-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مرداد ۲۷, پنجشنبه

Latest News from Iran Green Voice for 08/18/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



ندای سبز آزادی: حمید سمیعی از اعضا جبهه مشارکت ایران اسلامی و دانشجوی فوق لیسانس برق دانشگاه آزاد اسلامی، سالروز تولد خود را در بند ۳۵۰ زندان اوین سپری خواهد کرد.

به گزارش ندای سبز آزادی، حمید سمیعی روز عاشورا توسط نیروهای لباس شخصی بازداشت و به بازداشتگاه شاپور منتقل شده بود، این عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی، یک ماه پس از بازداشت به زندان اوین، بند ۳۵۰ منتقل شد.

وی یک ماه و نیم پس از گذراندن دوران بازداشت دادگاهی شد و در آن دادگاه به دو سال و نیم زندان تعزیری محکوم شد.

حمید سمیعی در حالی سالروز تولد خود را در بند ۳۵۰ زندان اوین سپری میکند، که پس از گذشت بیش از یک سال از بازداشت وی، هیچ خبری از وی در رسانه ها منتشر نشده بود و حمید سمیعی در گمنامی دوران بازداشت خود را سپری میکرد.

img_7433.jpg


 


اختلاف‌ها میان محمدتقی مصباح یزدی (جبهه پایداری) و محمدرضا مهدوی کنی (کمیته ۷+۸) با رد شروط اعضای این جبهه از سوی کمیته مذکور افزایش یافته است.
«جبهه پایداری» با حمایت مالی صادق محصولی و محوریت مصباح یزدی شروطی برای همکاری با سایر محافظه‌کاران در انتخابات مجلس آینده مطرح کرده که این شروط رد شده است.
در پی مخالفت مهدوی کنی با افزایش سهم «جبهه پایداری» اعضای این جبهه نیز از همکاری با کمیته ۷+۸ و دیگر محافظه‌کاران خودداری می‌کنند.
عضویت صادق محصولی در کمیته ۷+ ۸ و حذف نمایندگان علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف از این کمیته از جمله شروط «جبهه پایداری» اعلام شده است.
اسدالله بادامچیان قائم‌مقام حزب موتلفه در واکنش به مواضع اعلام نشده «جبهه پایداری» به «خبر آنلاین» گفته که «آن‌ها در ابتدای امر خودشان را خیلی بالا گرفته‌اند.»
بادامچیان گفته است در شرایطی که «جبهه پایداری» و تیم رحیم‌مشایی یکدیگر را «انحرافی» می‌دانند «اگر این دوستان با کمیته ۸+۷ همراهی نکنند آسیب می‌بینند.»
این نماینده مجلس با انتقاد از بی‌اعتنایی‌ها به توصیه‌های مهدوی کنی اظهار داشته که «مهدوی کنی مورد اعتماد عظیم امام، رهبری، روحانیت و مردم هستند.»
محسن یحیوی عضو جامعه اسلامی مهندسین هم گفته است: «به جبهه پایداری توصیه می‌کنم که در ارزیابی توانمندی​اش دقت کند و از اشتباه کردن بپرهیزد تا راحت​تر در جمع تمامی اصولگرایان حرکت کند.»
حبیب‌الله بوربور، قائم مقام جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی هم به خبرگزاری «ایلنا» گفته است: «جریانی مانند جبهه پایداری به دنبال حذف چهره شناخته شده اصولگرایان از کمیته وحدت است.»
آقای بوربور افزوده که جریان «پایداری» از یک «جریان انحرافی تغذیه می‌شود.»
به گفته این فعال سیاسی «جریان و افرادی که در جهت حذف برخی اشخاص و جریان‌های معتبر از دایره اصولگرایی کار می‌کنند؛ اصولا باید در اصالت آن‌ها شک کرد.»
گروهی از محافظه‌کاران به «جبهه پایداری» و ترکیب آن به دیده تردید می‌نگرند و معتقدند این جبهه در خفا با تیم احمدی‌نژاد رابطه تنگانگی داشته و برای کسب کرسی‌های مجلس نهم اعلام موجودیت کرده است.
جدال میان مصباح یزدی و مهدوی کنی در شرایطی آغاز شده که غلامعلی حداد عادل گفته علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی مایل نیست محافظه‌کاران با بیش از یک فهرست وارد انتخابات شوند.

منبع: دگربان


 


روزنامه اعتماد در گفت‌و‌گویی که با امام جمعه شمیرانات داشت نوشت: شاید کسانی که محسن دعاگو را نشناسند و این مصاحبه را بخوانند فکر ‌کنند او یکی از نزدیکان آقای خاتمی است نه کسی که در دوران اصلاحات اکثر خطبه‌های خود را به نقد سیاست‌های دولت اصلاحات معطوف کرده بود. امام جمعه شمیرانات که علاوه بر عضویت در جامعه روحانیت مبارز، عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم هست معتقد است در انتخابات پیش‌رو بخش قابل توجهی از جامعه فعالیتی ندارند به این دلیل که به برگزار‌کنندگان انتخابات اعتمادی ندارند. دعاگو که خود را در زمان اصلاحات از منتقدین درجه یک دولت خاتمی می‌دانست در این گفت‌وگو بارها از خاتمی با احترام یاد می‌کند و می‌گوید که به ادب، متانت و انتقاد‌پذیری آقای خاتمی اعتراف می‌کند. وی می‌گوید برخلاف محمود احمدی‌نژاد، آقای خاتمی در تحمل انتقاد انصافا یک انسان قابل تمجیدی است. وی همچنین از اختلافات خود با آیت‌الله مهدوی‌کنی در انتخابات ۸۸ پرده برداشت و گفت مواضعش با خیلی از اعضای جامعه روحانیت فرق دارد.

***

دفتر کار شما نزدیک دفتر آقای خاتمی است، طی سالیان اخیر با آقای خاتمی رابطه‌یی داشتید؟

هیچ ارتباطی تاکنون با آقای خاتمی نداشتم.

یعنی از دوران اصلاحات تاکنون آقای خاتمی را ندیده‌اید؟

یادم نمی‌آید جایی آقای خاتمی را دیده باشم.

شما در سال ۸۷ در جایی گفته بودید تحمل و انتقادپذیری آقای خاتمی به مراتب بیشتر از آقای احمدی‌نژاد است. هنوز هم به این سخن خود اعتقاد دارید؟

بله، هنوز هم معتقدم آستانه تحمل انتقادپذیری آقای خاتمی به مراتب بیشتر از آقای احمدی‌نژاد است. بهترین دلیل هم این است که رسانه‌های دولتی که متصل به آقای احمدی‌نژاد هستند حاضر نیستند هیچ خبری از مخالفان و انتقادات را منتشر کنند. تمام راه‌های نفوذ رسانه‌یی مخالفان خود را بسته‌اند. اجازه نمی‌دهند نقد مخاطبان در هیچ رسانه‌یی منتشر شود.

ولی در همان دوران اصلاحات روزنامه‌های اصلاح‌طلب خطبه‌های نماز جمعه شما که بیشتر حاوی انتقادات تند و تیز علیه سیاست‌های دولت آقای خاتمی بود را منتشر می‌‌کردند…

بله، واقعیت این است که تا مدت‌ها رسانه‌های طرفدار آقای خاتمی تمام انتقادات من را پوشش می‌دادند، هرچند در اواخر کمی کم‌رنگ شد ولی باید اعتراف کنم روزنامه‌های دوران اصلاحات اکثر انتقادات من را منتشر می‌کردند ولی در زمان آقای احمدی‌نژاد هیچ نقدی در رسانه‌های منتسب به ایشان نمی‌تواند نفوذ پیدا کند. تمام راه‌های ورود اندیشه مخالف را سد کرده‌اند.

سال‌ها از زمان اصلاحات می‌گذرد و شما در آن زمان خطبه‌های آتشین علیه سیاست‌های دولت آقای خاتمی مطرح می‌کردید. آیا شده طی سالیان اخیر از برخی سخنان خود پشیمان شده باشید؟

من اندیشه و عملکرد را نقد می‌کردم و هرگز به مسائل خصوصی و شخصی افراد نمی‌پرداختم، هرگز حرمت اشخاص را تخطئه نمی‌کردم. من سعی کردم در نقد کردن هیچ‌وقت حریم ادب را نقض نکنم. انتقاداتم در زمان آقای خاتمی همگی چاپ شده است و هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند سخنانم متضمن توهین بوده است. شاید در برخی مواقع از نظر عقیده تندروی کرده باشم ولی مواردی که انتقاد می‌کردم جای انتقاد داشت. من آقای خاتمی را از نظر اخلاق و برخوردش با طرف‌های خارجی از نظر ادبیات هرگز نقد نکردم و اعتراف کرده و می‌کنم به نقاط قوت آقای خاتمی ولی به لحاظ اعتقادی مسائلی وجود داشت که جریان آقای خاتمی در برابر لیبرالیسم و سکولاریسم نرمش نشان می‌داد. در بعضی حوزه‌ها تعرض می‌شد که درباره این موارد انتقاداتی را مطرح کردم.

با توجه به این انتقاداتی که مطرح کردید و اینکه آقای خاتمی در قوه مجریه بودند و صاحب قدرت، آیا محدودیتی برای شما ایجاد کردند؟

نه، آقای خاتمی در تحمل انتقاد انصافاً یک انسان قابل تمجیدی است. دولت آقای خاتمی برخوردی با من که در راس منتقدان آقای خاتمی بودم نکردند.

شما در مقطع فعلی هم انتقاداتی گاه تند و تیز علیه دولت فعلی و شخص آقای احمدی‌نژاد مطرح می‌کنید؟ آیا از جانب دولت محدودیت‌هایی برای شما ایجاد شده است؟

در یک کلام باید بگویم خیلی اذیت شدم. از برخورد آقای احمدی‌نژاد با انتقادات خودم راضی نیستم و معتقدم که برخورد مناسبی دولت آقای احمدی‌نژاد با انتقادات ندارد.

بعضاً شنیده شده است در پی انتقاداتی که علیه دولت مطرح می‌کنید محدودیت‌هایی برای شما از لحاظ امکانات به وجود آمده است…

من تمایل ندارم نسبت به اینگونه مسائل گله کنم و خودم از لحاظ امکانات خدا را شکر تا حدودی تامین هستم و محتاج امکانات دیگران نیستم و مطمئناً با کم و زیاد کردن امکانات نمی‌توانند جلوی اندیشه و عقیده من را بگیرند و محدودیت‌هایی که ایجاد کردند هیچ تاثیری در من نگذاشته است.

رسانه‌های همسو با دولت، آقای خاتمی را همسو با فتنه ۸۸ می‌دانند، شما هم بر این اعتقاد هستید؟

من نسبت به حوادث سال ۸۸ که موسوم به فتنه ۸۸ شده معتقد به منشأ خاص هستم. فتنه ۸۸ از مناظره مشهور انتخاباتی شروع شد. در آن مناظره آقای احمدی‌نژاد نام افرادی که در صحنه مناظره غایب بودند را مطرح کرد و بر اساس قانون اساسی و موازین اخلاقی آن عمل آقای احمدی‌نژاد قابل توجیه نیست. این عمل آقای احمدی‌نژاد باعث شد از آن مناظره تلویزیونی چند میلیون رای جذب کند. اما فتنه‌یی این مناظره انتخاباتی پایه‌گذاری کرد که نام آن فتنه، فتنه۸۸ است و معتقدم که در موارد بعدی، جریان موسوم به فتنه جدید تلاش کردند که آن فتنه را که طراحی کرده بودند در مخالفت با روحانیت و رهبری باشد. من معتقدم پایان کار فتنه جدید حتما سقوط است.

سوال من بی‌پاسخ ماند، درباره همسو بودن آقای خاتمی با جریان فتنه که مورد ادعای رسانه‌های دولتی است.

من چنین اعتقادی درباره آقای خاتمی ندارم. معتقد نیستم که جریان فتنه ۸۸ مربوط به ایشان است. جریان فتنه ۸۸ مربوط به آقای احمدی‌نژاد است، ارتباطی به آقای خاتمی ندارد.

حاج‌آقا، کم‌کم به موسم انتخابات نزدیک می‌شویم شما به عنوان یکی از اعضای شاخص جامعه روحانیت مبارز فضای کشور را در آستانه انتخابات چگونه می‌بینید؟ آیا نگاه مردم به انتخابات حداکثری است؟

من بخشی از بدنه اصلی کشور را نسبت به انتخابات آینده فعال نمی‌بینم. این بخش از جامعه به انتخابات احساس بی‌انگیزگی دارند. معتقدم آن عده‌یی که فعال نیستند اعتمادی به برگزارکنندگان انتخابات ندارند. باید اعتمادسازی شود تا مردم به برگزارکنندگان انتخابات اعتماد کنند و به تامین حقوق اصلی‌شان در قانون اساسی مطمئن‌تر شوند تا در صحنه حاضر شوند. آن جریانی که فتنه ۸۸ را طراحی کرد و اکنون فتنه جدید را پی‌ریزی می‌کند مردم به آنها اعتماد ندارند. تا اعتماد عمومی جلب نشود شاهد حضور حداکثری در انتخابات نخواهیم بود.

آقای خاتمی چند ماه قبل خواسته‌هایی را برای ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات مطرح کرده بودند، نظر شما درباره سخنان آقای خاتمی چیست؟

حقوق گروه‌های سیاسی و حقوق افراد ملت در قانون اساسی آمده است. این حقوق دست کسی نیست که به کسی اعطا کنند. این حقوق در قانون دیده شده است و مردم با رایی که به قانون اساسی دادند این حقوق را برای گروه‌های سیاسی و افراد ملت تعیین کردند. من موافق این نیستم که حقوق مندرج در قانون اساسی را باید از فرد و گروهی مطالبه کرد، ولی اگر شرایطی باشد در چارچوب قانون که برای مشارکت گروهی که در حوزه سیاست فعال نیستند جاذبه‌آفرین باشد امر نامعقولی نیست. اگر نظام این خواسته‌ها را تامین کند و شرایط را ایجاد کند، برای افزایش انگیزه کار خوبی انجام داده است.

البته آقای خاتمی رفع برخی محدودیت‌ها و آزادی زندانیان را هم از جمله خواسته‌های خودشان مطرح کردند؟

اگر خواسته‌های ایشان در چارچوب قانون قابل طرح باشد، معقول است که نظام با خواسته‌های ایشان همراهی کند ولی اگر فراتر از قانون باشد با رای مردم تعارض دارد.

شما و برخی دیگر از اعضای جامعه روحانیت مبارز در انتخابات ۸۸ که جامعه روحانیت و دبیرکل آن از آقای احمدی‌نژاد حمایت کردند، از ایشان حمایت نکردید…

ببینید، شما از جلسه‌یی یاد می‌کنید که بحث‌مان در آن جلسه این بود که جامعه روحانیت در تعیین نامزد ریاست‌جمهوری ساکت باشد و تعیین نامزد خاص در ریاست‌جمهوری هم در جلسه جامعه روحانیت رای نیاورد، من شخصًا معتقد به سکوت بودم و هنوز هم معتقدم اگر روحانیت مواضع خودش را حفظ کند و از کاندیدای خاصی حمایت نکند، معقول‌تر است.

آقای ناطق‌نوری هم بعد از آن جلسه دیگر در جلسات جامعه روحانیت شرکت نمی‌کند، شخص شما تلاش برای بازگشت ایشان انجام داده‌اید؟

تلاش زیادی انجام ندادم. معتقدم اگر آقای ناطق به جامعه روحانیت برگردند، بهتر است. حضور افرادی مانند ایشان در جامعه روحانیت حضور موثری است. آقای ناطق یک شخصیت سیاسی سابقه‌دار و اثرگذار است و حضور ایشان در جامعه روحانیت مطمئنا مفید به فایده است.

شما بارها بر مشی اعتدال تاکید داشته‌اید آیا تشکل متبوع شما و اعضای آن در همین مسیر گام برمی‌دارد؟

من دیدگاه‌هایم با خیلی از افراد جامعه روحانیت مبارز فرق می‌کند و از بیان مواضع و دیدگاه‌هایم هرگز هراسی نداشته‌ام. من همان زمان دیدگاه‌هایم با آقای مهدوی‌کنی که دبیرکل جامعه روحانیت هستند تفاوت داشت. برای آقای مهدوی‌کنی احترام قایل هستم ولی دیدگاهم کاملا با ایشان متفاوت بود. من بر این باور بودم که نباید از فرد خاصی حمایت کرد و الان هم متوجه شدیم که حمایت از فردی خاص کار درستی نبود و جریان فتنه جدید نشان داد که آن موضعی که در جامعه روحانیت تبلیغ می‌شد یعنی موضع سکوت که ما طرفدار آن بودیم، موضع درستی بوده است.

آقای دعاگو شما در کمیته وحدت اصول‌گرایان فعال هستید؟

نه، من علاقه چندانی برای ورود به این جریانات ندارم.

دلیلش چیست؟

معتقدم رای مردم منوط به حضور در این گروه‌ها نیست. رای مردم مربوط می‌شود به نوع برداشتی که از عملکرد کاندیدا دارند. حضور یا عدم حضور در این گروه‌ها تاثیر چندانی در انتخابات ندارد. در انتخابات باید انگیزه‌آفرینی شود و مردم باید مواضع و عملکرد کاندیدا را موردنظر قرار دهند.

فکر می‌کنید تلاش‌های صورت گرفته در جریان اصول‌گرا منجر به وحدت آنها در انتخابات خواهد شد؟

به هرحال درصدی از وحدت حاصل می‌شود، ولی شخصاً معتقدم جریانی مربوط به اصول‌گرا و جریان موسوم به اصلاح‌طلب باید با هم متحد شوند، اگر متحد شدند مشارکت حداکثری شکل می‌گیرد.

این اتحادی که مدنظر شماست، امکان‌پذیر است؟

نه، من می‌گویم اگر مشارکت حداکثری می‌خواهیم باید این دو جریان در اشتراکات با هم متحد شوند. معتقدم آن بخش از بدنه جامعه که فعالیتی برای انتخابات ندارند، مربوط به اصلاح‌طلبان است. جریان اصولگرا براساس مشترکات‌ باید با اصلاح‌طلبان متحد شوند.

اخیراً آقای باهنر در یک نشست خبری از اصلاح‌طلبان خواهش کردند که برای گرم شدن تنور انتخابات، در انتخابات شرکت کنند، شما با اینگونه اظهارات موافقید؟

جریان اصلاح‌طلب همه حقوق موجود در قانون اساسی را می‌خواهد و آقای باهنر در جایگاهی نیستند که بخواهند حقی را به کسی اعطا کنند. فراخوان باید مبنای منطق داشته باشد و مبنای آن هم قانون اساسی است. تمام گروه‌های سیاسی رسمی وفادار به قانون اساسی هستند و برای استیفای حقوق‌شان فعال هستند و این حق را باید گرفت.

به عنوان آخرین سوال آیا به رایی که در انتخابات ریاست‌جمهوری ۸۸ به شخص مورد نظرتان دادید، همچنان وفادارید و به آن اعتقاد دارید؟

آن رای را براساس یک‌سری ضوابط ارزشی دادم و آن را درست می‌دانم و بر همان اعتقاد هستم و معتقدم وظیفه‌ام را انجام داده‌ام.

منبع: آفتاب


 


علاءالدین بروجردی حرف‌های جدیدی دارد، درباره اینكه چرا اتفاقات 88 تهران شباهتی به رخدادهای انگلیس ندارد. اینكه چرا درهای ایران دلیلی ندارد به روی گزارشگران حقوق بشر خارجی باز باشد و درهای انگلیس باید باز باشد به روی تیم ایرانی‌. می‌گوید سوریه فرق دارد با انگلیس و از دلایل اینكه پیشنهاد مشابهی را درباره فرستادن تیم حقوق بشر به سوریه ندادند. می‌گوید یک مصداق رعایت حقوق بشر در ایران حضور زنان در كابینه و حتی تعلق 60 درصد سهم دانشگاه‌ها به دختران است و این یعنی حقوق بشر در ایران رعایت می‌شود و لزومی به پذیرش هیچ مدعی بررسی وضعیت حقوق بشر در تهران نیست.

 

اهم اظهارات رییس كمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌و‌گو با روزنامه اعتماد را در ادامه بخوانید:

• اگر سیر تحولات را بررسی كنیم، می‌بینیم كه اعتراض‌های مردم انگلیس اول مسالمت‌جو بود. از قضا ما داریم حقیقت را می‌گوییم و آنها دارند مغلطه ‌می‌كنند. اگر فرد سیاهپوست را به قتل نرسانده بودند هیچ‌وقت مردم اینقدر خشمگین نمی‌شدند. نمی‌توان مردمی را كه آمده بودند تا با آرامش صدای اعتراض خودشان را به گوش حكومت برسانند، به قتل رساند و بعد گفت خب اتفاق است و افتاده و شما عصبانی نشوید. اینكه احساسات مردم را تحریک كنیم و بعد بگوییم معترضان یک مشت آشوب‌طلب احساساتی هستند كه دروغ شاخ‌دار به مردم است و نمی‌توانند باورش كنند. این آتش بد‌طور به خرمن آنها افتاد.

• استفاده از سلاح
” این نكته برای ما مهم است كه سوریه محور مقاومت در برابر اسراییل است و در كنار گروه‌های حزب‌الله و فلسطینی است. به همین دلیل ایران نباید تحت هیچ شرایطی حمایتش از سوریه را بردارد. “
گرم و كشتار مردم در لندن تصویر‌برداری شده است. رسانه‌های انگلیسی بیایند و بگویند در تهران در كجا از سگ‌های وحشی برای حمله به مردم استفاده شده است؟ آنها تجربه گوانتانامو و ابوغریب را دارند. در كجا با اسب و سگ به مردم حمله می‌كنند؟ از قضا ما در ایران مبتنی بر واقعیات حرف می‌زنیم اما آنها درباره سال 88 و درباره ایران مبتنی بر توهمات خود اخبارپراكنی كردند. اینكه یک مشت سگ هار را بین مردم رها كنند، خب انتظار دارند مردم واكنش نشان ندهند؟ پس برخورد آنها از مصادیق بارز نقض حقوق بشر است. ما در تهران كاری نكردیم كه حقوق بشر نقض شود، از قضا با مردمی كه می‌خواستند حقوق سایر شهروندان را نقض كنند تا جایی كه ممكن بود مدارا كردیم. انگلیس كشور مدعی آزادی و دموكراسی است، این خیلی وضع را برایشان بدتر كرده است.

• مگر انگلیس مستقل ماند و در كار ما دخالت نكرد؟ آنها مداخله می‌كنند خب آن وقت ما حق نداشته باشیم؟ مسلماً باید به این دوستان‌مان این‌طور جواب بدهیم كه كار ما دخالت نیست، اظهارنظر است. تمام دنیا به خودش چنین اجازه‌‌ای را می‌دهد وقتی مردم یک كشور بی‌دفاع در برابر قدرت انحصاری قرار گرفتند، از آنها حمایت كند. دنیا یک دهكده جهانی است،
نمی‌توانیم دل‌نگران مردمی نباشیم كه این‌طور مظلوم واقع شدند.

• ما درباره سوریه هم ‌چنین مواضعی داریم؛ دبیركل اتحادیه عرب در دیدار با ما گفتند با بشار اسد صحبت كرده‌اند و اسد پذیرفته فشار را روی مردم كم كند و اصلاحات را آغاز كند. ما هم مصاحبه كردیم كه بهتر است بشار اسد هم اصلاحات را آغاز كند و هم حالت فوق‌العاده را لغو كند؛ آزادی زندانیان سیاسی سوری و تبدیل فضای سیاسی كشور از تک‌حزبی به چندحزبی همگی گام خوب بشار اسد است.

• این نكته برای ما مهم است كه سوریه محور مقاومت در برابر اسراییل است و در كنار گروه‌های حزب‌الله و فلسطینی است. خب امریكا هم از سوریه خوشش نمی‌آید. به همین دلیل ایران نباید تحت هیچ شرایطی حمایتش از سوریه را بردارد چون سوریه مقاومت در خط اول جبهه است.

• انگلیس‌ها كه قبول نكردند ما كمیته حقوق بشرمان را آنجا بفرستیم، درباره سوریه هم ما مداركی داریم كه دارد به مردم معترض سوری سلاح می‌رسد؛ این اصلاً دیگر خوب نیست و جای دفاع از آنها را نمی‌گذارد. تعداد زیادی از پلیس سوری با گلوله كشته شدند. شبیه لیبی یک نوع جنگ داخلی است و اگر بخواهیم به سوریه نیروی حقوق بشر بفرستیم باید به لیبی هم فرستاد. در سوریه یک نیروی مسلح در برابر نیروی امنیتی ایستاده است و به همین دلیل ماجرای سوریه و انگلیس فرق دارد؛ چون مردم انگلیس مسلح نشدند و با دست خالی اعتراض می‌كنند.

• ما به گزارشگر آنها اگر اجازه ورود نمی‌دهیم به این دلیل است كه آنها قضاوت‌هایشان بر اساس معیارهای دوگانه است. حقوق زن در ایران رعایت می‌شود. معاون رییس‌جمهور تا نماینده مجلس زن هستند؛ 60درصد دانشگاه مال زن‌هاست. پس مشكلی از نظر حقوق بشر نداریم. اما در عربستان زن حق رانندگی ندارد. چطور آنجا مشكل حقوق بشر ندارند آن وقت در ایران داریم؟

• آنها اگر وارد ایران شوند حتما ما را تحسین خواهند كرد اما چون رویكردشان ظالمانه است، نمی‌پذیریم.


 


یک عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به اینکه قرائت گزارش این کمیسیون از چهار مورد شکایت نمایندگان مجلس از احمدی‌نژاد، تاکنون چهار بار در دستور کار مجلس قرار گرفته و هر بار به بهانه‌ای به تعویق افتاده است؛ قرائت نشدن گزارش شکایت جمعی از نمایندگان از رئیس دولت را یک تخلف آشکار از قانون دانست.

سید فاضل موسوی در گفت‌وگو با خبرآنلاین با بیان اینکه قرائت این گزارش تاکنون چهار بار در دستور کار قرار گرفته است، در پاسخ به این سؤال که آیا هیات رئیسه در این زمینه مصلحت اندیشی می کند، گفت: «برخی مسائلی را در این زمینه مطرح می کردند که رئیس مجلس اعلام کردند اگر موضوعی از طریق مقام معظم رهبری اعلام بشود، بنده آن را به مجلس ارائه می کنم.»

بر اساس ماده ۲۳۳ آیین نامه داخلی مجلس هرگاه حداقل ده‌نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجراء قانون یا اجراء ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولین دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.

گزارش‌هایی که هیات رئیسه مجلس از طرح آنها در صحن علنی جلوگیری می‌کند، مربوط به شکایت ۱۲ نماینده از رئیس دولت درباره عدم معرفی به موقع وزیر ورزش و جوانان به مجلس، ۴۰ مورد تخلف احصا شده دولت، مقاومت احمدی نژاد در برابر اجرای حکم حکومتی رهبری درباره وزیر اطلاعات و نیز شکایت ۱۵ نماینده از وی درباره نحوه ادغام وزارتخانه‌ها و بی‌توجهی به نظر شورای نگهبان است.

این چهار شکایت برای نخستین بار قرار بود در هفته اول تیرماه در صحن مجلس قرائت شود، اما از آن تاریخ تاکنون با وجود آنکه چهار بار در دستور کار مجلس قرار گرفته، ولی هر بار قرائت آن به تعویق افتاده است.

اتهام فساد مالی معاون اول احمدی نژاد، همچنان در دست بررسی

سید فاضل موسوی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا پرونده اتهامات معاون اول احمدی نژاد در این کمیسیون مختومه شده است یا خیر؛ خبر داد که این پرونده همچنان در کمیسیون اصل نود مجلس در دست بررسی است.

این در حالی است که بیش از یک سال و نیم از زمانی که رئیس قوه قضائیه به فساد مالی معاون اول و سخنگوی دولت و نقش اصلی وی در پرونده های قطور اختلاس اشاره کرد، می‌گذرد و طرح مکرر این اتهام معاون اول رئیس دولت از سوی نمایندگان مجلس و در رسانه‌ها نیز به سرانجام نرسیده و به برخورد قضایی نینجامیده است.


 


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد‌: متأسفانه امروزه در جامعه اسلامی بسیار دیده می‌شود که انقلابیون و مسلمانان حتی با نیت پاک برای حفظ حکومت و قدرت به تهمت، دروغ و ظلم و ستم متوسل می‌شوند و بدتر از همه اینکه این اقدامات را تحت عناوین اهداف مقدس به انجام می‌رسانند.

به گزارش آفتاب، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم افطار جمعی از علما و فضلای حوزه‌های علمیه و خانواده‌های ایشان که مصادف با میلاد باسعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) در پانزدهمین غروب ماه مبارک رمضان انجام شد، ضمن تبریک این عید سعید، امام دوم شیعیان را یکی از مظلوم‌ترین ائمه جهان تشیّع خواند و با اظهار تأسف از تفریط‌هایی که گاهی شیعیان مرتکب می‌شوند؛ گفت‌: “در اسلام؛ هدف وسیله را توجیه نمی‌کند، براساس نص صریح و عملکرد روشن امامان معصوم شیعه، اولین هدف هر مسلمان باید حفظ اسلام و عزت امت اسلامی و حقوق مردم باشد و قدرت و حکومت در مرتبه دوم قرار دارد. اما امروز در بسیاری از جوامع اسلامی جای اهداف اصلی و فرعی عوض شده است و این به نفع اسلام و امت اسلامی نیست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه این دیدار افزود: باید بپذیریم که بر مبنای قول و فعل همه علمای شیعه، ائمه ما نور واحد بودند و چه آنها که قیام کردند و جنگیدند و چه آنان که سکوت و صلح کردند همه به وظیفه قرآنی و خدایی خود عمل کردند.

ایشان با بیان اینکه اغلب ما در بیان تکریم امام حسین(ع) سنگ تمام می‌گذاریم، اما وقتی به امام حسن و صلح ایشان می‌رسیم، تبعیض قائل می‌شویم، تصریح کرد: کار و عملکرد امام حسن(ع) هیچ کمتر از قیام خونین برادر بزرگوارشان نبوده و این بزرگوار نیز در آن مقطع و شرایط همان کاری را انجام داد که باید انجام می‌داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیان مظلومیت امام دوم شیعیان، با تشریح شرایط سیاسی و اجتماعی حاکم بر امت اسلامی، در آن مقطع زمانی و مکر و حیله و دسایس ایجاد شده توسط معاویه برای ایشان و جامعه اسلامی، گفت: قیام امام حسین(ع) علیه یزید و یزیدیان ظرف مدت کوتاهی انجام و به پایان رسید و آثار معجزه‌آسای آن تا قیامت مشعل مبارزه با ظلم، فساد و کفر را تغذیه می‌کند و اما مقاومت امام مجتبی(ع) علیه انواع دسایس و فتنه‌های معاویه، چندین سال به طول انجامید که ذره‌ای از انجام وظیفه عقب‌نشینی نکرد تا عاقبت به شهادت رسید.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حکومت حضرت علی(ع)، صلح امام حسن(ع) و نیز قیام امام حسین(ع) و بقیه ائمه معصوم را در یک راستا و برای یک هدف خواند و گفت: اگر حضرت علی(ع) حکومت کرد و شهید شد، اگر امام مجتبی صلح کرد و به شهادت رسید و اگر حسین(ع) قیام کرد و سرش را از بدن جدا کردند، همه برای پایداری و عزت اسلام و امت اسلام بود و ما نباید با برداشت‌های تبعیض‌آمیز، در حق برخی از معصومین خود ظلم روا بداریم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی برداشت‌های نادرست مبنی بر اینکه بعضی از ائمه ما نباید در برابر مکر و حیله امویان و یزیدیان – نعوذبالله- از خود سادگی نشان می‌دادند، به سخن حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: تفاوت ائمه ما با حکام جائر اموی در تقوای آنان بود و خود حضرت علی(ع) می‌فرماید اگر مسأله تقوی نبود، من سیاستمدارترین مردم عرب بودم.

ایشان در ادامه با اشاره به اینکه هیچ کدام از ائمه معصوم شیعه حاضر نبودند برای حفظ خود و حکومت‌شان به هر وسیله و دسیسه‌ای متوسل شوند و تنها راهنمای آنها تقوایشان بود، تصریح کرد: متأسفانه امروزه در جامعه اسلامی بسیار دیده می‌شود که انقلابیون و مسلمانان حتی با نیت پاک برای حفظ حکومت و قدرت به تهمت، دروغ و ظلم و ستم متوسل می‌شوند و بدتر از همه اینکه این اقدامات را تحت عناوین اهداف مقدس به انجام می‌رسانند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وظیفه علما و حوزه‌های علمیه را در طول تاریخ حساس خواند و تأکید کرد: امروز با وجود توطئه‌های گوناگون داخلی و خارجی که از هر سو بر امت اسلامی وارد می‌شود وظیفه تشخیص موضوع و روشنگری و آگاهی‌بخشی علما و فضلا دوچندان شده است و همه ما باید به این نقطه برسیم که در هر مقطع از تاریخ، مصلحت اسلام و امت اسلامی چیست تا بتوانیم به درستی به وظایف خود عمل کنیم.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین رستگاری نیز در منقبت و فضیلت امام حسن مجتبی(ع) به ایراد سخنرانی پرداخت و در ادامه مداح اهل بیت، ابیاتی را در مدح و بزرگداشت امام دوم شیعیان تقدیم جمع حاضر کرد.


 


ندای سبز آزادی: دبيراجرايي خانه كارگر استان خوزستان گفت: كارگران قطار شهري اهواز (مترو) كه براي شركت كيسون كارمي‌كنند 7 ماه است حقوق نگرفته‌اند.

آقايار حسيني درگفت‌وگو با خبرنگار ايلنا افزود: تعداد كارگران طرف قرارداد با شركت كيسون به حدود ۴۰۰ نفر مي‌رسد.
وي با بيان اينكه اين كارگران به خاطر ترس از اخراج حتي جرات اعتراض هم ندارند، اظهار داشت: تاكنون كسي از مسولان پاسخگوي مشكلات نبوده است به همين دليل از استاندار خوزستان مي‌خواهيم كه به مشكل اين كارگران رسيدگي كند.

وي با بيان اينكه طبق مصوبه دولت كارمندان از حق بدي آب و هوا بهره مند هستند،گفت: شايسته نيست به‌كارگرداني كه در گرماي بالاي ۵۰ درجه كار مي‌كنند و شرايط كارشان به مراتب سخت تر از كارمندان است ظلم شود.

دبير اجرايي خانه كارگر استان خوزستان گفت: البته تاكنون ۲ كارگر بر اثر حادثه ناشي از كار در متروي اهواز جان خود را از دست داده‌اند. 


 


طی هفته گذشته مسوولان سازمان زندان ها، با اتخاذ تصمیم هایی جدید دامنه فشارها را بر خانواده های زندانیان سیاسی “افزایش” داده اند. روز دوشنبه در سالن ملاقات اقدامات غیرقانونی و غیر اخلاقی مسئولین زندان سبب اعتراض گسترده خانواده های زندانیان سیاسی شد و نگرانی خانواده ها را از این شرایط و فشارهای غیرقابل پیش بینی در آینده را افزایش داده است. این در حالی است که اعتراض خانواده ها با پاسخ تند مسوولان روبه‌رو شده است.

از جمله این اقدامات ممنوعیت ورود وسایل خانواده های زندانیان و کودکان خردسال آنها، ایجاد مقرهای گشت بازرسی جلوی سالن ملاقات، نصب میله های قطور بر شیشه های دو جداره کابین های سالن ملاقات، تفکیک جنسیتی روزهای ملاقات یکی از بندهای اوین و احتمال تعمیم آن به سایر بندهای اوین، افزایش فاصله زمانی ملاقات های هفتگی به دو هفته یکبار است.

این فشارها در حالی بر خانواده های بی پناه زندانیان سیاسی اعمال می شود که عزیزان دربند آنها از حقوق ابتدایی یک زندانی سیاسی “محروم” هستند و بسیاری از آنها علی رغم مشکلات نامناسب جسمانی از حق مرخصی بی بهره هستند و مسئولین شرط اعطای این حق قانونی را عدم مصاحبه خانواده ها با رسانه ها گذاشته اند. این سوال همچنان برای خانواده های زندانیان سیاسی مطرح است که اگر مسئولین بر آنچه در زندان ها می گذرد اعتقاد دارند پس چرا از اطلاع رسانی در خصوص وضعیت زندانیان سیاسی و شرایط زندان ها “واهمه” دارند تا جاییکه خانواده ها را تهدید به بازداشت می کنند.

فیض الله عرب‌سرخی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی است که نخستین بار در جریان بازداشتهای پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری در تیرماه ۱۳۸۸ بازداشت و به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد. وی در یاداشتی از زندان اوین نوشته بود: “اعتراضی که در رأی من کو خلاصه می شد، بر اثر لجاجت گروهی جاه طلب درحال تبدیل به مطالباتیست که معلوم نیست تمام ظرفیتهای نظام هم قادر به پاسخگویی باشد.”

خانم قدس در خصوص ملاقات روز دوشنبه با همسرش و فشارهای جدید بر خانواده ها به جرس می گوید: “در این ملاقات خیلی اذیت شدیم به علت کم شدن ساعات کاری، زندان هم کار خود را دیرتر شروع می کند و این باعث ازدحام شدید ملاقات کنندگان شده و باید ساعتها در سالن بنشینیم تا نوبتمان شود آنهم فقط برای ۲۰ دقیقه از پشت شیشه های کثیف و قطور که باید گفت گل بود به سبزه نیز آراسته شد و جدیدا میله های قطور هم کشیده اند که بزرگترین توهین بوده و به شدت خانواده ها را عصبانی کرده است. نکته دیگری که خیلی اذیتمان کرد این بود که همه جا را پر کرده بودند از اطلاعیه هایی مبنی بر اینکه از دفعه بعد هیچ لوازم شخصی نباید به همراه داشته باشیم وگرنه از ملاقات محروم می شویم و پای بلندگو هم مرتب این را تکرار می کردند که باعث خشم خانواده ها شد و اعتراض می کردند که برخی از شهرستان می آیند و افراد زیادی با وسایل نقلیه عمومی می آیند و مگر می توان هیچ چیز همراه نیاورد؟!”

وی با تاکید بر اینکه آقای عرب سرخی مثل همیشه از نظر روحیه خیلی خوب برخوردار است، ادامه می دهد: ” اگرچه آقای عرب سرخی از نظر جسمی شکایتی نداشتند اما ظاهراً وضعیت غذایی “نامناسبی” دارند و با اینکه بعضی اوقات خود زندانیها اقدام به پخت و تهیه غذا می کنند اما بعلت نبودن مواد اولیه مناسب در “مضیقه” هستند و به ما هم که اجازه نمی دهند چیزی برایشان ببریم. مثلأ در هفته گذشته اصلأ میوه نداشتند حتی همان میوه های با کیفیت پایین را که زندانیان میخریدند که فروشگاه بتواند به فعالیتش ادامه دهد وجود نداشت و خرماهایی که میفروشند بسیار بد و خراب است و یا بقیه چیزها، مخصوصأ در ماه رمضان که بدن افراد “نیاز” بیشتری به تغذیه صحیح دارد با تنگنای بیشتری مواجه شده اند آنهم افرادی که همه می دانند طی این دو سال اخیر چه فشارها و شکنجه هایی را متحمل شده و هنوز هم در شرایط سخت زندان به سر می برند. باور می کنید اکثر خانواده ها امروز ناراحت بودند و می گفتند دیگر نمی توانیم راحت سر سفره سحر و افطار بنشینیم و غذا بخوریم که عزیزانمان اینچنین در سختی هستند. تعجب می کنم از کسانی که ادعای مسلمانیشان گوش فلک را کر می کند و اینگونه “ظلم” می کنند.”

همسر عرب سرخی در خصوص شرایط زندان و برخورد ماموران بیان می کند: “به هر حال زندان است و محرومیت از همه حقوق اولیه که هر زندانی متحمل می شود آنهم زندانیان سیاسی که فقط به جرم اندیشه در زندان هستند اما در خصوص مأموران باید بگویم برخی از آنها بسیار رفتار شایسته و خوبی دارند اما اکثرشان که متأسفانه برخی هم سرباز هستند برخوردهای بد و بعضأ گستاخانه ای دارند و به قول معروف از آنهایی هستند که وقتی می گویند بروید کلاه بیاورید آنها کلاه را با سر می آورند و متأسفانه بدون هیچ پاداش و جزایی خود را مقابل مردم قرار داده و دنیا و آخرت خود را تباه می سازند.”

خانم قدس در پاسخ به این سوال که زمانیکه به آقای عرب سرخی مرخصی می دهند چه احساسی دارد بیان می کند: “حسی کاملأ دوگانه و اگر دقت کرده باشید همیشه در نوشته ها و گفته هایم تکرار کرده ام که حاضرم بار همه تنهایی ها را به دوش بکشم اما زندانیان سیاسی بی گناه که اصلأ مرخصی نیامده اند و اکثرأ جوان نیز هستند آزاد شوند و یقین دارم این ظلم بی پاسخ نمی ماند. هنگامی که همسرم به مرخصی می آید و خیلی هم کوتاه است ، هم خود ایشان و هم من با اینکه از دیدن و گفتگوی بدون شیشه و حصار و بودن با هم پس از آنهمه دلتنگی ها خدا را شکر می کنیم اما غصۀ زندانیان همواره مانند خاری در چشم و استخوانی در گلو ما را عذاب می دهد و یکسره می گویم بدا به حال مسببین اینهمه ظلم و ستم.”

گفتنی است خانواده زندانیان سیاسی طی نامه ای به گزارشگر ویژه حقوق بشر با تاکید بر اینکه اگر مسئولین و مقامات قضائی ایران به سلامت رفتارها و برخوردهای خود اطمینان داشته باشند نباید از حضور نمایندگان حقوق بشر و ناظرین بین المللی واهمه داشته و مانع سفر آنان به ایران شوند درخواست کرده اند: “اینک از آنجا که پیگیری های قانونی داخلی درخصوص رفتارهای غیر قانونی، غیر اسلامی و مخالف حقوق بشر که در مورد زندانیان روا میدارند، به نتیجه نرسیده و فشارها نیز بیشتر گشته است، لذا از شما می خواهیم هرطور شده به ایران سفر کرده و از نزدیک به موارد تخلف مطرح شده رسیدگی فرمائید.”


 


محمدرضا رجبی

محمدرضا رجبی، که بیش از دو سال است به دنبال حوادث پس از انتخابات در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می برد.

رجبی در سال ۱۳۶۲ به عضویت شورای فرماندهی پایگاه شرق تهران سپاه در میآید و در ۱۳۶۳ از سوی سپاه به دفتر ریاست مجلس شورای اسلامی معرفی شده و به عنوان منشی ویژه آیت الله هاشمی رفسنجانی در طول سالهای ۶۳ تا ۶۸ در مجلس به انجام وظیفه می پردازد. در عملیات های مختلفی از جمله والفجر مقدماتی، بیت المقدس و تکمیلی کربلای ۵ شرکت می کند که در عملیات بیت المقدس ۲ مجروح شیمیایی می شود.

به دنبال وقایع خرداد ۸۸ و تلاش فراوان نهادهای امنیتی مبنی بر اثبات نقش اطرافیان هاشمی در اعتراضات مردمی به تقلب در انتخابات رجبی به همین دلیل و به بهانه حضور در راهپیمایی میلیونی ۲۵ خرداد ۸۸ بازداشت می شود.

محمدرضا رجبی از جمله زندانیان سیاسی جنبش سبز است که علیرغم تحمل فشارهای فراوان از جمله ۷۰ روز انفرادی و محکومیت وی به ۶ سال حبس تعزیری به اتهام شرکت در راهپیمایی ۲۵ خرداد و توهین به رییس جمهور از طریق ارسال ایمیل محکوم شده است.

نام چندانی از او در رسانه های گروهی و گزارش های حقوق بشری به میان نیامده است.

بی عدالتی در خصوص محمدرضا رجبی تا بدانجا پیش رفت که علیرغم فوت پدر او از اعطای مرخصی به وی جهت شرکت در مراسم ترحیم پدرش نیز خودداری شد.

مهدی محمودیان

مهدی محمودیان، عضو جبهه مشارکت، روزنامه نگار و فعال حقوق بشری است که از ۲۵ شهریور ۱۳۸۸ بدون استفاده از حق مرخصی در حبس به سر می برد.

وی بیش از ۷۰ روز در انفرادی بوده و اکنون در زندان رجایی شهر در حالی که در حکم ۵ سال حبس تعزیری وی، موضوع تبعید یا نفی بلد نیامده به سر میبرد.

این روزنامه نگار که به دنبال افشای جنایات کهریزک بازداشت شد چندی پیش از وقوع تجاوز جنسی به زندانیان در زندان خبر داد.

مهدی محمودیان به علت انتشار نامه اش به رهبری پیرامون فجایع جاری در زندان های کشور به ۱۰ روز انتقال به سلول انفرادی و ۳ ماه ممنوعیت از ملاقات محکوم شد.

وی از بیماری های متعدد ناشی از شکنجه های دوران زندان رنج می برد اما همچنان در تمان اعتصاب ها شرکت کرده و بازجویان و ماموران را با مقاومت خود خسته کرده است.

بهنام ابراهم زاده

بهنام ابراهم زاده، فعال کارگری و حقوق کودکان کار و خیابان ۲۲ خرداد ماه سال گذشته توسط ماموران امنیتی بازداشت شد.

وی در دادگاهی به ریاست قاضی صلواتی به بیست سال حبس تعزیری محکوم شد که پس از اعتراض وکلای مدافعش، این رای در دیوانعالی کشور نقض در دادگاهی دیگر به پنج سال حبس قطعی محکوم شده است.

بهنام ابراهم زاده که کارگر لوله سازی شورآباد شهر ری بود در کنار فعالیتهای خود برای کارگران و کودکان ، وبلاگ نویسی نیز می کرد. اغلب نوشته های وی در باره حقوق کودکان کار و خیابان است.

ابن فعال جامعه ی مدنی هم اکنون در کنار دیگر زندانیان سیاسی در اوین در بند ۳۵۰ نگهداری می شود.

مادر ابراهیم زاده در نوشته ای کوتاه خطاب به احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران خواستار آزادی فرزندش شده است .

در این نامه آمده است: من از شما می خواهم در راستای اهداف صلح و امنیت و تامین حقوق انسانی تلاش تان را برای آزادی فرزندم انجام دهید و صدای ما را به گوش جهانیان برسانید. جرم فرزند من فقط و فقط دفاع از انسانیت و کودکان کار و خیابان بوده است. وی در تمام این مدت از تمام حقوق اولیه یک زندانی از جمله مرخصی و حق تماس تلفنی و ملاقات حضوری بی بهره بوده است.


 


فخرالسادات محتشمی پور، همسر سید مصطفی تاج زاده، برای ادای پاره ای توضیحات به دادگاه احضار شد.

به گزارش تحول سبز، همزمان با انتشار نامه سرگشاده خانواده تاج زاده به رییس قوه قضاییه و درخواست رسیدگی به برخوردهای غیرقانونی صورت گرفته با وی در دو سال گذشته، همسر این زندانی سیاسی برای ادای پاره ای توضیحات به شعبه چهار دادسرای امنیتی اوین احضار شد.

این در حالی است که هنوز پرونده محتشمی پور که پس از بازداشت وی تشکیل شده بود مفتوح است و حکمی برای وی صادر نشده است. گفتنی است محتشمی پور در روز ۱۰ اسفند ماه سال گذشته دستگیر شد و مدت ۴۵ روز را در انفرادی و تحت بازجویی سپری کرد. اتهام وی نگارش عریضه های روزانه و اطلاع رسانی در خصوص وضعیت خانواده های زندانیان سیاسی عنوان شده بود.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته