-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ تیر ۲, پنجشنبه

Posts from Khodnevis for 06/23/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



مجلس«اسلام» را از عنوان «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي» حذف کرد

 

در طرح مجلس، پس از ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگريبا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عنوان این وزارتخانه به «وزارت فرهنگ، ارشاد، ميراث فرهنگي و گردشگري» تغيير پيدا كرده است.

حذف واژه «اسلام» از عنوان وزارتخانه «فرهنگ و ارشاد اسلامی»، واکنش معاون وزیر ارشاد را برانگیخته است.

بهمن دري، به خبرگزاری فارس گفته است: «صفت اسلامي يك جزء ذاتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بوده كه نبايد حذف شود، البته بنده بعد از اين مصوبه رايزني‌هايي با نمايندگان مختلف داشتم و اين دوستان نيز وعده داده‌اند كه اين صفت را به جاي خودش برگردانند.»

دري ادامه داد: «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي چه سازماني به آن ادغام شود و چه سازماني به آن الحاق شود نام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را خواهد داشت چرا كه واژه‌اي لازم و كافي است.»

موضوع ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگري با وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی چندی است که مورد اختلاف دولت و مجلس است.

در حالی که نمایندگان مجلس می‌خواهند پس از سازمان تربیت بدنی، سازمان دولتی دیگری را نیز زیر نظارت خود در آورند، وزیر ارشاد بارها در مخالفت با این طرح سخن گفته است. 

 


 


پلیس کیف شهروندان را تفتیش می‌کند؛ شمال، مرکز «فسق و فجور» نیست!

در حالی که کمتر از یک هفته از آغاز طرح موسوم به مبارزه با بدحجابی گذشته، مقامات مختلف نیروی انتظامی مطابق روال همیشگی به اظهار نظرهای خوشبینانه در مورد این طرح پرداخته و با استناد به آمارهای مبهم می‌گویند که حجم جرائم در کشور به شدت کاهش یافته است.

به گزارش مهر، حسین ساجدی نیا امروز، چهارشنبه در یک نشست خبری با ارائه آمارهای مبهم در مورد کاهش جرائم پس از آغاز طرح موسوم به مبارزه بدحجابی گفت که پلیس می‌تواند کیف همه شهروندان را هر زمان که لازم باشد بازرسی و تفتیش کند.

وی همچنین با اشاره به اینکه قبل از اجرای این طرح، ماموران در مورد نحوه برخورد با «بدحجابان» آموزش دیده‌اند گفت «خوشبختانه مورد خاصی از درگیری میان بدپوششان و پلیس در سطح شهر نداشته‌ایم.»

این درحالی است که چند روز گذشته فیلمی در یوتیوب منتشر شد که ماموران انتظامی در همدان دختری را به دلیل حجاب مورد ضرب و شتم قرار می‌دادند.

زورگیری با چاقو از فرزند نماینده مجلس

همچنین در شرایطی که رییس پلیس تهران خبر از کاهش آمار جرائم در تهران می‌دهد، روز گذشته فرزند نماينده شهريار در مجلس شورای اسلامی در يكي از پارك‌هاي اين شهرستان مورد زورگیری قرار گرفت.

به گزارش دانشجو نیوز، فرزند حسين گروسي نماينده شهريار در مجلس عصر روز گذشته مورد حمله و ضرب و شتم عده‌ای که قصد زورگيري از وی را داشتند قرار گرفت و پس از آنکه مقاومت مجروح شد.

فرزند نماينده شهريار به دليل اصابت ضربات چاقو به ناحيه سر و گردن بلافاصله به يكي از بيمارستان‌هاي تهران براي درمان انتقال داده شد.

در رویدادی دیگر و در همین زمینه احمدرضا رادان ظهر امروز در رشت گفت که طرح موسوم به مبارزه با بدحجابی در شهرهای شمالی کشور هم با جدیت دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شهرهای شمالی ایران «خلوتگاه فسق و فجور» نیست گفت برخی تصور می‌کنند می‌توانند به این شهرها بیایند و هر طور که خواستند عمل کنند.

جانشین ناجا در ادامه سخنان خود و به دنبال گفته‌های چندی قبل برخی مقامات روحانی جمهوری اسلامی گفت که کسانی که حجاب خود را رعایت نمی‌کنند در معرض تعرض و تجاوز قرار می‌گیرند.

در ماه گذشته پرونده سه تجاوز گروهی در جمهوری اسلامی رسانه‌ای شده که متعاقب آن بسیاری از مقامات «بدپوششی» زنان را علت اتفاق افتادن این تجاوزها عنوان کرده‌اند.

چه کسانی از نظر پلیس بدحجاب هستند

در همین حال احمد روزبهانی، رئیس پلیس امنیت نیروی انتظامی مصادیق بدحجابی در پسران و دختران را اعلام کرد و گفت هر کسی چنین پوشش‌هایی داده باشد از نظر ما «بدحجاب» است و با وی برخورد می‌شود.

به گزارش الف آقای روزبهانی مصادیق بدحجابی خانم‌ها را  پوشش‌های نامتعارف از جمله: «موهایی که از جلو شال و روسری بیرون باشند؛ موهایی که از پشت شال بیرون باشند و..» دانسته و در مورد بدحجابی مردها هم گفته است که داشتن «دستبند و گردنبندهای گروه‌های غربی؛ موهای فشن؛ و آرایش‌های غیرمتعارف..» خلاف مقررات است و پلیس درصورت مشاهده این افراد، علاوه بر برخورد، آنها را «جریمه نقدی» هم خواهد کرد.


 


بازگشت از زندان بیرون اوین به داخل زندان اوین
 


ديدار محرمانه لاريجاني با اصلاح‌طلبان برای گرم کردن تنور انتخابات مجلس

با نزدیک شدن به انتخابات مجلس  شورای اسلامی که در اسفند ماه برگزار می‌شود، به نظر می‌رسد تلاش برای حضور اصلاح‌طلبان در این انتخابات برای «گرم کردن تنور انتخابات» ادامه دارد.

در این زمینه یک منبع آگاه به خبرگزاری کار ایران گفته است که چندی قبل علي لاريجاني با يك نماينده اصلاح‌طلب مجلس ششم دیداری محرمانه داشته و در خصوص انتخابات مجلس نهم با وی بحث و تبادل نظر داشته است.

ايلنا در این خصوص نوشته است که حدود يك ماه قبل جلسه‌اي در دفتر رئيس مجلس شوراي اسلامي با حضور زماني، مشاور لاريجاني تشكيل شده و در این جلسه لاريجاني از اين نماينده اصلاح‌طلب مجلس ششم خواسته است تا افراد معتدل و سرشناس جناح اصلاحات را براي انتخابات مجلس نهم معرفی کند و نسبت به كانديداتوری آنان اقدام کند.

این منبع آگاه به ایلنا گفته است که تلاش ریيس مجلس شورای اسلامی براي برگزاري اين جلسات با سایر نمايندگان جريان اصلاح‌طلب «همچنان» ادامه دارد.

آقای لاریجانی به نمایندگان اصلاح‌طلب قول داده است تا براي تاييد صلاحيت آنها با شوراي نگهبان رايزني كند. وی گفته است که شورای نگهبان هم «به احتمال زياد» اين افراد را رد صلاحيت نخواهد كرد.

ایلنا در پایان این اقدام رییس مجلس را «سیاسی‌کاری براي سنجيدن فضاي حاكم بر اردوگاه اصلاح طلبان براي حضور در انتخابات آينده مجلس» تعبير کرده است.

در همین زمینه و در رویدادی دیگر علی شکوری‌راد، نماینده پیشین اصلاح‌طلب مجلس گفته است که تا تحقق شروط محمد خاتمی، زمینه برای مشارکت اصلاح‌طلبان در انتخابات فراهم نیست و اگر شروط خاتمی فراهم شود، اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت خواهند کرد.

این نماینده مجلس ششم افزوده است: «با اطلاعاتی که بنده از نشست‌ها و رایزنی‌های اصلاح‌طلبان دارم، این گروه در صورت تداوم وضعیت فعلی برنامه‌ای برای حضور در انتخابات ندارد.»

همچنین جلال جلالی‌زاده، نماينده دیگر اصلاح‌طلب هم گفته است شرکت اصلاح‌طلبان در انتخابات را «در شرايط کنونی بسيار دشوار» دانسته و گفته است: «در اولين مرحله بايد پيشنهادات آقای خاتمی عملی شود تا بتوان در خصوص انتخابات آينده مجلس اظهار نظر کرد.»

محمد خاتمی، رییس جمهور پیشین ایران دهم دی‌ماه سال گذشته گفته بود حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات نهمين دوره مجلس شورای اسلامی ايران مشروط به شرایطی است.

آقای خاتمی «آزادی زندانيان سياسی و ايجاد فضای آزاد برای احزاب، پايبندی مسئولان به قانون اساسی و برگزاری انتخاب آزاد و سالم» را به‌عنوان شروط سه‌گانه برای حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم برشمرده بود.

سخنان خاتمی با حمله گسترده مخالفان و منتقدان دولت و حاکمیت روبرو شد و بسیاری از چهره‌های سیاسی به این سخنان واکنش نشان دادند.

منتقدان گفتند در حالی که هنوز جامعه در تب و تاب فضای پس از انتخابات جنجالی ریاست جمهوری دهم است، و هنوز انتخاب احمدی‌نژاد به عنوان رییس جمهور، سرکوب‌های عریان پس از انتخابات در هاله‌ای از ابهام است و هزاران زندانی نیز در زندان بسر می‌برند، سخن گفتن از انتخابات مجلس بی‌معنی است.

از سوی دیگر به نظر می‌رسد با افول ستاره احمدی‌نژاد، حاکمیت جمهوری اسلامی تلاش دارد تا شرایطی را فراهم کند تا اصلاح‌طلبان مجددا وارد عرصه انتخابات شده و به اصلاح رایج «تنور انتخابات را گرم» کنند.

چهره‌های معتدل اصول‌گرا و کسانی چون حبیب‌الله عسگر اولادی، حبیبی، بادامچیان و محمد رضا باهنر، نایب رییس مجلس شورای اسلامی  پیش از این گفته بودند که اگر اصلاح‌طلبان از «اصحاب فتنه» برائت بجویند می‌توانند در انتخابات مجلس شرکت کنند.


 


تایید دستگیری مریم مجد


یکی از بستگان مریم مجد به رادیو فردا گفته است که او حتی به فرودگاه هم نرفته بود و در خانه پدری بازداشت شده است. به گفته این منبع، «ساعت هشت شب روز پنج شنبه چهار مامور که احتمالا از وزارت اطلاعات بودند به خانه پدری مریم مجد مراجعه کرده و پس از بازرسی خانه و اتاق مریم، این عکاس تخصصی ورزش زنان را بازداشت کردند.» به گفته همین منبع، ماموران بخشی از وسایل شخصی خانم مجد را نیز با خود برده‌اند.

بنا بر گزارش‌هایی از دوستان مریم، خانواده او مایل به گفتگو با رسانه‌ها در باره وضعیت او نبوده‌اند.

اما گزارش‌های دیگری حاکی است که مریم مجد در روز شنبه به دادسرا برده شده و به او «تفهیم اتهام» شده است.

مریم مجد که عکاس ورزشی است، قرار بود بعد از پایان جام جهانی فوتبال زنان، در اروپا به مدت دو ماه ماندگار شود و در سفر به کشورهای اروپایی از فوتبالیست‌های زن عکاسی  و کتاب عکسی از زنان فوتبالیست جهان تهیه و منتشر کند.


پترا لندرز، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال آلمان اولین کسی بود که نرسیدن مریم مجد به کشورش را گزارش کرد. بر اساس گفته او، قرار بود با هماهنگی فیفا، مریم مجد از زنان فوتبالیست از سراسر جهان عکس بگیرد و با پترا  کتاب درباره زنان فوتبالیست در سراسر جهان منتشر کنند. پترا لندرز  در نامه‌ای به وزارت خارجه آلمان، خواستار روشن شدن وضعیت مریم مجد شده بود. نگرانی این فوتبالیست زن به خاطر موارد مشابهی بوده که مسافران روزنامه‌نگار پیش از سفر در تهران دستگیر می‌شده‌اند.

 


 


دورخیز قالیباف برای فتح مجلس و ریاست جمهوری

به گزارش آفتاب، در حالی که کمتر از ۹ ماه به زمان برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس باقی مانده است، مشاوران محمدباقر قالیباف تلاشی شبانه‌روزی را آغاز کرده‌اند تا با نهایی کردن فهرستی از نزدیکان و همفکران شهردار تهران در سراسر کشور در این انتخابات حاضر شوند. بر همین اساس از مدیران مرتبط با شهرداری و بعضی از شهرداران خواسته شده است که از سمت خود استعفا دهند و برای فعالیت‌های انتخاباتی آماده شوند.

همچنین آفتاب نوشته است که «ریاست ستاد انتخاباتی شهردار تهران برای انتخابات مجلس بر عهده مهندس فرهاد یعقوبی است که چندی پیش از سمت خود به عنوان معاون امور مناطق شهرداری تهران استعفا داد تا با فراغ بال بیشتری به فعالیت‌های انتخاباتی بپردازد.» این در حالی است که ستادهای استانی «یاران قالیباف» نیز در حال فعال شدن هستند. به اعتقاد آفتاب قالیباف «به دنبال فتح کامل مجلس بدون شریک است.»

در همین رابطه «مهرداد لاهوتی» از نمایندگان حامی قالیباف در مجلس به خبرگزاری «دادنا» گفته است: «بعید می‌دانم قالیباف شخصا به انتخابات مجلس وارد شود ولی به عنوان فرد تاثیرگذار و مهم به طور قطع نظراتی خواهد داشت و به شکلی از برخی افراد جانبداری خواهد کرد.»

این اخبار در حالی به گوش می‌رسد که حداد عادل رئیس سابق مجلس و از نمایندگان شاخص اصول‌گرا در جلسه یکم تیر ماه در نطق میان دستور خود گفته است که چنانچه اصول‌گرایان در انتخابات با هم وحدت نکنند ممکن است از رقیب شکست بخورند. وی همچنین به اصول‌گرایان هشدار داده است که «هر گروهی که قصد ارائه لیست جداگانه داشته باشد، محکوم به شکست است.» البته منظور حداد عادل از رقیب به احتمال زیاد جریان حامیان احمدی نژاد است که اصولگرایان نزدیک به رهبر از آنان با نام «جریان انحرافی» یاد می‌کنند.

آفتاب می‌نویسد علاوه بر این زمزمه هایی در برخی محافل شنیده می شود که در پی درگیری احمدی نژاد با آیت الله خامنه‌ای، با چراغ سبز نزدیکان رهبر، قالیباف ستادهای خود را برای حضور در رقابت های انتخابات ریاست‌جمهوری را نیز فعال کرده و حتی چند کارگروه‌ جداگانه در حال تدوین برنامه‌های قالیباف در حوزه‌های مختلف هستند.

محمد باقر قالیباف فرمانده سابق نیروی انتظامی و شهردار فعلی تهران است که از رقیبان انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ بود.  گفته می شود رهبر ایران و پسر او مجتبی خامنه‌ای در آن انتخابات  در ابتدا از کاندیداتوری قالیباف حمایت می‌کردند اما در نهایت به سمت احمدی‌نژاد گرایش پیدا کردند؛ گرایشی که در نهایت به نشستن احمدی‌نژاد بر کرسی ریاست جمهوری منجر شد. در جریان آن انتخابات، مهدی کروبی و هاشمی رفسنجانی از کاندیداهای آن دوره، هر دو مدعی تقلب گسترده به نفع احمدی‌نژاد بودند.


 


شجريان به اروپا می‌رود

استانبول، آمستردام، بروکسل، ماین، برلین، هامبورگ، کلن، لندن، ادینبرا، وین، گوتنبرگ و استکهلم ازجمله شهرهايي هستند كه شجريان همراه با گروه شهناز به زودی در آن‌ها كنسرت برگزار خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، تور اروپایي گروه موسیقی شهناز از ۲۵ شهریورماه در ترکیه آغاز می‌شود و ۸ آبان ماه در شهر کلن در آلمان به پایان می‌رسد.

در این کنسرت‌ها آثاری از جلیل شهناز، محمدرضا شجریان و مجید درخشانی در دو بخش سه‌گاه و بیات اصفهان اجرا خواهد شد.

همزمان با آغاز تور كنسرت شجريان در اروپا، آلبوم اين هنرمند نيز در آمریکا منتشر مي‌شود.

مدیر برنامه‌های محمدرضا شجريان چندی پیش اعلام کرد که شجریان بيشتر فعالیت‌های هنری خود را در خارج از مرزهای ایران دنبال می‌کند.

اين هنرمند سال گذشته در شهر دوبی به صحنه رفت و بسیاری از علاقمندان وي برای دیدن اين کنسرت به دبي سفر كردند.

پس از انتخابات ریاست جمهوری دو سال گذشته، حکومت ایران به دلیل حمایت شجریان از اعتراضات مردمی، موانعی را در برابر فعالیت هنری این هنرمند پیشکسوت موسیقی سنتی ایران قرار داده است. 

 


 


چهار عضو جندالله با جلیقه‌های انفجاری دستگیر شدند

حجت الاسلام حمیدی، مدیر کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان  در مصاحبه با واحد مرکزی خبر  گفته است چهار عضو «گروه جندالله» به منظور عملیات تروریستی با جلیقه‌های انفجاری قصد ورود به استان سیستان و بلوچستان را داشته‌اند که پس از ورود توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده‌اند.

آقای حمیدی در مورد زمان بازداشت این چهار نفر، محل ورود آنان به استان و نیز هدف‌های عملیاتی آنها توضیحی نداده، اما گفته است «جاسوسی و همکاری با عوامل ضد انقلاب» از جمله اتهامات برخی از این افراد است.

تاکنون گروه جندالله یا منبع مستقل دیگری این خبر را تائید نکرده است.

گروه جندالله در سال ۱۳۸۲ توسط عبدالمالک ریگی تاسیس شد و در عملیات‌ها و بمب‌گذاری‌های مختلفی که به مرگ ده‌ها تن انجامیده دست داشته ‌است.

عبدالمالک ریگی، رییس این گروه، سال گذشته و روزی که همزمان با اولین سالگرد قتل ندا آقا سلطان بود، توسط مقامات ایران به دار آویخته شد.

بسیاری از کارشناسان سیاسی اعدام ریگی توسط مقامات ایران را «زود و بسیار سریع» دانستند و گفتند او می‌توانست در خنثی کردن فعالیت‌های تروریسیتی «جندالله» مثمر ثمر باشد. بسیاری نیز اعدام ریگی همزمان با سالگرد قتل ندا آقا سلطان را «تحت‌الشعاع» قرار دادن ماجراهای اولین سالگرد ندا آقا سلطان» توسط جمهوری اسلامی دانسته‌اند.

در همین حال اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی در گفتگو با خبرآنلاین با اشاره به برخوردهای قضایی و انتظامی با گروه جندالله و ریگی گفته است که این گروه برای آزادی هر فرد از گروه خود دست به اقداماتی مانند «کشتار مردم بی‌گناه و مسئولان امنیتی و قضات» می‌زند و با این روش می‌خواهد که مسئولان را به «سازش و عقب‌نشینی» وادار کنند.

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی جمهوری اسلامی تاکنون هزینه‌های گزافی را درباره‌ی این گروه پرداخته است گفت که قوه قضاییه این هزینه‌ها را پرداخت می‌کند اما «عقب‌نشینی» نمی‌کند و با این طیف «سازش» نخواهد کرد.

آقای احمدی مقدم که روز گذشته در نشست حمایت از شهود و قربانیان جرم برای افسران پلیس سخن می‌گفت در بخش دیگری از سخنان خود به ماجراهای مربوط به تجاوزهای گروهی اشاره کرد و از رسانه‌ای شدن آنها به شدت انتقاد کرد.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه جرایمی مانند تجاوزهای گروهی به ندرت در ایران وجود دارد گفت هنگامی که چنین موضوعاتی رسانه‌ای می‌شود در جامعه تولید ناامنی می‌کند.

این در حالی است که ابراهیم رییسی معاون اول قضاییه پس از ماجراهای تجاوزهای گروهی در پاسخ به سوال خبرنگاری گفته بود تعداد زیادی از این قبیل پرونده‌ها در دستگاه قضایی وجود دارد که فقط برخی از این پرونده‌ها رسانه‌ای می‌شوند.

وی افزوده بود: «شما یک سری به دادگاه کیفری شهر کاشمر که پرونده تجاوزش رسانه‌ای شده بزنید، می‌بینید که ده‌ها مورد از این پرونده‌ها که رسانه‌ای نشده در حال رسیدگی است.»

انتقاد فرمانده نیروی انتظامی از انتشار اخبار مربوط به تجاوز به عنف در حالی صورت می‌گیرد که در حدود یک‌ماه گذشته رسانه‌های جمهوری اسلامی از سه پرونده تجاوز گروهی در کاشمر، خمینی‌شهر و شهرستان لیوان استان گلستان پرده برداشته‌اند.

آقای احمدی مقدم در بخش دیگری از سخنان خود به مساله مواد مخدر اشاره کرد و در این زمینه هم گفت که بزودی با قاچاقچیان «خرد» مواد مخدر برخوردهای «سنگینی» می‌شود.


 


بازنگری دروس و تفکیک جنسیتی به دانشگاه هنر رسید

دانشگاه هنر تهران یکی از بزرگترین دانشگاه‌های هنری ایران، از دانشگاه‌های دولتی تهران است که در سال ۱۳۳۹ تأسیس شده. این دانشگاه دارای چندین دانشکده است که در شهرهای تهران  و کرج قرار دارند. این دانشکده‌ها شامل دانشکده هنرهای کاربردی، سینما و تئاتر، هنرهای تجسمی، مجسمه‌سازی، موسیقی و معماری و شهرسازی می باشند.

به گزارش مهر روز دوشنبه هفته آینده جلسه‌ای با حضور اعضای هیئت علمی، استادان، معاونان و رئیس این دانشگاه برگزار می‌شود. در این جلسه که به ریاست «سعید کشن فلاح» رئیس دانشگاه هنر تشکیل می‌شود موضوعاتی مانند ‌وضعیت پایان نامه‌ها،‌‌ تشکیل هیات ممیزه و انجمن‌های علمی و ‌بازنگری رشته‌ها و دروس مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

گزارش‌های رسیده حاکی است از دستورات این جلسه، اسلامی کردن بعضی دروس و حذف تعدادی از عناوین درسی به بهانه غربی بودن و مغایرت با فرهنگ اسلامی است. همچنین چگونگی اجرای طرح تفکیک جنسیتی در این جلسه مطرح خواهد شد. گفتنی است اجرای طرح تفکیک جنسیتی پاره‌ای دروس به خصوص در رشته‌هایی که نیاز به کار تیمی دارند مانند تئاتر و سینما تاکنون به نتایج مورد دل‌خواه وزارت علوم نرسیده است.

سعید کشن فلاح رئیس دانشگاه هنر از چهره‌های برجسته تئاتر ایران پس از انقلاب است. وی که متولد سال ۱۳۳۵ در کرمانشاه است از چهره‌های نزدیک به حکومت و دبیر چندین جشنواره مناسبتی تئاتر بوده است. همچنین ماهنامه «صحنه» به سردبیری او منتشر می‌شود. وی در بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر «چهره ماندگار» شد. وی پیش از این از تدوین سند چشم انداز بیست ساله تئاتر ایرانی – اسلامی خبر داده بود که «بتواند در عرصه‌های جهانی به خصوص جهان اسلام به عنوان یک الگو مورد توجه واقع شود.»


 


ذوالنور: مشایی فکر می‌کرد ۱۴ خرداد کشته می‌شود

مجتبی ذوالنور جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه، سی‌ام خرداد ماه در سخنانی به بیان مسائل و ناگفته‌هایی از ماجراهای محمود احمدی‌نژاد و تیم وی پرداخت و آنها را مورد انتقاد قرار داد. این سخنان بلافاصله در رسانه‌ها انعکاس گسترده‌ای یافت، اما شب گذشته متن سانسور نشده سخنان وی منتشر شد.

به گزارش پارلمان نیوز مجتبی ذوالنور که در همايش «بصيرت و جهاد علمی» سخن می‌گفت با اشاره به رابطه ميان اسفنديار رحيم مشايی و محمود احمدی نژاد، آنها را به لاله و لادن، دو قلوهای ايرانی تشبیه کرد و اظهار داشت همانطور که وقتی آنها را از هم جدا کردند هر دو فوت کردند، اگر احمدی‌نژاد و مشایی را هم از یکدیگر جدا کنیم هر دو از بین خواهند رفت.

وی به ماجراهای قهر و خانه‌نشینی احمدی‌نژاد در جریان عزل و ابقای حیدر مصلحی اشاره کرد و گفت احمدی‌نژاد فکر می‌کرد که رهبری ناگزیر به پذیرفتن استعفای ایشان یا قبول مشایی به عنوان معاون اول است و احتمال نمی‌داد که رهبری مقابل این درخواست بایستد.

آقای ذوالنور گفت در نهایت احمدی‌نژاد به خاطر استیضاح نشدن در مجلس بود که به کار خود بازگشت، چراکه قرار بود اگر برنگشت استیضاح شود و اگر قرار به استیضاح آقای احمدی‌نژاد بود، وی، بالا‌ترین رأی عدم صلاحیت سیاسی در تاریخ را از مجلس شورای اسلامی می‌گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اسفندیار رحیم مشایی، نزدیکترین فرد به احمدی‌نژاد اشاره کرد و گفت آقای مشایی تصور می‌کرد روز 14 خرداد کشته خواهد شد و«روحش عروج پیدا خواهد کرد» و روز ۱۵ خرداد هم امام زمان ظهور خواهد کرد. از این‌رو بسیاری از نزدیکان احمدی‌نژاد درصدد گرفتن ویزای عربستان سعودی بودند تا روز «ظهور امام زمان» در مکه باشند.

پیشتر حامیان مشایی گفته بودند که روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه اتفاقاتی در کشور خواهد افتاد، اما اشاره‌ای به ماجراهای ظهور نکرده بودند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه احمدی‌نژاد به مشایی بسیار باور دارد و براساس «پیشگویی‌های» وی تصمیم می‌گیرد گفت «احمدی‌ن‍ژاد دچار سحر و جادو نشده است، بلکه از برخی پیشگویی‌هایی که مشایی به نقل از پیشگویانی انجام می‌داد، به این نتیجه رسید که این مشایی رابط امام زمان است!»

وی با اشاره به اینکه تیم دولت هیچ اعتقادی به خامنه‌ای ندارند و با بیان اینکه احمدی‌نژاد فکر می‌کند رهبری تنها هفت میلیون طرفدار دارد گفت که آنان دقیقا به دنبال حذف رهبری و دستور گرفتن مستقیم از امام زمان هستند. مثلا گاهی رییس جمهور در جلسه هیات دولت می‌گوید «این کار حکم است و باید انجام شود» و منظور وی حکم امام زمان است.

آیت‌الله جنتی نیز چندی قبل گفته بود که «فلان وزیر را برکنار می‌کنند می‌گوییم چرا برکنار کردید می‌گویند دستور آقا بوده است، ما فکر می‌کنیم منظور آقای خامنه‌ای است اما بعدا متوجه می‌شویم منظور امام زمان است.»

مجتبی ذالنور در بخش دیگری از سخنان خود به ماجراهای رابطه دولت و کشورهای منطقه پرداخت و گفت رابطه دولت با حاکمان و پادشاهان این کشورها براساس «منطق» نیست برای مثال محمود احمدی‌نژاد در بیاناتی از علی عبدالله صالح تمجید می‌کند و به او می‌گوید که «شما نام سه امام و پیامبر را در نامت داری.»

آقای ذالنور در همین زمینه به پادشاه اردن هم اشاره می‌کند و می گوید «جریان انحرافی» اعتقاد داشت که عبدالله دوم، پادشاه اردن،‌‌ همان سفیانی در علائم ظهور امام زمان است، و برهمین اساس احمدی‌نژاد می‌خواست که در هنگام مسافرت پادشاه اردن به ایران، او را در آبگرم سرعین حاضر کنند تا علائمی که بر کمر و کتف سفیانی در روایات وارد شده است را بر روی بدن پادشاه ملاحظه نمایند.

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه در آخرین بخش سخنان خود به ماجراهای دخالت سپاه در سیاست پرداخت و در این زمینه گفت که «قانون اساسی، اشاره‌ای به حق دخالت نیروهای مسلح در مسائل سیاسی ندارد.»

این در حالی است که آیت‌الله خمینی در وصیت نامه خود صراحتا نیروهای نظامی و به خصوص سپاه را از دخالت در سیاست منع کرده است. وصیت نامه آیت‌الله خمینی همواره اعتباری فراتر از قانون اساسی داشته است، اما با این گفته ذالنور به نظر می‌رسد اعتبار این وصیت نامه دستخوش تغییراتی شده است.


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به khodnevis-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به khodnevis@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته