-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ تیر ۳۱, پنجشنبه

Latest news from Jaras for 07/22/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



تحریم ها تاثیرات منفی بر اقتصاد كشور بر جای می گذارد

جـــرس: دبیر فراكسیون سرمایه گذاری مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ادعای بلااثر بودن تحریم ها، بیشتر "سیاسی و تبلیغاتی" است، خاطرنشان کرد "بدون تردید تحریم ها می تواند تاثیرات منفی بر اقتصاد كشور بر جای بگذارد. وی همچنین تاکید کرد "ما در سرمایه گذاری خارجی هرگز نتوانسته‌ایم عدد و رقم بالایی را جذب كرده و موفق عمل كنیم."


به گزارش سامانه خبری «خانه ملت»، محسن نریمان، نماینده بابل در این زمینه اظهار می دارد: میزان جذب سرمایه خارجی عربستان در سال گذشته برابر بود با كل سرمایه خارجی كه از ابتدای انقلاب تا كنون در كشور جذب شده است لذا به هیچ وجه نمی توان گفت ما در سرمایه گذاری خارجی موفق بوده ایم.


عضو كمیسیون عمران مجلس در ادامه با اشاره به سخنان رییس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران مبنی بر اینكه در سرمایه گذاری خارجی رتبه اول جهان را کسب کرده ایم، تصریح كرد: اگر بصورت مقایسه ای تحلیل كنیم، یعنی نسبت سرمایه گذاری در حداقل میزان خود را با حال حاضر ملاك قرار دهیم، رشد داشته ایم ولی در عالم عدد و رقم نمی توان عدد قابل توجهی را در این حوزه ملاحظه كرد.


عضو فراکسیون خط امام مجلس با اشاره به مدل جذب سرمایه گذاری خارجی در برخی كشورهای غربی مانند آلمان، لحاظ كردن مشوق هایی همچون اعطای كمك های بلاعوض و وام های كم بهره به سرمایه گذاران را یكی از عوامل موثر جذب سرمایه خارجی دانست.


نریمان همچنین درباره این ادعا كه تحریم ها تاثیری بر اقتصاد كشور نداشته است، گفت: اینگونه صحبت ها بیشتر جنبه تبلیغاتی و سیاسی دارد . بدون تردید تحریم ها می تواند تاثیرات منفی بر اقتصاد كشور بر جای بگذارد.


وی در عین حال خاطرنشان كرد: ما می توانیم با اتحاد و انسجام و همچنین برخورد قوی و كارشناسی اثرات منفی تحریم ها را خنثی كنیم.


گفتنی است محمود احمدی نژاد، صدور قطعنامه های جهانی علیه ایران را، "بلااثر"، "کاغذ باطله"، و "سود بخش به حال کشور" ذکر کرده است.


 


ننویس تا به زندان باز نگردی

جرس: وب سایت شخصی محمد نوری زاد، پس از هفت ماه با همان عنوان "گاه نوشت" بر روی اینترنت فعال شد.


این نویسنده و کارگردان که نزدیک به شش ماه را در زندان به سر می برد، دوم تیرماه به قید وثیقه آزاد شد.


وی در مقدمه اولین مطلبی که پس از آزادی در وبلاگ شخصی اش نوشت، می آورد: روزی که قرار شد به طور موقت از زندان آزاد شوم، به من گفتند "ننویس تا به زندان باز نگردی!" و من گفتم "نوشتن برای من، مثل اکسیژن است برای شما."
 

نوری زاد می افزاید:  افسوس که چرا در  نوشته های بظاهر صریح و تلخ و گزنده اما خیرخواهانه ی من، روح  واخواهی های من رصد نمی شود . و گفتم : آسوده خاطرتان کنم : درهمین روزهای اخیر ، من مطلبی قرآنی  برآورده ام که فکر می کنم  روح آن ، در ساحت مشترکات فکری ما و شما بگنجد و چه بسا ایرادی نیز در انتشار آن نباشد . نمی دانم پذیرفتند یا که نه.


جدیدترین مطلب را وی در آخرین هفته بازداشت اش نوشته، عنوانش "غمزه های قرانی" است. نوری زاد می نویسد: وقتی شنیدم زندان بانان بند ۲۴۰ ، به تقاضای چهل و پنج روزه ی ” عمادالدین باقی” که مرتب از آنان درخواست یک جلد قرآن می کرده ، وقعی ننهاده اند ، و او ، چهل و پنج روز تمام ، در یک سلول کوچک انفرادی ، حتی از داشتن یک جلد قرآن محروم بوده ، دانستم : غربت قرآن ، حتما نباید با ترجمه ها و تفسیرهای آشفته همراه باشد ، و یا : نقش تاریخی اش به فراموشی سپرده شود ، و یا : روح شریفش به حاشیه رود ، و یا : قیل و قالی در ظاهر او بالا بگیرد ، و یا : معجزه ی مسلمش در چارچوب های فردی و حکومتی ما بود و نبودی نداشته باشد.
 


 


به گفته رهبری سپاه در حوزه های فرهنگی، سیاسی و امنیتی هم مسئول است

جـــرس: فرمانده کل سپاه پاسداران، با انتقاد از کسانی که به زعم وی "اصرار دارند بگویند که سپاه و بسیج نیروهای نظامی هستند"، گفت "همانطور که رهبری اشاره داشته، بسیج نیروی نظامی نیست و سپاه هم فقط نظامی نبوده و مسوولیت های دیگری نیز در حوزه های فرهنگی، سیاسی و امنیتی برعهده دارد."


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران، در حسینه امام خمینی تیپ 12 قائم آل محمد استان سمنان خاطرنشان کرد "حفظ آمادگی نیروها لازم است و همه باید آماده باشند تا در صورت تعرض احتمالی به کشور و ایجاد مشکلاتی نظیر ناامنی در گوشه و کنار جامعه، با آن مقابله کنند اما این فقط کافی نیست. "


وی همچنین گفت "برخی اصرار دارند بگویند که سپاه و بسیج نیروهای نظامی هستند اما رهبری تاکید دارند و می فرمایند که بسیج نیروی نظامی نیست و سپاه هم فقظ نظامی نبوده و مسوولیت های دیگری نیز در حوزه های فرهنگی، سیاسی و امنیتی برعهده دارد. "

وی افزود "اگر تنها به همین بسنده کردیم و این نگاه را به پاسداری از انقلاب داشتیم، نقطه انحراف ما از همینجا آغاز می شود، چون قرار نیست که دشمن فقط از طریق جنگ و تهدیدات نیمه سخت و ناامنی انقلاب را از ما بگیرد. "


جعفری اظهار عقیده کرد "پاسداران و بسیجبان، طبق قانون اساسی دارای وظیفه دفاع و نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن هستند و این وظایف را باید شناخت و تجزیه و تحلیل مناسبی پیرامون آن موضوع داشت و هرگز نباید فکر کرد که این مسوولیت فقط به عهده رهبری است. "

 

این مقام نظامی همچنین گفت "ما امروز در جنگ نرم قرار داریم و دشمن هر روز تعرض بیشتری به ما می کند و افرادی که به هر بهانه ای نسبت به انقلاب مسئله دار می شوند نشان می دهند که جنگ نرم بر روی آنها تاثیر گذاشته است. اکثر آنهایی که امروز مقابل انقلاب ایستاده اند مشکلشان این است که به دنیا وابسته اند و یا دستشان از بیت المال قطع شده است. "


فرمانده کل سپاه در ادامه مدعی شد "انقلاب اسلامی دارای دو بعد داخلی و خارجی بوده و در بعد داخلی باید به حکومت و جامعه اسلامی کامل برسیم، گرچه به جز با ظهور امام زمان هرگز نمی توان به تکامل حکومت اسلامی دست یافت اما جهت گیری انقلاب به سمت رسیدن به آن است و ولی امر مسلمین جهان عقیده دارند که اگر قرار بود انقلاب متوقف شود دیگر نیازی به سپاه و بسیج نبود. "


جعفری در سخنان خود تاکید کرد "دشمن امروز جرات حمله نظامی به ایران را ندارد و گرچه به کشورهای اطراف ما لشگرکشی کرده است، چون آمادگی نیروهای ایرانی را می بیند به خود جرات تعرض به کشورمان را نمی دهد. "


گفتنی است طبق قوانین ایران، سپاه نهادی نظامی و بازوی مسلح برای پاسداری از نظام جمهوری اسلامی است و سازمان بسیج مستضعفین(نیروی مقاومت بسیج) نیز که به سپاه وابسته می باشد، ارگانی نظامی است، که طی سالهای اخیر وظیفۀ "مبارزه با تهدیدات نرم و سخت" را بر عهده گرفته است.




 


اخبار زندانیان سبز
جـــرس: وضعیت جسمانی احمدرضا احمدپور و ارژنگ داودی، بر اثر تداوم اعتصاب غذا رو به وخامت نهاد. همزمان رسانه های خبری از ادامه بلاتکلیفی محسن عبدی، فعال دانشجویی زندانی و نادر کریمی جونی، فعال مطبوعاتی بازداشتی، بعد از ماهها بازداشت خبر می دهند. دانشجوی زندانی، عباس احمدلو نیز، برای گذراندن دوران محکومیت خود روانه زندان اراک شد و ارسلان ابدی، دانشجوی بازداشتی حوادث عاشورا، در دادگاه تجدید نظر به ۶ سال حبس تعزیری محکوم گردید. وضعیت جسمانی حسین رونقی ملکی نیز بسیار وخیم گزارش شده است.

 

به گزارش رهانا، وضعیت جسمی احمدرضا احمدپور در دوازدهمین روز اعتصاب غذا بسیار وخیم است. وی روز دوشنبه در ملاقاتی با همسرش از اعتصاب غذای نامحدود خود خبر داده بود.

 

حجت الاسلام احمدپور، عضو جبهه مشارکت مرکزی قم و وبلاگ نویس و محقق حوزه، که برای سومین بار دست به اعتصاب غذا زده، دارای وضعیت بسیار وخیم جسمی بوده، به طوری به سختی با عصا قادر به حرکت بوده است.


وی جانباز جنگ است بعد از اتمام مرخصی خود و بازگشت به زندان لنگرود قم به علت کمردرد شدید مجبور به استفاده از کمربند طبی شده است.


احمدپور، در تاریخ ۱۷ فروردین ماه ۱۳۸۹ به اتهام "تبلیغ علیه نظام (به دلیل مصاحبه با رسانه های خارجی)، نشراکاذیب و هتک حیثیت روحانیت"، به یک سال حبس و خلع لباس دائمی محکوم شد. احمدپوردر تاریخ ۲۹ فروردین ماه خود را برای اجرای حکم به دادگاه ویژه روحانیت معرفی کرد.


این سامانه خبری همچنین گزارش داد وضعیت جسمی ارژنگ داووی که از روز چهارشنبه گذشته دست به اعتصاب غذا زده، اکنون بسیار وخیم گزارش شده است.


ارژنگ داوودی، نویسنده و فعال سیاسی ایرانی، در اعتراض به شرایط بد و فشارهای طاقت فرسا و محدودیت‌های حاکم بر زندان رجایی شهر، دست به اعتصاب غذا زده است.


ارژنگ داوودی در آبان ماه ۱۳۸۲ بازداشت شد و ۱۶ ماه بعد وی در دادگاه انقلاب توسط قاضی حداد محاکمه و به ۱۵ سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.


در گزارشی دیگر آمده است محسن عبدی از فعالان دانشجویی که بیش از دویست روز است که در زندان اوین به سر می برد همچنان در انتظار حکم دادگاه تجدیدنظر است.

به گزارش دانشجونیوز، عبدی دانشجوی باستان شناسی دانشگاه بوعلی سینای همدان، که در حوادث روز عاشورای سال گذشته بازداشت شده هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد. وی در تاریخ ۸ اردیبهشت ماه ۱۳۸۹ از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست مقیسه که فردی بدنام در سیستم قضایی می باشد به دو سال حبس تعزیری محکوم گردید و در اواسط خرداد ماه به مرخصی چند روزه ای آمد که با عدم تمدید مرخصی نامبرده از سوی مقیسه به زندان اوین بازگشت.
 

سامانه خبری کلمه نیز خبر داد که نادر کریمی جونی، روزنامه‌نگار زندانی که از جانبازان جنگ هشت ساله با عراق نیز می باشد، روز گذشته از بند ۳۵۰ زندان اوین به بند امنیتی ۲۰۹ منتقل شد.
این انتقال در حالی اتفاق افتاده که از حبس وی بیش از دو سال و نیم می‌گذرد و بازگرداندن وی به بند امنیتی وزارت اطلاعات که به احتمال زیاد با هدف از سرگیری دورجدیدی از بازجویی ها و فشارها انجام شده، غیرقانونی است.
کریمی جونی سردبیر و روزنامه نگار نشریاتی چون گزارش، فکر، جهان صنعت، و سیاست روز، در ابتدای آذرماه سال ۸۷ به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.


این روزنامه‌نگار به دلیل درصد بالای جانبازی در جنگ نیازمند رسید‌گی مداوم پزشکی است. شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب کریمی جونی را به اتهام "اقدام علیه امنیت کشور، تبانی و جاسوسی"، به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم کرده است.


خبرگزاری حقوق بشر ایران همچنین آورده است: عباس احمدلو دانشجوی سال آخر ارتباطات دانشگاه آزاد اراک، با حکم دادگاه انقلاب آن شهرستان، برای گذراندن دوران محکومیت خود روانه زندان اراک شد.


احمدلو فعال دانشجویی و دانشجوی سال آخر ارتباطات دانشگاه آزاد اراک، پیش تر در دادگاه بدوی به یک سال زندان محکوم شده بود که این حکم در دادگاه تجدید نظر مورد تایید قرار گرفت. اتهام احمدلو "توهین به رهبری و تشویش اذهان عمومی" عنوان شده است.


این منبع خبری همچنین گزارش داد ارسلان ابدی، دانشجوی عمران دانشگاه قزوین که در دادگاه بدوی در شعبه‌ ۱۵ دادگاه انقلاب، به ۹ سال و نیم حبس محکوم شده بود، در دادگاه تجدید نظر به ۶ سال حبس تعزیری محکوم گردید.


حکم ۶ سال حبس تعزیری برای این دانشجو در شعبه‌ ۵۴ دادگاه انقلاب صادر شده بود.


این دانشجو در حوادث عاشورای سال گذشته بازداشت شد و هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می‌برد. کیفر خواست ارسلان ابدی ابتدا "محاربه" و "فساد فی‌الارض" بوده که پس از چندی تغییر کرده است.


ابدی ۲۱۰ روز است که در زندان به سر می‌برد و گزارش شده است که خواهران و نامزد وی برای فشار بر این دانشجو، به مدت ۳۰ روز در بازداشت به سر ‌بردند.


روز گذشته، تایید حکم ۶ سال حبس تعزیری برای این دانشجو در حالی صورت گرفت، که مقامات قضایی به خانواده‌ی این دانشجوی در بند گفته بودند که حکم وی به ۲ سال کاهش پیدا کرده، اما چنین نشده است.


در خبری دیگر اینکه وضعیت جسمی حسین رونقی ملکی در سلول‌های انفرادی بند دو الف سپاه در زندان اوین بسیار بد می باشد و مسئولین زندان از رسیدگی پزشکی به وی خودداری می‌کنند.


حسین رونقی ملکی، وبلاگ‌نویس و فعال حقوق بشر در حالی در زندان به سر می‌برد که از ناراحتی قلبی و کلیوی رنج می‌برد و مسولین زندان و بازجویان از عدم رسیدگی پزشکی به وی خودداری کرده و به سلامت این زندان توجهی نمی‌کنند.


رونقی ملکی در تاریخ ۲۲ آذر ماه ۱۳۸۸ در منزل همراه برادرش حسن رونقی ملکی بازداشت شده بود، در حالی که برادر وی هیچ فعالیت سیاسی نداشت به مدت یک ماه زیر شکنجه‌های شدید جسمی در بازداشت به سر می‌برد. بازداشت برادر حسین رونقی به دلیل فشار و اجبار برای اعتراف‌گیری و قبول اتهامات واهی صورت گرفت. که بر اثر این شکنجه‌ها وی از ناحیه گردن به شدت آسیب دیده است.


همچنین امروز هرانا خبر از احضار محمد مصطفایی به دادگاه انقلاب داد. محمد مصطفایی وکیل پایه یک دادگستری امروز به دلیل نامعلوم به شعبه دوم بازپرسی دادسرای شهید مقدس احضار شد.

 

مصطفایی که خود در وب سایت شخصی اش خبر از احضار داده است می گوید باید طبق روال معمول پس از سه روز خود را به شعبه دوم بازپرسی دادسرای شهید مقدس در زندان اوین معرفی کند.

 

محمد مصطفایی وکیل پایه یک دادگستری موکل بسیاری از کودکان و نوجوانان بزهکار که به اعدام محکوم شده اند بوده است نامبرده همچنین وکالت پرونده برخی از فعالان سیاسی و اجتماعی را در ایران برعهده داشته است.


در خبری دیگر آمده است که سعید ترابیان از اعضای هیئت مدیره و مسئول روابط عمومی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه پس از ۴۲ روز بازداشت، بعدازظهر دیروز از زندان آزاد شد.

 

به گزارش سندیکای کارگران شرکت اتوبوسرانی، اتهام سعید ترابیان اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام عنوان شده است.
 


 


جـــرس: کتابی تحت عنوان "بهشت زهرا"، کتاب آنلاینی است که بنگاه انتشاراتی «ثانیۀ اول»، آنرا در آمریکا منتشر می کند تا نویسندۀ آن بنام امیر، داستان مصوری را به رشته تحریر درآورد که پسری به همراه مادرش، به دنبال برادر گمشده خود می گردد که در جریان حوادث پس از انتخابات ایران ناپدید شده است.


آنطور که در سامانه اینترنتی بی بی سی آمده، امیر می گوید که این کتاب ثمره تک تک عکسها و ویدیوهایی است که مردم ایران در دوران بعد از انتخابات بر روی اینترنت منتشر کردند و او تنها سعی دارد قطعات کوچک را به هم بچسباند تا تصویری بزرگتر بسازد.


بر اساس این گزارش، بخش های تازه ماجرا به تدریج به سایت آنلاین کتاب اضافه خواهد شد و داستان به صورت همزمان به ۱۲ زبان مختلف از جمله عربی، اسپانیانی، فرانسوی، ایتالیایی، عبری و آلمانی روی سایت قرار می گیرد و درنهایت قرار است در پایان به صورت چاپی منتشر شود.


گزارش مذکور به نقل از امیر آورده است "من داستانی را می نویسم و متن آن را به خلیل، گرافیست انتشارات می دهم. خوشبختانه او ارتباط خیلی خوبی با این داستان برقرار کرده و درک مناسبی از نوشته هایم دارد. من بسیار از کارش راضی هستم. درست همان حس هایی را که مد نظرم بود در تصاویرش منتقل می کند".


وی در پاسخ به این که "کتاب، داستان سهراب اعرابی نیست؟"، می گوید "تا حدود زیادی هست اما بقیه سرنوشت ها هم بر آن تاثیرگذارند. داستان سهراب مرا به شدت تکان داد. اینکه مادرش اینگونه به دنبالش بود و آخرش چه شد مرا خیلی متاثر کرد."


این کتاب ۱۶ فصل دارد، که تنها یک چهارم آن منتشر شده و بر روی سایت مذکور نصب شده است.


 


در صدد انتقام از امام، یاران امام و انقلاب برآمده اند
جـــرس: در واکنش به دروغ پردازی ها و تخریب شخصیتی اعضای مجمع روحانیون مبارز توسط روزنامۀ وابسته به سپاه، روابط عمومی آن مجمع، جوابیه‌ای را خطاب به آن روزنامه (جوان) منتشر کرد و به برخی مسائل مطروحه در آن علیه موسوی خوئینی ها و محمدخاتمی پاسخ داد.

 

مجمع روحانیون مبارز، عملکرد و ادبیاتِ روزنامۀ وابسته به سپاه پاسداران، در توهین، ترور شخصیت، دروغ پردازی و اتهام افکنی را، مشابه عملکرد سازمان مجاهدین خلق دانست و خاطرنشان کرد "آنچه که موجب نگارش این نوشتار گردید، پیدایش این احتمال است که عوامل آن سازمان، با سوء استفاده از تندروی و افراط گری، به درون برخی نهادها و دستگاها و رسانه های نظام نفوذ کرده و در صدد انتقام از امام، یاران امام و انقلاب بر آمده باشند."


گفتنی است طی ماههای گذشته و بویژه هفته های اخیر، سایت جوان آنلاین و روزنامه جوان، در مقالاتی همچون "پارادوکس های مجمع روحانیون مبارز در فاز جدید" و "رؤیای ایجاد اپوزیسیون مؤثر"، حملات گسترده ای را به شخصیت های عضو مجمع روحانیون صورت داده بود.


متن کامل این جوابیه که در سایت مجمع روحانیون مبارز منتشر گردیده، به شرح زیر می باشد:


کسانی که با فضای رسانه ای کشور آشنا هستند، ادبیات و رفتار سایت جوان آنلاین و روزنامه جوان را می شناسند و می دانند این رسانه از جمله رسانه های افراطی و ساختارشکنی است که ظرف یک سال گذشته گوی سبقت را از دیگر روزنامه ها و سایت ها همفکر و همراه خود در دروغ پردازی، اتهام افکنی و تخریب شخصیت های بزرگ انقلاب ربوده است.

دست اندرکاران این رسانه که خود را در مصونیت مطلق از مؤاخذه و پاسخگویی می بینند هر روز به بهانه ای یکی از پایگاه های اصیل انقلاب و استوانه های مورد اعتماد مردم را با شیوه های غیر اخلاقی و غیر شرعی نشانه رفته و به تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب برای بهره برداریهای حقیر باندی مشغول بوده اند. در این میان مجمع روحانیون مبارز که از یادگارهای حضرت امام خمینی(س) و از تشکل های مهم و اثر گذار روحانی و انقلابی در طی سه دهه گذشته بوده است و نیز شخصیت های برجسته آن از جمله محمد خاتمی و سید محمد خوئینی دادستان منتخب امام، کراراً مورد اهانت، اتهام و تعرض قرار گرفته اند. مجمع در عین حال به مقتضای تعالم عالیه قرآن کریم « و عباد الرحمن الذین یمشون علی الأرض هونا و إذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما » و آیه « ... واذا مروا باللغو مروا کراما » از کنار این ظلم ها و بد اخلاقی ها بزرگوارانه گذشت. اما موضع گیری دو هفته گذشته سایت و روزنامه جوان به جهتی که توضیح داده می شود در خور تأمل و پیگیری جدی است.


مجمع روحانیون مبارز در پی صدور قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران و تصویب تحریم های مضاعف از سوی آمریکا و جامعه اروپا علیه ملت ایران و متعاقب آن خارج ساختن نام سازمان منافقین از لیست سازمان های تروریستی و اجازه فعالیت به این سازمان در فرانسه و دیگر کشورهای غربی، طی موضع گیری انقلابی و در خور ستایش، مجموعه این اقدامات را محکوم و رفتار دو گانه کشورهای غربی با مقوله تروریسم را توطئه علیه ملت ایران و در راستای تقویت و تشویق تروریست های منافقی دانست که دستشان به خون هزاران نفر از هموطنان عزیز بویژه شخصیت های بزرگی همچون شهیدان بهشتی، رجائی و باهنر و... آغشته و پرونده آنان به ننگ جاسوسی، وطن فروشی و همدستی با صدام و حزب بعث عراق در اشغال خاک ایران و بمباران مناطق مسکونی و هزاران جنایت دیگر سیاه است. این تحلیل و موضع گیری برای تنویر افکار عمومی و هشدار به کشورهای غربی در سایت مجمع روحانیون مبارز قرار گرفت هر چند با کمال تأسف سایت مجمع فیلتر شده و دسترسی به آن برای کاربران با دشواری انجام می گیرد.


با کمال تعجب روزنامه جوان مورخ 89/4/16 در صفحه اول با عصبانیت و سراسیمگی خاصی به پریشان گویی افتاد و با تکرار اتهامات واهی و هتاکی علیه مجمع عملاً به دفاع از منافقین برخواست و به شیوه گفتاری و نوشتاری آنان مقاله ای با عنوان «پارادوکس های مجمع روحانیون مبارز در فاز جدید» منتشر نمود – از آنجا که فعالیت مجمع و تماس اعضاء آن با دیگر تشکل ها و شخصیت های اثر گذار سیاسی کشور برای اتخاذ مواضع مشابه و محکوم کردن سیاست جدید کشورهای غربی در قبال سازمان تروریستی منافقین ادامه داشت – سایت جوان آنلاین و روزنامه جوان مجدداً در روزنامه مورخ 89/4/28 در صفحه دوم مطلبی با عنوان «رؤیای ایجاد اپوزیسیون مؤثر» و نیز نوشته های سراسر کذب و اتهام آمیز علیه برخی دیگر از اعضاء مجمع را در سایت جوان آنلاین منشر نمود. نکته مهم و قابل تأمل این که سایت و روزنامه مذکور از این که مجمع و خصوصاً رئیس محترم شورای مرکزی مجمع، محمد خاتمی دارای مواضع معتدل هستند و برای آرامش و اتحاد و همبستگی ملی تلاش می کنند به شدت برافروخته و عصبانی شده است گویا موجودیت و یا منافع دست اندرکاران این رسانه ها در تشدید اختلافات و تشنج در کشور است، همان راهی که دشمنان ملت ایران در انجام عملیات تروریستی زاهدان و کشتن صدها نفر از مردم مظلوم آن سامان برای ایجاد تفرقه و اختلافات قومی و مذهبی و نا امن کردن فضای عمومی جامعه تعقیب می کنند.


آنچه که موجب نگارش این نوشتار گردید، پیدایش این احتمال است که عوامل سازمان منافقین با سوء استفاده از تندروی و افراط گری به درون برخی نهادها و دستگاها و رسانه های نظام نفوذ کرده و در صدد انتقام از امام، یاران امام و انقلاب بر آمده باشند! آنچه که این گمان را تقویت می کند رفتار کاملاً مشابه این رسانه ها با رفتار رسانه ای منافقین در سال 59 و 60، در تخریب و ترور شخصیت استوانه های انقلاب همچون شهید بهشتی، خامنه ای، هاشمی رفسنجانی، شهید رجائی و... است. لذا ضمن هشدار نسبت به این خطر بزرگ امیدواریم قبل از این که این جریان مرموز ضربه های بزرگتری به نظام وارد کنند، شناسایی، افشاء ورسوا گردند تا از بروز فجایع احتمالی نظیر آنچه که در سال های آغازین انقلاب از رهگذر نفوذ منافقین بر کشور و ملت تحمیل گردید جلوگیری بعمل آید.

روابط عمومی مجمع روحانیون مبارز


 


 

جرس:برخی منابع خبری از جزئیات سفر اخیر  رهبری به قم در هفته دوم خرداد، که در پی گسترده تر شدن شکاف حکومت و ملت صورت گرفته بود، خبر دادند.

پیش از این در اخبار  همین ستون داشتیم  که آقای خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی در هفته دوم خرداد سفری غیر منتظره به قم کرد تا پشتیبانی مراجع را بیشتر جلب کند. اما با برخورد بسیار سرد مراجع قم مواجه شد.

جزئیات جدید این خبر حاکبست آیت الله شیخ لطف الله صافی گلپایگانی که در نواحی استانهای مرکزی ایران مقلدان فراوانی دارد و در زمره مراجع کاملا سنتی است در دیدارش با آقای خامنه ای بشدت از وی انتقاد کرده است. وی نخستین دبیر شورای نگهبان جمهوری اسلامی است که در طول حیات بنیانگذار جمهوری اسلامی شورای نگهبان را از سیاست بازی دور نگاه داشت و کوشید تنها شریعت را فارغ از مصلحت رعایت کند

شنیده های خبرنگار ما همچنین حاکیست در همین سفر سرزده به آیت‌الله شیخ عبدالله جوادی آملی اطلاع می‌دهند که مقام رهبری برای دیدار شما آمده است. آیت‌الله جوادی آملی پیغام می‌دهد که من در منزل فرزندم سعید هستم، ایشان آنجا تشریف بیاورند. آقای خامنه‌ای با جمعی از اعضای دفتر و پسرش مجتبی به دیدار آیت‌الله جوادی آملی می‌رود. آیت‌الله از ایشان و همراهان استقبال می‌کند.

یکی از بستگان آقای جوادی چای می‌آورد. آقای جوادی آملی به احترام آقای خامنه‌ای یک استکان چای برای مهمان و یک استکان یرای خودش می‌گذارد و بقیه را دور می‌گردانند. پس ازچند لحظه یکی از همراهان رهبری استکانی را که آقای جوادی آملی برای ایشان گذاشته بوده با استکانی که برای خودش گذاشته بود عوض می‌کند

در حیرت از این عمل بی‌ احترامی بی سابقه ـ که به وضوح نشان از بی‌اعتمادی در میان نزدیکان آقای خامنه‌ای حتی به بزرگ‌ترین علمای قم می‌دهد ـ جلسه در بهت فرو می رود، کسی از آن جمع چای نمی نوشد، آیت الله جوادی آملی سرخ می شود و کلامی بر زبان جاری نمی کند. جلسه در کمال سردی و سنگینی به پایان می رسد

لازم به ذکر است که آیت‌الله جوادی آملی همان عالمی است که برای اولین بار محمود احمدی نژاد در حضور او از «هاله‌ی نور» سخن گفت. آقای جوادی آملی در پاسخ، او را نصیحت کرد پس از مدتی فیلم جلسه که در آن احمدی نژاد با هیجان از اتفاق فراطبیعی در بر گرفتن «هاله» در صحن سازمان ملل سخن می‌گوید بیرون آمد.
آیت الله جوادی آملی از مبرزترین شاگردان مرحوم علامه طباطبائی، مرحوم آیت الله داماد و مرحوم آیت الله خمینی است و در تفسیر قرآن و حکمت و عرفان سرآمد عصر خویش است و اخیرا در عداد مراجع قم حوزه درس پررونقی دارد.


 


جـــرس: عضو هیات رییسه مجلس خبرگان معتقد است "سپاه پاسداران باید لحظه به لحظه تحرکات را رصد و توطئه‌ها را در نطفه خفه کند؛ چراکه هر چند جریان فتنه دچار سکته سیاسی شده است، اما هر آن احتمال دارد مانند آتش زیر خاکستر دوباره شعله‌ور شود."


به گزارش ایسنا، احمد خاتمی همزمان با هفته پاسدار، در همایش سیاسی با حضور بسیجیان و پاسداران در آذربایجان شرقی گفت "اگر بصیرت همراه با معنویت سپاه نبود، الان معلوم نبود که در رویارویی با فتنه‌ها و توطئه‌های طراحی شده از طرف استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل به چه سرنوشتی دچار می‌شدیم."


عضو مجلس خبرگان با بیان این‌که "مباحث بصیرتی باید با هدف جلوگیری از ریزش‌ها و زمینه‌سازی برای رویش در برنامه‌های سپاه تداوم داشته باشد"، مدعی شد "پاسداران باید لحظه به لحظه دیده‌بانان بیدار انقلاب باشند و موانع و تحرکات دشمنان را رصد و توطئه‌های دشمنان را در نطفه خفه کنند؛ وگرنه فتنه‌ها تکرار شدنی است و ما باید مسلح به سلاح بصیرت باشیم؛ چراکه هر چند جریان فتنه دچار سکته سیاسی شده است، اما هر آن احتمال دارد مانند آتش زیر خاکستر دوباره شعله‌ور شود، البته آن‌ها آرزوی بازگشت دوباره به حکومت را به گور خواهند برد و ستاره بخت آن‌ها رو به افول نهاده و کور شده است ولی بر ماست که از حیله و کید و مکر دشمنان غفلت نورزیم."


امام جمعه موقت تهران، "ولایت‌مداری" را مبنای سپاه و روحانیت در حمایت ناصحانه از مسوولان نظام اسلامی دانست و گفت "حمایت ناصحانه یعنی تجلیل و تقدیر از نقاط قوت دولت و انتقاد سازنده و مشفقانه از نقاط ضعف آن و ما باید از سختکوشی و مواضع مقتدرانه دولت در قبال زورگویان جهانی تقدیر كنیم."


وی با بیان این‌که "ولایتمداری یعنی همگام بودن با ولایت" تاکید کرد: جلو افتادن از ولایت باعث گمراهی و عقب ماندن از ولایت عامل هلاکت است، شکل‌گیری سپاه با ولایتمداری بوده است و تداوم آن نیز با ولایتمداری خواهد بود. خط رهبری خط آرامش، روشنگری، نقد سازنده و تقویت قوای سه‌گانه است و کسانی که خلاف مشی رهبری حرکت می‌کنند؛ قهراً بدانند که در خط رهبری نبوده، نیستند و نخواهند بود.


گفتنی است روز گذشته رهبر جمهوری اسلامی، برای اولین بار، و صراحتا، در پاسخ به استفتائی که طراحان آن مجهول بود، خود را رسما یک "مجتهد جامع‌الشرایط"، "جانشین امام زمان در زمان غیبت" و همچنین "شعبه‌ای از ولایت ائمه‌ اطهار" و "ولایت رسول‌ خدا" نامید و خاطرنشان ساخت اطاعت از دستورات حکومتی وی، نشانگر "التزام کامل به ولایت فقیه" است.



 


جرس: سارا و لیلای سرفراز،اگر بانوان ایران ،هزاران سال تاریخ و تمدن را در وجود خود چون کوله باری عظیم و پرانتظار ،حمل نکنند ،چه مغبون خواهند بود و خدا را شکر که چنین نیست و نمونه اش شما دو خواهر هستید.من به ملت ایران ،به ویژه زنان شجاع ایران پیشنهاد می کنم که یک صدا به قدرت طلبان بگویید :آیا حق زنان ایرانی که پیوسته در دامن اخلاق و ایمان پرورش یافته اند ،حق ساراها و لیلاها ، شیواها و بهاره ها و مهدیه ها و ژیلاها و بدری ها و محبوبه ها زندان و مجازات و تهدید است یا تحبیب و تقدیر؟آیا شاخه زیتونی بر تارک ماه ،بهتر است یا تازیانه ای بر پیکر تاریخ پر عظمت ایران.


دکتر زهرا رهنورد پس از نامه هایی که برای فاطمه شمس و ژیلا بنی یعقوب  در هفته های اخیر نوشته است ،این بار به دو خواهر که یکی همسر یک زندانی سیاسی صبور (فرید طاهری) است و خودش نیز محکوم به شش سال حبس شده است و آن دیگری شاهد عینی شهادت یکی از شهروندان در عاشورای تهران بوده ،نامه ای پر مهر نوشته است.
 

به گزارش کلمه،متن کامل نامه زهرا رهنورد به سارا و لیلا توسلی به این شرح است:
 

سارا و لیلای عزیز

شما را ،تازه نشناخته ام .شجاعت تان ،پاکی و خلوص تان ،حضور اجتماعی تان را ،ایمان و اخلاق تان را ،هیچ یک برای من ناشناس نیست .حق طلبی ،آزادی خواهی ،کرامت انسانی و عزت نفس تان ،نه! هیچ کدام برای من اطلاعات تازه ای را در باره شما مطرح نمی کند.شما را نه در جنبش سبز و نه درعاشورای خونین نشناخته ام.
 

حتی ،شما را ،نه در دوستی های خانوادگی مان از سی و اندی سال پپیش ،که در جلسات قرآن و نهج البلاغه و تحلیل های سیاسی ،در خانه پدرتان و سایردوستان که همچون پروانه می چرخیدید و گاه با صدای ظریف و کودکانه ،سوره کوچکی را تلاوت می کردید و از حاضران با آب و چای و قند و شیرینی پذیرایی می کردید و قندانها را زودتر از همه از مجلس بیرون می بردید!و در گوشه ای مشغول چشیدن شیرینی قندها می شدید.نه حتی از آن زمان که در پرتو قرآن ،می بالیدید و اوج می گرفتید ، که شناخت من از شما به هزاران سال پیش می رسد.
 

سارا و لیلای مهربان ،شما را ،نه از آن وقت که به دانشگاه رفتید و جزو ممتازان دانشگاهی بودید ،شما را نه به واسطه مادرتان که دوست مهربان و فرهیخته همه ما بود ، شما را نه بواسطه دایی گرامی تان آقای دکتر ابراهیم یزدی ،که روزی روزگاری ،نماینده امام خمینی در امریکا بودند و شما را نه به واسطه پدر شجاع و مبتکرتان شجاع تان شناختم،مهندس توسلی را می گویم که به عنوان نخستین شهردار تهران پس از انقلاب که هنوز جای جای این شهر سرشار از یادگارهای خلاق و چاره ساز ایشان است و این سخن البته زحمات و ابتکارات شهرداران بعدی را نفی نمی کند.
 

و به قول ما اهالی هنر ،شما را نه از نمای دور ،بلکه از نمای نزدیک می شناسیم.
 

سارا و لیلای عزیز ،شما در سراسر ایران پرعظمت حضور دارید.هرلحظه نفس کشیدن ساراها و لیلاها ،شیواها ،ژیلاها ،مهساها ،شیرین عبادی ها ،مفیدی ها ،منصوری ها ،بهاره ها ، پرستوها ،سمیه ها ،نرگس ها ، محبوبه کرمی ها ، مهدیه گلروها ،عاطفه نبوی ها و هنگامه ها و دیگر زنان شجاع را ،هریک به شکلی و اندیشه ای و فریادی و اعتراضی و ابتکاری در شکوه ایران هزارساله می بینم ،در صبر و مقاومت زنانی که فرزند یا همسر را تقدیم راه حق کرده اند و در غیاب آنها که یا به شهادت رسیده اند یا اسیر زندانهای ستم هستند . سرفرازانه ،زندگی را به اوج می رسانند.
 

آری !من شما را تجربه کرده ام .کنار شما و با شما و با دغدغه های همیشگی ام برای سرفرازی و پایداری ایران و چه نگرانی شکوهمندی ،همه ما یکدیگر را می شناسیم .
 

سارا و لیلای مقاوم ،من ،شما را در ایلام باستان سراغ گرفته ام ،در هگمتانه و پارس و بیستون که عاشقانه زیسته اید ،در کتیبه هایی با خط زیبای میخی ،نام شما حک شده است ،در خطوط زیبای کوفی و نستعلیق ،در مسجدها ،حسینیه ها ،در طبیعت زیبای ایران ، قرائت شکوه دوران عظیم و تمدن این سرزمین ،بر پیشانی تابناک شما ،بارها و بارها تکرار و تجربه کرده ام و هربار ،تازه و تازه تر و پرطراوت تر ،آن را حفظ کرده ام.
 

کیست که نداند؟در جنبش ضد استعماری تنباکو ،در آزادی خواهی ها و قانون گرایی ها ی انقلاب مشروطه ،در ملی شدن فوران نفت ،در جنبش ملی و در استقلال ،آزادی و جمهوری اسلامی،انقلاب اسلامی ،شما چه حضور پر برکتی داشته اید و در جنبش سبز ،حضور بالنده تان شاهد شهیدان و صدای آزادی و کرامت انسان بوده است.
 

سارا و لیلای سرفراز،اگر بانوان ایران ،هزاران سال تاریخ و تمدن را در وجود خود چون کوله باری عظیم و پرانتظار ،حمل نکنند ،چه مغبون خواهند بود و خدا را شکر که چنین نیست و نمونه اش شما دو خواهر هستید.
 

من به ملت ایران ،به ویژه زنان شجاع ایران پیشنهاد می کنم که یک صدا به قدرت طلبان بگویید :آیا حق زنان ایرانی که پیوسته در دامن اخلاق و ایمان پرورش یافته اند ،حق ساراها و لیلاها ، شیواها و بهاره ها و مهدیه ها و ژیلاها و بدری ها و محبوبه ها زندان و مجازات و تهدید است یا تحبیب و تقدیر؟آیا شاخه زیتونی بر تارک ماه ،بهتر است یا تازیانه ای بر پیکر تاریخ پر عظمت ایران.
 

زهرا رهنورد -تهران

۳۰ تیرماه ۱۳۸۹


 


جـــرس: شصت و دومین دوماهنامۀ «چشم انداز ایران»، با مدیر مسئولی لطف الله میثمی و مقالات و مطالبی از گروهی از روشنفکران ملی و مذهبی، منتشر شد.


در سرمقالۀ شمارۀ جدید چشم انداز ایران، با عنوان "اولویت خطرناك"، که با قلم میثمی نوشته شده، اشاره ای دارد به اظهارات چند ماه اخیر برخی مقامات سیاسی و نظامی کشور که "بدون توجه به اصول دین، قانون، انقلاب و حتی فقه رایج، سعی دارند حرکات اعتراضی و انتقادی همراه با سکوت و بدون اسلحۀ مردم را جنگ قلمداد کنند و حتی اعتراض و انتقاد بر پایه منطق و استدلال و قانون و مناظره را، خطرناک تر از جنگ رایجِ مبتنی بر گلوله و تفنگ می دانند."


میثمی در بخشی از سرمقاله خود، با توجه به مطالبات جامعه و آنچه مطرح شده، می نویسد "تنها راه، بازگشت به قانون اساسی است. برگشتی که جز آن برای تحقق بدون تنازل از قانون اساسی راهی پیش پای ما نیست. این کم هزینه ترین راه است. راهی است که می توانیم مشکلات خودمان را در سطح ملی حل کنیم . مشکلات بازارهای مسلمانی خودمان را حل کنیم، که اینقدر از اجناس خارجی پر نشود. می توانیم از صنعت خودمان دفاع کنیم. برای اینکه در مقابل هجوم بازارهای خارجی مدفون نشویم. می توانیم از حقوق کارگران دفاع کنیم تا حقوق معوقه کارمندان روی هم تلنبار نشود..."


مقاله ای تحت عنوان "برآمده از مردم، برای مردم"، به قلم میرمهدی موسوی، بررسی اجمالی دارد پیرامون آراء و اندیشه های رهبر فقید جمهوری اسلامی در مورد حکومت و مردم" و با گریزی تاریخی به آنچه در سالها پیشتر گذشت، یادآور می شود "مرحوم طالقانی و همچنین آیت الله خمینی، بر ارادۀ مردم و حکومتی که تابعی از مردم باشد، تاکید داشته اند."

وی پیرامون رهبر فقید جمهوری اسلامی می نویسد "امام همواره به نقش مردم در حاکمیت بر سرنوشت خود اعتقاد داشت و این در جمله هایی که از سال های ابتدائی تا انتهای انقلاب از وی نقل شده، به چشم می خورد، که گفته بود همانطور که گفته ام، مردم در انتخابات آزادند و احتیاج به قیم ندارند. و هیچ فرد و گروه و دسته ای حق تحمیل فرد یا افرادی را به مردم ندارد."


مقالۀ "محارب در قرآن، فقه و قانون"، به قلم محمدتقی فاضل میبدی، نیم نگاهی دارد به واژگان محارب و محاربه در ترمینولوژی اسلامی، و خاطرنشان می کند "قریب به اتفاق مفسران نوشته اند محارب کسی است که که سلاح بر می کشد و راهها را در شهرها یا خارج از شهر ناامن کند... بنابراین معترضان و منتقدان خیابانی و مردمی که برای پیگیری مطالبات خود، دست به اعتراض می زنند، محارب نمی باشند."


مقالات و گفتگوهایی چون "علل سقوط رژیم پهلوی و برآمدن نظام جمهوری: چرا و چگونه، به قلم پروفسور سیدحسن امین، "تحولات جهانی توسعه و موانع ملی ایران" از هدی صابر، "درس هایی از سرنوشت بزرگترین خصوصی سازی در ایران"، از احمد میدری، "ریشه یابی تظاهرات علیه ایران در افغانستان"، از فرزانه روستایی، "نمود و نماد حقوق بشر در تمدن كهن ایران"، از محمدعلی دادخواه، "شریعتی معترض و پروتستانتیسم اصلاح گرا"، از تقی رحمانی، "دموكراسی متعهد و روشی برای گذار به دموكراسی یا دیكتاتوری؟!"، از احسان تاجیك، "گفتمان تعهد اجتماعی و روشنفكران ایران"، از رسول ملكی راد، "مقدس نماها از گذشته تاكنون"، از محمدرضا ملكیان و ...، مطالب تشکیل دهندۀ شمارۀ شصت و دوم چشم انداز ایران می باشد.




 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به jaras-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به jaras@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته