-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۱۰, جمعه

Best of Balatarin for 07/01/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.




- چی شد که سه تا زن گرفتین؟ + خوب دلم خواست و دولم خواست. واسه سرگرمی و ته گرمی و .. - سرگرمی؟ + آره. دور همیم .با هم بازی می کنیم. مثلا زنا می رن تو اتاق زیر پوشا شونو با هم عوض می کنن اونوقت من باید حدس بزنم مثلا کدوم شورت واسه کدوم خانوممه. یا من چشم بند می بندم، می پرم تو رختخواب باید با چشم بسته سولاخ شونو پیدا کنم و بگم مثلا این سولاخ کدوم خانوممه یا مثلا هر ممه ممه ی کدوم خانوممه و... - خرج تون بالاست؟ + آره . ماهی فقط سی چهل تومن نوار بهداشتی می خریم. پنجاه شصت تومن کاندوم و قرص . هفتاد هشتاد تومن کرم مو بر و قطره و ژل کون چرب کن و کیر چاق کن و اینا... - فیلم سوپر هم می بینین ؟ + نه بابا ! فیلم سوپر باید ما رو ببینه! - کدوم یکی از خانوماتونو بیشتر از بقیه دوست دارین؟ + اینجوری نمی دونم. من لب بالایی خانوم اولم و لب پایینی خانوم سوممو دوست دارم. ممه چپ خانم دومم و ممه راست خانوم سومی ای مو می پسندم. کون خانوم اولی مو به لحاظ پهنا و کون خانوم دومی مو از نظر طول و سوراخشم سوراخ خانوم سومی. زن مورد علاقه ام یه سلکشن اینطوریه.
با ۱۹۳ امتیاز و ۸۳ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران " محبت نیوز " ، دادگاه دیوان عالی كشور روز سه شنبه ۷ تیر ماه ۱۳۹۰، با رد اعتراض "یوسف ندرخانی" بر حکم اعدامش ، آنرا تأیید نمود. "یوسف ندرخانی" متهم است که در سن ۱۹ سالگی از دین اسلام خارج شده و به مسیحیت روی آورده و به گفته مقامات قضایی جمهوری اسلامی در این سال‌ها برای مسیحیت تبلیغ کرده است. بر همین اساس ایشان از سوی شعبه ۱۱ دادگستری استان گیلان به اتهام "ارتداد و تبلیغ مسیحیت" به مسلمانان به اعدام محکوم شده است. "یوسف ندرخانی" كه همفكرانش از وی بعنوان كشیش خطاب می كنند از "مسیحیان غیر تثلیثی" است كه در ۲۰ مهرماه ۱۳۸۸ تاكنون در زندان رشت بسر می برد. اگر چنانچه حکم اعدام وی اجرا گردد، اولین حکم رسمی اعدام به اتهام مسیحیت در ۲۰ سال اخیر خواهد بود. پیش از این در روز سوم دسامبر سال ۱۹۹۰ كشیش "حسین سودمند" به‌خاطر پافشاری در ایمان مسیحی‌ خود در محوطۀ زندان مشهد به‌دار آویخته شد. زنده یاد سودمند تنها کشیشی است که رسمن از سوی مقامات قضایی جمهوری اسلامی به‌خاطر عدم انکار ایمان مسیحی‌ خود اعدام شده است. منابع خبری گزارش دادند : " در حال حاضر هیچ اقدامی از داخل ایران برای لغو حکم امکان پذیر نیست و هر لحظه امکان اجرای حکم اعدام وجود دارد. اکنون تنها گزینه موجود برای لغو حکم جلب توجه سریع جامعه بین المللی به این موضوع است." وی همچنان در زندان شهرستان لاكان در بند دادگاه انقلاب آن شهر زندانی است، طبق گزارشات دریافتی در این زندان از انواع روش ها از جمله دارو برای بازگشت او به اسلام نیز استفاده شده است ندرخانی ۳۵ ساله و دارای دو فرزند می‌باشد كه همسر ایشان نیز خانم فاطمه پسندیده پیش تر به اتهام گرایش به آئین مسیحیت از سوی مسئولان قضایی رشت ابتدا به حبس ابد محکوم شد اما در مهر ماه ۱۳۸۹ در جلسه دادگاه از اتهامات وارده تبرئه و از زندان آزاد شد. در طول سالهای ۲۰۱۰ و۲۰۱۱، شماری از دگر اندیشان مذهبی از اعضا گروه مسیحیان (غیر تثلیثی) تنها به دلیل اعتقادات و مناسک مذهبی شان در شهرهای رشت ،بندرانزلی،كرج و شیراز مورد تعقیب قانونی قرار گرفته‌اند كه برخی از آنان بازداشت و پس از انجام مراحل دادگاهی آزاد شدند. گروه‌ "مسیحیان غیر تثلیثی" با تعالیم و اصول متفاوت از عرف كلیساهای رسمی ایران در درجۀ اول از کسانی تشکیل شده است که از ادیان دیگر به مسیحیت پیوسته‌اند . به گفته مسئولان این گروه، دادگاه‌ها و مقامات ایرانی اخیرن مبادرت به داشتن دیدی سیاسی نسبت به این افراد داشته اند و رهبران و اعضاء این گروه را در دادگاه‌های انقلابی که برای محاکمۀ جرمهای سیاسی و امنیت ملی استفاده می‌شوند، محاکمه می‌کنند.
با ۱۶۳ امتیاز و ۱۹ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران دولت آمریکا را متهم کرد که با "شبیه سازی" قیام های مردمی اخیر برخی از کشورهای عربی و شمال آفریقا در سوریه، می‌خواهد دولت این کشور را دچار مشکل کند. وی گفت: "سوریه در خط مقاومت قرار دارد و ماهیت حوادث آن با ماهیت حوادث دیگر کشورهای منطقه متفاوت است." آیت الله خامنه‌ای که به مناسبت عید مبعث سخن می‌گفت، در عین حال اعتراضات مردم بحرین را مشابه اعتراضات در مصر، تونس و یمن توصیف کرد. بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه یکی از متحدان اصلی مقام های جمهوری اسلامی ایران به شمار می رود. دیروز دولت آمریکا نیروی انتظامی ایران را همراه با اسماعیل احمدی مقدم و احمدرضا رادان، فرمانده و جانشین فرمانده این نیرو، به اتهام کمک به سوریه در سرکوب معترضان این کشور، مورد تحریم قرار داد. پیشتر سوریه اتهام دریافت کمک از ایران برای سرکوب معترضان سوری را بی اساس دانسته بود.
با ۱۴۶ امتیاز و ۳۴ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


انتقاد بهرام مشیری از رضا پهلوی که در کتابش مدعی شده است که کودتای بیست و هشت مرداد افسانه است!
با ۱۲۷ امتیاز و ۱۵۲ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


نوشته‌ای از اندیشه: حتما می‌شناسیدش. بسیار معروف‌تر از شما است جناب کواکبیان. بسیار محبوب‌تر از شما است آقای خاتمی. او برای‌مان از ناباوری و بهتی گفت که بزرگتر از بهت حاصل از برنده شدن احمدی‌نژاد در انتخابات پیشین بود. خوب نگاهش کنید ببینید به کجا اشاره می‌کند. درست در چشمان ما خیره شده و ما را به وجدان‌مان قسم می‌دهد که آن مخلوط خون و آسفالت را از یاد نبریم. راه‌بران ما نداها و سهراب‌ها هستند، که به ما چنین می‌گویند! مبنای عملکرد ما این‌ها است نه دعوت شما. جناب کواکبیان، فرمودید شما را با ما نسبتی نیست. صد البته که نیست. ما از همان اول هم گفتیم که راهمان از راه اصلاح‌طلبان جدا است. خوب شد که شما هم گفتید. اما تا آن زمان که جنبش سبز در خیابان بود، شما دهان را بستید تا ببینید باد به کجا می‌وزد. خوب شد که باد به سمت رسوایی شما وزید! ما به آن مخلوط خون و آسفالت خیانت نمی‌کنیم. شما بفرمایید، نوش جان!
با ۱۲۲ امتیاز و ۵۵ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


مردم کشور من با نفرت بیشتری به صحنه بوسیدن دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه اعدام یک جوان!!! مردم کشور من.....
با ۱۱۲ امتیاز و ۲۲ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


اول این را بگم خطاب من تجزیه طلب ها هستند نه "ملت چی" های عزیزی که خواهان احقاق حقوق مردم آذربایجان میباشند. چند وقت پیش داشتم به یه استادی صحبت میکردم، حرف از اصلیت شد و دیدم ایشون هم مثل بنده اصلیت آذربایجانی دارند. طبق روال بحث پرسیدم که ترک کجایید؟ سرش رو بالا گرفت و گفت ترک ایران! هموطنان تجزیه طلب، بدور از عقل است که کشوری با این همه فرهنگ و تمدن را میهن خود ندانید و خود را به الهام علیف بچسبانید. حقوق شما توسط حکومت نادیده گرفته شده، چرا این را سر هموطنان خود خالی میکنید؟ چرا به ایران و اساطیر و مشاهیر ایران بی احترامی میکنید؟ مگر از دیار ستارخان و باقرخان نیستید، پس غیرت و عرق ملی آنان را داشته باشید. راه گرفتن حقوق خود تجزیه طلبی نیست، آزادی میهن است. یاشاسین آذربایجان یاشاسین گوزل ایرانیمیز
با ۱۰۳ امتیاز و ۸۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


به مناسبت مبعث!
با ۱۰۰ امتیاز و ۱۲ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


علی شکوهی از فعالان سیاسی محافظه‌کار با طرح پرسشی از نقش علی خامنه‌ای در طرح اتهامات علیه برخی افراد نوشته آیا آقای خامنه‌ای «آبروی ریخته شدن شده» این افراد را جبران خواهد کرد.
با ۹۸ امتیاز و ۶ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


- هر جمله‌ای که جای فعل و فاعلش برعکس بود؛ از امام خمینی است. - علت کلیه موفقیت‌های ایران، ظهور اسلام است - جواب کلیه سوالات " این شعر از کیست؟"، علیرضا قزوه است. - هیچ موفقیتی در سال‌های 1357 تا 1384 رخ نداده است. - هر گزینه‌ای در هر سوالی(حتی فیزیک و شیمی) که به "ولایت فقیه" اشاره داشت؛ همان گزینه درست است.
با ۹۵ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش سرگرمی
نظرات

 


می گويند شخصی را پرسيدند آيا تا کنون هرگز در موقعيتی قرار گرفته ای که نه راه پس داشته باشی و نه راه پيش ؟ گفت : آری ، روزی در کارگاه نجاری ليز خوردم و اره ای تا نصفه اش در "ما تحتم" فرو رفت ! نه می توانستم از اين طرف بکشم و نه می توانستم از آن طرف فرو کنم ! اين لطيفه زيبا ، وصف اين روزها و روزهای پيش روی جمهوری اسلامی است : از يک طرف مصمم است تا با ادامه سياست معروف خامنه ای ( النصر بالرعب ) به سرکوب اعتراضات مردمی در تمام عرصه ها پرداخته و مردم را به خانه هايشان بفرستد ، از طرف ديگر مجبور است برای کشاندن هر چه بيشتر مردم به صحنه و تزئين ويترين انتخاباتی اش دست به اقدامات گشايشی بزند و تنور را گرم کند . از اين طرف روز بروز بر دامنه و عمق اعتراضات بر حق مردم در تمامی عرصه های زندگی ( سياست ، فرهنگ ، اقتصاد و ... ) افزوده می شود و بيش از پيش رژيم را با بحران مشروعيت ( در هر دو بعد داخلی و خارجی ) مواجه می سازد و از آن طرف ، رژيم تلاش دارد تا با به ميدان فرستادن چهره های کمابيش موجه تر خود وانمود کند که مملکت روزهای خوشی در پيش دارد و زمينه را برای انجام انتخابات فرمايشی اش مهياتر سازد . در بعد داخلی با تشديد فشار بر مردم و فعالان سياسی از يک طرف و ادامه اشتباهات فاحش عوامل رژيم هر روز بخشی از بدنه اجتماعی کشور از رژيم جدا می شود و در بعد خارجی نيز دست و پا زدن رژيم در باتلاق تحريم های خارجی و انزوای سياسی همزمان با تحولات عظيم سياسی در منطقه ( تونس و مصر و ليبی و يمن و بحرين و از همه مهمتر سوريه ، يار ديرين و متحد استراتژيک رژيم ) باعث شده است تا چهره جمهوری اسلامی هر روز بيشتر از روز قبل در مقابل افکار عمومی جهانی و بازيگران اصلی عرصه سياست بويژه در ميان متحدان قديمی رژيم بدنام تر و نا مشروع تر جلوه کند . اين ها همه در حالی اتفاق افتاده و می افتد که بيش از هشت ماه به برگزاری انتخابات دور نهم مجلس شورای اسلامی نمانده و حافظه تاريخی مردم ، کماکان و با گذشت بيش از دو سال از انتخابات جنجالی خرداد ۸۸ و ادامه موج اعتراضات آنان ، مانع بزرگی بر سر راه بازسازی مشروعيت از دست رفته رژيم است و برگزاری انتخابات را با موانع جدی روبرو ساخته است . از همه اين موضوعات اگر بگذريم ، بروز اختلافات شديد و روزافزون در ميان جناحهای قدرت که هر ساعت ماجرايی جديد و يک رسوايی شنيع می آفريند نيز به نوبه خود بر لرزش پايه های حکومت می افزايد . با ذکر اين مقدمه می توان براحتی به اين نتيجه رسيد که رژيم جمهوری اسلامی حکايت همان کسی را دارد که ماجرای اره برايش اتفاق افتاده بود . اين وضعيت ، يک فرصت طلايی را در اختيار مخالفين ( داخلی ، خارجی ) قرار می دهد تا با تمرکز بر اهداف خود و ايجاد يک اتحاد ناگسستنی از يک طرف فشار را بر حاکميت افزايش دهند و از طرف ديگر جامعه جهانی را به اين نتيجه برسانند که جمهوری اسلامی شريک خوبی برای هيچ نوع سرمايه گذاری ( سياسی ، اقتصادی ، منطقه ای ، بين المللی و ... ) نيست و آينده درخشانی ندارد . مخالفين ، اگر بتوانند - که به باور من می توانند - بايد به بهترين شکل ممکن از اين ضعف رژيم بهره برداری کرده و جهت تحولات آينده را در راستای سقوط جمهوری اسلامی و برقراری يک حکومت مردمی که هم حافظ منافع ملی ايرانيان است و هم تقويت کننده ثبات منطقه ای است ، برگردانند . با اندکی درايت سياسی و سعه صدر و " ملی انديشی " می توان جمهوری اسلامی را برای هميشه به زباله دان تاريخ فرستاد . آينده بسيار روشن است ! زنده باد آزادی پاينده باد ايران
با ۸۹ امتیاز و ۶ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بگذار از نسلی برایت بگویم که آن را قربانی چند دانه نکبت‌بار تسبیح و یک چاه نمور کردی پدر! از من و سال‌های بی‌بهاری، از من و عصر حملات انتحاری. من و موفقیت‌های مجازی من و شرمندگیم برای اون پیر مرد، ناصر حجازی. من و نشخوار پس‌مانده‌های ملایان، من و بدختی‌های بی‌پایان. من و کنکور و جنگ و صف شیر، من و غروب‌های این شهر دل‌گیر. من‌ و کامپیوترهای به‌روز شده‌ام، من و انگشت‌های عرق‌سوز شده‌ام. عشق‌های بیمارم، همه دوست‌های بی‌کارم. جیب‌های خالیم، پزهای عالیم. از خانه‌های تحلیل رفته حافظه‌ام در برابر آماج این همه آرمان و ایده‌آلیسم، بازماندن افکارم پشت درهای تجدد و مدرنیسم. از مانکن‌های سینه بریده، نگبان‌های دهان دریده. از لجن‌زارهای گنبدی شکل طلایی از جیب‌های فربه ماورایی. از اشک‌های نریخته‌ام، از شخصیت از خودگریخته‌ام. از دروغگویی‌های ناگزیر، از ضعیفه‌های سربه‌زیر. از خشم در خود افروخته‌ام از لب‌های دوخته‌ام. از روز مضحک جزا، از اعتصاب غذا. از کانون خودگرم‌خوانده خانواده‌ام، از دغدغه‌های گم شده ساده‌ام. بس است؟ کجای کاری پدر، هوا خیلی پس است. صبر کن پدر، قدری دیگر فیض ببر. هنوز حرف‌هایم مانده، گوش کن به صدای این خشم درمانده. شبی با من به پشت بام بیا، به دیدن رویاهام بیا. ماه این روزهای تاریخ را ببین، ماه سرخ‌تر از مریخ را ببین. بر سرش عمامه‌ای نیست، نشان از هیچ خودکامه‌ای نیست. تنها بازتاب علمی آفتاب است، فقط به لطف چرخش زمین ماه‌تاب است. پدر در آن چاه هم هیچ فریاد رسی نیست، برای همین است که در این سرزمین دادرسی نیست. پس گل‌هایی که به لوله‌های تفنگ‌ها فرورفت چه شد؟ پس نفتی که باید بر سر سفره‌ها می‌رفت چه شد؟ پس چرا مستضعفین هنوز مستضعفند؟ پس چرا مرفهین هنوز مرفهند؟ چرا عکس آقا هنوز بر دیوارهای اداره‌ها است؟ چرا این ذهن من در حیرت این داده‌ها است؟ باشد دیگر تمامش می‌کنم، تنها با چند جمله خشم را رامش می‌کنم. من تورا می‌بخشم پدر، اما چشم‌هایم را دیگر نمی‌دوزم به در. من دست‌هایت را هم می‌بوسم، اما دیگر در حصار تنگ افکارت نمی‌پوسم. فقط دیگر به من نگو جوان ‌هم جوان‌های قدیم، به من نگو از ژست ابروهای ضخیم. مبادا بگویی تهاجم فرهنگی، مبادا بگویی از مانتوهای رنگی. من حق دارم بگویم لعنت بر زنی که بوی قرمه‌سبزی بدهد، می‌خواهم بگویم لعنت برکسی که غذای نظری بدهد. ننگ بر کسی که ضریح می‌بوسد، بر آن کسی که می‌خواهد ذهن من بپوسد. می‌خواهم به آن کسی که نان را می‌بوسد و می‌گوید برکت خدا است بخندم. می‌خواهم به آن کسی که می‌گوید جای دختر و پسر در دانشگاه جداست بخندم. می خندم به خودزنی‌هایت در عاشورا، به رقیه و نقی و جرجیس و طهورا. به ترسیدنت از لاک انگشت، به نیامدن آن حضرت لاک‌پشت. می‌خواهم با تو و این امراض مضحکت بدرود بگویم، می‌خواهم به آزادی این مملکت درود بگویم. تقدیم به همه بچه‌های دهه‌ی شصت و بچه‌های آخر دهه‌ی پنجاه.
با ۸۸ امتیاز و ۵۶ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


گوش هام دراز نیست , دم هم ندارم . اگه خود خاتمی هم کاندید بشه من رای نخواهم داد دیگه تمام شد . آقای اصلاح طلب من دنبال آزادی کشورم هستم نه دنبال رو تو من اسباب معامله تو برای رسیدن بقدرت نیستم . اون ممه رو چی ؟؟؟؟؟ ………برد
با ۸۵ امتیاز و ۱۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


جــرس: اولین رئیس جمهور ایران، ضمن مخالفت با تشکیل هرگونه "دولت در تبعید"، دلیل مخالفت خود با این موضوع و پیشنهاد دهندگان آنرا، "عدم انتخاب آن توسط مردم ایران"، "نقض آزادی انسانی، استقلال و حاکمیت ملی"، و همچنین "بازتولید استبداد و گرفتار شدن توسط یک دولت دست نشانده بیگانگان" ذکر می کند. ابوالحسن بنی صدر، اولین رئیس جمهور تاریخ ایران، طی گفتگویی با رادیو عصر جدید، در پاسخ به پرسشی پیرامون "تشکیل دولت در تبعید و موانع و مشکلات بر سر راه آن" و همچنین دلایل مخالفت خود می گوید : "دولت در تبعید به چه کار می‌آید؟ شما می‌خواهید دولت در تبعید تشکیل بدهید. نمایندگی از ملت دارید؟ خیر. ملت جایی جمع نشده که رأی بدهد و شما را دولت بکند. می‌گویید که ما از ملت در حقوقش وکالت فضولی می‌کنیم. خوب از لحاظ حقوقی اینکار شدنی است؟ فرض کنیم که اینطور باشد. خوب فلسفه وجودی دولت موقت و یا دولت در تبعید چیست؟ برای چه می‌خواهیم اینکار را بکنیم؟ این فقط یک کاربرد دارد و اون تنظیم رابطه با قدرتهای خارجی است. برای اینکه کسانی که دولت در تبعید تشکیل می‌دهند بتوانند حاکمیت موجود را ساقط کنند و خود بتوانند جانشین آن بشوند. جز این هیچ کاربردی ندارد. آیا ما می‌خواهیم همین کار را بکنیم؟ می‌خواهیم دولت در تبعید تشکیل بدهیم برای اینکه قدرتهای خارجی بیایند قوای نظامی خود را بکار بیاندازند تا رژیم برود و ما به کمک قوای خارجی در ایران حاکمیت پیدا کنیم؟ واضح باید حرف زد. سؤال گنگ که صورتاً سؤال و مقصود یک چیز دیگر است، نباشد. اگر مقصود از سؤال این است؟ به نظر من اینکار نسبت خیانت و جنایت به ملت ایران است. نقض استقلال ایران است، نقض آزادی انسان است و به این دور باطل استبداد در ایران پایان نمی‌دهد، بلکه عمر آنرا طولانی‌تر هم می کند. هنوز از یک رژیمی خلاص نشده باید گرفتار یک دولت دست نشانده دولت خارجی بشویم." بنی صدر بعنوان راهکار پیشنهادی به جای "دولت در تبعید" می گوید: "آنها که مبارزه می‌کنند اولاً می‌دانند که کار سیاسی غیر تفنگ دست گرفتن و خشونت بکار بردن است. خشونت به کار بردن، مشکل نیست، فکر راهنما هم نمی‌خواهد و زور است و تخریب است. این ساختن است که زحمت دارد. این زحمت انجام گرفته است هم در دوره شاه و هم بعد از آن و حالا معلوم است که این رژیم رفتنی است و معلوم است که دمکراسی بر اصول استقلال و آزادی، حقوق انسان و حقوق ملی جانشین طبیعی این رژیم است. این دستاورد کمی نیست که ما اینرا رها کنیم و دنبال بازیهایی از این نوع برویم...ایران در مرحله فعلی محتاج سخنگویی است که زبان حالش باشد، به مردم ایران حقوقش را یادآور بشود، در جامعه جهانی مبارزات مردم را منعکس کند، در جامعه جهانی از کسانیکه تحت ستم این رژیم قرار می گیرند دفاع کند و آینده ای را به جامعه پیشنهاد کند که جامعه انتخاب پیدا کند. دفعه قبل هم توضیح دادم که اولین امر اساسی این است که جامعه انتخاب پیدا کند. شما اگر بیایید بگویید من می خواهم قانون اساسی بدون تنازل اجرا بشود یا به عصرطلایی امام برگردم، این انتخاب نیست، بلکه ماندن در این رژیم است. جامعه ملی برای بازگشت به آن دوران سیاه به حرکت در نمی آید تا در ولایت مطلقه فقیه بماند! اینکه شما خواهان استقرار حاکمیت مردم باشید, ولایت جمهور مردم بخواهید یعنی تصمیم به زندگی گرفتید و این انتخاب روشنی است، شفاف است و هیچ ابهامی ندارد، وقتی این انتخاب را انجام دادید، انتخاب شما باید یک سخنگو در مرحله اول و یک بدیل در مرحله دوم داشته باشد که بتواند به جامعه این اطمینان را بدهد که اولا این خواست ملی در سطح ملی و در سطح جهان اظهار می شود، ثانیا در صورتیکه آن مردم به جنبش همگانی بربخیزد، رژیم استبدادی کنونی جانشین خواهد داشت که دولت حقوقمدار و تابع حاکمیت ملی است. درباره چگونه ایجاد شدن این آلترناتیو فراوان نوشته و گفته ام. وی در خاتمه می افزاید: چهار نوبت برای تشکیل دولت در تبعید به من مراجعه شد."
با ۸۳ امتیاز و ۱۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


گوشه و کنار میبینیم که لینکهایی علیه اصلاح طلبان ارسال میشه و بعضن رای خوبی هم میاره از دوستان میخواستم که رای دادن به این گونه لینکها دقت نظر بیشتری داشته باشند. به این دلیل که کسانی که پایه گذار بزرگترین جنبش مدنی و قوی ترین جنبش بعد از انقلاب 57 بودن اصلاح طلبان بودند که بزرگترین چالش رو در برابر حکومت بوجود آوردند که تا براندازی کامل نظام پیش رفت و حکومت بیشترین واهمه و ترس رو از اصلاح طلبان دارند نه اپوزیسیون خارج از کشور ما نباید این اهرم فشار و آلترناتیو قوی رو به راحتی از دست بدیم و باید بیش از هوشیار باشیم. اگر یادتون باشه سال 84 مردم با اصلاحات قهر کردن و قهر مردم نتها دست آوردی نداشت بلکه باعث بوجود آمدن احمدی نژادیسم شد و بهترین فرصت شکوفایی کشور در زمان گرانی بیسابقه نفت از کف رفت و تمام ارز گشور توسط تیم احمدی نژاد و خامنه ای به بغما رفت. بعد از آن در سال 88 بود که میر حسین موسوی و مهدی کروبی با همراهی اصلاح طلبان به نام امثال خاتمی و تاج زاده ابطحی و غیره... بزرگترین چالش حکومت را رقم زدند که رژیم در خواب هم نمی دید که اینطور ضعیف و بی پایگاه باشد. که هنوز این چالش عظیم در حکومت باقی مانده و مانند آب زلالی است که در حال پوساندن پایه های رژیم است. پس تا زمانی که موسوی و کروبی نماد جنبش سبز باشند و بر سر مواضع خود با مردم باشند هیچگاه از اصلاح طلبان رویگران نمیشوم و رویگردانی از مردانی که زندگی، جان، مال، و ناموس.. خود را برای ایستادگی در برابر دیکتاتور گذاشتند را نامردی به خون کشته شدگان و آسیب دیدگان میدانم مگر در صورتی که یکی از طرفین اعلام نمایند که راه آنها ازیکدیگر جداست اون زمان میتوان در مورد اصلاح طلبان تجدید نظر کرد.
با ۸۲ امتیاز و ۷۶ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


توهین به تاریخ ما از این واضح تر.
با ۸۱ امتیاز و ۱۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


دادگاهی که با حمایت سازمان ملل تشکیل شده است از دادستان کلّ لبنان خواهان دستگیری این ۴ نفر شده است. مهمترین عامل مصطفی بدر الدین شوهر خواهر عماد مغنیه از فرماندهان سابق حزب‌ا‌لله لبنان است . ۳ نفر دیگر حسن عیسی ، اسد صبرا و سالیم عیاش نام دارند. سالیم عیاش که شهروند آمریکا نیز می‌باشد از برنامه ریزان اصلی‌ این ترور بود و شخصاً نیز در عملیات شرکت داشته است. سعد حریری نخست وزیر سابق لبنان و پسر رفیق حریری در واکنش به این گزارش ابراز خوشحالی‌ کرد و گفت که در اینجا عدالت پیروز شده است. همچنین به گزارش اسوشیتد پرس ۳۰ روز به لبنان فرصت داده شده است که این ۴ نفر را دستگیر کنند.
با ۸۰ امتیاز و ۱۲ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


دادگاه دیوان عالی کشور روز سه شنبه ۷ تیر ماه ۱۳۹۰، با رد اعتراض «یوسف ندرخانی» بر حکم اعدامش، آنرا تأیید نمود. «بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، یوسف ندرخانی» متهم است که در سن ۱۹ سالگی از دین اسلام خارج شده و به مسیحیت روی آورده و به گفته مقامات قضایی جمهوری اسلامی در این سال‌ها برای مسیحیت تبلیغ کرده است. بر همین اساس ایشان از سوی شعبه ۱۱ دادگستری استان گیلان به اتهام «ارتداد و تبلیغ مسیحیت» به مسلمانان به اعدام محکوم شده است. «یوسف ندرخانی» از۲۰ مهرماه ۱۳۸۸ تاکنون در زندان رشت بسر می‌برد. اگر چنانچه حکم اعدام وی اجرا گردد، اولین حکم رسمی اعدام به اتهام مسیحیت در ۲۰ سال اخیر خواهد بود. پیش از این در روز سوم دسامبر سال ۱۹۹۰ کشیش «حسین سودمند» به‌خاطر پافشاری در ایمان مسیحی‌ خود در محوطۀ زندان مشهد به‌دار آویخته شد. زنده یاد سودمند تنها کشیشی است که رسمن از سوی مقامات قضایی جمهوری اسلامی به‌خاطر عدم انکار ایمان مسیحی‌ خود اعدام شده است. گزارشات تکمیلی در این خصوص درج خواهد شد
با ۷۷ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 



با ۷۷ امتیاز و ۲۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


بعد از جریان مشایی یا همان جریان انحرافی و دستگیریهای اطرافیان مشایی و احمدی نژاد ، امروز نوبت به پسردایی رییس جمهور تقلبی شد و او را هم دستگیر کردند. هر کسی این اتفاقات را ببیند ناخودآگاه به فکر فرو میرود. آیا اینها واقعیست یا سیاه بازیست؟ جواب قطعی نمیتوان یافت. اکثرا میگویند که آنقدر اختلافات درون حاکمیت به اوج رسیده که نمیتوانند آنرا پنهان کنند . ولی اگر بخواهیم از زاویه دیگر نگاه کنیم واقعا چه اهدافی پشت این ماجراست؟ آیا محبوب کردن احمدی نژاد نزد مردمی که او را متقلب در انتخابات میدانند نیست؟ آیا نمیتواند نقشه ای باشد برای انتخابات آتی ؟ آیا نمیتواند این باشد که بخواهند به کل همه مخالفان را بیشتر از پیش سرکوب کنند و دو حزب در بین خود تشکیل دهند؟ حزب اول حزب اصولگرای سنتی و حزب دوم حزب اصولگرای احمدی نژاد ی ها و مشایی ها؟ به حکومتی که در روز روشن رای میدزدد، سپس معترضان را در خیابان میکشد ، و شهید دزدی میکند هیچ اعتمادی نیست
با ۷۷ امتیاز و ۸ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


درخواست بازی وبلاگی از کلیه فعالین جنبش برای محکومیت صحبتهای کواکبیان و شرکت اصلاح طلبها در انتخابات را داریم صدای ما باید به گوش آقایون برسه که بدون در نظر گرفتن خواست مردم به زباله دان تاریخ تبدیل خواهند شد
با ۷۱ امتیاز و ۹ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


بيش از 1400 انسان بيگناه در سوريه توسط قصاب شام بشار اسد كشته شدند. ولي وقيح اين الدنگ خراساني با وقاحت تمام از اين جنايات ابراز رضايت ميكند .
با ۷۱ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


دﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﻃﺮﺡ ﺿﺮﺑﺘﯽ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﺮﺩﺍﻧﺶ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﺳﺖ ، ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪ "ﺁﻏﺎ ﻣﺤﻤﺪ ﺧﺎﻥ" ﺭﺍ ﺭﻭﺯ ﻣﺮﺩ ﻧﺎﻣﯿﺪ .
با ۷۰ امتیاز و ۳۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


نوش جان همه کسانی که به دعوت خاتمی و کواکبیان لبیک می گند.
با ۶۸ امتیاز و ۸ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


معترضان سوری در یک اقدام دسته جمعی قبض های برق ،آب وگاز را سوزاندند العربیه: مردم شهرهای حما و حمص در سوریه در یک اقدام دست جمعی جهت نشان دادن گسترش اعتراضات خود ، قبض های آب ، برق ، گاز وتلفن را به آتش کشیدند. فعالان سوری طی فراخوانی مردم شهر حلب را که یکی از شهرهای اقتصادی مهم سوریه است به تظاهرات دعوت کردند. گزارش ها از این شهر نشان می دهد که تعداد زیادی از معترضان در منطقه سیف الدوله به خیابانها آمدند وبر ضد دولت بشار اسد شعار دادند. فعالان سوری لحظاتی پیش تصاویری از شهر عامودا بر روی صفحه یو تیوپ قرار دادند که نشان می داد نیروهای امنیتی اقدام به گشودن گاز اشک آور بر ضد معترضان کردند. از سوی دیگر رصد خانه حقوق بشر سوریه اعلام کرد دیروز چهارشنبه 16 نفر از معترضان در شهرهای مختلف این کشور توسط تیر اندازی مستقیم نیروهای امنیتی جان خود را ازدست دادند. اين رصد خانه همچنین گفته است تعداد زیادی سرباز ارتشی به همراه چندین تانک برای جلوگیری از پناهنده شدن معترضان به ترکیه وارد روستاهای سوری هم مرز ترکیه شدند. منبع : http://www.iranpressnews.com/source/101924.htm
با ۶۴ امتیاز و ۵ نظر فرستاده شده در بخش اقتصاد
نظرات

 


چند سالی است که مجسمه و تندیس های گوناگون میدان های تهران و شهرستان ها شبانه یکی پس از دیگری ناپدید می شوند. هرچند مردم کوچه و بازار به روش های گوناگون به این گونه دزدی های آثار فرهنگی و ملی کشورمان اعتراض کرده اند، فریادشان به جایی نرسیده است. به عنوان نمونه، ۱۶ اسب آرش کمانگیر از پیش از انقلاب تاکنو، زینت بخش میدان مشهور شهر ساری بود. میدانی که به غلط نام کذایی «امام»
با ۶۳ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


میرحسین موسوی-بیانیه شماره ۸: حاضر نیستم به خاطر مصالح شخصی و هراس از تهدیدها از ایستادگی در سایه شجره سبز استیفای حقوق ملت که امروز به خون به ناحق ریخته شده جوانان این کشور آبیاری شده است لحظه ای صرف‌نظر نمایم.
با ۶۲ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


گر چه اعتصاب غذا پایان یافت اما نقض حقوق انسانی زندانیان سیاسی پایان نیافته است. جمعی از وبلاگ‌نويسان در حمايت از زندانيان سياسی، پویشی وبلاگی به راه انداخته‌اند تا صدای زندانيان سياسی را در فضای مجازی و حقيقی منتشر کنند. در اين برنامه، گروهی از وبلاگ نويسان، نامه‌هايی را به زندانيان سياسی خواهند نوشت و از حمايت و همراهی خود با آنها خواهند گفت. همچنين، گروهی ديگر از وبلاگ نويسان به نهادها و شخصيت‌هايی که می‌بايست اقدامی عملی در حمايت از زندانيان سياسی انجام دهند نامه‌هايی خواهند نوشت و از مسئوليت‌ها و ظرفيت‌های مغفول سخن خواهند گفت. اين برنامه از روز چهارشنبه هشتم تير آغاز شده و در روز جمعه دهم تيرماه با انتشار مطالب پايان می‌يابد. در فراخوان اين پویش وبلاگی آمده است: ۱- قبل از آنکه نامه ای در حمايت از زندانيان سياسی بنويسيم، برای آنکه به درکی حداقلی از رنجها و مرارت های اين روزهای زندانيان سياسی برسيم، يکی از روهای هفته جاری را در اعتصاب غذا به سر خواهيم برد. اين تجربه عملی و نمادين، تجربه مناسبی در اختيار ما خواهد گذاشت تا با الهام از آن، نامه خود را به نگارش درآوريم. ۲- نامه نوشته شده را در روز جمعه در وبلاگ خودتان منتشر نموده و آدرس وبلاگتان را برای ما نيز به آدرس zendanmessage@gmail.com ارسال نماييد و در صورت امکان از شبکه های اجتماعی موجود و سايت های اشتراک لينک برای انتشار مطلب وبلاگتان استفاده نماييد. ۳- در صورتی که صاحب وبلاگ نيستيد، می‌توانيد مطالبتان را در وبلاگ دوستانتان منتشر نماييد و يا مطالبتان را برای انتشار به آدرس zendanmessage@gmail.com بفرستيد تا با نام مجازی يا حقيقی خودتان در همين وبلاگ فرياد زندان به آدرس http://evinvoice.blogspot.com منتشر نماييم. ۴- چنانچه دوستان وبلاگ نويس ديگری را نيز می‌شناسيد، آنها را نيز در اين برنامه همراه نماييد. ۵- نامه خود را حتا المقدور به نحوی تنظيم نماييد که جنبه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به افراد داخل کشور را نيز شامل شود. برای اينکه تاثير نوشته فقط در فضای مجازی محدود نماند، در صورت امکان، ايميل ليستی متشکل از پنجاه تا صد نفر از افراد داخل کشور تشکيل داده و مطلب وبلاگ و چند مورد اخبار مربوط به رندانيان سياسی را برای آنها ارسال نماييد.
با ۴۹ امتیاز و ۶ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات

 


خبر / رادیو کوچه: روز چهارشنبه، 29 ژوئن، دولت آمریکا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده این نیرو و احمد‌رضا رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی را به اتهام کمک به سوریه در سرکوب معترضان این کشور تحریم کرده است. به گزارش سی‌ان‌اند، وزارت‌خانه‌های خزانه‌داری و امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای احمدرضا رادان را متهم کرده‌اند که در ماه آوریل سال جاری به دمشق سفر و درباره سرکوب معترضان سوری به مقام‌های امنیتی حکومت بشار اسد (کمک‌های) «تخصصی» ارایه کرده است. این در حالی است که سوریه اتهام دریافت کمک از ایران برای سرکوب معترضان را بی‌اساس می‌داند. آمریکا هم‌چنین سازمان امنیت سیاسی سوریه را به اتهام سرکوب معترضان تحریم کرد. ژنرال جمیل حسن، رییس سازمان اطلاعات نیروی هوایی ارتش سوریه نیز در این رابطه تحریم شده است. سازمان وی پیش‌تر از سوی آمریکا تحریم شده بود.
با ۴۸ امتیاز و ۰ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 


در حافظه تاریخ / // میرحسین موسوی : مستبدین در جهت کسب پیروزی با حاکمیت ترس، از همان روشی استفاده می کنند که فرعون و همه فرعونیان بهره بردند............ طایفه طایفه کردن مردم «با خودی و غیرخودی کردن ملت» و قرار دادن مردم در مقابل هم، تحقیر مردم با گوساله و بزغاله و خس و خاشاک نامیدن برای واداشتن آنها به کرنش، و سرانجام رنگ قدسی بخشیدن به قدرت .
با ۴۸ امتیاز و ۱۷ نظر فرستاده شده در بخش سیاست
نظرات

 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به unsubscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به subscribe@balatarin.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته