-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۸۹ خرداد ۱۲, چهارشنبه

Latest News from 30Mail for 06/02/2010

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



آیت‌الله صانعی، محمد خاتمی، مهدی کروبی و میرحسین موسوی حمله روز گذشته اسراییل به کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه را محکوم کردند.

محمد خاتمی در دیدار با جمعی از «بانوان فرهنگی و دانشگاهی» ضمن محکومیت شدید حمله روز گذشته اسراییل به کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه، خواستار توجه بیشتر مجامع بین‌المللی به این موضوع شد.

آقای خاتمی با تاکید دوباره بر راهکار پیشنهادی خود به سران سازمان کنفرانس اسلامی در دوحه مبنی بر «رفراندوم با حضور همه ساکنان فلسطین» گفت که این تنها راه دموکراتیک است که منجر به اجرای عدالت و نیز برقراری ثبات و صلحی واقعی و پایدار می‌شود.

آیت الله یوسف صانعی نیز با صدور پیامی، این حمله را محکوم کرده و به قدرتمندان هشدار داده است که «تقیه و مراعات مصلحت‌های سیاسی» در مقابله با دولت اسرائیل از نظر او «حرام» است.

مهدی کروبی نیز با محکومیت این حمله «از جامعه بین الملل، سازمان های مدافع حقوق بشر و شورای امنیت» خواست که «موضعی قاطع و تصمیمی عملی» در جهت محکوم نمودن و تنبیه اسرائیل اتخاذ کنند.

روز گذشته نیز آیت‌الله بیات زنجانی با محکومیت شدید این اقدام خواستار واکنش جهانیان به این حمله شده بود. میرحسین موسوی نیز گفته که «همراه با جنبش» این حمله را محکوم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری‌ها نوزده نفر در حمله کماندوهای اسرائیلی به شناورهای حامل مواد امدادی برای نوارغزه کشته و ۴۸۰ نفر از سرنشینان این کشتی‌ها بازداشت شدند.

عملیات ارسال مواد امدادی برای غزه توسط یک سازمان غیر دولتی ترکیه سازمان داده شده و اکثر سرنشینان این کشتی‌ها نیز شهروندان ترکیه بوده‌اند.

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه گفته است که جهان باید اسرائیل را برای این کشتار مجازات کند.

منبع: بی‌بی‌سی و سحام نیوز


 


محمد صادق جوادی‌حصار، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی که از دی‌ماه سال گذشته در بازداشت به سر می‌برد، امروز آزاد شد.

وی که در تاریخ ۱۰ دی ماه ۱۳۸۸ بازداشت شده بود در این مدت تنها دو بار موفق به ملاقات به خانواده خود شد.

آقای جوادی حصار تا اسفند سال گذشته در بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد زندانی بود که در تاریخ ۲۰ فروردین ماه گزارش شد تداوم بلاتکلیفی وی موجب نگرانی‌های شدید خانواده وی شده است.

پیشتر خانواده وی اعلام کرده بودند که توان پرداخت وثیقه تعیین شده از سوی دادگاه را ندارند و برای تهیه آن با کارشکنی‌ها و موانع مختلفی مواجه شده‌اند.

منبع: پارلمان نیوز، رهانا و رای ما کجاست


 


میرحسین موسوی گفتگویی با وب‌سایت کلمه انجام داده که شماری از مهم‌ترین گزاره‌های آن را برای خوانندگان سی‌میل انتخاب کرده‌ایم:

 

  • *حاکمان جمهوری اسلامی به زندانبان و سلب‌کنندگان آزادی تبدیل شده‌اند.
  •  
  • *عده‌ای به خاطر قدرت، مشغول تخریب همه چیز از جمله تخریب و تحریف آیت‌الله خمینی هستند.
  •  
  • *من همچنان به آرمان‌های آیت‌الله روح‌الله خمینی وفادارم، اما بدنبال بازگشت به دوران وی نیستم.
  •  
  • *بنده به ضرورت معرفی  امام به نسل جوان اشاره کردم. ولی گذشته از آن نکته ای را عرض می کنم که یقین دارم همه علاقه مندان جنبش سبز در مورد آن اتفاق نظر دارند و آن صداقت است. من نمی توانم دلبستگی به امام و انقلاب داشته باشم (ممکن است یک عده در این میان بگویند این یک نوستالژی است) و بر خلاف آن تظاهر کنم.
  •  
  • *ما از تعامل اندیشه‌ها ضرر نمی‌کنیم، ولی از پنهان کردن هویت خود در میان جمعی که خواستار صداقت است، قطعا ضرر می‌کنیم.
  •  
  • *به اعتقاد من بهترین پوستر جنبش سبز، پوستری‌ست که بر آن نوشته شده «دروغ، ممنوع است».
  •  
  • *من هم به دوران آقای خمینی هم انتقاد دارم، اما چه ضرورتی دارد که وقتی دو تیغه قیچی، یعنی متحجران داخلی و دشمنان بی‌نقاب خارجی آن دوران را هدف قرار داده‌اند من نیز زبان به انتقاد بگشایم.
  •  
  • *به اعتقاد من فرمان هشت ماده‌ای آیت‌الله خمینی بدون هیچ تغییری می‌تواند «فضاحت» وضع موجود و «بگیر و ببندها» و ظلم حاکم بر مردم را نشان دهد.
  •  
  • *خطاب به نمایندگان مجلس که «به ظلم آغشته نشده‌اند»: وقتی با خود خلوت می‌کنید آیا از این همه تحقیر مجلس احساس نگرانی و پوچی نمی‌کنید؟
  •  
  • *طرح نظارت استصوابی، نه ریشه در قانون اساسی دارد و نه در معرفت و آگاهی‌های مردم. این طرح وسیله‌ایست که انتخابات را دو مرحله‌ای کرد و تعداد زیادی از خدمتگزاران آگاه و مدیران دلسوز را از ورود به صحنه رقابت کنار زد.
  •  
  • *نتیجه طرح نظارت استصوابی پایین آمدن شان و جایگاه مجلس شده است.
  •  

منبع: کلمه


 


خبرگزاری «آخرین نیوز» اعلام کرد که حسین موسویان، سخنگوی سابق و مذاکره کننده ارشد تیم هسته‌ای ایران مقیم آمریکا شده است.

بر اساس این گزارش، آقای موسویان «که از گذشته به اروپا رفت و آمدهایی داشته» چند ماهی است كه در آمريكا اقامت كرده، و تصميم به اقامت دائم در آنجا دارد.

این گزارش می‌افزاید که موسویان «خطر دستگیری» خود را مهمترین دلیل خودداری برای بازگشت به ایران عنوان کرده است.

این در حالی است که دادگاه رسیدگی به اتهامات وی رای به برائت موسویان داده و برخی از رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی هم به دلیل «تهمت و اتهامات ناروایی که متوجه او کرده بودند از وی حلالیت طلبیدند.»

موسویان در حال حاضر از منتقدان اصلی تیم کنونی مذاکره‌کننده هسته‌ای و از جمله سیاست‌مداران ایرانی است که باور دارد  تهدیدات امریکا در حمله به ایران جدی است.

منبع: آخرین نیوز


 


میرحسین موسوی در پیامی ضمن محکومیت حمله اسرائیل به کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه گفت: «همراه با جنبش حق‌جوی سبز از جوامع بین‌المللی می‌خواهم تا با عاملین این عمل غیر انسانی و متجاوزین به کرامت انسانی برخورد کند.»

روز گدشته بیش از نوزده نفر در حمله کماندوهای اسرائیلی به شناورهای حامل مواد امدادی برای نوارغزه کشته شدند. عملیات ارسال مواد امدادی برای غزه توسط یک سازمان غیر دولتی ترکیه سازمان داده شده و اکثر سرنشینان این کشتی‌ها نیز شهروندان ترکیه بوده‌اند.

در این پیام آمده است: «بار دیگر رژیم اشغالگر قدس در تجاوزی تازه کاروان شناورهای غیر نظامی حامل مواد امدادی برای مردم مسلمان غزه را هدف قرار داد تا خوی خشونت جوی خود را به نمایش گذارد.»

آقای موسوی افزوده است که «این حمله که منجر به کشته و زخمی شدن جمع کثیری شد، نقض فاحش مقرارات بین المللی و حقوق اولیه انسانی است.»

موسوی در پایان ضمن «اعلام همدردی با مردم مظلوم فلسطین» به مردم ترکیه نیز به خاطر از دست دادن عده‌ای از هموطنانشان تسلیت گفت.

پیش از این نیز آیت‌الله بیات زنجانی از مراجع تقلید شیعیان این حمله را محکوم کرده بود. این خبر را از اینجا بخوانید.

منبع: جرس


 


ابراهیم فیاض یكی از اساتید دانشگاه در گفت‌وگویی با هشدار نسبت به شكل‌گیری «انقلاب جنسی» در ایران به دولت پیشنهاد داد تا خانه‌هایی را برای «تخلیه جنسی» ایجاد كند.

وی  با تاكید بر این كه نمی‌توان غریزه جنسی را در خیابان ارضا كرد گفت: «‌پیشنهاد من این بوده كه دولت به سرعت و به صورت انقلابی خانه‌‌های ده‌ متری، بیست و سی متری بسازد كه حالت دنج و كم مئونه‌ دارند، تا از انقلاب جنسی در ایران جلوگیری شود.»

فیاض افزود:‌ «با این وضعیت اگر پیش برویم ما در ایران حتما در چند سال آینده با مشکل مواجه خواهیم بود. كه اوج آن در همجنسگرایی و روابط زنان و مردان همسردار خواهد بود كه احتمالا با تبلیغات دشمن هم تقویت خواهد شد.»

منبع: جهان نیوز؛ جهان نیوز این استاد دانشگاه را معرفی نکرده است. اما ظاهرا آقای فیاض تحصیلکرده حوزه و دانشگاه است و قبلا هم در باره انقلاب جنسی صحبت کرده و در این زمینه صاحبنطر است: جنگ نرم و انقلاب جنسی.
 


 


مسعود میرکاظمی وزیر نفت از شهریور ماه سال گذشته تاکنون ۱۲۰ مدیر نفتی را از سمت خود برکنار کرده است.

وب‌سایت خبر‌آنلاین در گزارشی از عملکرد ۹ ماه گذشته وزیر نفت نوشته که میرکاظمی در ابتدای حضور خود در این وزارتخانه بیش از ۵۰ مدیر نفتی را برکنار کرد.

این وب‌سایت نوشته که وزیر نفت دولت دهم موج جدید تغییرات نفتی را از اواخر فروردین ماه امسال آغاز کرده است که تاکنون منجر به برکناری ۷۰ متخصص صنعت از مقام خود شده است.

گفته می‌شود این تغییرات همچنان ادامه خواهد داشت و طی روزها و ماه‌های آینده نیز خانه تکانی نفتی‌ها ادامه می‌یابد.

در حال حاضر هیچ یک از مدیران کلیدی نفتی که ۹ ماه پیش بر این صندلی‌ها تکیه زده بودند امروز در این جایگاه‌ها حضور ندارند تا جایی‌که حتی مدیر امور حسابداری و حقوقی وزارت نفت نیز از مقام خود برکنار شده‌اند.

منبع: وب‌سایت خبر آنلاین
 


 


یک مقام استانداری خوزستان گفت سال گذشته بیش از ۱۶ میلیارد تومان کمک‌های دولتی بین متقاضیان درخواست مساعدت مالی در سطح این استان توزیع شده است.

علی جمال‌پور افزوده که این میزان مساعدت مالی در قالب سفر‌های استانی هیت دولت و ۴۸ ساعت قبل از آغاز سال جدید از طریق کارت شتاب بین متقاضیان توزیع شده است.

آقای جمال‌پور با اشاره به اینکه در سفر اول هیئت دولت به خوزستان بیش از یک میلیون نامه مردمی و در سفر دوم دولت ۷۰۳ هزار و ۹۷۹ نامه مردمی جمع‌آوری شده است، گفت: «در سفر سوم دولت به استان ۷۰۸ هزار و ۹۲۶ نامه جمع‌آوری شد.»

به گفته مدیر کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری خوزستان، منبع تامین این ۱۶ میلیارد تومان نهاد ریاست جمهوری بوده است.

محمود احمدی‌نژاد از زمان در دست گرفتن قدرت در ایران، سفر‌های متعددی به همراه اعضای کابینه‌اش به شهر‌های مختلف کشور داشته است.

بسیاری از منتقدان می‌گویند که در این سفر‌ها میلیاردها تومان بودجه بدون کار کارشناسی خرج شده که به سیستم اقتصادی کشور آسیب زده است.

منبع: فارس
 


 


وب‌سایت دانشجو نیوز از صدور حکم انضباطی برای بیش از ۴۰ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که به حضور مخفیانه محمود احمدی‌نژاد در این دانشگاه اعتراض کرده بودند، خبر داد.

براساس این گزارش، کمیته انضباطی دانشگاه شهید بهشتی در اقدامی بی‌سابقه، برای تعداد بسیاری از دانشجویان این دانشگاه احکام سنگینی از دو ترم تعلیق تا اخراج و انفصال از تحصیل صادر کرده است.

این احکام  در مدت زمانی اندک، بدون طی شدن روند مرسوم اداری و احضار کتبی دانشجویان برای تفهیم اتهام و اخذ دفاعیات و به صورت غیابی صادر شده است.

این وب‌سایت گزارش کرده که ۴۲ دانشجو با احکام دست‌کم دو ترم تعلیق از تحصیل و تعدادی نیز به اجرای بند ۱۶ که شامل اخراج و انفصال از تحصیل در مقاطع بالاتر است، محکوم شده‌اند.

دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی ۲۰ اردیبهشت ماه در واکنش به حضور ناگهانی محمود احمدی‌نژاد تجمعی اعتراضی برپا کرده بودند.

این تجمع درگیری‌های پراکنده‌ای نیز در پی داشت که منجر به زخمی شدن چند نفر از دانشجویان معترض شد.

منبع: وب‌سایت دانشجو نیوز

پیشینه
تعلیق از تحصیل «بدحجابان» دانشگاه علامه طباطبایی
«۸۲ دانشجو در ایران زندانی هستند»


 


رضا شکرااللهی
خوابگرد

از میان آثار داستانی سال ۱۳۸۷
فراخوان انتخاب «محبوب‌ترین و خوش‌اقبال‌ترین» کتاب داستانی سال، پس از مهلتی یک‌ماهه در ساعت ۱۲ شب دهم خردادماه ۸۹ با شرکت ۸۲ وبلاگ‌نویس به پایان رسید. پیش‌تر در آیین این برنامه اعلام کرده بودم که اگر شمار شرکت‌کننده‌ها به عدد پنجاه برسد، نتیجه‌ی فراخوان را رسماً اعلام خواهم کرد و در جایی دیگر گفته بودم که با توجه به شناخت و تجربه‌ای که از این فضا دارم، شرکت‌کردن دستِ‌کم پنجاه نفر در این برنامه، پشتوانه‌ی خوبی برای آن خواهد بود. و اکنون خرسندم که در پایان این ضیافت وبلاگی به صرف کتاب، می‌توانم از برآیند امتیازاتی که ۸۲ شرکت‌کننده به کتاب‌های محبوب خود داده‌اند، سه کتابی را که بیش‌ترین امتیاز را به دست آورده‌اند به همگان معرفی کنم:

برگزیدگان یکم تا سوم
۱) کتاب «برف و سمفونی ابری» نوشته‌ی پیمان اسماعیلی ـ ۱۰۲ امتیاز (۴۵ نفر)
۲) کتاب «احتمالاً گم شده‌ام» نوشته‌ی «سارا سالار» ـ ۵۷ امتیاز (۲۷ نفر)
۳) کتاب «نگران نباش» نوشته‌ی «مهسا محب‌علی» ـ ۳۶ امتیاز ( ۱۸ نفر)

در ادامه‌ی این گزارش امتیاز سایر کتاب‌ها و نیز فهرست کامل شرکت‌کننده‌ها و کتاب‌های محبوب‌شان را (با لینک به آدرس پست ویژه‌ی وبلاگ‌ها) می‌آورم. اما پیش از آن به برخی نکات اشاره می‌کنم برای هرگونه تحلیل یا از آن رو که شاید برای برخی جالبِ توجه باشد. 

برخی نکات جالبِ توجه
ـ «برگزیده»‌ی نخست این «فراخوان»، «برنده»‌ی نخستِ جایزه‌های ادبی منتقدان و نویسندگان مطبوعات، مهرگان، گلشیری (مشترک) و روزی روزگاری در بخش مجموعه‌داستان بوده است.

ـ برگزیده‌ی سوم این فراخوان، برنده‌ی نخست جایزه‌ی نویسندگان و منتقدان مطبوعات در بخش رمان و یکی از نامزدهای رمان برتر در میان برخی جوایز دیگر بوده است.
ـ برگزیده‌ی دوم این فراخوان، یکی از نامزدهای نهایی برخی جوایز ادبی غیردولتی بوده است.

ـ برگزیده‌ی نخست این فراخوان، مجموعه داستان است و دو کتاب دیگر، رمان‌.
ـ از میان ۸۴ کتاب داستانی سال ۸۷، نام ۳۴ کتاب در فهرست شرکت‌کننده‌ها آمده است.
ـ از ۸۲ شرکت‌کننده ۳۳ نفر خانم و ۴۹ نفر آقا هستند.
ـ هیچ‌یک از نویسندگان سه کتاب برگزیده، وبلاگ‌نویس نیستند.
ـ بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان نام کتاب برگزیده‌ی نخست را در فهرست خود آورده‌اند.

ـ اغلب شرکت‌کنندگان، ضمن اعلام کتاب‌های محبوب خود، در باره‌ی خودِ کتاب‌ها هم در وبلاگ‌شان مطلب نوشته‌اند که می‌توانید از روی فهرستی که در ادامه خواهد آمد، کلیک کنید و بخوانید.

ـ شماری از شرکت‌کنندگان، ضمن شرکت در این برنامه‌ی گروهی نوشته‌اند که انتشار فراخوان مشوق آن‌ها برای توجه به آثار سال ۸۷ شده و در یک ماه گذشته به تهیه یا مطالعه‌ی برخی کتاب‌ها رو آورده‌اند.

ـ هفت نفر از شرکت‌کنندگان کتاب «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده را کتاب محبوب خود اعلام کرده‌اند و شماری دیگر نیز در کنار کتاب‌های محبوب خود، با ذکر نام این رمان و نویسنده‌اش، یاد او را که تنها داستان‌نویس مقیم روزهای سبز زندان اوین است زنده نگه داشته‌اند.

فهرست و امتیاز کتاب‌هایی که شرکت‌کنندگان نام برده‌اند

۱) کتاب «برف و سمفونی ابری» نوشته‌ی پیمان اسماعیلی ـ ۱۰۲ امتیاز (۴۵ نفر)
۲) کتاب «احتمالاً گم شده‌ام» نوشته‌ی «سارا سالار» ـ ۵۷ امتیاز (۲۷ نفر)
۳) کتاب «نگران نباش» نوشته‌ی «مهسا محب‌علی» ـ ۳۶ امتیاز ( ۱۸ نفر)
۴) «رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ ۳۰ امتیاز (۱۲نفر)
۵) «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ ۲۸ امتیاز (۱۳ نفر)
۶) «دو قدم این ور خط» احمد پوری ـ ۲۷ امتیاز (۱۳نفر)

۷) «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون ـ ۲۱ امتیاز (۱۰ نفر)
     «مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ ۲۱ امتیاز (۹ نفر)

۸) «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی ـ ۱۴ امتیاز (۸ نفر)
۹) «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده ـ ۱۲ امتیاز (۷ نفر)
۱۰) «پری فراموشی» فرشته احمدی ـ ۱۱ امتیاز (۴ نفر)
۱۱) «بیژن و منیژه» جعفر مدرس صادقی ـ ۱۰ امتیاز (۴ نفر)
۱۲) «به خاطر یک فیلم بلند لعنتی» داریوش مهرجویی ـ ۹ امتیاز (۵نفر)
۱۳) «دیوانه در مهتاب» حمیدرضا نجفی ـ ۸ امتیاز (۴ نفر)
۱۴) «در راه ویلا» فریبا وفی ـ ۷ امتیاز (۳نفر)
۱۵) «بی‌وتن» رضا امیرخانی ـ ۶ امتیاز (۲ نفر)
۱۶) «خاله‌بازی» بلقیس سلیمانی ـ ۴ امتیاز (۳ نفر)

۱۷) «حسد» مسعود کیمیایی ـ ۳ امتیاز (۱ نفر)
       «خط ترمز روی گیجگاه زن» بهاره اله‌بخش ـ ۳ امتیاز (۲ نفر)
       «شمایل لرزان قدرت» هادی نودهی ـ ۳ امتیاز (۱ نفر)
       «صورتک‌های تسلیم» محمد ایوبی ـ ۳ امتیاز (۱ نفر)
       «مارمولک‌ها هم غصه می‌خورند» پرویز رجبی ـ ۳ امتیاز (۱ نفر)

۱۸) «اگه تو بمیری» محمدرضا گودرزی ـ ۲ امتیاز (۱ نفر)
       «چه دیر» مهکامه رحیم‌زاده ـ ۲ امتیاز (۱ نفر)
       «دختری با عطر آدامس خروس‌نشان» غلامرضا رضایی ـ ۲ امتیاز (۱ نفر)
       «مهمان مهتاب» فرهاد حسن‌زاده ـ ۲ امتیاز (۱ نفر)

۱۹) «پیراهن آبی» ناهید کبیری ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)
       «خیانت و داستان‌های دیگر» مهدی میرباقری ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)
       «دره‌ی پنهان» محمد قراچه‌داغی ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)
       «روز هزار ساعت دارد» فریدون حیدری ملک‌میان ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)
       «شماس شامی» مجید قیصری ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)
       «شهر یک‌نفره» مرجان بصیری ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)
       «کشتی ماه عسل» ناهید کبیری ـ ۱ امتیاز (۱ نفر)

فهرست کامل شرکت‌کنندگان و آثار محبوب‌شان

سعید احمدی پویا
«مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

علیرضا ملیحی
«آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی ـ «پری فراموشی» فرشته احمدی ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

احسان
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده ـ «دو قدم این ور خط» احمد پوری

آتوسا افشین نوید
«دو قدم این ور خط» احمد پوری

وبلاگ «میترانگاشت»
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

مسعود محمدی
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «شهر یک‌نفره» مرجان بصیری

رضا عرب
«پری فراموشی» فرشته احمدی ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

مریم هاشمیان
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

امید نجوان
«در راه ویلا» فریبا وفی

شیما زارعی
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون

پرستو حسینی
«دو قدم این ور خط» احمد پوری ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

مهسا محق
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «بیژن و منیژه» جعفر مدرس صادقی ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

علی‌اکبر حیدری
«دو قدم این ور خط» احمد پوری ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون

سعید مهرپویا
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «به خاطر یک فیلم بلند لعنتی» داریوش مهرجوبی

کاوه بغدادچی
«مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون

سیدوری
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «دو قدم این ور خط» احمد پوری ـ «رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی

وبلاگ «سکوت تنهایی»
«احتمالاً گم‌شده‌ام» سارا سالار ـ «رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

حمیدرضا علاقه‌بند
«حسد» مسعود کیمیایی ـ «مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

ابومجد
«نگران نباش» مهسا محب‌علی

سیدرضا شکراللهی
«مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

میترا سپهری
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی ـ «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون

وبلاگ «شازده خانوم»
«مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «خط ترمز روی گیجگاه زن» بهاره اله‌بخش

مینا حسینی
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

جواد عاطفه
«نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده

مریمی
«بیژن و منژه» جعفر مدرس صادقی ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا

سونا ضیا
«آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون

مطهره حاجی‌زاده
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «خاله‌بازی» بلقیس سلیمانی ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

سینا حشمدار
«خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده

احسان عابدی
«دیوانه در مهتاب» حمیدرضا نجفی ـ «برف و سمفونی ابری» ـ «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده

فرزانه حجت‌نژاد
«نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده

مریم جوادیان
انتخاب یکم و دوم ندارد. انتخاب سوم: «نگران نباش» مهسا محب‌علی

مصطفی سهرابی
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

حورا محمودیان
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی

وبلاگ «ذهن آشفته»
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

وبلاگ «از پارکینگ سوم»
«آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

وبلاگ «جفنگیات یک دونگ»
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

ساناز خجسته سمیعی
«پری فراموشی» فرشته احمدی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

رضا جوانروح
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «روز هزار ساعت دارد» فریدون حیدری ملک‌میان

شکوفه موسوی
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

لیلا قاسمی
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «دیوانه در مهتاب» حمیدرضا نجفی

مریم اسحاقی
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «اگه تو بمیری» محمدرضا گودرزی ـ «دو قدم این ور خط» احمد پوری

وبلاگ آسپرین
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

وبلاگ neverland
«مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

ع. آرام 
«مارمولک‌ها هم غصه می‌خورند» پرویز رجبی

سیدمصطفی رضیئی 
«صورتک‌های تسلیم» محمد ایوبی ـ «مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «شماس شامی» مجید قیصری

آرش شفاعی 
«بی‌وتن» رضا امیرخانی ـ «خط ترمز روی گیج‌گاه زن» بهاره اله‌بخش ـ «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی

رضا کاظمی 
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «بیژن و منیژه» جعفر مدرس صادقی ـ «به خاطر یک فیلم بلند لعنتی»داریوش مهرجویی

محمدحسن شهسواری 
«پری فراموشی» فرشته‌ احمدی ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

مجتبا صولت‌پور 
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی

کورش رنجبر 
«نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «در راه ويلا» فريبا وفی ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

نصرت درویشی 
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «دو قدم این ور خط» احمد پوری

فرهت فرخی 
«نگران نباش» مهسا محب‌علی

وبلاگ سپنتا 
«به خاطر یک فیلم بلند لعنتی» داریوش مهرجویی

وبلاگ دغدغه‌های یک منتقد 
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا

ستاره میم 
«خنده را ازمن بگير» جواد ماه‌زاده ـ «مرگ‌بازی» پدرام رضايی‌زاده ـ «خاله‌بازی» ـ بلقيس سليمانی

مریم مهتدی 
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «خنده را از من بگیر» جواد ماه‌زاده

حامد اسماعیلیون 
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «دو قدم این‌ور خط» احمد پوری

وبلاگ صاحب بیل مکانیکی 
«مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

لیلا 
«برف و سمفونی ابری» پيمان اسماعیلی

علی چنگیزی 
«مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون ـ «برف و سمفونی ابری»  پیمان اسماعیلی

محمدعلی مؤمنی
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «مهمان مهتاب» فرهاد حسن‌زاده ـ «برف و سمفونى ابرى» پیمان اسماعیلى

رضا ساکی
«برف و سمفونى ابرى» پیمان اسماعیلى ـ «آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون ـ «مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده

آنیتا یارمحمدی
«دیوانه در مهتاب» حمیدرضا نجفی ـ «رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

پگاه شنبه‌زاده
«بيژن و منيژه» جعفر مدرس صادقی ـ «دختری با عطر آدامس خروس‌نشان» غلامرضا رضایی

هلیا بهرامی
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «به خاطر یک فیلم بلند لعنتی» داریوش مهرجویی ـ «خاله‌بازی»  بلقیس سلیمانی

مریم منصوری
«برف و سمفونی ابری» پيمان اسماعیلی ـ «آن‌جا كه پنچرگیری‌ها تمام می‌شود» حامد حبیبی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

تندر
«نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «چه دیر» مهکامه رحیم‌زاده ـ «به خاطر یک فیلم بلند لعنتی» داریوش مهرجویی

مهدی پدرام
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «دو قدم این ور خط» احمد پوری

فرشته نوبخت
«دو قدم این ورِ خط» احمد پوری ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

بهاره اله‌بخش
«برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی

امیرحسین یزدان‌بد
«بی‌وتن» رضا امیرخانی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی

محمود بی‌تا
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «دو قدم این‌ور خط» احمد پوری ـ «دره‌ی پنهان» محمد قراچه‌داغی

وبلاگ Expired County
«مرگ‌بازی» پدرام رضایی‌زاده ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «دیوانه در مهتاب» حمیدرضا نجفی

پوریا عالمی
«دوقدم این‌ور خط» احمد پوری ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

پدرام رضایی‌زاده
«آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی

فریبا منتظرظهور
«دو قدم این ور خط» احمد پوری ـ «در راه ویلا» فریبا وفی ـ «پیراهن آبی» ناهید کبیری

حسن محمودی
«مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «نگران نباش» مهسا محب‌علی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار

فرهنگ شهبازی
«آویشن قشنگ نیست» حامد اسماعیلیون ـ «برف و سمفونی ابری» پیمان اسماعیلی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا

رها رسپینا
«احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «برف و سمفونی ابری» پيمان اسماعیلی ـ «کشتی ماه عسل» ناهید کبیری

فرشته مولوی
«رازی در کوچه‌ها» فریبا وفی

پویا نعمت‌اللهی
«شمایل لرزان قدرت» هادی نودهی ـ «احتمالاً گم شده‌ام» سارا سالار ـ «خیانت و داستان‌های دیگر» مهدی میرباقری

مجتبا پورمحسن
«برف و سمفونی ابری» پيمان اسماعیلی ـ «مونالیزای منتشر» شاهرخ گیوا ـ «آن‌جا که پنچرگیری‌ها تمام می‌شوند» حامد حبیبی

و سرانجام
نقطه‌ی پایان این فراخوان، مصاحبه‌هایی خواهد بود با نویسندگان سه کتاب برگزیده که تلاش خواهم کرد به زودی تهیه و منتشر کنم. از  همه‌ی شرکت‌کنندگان در فراخوان صمیمانه سپاسگزارم و امید و انگیزه‌ی بسیار دارم که بتوانم در آینده، با جمع‌بندی نظرهای متفاوت در شیوه‌ی اجرا، در زمانی مناسب‌تر، با زمان‌بندی بهتر و به شکل زیباتر دوره‌ی بعدی این فراخوان را نیز برگزار کنم که اختصاص خواهد داشت به آثار داستانی سال ۱۳۸۸. حالا می‌روم که بعدِ سیگاری و لختی فکر کردن به ۲۲ خردادماه، کمی بخوابم.


 


دادگاه تجدید‌نظر استان تهران حکم حبس محمد نوری‌زاد نویسنده و فیلمساز و محسن میردامادی دبیرکل جبهه مشارکت را تائید کرد.

شعبه‌ ۲۶ دادگاه انقلاب آقای نوری‌زاد را به سه سال و نیم حبس و پنجاه ضربه شلاق محکوم کرده بود که این حکم در دادگاه تجدید‌نظر تائید شد.

خانواده آقای نوری‌زاد امروز سه‌شنبه در نامه‌ای که خطاب به عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان تهران نوشته‌اند از اینکه وی به وعده خود مبنی بر آزادی این فیلمساز عمل نکرده، انتقاد کرده‌اند.

خانواده نوری‌زاد نوشته‌اند: «حق داریم بگوییم جوانمردانه رفتار کنید و اگر نمی‌خواهید کسی را آزاد کنید با صدای بلند و رسا و با جسارت فریاد بزنید که دوست نداریم نوری‌زاد را آزاد کنیم.»

در پایان این نامه همچنین از اقای دولت‌آبادی سئوال شده است: «آیا حق داریم بگوییم که اعتماد ما از شما و دستگاه قضایی سلب شده و هیچ‌گونه اطمینانی به قول‌های شما نداریم؟»

دادگاه تجدید‌نظر همچنین حکم شش سال حبس تعزیری و 10سال محرومیت از فعالیت در احزاب و مطبوعات محسن میردامادی را تائید کرده است.

میردامادی، دبیر کل جبهه مشارکت در جریان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری، دستگیر و بعد از ماه‌ها بازداشت محاکمه شد.

منبع: ایلنا و وب‌سایت کلمه

پیشینه
نوری‌زاد خطاب به خامنه‌ای: اوین کهریزک دوم است
جبهه مشارکت: پروژه سرکوب‌ شکسته خورده است


 


اعظم ویسمه و محبوبه خوانساری دو روزنامه‌نگار از سوی ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شدند.

خانم ویسمه خبرنگار وب‌سایت پارلمان‌نیوز وابسته به فراکسیون اقلیت مجلس است که ماموران وزارت اطلاعات شب گذشته وی را در منزلش بازداشت کرده‌اند.

محبوبه خوانساری دیگر خبرنگاری است که شب گذشته از سوی ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شده است.

ماموران پس از تفتیش محل کار خانم خوانساری، برخی اسناد و مدارک شخصی وی را نیز با خود بردند.

از زمان آغاز اعتراض‌ها به نتیجه انتخابات جنجال برانگیز ریاست جمهوری 22 خرداد ماه سال 88 تاکنون بیش از 100 روزنامه‌نگار بازداشت شده‌اند.

برخی از این روزنامه‌نگاران محاکمه و با حبس‌های طولانی‌ مدتی مواجه شده‌ و گروهی دیگر نیز با تودیع وثیقه‌های سنگین به طور موقت آزاد شده‌اند.

منبع: پارلمان‌نیوز و (+)


 


میرحسین موسوی گفت حاکمان جمهوری اسلامی به زندانبان و سلب‌کنندگان آزادی تبدیل شده‌اند و عده‌ای به خاطر قدرت، مشغول تخریب همه چیز از جمله تخریب و تحریف آیت‌الله خمینی هستند.

به گزارش امروز سه‌شنبه وب‌سایت کلمه، آقای موسوی افزود در شرایط کنونی بخشی از حاکمیت رو به خشونت و سرکوب و سلب آزادی‌های مشروع آورده و زندان‌ها را پر کرده است.

به گفته این رهبر جنبش سبز، این بخش از حاکمیت با «پوشش خرافه و تحجر، کشور را به افلاس و درماندگی در سطح داخل و خارج کشانده» است.

آقای موسوی در بخش دیگری از سخنان خود از آن دسته از نمایندگان مجلسی که به ظلم آغشته نشده‌اند، پرسید: «وقتی با خود خلوت می‌کنید آیا از این همه تحقیر مجلس احساس نگرانی و پوچی نمی‌کنید؟»

وی افزود: «شما{نمایندگان} هنوز نتوانسته‌اید جزء کوچکی از تخلفات مالی دولت را رسیدگی کنید و جواب درست بگیرید، چه پاسخی در برابر خداوند و بندگان خدا که شما وکیل آنان هستید دارید؟»

میرحسین موسوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت که همچنان به آرمان‌های آیت‌الله روح‌الله خمینی وفادار است، اما بدنبال بازگشت به دوران وی نیست.

وی اظهار داشت که به دوران آقای خمینی هم انتقاد دارد، اما «چه ضرورتی دارد که وقتی دو تیغه قیچی، یعنی متحجران داخلی و دشمنان بی‌نقاب خارجی آن دوران و تصویر حضرت امام را هدف قرار داده‌اند» وی نیز زبان به انتقاد بگشاید.

موسوی گفت به آقای خمینی علاقمند است و در اینباره نمی‌تواند گذشته خود را نفی کند و به مردم دروغ بگوید.

وی در عین حال افزود: «منظور از نگریستن به آن دوره {خمینی} بازگشت به آن دوره نیست. بلکه هدف یادآوری ریشه‌ها و یادآوری جهت‌های اصلی انقلاب یعنی عدالت، آزادی و معنویت است.»

آقای موسوی همچنین به تصویر «تحریف» شده‌ای که از سوی رسانه‌‌های رسمی کشور از بنیانگذار جمهوری اسلامی ارائه می‌شود اشاره کرد و گفت اگر این وضعیت ادامه یابد انزجار از گذشته‌ها افزایش می‌یابد.

این رهبر جنبش سبز در ادامه گفت که در زمان آقای خمینی نظارت استصوابی وجود نداشت اما بعد از درگذشت او با اسلحه نظارت استصوابی، بسیاری از خدمتگزاران آگاه و مدیران دلسوز از صحنه رقابت کنار زده شدند.

منبع: رادیو زمانه و  وب‌سایت کلمه

پیشینه:
موسوی: مردم را فقط برای تشریفات می‌خواهند


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته