم" چنین به آن اشاره کرده است: "نظامي كه ما براي برپايي آن انقلاب كرديم و به قانون اساسي آن رأي داديم، غير از نظام نظامياني است كه مي‌كوشند آن را ملك طلق خويش نمايند و در عرصه سیاست برای خود جايگاهي همانند فرماندهان دخالتگر ارتش تركيه و پاكستان قائل شوند. اين گواهي از آن رو ضرورت دارد كه به وضوح مي‌بينم چه در زندان‌ها و چه در تريبون‌ها و صدا و سيماي رسمي كشور، از جمهوري اسلامي ايران يك موجود زشت سیرت و زشت صورت به نام «فرانكشتاين» مي‌سازند."

میرحسین موسوی نیز که بارها اعلام کرده به قانون اساسی التزام دارد، این را نیز ناگفته نگذاشته است که قانون اساسی "وحی منزل" نیست و برخی از مواد آن باید با استفاده از سازوکارهای "مردمی" تغییر کند.

 مهاجرانی و دنیای مجازی

در دنیای مجازی اما برخورد با سخنان مهاجرانی متفاوت بود. برخی سخنان مهاجرانی را "حرف دل موسوی" و برخی دیگر "برخلاف نظریات موسوی" دانسته‌اند. برخی هم نوشته‌اند که: "نظر شخصی اش را گفته، آزادی بیان همین است دیگر. کاره ای هم نیست، ادعای کاره ای بودن هم ندارد."  برخی نیز  بر این عقیده‌اند که اساسا مشخص نیست مهاجرانی براساس چه جایگاهی این سخنان را مطرح کرده و لازم است "نقش" وی در جنبش سبز مشخص باشد.

در هر حال سخنان مهاجرانی بازتاب‌ها و واکنش‌های فراوان و مختلفی در بر داشته؛ و حالا باید دید این سخنان و نقدهایی که در پی آن منتشر خواهد شد، می‌تواند گامی به پیش برای جنبش سبز باشد ؟

 


 


ویدئوی تازه شهرام امیری که در مجاورت یک پریز برق متداول در آمریکا تهیه شده تا سند محکمی برای ادعای او باشد که در آمریکا حضور دارد ظاهرا در 23 ژوئن ضبط شده و در آن با اطمینان خبر می دهد که خانواده نگران نباشند بزودی در وطن همدیگر را می بینیم! - ظاهرا جمهوری اسلامی قرار دارد که این ماجرا را تمام کند.

 


سرپرست کمیته امداد امام خمینی می‌گوید هیچ یک از خانواده‌های تحت پوشش این کمیته، در اعتراض‌های خیابانی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته شرکت نداشته‌اند.

حسین انواری به روزنامه فایننشال تایمز گفته است براساس اطلاعاتی که مسئولان کمیته امداد دارند، هیچ از خانواده‌های تحت پوشش این کمیته در ناآرامی‌های پس از انتخابات دست نداشته‌اند.

انواری افزوده که کمیته امداد «نه تنها کارکردی اقتصادی و اجتماعی دارد، بلکه در وقایع سال‌های اول انقلاب کاملا در تامین امنیت ملی کشور نقش موثری» ایفا کرده است.

به گفته وی «مخالفان نظام همواره پس از اینکه شکست می‌خوردند تلاش می‌کردند تا از جمعیت فقیر کشور سرباز گیری کنند اما {با وجود کمیته امداد} هیچ گاه موفق نشده‌اند که از فقرا برای خود لشگری تهیه کنند.»

انواری اظهار داشته است: «قشر آسیب‌پذیر و تحت حمایت جامعه با کمک‌های کمیته امداد احساس‌ شان و وقار می‌کنند و این امر سبب می‌شود که خود را به راحتی بازیچه دست جریان‌های سیاسی نکنند.»

به گزارش فایننشال تایمز، در ایران 9 میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند که از این تعداد چهار میلیون نفر به صورت مادام‌العمر و بلند مدت از کمک‌های ماهیانه این کمیته برخوردارند.

سرپرست کمیته امداد بودجه سالانه این سازمان را دو میلیارد دلار اعلام کرده که به گفته وی 25 درصد این بودجه از طریق خیرات و صدقات مردمی تامین می‌شود.

انواری در بخش دیگری از این گفتگو گزارش‌ها درباره دخالت و اعمال نفوذ سیاسی کمیته امداد در کشور را رد کرده است.

وی ادعا کرده که کمیته امداد سال گذشته برای اینکه از شائبه دخالت در مسایل سیاسی به دور باشد، یک ماه پیش از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، بسیاری از خدمات‌های خود را متوقف کرده بود.

اظهارات آقای انواری در شرایطی مطرح می‌شود که مهدی کروبی سال گذشته و پیش از شروع انتخابات ریاست جمهوری، نسبت به اقدامات سیاسی کمیته امداد به نفع محمود احمدی‌نژاد هشدار داده بود.

منبع: فایننشال تایمز و (+)


 


آمریکا تصاویر منسوب به شهرام امیری که توسط شبکه خبری پرس‌ تی‌وی ایران پخش شده را رد کرد.

شبکه خبری پرس ‌تی‌وی اخیرا تصاویری منسوب به شهرام امیری را پخش کرده که در آن این دانشمند هسته‌‌ای خبر می‌دهد از دست ماموران سیا گریخته است.

در این تصاویر فردی که خود را شهرام امیری معرفی می‌کند، می‌گوید: «من چند دقیقه قبل توانستم از دست ماموران اطلاعاتی آمریکا در ویرجینیا فرار کنم.»

این فرد اضافه می‌کند: «هر لحظه ممکن است دوباره به وسیله ماموران اطلاعاتی آمریکا دستگیر شوم. من آزاد نیستم و اجازه ندارم با خانواده‌ام تماس بگیرم. اگر اتفاقی رخ دهد و زنده به خانه برنگردم دولت آمریکا مسئول خواهد بود.»

در واکنش به پخش این تصاویر از شبکه پرس تی‌وی، یک مقام آمریکایی با رد این فیلم و ادعاهای ایران گفت: «ایراد این اتهام علیه آمریکا که در ربودن شهرام امیری دخالت داشته، مضحک است.»

اواسط خرداد ماه امسال نیز فیلمی منسوب به شهرام امیری در اینترنت پخش شد که وی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و عربستان سعودی را مسئول ربایش خود معرفی کرده بود.

این ادعای آقای امیری در فیلمی با عنوان «پشت پرده ربایش شهرام امیری» که از سوی وب‌سایت واحد مرکزی خبر منتشر شده، مطرح شده است.

در همان زمان فیلم دیگری از شهرام امیری در اینترنت منتشر شد که وی از حضور خود در آمریکا خبر داده بود.

امیری در این فیلم گفته که به منظور ادامه تحصیل به آمریکا سفر کرده است.

جنجال میان ایران و آمریکا بر سر سرنوشت شهرام امیری دانشمند هسته‌ای ایران که از خرداد ماه سال گذشته مفقود شده است، با انتشار سه فیلم از وی طی یک ماه گذشته افزایش یافته است.

مقام‌های ایران می‌گویند آمریکا و عربستان در ربودن آقای امیری دخالت داشته‌اند؛ ادعایی که بارها از سوی مقام‌های آمریکایی رد شده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه

پیشینه
«دانشمند هسته‌ای ایران به آمریکا پناهنده شد»
دو فیلم با یک بلیط؛ یا: داستان باورنکردنی شهرام امیری
شهرام امیری هنرپیشه سریال «48» می شود


 


خبرگزاری ایلنا به نقل از یک فعال حقوق کودک از وجود بیش از ۹۰۰ هزار کودک متاهل در ایران خبر داد.

محمد بنیان‌زاده امروز چهارشنبه گفته که ۸۵ درصد این کودکان متاهل را دختران تشکیل می‌دهند.

آقای بنیان‌زاده افزوده که آمار ۹۰۰ هزار کودک متاهل، آمار رسمی است، در حالی که «آمارهای غیر رسمی به واقعیت‌های دیگری در این حوزه اشاره دارد.»

وی اظهار داشته است: «قانون از یک سو کودک را زیر ۱۱ سال می‌داند و آن را در فرایند انتخابات، فاقد توانایی تفکر، ‌تعقل و تصمیم‌گیری برای انتخاب کاندیدا می‌داند، اما سن ازدواج در کشور از سنین ۹ تا ۱۳ سالگی تعریف می‌شود.»

ازدواج کودکان دختر ۹ ساله در ایران، براساس ماده ۱۲۱۰ قانون مدنى مصوب ۱۳۶۰ صورت می‌گیرد.

بر اساس موازین شرعی، پسران در پایان ۱۵ سالگی و دختران در پایان ۹ سالگی از نظر جنسی بالغ محسوب می‌شوند.

در بسیاری از خانواده‌های سنتی ایرانی به خصوص در روستاها، برای ازدواج یک کودک به محض تولد تصمیم‌گیری می‌شود و معمولا دختران را به همسری غیر رسمی یکی از پسران خردسال فامیل درمی‌آورند.

منبع: ایلنا


 


در حالی که معاون محمود احمدی‌نژاد از لزوم شناسایی «عوامل فتنه» در دستگاه‌های اجرایی گفته بود، مرتضی تمدن، استاندار تهران ادعا کرد که استانداری تهران هیچ برنامه‌ای برای شناسایی «فتنه‌گران» در ادارات ندارد.

آقای تمدن که روز سه‌شنبه هشتم تیرماه، در یک نشست مطبوعاتی در محل استانداری تهران سخن می‌گفت، افزود: « ادارات كل و وزارتخانه‌ها براساس ضوابط و قوانين داخلي خود با كساني كه از انجام وظايف خود قصور مي‌كنند، برخورد خواهند كرد، لذا تصور مي‌كنيم اگر فردي در امر خدمت رساني به مردم مسايل حاشيه‌اي را در دستور كار داشته باشد، بر اساس ضوابط وزارتخانه ها با آنها برخورد مي‌شود.»

پیشتر  لطف‌الله فروزنده، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس دولت دهم گفته بود که باید «عوامل فتنه» که در دستگاه‌های اجرایی فعال هستند توسط مسئولان شناسایی شوند.

وی گفته بود که برخی «عوامل فتنه» در دستگاه‌های اجرایی از طریق راه‌اندازی وبلاگ، کم‌کاری و چوب لای چرخ گذاشتن فعالیت می‌کنند و مسئولان باید آنها را شناسایی کنند.

هواداران محمود احمدی‌نژاد از میرحسین موسوی و مهدی کروبی به عنوان «سران فتنه» یاد می‌کنند و معترضان به نتیجه انتخابات سال گذشته و وقایع پس از آن را «فتنه‌گر» می‌دانند.

منبع: ایسنا و مردمک

پیشینه
معاون احمدی‌نژاد: کارمندان فتنه‌گر شناسایی شوند


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته