-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۲۶, چهارشنبه

Posts from Khodnevis for 08/17/2011

Posts from Khodnevis for 08/17/2011
Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



پارتی بازی احمدی‌نژاد برای ورود یکی از اقوام نزدیکش به دانشگاه

آینده به نقل از صراط نامه‌ای را منتشر کرده که براساس آن احمدی‌نژاد طی دستوری خواستار پارتی بازی برای یکی از اقوامش شده است.

در این نامه که به امضای اسفندیار رحیم مشایی، رییس دفتر و رییس گروه مشاوران جوان ریاست جمهوری رسیده، خطاب به وزیر علوم از قول رییس جمهور نوشته شده است: «بسمه تعالی - فوری - جناب دانشجو شخصا حل مشکل و اعلام نتیجه کنید.»

این فرد که احمدی نژاد برای وی دستور فوری داده است آقای «حمیدرضا الف» از اقوام نزدیک به رییس جمهور و از حامیان مشایی است.

وی ابتدا طی نامه‌ای از رییس جمهور برای اعطای بورس تحصیل داخل کشوری و همچنین جایابی و تعهد خدمت در دانشگاه صنعتی امیر کبیر درخواست کرده و پس از آن احمدی‌نژاد خطاب به وزیر نوشته شخصا مشکل را حل کند.

گفتنی است فرآیند معمول تعیین محل تعهد خدمت با درخواست از سوی دانشگاه به وزارت علوم صورت می گیرید و این در حالی است که در این نامه از وزیر علوم خواسته شده تا فرد مذکور را به دانشگاه معرفی کند.


 


ایران: فلسطین را از من بگیر، اما بشار اسد را نه!

لاذقیه؛ ادامه حملات و کشته شدن بیش از ۳۰ نفر

امروز، سه‌شنبه ارتش سوریه برای چهارمین روز متوالی شهر بندری لاذقیه را هدف حمله تانک‌های خود قرار داد.
به گفته ساکنان لاذقیه ، شهر در محاصره نیروهای امنیتی است و تمام سرویس‌های ضروری مانند آب و برق قطع شده است.

سازمان‌های حقوق بشر تعداد تلفات جانی حملات اخیر به لاذقیه را تا کنون دست‌کم
۳۰ نفر اعلام کرده‌اند.

در چهارمین روز از حمله نیروهای دولتی و ارتش به این شهر، روز سه‌شنبه، ۱۶ اوت، تیراندازی‌های بیش‌تری در آن رخ داده است.

بر اساس گزارش‌ها، از روز شنبه، ۱۳ اوت، که حمله نیروهای دولتی به شهر لاذقیه آغاز شد، بیش از ۳۵ تن کشته شده‌اند.

این در حالی است که در جریان سرکوب مردم سوریه تا کنون دست کم ١٨٠٠ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

مقامات رسمی سوریه می‌گویند که این عملیات نظامی برای مقابله با گروه‌های مسلح انجام می‌شود.


فرار پنج هزار پناهنده فلسطینی از اردوگاه‌های لاذقیه

در پی حملات نظامی بشار اسد به لاذقیه، حدود ۵ هزار نفر از پناهندگان فلسطینی از اردوگاهشان در این شهر گریخته‌اند.

در این حملات اردوگاه پناهندگان فلسطینیِ «رامِل»  واقع درلاذقیه نیز مورد تهاجم قرار گرفت.

کریستوفر گونس، سخنگوی آژانس امداد سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی، ضمن ابراز نگرانی از وضعیت فراریان فلسطینی گفت: «ما نمی‌دانیم این افراد کجا هستند و این بسیار نگرانی‌آور است».

به گفته‌ی وی، طبق خبرهای تایید شده، شماری از این افراد کشته شده‌اند. وی شمار مجروحان فلسطینی را ۲۰ تن ذکر کرد.

سخنگوی آژانس امداد سازمان ملل همچنین خواستار آن شد که این نهاد از اردوگاه آوارگان فلسطینی در لاذقیه دیدن کند.

به گفته‌ی گونس، در این اردوگاه روی هم ده هزار فلسطینی زندگی می‌کردند و باید دید چه بلایی سر آنان آمده است.

واکنش بین‌المللی به حملات به اردوگاه‌های فلسطینی

حمله ارتش سوریه به اردوگاه فلسطینی‌ها درلاذقیه با واکنش‌های شدید بین‌المللی روبه‌رو شد.

دفتر سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی نیز اعمال خشونت علیه غیر نظامیان را محکوم کرد و از مقامات سوری خواست اجازه ورود به اردوگاه رامل برای رسیدگی به وضعیت پناهندگان را بدهند.

ویکتوریا نولند سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا نیز گفت واشینگتن و متحدانش تلاش می‌کنند با افزایش فشارهای سیاسی و اقتصادی بر حکومت سوریه، بشار اسد را وادار کنند کشتار غیرنظامیان را متوقف کند.

در تحولی دیگر پس از عربستان سعودی، بحرین و کویت، اردن نیز به  صفِ محکوم کنندگان حکومت سوریه پیوست و خشونت علیه غیرنظامیان در این کشور را محکوم کرد.

ساف: گلوله‌باران اردوگاه‌های فلسطینی جنایت علیه بشریت است

همچنین سازمان آزادی‌بخش فلسطین این حملات را محکوم کرده و آن را جنایت علیه بشریت خواند.

«یاسر عبد ربه» دبیر کل سازمان آزادبیخش فلسطین ( ساف) می گوید حمله نیروهای امنیتی و تانک های سوریه به آوارگان فلسطینی در بندر«لاذقیه» جنایت علیه بشریت است .

به گفته دبیر کل ساف، تانک‌های ارتش سوریه در حالی به خانه های آوارگان فلسطینی شلیک کرده‌اند که این آوارگان جایی برای رفتن یا پناه گرفتن ندارند .

اردوگاه آوارگان «الرمل» (al-Raml) که ۱۰ هزار آواره  فلسطینی در آن زندگی می کردند، در حملات ارتش سوریه کاملا نابود شده است.

همچنین به گزارش خبرگزاری وفا، دولت فلسطین از دمشق درخواست کرده است که فلسطینیان را در امان نگاه ‌دارد.

اخطار جدید دولت ترکیه به بشار اسد

اخطار ترکیه به سوریه پس از هجوم روزهای اخیر ارتش سوریه به لاذقیه و دیگر شهرهای سوریه و سرکوب خونین معترضان، دولت ترکیه حملات لفظی تندی به بشار اسد کرد و وی را به تغییر این سیاست فراخواند.

احمد داوداوغلو، وزیر امور خارجه‌ی ترکیه روز دوشنبه گفت: « این آخرین حرف ماست. حملات نظامی باید فورا و بی‌قید و شرط خاتمه یابند. در غیر این صورت کلمه‌ای نخواهیم گفت که پیامدهای این امر چه خواهد بود».

داوداوغلو درباره‌ی جزئيات سخنان خود توضیح بیشتری نداد. وی صرفا تصریح کرد که رفتار رژیم سوریه با مخالفان، به دلیل نقض حقوق بشر نمی‌تواند جزو امور داخلی این کشور تلقی شود.

داوداوغلو هفته‌ی گذشته به دمشق سفر کرده بود تا بشار اسد را به تغییر سیاست کنونی و انجام اصلاحات سیاسی در سوریه تشویق کند، ولی با واکنش منفی رئيس‌جمهوری سوریه روبرو شده بود.

ایران: رویدادهای سوریه یک مسألۀ داخلی است

اما سخنگوی وزارت امورخارجۀ جمهوری اسلامی ایران از جنبش اعتراضی مردم سوریه با عبارت «برهم زدن امنیت داخلی سوریه» یاد کرد و مدعی شد که این کار از خارج این کشور و با اهداف خاص دنبال می‌شود و تنها اسرائیل یا به گفتۀ او «رژیم صهیونیستی» است که از بی ثبات شدن سوریه بهره می‌برد.

رامین مهمان پرست در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود که امروز (سه شنبه) در تهران برگزار شد خارجیان را از دخالت در اوضاع سوریه برحذر داشت و بر این نکته تأکید کرد که به گفتۀ او «مسألۀ سوریه یک مسألۀ داخلی این کشور» است.
سخنگوی وزارت امورخارجۀ ایران در دنبالۀ سخنان خود گفت دخالت خارجی (در سوریه) هیچ سودی نخواهد داشت و فقط به تشدید تنش ها منجر خواهد شد.

وی هم‌چنین آمریکا را به دخالت در امور سوریه متهم کرد و گفت‌: «آمریکا و برخی دیگر از کشورها به دخالت در امور داخلی سایر کشورها عادت کرده‌اند و ملت‌ها هم تاکنون به‌طور مکرر نظرات خود را درباره دخالت‌های آمریکا اعلام کرده‌اند.»

سکوت دولت ایران در برابر حملات بشار اسد به اردوگاه‌های فلسطینی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که طی ۳۰ سال پس از انقلاب اسلامی، همواره جمهوری اسلامی خود را مدافع حقوق فلسطینیان معرفی کرده است.

 


 


ویدیوی هفته: اونجای پدر دروغگو


 


شفاف سازی: اونجای پدر دروغگو
 


گزارش اختصاصی رضا شادپی از اعتراض مدنی مردم اکراین

سلام

چندین روز است که اینجا، درپی بازداشت تیموشنکو (نخست وزیر سابق) مردم در مرکز کیف در خیابان اصلی شهر دست به تحصن و اعتصاب (بعضا شبانه روزی) زده‌اند (دقیقا همون کاری که ملت بعد از بازداشت موسوی و کروبی کردند!)، اگر براتون جالبه، فردا برم عکس و گزارش تهیه کنم.

و مهندس جواب داد:

سلام

حتما! یک گزارش کامل لطفا!

نوشته بالا ایمیلی بود که بین من و آقای کوثر رد و بدل شد. چون چند روزی بود که این چادرها و جماعت متحصن را می‌دیدم و فقط نگاه میکردم و رد میشدم، تا اینکه روز هفتم تحصن با خودم گفتم که شاید تهیه عکس و خبر و ارسال آن برای سایت خودنویس و مخاطبانش، شاید، فقط شاید، درسی داشته باشد.

 

شب، سئوالهایم را یادداشت کردم، و فردا، دوربین به دست به اتفاق همسرم که نقش مترجم را برایم ایفا میکرد به سراغ این مردم رفتیم!

 

 

اینجا مرکز شهر کیف، پایتخت اکراین است. یکشنبه ای نسبتا گرم که مثل همه شنبه یکشنبه ها، تعطیل رسمی کشور است.

 

چادرهایی که به جمعه بازار مینماید؛ اما این چادرها بمنظور دیگری اینجا نصب شده اند، نه برای خرید و فروش چیزی.

 

ده ها چادر پیاده رو ای را که عرضش از 7 تجاوز نمیکند اشغال نموده اند. 9 روز است که هزاران نفر از سراسر اکراین به اینجا آمده و تحصن کرده اند. 10 روز پیش دادگاه شهر کیف، یولا تیموشنکو نخست وزیر سابق و یکی از رهبران انقلاب نارنجی اکراین را به جرم اختلاس و سؤاستفاده از قدرت بازداشت موقت کرده است. از فردای روزی که مردم متوجه بازداشت او شدند، در این خیابان، دقیقا کنار دادگاه بست نشسته اند. این تحصن، نکات بسیار جالبی برای من داشت، که تصمیم گرفتم گزارشی از آن برای شما تهیه کنم. این شما و این هم تصاویر و گزارش:

 

 

اولین موردی که خیلی برای من عجیب بود اشغال این پیاده رو بود. در این خیابان فروشگاههای گرانقیمتی که اجناس مارک دار عرضه میکنند قرار دارند. مانند پوما، نایکی، جنیفر، و امثال اینها ... البته یک بانک، یک فروشگاه موبایل اپل، یک سوپر مارکت کوچک و معروفترین کتابفروشی شهر هم دقیقا در همین سمتی قرار گرفته اند که تحصن کنندگان پیاده رو اش را متصرف شده اند. این چادرها، نه برای یک ساعت و یا یکروز، بلکه فعلا نهمین روز اقامت ۲۴ ساعته خود را در این پیاده رو گرانقیمت! سپری می‌کنند.

 

و اما تعجب من از این بود که مگر میشود ۹ روز چنین خیابان و پیاده رو ای را اشغال کرد و کسی چیزی هم نگوید؟ منظورم  فروشندگان و صاحبان این فروشگاه‌ها هستند.

 

 

کمی آنطرف تر، گروه دیگری دور هم جمع شده بودند. اینها طرفداران تیموشنکو نبودند، بلکه دقیقا طرفداران کسی بودند که نخست وزیر سابق را به دادگاه کشانده بود، و آن ویکتور یاناکوویچ، رئیس جمهور کنونی اکراین است. بله، رئیس جمهور از نخست وزیر پیشین کشور به دادگاه شکایت کرده و فعلا توانسته است حکم بازداشت موقت نخست وزیر را بگیرد.

 

در عکس بالا گروهی را دیدید که جمعیتش تقریبا مساوی است با جمعیت گروه اول.

نکته جالب این قضیه کجاست؟

گروه سمت راست طرفداران نخست وزیر سابق، تیموشنکو هستند و گروه سمت چپ، طرفداران رئیس جمهور یاناکوویچ.

نکته جالب اینجاست! فاصله بین این دو گروه که دشمن یکدیگر هم هستند، فقط به اندازه فضای پارک یک ماشین است و بس. بین اینها هم دو پلیس راهنمایی و رانندگی است برای جلوگیری از توقف خودروها، و شش یا هفت نفر پلیس امنیتی که هیچکدام اسلحه حمل نمیکردند. تنها سلاح‌شان اسپری گاز ففل بود و باطوم پلاستیکی. اسپری و باطومی که مطمئن هستم سال‌هااست توسط پلیس بر علیه شهروندی استفاده نشده است.

 

یکسال پیش (۲۰۱۰)، یاناکوویچ همانند احمدی‌نژاد خودمان با تقلب‌ در آرا توانست به مقام ریاست جمهوری برسد. یولا تیموشکنو رقیب انتخاباتی او مدعی شد که در انتخابات تقلب صورت گرفته ... ولی این‌بار او مانند سال ۲۰۰۵ مردم را به اعتصاب دعوت نکرد، و به ناچار قدرت را به یاناکوویچ واگذار کرد. درباره اینکه چه اتفاقی بین نخست وزیر سابق و رئیس جمهور رخ داده است و جنگ و دشمنی آنها از کجا شروع شده، در خبر دیگری که برای سایت خودنویس ارسال خواهم کرد، مفصل و مشروح خواهید خواند. اما این گزارش شرح و توضیح اختلاف آنها را در برنمی‌گیرد، هدف چیز دیگری است!

 

 

 

یولا تیموشنکو - سرگئی سوبولوف

 

تصمیم داشتم به‌غیر از گرفتن عکس، با مردم متحصن هم صحبت کنم و سئوالاتم را بپرسم، وارد پیاده رو که شدیم، رفتم سراغ اولین چادر که سه نفر مرد میان سال در آن نشسته بودند. همسرم معرفی کرد که خبرنگار و عکاس ایرانی می‌خواهد سئوالاتی بپرسد، یکی از آنها هم از صندلی بلند شد و تا آمدم سئوالم را به انگلیسی به همسرم بگویم تا او به زبان اکراینی برای این شخص ترجمه کند، آقا زد و بلبل انگلیسی زبان از آب درآمد! و البته، شب وقتی به خانه برگشتیم فهمیدم با چه کسی گفتگو کرده‌ام!

سرگئی سوبولوف، رهبرحزب اصلاحات و نماینده پارلمان که مشاور یوشنکو (رئیس جمهور سابق و پیروز انقلاب نارنجی) هم بوده است.

ا، رهبر حزب اصلاحات (مثل خاتمی خودمان!)، نماینده مجلس، عضو ارشد انقلاب نارنجی، مشاور سابق نخست وزیر اومده توی این گرما نشسته توی چادر، همراه مردم عادی! تحصن کرده توی پیاده رو برای آزادی یولا تیموشنکو؟ اون هم بدون عمامه!، ببخشید، بدون کت و شلوار و کراوات و محافظ؟! عجب آدمی است، خب می‌رفتی می نشستی توی خونه بجاش بیانیه اینترنتی صادر می‌کردی!

اولین سؤال: چرا تیموشنکو بازداشت شده است؟

رهبر اصلاحات: یاناکوویچ از ایشان شکایت کرده است به اتهام سؤاستفاده از قدرت و اختلاس مالی.

سؤال: چه مدت است که مردم تحصن کرده‌اند؟

عضو ارشد انقلاب نارنجی: از پنجم آگوست، یکروز پس از دستور بازداشت موقت خانم تیموشنکو توسط دادگاه.

سؤال: تا چه مدت میخواهید اعتصاب و تحصن خود را ادامه بدهید؟

مشاور نخست وزیر سابق: تا روزی که دادگاه حکم بازداشت را لغو کند.

سؤال: اگر خانم تیموشنکو به زندان محکوم شود واکنش شما (مردم) چه خواهد بود؟

نماینده پارلمان: این اتفاق نخواهد افتاد. ما معتقدیم که خانم تیموشنکو بی‌گناه است و چون این دادگاه را فرمایشی میدانیم دربرابر هر حکمی که صادر شود، شکایتی بر علیه حکم دادگاه شهر کیف و همچنین شکایتی بر عیله یاناکوویچ به دادگاه عالی اروپا ارسال خواهیم کرد.

منظورم این بود که آیا به تحصن ادامه می‌دهید؟

جواب: تا موقع آزادی ایشان.

میخواهم یک سؤال عجیب! از شما بپرسم، الان چندین روز است که تحصن کنندگان تمامی فضای پیاده رو اشغال کرده‌اند، آیا صاحبان فروشگاه‌ها اعتراضی نکرده‌اند؟

جواب: ( با تعجب از مطرح شدن چنین پرسشی) این سؤال رو بهتره از خودشون بپرسید!، تا امروز که هیچکدام اعتراضی نکرده‌اند. همانطور که می‌بینید به اندازه یک متر فضا برای تردد مشتریان و عابران پیاده هست.

-------

ومطمئنا آقای سوبولوف هرگز نخواهد فهمید که این سؤال آخر چرا برای من جالب بود!

 

تجسم کنید در ایران، یک جایی مانند اینجا، عده ای بخواهند دست به تحصن بزنند، به نیروی انتظامی نیازی نخواهد بود! چون خود مغازه داران ...

 

 

 

۱۰ روز ۲۴ ساعته، می‌شود ۲۴۰ ساعت، چهارده هزار و چهارصد دقیقه! صد ها نفر جلوی فروشگاه‌های لوکس اطراق کنند، آن هم نه فقط تحصن آرام، نصب بلندگو ها و آمپلی فایر، پخش موزیک و سرود و مارش و سخنرانی ... فقط بخاطر اینکه اعتراض رو حق مردم می‌دونند... چقدر این دمکراسی سرسام آور است!

 

 

یک گروه موسیقی رپ که آهنگ‌هایی شاد و بعضا سیاسی و در حمایت از نخست وزیر سابق اجرا کردند. بلند گوها و آمپلی فایری که تا هزار متر آنطرف‌‌تر هم سروصدایشان را پخش میکرد. اما دریغ از یک اعتراض!

 

 

یکی از طرفداران تیموشنکو، یاناکوویچ ( رئیس جمهور) را به گوریلی تشبیه کرده بود. یک کانال تلویزیونی هم فیلم و مصاحبه تهیه میکرد.

 

 

 

دختر جوانی تصویر رئیس جمهور را در جایی نصب کرده بود که اگر در ایران اسلامی فقط فکرش به ذهن کسی خطور کند، حواله اش می‌دهند به کهریزک! تا بداند که جای رئیس جمهور در قلب است و جای رهبر در ماه!

 

 

 

اما دریغ اگر پلیس کسی را بخاطر این نوع اعتراضات دستگیر کرد. شما بگو یه تذکر ساده! یه امر به معروفی، نهی از منکری! هیچ. تنها چیزی که برای پلیس جلب توجه می‌کرد، یک عکاس مومشکی ای بود که وسط جماعت مو خرمایی ها ول ول می‌خورد، عکس می‌گرفت و مصاحبه می‌کرد. مانده بود روی دلم که حداقل به من یک گیر کوچکی بدهند، بلکه این حس غریب غربت زدوده شود! اما افسوس که پلیس با عکاس و خبرنگاران هم کاری نداشت! این هم شد مملکت که عکاسش، اونهم عکاس خارجی! راحت عکس و خبر تهیه کند؟ بدون هیچ هیجانی! ... من نمی‌دانم دولت پول می‌دهد، برای شما ها اسپری فلفل می‌خرد که تاریخ انقضا اش بگذرد؟!

 

 

این چادرها محل خواب کسانی است که به طرفداری از رهبر جنبش خود، از سراسر اکراین به پایتخت آمده‌اند. گروهی را دیدم که از شهر لووف، ۸۰۰ کیلومتر فاصله راه را آمده اند، برای تحصن و حمایت از کسی که دوستش می‌دارند. نمی‌دونند که می‌تونستند توی همون شهرشون بمونند و بجاش عکس فیسبوکشون رو عوض کنن!

یکشنبه، گذشت. دوشنبه که اومد، مثل تحصن ندیده‌ها! دوباره صبح زود رفتم مرکز شهر، چون امروز یکی از روزهای دادگاه سریالی تیموشنکو هم بود.

 

 

عجب مردمان بیکاری هستند این اکراینی‌ها! بابا اینترنت پر سرعت ندارید که دارید، دیسکو و بار ندارید که دارید، تفریح و پارک و آزادی ندارید که دارید، ۱۰ روز تحصن کردنتون دیگه چیه؟ مگه شما فیسبوک ندارید؟! حتما فیسبوک توی اکراین فیلتر شده که مردم ریختن توی خیابون! تازه مگه امروز دوشنبه نیست؟ روز اول هفته، بابا برید سرکارتون! بازار، مغازه، کسب، پول!

 

به‌جای ده روز اعتراض تازه اون هم پشت سر هم! هفته‌ای یکروز بیائید بیرون، اسمش رو هم مثلا بگذارید یکشنبه‌های اعتراض یا یکشنبه‌های خرید!... وایسا ببینم!، مگه شما مسیحی نیستید؟ اصلا شما‌ها چرا یکشنبه ها نمیرید کلیسا؟!

همینه دیگه، وقتی دمکراسی از در جامعه‌ای وارد شود، دین از پنجره‌اش می‌زند بیرون!

از یک پسر جوان که مثل خودم انگلیسی را دست و پا شکسته صحبت می‌کرد پرسیدم، دادگاه تا چه ساعتی طول می‌کشد؟

بجای اینکه پاسخ سؤالم را بدهد، پرسید: از کدوم کشوری؟

گفتم ایران.

گفت: شما که چند سال پیش شلوغ کردید! (من فقط یک لبخند تلخ زدم، و نگران بودم که جمله دیگه‌ای از دهانش بیرون نیاد، که اومد) ما ۶ روزه انقلاب کردیم! انقلاب نارنجی.

گفتم: می‌دونم!

دوربین رو خاموش کردم و برگشتم خونه ...

توی راه با خودم فکر می‌کردم شاید مشکل جنبش ما توی رنگشه!!!

 

--------------

مطالب مرتبط با آموزش عکاسی شهروندی

آموزش عکاسی خبری برای شهروند خبرنگاران - بخش پنجم

آموزش عکاسی خبری برای شهروند خبرنگاران
-بخش یک


 


اظهارات ابطحی علیه جنبش و رهبران سبز: بحث تقلب در انتخابات مردود است

معاون اسبق خاتمی ضمن مرزبندی اصلاح‌طلبی با جنبش سبز گفت که هیچگاه جزو جنبش سبز نبوده است.

به گزارش آینده نیوز، محمد علی ابطحی، معاون سید محمد خاتمی در دوران اصلاحات در گفتگویی تفصیلی با سایت نسیم با حمله به جنبش سبز گفت که سبزها با افراطی‌گری به اصلاحات ضربه زدند.

وی با رد تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ گفته است در حوادث بعد انتخابات باید این نکته را در نظر داشته باشیم که تمام حوادث و اعتراضات فقط در شهر تهران بود و در شهرستان‌ها هیچ اعتراضی نبود و هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد.

ابطحی با اشاره به اینکه افراط‌گری‌های بعد از انتخابات خیلی به «نظام» ضربه زد در ادامه گفتگوی خود به تمجید از رهبری پرداخت.

رییس دفتر اسبق رییس جمهوری در ادامه با تاکید بر اینکه «جریان اصلاحات از جنبش سبز خیلی ضربه خورد» گفته است: «جنبش سبز را یک جنبش مرحله‌ای و گذرا می‌دانم.. به جنبش سبز و روش‌هائی که در آن اتخاذ شد و مواضع متناقضی که گرفته شد و یأس و ناامیدی که پراکند، انتقادهای زیادی دارم.»

ابطحی در بخش دیگری از سخنان خود به افراطی‌های اصلاحات که مرز مشخصی با اصلاحات مورد نظر خاتمی دارند اشاره کرده و گفته است:‌ «در بین ما جریاناتی هم به عنوان اصلاح‌طلب فعال بودند که مرز کاملا متفاوتی با اصلاحات مدنظر آقای خاتمی داشتند. آنها حق داشتند نظرات خود را بگویند، اما متاسفانه نظراتشان به نام اصلاح‌طلبی مطرح و بیشتر باعث شکست اصلاحات می‌شد تا قوت آن.»

این مرد سابق اصلاحات که پیش از زندان نظرات دیگری داشت در ادامه به انتخابات آتی مجلس پرداخته و به اصلاح‌طلبان توصیه کرده است که در این انتخابات شرکت کنند.

وی با بیان اینکه انتخابات آتی مجلس بسیار پرجمعیت و با مشارکت حداکثری برگزار خواهد شد گفته است: «به نظر من و بنا به دلایل گوناگون و منجمله دلائل منطقه‌ای و خستگی از منازعات سیاسی، انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی انتخابات پرجمعیتی خواهد بود.»

معاون سابق خاتمی در ادامه به ماجرای قتل‌های زنجیره‌ای پرداخته و شگفت‌انگیز آنکه تمام آنچه مد نظر حاکمیت بوده را تکرار کرده است. وی کل قربانیان قتل‌های زنجیره‌ای را سه چهار نفر ذکر کرده و گفته است: «در ماجرای قتل‌های زنجیره‌ای سه چهار نفر در دوران وزارت اطلاعات خاتمی کشته شدند. خاتمی اصرار داشت که قاتلان باید مشخص شوند و غده سرطانی باید از وزارت بیرون کشیده شود. رهبری، آقای هاشمی، قوه قضائیه و بخش‌های مختلف حکومت از این موضع خاتمی حمایت کردند. اما یک جریان افراطی آمد وسط و این چند مقتول را کرد هشت نفر، بعد ۵۰ نفر و ... و مرحله بعد این بود که مثلا چه کسانی مرحله قبل رییس‌ جمهور بودند، چه کسانی فتوا دادند و ...، و آن قدر پیش رفتند که کل این پروژه آسیب دید و در آن دوره متوقف شد.


 


عظما و مصلحت خسرو و شیرین
 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته