-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۱۶, یکشنبه

Posts from Khodnevis for 08/07/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



مرخصی «زیدآبادی» ۴۸ ساعت هم نشد

زیدآبادی، روزنامه‌نگار، پس از تحمل ۷۸۰ روز زندان، صبح روز پنج‌شنبه به مرخصی آمده بود.

وی که از ابتدای زندانی‌ شدنش از حق مرخصی محروم بود، به دنبال ضعف شدید جسمی در هفته‌های اخیر و درخواست‌های مکرر همسرش از دادستان تهران، با قرار وثیقه و تنها به مدت دو روز از این حق قانونی خود برخوردار شده است.

دبیر کل سازمان ادوار تحکیم یک روز پس از انتخابات ریاست‌جمهوری خرداد ۸۸ توسط نیروهای امنیتی در مقابل منزلش بازداشت و به سلول انفرادی در زندان اوین منتقل شد.

وی در دادگاه متهمان این انتخابات شرکت داده شد و از سوی صلواتی، قاضی شعبه‌ی ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به شش سال حبس تعزیری و پنج سال تبعید به گناباد محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر عینا مورد تایید قرار گرفت.

احمد زیدآبادی در اردیبهشت ماه سال ۸۹ به همراه تعدادی دیگر از زندانیان سیاسی همچون عیسی سحرخیز و حشمت طبرزدی، از بند ۳۵۰ زندان اوین به زندان رجایی‌شهر کرج تبعید شد.

وی در دو سال اخیر دو جایزه‌ی معتبر «قلم طلایی آزادی انجمن جهانی مطبوعات» و «جایزه جهانی آزادی مطبوعات یونسکو» را از آنِ خود کرده است.

 

 


 


انجمن بین‌المللی روزنامه‌نگاران ایرانی اعلام موجودیت کرد

در متنی که به مناسبت اعلام موجودیت این انجمن منتشر شده، آمده است: «تشکیل انجمنی برای گردهم آئی روزنامه‌نویسان ایرانی با هر اندیشه و اعتقاد و سلیقه، برخاسته از نیاز روز جامعه ایران است که اکنون در سراسر جهان پراکنده‌اند. هیات موسس انجمن بین‌المللی روزنامه‌نگاران ایرانی (که تا زمان برگزاری نخستین مجمع عمومی وظیفه شورای دبیران موقت را هم بعهده دارد)؛ ترکیبی از چند نسل روزنامه نویسان ایرانی است. روزنامه‌نگارانی که از نحله‌های فکری متفاوت و افق‌های سیاسی – اجتماعی ناهمگون می‌آیند و برپائی انجمن را ادامه تلاش روزنامه‌نویسان ایران برای داشتن نهادی مدنی و مستقل می‌دانند. سندیکای نویسندگان و خبرنگاران مطبوعات ایران  و انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایرانی دو نهاد مدنی شکل گرفته توسط روزنامه‌نگاران ایرانی در دو دوره مختلف تاریخی‌اند که هر دو با بن‌بست استبداد روبرو شدند و راه فعالیت را بسته دیدند. اعضای هیات موسس انجمن بین المللی روزنامه‌نگاران ایرانی، که اکثریت قریب به اتفاق آنها عضو یکی ازاین دو نهاد و یا دیگر نهادهای بین‌المللی روزنامه‌نگاری هستند و یا بوده‌اند، با بزرگداشت همه تلاش‌های پیشین، سازماندهی جدیدی را بر اساس شرایط نوین ضروری یافته‌اند.»

در راه تشکیل این انجمن، کسانی همچون گل‌نوش نیک‌نژاد (پی‌بی‌اس آمریکا) و امید حبیبی‌نیا از همکاران انجمن‌های بین‌المللی رسانه‌ای فعال بوده‌اند که در بیانیه انجمن از آنها قدردانی شده است.

هیات موسس متشکل از نوشابه امیری، علیرضا نوری‌زاده، احمد رافت، نیک آهنگ کوثر، هوشنگ اسدی، کامبیز فروهر، روزبه میرابراهیمی «با احترام به همه جانباختگان راه آزادی بیان و قلم در ایران» و به یاد «بلند روزنامه‌نویسان دربند»، از همه اهالی رسانه‌های ایرانی دعوت به عضویت در انجمن کرده‌ است.

خودنویس به عنوان رسانه‌ای که از آغاز پیگیر حقوق پناهجویان روزنامه‌نگار بوده، آغاز فعالیت این انجمن را تبریک می‌گوید.


 


افزایش تجمعات و اعتراضات کارگری در سراسر ایران

طی روزها و هفته‌های اخیر، تجمعات اعتراض‌آمیز و اعتصابات کارگران در سراسر ایران از جمله تبریز، شیراز، اردبیل و سنندج افزایش یافته است.

 

تجمع اعتراضی کارگران ساختمانی در سنندج

هفته پیش جمعی از کارگران ساختمانی در سنندج در مقابل شعبه دوم اداره بیمه سازمان تأمین اجتماعی این شهر تجمع کردند.

منابع خبری اعلام کردند که بیش از دویست نفر از کارگران ساختمانی شهر سنندج روز سه‌شنبه در اعتراض به اجرا نشدن طرح بیمه کارگران ساختمانی و عدم صدور دفترچه بیمه، در مقابل شعبه دوم اداره بیمه سازمان تأمین اجتماعی این شهر تجمع کردند.

این تجمع که از ساعت ۸ صبح شروع و تا ظهر ادامه داشت با حضور چند تن از مسئولین سازمان تأمین اجتماعی در جمع کارگران معترض و وعده پیگیری مشکلات آنها تا روز شنبه، پایان یافت.

 

تجمع اعتراضی كارگران سبلان پارچه در اردبيل

همچنین كارگران این کارخانه سبلان، بزرگترین تولید کننده پارچه در ایران، اوایل مردادماه به خاطر حقوق‌هاي معوقه و تعيين تكليف آينده شغلي خود مقابل این كارخانه واقع در شهرك صنعتي شماره دو اردبيل تجمع اعتراضي برپا کردند.

کارخانه سبلان پارچه که حدود ۱۵۰۰ کارگر را پوشش می‌داد، به‌طور رسمی تعطیل و درهاي آن بسته شده است.

کارخانه سبلان حدود دو سال پیش نیمی از کارگرانش را به علت عدم توانایی پرداخت حقوق اخراج کرد.

در فروردين ۸۹ اين کارخانه با تسهيلات زودبازده مجددا تاسيس شد و در مراسم افتتاح آن گفته شد کارخانه ياد شده حداقل ۵ هزار نفر از تعداد بيکاران استان را در آينده نزديک کاهش خواهد داد اما اكنون ماهها از تعطيلي اين كارخانه ميگذرد.

 

اعتصاب ۱۰ روزه کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز

همچنین در روزهای اخیر، کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز برای تحقق خواسته‌هایشان اعتصاب کردند.

به گزارش ایسنا، پرداخت به موقع حق بیمه کارگران، پرداخت کامل حقوق در پایان هر ماه، پرداخت بهره‌وری سه ساله، مزایای حق سختی کار، رسمی کردن کارگران، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، بازگشت به کار بی‌قید و شرط کارگران اخراجی، اخراج افراد بازنشسته شاغل در پست‌های کلیدی، بازنشست کردن کارگران مشمول قانون بدون اخذ تعهد محضری، حذف شیفت شب کارگاه پرسینگ، حضور سازمان بازرسی استان برای رسیدگی به وضعیت شرکت، اجرای مجدد اردوهای تفریحی خانواده پرسنل آهنگری و احقاق دوباره مزایای قطع شده، از خواسته‌های این کارگران بوده است.

به گزارش ایلنا، روزپنج شنبه ۱۳ مردادماه در دهمین روز اعتصاب کارگران شرکت آهنگری تراکتورسازی تبریز، رحمانی، نماینده مجلس با پادرمیانی خانه کارگر تبریز و فرمانده جدید بسیج کارگری استان آذربایجان شرقی که در این تجمع حضور داشت، با هدف شکستن اعتصاب کارگران وارد کارخانه شد و تمامی سعی‌اش را در این جهت انجام داد. اما کارگران علیرغم تمامی این جوسازی ها پایان اعتصاب را اعلام نکردند و برسرکار بازنگشتند وتحت پوشش فرصت محدود برای انجام کار دوباره ،زمان بازگشت بکار را به شنبه موکول کردند.

 

بازداشت فعالان کارگری و دانشجویی تبریز

همچنین حدود دو ماه است که تعدادی از فعالان کارگری و دانشجویی در تبریز بازداشت شده اند. شاهرخ زمانی، نیما پوریعقوب، ساسان واهبی وش،‌ محمد جراحی و سید بیوک سیدلر پنج زندانی‌ای هستند که از حقوق کارگران دفاع کرده‌اند.

آنان در ابتدای بازداشت، بیش از یک ماه در سلول‌های انفرادی در شرایط سخت بازجویی شده اند و شاهرخ زمانی، در اعتراض به حبس در انفرادی و شرایط سخت بازجویی، به مدت ۲۶ روز دست به اعتصاب غذا زد.

 

 تظاهرات کارگران مخابرات در شیراز

همچنین در رزوهای اخیر در پی تظاهرات كارگران شركت مخابراتي راه دور ايران در اعتراض به عدم اجراي تعهدات دولت در برابر اين شركت، براي ساعاتي مسير ميدان امام حسين(ع) تا بلوار آزادي این شهر مسدود شد.

این دومین تظاهرات کارگران شرکت مخابراتی راه دور ایران در شیراز طی هفته‌های اخیر بود. گفته می‌شود بيش از ۲۰ ماه است که کارگران اين واحد صنعتی حقوق نگرفته‌اند و بابت بازنشستگی برخی کارگران هم حق سنوات پرداخت نشده است.

 


 


تهران، شهر امن؛ دختر نماینده سابق مجلس به قتل رسید


آفتاب اولین سایتی است که خبر قتل دختر نمایندۀ سابق اصلاح‌طلب در دورهای سوم و ششم مجلس را مخابره کرده است
.

بر اساس این گزارش، با این‌که مراسم ختم فاطمه باقری‌نژاد ۲۸ ساله، روز پنج‌شنبه در تهران برگزار شده، اما هنوز پزشکی قانونی هنوز علت مرگ این دختر را اعلام نکرده است.

 سخنران مراسم ختم که هادی خامنه‌ای و جمعی از اصلاح‌طلبان نیز در آن شرکت کرده بود، هادی غفاری بود.

نامه‌ای نیز با امضای ۱۰۰ نفر از نمایندگان مجلس جهت پیگیری این قتل نوشته شده است. همچنین شماری از نمايندگان اصلاح‌طلب پيشين مجلس ايران طی نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی، محمود احمدی‌نژاد، صادق لاريجانی، و علی لاريجانی، از قتل فاطمه باقری‌نژاديان‌فرد، ابراز تأسف و نگرانی کرده‌اند.

نماینده‌ی اسبق کازرون در این باره گفته است که دخترش مطابق معمول، روز پنج شنبه ۶ مرداد ساعت ۷  به قصد هواخوری از منزل خارج می‌شود و  پس از ۲۴ ساعت که خانواده‌اش در جستجوی دختر ۲۸ساله‌ی خود بودند، روز جمعه ۷مرداد ساعت ۷ جسد وی را در کوه‌های اطراف شهر ری پیدا می‌کنند.

محمدباقر باقری‌نژادیان‌فرد در هنگام انتخابات رياست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ از هواداران ميرحسين موسوی بوده و تنها دختر وی نيز در تجمعات پس از انتخابات حضور داشته است.

با وقوع قتل‌ها و ترورهای متععد در ماه‌های اخیر، مسوولان جمهوری اسلامی وجود هرگونه ناامنی در کشور را رد می‌کنند.


 


«جلو خانه احمد زیدآبادی شلوغ است»

مختاباد در وبلاگ خود نوشته است: «جلوی منزل آقای زیدآبادی خیلی شلوغ است. وقتی می‌رسم او از پله‌ها دارد پایین می‌آید و از قرار دارد به دیدن کسی می‌رود که نمی‌تواند از پله‌ها بالا برود اما شوق دیدار زیدآبادی او را با همین وضعیت به آنجا کشانده است. مصافحه‌ای می‌کنیم و در بغلش می‌گیرم و روبوسی و به طرف آپارتمانش می‌روم.

مثل همیشه روحیه خوبی داردو به لحاظ جسمی هم آدمی احساس نمی‌کند که در زندان بوده.اگر چه از دو سال قبل که دیدمش اندکی لاغرتر شده است. شاید بین ۵ تا ۱۰ کیلو.

داخل خیلی شلوغ است. چند دقیقه بعد خود زید می‌رسد و عکسی با برخی از بر و بچه‌های همشهری با او به یادگار می‌گیریم. بیرون متوجه می‌شویم که عکس خوب از کار در نیامده است. می‌گوید که دو روز قبل یادداشتی از من را در روزگار خوانده است. می‌پرسم مگر زندان روزنامه می‌آید که می‌گوید نه. ولی یکی از بچه‌ها که از بیرون آمده بود با خودش یک روزنامه آورده بود.

ده دقیقه‌ای می‌مانیم و به دلیل کثرت رفت‌وآمدها خداحافظی می‌کنیم و بیرون می‌رویم. خدا کند که مرخصی‌اش بیش از این‌ها باشد و دوباره به زندان باز نگردد.»

 

 


 


ساخت ۱۰هزار خانه به ارزش یک میلیارد دلار در ونزوئلا توسط ایران

خبرگزاري فرانسه از كاراكاس گزارش کرده که ونزوئلا قراردادي را در زمينه ساخت بيش از ۱۰ هزار واحد مسكوني در سه ايالت مركزي اين كشور در قالب يك بسته سرمايه‌گذاري «يك ميليارد دلاري» با ايران منعقد كرده است.

همچنین وزارت امور خارجه ونزوئلا با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد كه دولت ايران و ونزوئلا روز چهارشنبه اين موافقتنامه را به امضا رساندند.

آپارتمان‌های ایرانی در ونزوئلا حدود ۴۵ هزار نفر را خانه‌دار می‌کند.

دولت ایران قول داده است که این تعداد خانه را ظرف مدت ۱۸ ماه بسازد.

هوگو چاوز که این روزها درگیر شیمی‌درمانی بیماری سرطان است، اميدوار است در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا، با اجراي اين پروژه از كمبود شديد مسكن در اين كشور كاسته شود.

طبق آمار دولتي، جمعيت ونزوئلا در سال ۲۰۱۰ حدود ۲۸ ميليون و ۸۰۰ هزار نفر برآورد شده اما تنها ۲ ميليون واحد مسكوني در اين كشور احداث شده است.


پیشتر نیز خبر ایجاد پایگاه‌های موشكی در جنوب ونزوئلا توسط سپاه پاسداران ایران منتشر شده بود.

همچنین گفته می‌شود با لو رفتن محموله‌های قاچاق اسلحه از ایران به سوریه در مرز ترکیه، دولت ایران را به این فکر انداخته است که اسلحه‌های خود را از طرق ونزوئلا به سوریه و حزب‌الله لبنان برساند.


 


۳۷ ضربه شلاق برای یک دبیر معارف اسلامی

 

به گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این فعال صنفی معلمان به اتهام اخلال در امنیت کشور به دلیل شرکت در حوادث بعد از انتخابات به یک سال زندان و۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود که این حکم در دادگاه تجدید نظر به ۳۷ ضربه شلاق تقلیل یافت.

وی پنج‌شنبه گذشته، درحالی که روزه بود به دایره اجرای احکام ساری منتقل و حکم ۳۷ ضربه شلاق در مورد وی اجرا شد.

سیاوش اسلامی حدود ۲۴ سال سابقه خدمت دارد و با مدرک فوق لیسانس علوم سیاسی در دبیرستان‌های شهر ساری به تدریس معارف اسلامی مشغول است.

 

 


 


تلاش برای تبدیل مراکز آکادمیک به حوزه‌های علمیه با حذف فله‌ای علوم انسانی

 

به نوشته روزنامه اعتماد، سیزده رشته کارشناسی از فهرست رشته‌های علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبايی در آزمون سراسری سال جاری حذف شده‌اند.

این در حالی است که سال گذشته داوطلبان مقطع کارشناسی می‌توانستند از ميان ۱۹ رشته علوم انسانی که در دانشگاه علامه طباطبایی ارائه می‌شد یکی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند اما امسال این تعداد به ۶ رشته محدود شده است.

این ۶ رشته عبارت‌اند از :حقوق، زبان و ادبيات عربی، زبان و ادبيات فارسی، الهيات و معارف اسلامی، مديريت بيمه اکو و مديريت جهانگردی.

«روزنامه نگاری» در ميان رشته‌های حذف شده قرار دارد.

همچنین علوم سياسی، جامعه‌شناسی، تاريخ، فلسفه، روانشناسی، ارتباطات، علوم تربيتی، حسابداری، مديريت، مديريت برنامه‌ريزی آموزشی، آموزش و پرروش کودکان عقب‌مانده ذهنی و پيش‌دبستانی و دبستان و علوم اقتصادی، از رشته‌های حذف شده هستند.

وزارت علوم ايران در يک سال گذشته بارها از تغيير و بازنگری در ۳۸ رشته دانشگاهی خبر داده بود. همچنین مديرکل دفتر نظارت و ارزيابی وزارت علوم ایران از برنامه‌ريزی برای کاهش شمار دانشجويان علوم انسانی در دانشگاه خبر داده بود.

۴۳ درصد دانشجويان فعلی ایران در رشته‌های علوم انسانی تحصيل می‌کنند، که این امر ترس حکومت جمهوری اسلامی را برانگیخته است.

به زعم مسئولان جمهوری اسلامی از جمله شخص رهبر، تدریس علوم انسانی (به ویژه بر اساس متدهای غربی) اعتقادات جوانان ایرانی را سست و کنترل جمهوری اسلامی را بر آنان سخت می‌کند.

آيت‌الله خامنه‌ای پس از انتخابات ریاست‌جمهوری دو سال گذشته، بارها علیه تدریس علوم انسانی در دانشگاه‌ها حرف زده بود.

همچنین به تازگی ریاست انجمن فلسفه و حکمت که نهادی علمی و آکادمیک است، به عبدالحسین خسروپناه، یکی از طلاب حوزه علمیه واگذار شده است.

رییس جدید این انجمن تلاش می‌کند تا دروس حوزوی مقل اصول فقه را در این انجمن جایگزین فلسفه‌های غربی کند.


 


تحقیر یک کودک، بهانه‌ای برای خنده

 

دلیل را هم می‌توانید به با یک مقایسه ساده دریابید. «فرنود» و «هاله».

ویدئویی در یک برنامه کودکانه چنان موجی ایجاد می‌کند که حتی بی‌خبران را نیز جلب می‌کند، حال آنکه کشته شدن دختری در خاکسپاری پدرش، حتی ارزش تکثیر خبر را هم نمی‌یابد. این است حال ملتی که هر چیزی را بازیچه‌ای می‌گیرد و برای توجیه خود البته گاهی رنگی سیاسی هم به آن می‌زند.

«حمایت از شوشول فرنود در برابر سرکوب‌های جنسی و اجتماعی ایران» خنده‌دارتر از این جمله تاکنون شنیده بودید؟ این نمونه صفحه‌ای است که بیش از دو هزار عضو در فیس بوک دارد.

از همه اینها گذشته سوال من این است که کسانی که به این ماجرا دامن می‌زنند و مدام از این اشتباه کودکانه می‌گویند، آیا تاکنون به عواقب این ماجرا برای «فرنود» خردسال فکر کرده‌اند؟ آیا تحقیر و انگشت‌نما کردن یک کودک در جامعه رفتاری انسانی است؟ آیا به آینده این کودک فکر شده است؟ آیا کسی از خانواده این کودک شناختی دارد؟ اگر فرنود در محیط خانه یا اجتماع تحقیر شود یا انگشت‌نما شود کسی از این دوستان پاسخگو خواهد بود؟ به ظاهر کسی از خانواده فرنود چیزی نمی‌داند اما آیا مطمئن هستید که فرنود پس از این جنجال‌ها در محیط خانه آرامش دارد؟

به جرات خواهم گفت بسیاری از این کسانی که لودگی را با مبارزه اشتباه گرفته‌اند به سوال‌های بالا فکر نکرده اند. فرنود برای آنها نه یک انسان بلکه بازیچه‌ای است برای خنده، شوخی و طنز. حال آنکه کودکان بسیار بیشتر از بزرگ‌سالان تحت تاثیر محیط قرار دارند. کوچکترین رفتار و حرفی در ذهن کودک هک می‌شود و در آینده زندگی او نقش دارد. این رفتار ضد انسانی مصداق آشکار و کامل کودک آزاری است.

کاش می‌دانستیم بازی با فکر و آینده یک کودک نه یک بازی فیس بوکی است و نه یک راه مبارزه. گاهی بد نیست خودمان را به جای فردی که تحقیر می‌شود بگذاریم و آتش به خرمن آینده او نزنیم.


 


چه خواستیم و چه شد

 

 

 

حدود صد سال، ایران، مجلس شورای ملی

 

صدای توپ‌های لیاخوف روس که بلند شد بهبهانی و طباطبایی و دیگر مشروطه‌خواهان دیواری در پشت مجلس را خراب کردند تا جان بدربرند. بعضی هاشان می‌گریستند از آن‌همه دل که به این نهال بستند و بزرگ نشد.

--حدود یکسال و نیم پیش، ایران، تهران، شب عاشورا-- به گمان خیلی‌ها کار رژیم تمام است، برخورد مردم با نیروهای سرکوب به قدری محکم بوده، که بسیاری‌شان روحیه‌شان را باخته اند، حمایت دولت روسیه از رژیم متزلزل گشته و همه شهر پر از نفرت و خون است. پشت پرده اما بعضی‌ها از درون جبهه خودی کمی ترسیده‌اند--

 

--امروز، شور ان روزها خوابیده است و هر روز عده‌ای امیدشان را به آینده از دست می‌دهند. جنبش سبزمان  هم ماند برای وقتی دیگر، همان‌طور که مشروطه مان و انقلاب پنجاه هفت.

خیلی خوب اینرا یادم هست که بعد از تظاهرات بیست و پنج خرداد،می گفتیم دیگر تمام شد. کار رژیم یکسره است. و از هر کدام از سکوهای سیاسی که بپرسید مقصری را برای این ناتمام به شما نشان می‌دهند. خیلی‌ها معتقدند موسوی و کروبی سستی کردند و بعضی مردم را مقصر می‌دانند. عده‌ای اپوزوسیون خارج نشین را خیانت‌کار می‌دانند و بعضی هم حمایت عده‌ای نان به نرخ روز خور را از سیاهی استبداد.  وضعیت الان‌مان هم پر از آشفتگی‌است و بدون روزنه‌ای امید. موسوی و کروبی در حبس‌اند و مخالفان به جان هم افتاده‌اند، یکی می‌گوید ننگ خودنویس را نخرید بهتر است دیگری هم پاسخ می‌دهد که از طراح اسب تراوا بیش از این انتظاری نمی‌رود. عده ای روزشان را با مقصر دانستن رهبران سبز در کشتار دهه اول انقلاب شب می‌کنند و عده‌ای دیگر از دستور وزارت اطلاعات رژیم به خارج نشینان برای تقبیح رهبران جنبش می‌گویند.

 

خلاصه کلام اینکه این‌همه کشته دادیم که بعد از دو سال بیشتر و بیشتر از هم دور شویم و از کابوس ندانستن راه حل به جان هم بیافتیم. اما و اگر هم بسیار زیاد است و زیاد بوده، کسروی معتقد بود اگر آن نارنجکی که به سمت محمد علی‌میرزا پرتاب کردند جانش را ستانده بود سرنوشت مشروطه جور دیگری رقم می‌خورد، دیگرانی گفتند اگر صدام به ایران حمله نمی‌کرد ملاها نمی‌توانستند همه انقلاب را یکجا ببلعند و در مورد جنبش سبز هم همین است. و درسی که ما هنوز نگرفته‌یم اینکه حداقل در جبهه خودی یکدیگر رابیشتر تحمل کنیم.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته