-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ خرداد ۱۲, پنجشنبه

Latest News from Mizan Khabar for 06/02/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



 

فعالینی از طیف های مختلف فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی ضمن تسلیت در گذشت مرحوم مهندس عزت الله سحابی به خانواده و دوستان و هم فکران  او ؛ ایران دوستی و مشی و منش اخلاقی و انسانی این مبارز دیر پا را ستوده و تاکید کرده اند که بزرگ ترین بزرگداشت سحابی را تداوم راه و منش وی میدانند.

شایان ذکر است این بیانیه قبل ازشهادت هاله سحابی نوشته شده است.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

 

ایران ما امروز یکی از بهترین فرزندان اش را از دست داد. عزت الله سحابی در پی بیش از شصت سال رنج و تلاش و مبارزه و مقاومت برای ایران و مردمانش در نیل به آزادی، عدالت ورفع تبعیض و رفاه و سربلندی در جهان ؛ آرام گرفت.

اویک ایرانی اصیل و  یکی از نمادهای  مثال زدنی  شخصیت و اخلاق مردمان ایران است.

نگاه مهربانانه او به همه شهروندان  سرزمین اش ، به دور از عقاید دینی ، سیاسی ، جنس ، صنف و زبان شان و خوش قلبی و حسن نیت همیشگی او و جسارت نقد خود و دیگران ؛ از وی  انسانی ساخته بود که دوست و دشمن به صداقت و سلامت اش اذعان داشته و احترام می گذاشتند.

مشی و منش او که کوله باری از تجربه سالیان دراز مبارزه و زندان ؛ ارتباط همدلانه و دوستانه با طیفهای مختلف فکری و سیاسی ؛ حضور در مدیریت اجرایی و مجلس و کمیسیون های تخصصی آن و ... را باخود حمل می کرد ؛ برای او درسها و دستاوردهایی را به ارمغان آورده بود که در دو دهه آخر عمر پر بارش با دلسوزی و نگرانی در اختیار همگان قرار داد.

نگاه و عمل اخلاقی در سیاست ؛ پذیرش دیگران همان گونه که هستند و احترام به رای و حقوق همگان ؛  تاکید بر همگرایی و همبستگی ملی به عنوان اصلی بنیادی درکنار دیگر ارزشهایی همچون آزادی ، عدالت ، رفع تبعیض و... و ترجیح منافع و مصالح ملی بر منافع و مصالح فردی و جریانی ؛ شاید بزرگ ترین درس های او برای  طیف های مختلف فکری و سیاسی باشد، هر چند که با همه آراء او موافق نباشند.

او ایران را هم در ذهن و زبان وهم در عمل و رفتار متعلق به همه ایرانیان می دانست و نگاه حذفی به هیچ فکرو جریانی نداشت و با تجربه  پر هزینه و دردناکی  که در پشت سر داشت بر ضرورت مسالمت آمیز و تدریجی بودن مبارزه و تحول در ایران پا می فشرد.

ماضن تسلیت در گذشت این انسان وارسته  و دلسوز  به ملت ایران و به ویژه خانواده و دوستان آن مرحوم ، بزرگ ترین بزرگ داشت سحابی را تداوم راه و منش آن عزیز میدانیم

 

آرامش - عطیه

آذرمند - مریم

آذرنیوش – فرشید

آقاخانی – رضا

آقاخانی – زهرا

ابراهیمی – الحان

ابراهیمی – رضا

ابوترابی – ابوتراب

اتحاد - عنایت

احمد زاده – مستوره

ارغوانی - حسین

ازرحیمی - آرنوش

اسدی – هوشنگ

اسماعیلی – رشید

اسماعیلی – سید کوهزاد

اشراقی – عباس

اصحابی – اردوان

اصلاحچی – مرتضی

افشاری - نازک

اعرابی – سهیل

افشاری – علی

اکبرین – محمد جواد

امیرارجمند – اردشیر

امیرخسروی - بابک

امیری – نوشابه

ایران مهر – امید

ایرانی – بالی

بازرگان – عبدالعلی

بختیارنژاد – پروین

بداقی - احسان

براتی – مهران

برقعی – محمد

بزرگ تبار- وحید الدین

بهشتی - حمید

بهمنی – آرش

بهنام – فرامرز

بیات - هوشنگ

بیات زاده – منصور

بیدقی – محسن

بیگدلی – صدیقه

پیوندی – سعید

تعمیر – سیما

تلغری زاده- محسن

تهوری – محمد

توسلی – ناهید

توفیقی – محمد علی

تولایی – مجید

تیرانی - محمد

جهاندار – پویا

جعفریان – رضا

جلالی زاده - جلال

چیتگر زاده – مریم

حاجت پور - رضا

حاجی - رضا

حبیبی – فرنگیس

حسن پور – ستاره

حسینی - علی

حقیقت جو – فاطمه

حکیم زاده - عباس

خاتمی – فرید

خسروی – آریا

خواستار – هاشم

درویش – محمد رضا

دواچی – آزاده

ذاکری - آرمان

راسخ – محمود

رحمتی – محسن

رحیم پور - جواد

رحیمی – سالومه

رشیدیان – امیر

رضایی – سجاد

رضایی – کاوه

رفیع – محمود

رهبر - علی

زال – محسن

زرکوب - سارا

ساریخانی- علیرضا

سپهری فر – تارا

سرابندی – نسیم

سرخابی – امین

سردار - زهره

سرداری – علی

سنجابی- سعید

سیما – سلمان

شادی – صدر

شاکر – عبدالصالح

شاکری – لاله

شبان – اسماعیل

شبانی – مریم

شاهسوندی – سعید

شجاعی – صادق

شجاعی – منصوره

شریف پور (هیکس ) - الهه

شریعتمداری – حسن

شکوهی فر – محمد رضا

شیخ – مریم

شیخی – شهاب الدین

شیرازی –رضا

صابر – محمد

صادق اصفهانی - فاطمه

صادقی – محمد

صالحی- منوچهر

صدر – کارن

صدری – محمود

صفایی – سیاوش

ضرغام - سجاد

طالبی – حسن

ظریفی نیا – حمید رضا

عابد – عبد الله

عابد – محمد

عابدینی - آرزو

عبادی – شیرین

عرب سرخی – فاطمه

عظیمی - میکائیل

علوی - حسین

علیپور – فرهمند

علیجانی – ارشاد

علیجانی- رضا

عمرانی - مهدی

عنایتی - فرزاد

غروی – نور الدین

فاضل کاشانی – حسن

فتوحی – امیر حسین

فدایی اصل - میلاد

قاضی - فرشته

قاضیان – حسین

قلی خانی – محمد

قلی زاده - حامد

قلی زاده – ریحانه

قلی زاده – علی

کاظمیان – مرتضی

کامیار – بهرنگ

کدیور - محسن

کرونی – یاسر

کحال زاده - هادی

کشتگر – علی

کشگر – علی

کنعان رو فومنی – علیرضا

کهزادی – پروین

گیوه چیان – زهرا

لدنی - مسعود

لیوانی – رحمان

مو تمنی – هادی

مازندرانی – احسان

مالکی فر- صدیقه

مانی- مهدی

متقی – محسن

محدثی – حسن

محسنی – مهدی

محمدی – داوود

محمدی – فرشاد

محمدی - عباس

مدرس – فرخنده

مزروعی – حنیف

مزروعی – علی

مسلم خانی – مهدی

مصطفوی - نریمان

معصومی - احمد

معماریان – امیر

مفخم - سحر

ملتی – فهیمه

ممکن – ایمان

ممکن – مهدی

منتظر حقیقی – حسین

مهتری – ابراهیم

مهدوی – مجتبی

مهدی زادگان – محمد علی

موسوی خوئینی ها – علی اکبر

میرابیان – امیر حسین

میردامادی – سراج الدین

نادری (کرمانشاهی) – شاهو

ناصری – هوشنگ

نصیری – محمود

نقوی – محمد سجاد

نکوهش - محسن

نگهدار – فرخ

نوربخش – مهدی

نورمحمدی- مسعود

ویس مرادی – سجاد

هدایتی – ابوالفضل

همتی - بابک

همتی – رحیم

همتی - مراد

هنری - علی

هودشتیان – عطاء الله

یزدان پناه – محمد رضا

یوسفی اشکوری - حسن


 


 

مهندس عزت الله سحابی، شخصیت ملی و آزادیخواه و تلاشگر راه آزادی به لقای دوست رسید و ملتی را سوگوار ساخت. ما در
پاسداشت این بزرگمرد تاریخ معاصر ایران، روز پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ از ساعت ۱۴ تا ۱۵/۳۰ در مسجد حجت بن الحسن واقع در خیابان سهروردی شمالی به سوگ می‌نشینیم.
احمد صدر حاج سید جوادی- ابراهیم یزدی محمد توسلی هاشم صباغیان- حبیب الله پیمان نظام الدین قهاری اعظم طالقانی- محمد بسته نگار رضا رییسیطوسی خسرو سیف- ادیب برومند-داوود هرمیداس باوند- حسین شاه حسینی-علی اکبر معین فر- مصطفی کتیرایی- یوسف طاهری محمد ملکی لطف الله میثمی- پوران شریعت رضوی

 


 


مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا - در مومنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند. بعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم براهند و هیچ پیمان خود دگرگون نکرده‌اند- احزاب ۲۳
عزت‌الله سحابی هم دعوت حق را لبیک گفت و برای دیدار معبود به دیار باقی شتافت. او عمری را با عزت و افتخار سپری کرد. برای اولین‌بار او را در ۶۳ سال پیش، در دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، در خیابان امیرکبیر (چراغ برق)، روبه‌روی کوچه میرزا محمود وزیر، دیدم و با هم آشنا شدیم و با هم پیمان بستیم. آن روز جمعه بود. انجمن اسلامی دانشجویان روزهای جمعه در دفتر کوچک و محقر خود جلسات بحث و انتقاد یا پرسش و پاسخ برگزار می‌کرد. او دانشجوی سال اول دانشکده فنی بود و من یکسال مانده بود که دبیرستان را تمام کنم. سال بعد که وارد دانشکده شدم روزهایی که برای ادای فرضیه نماز به «نمازخانه» کوچکی که به همت شادروان مهندس بازرگان، رییس وقت دانشکده فنی، دایر شده بود، یکدیگر را می‌دیدیم. بعد از ورودم به دانشگاه، من هم به عضویت در شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان انتخاب شدم و در کنار مهندس سحابی، به همکاری پرداختیم. هر دو عضو شورا، ‌عضو هیات اجرایی و عضو هیات تحریریه مجله فروغ علم (که مرحوم دکتر سیدجعفر شهیدی صاحب امتیاز آن بود) شدیم. چندی بعد از آنکه مجله فروغ علم تعطیل شد، مرحوم مرتاض لنگرودی که امتیاز مجله گنج شایگان را داشت، در اختیار انجمن قرار داد. با مهندس سحابی هر دو عضو هیات تحریریه آن شدیم. عمر این مجله نیز کوتاه بود. بعد از کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در اولین شماره گنج شایگان، مهندس سحابی در سرمقاله مجله نوشت «ملت مسلمان ایران مستشار مسیحی نمی‌خواهد.» چاپ این شماره مجله مصادف بود با اولین دهه محرم بعد از کودتای ۳۲. در این شماره گنج شایگان مقالاتی چاپ شد که با اشاراتی شفاف‌تر از تصریح حکومت کودتا با حکومت یزید مقایسه شده بود. این مقالات کافی بود که خشم حاکمان جدید را آنچنان ‌برانگیزاند که دفتر مجله را اشغال کنند. مجله توقیف شد، مدیر مسوول و صاحب امتیاز آن مرحوم مرتاض (پدرخانم لنگرودی- همسر دکتر پیمان) نیز بازداشت شد. به دنبال کودتای ۲۸ مرداد ۳۲، بسیاری از نیروهای فعال سیاسی، رهبران احزاب ملی، استادان، روزنامه‌نگاران و روحانیان بازداشت شدند. زندان‌ها پر شد از مبارزان ضد استبداد و ضد استیلای خارجی. اما جمعی از نیروهای ملی و ملی-اسلامی دور هم جمع شدند و پرچم مبارزه و مقاومت را برافراشتند: نهضت مقاومت ملی- با شعار: نهضت ادامه دارد، به میدان آمدند- در سرتاسر ایران مردم در خیابان‌ها به اعتراض علیه کودتا پرداختند. مهندس سحابی، همچون بسیاری از فعالان انجمن اسلامی دانشجویان، به نهضت مقاومت ملی پیوست. هر دو با هم، در کمیته‌های متعددی فعال شدیم. در کمیته دانشگاه، در کمیته شهرستان‌ها و در کمیته انتشارات، کمیته انتشارات مشمول تهیه نشریات نهضت مقاومت ملی، از جمله روزنامه راه مصدق و چاپ و توزیع آن‌ها بود. در اسفند سال ۱۳۳۳، مهندس سحابی، در حالی که نشریات چاپ و آماده برای توزیع را از خانه امن، محل چاپخانه، خارج می‌کرد تا به مرکز توزیع برساند، بازداشت شد. او را به فرمانداری نظامی مستقر در شهربانی کل کشور بردند. او به همراه مرحوم عسگری و چند هفته بعد، مرحوم مهندس بازرگان، ماه‌ها در زیرزمین ساختمان شهربانی کل کشور، جایی که بعد‌ها به «کمیته مشترک» معروف شد، در بازداشت به سر بردند و این اولین تجربه مهندس سحابی با زندان و بازجویی و فشار بود.
او استوار و با قامتی برافراشته، بدون تردید و تزلزل به راه خود ادامه داد. در سال ۱۳۴۰ او به موسسین نهضت آزادی، مرحومان آیت‌الله طالقانی، مهندس بازرگان، دکتر یدالله سحابی پیوست. در بهمن ۱۳۴۱ به اتفاق یارانش بار دیگر به زندان افتاد. در دادگاه نظامی با شهامت از فکر و اندیشه خود و یارانش و از مبارزه بر حق ملت ایران دفاع کرد و به زندان محکوم شد. او و یارانش در زندان هم مقاومت کردند و اسوه و الگوی مقاومت، صداقت و بردباری شدند، این مقاومت به قیمت انتقال آنان از زندان تهران به قلعه برازجان تمام شد. در اوایل ۱۳۵۰، تازه از زندان آزاد شده بود که موج جدیدی از مبارزه علیه استبداد سلطنتی و استیلای بیگانه ایران را فرا گرفته بود، این‌بار او به اتهام همکاری با مجاهدین اولیه به زندان افتاد و شکنجه‌های سختی را تحمل کرد. از این آزمون نیز او سربلند بیرون آمد. در این نوبت هم او با آرامشی در خور تحسین و آموزنده برای مبارزین جوان‌تر، از خود مقاومت و ایستادگی نشان داد. در آستانه پیروزی انقلاب، در حالی که اسوه مقاومت و الگوی سرافرازی بود، از زندان آزاد شد و به خیل مبارزان پیوست. بعد از آزادی، او به پاریس آمد. برای اولین‌بار بعد از سال‌ها دوری از هم، یکدیگر را دیدیم و در آغوش کشیدیم، حرف‌های بسیاری داشتیم که با هم بزنیم، می‌زدیم، اما خیلی از مسایل بود که نیاز به فراغت برای بررسی آن‌ها داشت. با وجود آنکه مهندس عزیز ما - مایه عزت و افتخار ما- بر اثر سال‌ها زندان و فشار و سرکوب سخت تکیده شده بود، اما همچنان سرشار از ایمان به خدا و اسیر اراده ملت و پیروزی مبارزه بود. بعد از پیروزی در شورای انقلاب، در دولت موقت و سپس در مجلس اول مصدر خدمات فراوانی بود. در هر کجا که بود با صفا و صداقت خالصانه کار می‌کرد. هنگامی که چالش داخلی از اواسط دهه ۶۰ شروع شد، مهندس باعزت در همه جا و در همه وقت اعتدال و میانه‌روی و پرهیز از افراطی‌گری را به دوستان جوان توصیه می‌کرد و هر کجا لازم بود، به همراه یارانش از ادای توصیه به حق و راهنمایی‌های مشفقانه خودداری نمی‌کرد. مهندس سحابی، از هر فرصتی برای توصیه به حق استفاده می‌کرد. او هرگز از جاده اعتدال و میانه‌روی خارج نشد. ما امروز سوگمندانه به یاد یار از دست رفته خود نشسته‌ایم. او با شرف و افتخار زندگی کرد و با عزت و سربلندی به دیدار معبودش رفت. تردیدی ندارم که ملت ایران قدر خدمتگزاران صادق، صالح و واقعی خود را می‌داند. او همچنان در دل‌های مردم جای دارد. من درگذشت این رادمرد بزرگ را به ملت ایران، به همرزمانش، به خانواده‌اش به خصوص همسر فداکار، مقاوم و وفادارش و فرزندانش (هاله و حامد) تسلیت می‌گویم. خدایش او را رحمت کند و بر درجاتش بیفزاید.
منبع: روزنامه شرق

 

 


 


میزان: پیکر هاله سحابی شب گذشته به خاک سپرده شد.

به گزارش میزان خبر پس از درگذشت هاله سحابی در جریان حمله نیروی انتظامی به تشییع کنندگان مهندس سحابی، پیکر او شب گذشته و با اجبار ماموران امنیتی در حضور خانواده و نزدیکان در طبقه دوم آرامگاه پدر به خاک سپرده شد.

نیروهای امنیتی روز گذشته با ربایش پیکر هاله سحابی ، به خانواده وی اعلام نمودند که جنازه وی را برای تدفین به لواسان انتقال خواهند داد.

همچنین پزشک قانونی با حضور در منزل و حبس افراد خانواده در اتاقها به درخواست نیروی های امنیتی به سرعت مجوز دفن صادر نموده است.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250918_218721391485035_211087125581795_787805_67349_n.jpg


 


 

میزان: ویدئویی از آخرین ساعات زندگی هاله سحابی که در کنار پیکر پدر می گذراند.

هاله سحابی صبح امروز بر اثر حمله قلبی و پس از ضرب و شتم حاضرین و خود وی درگذشت.

همچنین مهندس سحابی روز گذشته پس از طی یک دوره بیماری در سن 81 سالگی دار فانی را وداع گفت.

 


 


 


 

میزان: هاله سحابی ، امروز صبح درگذشت.

دختر مهندس سحابی بر اثر حمله قلبی و پس از ضرب و شتم حاضرین و خود وی درگذشت.

به گزارش خبرنگار میزان یکی از ماموران به شدت عکسی از مهندس سحابی را که هاله سحابی به سینه خود می فشرد، کشید و بر اثر مقاومت هاله بر زمین افتاد و دیگر بلند نشد.

ماموران حاضر در اطراف خانه ی سحابی همه لباس فرم به تن داشتند.

یحیی شامخی، فرزند هاله سحابی در مصاحبه با میزان این خبر را تایید کرده و گفت: موقعی که پیکر مهندس را برای تشییع بیرون آوردیم ماموران جلوگیری کردند و اجازه تشییع ندادند، جر و بحث شدید شد و فضا متشنج بود. خیلی اذیت کردند و بالاخره جنازه را به زور کشیدند و بردند.

نوه مهندس سحابی افزود: جنازه را که به زور کشیدند مادرم افتاد. بی هوش بود، تا پزشکان علت فوت را ایست قلبی اعلام نمودند


 


 

میزان: هاله سحابی ، امروز صبح درگذشت.

دختر مهندس سحابی بر اثر حمله قلبی و پس از ضرب و شتم حاضرین و خود وی درگذشت.

به گزارش خبرنگار میزان یکی از ماموران به شدت عکسی از مهندس سحابی را که هاله سحابی به سینه خود می فشرد، کشید و بر اثر مقاومت هاله بر زمین افتاد و دیگر بلند نشد.

ماموران حاضر در اطراف خانه ی سحابی همه لباس فرم به تن داشتند.

یحیی شامخی، فرزند هاله سحابی در مصاحبه با میزان این خبر را تایید کرده و گفت: موقعی که پیکر مهندس را برای تشییع بیرون آوردیم ماموران جلوگیری کردند و اجازه تشییع ندادند، جر و بحث شدید شد و فضا متشنج بود. خیلی اذیت کردند و بالاخره جنازه را به زور کشیدند و بردند.

نوه مهندس سحابی افزود: جنازه را که به زور کشیدند مادرم افتاد. بی هوش بود، تا پزشکان علت فوت را ایست قلبی اعلام نمودند

 


 


میزان: پیکر مهندس عزت الله سحابی دقایقی پیش به خاک سپرده شد.
گزارشهای رسیده از خاکسپاری مهندس سحابی حاکی از درگیری نیروهای امنتتی با حاضرین در مراسم خاکسپاری مهندس سحابی است.
بنا به گزارش شاهدین عینی، نیروهای امنیتی اجازه اقامه نماز به حجه السلام احمد منتظری را ندادند.
همچنین اخبار تایید نشده‌ای از بازداشت شماری شرکت کنندگان در مراسم به گوش می‌رسد.
مهندس عزت الله سحابی روز گذشته و بعد از ۸۱ سال مجاهدت دار فانی را وداع گفت.
اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد.

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به mizankhabar-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به mizankhabar@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته