-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ تیر ۴, جمعه

Latest news from Jaras for 06/25/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



جـــرس: با گذشت یک ماه از صدور قطعنامه تشدید تحریم های جمهوری اسلامی و یک هفته پس از تحریم های اتخاذ شده توسط اتحادیه اروپا و دولت آمریکا علیه صنایع و شرکت های نفتی ایران و همچنین سپاه پاسداران، امروز مجلس سنای آمريکا، با اجماع کامل، لايحه تحريم شرکت‌های مرتبط با صنايع انرژی ايران یا مرتبط با سپاه را مورد تصویب قرار داد.


اين طرح پس از تصویب در مجلس سنا، برای بررسی به مجلس نمايندگان (کنگره) ارسال شده تا در صورت تصويب در این مجلس، برای تبديل آن به قانون به امضای رييس جمهوری آمريکا برسد.


به گزارش رویترز، طرح مصوب مجلس سنای آمریکا، سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز، صادرات بنزين و فرآورده های نفتی به ایران و شرکت های مرتبط با سپاه را مورد هدف قرار داده و شرکت ها و موسساتی که بر خلاف آن عمل کنند، با قطع رابطه با بازار آمريکا روبرو خواهند شد.


این طرح در تلاش است هزينه های صنايع انرژی ايران را بالا برده تا فشارها بر جمهوری اسلامی برای تعقيب برنامه اتمی آن کشور افزايش یابد.


لازم به ذکر است کنگره و سنای آمریکا پيشتر طرحهایی را برای تشدید تحریم های ایران تصويب کرده بودند که این دو طرح سرانجام از سوی یک کمیته مشترک از سنا و کنگره، به صورت طرح واحدی درآمد و اکنون که طرح تلفیقی این دو نهاد قانونگذاری، در سنای آمریکا به تصویب رسیده، مجلس نمایندگان نیز باید آن را از تصویب بگذارند.


گفتنی است دو هفته پس از تصویب قطعنامه ١۹٢۹ شورای امنیت و افزایش تحريم های ايران، وزارت خزانه داری آمريکا اعمال تحريم های سازمان ملل را اجرا کرده و فهرستی از شرکت های مرتبط با صنايع بيمه، کشتيرانی و سپاه پاسداران تهيه کرده و در فهرست سياه قرار داده بود.


طرح سنای آمریکا دامنه مقررات تحريمی و تنبيه قانون تحريم های ايران را افزايش داده و فشارها بر شرکت های مرتبط با صنايع انرژی ايران را بيشتر می کند.

اين طرح همچنين بانک هايی که ارتباط مالی با موسسات مالی مرتبط با سپاه و برنامه هسته ای جمهوری اسلامی دارند را، از هرگونه ادامه همکاری ممنوع می کند و شرکت های خارجی که هرگونه فناوری سانسور، فيلترينگ و مقابله با جريان آزاد اطلاعات را به جمهوری اسلامی داده باشند را، از ارتباط و قرارداد و خريد از بازار آمريکا ممنوع می کند.


همچنين چارچوبی قانونی به ايالت های آمريکا و دولت های محلی داده می شود تا هرگونه شريک تجاری و سرمايه گذار در صنايع انرژی ايران را مورد تعقيب قانونی قرار دهند.


هفته گذشته آمريکا نيروی هوايی سپاه و فرماندهی موشکی آن نهاد را به دليل نقش آنها در توسعه برنامه موشک های بالستيک مورد تحريم قرار داده و شرکت مهندسی نفت و گاز سپانير و شرکت راه ساحل، وابسته به قرار گاه خاتم الانبيا را نیز مشمول تحریم کرده است، بعلاوه محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران، محمدرضا نقدی، فرمانده بسيج، و احمد وحیدی، وزیر دفاع، در فهرست افراد مورد تحريم دولت آمریکا قرار گرفته اند.


رئیس دولت ایران قطعنامه اخير شورای امنيت را "مضحک"، "بی ارزش و بی تاثير" خوانده و با اعلام ورود به مرحلۀ بیست درصد غنای اورانیوم، به فعاليت های اتمی ادامه می دهد.


غرب به فعاليت های هسته ای جمهوری اسلامی به دیده شک نگریسته، ولی مقامات تهران فعاليت های اتمی را برای توليد برق و "صلح آمیز" اعلام داشته اند.


 


سید ابراهیم نبوی
  کیهان موسوی را مقصر کشتار خواند  

کیهان موسوی را مسوول خون ها معرفی کرد

 

همزمان با اعلام خبر حضور میرحسین موسوی، زهرا رهنورد به همراه تمامی اعضا و رؤسای ستادهای وی در برابر مجلس، جوسازی رسانه های جناح راست و در راس آنها کیهان برای برخورد با مهندس میرحسین موسوی بالا گرفت تا جایی که کیهان موسوی رامسئول درگیری های اخیر معرفی کرد و در تیتر اول خود با عنوان موج خونخواهی مردم از میرحسین موسوی، "ده ها كشته و زخمی، تخریب گسترده اموال عمومی، آتش سوزی های وسیع و صدها مورد تخریب خودروهای مردم" را "حاصل دو هفته قانون گریزی و خودخواهی میرحسین موسوی" دانست.

 

کیهان ضمن آنکه مسئولیت شهادت شرکت کنندگان در تظاهرات چند روزه اخیررا متوجه موسوی دانسته و "نقاب زدگان سبزپوش" رابه "قمه کشی و قداره بندی" متهم کرده، خبر از کشته شدن تعداد زیادی ازمردم داده است. این نشریه همچنین خبر از ارسال "بیش از 2 هزار شكایت مردمی از طرف خانواده های كشتگان و مصدومان به مراجع ذی ربط " داده و نوشته است: "موسوی چه بخواهد و چه نخواهد مسئولیت مستقیم این جنایت ها از جمله كشته شدن حدود 20 شهروند بی گناه، صدها زخمی، 200 مورد آتش سوزی بانك، 200 مورد تخریب خودروی مردم و 300 مورد تخریب اموال عمومی با اوست."

 

احمد توكلی نیز اظهار داشت: "بنده فكر می‌كردم لااقل پس از آشكار شدن بهره‌برداری دشمنان خارجی از حركت اعتراضی میرحسین موسوی و جمعی از مردم، آقای مهندس مرز حفظ استقلال سیاسی را پاس می‌دارد و به مسیر قانونی اعتراض بسنده می‌كند؛ ولی با بیانیه‌های پیاپی، به ویژه بعد از خطبه‌های روز جمعه اخیر، به نظر می‌رسد ایشان قصد دارند خودزنی را تا حد خودكشی ادامه دهند." وی البته این را نیز گفت که"حتی اگر حق با موسوی هم می‌بود حالا جای كوتاه آمدن بود." محمد نبی حبیبی، دبیر كل حزب موتلفه اسلامی هم به وی نصیحت کرد: "به اردوگاه مردم و قانون برگردند و پیش از این برای دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب خوراك تهیه نكنند."

 

زمینه سازی های قضایی شاهرودی

 

همزمان با این سخنان هاشمی شاهرودی، رئیس قوه قضائیه هم با "بی نظیر خواندن" انتخابات دهم ریاست جمهوری، "بیانیه هایی را که نباید صادر می شد" باعث اتفاقاتی خواند که در کشور روی داده است. وی گفت: "برخی اطلاعیه هایی كه نباید صادر  میشد سبب شد دشمنان سوء استفاده كنند." محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه هم "از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و سیاسیونی كه به خطا می‌روند، خواست قدر این موقعیت را بدانند، خود را باطل نكنند و هزینه روی دست ملت نگذارند، زیرا ملت و نظام جمهوری اسلامی بزودی و با قدرت، چشم فتنه را بیرون خواهد آورد."   مردم در بهارستان: مرگ بر دیکتاتور  

اعتراض مردمی به کودتای انتخاباتی در میدان بهارستان تهران، شکل گرفت و دهها هزار نفر از تهرانی ها در مقابل مجسمه مدرس و ساختمان مجلس، فریاد زدند: "موسوی، موسوی، حمایتت می کنیم " و"مرگ بر دیکتاتور". از ساعت 2 بعد از ظهر، در میدان بهارستان نیروهای امنیتی مستقر شدند. این مامورین اغلب از نیروهای ضد شورش پلیس بودند و نیروهای بسیجی و سپاهی در میان آنها دیده نمی شد. لباس شخصی ها که تحت حمایت پلیس عمل می کردند، با خشونتی بسیار زیاد به زنان و دختران حمله کردند و آنها را با کابل، شیلنگ و باتوم پلاستیکی مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند. در میدان بهارستان تعداد نیروهای موتور سوار نیز بسیار زیاد بود. صد ها موتور سوار با موتوسیکلت های تریل خود را به جمعیت می کوبیدند و صفوف آنها را به هم می ریختند.

 

در همین حال ایستگاه مترو بهارستان، اتوبوس های شرکت واحد و مسیر خیابان جمهوری از چهار راه مخبرالدوله مسدود شده بود. شاهدان گفتند که دختر جوانی در میدان بهارستان از ناحیه سر مورد اصابت تیر قرار گرفته و به شهادت رسید. گزارش های غیر رسمی حکایت از آن دارد که تعداد بازداشتی های دیروز در میدان بهارستان بیش از هزار نفر بوده است. با فشار ماموران تمام مغازه های میدان بهارستان و خیابان جمهوری و خیابان مصطفی خمینی تعطیل شد. سرانجام بر اثر فشار مامورین، تظاهر کنندگان که با شعار" الله اکبر"،" موسوی موسوی، حمایتت می کنیم"، "مرگ بر دیکتاتور" و... می کوشیدند از میدان دورنشوند، به سمت شمال خیابان سعدی حرکت کردند.

 

راهپیمایان به محوطه مقابل مجلس رفتند و با دادن شعار خواستار حضور نمایندگان مجلس در میان خود شدند. تظاهر کنندگان حدود ساعت 7 با عبور از پل به سمت میدان سپاه، میدان عشرت آباد سابق رفتند. آنان سپس در میدان سپاه و شهدا توقف کردند و با وجود فشار نیروهای امنیتی و نظامی، برای مدتی شعار دادند. در این حین نیروهای کودتا ضمن تیر اندازی با کلت کمری و کلاشینکف، به متفرق کردن مردم پرداختند و موتورسوارها نیز مجددا خود را به صف مردمان می کوبیدند تا مانع از ادامه حرکت آنان شوند.

 

تمدید مهلت رسیدگی به شکایات انتخاباتی

 

رهبر جمهوری اسلامی با درخواست شورای نگهبان برای تمدید مهلت رسیدگی به شکایات انتخاباتی موافقت کرد. شورای نگهبان در نامه‌ای به آیت‌الله خامنه‌ای درخواست کرده است به منظور " اتقان بیشتر و رفع هر گونه ابهام محتمل" نتایج نهایی انتخابات پنج روز دیگر تمدید شود. سخنگوی این شورا هفته گذشته، زمان اعلام نظر نهایی در رابطه با شکایات نامزدها را چهارشنبه چهارم تیر تعیین کرده بود. عباسعلی کدخدایی، روز دوشنبه به تلویزون دولتی ایران گفت: " تخلف عمده‌ای در انتخابات صورت نگرفته و شاید بهتر است بگویم هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته‌است." این در حالی است که شورای نگهبان روز یکشنبه اعلام کرده بود تعداد آرای شمرده شده در ۵۰ شهر بیش از تعداد آرای واقعی شرکت‌کنندگان در انتخابات بوده‌است و احتمال مغایرت در سه میلیون رای شمرده شده وجود دارد.

 

انصراف رضایی از پیگیری شکایت انتخاباتی

 

محسن رضایی، نامزد ریاست جمهوری از پیگیری شکایت خود درباره تخلفات انتخاباتی منصرف شد. آقای رضایی در نامه‌ای به شورای نگهبان " وضعیت سیاسی - امنیتی و اجتماعی" کشور را در شرایط فعلی مهمتر از نتایج انتخابات دانست. در این نامه آمده است: " وظیفه می‏دانم خود و دیگران را به کنترل وضعیت فعلی ترغیب کنم."

 

اوباما خشونت‌های اخیر ایران را محکوم کرد

 

باراك اوباما، " خشونت دولت ايران در سركوب تظاهرات مسالمت‌آميز معترضان" را محکوم کرد. وی تاکید کرد: "آمریکا و جامعه جهانی از خشونت علیه معترضان در ایران وحشت زده و منزجر شده‌اند." رئیس جمهور آمریکا با اشاره به تصاویری که از ایران و از طریق تلفن های همراه مردم مخابره شده است، گفت: " ما زنان شجاعی را دیدیم که در برابر تهدیدها مقاومت کرده‌اند، و تصویر آزاردهنده زنی را دیده‌ایم که در خیابان تا حد مرگ خونریزی کرد." وی در پاسخ به خبرنگاری درباره دیدن تصویر ويدئویى كشته شدن ندا آقا سلطانى، گفت :" با ديدن اين تصاوير قلبم شكست."

 

آیت‌الله خامنه‌ای: کوتاه نمی‌آییم

 

آیت‌الله خامنه‌ای گفت که حکومت ایران در برابر اعتراضات کوتاه نمی‌آید. به گزارش صداوسیما، رهبر جمهوری اسلامی این مطلب را امروز در دیدار با چند تن از نمایندگان مجلس ابراز کرد. وی در این دیدار افزود که وی در مورد انتخابات اخیر " بر اجرای قانون پافشاری کرده و خواهد کرد" و "هم نظام و هم مردم زیر فشار کوتاه نخواهند آمد." وی از نمایندگان مجلس خواست تا با دولت احمدی‌نژاد همکاری کنند، با آن مهربان باشند و به این دولت سخت نگیرند.

 

ایران الگوی جهان است

 

به گزارش شبکه خبر صداوسیمای جمهوری اسلامی، محموداحمدی‌نژاد نیز امروز با نمایندگان مجلس شورا دیدار کرد. وی در این دیدار انتخابات ۲۲ خرداد را " نقطه عطف بسیار بلند در تاریخ بشریت" نامید و گفت که " شکل و روش و نتایج انتخابات ۲۲ خرداد، لیبرال‌دموکراسی آمریکا را که از آن به عنوان ابزار سلطه استفاده می‌شد درهم شکست و امروز شیوه حکومتداری ایران اسلامی به عنوان الگو در جهان مطرح شده‌است."

 

کروبی: "حامیان احمدی‌نژاد مروج اسلام طالبانی‌اند"

 

‌مهدی کروبی با ارسال نامه‌ای به رئیس صدا و سیما به " انعکاس وارونه اتفاقات اخیر در رسانه ملی" اعتراض کرد. وی از ضرغامی خواست رویکرد صدا و سیما را در چگونگی انعکاس اعتراضات مردم اصلاح کند و مردم را برای کسب اطلاعات و اخبار به سمت رسانه‌های خارجی سوق ندهد. مهدی کروبی در این نامه حامیان دولت محمود احمدی‌نژاد را " مروج اسلام تحجر و اسلام طالبانی" نامید و ادامه داد: " مردم به نتیجه انتخاباتی معترضند که در یک فرایند مهندسی شده و تقلب‌های فراوان، فردی را به عنوان رئیس‌جمهور آینده اعلام کرده‌است که بتواند مجری تفکر متحجرانه باشد." آقای کروبی ادامه داد: " آیا نسبت دادن آتش‌سوزی‌ها و آتش زدن مساجد و تخریب اموال ملت که حسب اطلاعات واصله غالباً از سوی لباس‌شخصی‌هاست جزو رسالت رسانه ملی است؟ آیا مردمی که الله‌اکبرهای شبانه سر می‌دهند مسجد آتش می‌زنند؟"

 

بازداشت ۱۱۵۰ تن در ناآرامی‌های اخیر

 

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران روز چهارشنبه سوم تیر فهرستی شامل 1150 تن از بازداشت‌شدگان و تعدادی از جان‌باختگان ناآرامی‌های اخیر را منتشر کرد. این فهرست در برگیرنده ۲۴۰ بازداشتی است که ۲۹ نفر از آن‌ها پس از بازداشت آزاد شده‌اند. اسامی ۱۰۲ نفر از شخصیت‌های سیاسی، ۲۳ روزنامه‌نگار، ۷۹ دانشجو و ۷ استاد دانشگاه و چهار نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر در این لیست دیده می‌شد. کمپین حقوق بشر تاکید کرده‌است که این فهرست کامل نیست و تنها شامل نام افرادی است که شناسایی شده‌اند. بر پایه اطلاعات رسیده به این کمپین، بسیاری از این افراد بازداشت شده توسط مأموران لباس شخصی در منازل یا محل کار خود بازداشت شده‌اند. ارون رادز، سخنگوی کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران گفت: " در حقیقت بازداشتی‌ها در وضعیت بی‌ارتباط با دنیای خارج نگهداری می‌شوند که احتمالاً با شکنجه برای اخذ اعترافات اجباری‌ای همراه خواهد بود که ادعای مقامات را در مورد این اعتراضات ثابت کند."

 

مخملباف: برای شهدا شام غریبان برگزار کنیم

 

محسن مخملباف با نگارش نامه ای از کلیه ایرانیان ساکن داخل و خارج کشور خواست برای شهیدان حوادث چند روز اخیر ایران "شام غریبان" برگزار کنند و شهدای آزادی ایران  را تنها نگذارند. در نامه مخملباف آمده است: " حتی نگذاشتند پدر ندا گریه کند. حتی نگذاشتند مادر ندا داغی را که بر دل داشت بگرید. نه اینکه نگذاشتند رای هایمان را بشماریم، که حتی نگذاشتند شهدایمان را بشماریم. ما که تاریخ مان تاریخ عزاست، به نام قانون از عزاداری منع شدیم." وی نوشت: " برای همدردی با خانواده شهداء، از کلیه ایرانیان سراسر جهان می خواهیم تا جمعه شب، هنگام غروب آفتاب، در سراسر جهان، در خیابان ها، در مساجد، در کلیساها، در معابد، در جلوی سفارتخانه های ایران، و در ایران در پشت بام ها با روشن کردن شمع به شام غریبان شهدای آزادی ایران بنشینیم." وی از هر ایرانی خواست جمعه شب در غروب آفتاب برای شهدای آزادی یک شمع روشن کند.

 

حل مشکل را به مجمع تشخیص بسپارید  

عبدالله نوری روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای نسبت به تقلب در انتخابات، فضای امنیتی حاکم بر کشور، کشتار، ضرب و شتم و دستگیری گسترده مردم و چهره های سیاسی- اجتماعی اعتراض کرد. نوری در این بیانیه، انتخابات اخیر را  "تاراج سرمایه عظیم اعتماد ملت" توصیف کرد و گفت: "هرچند در طول سالیان گذشته با نگرانی عمیق، ویرانی بسیاری از دستاوردهای اسلام و انقلاب را شاهد بودم" انتخابات را امید مردم "برای پاسداری از همین  آزادی حداقلی" در شرای فعلی توصیف اما تاکید کرد که "امروز بسیاری از رأی دهندگان احساس می‌کنند همان رأی هم نادیده گرفته شده است و فریبی به بهای از بین رفتن آبرو و صداقت حکومت، خورده‌اند."

 

وی در این بیانیه در مقابل ادعای اخیر رهبر که گفت حاضر به پذیرش ابطال انتخابات نیست و آن را بدعت می داند، واکنش نشان داده  و تاکید کرد: "ابطال انتخابات یک روال سابقه‌دار بوده و به هیچ عنوان بدعت نیست." نوری اعلام کرد که "چنانچه شورای نگهبان هم نظر قطعی خود را مبنی بر صحت انتخابات صادر نماید، رهبر می‌تواند به عنوان معضل پیش آمده از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام دستور اقدام دهد." اولین وزیر کشور خاتمی با اشاره به اینکه "در انتخابات ریاست جمهوری 4 سال قبل هم برخی از کاندیداها مدعی تقلب و تخلف گسترده بودند" افزود که "در این انتخابات افزون بر سه کاندیدا، عدهء کثیری از مردم نتیجه انتخابات را نپذیرفته‌اند، چنانچه این باور اصلاح نشود و اعتماد جمهور مردم جلب نگردد بازنده اصلی نظام است."

 

عبدالله نوری در بیانیه خود پرسید: "حکومت که خود را اکثریت می‌داند از چه بیمناک است؟ حاکمیت که همه امکانات مادی و نظامی و انتظامی و اطلاعاتی و تبلیغاتی را در اختیار دارد و معتقد است منتقدان و معترضان اقلیتی بیش نیستند." وی با خانواده‌های قربانیان، مجروحان و آسیب دیدگان حوادث اخیر اظهار همدردی کرد. عبدالله نوری به "همه عوامل و عناصر دخیل در این التهابات " تذکر داد که "این رفتارها باعث سرعت بخشیدن به زوال حکومت می گردد."

 

فضای دانشگاه ها امنیتی شده است  

همزمان با ادامه اعتراض های مردمی به کودتای انتخاباتی، دانشگاهیان همچنان در شدیدترین شرایط امنیتی، به سر می برند و سرکوب دانشجویان ادامه یافت. بازداشت دانشجویان در تهران، شیراز، مازندران و سایر شهرها کماکان ادامه یافت. از سوم تیرماه، علي وفقي عضو سابق شوراي مركزي تحكيم و از اعضاي ستاد دانشجويي ميرحسين موسوي به همراه حمزه غالبي رييس ستاد جوانان ميرحسين موسوي بازداشت شدند. خبرنامه امیر کبیر از ناپدید شدن سجاد بازوند، دانشجوی تربیت معلم خبر داد؛ در حالی که مجید دری، دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه علامه هم در منزل مسکونی اش در تهران بازداشت شد.

 

در شیراز دو دانشجوی دختر به نام های مرجان فیاضی و سوگند علیخواه دستگیر شدند. دانشگاه مازندران همچنان ملتهب است. اشکان ذهابیان از دانشجویان دانشگاه فردوسی توسط نیروهای انصار و لباس شخصی ها به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت. با این حال، اعتراضات دانشجویی به نتیجه انتخابات ادامه یافت. دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان برای چندمین روز متوالی تجمعی اعتراضی برپا کردند. دانشجویان بجای سر دادن شعار، شمع بدست گرفتند تا سوگواری خود را درکشته شدن اعتراضات اخیر نشان دهند. در تجمع دانشجویان سیستان، بیانیه اخیر میر حسین موسوی قرائت شد و دانشجویان با خواندن سرود "یار دبستانی" به تجمع اعتراضی خود پایان دادند.

 

پیام جون بائز به مردم ایران

 

جون بائز، خواننده آزاده موسیقی جهان و یکی از فعالان صلح و آزادی های مدنی، ضمن خواندن ترانه ای برای جنبش سبز، پیامی برای مردم ایران منتشر کرد. در این پیام آمده است: " جهان با دیدن شما به قدرت رفتار غیر خشونت آمیز پی برد. زمانی که با آرامش در مقابل ترس نشسته بودبد، ما صدای غرش شما را از میان سکوتتان شنیدیم و آن را در چشمانتان دیدیم. شجاعت شما ما را تحت تاثیر قرار داده است و فداکاری تان الهامبخش مان است.من از اینکه زنده ام تا شاهد این جنبش باشم، احساس خوشبختی می کنم. دعا ها, عشق و حمایتم را بسویتان می فرستم. جون بائز." این پیام در وب سایت شخصی وی نیز منتشر شد.

 


 


نازنین

 

دیشب که تا صبح بر بالین پدر رنجور و ناخوشم بودم تنها یک چیز قلب مرا می فشرد: کینه  از نظام جمهوری اسلامی ایران. پدر من از سال 58 تا64 بیشتر از 73 ماه از عمر و جوونی خودشو تو جبهه های جنگی صرف کرد ... پدر من و صدها نفر مانند او با تمام وجود و توان حاضر شدند با حداقل امکانات در آن صحراهای سوزان  و بی آب و علف با دشمن بجنگند. پدرم قبل از اینکه بیماریش اوج بگیرد و از رمق حرف زدن بیوتد دائم بر یک نکته تاکید داشت: سران حکومت در طول جنگ به ارتشی ها نه امکاناتی میدادند نه تفنگی و نه حتی جیره غذایی.هر چه بود فقط برای سپاه بود و سپاه و سپاه.

 

 پدر تعریف میکرد:" تیرماه سال61 بعد از آزاد سازی خرمشهر وقتی در ذل آفتاب از تشنگی له له میزدیم یکی از سربازام اومد گفت که چند کامبون یخ وارد پادگان سپاه شد که کمتر از 100 متر با مقر لشکر 21 حمزه که ما بودیم فاصله داشت.یکی از گروهبانها رو فرستادم پیش فرمانده پادگان سپاه که بگوید مسلمان ما هم لشگر اسلامیم و تشنه! اما پاسخ آورد که این یخ ها فقط برای سپاهیان دلاور است نه شما حقوق بگیرای طاغوت!!!!! پدر می گفت:  وقتی دیدم اینگونه گستاخند با 5 سرباز مسلح راه افتادیم رو به پایگاه آنها و در شرایطی که نزدیک بود  به اون فرمانده حمله کنم ،یه جیپ رسید که گویا میرحسین موسوی و رضایی و.. بودند و وقتی مارو در آن وضعیت و عصبانی در آنجا دیدند دستور دادند که یک کامیون یخ به ارتشیها داده شود.اما امروز پس از 25 سال پدر من دهها یادگار از آن جبهه ها بر تن دارد. ترکش خورده؛ موج انفجار اورا گرفته  وبعد از 18 سال مشخص شد که جانبازشیمیایی  هم هست.اما شاید باورنکردنی نباشد که نه ارتش، نه بنیاد مثلا جانبازان  حتی از تامین داروهای او نیز اظهار عجز میکنند و او مانده و تن رنجورش و خانواده ای که اورا می پرستد اما از نظام ...

یعنی واقعا خدا به گریه ها و نفرین های نیمه شبهای من و مادر پیرم ناشنواست؟ خدایا داد مارا از این ستمکاران بستان 

 

ديدگاه هاي وارده در یادداشت ها لزوما ديدگاه جرس نیست

 

 


 


جرس: شیوا نظر آهاری سال گذشته، روز پدر را در بند 209 اوین زندانی بود و توانست با مداد و کاغذی که بازجو در اختیارش گذاشته بود نامه‌ای خطاب به پدرش بنویسد. وقتی چند ماه بعد به طور موقت از زندان آزاد شد، این نامه را که از زندان با خودش بیرون آورده بود، به پدرش داد. این نامه به مناسبت فرا رسیدن روز پدر و در شرایطی منتشر می‌شود وی باز هم در بازداشت به سر می‌برد.


به گزارش "تا آزادی روزنامه نگاران زندانی" شیوا نظرآهاری، عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر، ۲۴ خرداد سال گذشته بازداشت شد و پس از ۱۰۰ روز، اول مهرماه با تودیع وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.


وی برای دومین بار در سال گذشته، ۲۹ آذر ماه بازداشت شد و از آن تاریخ در زندان اوین به سر می‌برد.


متن کامل نامه وی به پدرش به این شرح است:


روز مادر که نبودم تا دستان مادرم را بوسه زنم و اینک در روز تو هم نیستم پدر.

 

یک روز در تمام طول سال برای تو پدر!... گریه کن! اشکهای‌ات تمام غم‌های این روزگار را با خود خواهد برد! گریه کن بی‌قرارم باش....بگذار گریه هایت در حجم تنهایی های من فرو بریزد و غوطه ور کند در میان تمام جرم های ناکرده ام.

 

گریه کن پدر! دردها را بیرون بریز حق داری. آخر چند ماه است که می دانی من نخوابیده ام در اتاق کناری.

 

چند ماه است که بی خبری از سرنوشت دردانه دخترت حالا نوبت توست و من نیستم دوباره... اما بگذار بگویم پدر در میان تمام این مقاومت ها هنوز دستهایم دستهای تو را کم دارد.هنوز شانه هایم شانه هایت را می خواهد پدر.هرچند که بزرگ شده باشم هرچند حالا در زندانی به نام اوین مشق مقاومت کنم.هرچند محکم شده باشم اما هنوز هم وقتی نیستی شانه هایم انگار چیزی کم دارد.

 

پدر هنوز وقتی از خیابان رد می شوم دستهایم دستهای تو را طلب می کند تا نکند که ناگهان ماشینی برزمین‌ام زند.

 

تو نیستی پدر تا تکیه کنم برتو! تو نیستی تا دستم را بگیری و من دستم را هر روز صبح به دیوار می گریم و به اراده ام تکیه می زنم .


تو یادم دادی که نشکنم، تو ایستادگی را در حرف ها و قصه هایت برایم معنا کردی. تو گفتی پدر که ظلم رفتنی است و آنچه می ماند حدیث آدم های خوب است.

 

من نخواستم که اینجا باشم، تو یادم دادی پدر و حالا من هر روز کلامت را مرور می کنم تا نکند اینهمه تنهایی و سکوت از پا درم بیاورد.

 

گریه کن پدر نه برای من برای سرزمینی که بهترین فرزندانش را روانه زندان می کند اما استوار بمان پدر شانه های من ستبری شانه هایت را می خواهد مبادا کمرت خم شود که آنوقت چیزی ندارم تا بر آن تکیه کنم.استوار بمان پدر.

 


 


 



 


یلدا آراسته
سازمان بسیج دانشجویی نهادی است که  در دانشگاه ها بنا شد.این تشکل در نهایت زیر نظر سپاه پاسداران ایران فعالیت می کند. اهداف و نحوه عضو گیری آن هم توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی مشخص شده است. هسته اولیه این نهاد را باید دانشجویان تشکیل بدهند و در این سالها این نهاد تنها پذیرای دانشجویانی بوده است که تعلق فکری و سیاسی اشان معطوف به گروه های تندرو بوده است و دیگر دانشجویان نتوانستند در این نهاد پایگاهی برای خود بیابند

پس ازحوادث بعد از انتخابات در سال گذشته بسیج دانشجویی نیز همصدا با نهاد های دیگری مانند سپاه پاسداران و غیره در جریان مبارزه با مردم معترض اقدامات زیادی انجام دادند.

معترضان بسیجی

شاید بتوان یکی از محورهای اصلی تمام تجمعات و بیانیه های تند برعلیه میر حسین موسوی و مهدی کروبی رابسیج دانشجویی دانست.

این نهاد در یک سال گذشته بیش از هر زمان دیگری بر تندروی های خود اصرار داشته است و تجمعات زیادی برگزار کرده و نامه های اعتراض آمیز بسیاری نوشته است.

سازمان های بسیج دانشجویی تجمع های بسیاری را در این یکسال برگزار و هدایت کردند. در روزهای نخست پس از اعلام نتایج  خبرگزاری فارس، خبر تجمع دانشجویان بسیجی مقابل سفارت انگلستان را منتشر کرد.

این تجمع نا آرامی هایی را به وجود آورد و به دنبال آن سفارت خانه این کشور در تهران تعطیل شد.

تجمع می کنیم پس هستیم

 این گردهم آیی مقابل سفارت خانه هر کشور دیگری نیز که کلامی در خصوص اتفاقات ایران اظهار نظر کرده بود اتفاق افتاد. اما کار این تجمع ها تنها به سفارت خانه های کشورهای خارجی ختم نشد.

این نهاد که عدم دستگیری میر حسین موسوی ، مهدی کروبی و محمد خاتمی را بی کفایتی و سهل انگاری قوه قضائیه می دانست در مقابل این نهاد نیز تجمعی برگزار کرد.

پس از حوادث روز عاشورا بسیج دانشجویی در مقابل قوه قضائیه تجمع کرد و خواستار دستگیری هر چه سریعتر باصطلاح "سران فتنه" شد.هر چند عده ای از آنها در شعارهای تند خود خواستار اعدام این سران نیز بودند.

این تجمع با تصویب قطعنامه ای علیه آنان به پایان رسید و خبر آن نیز به شکل وسیعی توسط رسانه ها در ایران پوشش داده شد.

در حالی که سازمان تحکیم وحدت که آن هم یک تشکل سیاسی دانشجویی است برای برگزاری کمتر مراسمی موفق به دریافت مجوز می شود، سازمان بسیج دانشجویی نگرانی از بابت این قوانین ندارد.

دانشجویان این نهاد از اصلی ترین شرکت کنندگان در تجمع مقابل مجلس بودند و توهینآنها به مجلس شورای اسلامی در کارنامه این سازمان تبدیل به نقطه ای سیاه نشد.

این نهاد همچنین تجمع های مختلفی در دانشگاه های مختلف در اعتراض به بد حجابی برگزارکرد.

نامه ای به رئیس قوه قضائیه

علاوه بر این تجمع ها سازمان بسیج دانشجویی نامه نگاری هایی نیز به مقام های حکومتی ایران انجام داد.

در سالگرد انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری این نهاد نامه ای شدید الحن به رئیس قوه قضائیه نوشت و خواستار این شد که با جدیت بیشتری به مجازات "عاملان فتنه" بپردازند.

آنها در نامه خود از رئیس قوه قضائیه گلایه کردند که با وجود دستور مستقیم رهبر ایران برای برخورد با "فتنه گران" این نهاد هنوز وظایف خود را انجام نداده است. آنها همچنین در این نامه از حادثه کوی دانشگاه نیز نام بردند و آن را اتفاقی دانستند که جریان مخالف از آن سوء استفاده کرده است.

انتقادات این نهاد به لاریجانی آنقدر زیاد بود که وی یکبار در دیدار با جمعی از دانشجویان بسیجی خواستار این شد که آنها "محدودیت های این قوه" را در نظر بگیرند.

حمایت از توهین به نوه امام

از سوی دیگر بعد از روز 14 خرداد که عده ای با شعارهای خود اجازه ندادند که سید حسن خمینی در سالگرد فوت پدربزرگش سخن بگوید، این سازمان نیز در نامه ای سرگشاده به این اتفاق واکنش نشان داد و آن را تائید کرد.

در نامه سازمان بسیج دانشجویی که در خبر گزاری فارس نیز منتشر شد، شعارهای عده ای علیه سید حسن خمینی از سر دلسوزی و خیر خواهی خوانده شد.

آنها در نامه خود سید حسن خمینی را متهم به همراهی با "جریان فتنه" کردند و از حضور سید حسن خمینی در مراسم عروسی پسر میردامادی همراه با میر حسین موسوی و مهدی کروبی انتقاد کردند.

دراین نامه که خود توهین نامه ای دیگر برای سید حسن خمینی بود به وضوح از آنچه در روز 14 خرداد رخ داده بود حمایت شده بود.

بسیج دانشجویی دیگر خود را چنان متولی نظام می داند که کار را از تجمعات به تذکر دادن ریئس قوه قضائیه، زیر سوال بردن رئیس قوه مجریه و نصیحت کردن نوه بنیان گذار انقلاب اسلامی رسانده است.

نامه به مراجع تقلید

اما این نهاد بر خود نیز واجب دید که مراتب اعتراض خود را نسبت به عملکرد مراجع تقلید قم نیز در نامه ای سرگشاده اعلام کند.

آنها در نامه خود از مراجع به خاطر حمایتشان از سید حسن خمینی گلایه کردند و انگشت اتهام خود را به سوی مراجع گرفتند که چرا پیش از این از سید حسن خمینی به خاطر حضورش در منزل شهدای بعد از انتخابات سوال نکرده اند .

دراین نامه حوادث بعد از انتخابات "فتنه 88 " نام گرفته شده است و از علمای قم به خاطر محکوم نکردن آن شکایت کرده اند . نامه به مراجع قم حاوی راهکار هایی برای آنها نیز بود که برایشان مشخص می کرد با در پیش گرفتن چه رفتاری است که می توانند راه آیت الله خمینی را ادامه دهند. این نامه گستاخانه را آیت الله مهدوی کنی پاسخ گفت.

آیت الله مهدوی کنی  در جلسه شورای دانشگاه امام صادق نسبت به این نامه اعتراض کرد و آن را افراطی دانست.

او اینگونه نامه پراکنی ها را توهین به مراجع دانست و گفت : " جوانان باید حریم مرجعیت را حفظ کرده و شؤون و حدود بزرگان را رعایت کنند."

زود دیر شد

اما به نظر می رسد که این تذکر دیر هنگام باشد. سازمان بسیج دانشجویی که حالا تشکلی است از دانشجویانی که حتی نمی توانند در محیط تحصیلی تفکری دیگر را تاب بیاورند و به خاطر اختیارات زیادی که به دست آورده اند حضورشان حتی در دانشگاه ها باعث وحشت دیگر دانشجویان است،متولی نظام شده اند .

هنگامی که در مقابل قوه قضائیه تجمع کردند و به راحتی توانستند با افراطی ترین شعارها و القاب مهدی کروبی و میر حسین موسوی و محمد خاتمی را که هر یک سالها در ایران سمت های اجرایی مهمی برعهده داشتند،خطاب قرار بدهند و خواستار اعدام آنها باشند، کسی به این همه افراط آنها معترض نشد.

خبرگزاری های نزدیک به دولت به تجمعات آنها بال و پر داد. دیری نگذشت که ریاست مهمترین قوا در کشور، مجلس و قوه قضائیه آماج حمله های این گروه افراطی قرار گرفت .

بسیار دیر است که به این گروه تذکری داده شود وقتی که آنها فعلا به جز "مقام معظم رهبری" و "محمود احمدی نژاد" خط قرمزی برای خود قائل نیستند.


 


طراح : محمدرضا آل خمیس

 


جـــرس: محمود احمدی نژاد ضمن "مضحک" خواندن قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل علیه برنامه هسته ای جمهوری اسلامی و استقبال از آن، اظهار عقیده کرد "آنها با صدور قطعنامه حركت خود را انجام دادند و الان نوبت ما است که به گونه ای با آنها گفتگو کنیم که از عمل خود پشیمان شوند و از این غلط ها نکنند."


وی تاکید کرد که هفته آینده شرایط جمهوری اسلامی برای گفتگوی هسته ای با غرب اعلام خواهد شد.


به گزارش مهر، احمدی نژاد امروز پنجشنبه، سوم تیر ۱۳۸۹ در همایش ائمه جماعات و فعالان مساجد که در آستانه اعتکاف در تالار وزارت کشور برگزار شد، به صادر کنندگان قطعنامه علیه جمهوری اسلامی حمله و خاطرنشان کرد "ما از صدور این قطعنامه ها خوشحالیم چرا که جمهوری اسلامی برای تغییر نظام جهانی و رسیدن به دنیای عادلانه اندیشه ها و نقشه ها در سر دارد و معتقدیم شورای امنیت سازمان ملل متحد بر محور استکبار می چرخد، ناعادلانه تصمیم می گیرد و شورایی استکباری است و باید تغییر کند".


وی با "خنده دار" دانستن قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل علیه برنامه هسته ای ایران گفت: "جمهوری اسلامی ایران با منطق خود به گونه ای با آنها گفتگو می کند که از کرده خود پشیمان شوند".


رئیس دولت با تاکید بر اینکه سفرش به چین بویژه بعد از صدور قطعنامه شورای امنیت علیه ایران لازم بود، به بانیان صدور قطعنامه علیه ایران اشاره کرد و گفت: "با این افکار کوتاه و فکرهای پست چماق بلند می‌کنند و ما اطمینان می‌دهیم با یک نگاه چماق‌ها و خودشان منهدم می شوند."


محمود احمدی نژاد همچنین به صحبت های کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و دیگر مقامات غربی که پس از وضع تحریم های جدید علیه ایران از این کشور خواسته بودند که برای حل و فصل بحران هسته ای خود با غرب وارد گفتگو شود، اشاره کرد و گفت "آنها که علیه ایران قطعنامه داده اند، در واقع خودشان می ترسند چرا که بلافاصله بیانیه دادند که می خواهند با ایران گفتگو کنند".


وی تاکید کرد "رژیم ستمگر آمریکا بزرگترین مانع در برابر تحقق اهداف انبیای الهی است. ملت ما چون نگاهش یک نگاه الهی است اعتباری برای آنها قایل نیست اما آنها براساس ظاهر خیلی قوی هستند و پنجاه سال از همه کشورها جلوتر هستند، اما علیه ما دستهایشان بسته است. خیلی آرزو دارند اما نمی‌دانند ما چه چیزی داریم. نمی دانند اگر دست به اسلحه ببرند چه سیلی‌ای به صورت آنها زده خواهد شد. آنها وحشت دارند."


احمدی نژاد با اشاره مجدد به صدور قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل علیه برنامه اتمی تهران، خطاب به حضار گفت: "خاطرتان هست که قبلاً به آنها گفتم آنقدر قطعنامه دهید قطعنامه‌دان‌تان پاره شود، این بیچاره ها سه قطعنامه داده بودند مانده بودند، چه کنند؟ چطور از زیر بار این قطعنامه‌ها بیرون آیند؟ به فضل الهی شیطان آنها را به سمت قطعنامه چهارم برد. اینکه همه با هم جمع شوند و از مقابله با ایران عاجز شوند کجایش نشانه ضعف ماست؟"


رئیس دولت دهم تنها ماموریت جمهوری اسلامی در عرصه جهان را "ایستادگی در مقابل استکبار و انتشار ولایت" ذکر کرد.


 


اصولگرایان فتنه قریب الوقوع را مدیریت کنند


جـــرس: دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین طی سخنانی در نهمین کنگره سراسری تشکل متبوعش اظهار عقیده کرد "سالی که گذشت، سال آزمون بصیرت نخبگان بود. سالی که در فتنه‌ای عمیق بسیاری از مدعیان خط امام با نادیده انگاشتن خواست مردم و چشم بستن بر حضور چهل میلیونی ایرانیان در انتخابات دهم ریاست جمهوری، خواسته یا ناخواسته با دشمن بیگانه همراه شدند و در آزمون عملی این مسیر مردود شدند."


به گزارش ایلنا، محمدرضا باهنر، دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین که صبح پنج‌شنبه سوم تیرماه در نهمین کنگره سراسری تشکل متبوعش سخن می‌گفت، مدعی شد "اگر چه جریان موسوم به دوم خرداد و اصلاح طلب، با گذر از مرز‌های باورهای اسلامی و انقلاب در فتنه سال گذشته واقعیت خود را علنی ساخت اما ضرورت حفظ هوشیاری در برابر باز سازی تشکیلاتی این جریان و حضور با شمایلی دیگر بعید نیست؛ لذا ضروریست جریان اصولگرا با عنایت به فرصت به وجود آمده، تهدید قریب الاحتمال را مدیریت نموده و فرصت را برای استمرار خدمت صادقانه به مردم شایسته ایران زمین قدردان باشند و به شکرانه این فرصت مغتنم در تعامل سازنده و موثر ساز و کارهای حضور متحد در انتخابات پیش روی را فراهم نمایند."


وی اظهار عقیده کرد "جریان موسوم به اصلاح طلب در حرکت سیاسی رقیب اصولگرایان است اما به آنها نصحیت می‌کنم که اگر می‌خواهند در صحنه های سیاسی و فرهنگی فعال باشند، بایستی حساب خود را از فتنه برانگیزان و ساختار شکنان جدا نمایند و با اعلام برائت از آنها و اعلام التزام به قانون اساسی و ولایت فقیه و قوانین موضوعه کشور تجدید سازمان نموده و سیاست‌های راهبردی خود را هم جهت با منافع و مصالح ملی و رعایت شاخصه‌های امنیت ملی اعلام نمایند."


باهنر همچنین گفت "ما معقتدیم که اگرچه مشروعیت نظام از اسلام مایه می‌گیرد، مع الوصف مقبولیت این نظام، در گرو کار آمدی است و هیچ کس مجاز نیست در قبال ناکار آمدی‌ها، از مشروعیت نظام هزینه نماید؛ مردم و نخبگان بر این باورند که فاصله گرفتن از شعارهای انقلاب، زمینه ساز تهدیدات تازه‌ای شده و بنابراین مردم بازگشت به آن شعارها را اجتناب ناپذیر دانسته و مطالبه می‌کنند."


این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد "سالی که گذشت سال آزمون بصیرت نخبگان بود سالی که در فتنه‌ای عمیق بسیاری از مدعیان خط امام با نادیده انگاشتن خواست مردم و چشم بستن بر حضور چهل میلیونی ایرانیان در انتخابات دهم ریاست جمهوری، خواسته یا ناخواسته با دشمن بیگانه همراه شدند و در آزمون عملی این مسیر مردود شدند.


باهنر گفت "متاسفانه امروز در راستای جنگ نرم، بعضی هنجارشکنی‌های فرهنگی با نیت دهن کجی‌های سیاسی در حال شکل گیری است و ضرورت دارد در کنار کار گسترده فرهنگی و تعیین سیاست‌های راهبردی در بخش‌ فرهنگ، با مظاهر جنگ نرم فرهنگی در جامعه برخورد قاطعانه صورت گیرد و مسئولین اجرایی در این زمینه پیشتاز حرکت شده و قانون معطل مانده مصوب شوایعالی انقلاب فرهنگی را اجرا نمایند."


دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، یکی از تهدیدات موجود در جبهه اصولگرایی را، بخش کوچکی از خود جریان اصولگرا دانست، که "رفتار خود را برای حذف و بی تاثیر کردن دیگر بخش‌های اصولگرایی هر روز شفاف تر و صریح تر می‌نماید و برای افزایش سرمایه اجتماعی نه تنها به دنبال جذب هر چه بیشتر نخبگان نیست بلکه حضور نخبگان درون جریان اصولگرایی را نیز بر نمی‌تابد."

 



 


جـــرس: رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی، از تولید ۱۷ کیلوگرم اورانیوم با غنای بیست درصد خبر داد و خاطرنشان کرد می‌توانیم این روند تولید را تا پنج کیلو در ماه انجام دهیم، اما دراین کار تعجیل نداریم.


به گزارش ایسنا، علی اکبر صالحی طی گفتگویی با آن خبرگزاری، با اعلام خبر فوق تصریح کرد که ایران حق دارد اورانیوم را تا هر درصدی که بخواهد غنی سازی کند و گفت "تا الان بیش از ۱۷ کیلو اورانیوم با غنای ۲۰ درصد تولید کرده‌ایم و می ‌توانیم بالقوه تا پنج کیلو در ماه تولید کنیم، اما دراین کار تعجیلی نیست و طوری تنظیم خواهیم کرد تا کارگاه تولید صفحه سوختمان تجهیز شود."


وی همچنین برنامه اتمی جمهوری اسلامی را در حال پیشرفت دانست و گفت "درحال حاضر مراحل تست نسل سوم سانتریفیوژها درحال اتمام است و بر روی نسل چهارم مشغول کار هستیم."


لازم به ذکر است اورانیوم غنی‌شده می‌تواند به عنوان سوخت رآکتورهای اتمی و هم‌چنین برای مقاصد نظامی مورد بهره برداری واقع شود و این کاربردهای دوگانه و اصرار ایران بر تداوم غنی سازی، باعث نگرانی های جهانی و صدور قطعنامه های مکرر از سوی شورای امنیت، اتحادیه اروپا و ایالات متحده شده است.


جمهوری اسلامی از بهمن ماه امسال (دهه فجر)، آغاز روند غنی‌سازی اورانیوم تا غنای ۲۰درصد، به دستور محمود احمدی نژاد را اعلام کرده بود.


طبق نظر کارشناسان، اورانیوم با غنای ۹۰ درصد، در ساخت بمب اتم کاربرد دارد.


بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل، هفته گذشته از مقامات دولت ایران خواسته‌بود در کشمکش هسته‌ای خود با جامعه بین‌الملل از برنامه غنی‌سازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد چشم‌پوشی کند.


به گزارش رویترز، آژانس بین المللی انرژی اتمی هفته پیش اعلام کرده بود که پاسخ گروه وین (دولت های آمریکا، فرانسه و روسیه) به توافقنامه ایران، ترکیه و برزیل را به ایران ارسال کرده است، که محتوای آن فاش نشد، اما آمریکا و متحدانش گفته اند که "توافق ایران با ترکیه و برزیل، موضوع غنی سازی ۲۰ درصدی اورانیوم در ایران را نادیده گرفته و به همین دلیل جامعه جهانی به سمت تشدید تحریم ایران و صدور قطعنامه رفته است.


در خبری دیگر آنکه خبرگزاری های غربی گزارش دادند برزیل نیز که از مخالفان افزایش تحریم‌ ایران به‌شمار می‌رفت، روز گذشته اعلام کرد که به تحریم‌های مصوب در شورای امنیت علیه ایران، احترام خواهد گذاشت.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به jaras-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به jaras@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته