-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۱, چهارشنبه

Latest News from 30Mail for 06/22/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

آرش حجازی:
1390/3/31


آرش حجازی، شاهد قتل ندا آقاسلطان در دومین سالگرد درگذشت ندا گفته است که از اینکه نسبت به قتل او شهادت داده اصلا پشيمان نشده و اگر به دو سال پيش بازگردد، باز هم همين کار را خواهد کرد.

آقای حجازی در گفتگو با رادیو فردا گفته است: اگر برگردم به دو سال پيش باز هم همين کار را می کنم و تمام هزينه هايی که در اين دو سال پرداختم دوباره با کمال ميل می پردازم. خيلی متاسفم که شهود ديگر قدم جلو نگذاشتند در اين جنايت و موارد مشابه و بر خونی که بی گناه در برابر چشمانشان ريخته شد شهادت ندادند.

آرش حجازی، یکی از شاهدان قتل ندا آقاسلطان بود که در آخرین لحظات زندگی ندا، تلاش کرد تا او را نجات دهد.

با وجود آنکه هنگام کشته شدن ندا آقاسلطان ده‌ها نفر در اطراف او شاهد این جنایت بودند تنها شاهدی که توانست مشاهدات خود را مطرح کند، آرش حجازی بود که پس از چند روز از ایران خارج شد و در لندن مشاهدات خود را با رسانه‌ها در میان گذاشت.

آقای حجازی در گفتگوی خود تاکید کرده است: «اين مسئوليت سنگينی است که سرنوشت در برابر ما قرار می دهد و هر انسانی در زندگی به جايی می رسد در يک لحظه که بايد مسيرش را انتخاب کند و ثابت کند به شعارهايی که داده و ادعاهايی که داشته اعتقاد دارد و به آن متعهد است يا فقط شعار بوده است.»

وی در ادامه افزوده است: «انتخاب در آن لحظه تمام مسير آينده زندگی را تعيين می کند. من بعد از شهادت در اين مورد هزينه های زيادی پرداختم و می توانست بدتر از اين هم بشود، ولی حداقل شب که می خوابم با آرامش خاطر می خوابم و می گويم کاری را که می توانستم انجام دادم. من وظيفه خود را انجام دادم و باز هم انجام خواهم داد و آرامش وجدان دارم و فکر می کنم قيمت آرامش وجدان برای انسان از هر چيزی در زندگی بالاتر است.»

منبع: رادیو فردا


 
 

جبهه مشارکت:
1390/3/31

جبهه مشارکت با صدور بیانیه ای ضمن حمایت از اعتصاب زندانیان سیاسی، از قوه قضاییه خواست نسبت به آزادی فوری آنها اقدام کند.

در این بیانیه خطاب به زندانیان آمده است: «برای همه ما عمق اندوه شما در شهادت مظلومانه هاله سحابی و هدی صابر قابل درک است... ما شهادت می دهیم که شما اسوه های حق طبلی و مظلومیت رسالت خود را به تمامی انجام داده اید و دیگر نباید با جسم نحیف خود متحمل رنج بیشتر شوید بلکه باید جان سترگ خود را برای روزهایی که چندان دیر نیست به پرواز در آورید.»

این بیانیه می‌افزاید: «جبهه مشارکت ایران اسلامی در برابر این همه فداکاری زندانیان سیاسی و خانواده انها سر تعظیم فرود می آورد و از عزیزانی که دست به اعتصاب غذا زده اند چون همیشه می خواهد به این اقدام پایان دهند.»

این حزب اصلاح‌طلب در پایان تاکید کرده است: «جبهه مشارکت از قوه قضاییه که مسئول همه این حوادث تلخ است می خواهد تا دیر نشده است به این همه ظلم پایان دهد و با آزاد کردن همه زندانیان سیاسی بخش مهمی از ماموریت نماینده حقوق بشر سازمان ملل را که بی تردید در برابر آن تسلیم خواهند شد بلاموضوع کند.»

دوازده نفر از زندانیان سیاسی وقایع انتخاباتی خرداد ۸۸، در اعتراض به مرگ هاله سحابی و هدی صابر چند روز است که در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

منبع: جرس


 
 

1390/3/31

مریم مجد عکاس مطبوعات که روز جمعه ۲۷ خردادماه برای عکاسی از جام جهانی فوتبال زنان قصد داشت به آلمان سفر کند، ناپدید شده است.

پترا لندرز، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال آلمان که قرار بود به همراه خانم مجد و با هماهنگی فیفا کتابی درباره زنان فوتبالیست در جهان منتشر کند با اعلام این خبر به بی بی سی فارسی گفت: «من نمی دانم چه اتفاقی افتاده است، تمام راههای ارتباطی ام با او قطع شده است. ایمیل ها به او نمی رسد، نمی توانم با او تماس بگیریم.»

خانم لندرز که روز جمعه به فرودگاه دوسلدورف آلمان رفته با ابراز نگرانی از بی خبری از وضعیت خانم مجد گفت: در فرودگاه منتظر او بودم اما نیامد و تاکنون هیچ خبری نیز از خودش به من نداده است. هیچ شماره ای هم از خانواده او ندارم تا تماس بگیرم."

این بازیکن سابق تیم ملی فوتبال آلمان همچنین اعلام کرد که در ادامه پیگیری بی خبری از مریم مجد، عکاس مطبوعات ایران به سازمان عفو بین الملل نامه نوشته و همچنین در نامه دیگری از دولت آلمان خواسته تا هرچه سریع تر با دولت ایران تماس گرفته و موضوع را پیگیری کنند.

مریم مجد متولد سال ۱۳۶۵ است و در سالهای اخیر به طور تخصصی در حوزه ورزش زنان ایران فعالیت می کرد.

منبع: بی‌بی‌سی


 
 

1390/3/31

شامگاه یکشنبه، ۲۹ خرداد زنی به دلیل «تامین زندگی دو دختر بی‌سرپرستش» از یکی از فروشگاههای غرب تهران گوشت دزدید و دستگیر شد.

ماموران کلانتری ۱۳۳ شهرزیبا بعد از اعلام فروشگاهی در غرب تهران مبنی بر دزدی گوشت از این فروشگااه با حضور در محل زن جوان را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند. زن جوان در بازجویی پلیسی عنوان کرد به انگیزه مشکلات مالی و هزینه زندگی ۲ دخترش بسته‌های گوشت را سرقت کرده است.

متهم روز گذشته با قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه ۱۳ دادسرای ناحیه ۵ تهران روانه زندان شد.

این متهم در گفتگو با عصرایران گفت: ۲ سال قبل شوهرم فوت کرد. من ماندم و ۲ دختر نوجوان. در این مدت هزینه زندگی‌ام را به سختی تامین می‌کردم. ۳۵ سال سن دارم و سرقت از فروشگاه اولین اتهام سرقتم است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که «چرا به سرقت رو آوردی» گفت: به خاطر مشکلات مالی. پولی برای تامین هزینه زندگی‌ام نداشتم. هرجایی که برای پیدا کردن کار می‌رفتم از من ضامن می‌خواستند و وقتی متوجه فوت شوهرم می‌شدند، تقاضای غیراخلاقی از من می‌کردند. اما باور کنید من فقط می‌خواستم با فروش بسته‌های گوشت دزدی، پولی به دست بیاورم و هزینه زندگی ۲ فرزند و مادر سالخورده‌ام را تامین کنم.

وی در پایان گفت: اشتباه کرده‌ام و می‌دانم آخر خط به زندان ختم می‌شود. اما عاجزانه از مسوولان فروشگاه می‌خواهم از خطای من بگذرند و مرا به خاطر ۲ دخترم و تباه نشدن زندگی آنها ببخشند.

منبع: عصر ایران


 
 

مدرسین و طلاب قم و نجف به زندانیان اعتصاب کننده:
1390/3/31

جامعه مدرسین و طلاب قم و نجف (متقن) با صدور بیانیه‌ای خواستار پایان اعتصاب غذای زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین شد.

در این بیانیه خطاب به ۱۲ زندانی اعتصاب کننده آمده است: «شما در این مبارزه هزینه های بسیار داده اید. آزادی شما که حق اولیه هر انسانی است، سلب است و در زندان های این رژیم حتی امنیت جانی ندارید. شما اینک از تنها داشته خود که همان جان با ارزشتان است گذشته اید و آن را در طبق اخلاص قرار داده اید. آری! اعتراضات شما حق مطلق است و اعلام خطرتان کاملا به جاست.»

این بیانیه می‌افزاید: «جامعه مدرسین و طلاب قم و نجف (متقن) در کنار شما ایستاده است و تا شکسته شدن این اعتصاب غذا به همراه بسیاری از روحانیون بلند پایه، حضرات آیات، حجج اسلام و مدرسین بزرگوار حوزه های علمیه قم و نجف اشرف، هر روز روزه دار خواهد بود.»

جامعه مدرسین و طلاب قم و نجف در ادامه خطاب به زندانیان گفته است: «شما باید آگاه باشید که ایران فردای آزاد از دیکتاتور مستبد امروز، به وجود سالم شما نیازمند است و در پیشگاه مردم ایران در ابتدائی ترین مسایل جان شریف شما اهمیت دارد. شما در انجام وظیفه خود کوتاهی ننموده اید و باید بدانید که حتی از نظر شرعی و دینی، موظف به حفظ جان خود که امروز متعلق به تمام ایرانیان است می باشید. لذا عاجزانه از شما تقاضامندیم که این اعتصاب غذا را بشکنید و سلامتی خود را حفظ نمایید.»

گفتنی‌ست دوازده نفر از زندانیان سیاسی وقایع انتخاباتی خرداد ۸۸، در اعتراض به مرگ هاله سحابی و هدی صابر چند روز است که در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

متن کامل بیانیه جامعه مدرسین و طلاب قم و نجف را بخوانید.


 
 

1390/3/31

جانشين نماينده ولی فقيه در سپاه پاسداران می گويد در ۱۱ روزی که احمدی نژاد سر کار خود حاضر نشد ۲۰۰ نفر از شخصيت های نظام با او صحبت کردند ولی فايده ای نداشت و سرانجام «وی از روی اجبار سر کار آمد چون ضرب الاجل مجلس تمام شده بود.»

ذوالنور طی سخنانی در همايشی با عنوان «بصيرت و جهاد علمی» به رابطه ميان اسفنديار رحيم مشايی و محمود احمدی نژاد پرداخته و آنها را به لاله و لادن، دو قلوهای ايرانی که در جريان يک جراحی جان خود را از دست دادند، تشبيه کرده است.

وی گفت: «برخی می گويند اگر احمدی نژاد و مشايی را از هم جدا کنيم درست می شود. احمدی نژاد و مشايی مانند لاله و لادن دو قلوهای به هم چسبيده هستند که وقتی آنها را جراحی کردند هر دو از بين رفتند.»

جانشين نماينده ولی فقيه در سپاه پاسداران، نمايندگان مجلس را به سه دسته تقسيم کرده است؛ جريان محافظه کار که اکثريت کرسی ها را در اختيار دارند، نمايندگانی که از همان اول عليه دولت بودند و نمايندگانی که به گفته وی، «بی تاثير» و «بی خاصيت» هستند.

آقای ذوالنور گفته است: «در آن ۱۱ روزی که احمدی نژاد قهر کرده بود ۲۰۰ نفر از شخصيت های نظام به صورت تلفنی و حضوری با او صحبت کردند ولی فايده ای نداشت.»

وی افزود: «به تعبير بنده احمدی نژاد رغبتا بر سر کار نيامده است و از روی ناچاری و اجبار آمد، چون مجلس ملتهب شده بود و ضرب الاجل هم تمام شده بود و اگر آن روز سر کارش حاضر نمی شد، فردای آن روز استيضاح می شد.»

مجتبی ذوالنور اضافه کرد: «اگر رای عدم کفايت سياسی احمدی نژاد در اين مجلس مطرح می شد، بالاترين رای عدم اعتماد تاريخ را می گرفت.»

اسفنديار رحيم مشايی، رييس دفتر و پدر عروس محمود احمدی نژاد، از سوی اصولگرايان به رهبری «جريان انحرافی» در دولت دهم متهم شده است که به گفته آنها، در صدد دخالت در انتخابات مجلس برای کسب اکثريت کرسی های آن و تضعيف نقش روحانيت در اداره امور جمهوری اسلامی است.

منبع:‌ مهر و رادیو فردا


 
 

1390/3/31

حمید سجادی گزینه پیشنهادی احمدی‌نژاد برای وزارت ورزش و جوانان با ۱۳۷ رأی مخالف نمایندگان مجلس، تایید صلاحیت نشد.

به گزارش خبرگزاری‌ها٬ جلسه علنی مجلس برای رای اعتماد دادن به حمید سجادی روز سه‌شنبه برگزار شد که پس از بررسی‌ها و رای گیری٬ مجلسی‌ها به حمید سجادی رای اعتماد ندادند.

در این جلسه که با حضور ۲۴۷ نماینده برگزار شد ۲۳ رای ممتنع، ۱۳۷ رای مخالف و ۸۷ رای موافق به وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان داده شد.

پیش‌تر گروهی از نمایندگان اعلام کرده بودند به خاطر وابستگی حمید سجادی به «جریان انحرافی» مجلس به وی برای تصدی وزارت ورزش و جوانان رای اعتماد نخواهد داد.

هفته گذشته محمود احمدی‌نژاد با پنج ایراد به قانون تاسیس وزارت ورزش، حمید سجادی، قهرمان سابق رشته دو و میدانی را به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و امور جوانان به مجلس معرفی کرده بود.

منبع: خبرگزاری فارس

پیشینه
احمدی‌نژاد وزیر پیشنهادی ورزش را به مجلس معرفی کرد


 
 

1390/3/31

ولی اسماعیلی، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت که محمدشریف ملک‌زاده از سمت معاونت اداری مالی وزارت خارجه استعفا داده است.

آقای اسماعیلی این اظهارات را در جمع خبرنگاران مطرح کرده است.

همزمان خبرگزاری دولتی ایرنا نیز نوشته در پی اعمال فشارهای سنگین به وزیر امور خارجه، آقای ملک‌زاده تصمیم گرفته است برای خاتمه دادن به دخالت‌های غیرقانونی در امور این وزارتخانه و ایجاد آرامش در کشور از سمت خود کناره گیری کند.

برخی از نمایندگان مجلس در اعتراض به انتصاب ملک‌زاده به عنوان معاون مالی اداری وزارت خارجه، طی روزهای اخیر تصمیم به استیضاح علی اکبر صالحی وزیر امورخارجه گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبر صالحی وزیر خارجه نیز با این استعفا موافقت کرده و پیش‌بینی می‌شود که طرح استیضاح آقای صالحی دیگر در دستور کار نباشد.

مصطفی کواکبیان نماینده مجلس هم در صحن علنی اعلام کرد: «شنیده‌ایم محمد شریف ملک‌زاده از سمت خود در معاونت مالی و اداری وزارت خارجه استعفا داده و از این روی استیضاح آقای صالحی وزیر خارجه منتفی می‌شود.»

منبع: فارس، مهر، ایرنا

پیشینه

مجلس مخالف انتصاب ملک‌زاده در وزارت خارجه است


 
 

مشاور ارشد میرحسین موسوی:
1390/3/31

اردشیر امیرارجمند، مشاور ارشد میرحسین موسوی و سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید، مسئولیت مستقیم هر حادثه‌ احتمالی برای با ۱۲ زندانی که اعتصاب غذا کرده‌اند را بر عهده حکومت دانست.

۱۲ زندانی سیاسی زندان اوین در اعتراض به جان باختن هاله سحابی و هدی صابر دست به اعتصاب غذای نامحدود زده‌اند.

آقای امیرارجمند به مقامات جمهوری اسلامی هشدار داده که دیگر نخواهند توانست «با توجیهاتِ غیرقابل توجیه، عملکرد خود را و حادثه‌ای مشابه حادثۀ هدی صابر را تکرار کنند.»

وی روز شنبه ۲۸ خرداد ماه در یک سخنرانی در دانشگاه نورثوسترن شهر شیکاگو دلیل این اعتصاب و اقدامات مشابه را واکنش در برابر «ظلم»، «بی‌قانونی» و «تضییع حقوق انسانی» دانست.

مشاور آقای موسوی افزود که «حاکمیت فعلی با شعار و فریادهای کذب خود، در حال استفاده ابزاری و سوء استفاده از دین بوده و سعی در فرار از مسئولیت‌های خود دارد.»

امیرارجمند وظیفه تک تک اعضا و حامیان جنبش را نیز، پشتیبانی از زندانیان اعتصابی و اعلام مسئله آنان به گوش جهانیان ذکر کرده و خواستار پیگیری این مسئله توسط سازمان‌ها و مقامات و فعالان سبز شد.

اعتصاب این ۱۲ زندانی سیاسی بازتاب‌های فراوانی به همراه داشته، به طوری که شماری از فعالان سیاسی و مدنی در ویدیوهایی با حمایت از این اقدام آنها، خواستار توقف اعتصاب غذا شده‌اند.

منبع: کلمه
 


 
 

همسر ابوالفضل قدیانی:
1390/3/31

زهرا رحیمی همسر ابوالفضل قدیانی در گفتگویی با کلمه گفته که «ما زمان شاه هم اعتصاب غذا داشتیم که غالبا به خواسته خودمان می‌رسیدیم. اما فرق آن دوران با امروز این بود که اعتصاب‌های ما آن روزها دلایل دیگر و جنس متفاوتی داشت.»

خانم قدیانی در توضیح این تفاوت‌ها گفته که «مثلا درخواست ما این بود که به اقوام درجه دوم‌مان هم ملاقات بدهند یا در اعتراض به وضعیت غذا. اما این اعتصاب‌ها فرق دارد. شما توجه کنید که این اعتصاب در اعتراض به برخورد غیرانسانی با هاله سحابی در مراسم تشییع پدر و یا اعتراض به کتک زدن یک زندانی اعتصاب کننده در اوین و توهین به وی بوده است.»

وی که می‌گوید از قبل در جریان تصمیم 12 زندانی برای اعتضاب غذا نبوده٬ تاکید کرده همسرش «ناراحتی شدید قلبی» دارد و «قطعا الان در شرایط خطرناکی قرار گرفته‌اند.»

به گفته وی قدیانی که اکنون در اعتصاب غذا به سر می‌برد «حتی روزه هم نمی‌توانسته بگیرد.»

رحیمی با تاکید بر این که «حاکمیت مسئول جان همسر من و باقی زندانیان اعتصاب کننده است»٬ گفته است: «هر لحظه ممکن است برای هر کدامشان اتفاقی بیفتد چون بیشتر این عزیزان مشکل جسمی دارند و در داخل زندان هم مشکلاتشان بیشتر شده است.»

به اعتقاد رحیمی «اصل بازداشت این‌ها غیرقانونی است. غیرقانونی زندانی شدند ذره‌ای هم به حقوقشان توجه نمی‌شود.»

ابوالفضل قدیانی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب در دادگاهی غیرعلنی، توسط قاضی مقیسه به اتهام «تبلیغ علیه نظام»، به یک سال حبس و به اتهام توهین به رئیس دولت به صد هزار تومان جریمه نقدی محکوم شد.

رییس کمیته تشکیلات سازمان مجاهدین در دفاعیه خود تاکید کرده بود: «بنده با کمال افتخار و سربلندی، به صراحت اعلام می‌کنم آنچه من به تبلیغ علیه آن متهم هستم چیزی است که حکومت ولایی خوانده می‌شود و نشان دادن ضدیت نظام ولایی که در آن منویات یک شخص به جای قانون فصل‌الخطاب است با جمهوریت، چندان محتاج استدلال نیست.»

منبع: کلمه
 


 
 

با امضای ۳۳ تن از نمایندگان مجلس
1390/3/31

طرح استیضاح علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه به دلیل انتصاب محمدشریف ملک‌زاده به سمت معاونت اداری مالی این وزارتخانه با ۳۳ امضا اعلام وصول شد.

به گزارش خبرنگار مهر در متن این طرح استیضاح٬ نمایندگان امضا کننده اعلام کرده‌اند که انتصاب ملک‌زاده «بدون توجه به سوابق مساله‌دار وی» را اقدامی در جهت به خطر افتادن «مصالح خارجی نظام» می‌دانند.

در این متن آمده که «هیچ وزیری حق ندارد فردی را به معاونت نصب کند که اکثریت همکارانش در مدیریت قبلی‌اش بازداشت شده و خود وی نیز با اتهامات متعدد مالی و غیرمالی در شرف بازداشت است.»

در بخش دیگری از این طرح اضافه شده که وزارت امور خارجه در انتصاب ملک‌زاده به هشدار‌های دادستان تهران بی‌اعتنایی کرده است.

انتصاب ملک‌زاده در وزارت خارجه با خشم محافظه‌کاران منتقد دولت مواجه شده و در روز‌های اخیر حملات و انتقاد‌های تندی علیه صالحی و محمود احمدی‌نژاد به خاطر این انتصاب صورت گرفته است.

منتقدان دولت از ملک‌زاده به عنوان فردی که دارای پرونده فساد مالی و عضو «جریان انحرافی» است٬ یاد می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مهر


 
 

خواهر هدی صابر در قالب هفت سوال مطرح کرد
1390/3/31

خواهر هدی صابر در هفتمین روز جان باختن برادرش هفت پرسش درباره چرایی مرگ وی پرسیده و به «سکوت آگاهان در برابر این همه ظلم» اعتراض کرده است.

فیروزه صابر پس از یادآوری خاطرات کودکی با برادرش گفته است: «نیک می‌دانم که سوگ مهندس (عزت‌الله سحابی) تنهاترت کرد. فاجعه هاله بی‌قرارت کرد. در لحظه دیدار با یار، رفیق رهگشا، باب را تنها گشودی و به دیدارش شتافتی.»

وی سپس با بیان این که «هفت چرا» در ذهنم نقش بسته پرسیده:

یک- چرا تو را دیر برای مداوا و درمان رساندند؟

دو- چرا به خانواده‌ات خبر ندادند؟

سه- چرا با تو در حالت اعتصاب با خشونت رفتار کردند؟

چهار- چرا باید فاجعه هاله رخ دهد که تو اعتصاب کنی؟

پنج- چرا باید بدون حکم در زندان باشی؟

شش- چرا سکوت آگاهان در برابر این همه ظلم، چرا سکوت و بی‌مسئولیتی علمای دین؟

هفت- و چرا باز دل نگرانی از حال اسیران و دربندانی دیگر؟

هدی صابر هفته گذشته هنگامی که در اعتراض به مرگ هاله سحابی در اعتصاب غذا به سر می‌برد٬ علیرغم بیماری قلبی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و به دلیل عدم رسیدگی پزشکی جان خود را از دست داد.

هاله سحابی در حین شرکت در مراسم تشییع جنازه پدرش عزت‌الله سحابی و به دنبال درگیری با مامورین امنیتی دچار ایست قلبی شده بود.

منبع: کلمه

 


 
 

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران:
1390/3/31

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران در بیانیه‌ای که روز دوشنبه منتشر کرد نگرانی عمیق خود را در مورد سلامت زندانیانی که در اعتصاب غذا به سر می‌برند بیان داشت و جمهوری اسلامی را مسئول حفاظت از جان آنها دانست.

در این بیانیه تاکید شده است که «مقامات باید فورا در خصوص مرگ اخیر دو زندانیان سیاسی، هدی صابر و هاله سحابی تحقیق کنند و افرادی که مسئول این مرگ ها هستند را سریعا محاکمه کنند.»

هادی قائمی، سخنگوی کمپین بین‌المللی حقوق بشر گفت: «بالاترین مقامات ایرانی، از آیت الله خامنه ای به پایین، مسئول سلامتی و امنیت این اعتصاب کنندگان هستند.»

 وی افزود: «نگرانی های این افراد مشروع می باشد و مقامات باید تحقیقات قابل باوری را نسبت به مرگ صابر و سحابی انجام دهند تا متخلفان پاسخگو باشند.»

دوازده نفر از زندانیان سیاسی وقایع انتخاباتی خرداد ۸۸، در اعتراض به مرگ هاله سحابی و هدی صابر اعلام کرده اند به طور نامحدود دست به اعتصاب غذا می زنند.

منبع: جرس


 
 

1390/3/31

خانواده های صابر و سحابی، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، شش وکیل دادگستری و انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران از ۱۲ زندانی سیاسی خواسته اند به اعتصاب غذای خود پایان دهند.

دوازده نفر از زندانیان سیاسی وقایع انتخاباتی خرداد ۸۸، در اعتراض به مرگ هاله سحابی و هدی صابر اعلام کرده اند به طور نامحدود دست به اعتصاب غذا می زنند.

با آغاز سومین روز این اعتصاب غذا، خانواده های هدی صابر و هاله سحابی طی نامه ای از اعتراض این دوازده زندانی تشکر کرده اما خواسته اند هر چه زودتر به اعتصاب خود پایان دهند.

خانواده های صابر و سحابی روز دوشنبه خواستار ملاقات با این زندانیان شدند تا از آنها بخواهند به اعتصاب خود پایان دهند.

به گزارش سایت کلمه، آنها پس از مخالفت مسئولان، نامه ای که برای این زندانیان نوشته اند را به مقام های اوین دادند، اما هنوز مشخص نیست که بدست مخاطبانش رسیده است.

شاخه خارج از کشور سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز طی بیانیه ای از این زندانیان سیاسی خواسته است اکنون که صدای اعتراضشان شنیده شده، به اعتصاب خود پایان دهند.

در این بیانیه آمده است: "متاسفانه کارنامه حاکمیت مستبد نشان می دهد که آنها مسئولیت این فجایع انسانی در شکنجه گاه های خود را نمی پذیرند."

سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی از این دوازده زندانی خواسته است "برای جلوگیری از آسیب های بیشتر به سرمایه های گرانقدر جنبش سبز ایران" به اعتصاب خود پایان دهند.

همچنین شماری از وکلای دادگستری با انتشار پیامی خواستار پایان اعتصاب غذای زندانی سیاسی در ایران شده‌اند.

در این پیام آمده است: «از آنجا که اعتقاد داریم توسل به اعتصاب غذا روشی است که با موازین دینی و شرعی و هم موازین حقوق بشری مباینت دارد و این حقیقتی است که همه موکلین دربند ما که به این امر متوسل شده‌اند، خود بر آن واقف بوده‌اند و نیز می‌دانیم که زندانی زمانی دست به اعتصاب غذا می‌ز‌ند که از سایر اقدامات قانونی مایوس شده باشد، بدین وسیله از همه این عزیزان که ایمان داریم پایبند به دین و شریعت و موازین حقوق بشری هستند تقاضا داریم به علت مباینت صریح این اقدام با موازین فوق به اعتصاب غذای خود که می‌تواند نتایج زیان بار و غیر قابل جبرانی داشته باشد پایان دهند.»

فریده غیرت، عبدالفتاح سلطانی، صالح نیکبخت، محمود علیزاده‌طباطبایی، محمدعلی دادخواه و محمدرضا فقیهی وکلایی هستند که  با انتشار این پیام خواستار پایان اعتصاب غذای زندانیان شده‌اند.

روز یکشنبه نیز «جوانان اصلاح‌طلب» با انتشار بیانیه‌ای خواستار پایان اعتصاب غذای زندانیان سیاسی زندان اوین شده و خطاب به آنها آورده بودند: «حفظ جان شما اوجب واجبات است و فردای سبز میهن به وجود شما نیازمند است، باید بمانید تا طلوع صبح آزادی را با هم جشن بگیریم. اما این درخواست ما به معنای عدم مسوولیت زندانبانان در قبال شما نیست.»

انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران نیز در بیانیه ای از این زندانیان خواسته است اعتصاب غذای خود را غروب روز دوشنبه بشکنند.

در این بیانیه آمده است: "اعتصاب غذای خود را بشکنید و به آن خاتمه دهید و مطمئن باشید به همین اندازه که همت کرده اید، اثر گذاشته اید. ملت قدردان همت والای شماست و از شما الهام و انگیزه می گیرد."

انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران پیشنهاد می کند که همه روز سه شنبه را "روزه سیاسی" بگیرند.

این بیانیه در پایان از این زندانیان سیاسی می خواهد: "نگذارید محنت مردم با رنجی که هر لحظه با تداوم اعتصاب غذای شما در وجود خود احساس می کنند افزوده شود."

منبع: جرس(+,+بی‌بی‌سی و رادیو فردا


 
 

1390/3/31

آمریکا در راستای تلاش‌های خود برای قطع دسترسی ایران به سرویس‌های مالی و تجاری بین‌المللی، چند شرکت و فرد مرتبط با کشتیرانی جمهوری اسلامی را در لیست تحریم‌های خود قرار داده و همزمان دادستان نیویورک علیه ۱۱ شرکت و پنج نفر به همین دلیل اعلام جرم کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه،  وزارت خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، ۱۰ شرکت کشتی‌رانی و سه فرد مرتبط با شرکت‌ کشتیرانی جمهوری اسلامی را تحریم کرده است.

بر اساس این گزارش وزارت خزانه‌داری آمریکا این اقدام را «پاسخی به تلاش‌های مستمر ایران به منظور دور زدن تحریم‌ها و استفاده این کشور از شرکت‌های صوری برای حفاظت از شرکت کشتیرانی خود» و نیز واکنشی به گسترش فعالیت‌های ایران در زمینه تسلیحات کشتار جمعی اعلام کرده است.

اقدام تازه وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم این شرکت‌ها و افراد، عملیات شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی را در کشورهای بریتانیا، چین، سنگاپور و امارات متحده عربی هدف قرار داده است.

از سوی دیگر دادستانی منهتن نیویورک روز دوشنبه علیه ۱۱ شرکت و پنج نفر به اتهام همکاری با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی برای دور زدن تحریم‌ها علیه ایران اعلام جرم کرده است.

به گفته سایروس ونس، دادستان مانهاتان این افراد و شرکت‌ها متهم به تلاش برای دسترسی با سیستم مالی آمریکا با استفاده از اسناد جعلی بانکی هستند.

آمریکا از سال ۲۰۰۸ شرکت کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده و همچنین بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا تاکنون دهها «شرکت صوری» مرتبط با کشتی‌رانی ایران، هدف تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند.

قرار گرفتن شرکت‌های خارجی در فهرست سیاه تحریم‌های آمریکا بدین معنا است که این شرکت‌ها دیگر اجازه فعالیت در آمریکا را نخواهند داشت و شرکت‌های آمریکایی نیز نمی‌توانند با این شرکت‌ها تماس برقرار کنند.

منبع: رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته