-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۱۴, شنبه

Latest News from Emrooz for 11/05/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



جـــرس: علی رزاقی از فعالان سیاسی اصلح طلب مشهد، بعد از احضار به دادگاه انقلاب، دستگیر و به بازداشتگاه منتقل شده است.

گزارش های رسیده به جرس حاکی است، روز دوشنبه هفته اخیر، هنگامی که این فعال اصلاح طلب برای جلسه بازپرسی و تفهیم اتهام به شعبه ۹۰۳ دادگاه انقلاب مشهد مراجعه کرده بود، بازداشت شد.

بر اساس این گزارش، اتهامات وی شامل اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و تشویش اذهان عمومی اعلام شده است.

این گزارش می افزاید" حیدری بازپرس شعبه مذکور که طی ماههای اخیر بسیاری از فعالان سیاسی را مورد آزار و بازپرسی قرار داده بود، در دادگاه به همسر آقای رزاقی صریحا گفته است که همسرت متنبه نشده و ما او را به زندان می فرستیم تا متوجه همه چیز بشود" و وی به حکم دو ماه بازداشت موقت این فعال سیاسی اشاره کرده است.

گفتنی است وی، با قرار وثیقه صد میلیونی آزاد بوده، و هنوز دلیل بازداشت مجدد وی مشخص نمی باشد.


 


فشار جهت منع تشکیل جلسات

جـــرس: در ادامۀ فشارها بر فعالان و اعضای جبهه ملی ایران، ادیب برومند، رئیس شورای مرکزی، حسین شاه حسینی، دکتر محسن فرشاد، دکتر حسین موسویان، قدیانی و نیما نیماوری از اعضای شورای مرکزی جبهه ملی ایران احضار و بازجویی و از تشکیل جلسات شورای مرکزی جبهه ملی ایران منع شدند.

بر اساس گزارش تارنمای جبهه ملی، علاوه بر ادیب برومند، حسین شاه حسینی، محسن فرشاد، حسین موسویان، قدیانی و نیما نیماوری، طی روزهای اخیر دکتر داوود هرمیداس باوند، سخنگوی جبهه ملی ایران، دکتر علی رشیدی، عضو هیئت راهبری آن تشکل و مهندس کورش زعیم برای پاسخگویی نسبت به انتشار آخرین بیانیه جبهه ملی ایران احضار شده بودند، که علی رشیدی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

پیمان عارف و حمیدرضا خادم، اعضای سازمان دانشجویان و دانش آموختگان جبهه ملی ایران نیز، اواسط هفته ً بازداشت شده بودند.

طبق آخرین گزارش ها، دلیل اصلی بازداشت و احضار و تهدید این فعالان سیاسی، انتشار بیانیۀ تحلیلی اخیر پیرامون وضعیت کشور بوده است.


 


جـــرس: با گذشت چندین ماه از درگذشت مشکوک فاطمه باقریان نژاد، دختر نماینده اصلاح طلب مجالس سوم و ششم، و درحالیکه مراجع رسمی علت فوت وی را کماکان شفاف اعلام نکرده اند، برخی اسناد و مدارک نشان دهندۀ مسمومیت آن مرحوم از طریق خوراندن قرص برنج است.

در همین زمینه، تارنمای ندای سبز آزادی بر اساس اسناد و مدارک رسیده اعلام کرده است که علت مرگ مشکوک فاطمه باقریان نژاد، دختر نماینده مردم کازرون در مجالس سوم و ششم، قتل بر اثر مسمومیت ناشی از "خوراندن قرص برنج" به وی بوده است.

اسناد کالبد شکافی
بر اساس گزارش کالبد شکافی پزشکی قانونی و محتویات پرونده قتل فاطمه باقریان نژاد، قتل دختر نماینده پیشین مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی با خوراندن قرص برنج به او ، پس از ضرب و شتم وی اتفاق افتاده است.

پس از گذشت بیش از چهل روز از زمان قتل دختر این نماینده پیشین مجلس، خانواده وی هیچ پاسخی از مراجع و مقامات قضایی و نیروی انتظامی درباره عاملین این جنایت، دریافت نکرده اند.

جنازه خانم فاطمه باقری‌نژادیان‌فرد، بنا به شواهد موجود، در هشتمین روز مردادماه سال جاری، یک روز پس از تشییع جنازه عزت الله سحابی، در اطراف شهر ری پیدا شد.

شواهد موجود نشان می دهد که خانم باقری نژادیان قصد شرکت در مراسم تشییع دبیر کل ائتلاف نیروهای ملی مذهبی را داشته که در بین راه توسط افرادی که هنوز هویت آنان مشخص نیست ربوده شده است.

آثار ضرب و شتم
بر اساس گزارش پزشکی قانونی کهریزک در همان زمان آثار ضرب و شتم بر روی بدن تنها دختر نماینده پیشین کازرون در مجلس مشهود بوده است که در گزارش اخیر از کالبد شکافی این بخش از پرونده حذف گردیده.
در همان زمان بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس ایران طی نامه‌ای به همراه تعدادی از نمایندگان اصلاح‌طلب پیشین مجلس ایران به رهبر جمهوری اسلامی، محمود احمدی‌نژاد و صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه و علی لاریجانی، رئیس مجلس از قتل فاطمه باقری‌نژادیان‌فرد، ابراز تأسف و نگرانی کردند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند که البته هنوز هیچ پاسخی از طرف روسای قوای مقننه و مجریه و دیگر مقامات عالی نظام به این درخواست داده نشده است.

در متن این نامه آمده بود "فاجعۀ جانگداز و جنایت هولناک قتل فاطمه باقری نژادیان فرد، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه علم صنعت و فرزند دلبند برادرمان محمدباقر باقری نژادیان فرد، نماینده ادوار مجلس، که در روز پنجشنبه ششم امرداد ماه رخ داد، زنگ خطر و هشدار بزرگی است برای مسئولان کشور، که هر چه زودتر برای جلوگیری از سیر صعودی و افزایش جرم و جنایت و ناامنی در کشور عزیزمان فکری کنند و کاری شایسته انجام دهند."

این گروه از نمایندگان ادوار مجلس، با اشاره و رویکرد به حوادث چند سال اخیر در کشور، خاطرنشان کرده اند "این جنایت وحشتناک، نه اولین و نه آخرین خواهد بود، بلکه نشان از افزایش فقر، نا امنی، جرم و جنایت در کشور دارد، که برای تمامی فرزندان انقلاب جای نگرانی دارد."

یکی از همراهان سبز
محمدباقر باقری‌نژادیان‌فرد در هنگام انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ از هواداران میرحسین موسوی بود و در تجمعات پس از انتخابات برای اعتراض به تقلبات گسترده رخ داده در اعلام نتایج حضور داشت.

این نماینده اصلاح طلب مجالس سوم و ششم همان زمان به یک تارنمای محلی در شهرستان کازرون گفته بود که دخترش ساعت هفت صبح روز پنج‌شنبه ششم مرداد ۱۳۹۰ به قصد هواخوری از منزل خارج شده و پس از ۲۴ ساعت که خانواده وی در جستجوی دختر ۲۸ ساله خود بودند، جسد او حدود ساعت هفت صبح جمعه هفتم مرداد در کوه‌های اطراف شهر ری پیدا شده است.

این سامانه خبری همچنین اعلام کرده است که درباره قتل مرحوم باقری نژادیان، مدارک و مستندات قابل توجهی در اختیار قرار دارد که در صورت عدم توجه مسئولین مربوطه بزودی منتشر خواهد شد.


 


دولت ما:مظلوم نمایی منوچهر متکی در خصوص برکناری از سمت وزارت خارجه هنوز از یادها نرفته است، که چه جنجالی به پا شد در خصوص اینکه چرا احمدی نژاد آبروی متکی را برده است! اما در حقیقت آن کسی که آبروی متکی را برده کسی نبوده به غیر از خود ایشان که شیوه ی حرکات خودسرانه را در دستور کار قرار داده بوده است.

به گزارش دولت ما به نقل از ابصارنیوز، این را دکتر احمدی نژاد در پنجشنبه با حامیان دولت اسلامی در میان گذاشت که متن کامل این بخش از اظهارات دکتر احمدی نژاد در زیر می آید:

آقای متکی دوره اول و دوم کاندید من نبود، به خصوص دور دوم که اصلا باهاش کاری نداشتم، تا اینکه پارسال از آمریکا که آمدیم، سه چهار دیپلمات که با اعزامشان مخالف بودم (همانجا) پناهنده شدند.

بعد در جلسه ای که نمی توانم بگویم چه کسانی بودند قرار شد متکی عوض شود، از آن روز که این تصمیم گرفته شد تا سه ماه ایشان پیدا نمی شد و دائما سفر در سفر بود. می گفتم کارش دارم می گفتند فرودگاه است، یک شب پیدایش کریدم، قرار بعد از ظهر بود بالاخره ایشان ساعت 10 شب آمدند،، به ایشان گفتم دیگر تمام است شما دیگر نمی توانید وزیر باشید، چون نمی خواستم از دولت برود گفتم بیا معاون انرژی اتمی؛ گفت نگران من نباش، می خواهم بروم سنگال برگردم.!!!

کلا با من هماهنگ نمی کرد، گفت قرار دارم گفتم ضرورت ندارد، اصرار کرد می خواهم بروم، به ایشان گفتم از نظر بنده شما وزیر نیستی، گفت می روم دوشنبه اینجا هستم.

ما حکم ایشان را نوشتیم و گفتیم دوشنبه این حکم را بزنند، دوشنبه آمدم گفتم نکند این نیامده باشد، رفتم دیدم نیامده، به دفتر گفتم دست نگه دارند ولی اعلام شد 5 دقیقه پیش حکم زده شده.

(بعد که برگشت) گفتم چرا دیر آمدی؟ گفت جلسه را تمدید کردند، گفت جلسه رسمی سفر تمام شده بود ولی شام تدارک دیده بودند و میهمانی گرفته بودند و غیره...

گفتم کی این حکم را به شما دادند، گفت بعد از ملاقات ها در همان وقت اضافه و مجلس میهمانی و شام که غیر رسمی بود. من تمام تلاشم را برای حفظ حیثیت ایشان کردم تازه نمی خواستم کنار بگذارم ایشان را، اما لازم شد.

بعد معاونین ایشان آمدند گفتند وزیر خارجه گفته هرچه سفر هست جور کنید می خواهم بروم! از سنگال هم می خواست جای دیگری برود.

واقعا کسی ایشان را نمی شناخت، آیشان را گذاشتیم وزیرخارجه، حالا می گوییم حاصل این مسافرت ها چیست که حتی یک گزارش هم ندادید؟!!


 


مردمک:گزارش انجمن اقتصاد جهانی می‌گوید ایران از لحاظ برابری جنسیتی، یکی از بدترین کشورهای جهان است.

انجمن اقتصاد جهانی، روز سه‌شنبه اول نوامبر، ششمین گزارش سالانه گردهمایی جهانی جنسیتی خود را با بررسی برابری جنسیتی در ۱۳۵ کشور که ۹۳ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده‌اند منتشر کرد.

در این بررسی ایران، پس از ترکیه، مصر و سوریه، رتبه ۱۲۵ را به خود اختصاص داده است.

انجمن اقتصاد جهانی، در بررسی‌های خود برای تعیین بهترین و بدترین کشورها در زمینه برابری زنان، ۱۴ متغیر را در چهار دسته: دسترسی زنان به آموزش‌های پایه‌ای و پیشرفته، سلامت و تندرستی زنان با احتساب میزان امید به زندگی، برابری فرصت‌های اقتصادی و میزان مشارکت در آنها، و قدرت و اختیار سیاسی، در نظر گرفته است.

بر اساس این گزارش، ایران به لحاظ سلامتی و امید به زندگی برای زنان رتبه ۸۵ و به لحاظ دسترسی به تحصیلات رتبه ۱۰۵ را دارد، اما از نظر مشارکت در امور اقتصادی و قدرت سیاسی به ترتیب در جایگاه ۱۲۵ و ۱۳۰ ایستاده است.

انجمن اقتصاد جهانی در گزارش خود یمن را به عنوان بدترین کشور برای زنان معرفی کرده و پس از آن به ترتیب کشورهای چاد، پاکستان، مالی و عربستان سعودی بدترین کشورهای جهان برای زنان هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در این کشورها و کشورهایی که در انتهای جدول رتبه‌بندی انجمن اقتصاد جهانی حضور دارند، هیچ گونه سرمایه‌گذاری روی جمعیت زنان انجام نمی‌گیرد.

به گزارش فوربس، اگرچه جایگاه عربستان سعودی در ته این جدول قرار دارد اما در سال‌های گذشته دو عامل دادن حق رای به زنان و مبارزه زنان برای داشتن حق رانندگی، نشان داده که زنان تا چه اندازه می‌توانند جایگاه قدرتمندی در عرصه کاری داشته باشند.

اسکاندیناوی؛ بهترین جا برای زنان

گزارش سالانه انجمن اقتصاد جهانی نشان می‌دهد که کشورهای اسکاندیناوی بهترین کشورها برای زنان هستند.

در این گزارش صدر جدول رده‌بندی در اختیار کشورهای اسکاندیناوی است و ایسلند هم جایگاه نخست را دارد.

ایسلند همانند دیگر کشورهای اسکاندیناوی، دارای سابقه‌ای طولانی در حمایت زنان به مشارکت‌های سیاسی است و توانسته برای سومین سال پیاپی صدرنشین این رتبه‌بندی باشد.

پس از ایسلند به ترتیب کشورهای نروژ، فنلاند، سوئد، ایرلند، نیوزلند و دانمارک در این رده‌بندی قرار دارند.

کشورهای اسکاندیناوی که ۱۰۰ درصد جمعیت آنها با سواد هستند از سال ۲۰۰۶ همواره جزو ۱۰ کشور برتر این رده‌بندی بوده‌اند.

بر اساس این گزارش، در شش سال گذشته، ۸۵ درصد از کشورهای مورد مطالعه نسبت‌های برابری خود را ارتقا داده‌اند، اما با این حال هنوز زنان در همه جا، برای گرفتن دستمزد برابر و تصرف کرسی‌های سیاسی با موانعی روبه‌رو هستند.

در همین حال کلاس شواب، بنیانگذار و رئیس انجمن اقتصاد جهانی می‌گوید: در جهانی که در آن زنان کمتر از ۲۰ درصد تصمیم‌گیرندگان را تشکیل می‌دهند، جهانی است که یک فرصت بزرگ برای پیشرفت را از دست می‌دهد و مخازن بکر بالقوه را نادیده می‌گیرد.

«فقط ۱۳ درصد زنان ایرانی مشغول کار هستند»

سال گذشته وزارت کار ایران آمار داده بود که فقط ۱۳ درصد زنان ایرانی شاغل هستند.

در این باره رئیس موسسه کانون زنان بازرگان ایران گفته بود که میزان اشتغال زنان در ایران، کمتر از آماری است که قرار بوده محقق شود.

به گفته فاطمه مقیمی، رئیس موسسه کانون زنان بازرگان ایران، در برنامه چهارم توسعه پیش‌بینی شده بود نرخ مشارکت زنان در سال ۱۳۸۸، ۱۶.۲ درصد و مردان ۶۹.۲ درصد باشد که این موضوع هنوز محقق نشده است. این در حالی است که براساس آمارهای مجمع جهانی اقتصاد، زنان مشارکت ۴۲ درصدی در اقتصاد جهان دارند.

خانم مقیمی همچنین گفته بود که در آمار مجمع جهانی اقتصاد از حیث میزان فعالیت‌های زنان، ایران در رتبه ۱۱۶ قرار گرفته است.

پیش از این در مردادماه سال گذشته، مرکز آمار ایران در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرده بود که نرخ بیکاری دربین زنان نسبت به مردان در سال ۸۸ در مقایسه با سال ۸۷ بیشتر بوده است.

داده‌های آمار نشان می‌‌دهد که در سال ۸۸، بیش از ۲۲ درصد از جوانان بین ۱۵ تا ۲۹ ساله بیکار بوده‌اند که در این مورد هم شاخص در بین زنان جوان نسبت به مردان بیشتر بوده است.


 


بی بی سی فارسی:باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، امروز در حاشیه اجلاس گروه بیست گفت که نگرانی های خود را درباره برنامه هسته ای ایران با نیکلای سارکوزی، رییس جمهور فرانسه در میان گذاشته و هر دو بر این نظر توافق دارند که "فشار بین المللی همچنان باید بر ایران باقی بماند."
روز چهارشنبه، ۲ نوامبر، نیز آمریکا تاکید کرده بود که در قبال ایران همچنان به راه حل های دیپلماتیک متکی خواهد ماند.
به گفته جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، تحریم های اعمال شده علیه ایران، این کشور را منزوی تر کرده است و ایالات متحده بر دیپلماسی در برابر جمهوری اسلامی تمرکز کرده است.
آقای کارنی از اظهار نظر درباره گزارش های منتشر شده مبنی بر اقدام نظامی احتمالی اسرائیل علیه ایران خودداری کرد.
همزمان روزنامه هاآرتص چاپ اسراییل، در گزارشی نوشته است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و ایهود باراک، وزیر دفاع این کشور در حال تلاش برای جلب موافقت همه اعضای کابینه برای حمله یک جانبه به تاسیسات اتمی ایران هستند.
گزارش هاآرتص پس از چند روز گمانه زنی رسانه های اسرائیل درباره افزایش احتمال حمله به ایران چاپ شده بود.
موضع بریتانیا
همچنین امروز پنجشنبه، سوم نوامبر، نیک کلگ معاون نخست وزیر بریتانیا گفت که بریتانیا "اعمال فشار مستمر و فزاینده" روی ایران را ادامه خواهد داد.
آقای کلگ گفت که "یک رژیم حاکم بر ایران هسته ای که ثابت کرده است که نسبت به خواست باقی جامعه جهانی، به کلی کر و کور است، یک تهدید واقعی است" و "با وجودی که ما می خواهیم که این موضوع را از طریق راه حل گفت و گو حل کنیم،" اما "بریتانیا هیچ گزینه ای را کنار نخواهد گذاشت."
روز چهارشنبه (دوم نوامبر) روزنامه گاردین در گزارشی خبر داد که نیروهای مسلح بریتانیا برنامه ریزی خود را برای یک حمله احتمالی به مراکز اتمی ایران افزایش داده اند.
به گزارش این روزنامه، ارتش بریتانیا در حال بررسی طرح های استقرار ناوهای رزمی و زیردریایی های مجهز به موشک های تاماهاک در منطقه برای حمله به ایران از هوا و دریا در ماه های آینده است.
'ناتو دخالت نمی کند'
از سوی دیگر، آندرس فو راسموسن، فرمانده ارشد ناتو، در بروکسل در پاسخ به گزارش هایی مبنی بر اینکه برخی از دولت ها ممکن است برای حمله نظامی علیه ایران برنامه ریزی کنند، گفت که ناتو به هیچ وجه قصد دخالت در ایران را ندارد.
آندرس فو راسموسن گفت که "ناتو از تلاش های سیاسی و دیپلماتیک برای حل مساله هسته ای حمایت می کند" و از ایران خواست که به قطعنامه های سازمان ملل پایبند بماند و برنامه های غنی سازی اورانیوم را متوقف کند.
او گفت: "اجازه بدهید که تاکید کنم که ناتو به هیچ وجه قصد مداخله در ایران را ندارد و ناتو در خصوص مساله ایران درگیر نیست."
در عین حال سخنگوی وزارت دفاع ایتالیا تایید کرده است که اواخر ماه اکتبر مانور مشترکی از سوی اسرائیل و چند کشور دیگر در یک پایگاه هوایی ناتو در ایتالیا برگزار شده است.
اما آقای راسموسن از اظهار نظر در این باره خودداری کرد.
واکنش ایران
علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران امروز ۵ شنبه، ۳ نوامبر، در لیبی گفت که ایران برای "بدترین وضعیت" آماده است و به آمریکا نسبت به "رویارو شدن با ایران" هشدار داد.
آقای صالحی که در حاشیه یک کنفرانس خبری در بندر بنغازی سخن می گفت، به سوال خبرنگاران درباره گزارش ها مبنی بر سرعت گرفتن طرح های حمله به ایران در واشنگتن به دلیل برنامه های هسته ای اش پاسخ داد.
او گفت: "آمریکا متاسفانه خرد و احتیاط را در موضوعات بین المللی از دست داده است. این کشور فقط بر قدرت تکیه کرده است. آنها عقلانیت را از دست داده اند. ما برای بدترین وضعیت آماده ایم ولی امیدواریم پیش از اینکه آمریکا با ایران رویارو شود، دوباره فکر کند."
ایران همواره برنامه اتمی خود را صلح آمیز دانسته است و گزارش های کشورهای غربی درباره ماهیت نظامی برنامه هسته ای خود را رد کرده است.


 


الف:رييس سازمان حمايت از مصرف کنندگان و توليدکنندگان در تشريح چگونگي آزادسازي قيمت ها به جدولي اشاره کرد که طبق آن اين سازمان با انجمن هايي که توانايي نظارت دارند، تفاهم نامه‌هايي را منعقد خواهد کرد تا آنها کار نظارت بر قيمت‌ها را انجام دهند؛ اما قيمت‌گذاري در چارچوب ضوابط از سوي خود واحد است و به صورت جمعي قاعدتا نبايد باشد.

به گفته او تاکنون در بحث صنايع گوشتي و فرآورده‌هاي گوشتي تفاهم نامه‌اي منعقد شده و در بخش برخي موادغذايي مذاکرات با برخي از انجمن‌ها در حال انجام است تا فرايند واگذاري قيمت‌ها انجام شود، اما در نهايت براساس قانون برنامه پنجم قيمت‌گذاري بعضي از کالاهاي حساس در اختيار دولت خواهد ماند.

محمدحسين نکويي‌مهر در مورد چگونگي آزادسازي قيمت‌ها که مدتي پيش وزير صنعت، معدن و تجارت از آن خبر داد بود، اظهار كرد: ارتباط ما با تشکلات در زمان اجراي هدفمندسازي يارانه ها نتايج مثبتي داشت و بار ديگر ثابت شد که همکاري با تشکل ها در تنظيم بازار مي تواند کارساز باشد. علاوه بر اين، ماده ۱۰۲ قانون برنامه پنجم مربوط به واگذاري امور مربوط به تنظيم بازار و حتي قيمت گذاري به انجمن ها قابليت اجرا دارد که در همين راستا ما تعامل خود با تشکلات را افزايش داديم تا انجمن ها در چارچوب ضوابطي که وجود دارد وارد اين عرصه شوند.

وي ادامه داد: براي واگذاري قيمت گذاري ها با توجه به اينکه قانون رقابت هم بايد رعايت شود در حال انعقاد تفاهم نامه هايي هستيم و جدولي را تهيه کرديم که طبق آن با انجمن هايي که عمدتا تشکلات قوي محسوب مي شوند و توانايي نظارت دارند تفاهم‌نامه‌هايي منعقد مي‌کنيم.

به گفته نکويي مهر تاکنون در بحث صنايع گوشتي و فرآورده هاي گوشتي تفاهم نامه اي منعقد شده و در بحث برخي موادغذايي مذاکرات با برخي از انجمن ها در حال انجام است که فکر کنم طي يکي دو ماه آينده با تعدادي از بخش ها ها تفاهم نامه هايي داشته باشيم.

وي اضافه کرد: البته اين بحث تفاهم نامه‌ها ابعاد مختلفي دارد؛ مثلا يکي از ابعاد آن اين است که انجمن ها نظارت بر قيمت را داشته باشند. چرا که ما معتقديم قيمت گذاري در چارچوب ضوابط توسط خود واحد باشد و به صورت جمعي قاعدتا نبايد باشد.

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت به تفاهم نامه‌هاي مربوط به نهضت کاهش قيمت تمام شده هم اشاره کرد که به زعم او بندهايي از آن تفاهم نامه‌ها هم مربوط به امور واگذاري تنظيم بازار و جلوگيري از قيمت هاي غيرواقعي بود.

وي متذکر شد: بعضا در برخي از کالاها به خصوص کالاهايي که برند ندارند شاهد هستيم قيمت هاي غيرواقعي به عنوان يکي از ابزار بازاريابي استفاده مي شود که اين را هم انجمن‌ها بايد در نظر بگيرند.

نکويي مهر تصريح کرد: ما در تفاهم نامه‌هاي خود ذکر کرديم نظارت بر مجموعه واحدهايي که تحت حمايت انجمن هستند با همکاري سازمان حمايت انجام شود.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا در پايان برنامه آزادسازي قيمت ها ديگر هيچ کالايي توسط دولت قيمت گذاري نخواهد شد؟ اظهار کرد: براساس قانون برنامه پنجم بعضي از کالاها و خدمات حساس يا کالاهايي که انحصاري شده اند و در ضريب هزينه خانواده نقش عمده اي دارند قابليت قيمت گذاري توسط دولت را دارند. چرا که ما از يک طرف بحث توليدکننده و از طرف ديگر بحث مصرف کننده را هم داريم و بايد به هر حال بحث قيمت گذاري به عنواني وجود داشته باشد که حق مصرف کننده از بين نرود.

اين مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت در پايان خاطرنشان کرد: ما معتقد هستيم بهترين ابزار براي رعايت حقوق مصرف کننده همان داشتن بازار رقابتي است، منتها در بعضي از بازارها انحصار وجود دارد و ممکن است تباني هم در بازار به وجود آيد که براساس قانون اگر در بازاري تباني صورت بگيرد بايد دولت دخالت کند.


 


وزير امور اقتصادي و دارايي پس از كسب راي اعتماد مجدد نمايندگان طي نامه اي از احمدی نژاد، همكاران دولت و مجلس شوراي اسلامي تشكر و قدرداني كرد.

به گزارش ايسنا، متن نامه سيد شمس‌الدين حسيني به احمدی نژاد به اين شرح است:

"جناب آقاي دكتر احمدي نژاد رئيس محترم جمهوري اسلامي ايران

سلام عليكم

روز دهم آبان ماه سال 1390 يكي از روزهاي خدا و براي اين خادم كوچك مردم روز ويژه اي بود.

تلخي ها و شيريني هاي فراواني را چشيدم، افتراهاي ناعادلانه و نسنجيده را نظاره كردم، جانم صاف شد و شهد انصاف و اعتماد نمايندگان محترم را نوشيدم.

رئيس جمهور عزيز مروت و پايمردي حضرتعالي و همت مومنانه همكاران عزيز دولت طليعه اطمينان و آرامش بيشتر در عرصه اقتصاد ايران شد. من لايق اين لطف نيستم اما حتماً شان و منزلت مردم و دولت همين مودت و محبت است.

به سربازي كشورم افتخار مي كنم و سپاس كه در اين وادي در پناه دولت خدمتگزاري هستم كه رئيس آن جنابعالي و همكارانم مردماني مومن، فداكار، پاك نهاد و ولايتمدار هستند. رجاء واثق دارم كه دعا و دفاع و البته اعتماد منصفانه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، واسطه وصلم به تفضل پروردگار شد.

پس به شكرانه اين لطف، ميثاق و اراده ام براي خدمت بيشتر، دفاع از حقوق و منافع ملت و مبارزه با فساد محكم تر و تعهدم مضاعف شد. از مرحمت جنابعالي و همكاران دولت و از راي اعتماد مجلس محترم شوراي اسلامي تشكر مي كنم."


 


mahdi-karroubi-521.jpgتلویزیون رسا، قسمت دوم از یک گفت و گوی منتشر نشده با مهدی کروبی را پخش کرد.
به گزارش ندای سبز آزادی، این گفت و گو پیش از حصر کروبی ضبط شده است و آقای کروبی در قسمت دوم این گفت و گو، برای اولین بار نکات جالب توجهی از چگونگی به رهبری رسیدن آیت الله خامنه ای را مطرح کرده است.
در قسمت اول این گفت و گو که هفته پیش پخش شد، دبیرکل حزب اعتماد ملی، جمهوری اسلامی را در سه مقطع پیش از تشکیل، از پیروزی تا رحلت امام و از رحلت امام تا کنون مورد بررسی قرار داد و گفت، "برای من مقطع سوم از همه مهم تر است زیرا انحرافاتی در این مقطع رخ داده که منجر به اتفاقات این چند سال شده و عده زیادی از نیروهای اصیل انقلاب حذف شده اند." او همچنین جامعه روحانیت مبارز تهران و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را به عنوان کانون اقتدارگرایی معرفی کرد.
اما در گفت و گوی امشب، کروبی به مقطع رحلت امام و وقایع پس از آن پرداخت. کروبی از دست هایی سخن گفت که مانع از انتخاب شورای رهبری به جای شخص شدند و کلمه مطلقه را نیز به عنوان ولی فقیه افزودند.

رحلت امام سرآغاز حوادث جدید

کروبی با اشاره به اینکه آیت الله خمینی پیش از رحلت موارد مشخصی را برای اصلاح قانون اساسی مشخص کرد، گفت: در جلسه شورای بازنگری قانون اساسی در حال بحث بودیم که خبر دادند حال امام مساعد نیست و بیایید. رفتیم دیدیم امام در حالت کما قرار دارد و با استفاده از تجهیزات پزشکی تنفس می کند. دکتر فاضل آمد و گفت وضعیت امام تمام است و این حالت هفت - هشت ساعت دوام دارد ولی برگشتی ندارد. پس از اظهارات دکتر فاضل، آقایون به این فکر افتادن که باید از خبرگان دعوت کنند که بیایند. به همین منظور آیت الله طاهری {عضو وقت هیات رییسه مجلس خبرگان} با خبرگان تماس گرفت و از نمایندگان خواست به سمت تهران حرکت کنند.
کروبی می گوید پس از اظهارات پزشک امام، برخی اعضای خبرگان، در همان ساختمان بلافاصله تشکیل جلسه دادند. من عضو خبرگان نبودم اما وارد اتاق شدم دیدم آقایان مشکینی، اردبیلی، خامنه ای، هاشمی، مومن و کاشانی در حال مذاکره هستند. آقای هاشمی من را دید و گفت بیا شما هم بنشین و منم نشستم.
به گفته کروبی در آن جلسه سخن از هیچ فردی به عنوان جانشین مطرح نشد و افراد خواستار تشکیل شورای رهبری بودند. حتی هاشمی رفسنجانی می گفت اگر سه نفر برای شورای رهبری مدنظر هستند آقایان مشکینی، موسوی اردبیلی و خامنه ای را پیشنهاد می دهم اما اگر میخواهید پنج نفر شورا را تشکیل دهند، آقایان جنتی و جوادی آملی را هم اضافه کنید.

طرح نام آیت الله منتظری فضا را تغییر داد

کروبی افزود، یکی از اعضای آن جلسه که من نمی خواهم نامش را ذکر کنم آیت الله منتظری را هم اضافه کرد و پیشنهاد داد. این شخص می گفت، امام با رهبر شدن آقای منتظری به شکل فردی مخالفت کردند نه با حضور ایشان در شورای رهبری. اما برخی افراد همان جا مخالفت کردند و بحث آقای منتظری مسکوت ماند.

می خواستند رحلت امام را پنهان کنند

کروبی در ادامه از برخی تلاش ها برای پنهان کردن فوت آیت الله خمینی از دید مردم خبر داد و گفت، زمانی که تیم پزشکی شروع به گریه کردند، حاج احمد آقا رفت داخل و سپس بیرون آمد و گفت تمام شد. یکی از آقایان همانجا پیشنهاد داد که رحلت امام اعلام نشود و صرفا بگوییم حالشان خوب نیست و از مردم بخواهیم در مساجد جمع شوند و دعا کنند. اما احمد اقا مخالفت کرد و خواست صادقانه خبر فوت امام صادقانه اعلام شود زیرا خوب نیست در شرایطی که ما می دانیم امام رحلت کرده از مردم بخواهیم به مساجد بروند و برای سلامتی او دعا کنند.

یک هفته ای که همه چیز را تغییر داد

کروبی افزود، یک هفته به حرمت امام جلسه خبرگان تعطیل شد اما هفته بعد که تشکیل جلسه داد ما دیدیم همان جریان {حذفی} که در مجلس، و شورای نگهبان متمرکز بود، فضای جدیدی را آغاز کرده اند و از لزوم ولایت پذیری سخن می گویند و خواستار مطلقه شدن اختیارات ولایت فقیه می شوند. فضا فضای دیگری شد. بحث می کردند که چه اختیاراتی را به اختیار رهبری اضافه کنند. کلمه مطلقه را نیز به ولایت اضافه کردند.

آیت الله خامنه ای خواستار اضافه شدن کلمه مطلقه بود

کروبی یادآور شد، در آن جلسه، آذری {قمی} درباره مطلقه بودن اختیار رهبری سخن گفت و میل سپاهیان به این موضوع را مطرح کرد. به گفته کروبی، آذری قمی در آن جلسه به نامه ای اشاره کرده که سردار افشار رییس وقت بسیج نیز در آن درخواست افزودن کلمه مطلقه به قانون اساسی را طرح کرده است.
کروبی افزود آقای خامنه ای نیز در جلسه شرکت کرد گفت اگر بحث مطلقه پیش از این مطرح نشده بود اشکالی نداشت اما حالا که گفته شده اجازه بدهید باشد. کروبی سپس بار دیگر تاکید کرد همه این سخنان درحالی مطرح شده بود در زمان حیات امام اصلا مورد تایید نبوده است.

چه کسی مانع از محدود شدن دوره رهبری شد؟

کروبی در ادامه به نظر خبرگان برای محدود شدن دوره رهبری به ده سال اشاره کرد و گفت، خبرگان معتقد بودند امام شخصیت متفاوتی است زیرا بنیانگذار نظام بوده و سنش هم بالا بود. اما در حال حاضر باید دوره رهبری را محدود کرد. ده سال را تعیین کردند و رای هم آورد اما در نهایت منتفی شد.
کروبی با اشاره به بیانیه ای که آیت الله خزعلی در این باره صادر کرده می گوید عده ای در نهایت، مانع از رای گیری نهایی در این خصوص شدند.

اگر امام موارد تغییر قانون اساسی را تعیین نکرده بود همه قانون را تغییر می دادند

کروبی با اشاره به اینکه امام موارد تغییر قانون اساسی را مشخص کرده بود، می گوید اگر موارد مشخص نشده بود همه را تغییر می دادند. حتی اگر امام گفته بود مثلا در موارد دیگر به من مراجعه کنید، بعد از امام این طیف به آقای خامنه ای مراجعه می کرد و همه قانون را به هم می ریخت. چون همان موقع هم می خواستند به عنوان مثال شوراها را حذف کنند.

شرط مرجعیت برای رهبری را حذف کردند

کروبی با اشاره به وجود شرط مرجعیت برای رهبری جمهوری اسلامی، گفت که در جلسه خبرگان آیت الله یزدی این بحث را شروع کرد که شرط مرجعیت حذف شود و این افراد می گفتند، اجتهاد برای ولی فقیه کافی است.

تغییر محل جلسات خبرگان حاوی پیام سیاسی بود

کروبی می گوید آن جلسه آخرین جلسه ای بود که خبرگان در آن مقطع زمانی در ساختمان مجلس شورای اسلامی تشکیل داد. زیرا بعد از آن رییس مجلس تغییر کرده بود و خبرگان نیز در حسینیه امام کنار دفتر آقای خامنه ای تشکیل جلسه داد.
کروبی این تغییر را حاوی پیام سیاسی دانست و گفت این جناح دیگران را نامحرم می دانست.

قسمت دوم گفت و گو با مهدی کروبی در تلویزیون رسا


 


تابناک:وزیر دادگستری با تکذیب خبر سفارش تلفنی وزیر اقتصاد برای جلوگیری از بازداشت خاوری گفت: این تنها یک سوءتفاهم بوده است و به هیچ عنوان شخص وزیر اقتصاد با من در این مورد تماس نگرفت.

سید مرتضی بختیاری در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اظهارات احمد توکلی در جلسه استیضاح وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه حسینی وزیر اقتصاد برای جلوگیری از بازداشت خاوری (مدیرعامل وقت بانک ملی) جهت وساطت با بنده تماس گرفته است، گفت: این گفته ها کاملا اشتباه است زیرا وزیر اقتصاد هیچ گونه تماس تلفنی با بنده در این مورد نداشت.

وی افزود: زمانی که مدیرعامل قبلی بانک ملی (خاوری) در مورد پرونده فساد مالی شرکت آریا به دادسرای اهواز احضار شد رئیس بانک مرکزی (محمود بهمنی) و وزیر اقتصاد همزمان با سفر رئیس جمهور در نیویورک بودند. یادهم هست که من در جلسه مهمی حضور داشتم که یادداشتی از سوی دفتر بانک مرکزی یا بانک ملی به من داده شد که متن آن این بود: "امروز خاوری را به دادسرای اهواز احضار کردند و امکان دارد بازداشت شود."

وزیر دادگستری تصریح کرد: چون جلسه طولانی شد دیگر وقت نشد یادداشت را همان ساعت پیگیری کنم ولی دادستان کل کشور در مصاحبه مطبوعاتی عنوان کرد برای حفظ حرمت و جایگاه مدیرعامل بانک ملی توصیه کردیم بازداشت نشود.

بختیاری با تکذیب خبر سفارش تلفنی وزیر اقتصاد برای جلوگیری از بازداشت خاوری گفت: این تنها یک سوءتفاهم بوده زیرا به هیچ عنوان شخص وزیر اقتصاد یا رئیس بانک مرکزی با من در این مورد تماس نگرفته اند و متاسفانه برخی از خبرگزاریها به اشتباه مطالبی را مبنی بر تماس آقای حسینی با بنده منتشر کردند.


 


کلمه-زهرا صدر: ابوالفضل قدیانی یکی از مسن ترین زندانیان سیاسی امروز، در دادگاهی جدید که به اتهامی تازه تشکیل شد نرفت و اعتراض خود را برای چندمین بار به روند غیر قانونی قضایی در کشور اعلام کرد.

وی که به تازگی عمل جراحی قلب خود را پشت سر گذاشته و دوران نقاهتش را در بند ۳۵۰ اوین میگذراند باز هم متهم شده است که به رهبری و رییس دولت توهین کرده است. توهینی که وی و خانواده ی همراهش هرگز قبول نداشته و آن را نقدی در جهت اصلاح کشور و نظام می دانند.

ابوالفضل قدیانی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و مبارز دوران ستمشاهی در مصاحبه ای قبل از بازگشت به زندان به کلمه گفته بود: احمدی نژاد دروغگو، ریاکار، مستبد، قانون گریز و قانون ستیز است و اینها صفات حقیقی اوست. اینها را در دفاعیه ام و در دادگاه گفتم. من به احمدی نژاد فحش ندادم فقط صفات های او را برشمردم و مواردی که من گفتم توهین نبوده انتقاد بوده است.

زهرا رحیمی همسر این فعال اصلاح طلب می گوید: انتقاد حق تک تک افراد جامعه است. افراد حقشان است که انتقاد کنند به عملکرد حاکمیت و جلوی رفتار های بد ناصحیح را بگیرند. اگر مسیر انتقاد باز می ماند به هیچ وجه امروز چنین وضعیتی نداشتیم و هر روز شاید یک خبر در رسانه نبودیم. ۳۰۰۰ میلیارد یک طرف و ۱۰۰۰ میلیارد اختلاس تامین اجتماعی!

و حالا این فعال سیاسی و یکی از ۱۲ اعتصاب کننده ی غذای معترض به شهادت هدی صابر و هاله سحابی با پرونده ای جدید روبه روست تا ماه دیگر فرصت آزادی را پیدا نکند. پرونده ای تازه با دادگاهی غیر قانونی که وی به آن اعتراض دارد و با عدم شرکت در آن رسمی نبود آن را اعلام می کند.

متن مصاحبه ی کلمه با همسر این مبارز سیاسی را با هم میخوانیم:

دادگاه آقای قدیانی قرار بود در هفته ای که گذشت دادگاه داشته باشند، آیا این دادگاه برگزار شد؟

بله دادگاه برگزار شد ولی آقای قدیانی در آن حضور نداشتند.

به چه دلیل؟

زمان تشکیل دادگاه که شد به وکیلشان اعلام شده که آقای قدیانی نمی آیند. همسرم لایحه ای داده بودند، که در آن تصریح شده بود که طبق اصل ۱۶۸ قانون اساسی باید دادگاه علنی و با حضور هیات منصفه برگزار شود. پس چون برگزاری این دادگاه علنی و با حضور هیات منصفه نیست فعلی مجرمانه صورت گرفته و برگزار کنندگان آن مجرمند. بنابر این این دادگاه غیر قانونی است و ایشان در آن شرکت نمی کنند. همچنین طبق اصول ۱۵۹، ۱۷۲ و ۱۷۳ دادگاه های انقلاب در حال حاضر غیر قانونی هستند چون تا یک زمان مشخصی اجازه ی فعالیت داشته اند و در واقع الان دادگاه های انقلاب غیر قانونی هستند.

آقای قدیانی لایحه را به وکیل ارائه دادند؟

هنوز که نه. وکیل ایشان از قاضی شعبه ۱۵ قاضی صلواتی که به ایشان نگفته بودند که علت عدم حضور آقای قدیانی چیست نامه ای برای ملاقات گرفته بودند. در زندان یک صورت جلسه ای نوشته شده و اعلام شده که ایشان حاضر نیست در دادگاه شرکت کند. این خبر را هم آقای قدیانی از زندان زنگ زدند به وکیلشان گفته اند.

پس به طور کلی ایشان به وکیلشان دسترسی دارند.

نخیر دسترسی ندارند. این بار هم چون به دادگاه نرفته اند قاضی نامه داده که بروند و ببینند چرا نیامده اند. بعد هم گفته اند که تاریخ دیگری را برای دادگاه انتخاب کرده اند که ۱۲ دی ماه است یعنی ۲ ماه دیگر. البته ما خبر نداشتیم و اصلا نمی دانستیم که جریان چیست.

آیا دلیل تشکیل این دادگاه و اتهام ایشان مشخص است؟

تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری.

با چه مصداقی؟

مصداقش دفاعیه ایشان هست و مصاحبه هایی که داشتند. من که شخصا فکر می کنم مشکل دفاعیه ی ایشان است و مصاحبه ای که قبل از بازگشت به زندان داشتند. یک محکومیت یکساله برای تبلیغ عیله نظام و توهین به رییس جمهوری که البته سنگ تمام گذاشتند و حداکثر مجازاتی را که برای این حکم وجود دارد، داده اند. ایشان ۴ آذر باید آزاد شوند ولی ۵ روز هم به خاطر توهین به احمدی نژاد جریمه دارند که ایشان می گویند جریمه را پرداخت نمی کنم و می مانم. پس می شود ۹ آذر. الان با این وضعیت نمی دانیم که چگونه می شود، با توجه به اینکه آقای قاضی وثیقه ای هم که وکیل گفته بودند نپذیرفتند.

وضعیت جسمی ایشان چطور است؟

در حال مصرف دارو هستند. البته برای چک آپ دوبار با پیگیری هایی که شده آمده اند. وضعیت جسمی شان ظاهرا خوب است. گرچه ایشان به طور کلی هم خیلی اهل گلایه نیستند اما ظاهرا وضع جسمی شان خوب است.

خانم قدیانی، با توجه به سن آقای قدیانی و بیماری هایی که با آن دست و پنجه نرم میکنند و در این یک سال حبس هم بدتر شده و این که ایشان در دوره ی قبل از انقلاب هم سال ها در زندان و تحت شکنجه بوده اند، شما به عنوان همسر ایشان تصمیم پیشنهاد نمی کنید که در حال حاضر سکوت کنند تا این دوران را در خانه به استراحت بپردازند و مجددا به حبس دیگری محکوم نشوند؟

ایشان یک شخصیت آزاد هستند و انگیزه شان هم اصلاح است و ظلم ستیزی. بنابر این به نظر من هیچ کس نباید جلوی ایده ای که یک فرد دارد آن هم چنین آرمان الهی ای که حرکت اصلاحی جامعه برای همه مردم است را بگیرد. دوست داشتن همه مردم و به اصطلاح اصلاح حاکمیت و رشد زندگی مردم برای چنین افرادی اصل است، هیچ کس نباید جلوی ان را بگیرد و من هم به خودم این اجازه را نمی دهم و پشتیانی کامل هم می کنم. من که خود زمان رژیم گذشته مبارز بودم و علیه حاکمیت شاه مبارزه میکردم و سالها هم در زندان بودم، چطور می توانم به خودم این اجازه را بدهم که جلوی ایشان را بگیرم هرچند که می دانم که از نظر جسمی مشکل دارند. خود حاکمیت هم میداند که ایشان مشکل دارند. به تازگی از بیمارستان با گرفتگی ۹۹ درصد رگ اصلی به زندان بازگشتند. می دانند که وضعیت زندان، غذای زندان، شرایط زندان و همه چیزهایی که در زندان هست به ضرر ایشان است. من هم این را می دانم اما به هیچ وجه حاضر نیستم جلوی حرکت مثبتی که ایشان دارد را بگیرم.

نکته خاصی دارید که خوانندگان کلمه را در جریان آن قرار دهید؟

من به عنوان همسر ایشان و همچنین به عنوان عضوی از خانواده زندانیان سیاسی که می دانم که کاری که آقای قدیانی کردند نقد و انتقادی به جا بوده است به حاکمیت، اعلام می کنم که به هیچ عنوان در هیچ کدام از مطالب همسرم توهینی وجود نداشته است. توهین به حرف زشت و زننده میگویند و ایشان هیچ حرف زشت و زننده ای به کار نبرده و فقط انتقاد کرده اند. انتقاد حق تک تک افراد جامعه است. افراد حقشان است که انتقاد کنند به عملکرد حاکمیت و جلوی رفتار های بد ناصحیح را بگیرند. اگر مسیر انتقاد باز می ماند به هیچ وجه امروز چنین وضعیتی نداشتیم و هر روز شاید یک خبر در رسانه نبودیم. ۳۰۰۰ میلیارد یک طرف و ۱۰۰۰ میلیارد اختلاس تامین اجتماعی!

ایشان یک شخصیت آزاد هستند و انگیزه شان هم اصلاح است و ظلم ستیزی. بنابر این به نظر من هیچ کس نباید جلوی ایده ای که یک فرد دارد آن هم چنین آرمان الهی ای که حرکت اصلاحی جامعه برای همه مردم است را بگیرد. دوست داشتن همه مردم و به اصطلاح اصلاح حاکمیت و رشد زندگی مردم برای چنین افرادی اصل است، هیچ کس نباید جلوی ان را بگیرد و من هم به خودم این اجازه را نمی دهم و پشتیانی کامل هم می کنم.


 


ایلنا: دبیرکل حزب ایران زمین با انتقاد به وضعیت فعلی اصولگرایان گفت: وضعیت موجود فاصله نگران کننده‌ای تا وضعیت مطلوب دارد، بعید می‌دانم امکان پر کردن این فاصله وجود داشته باشد و اصولگرایان به آرامش دست پیدا کنند.

ابولاقاسم رئوفیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اینکه علل و عوامل زیادی در این ناآرامی دخیل است، افزود: بخشی از این عوامل به عدم انطباق شعار‌ها با رفتار‌ها بر می‌گردد، اینکه برخی از جبهه‌های اصولگرایی با شعار وحدت، رفتار و گفتمانی را در پیش بگیرند که مغایر با وحدت باشد هرگز توان دست یابی به وحدت را نخواهیم داشت.

این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه تصریح کرد: به نظر می‌رسد برخی اظهارات و رفتار‌ها با مسیر و راهی که می‌تواند به اتحاد و انسجام بین طیف‌های اصولگرا منتج شود زاویه دارد.

وی با اشاره به اینکه بخش دیگر این مشکلات به مرکز تصمیم گیری که مشخصاً کمیته ۷ نفره است مربوط می‌شود، خاطر نشان کرد: شاهد برخورد انفعالی این گروه با جبهه‌ها و طیف‌های مختلف اصولگرایی هستیم.

رئوفیان افزود: اصرار دور از انصاف عده‌ای از اعضای گروه وحدت اصولگرایان برای ورود جبهه پایداری از یک سو و تلاش جبهه پایداری در راستای تحقق شروط خود منجر به اجحاف بیش از حد به دیگر جبهه‌های اصولگرایی شده است.

این فعال سیاسی اصولگرا با انتقاد از اینکه جبهه پایداری حتی به حضور سه نفر از اعضای خود در کمیته ۸+۷ قانع نیست، گفت: این گروه خواهان حذف سه نفر از اعضای اصولگرایی است که مورد تایید اکثریت اصولگرایان است و به نظر می‌رسد این جبهه به دنبال یک سیاست ایجابی، سلبی و سیاست نفی و اثبات است و می‌خواهد چند نفر از اعضای خود را که نه پشتوانه‌ای دارند و نه عضو حزب یا گروهی هستند با زور و اجبار در گروه متحد اصول‌گرایی وارد کند.

وی افزود: به عنوان مثال قالیباف وفاداری خود را به اسلام و انقلاب چه حتی در زمان جنگ وچه در دیگر عرصه‌ها ثابت کرده است ایشان مورد تایید امام و رهبری هستند اما اعضای جبهه پایداری کسانی هستند که تا چند سال گذشته حتی شناخته شده نبودند و در فعالیتهای سیاسی حضور نداشتند.

وی با اشاره به اینکه این جبهه علاوه بر لاریجانی و قالیباف خواستار عدم حضور باهنر نیز هستند، گفت: صادق محصولی، حسینیان و آقاتهرانی قبل از انقلاب کجا بودند و در حال حاضر چه فعالیتی دارند؟

رئوفیان تاکید کرد: از سوی دیگر این همه انعطاف از سوی گروه ۸+۷ برای حضور جبهه پایداری موجب تزلزل و تشکک نسبت به محکم بودن پایه‌های کمیته متحد‌اصولگرایی خواهد شد و در افکار عمومی سوالهای بی‌جواب شکل می‌گیرد که کسی هم پاسخ مناسبی برای آن ندارد.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه کم‌توجهی گروه ۸+۷ به جبهه‌های دیگر اصولگرایی که شامل چندین تشکل اصولگرایی می‌شود قابل توجیه نیست، گفت: جبهه ایستادگی با مدارا، اخلاق مداری، اعلام وفاداری و پایبندی به آن فعالیت می‌کند.

رئوفیان در انتقاد به نوع فعالیت جبهه پایداری خاطر نشان کرد: این جبهه علاوه بر اینکه کار و ساماندهی گروه‌های خود را در شهرستان‌ها برای انتخابات مجلس انجام می‌دهد و نماینده‌های خود را در شهرستان‌ها انتخاب می‌کند درخواستهای گروه ۸+۷ را نشنیده می‌گیرد و این گروه را سر می‌دواند.

وی با تاکید بر اینکه تعجب من از برخی اعضای ۸+۷ است که هنوز در انتظار پیوستن جبهه پایداری به این گروه هستند، گفت: آیت الله مهدوی کنی راضی به حذف چهره‌های مطرح اصولگرایی نخواهد شد اما با بررسی این شرایط باید دید که وضع به چه صورت پیش می‌رود و وزن کدام یک بیشتر است.

دبیر کل حزب ایران زمین در ادامه گفت: جبهه پایداری اگر به وحدت تمایل قلبی دارد و عملا به دنبال وحدت است ، قدمی‌پیش بگذارد این‌ها هم خدا را می‌خواهند هم خرما را.

وی تصریح کرد: این جبهه با خریدن زمان برای خود فرصت سازی می‌کند و در نتیجه فرصت‌های گروه ۸+۷ را می‌سوزاند که این عمل رفتاری شرعی نیست و موازی کاری با فعالیت گروه متحد اصول گرایی است.

رئوفیان با اشاره به اینکه این نوع رفتار جبهه پایداری نشان دهنده این است که آن‌ها از جایی حمایت می‌شوند، گفت: طبخ خانه تفکرات این جبهه در جای دیگر است و این‌ها تنها مصرف کننده این تفکرات هستند ما می‌دانیم مردم هم می‌دانند.

وی تاکید کرد: مردم ما روحانیت و معتمدین خود را به کسانی که تازه وارد عرصه سیاسی شده‌اند نمی‌فروشند.

رئوفیان در تشریح نوع فعالیت جبهه پایداری گفت: معتقدم جبهه پایداری قطاری را به حرکت در آورده که دو چراغ دارد یک چراغ روشن که اعضای فعال در این جبهه هستند و یک چراغ خاموش که جریان انحرافی است.

وی افزود: جریان انحرافی با محوریت مشائی خرج می‌کند و تفکر می‌کند و جبهه پایداری هم آن تفكرات را عمل می‌کند، ارتباط این دو قابل انکار نیست و باید افکار عمومی ‌را نسبت به این موضوع هوشیار کرد.

این فعال سیاسی اصول گرا خاطرنشان کرد: نیاز جامعه این است که افکار عمومی‌نسبت به نظام‌، اعتماد، اطمینان و باورش رشد پیدا کند تا نهایتا در روز رای گیری شاهد حضور حداکثری مردم باشیم.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی منطقه مهم‌ترین امر این است که در زمان انتخابات نمایش قدرت بدهیم تا همه بدانند که ایران کشوری قدرتمند است.

رئوفیان با اشاره به اینکه برخورد با مفسدین اقتصادی و اختلاس کنندگان باعث می‌شود که اعتماد مردم نسبت به نظام افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: اختلاس گران و کلاه برداران به طور اخص در پرونده ۳ هزار میلیارد فعلی باید به سزای اعمال خود برسند.

وی گفت: همچنین با سایر پدیده‌هایی که برای انتخابات چالش به حساب می‌آید نیز باید بر خورد شود، تنها در این حالت است که مردم اعتماد به نظام را احساس می‌کنند.

رئوفیان تاکید کرد: افکار عمومی ‌نیاز به فرهنگ سازی و برنامه‌های فرهنگی دارد تا اهمیت انتخابات را درک کند و بداند که برای ۴ سال چه کسی را به عنوان نماینده وارد مجلس خواهد کرد.

رئوفیان با اشاره به اینکه تفاوت جدی بین برگزاری انتخابات در حوزه‌های بزرگ مثل تهران و حوزه‌های انتخابیه تک نماینده وجود دارد، گفت: نکته قابل توجه این است که جریان انحرافی روی حوزه‌های تک نماینده کار می‌کند لذا مردم باید توجه کنند که سابقه شفاف و روشنی نسبت به نامزدها داشته باشند و سابقه ولایت پذیری و التزام عملی به قانون اساس درنامزدها خدشه‌ای نداشته باشد.

وی افزود: در شهرستانهای بزرگ مانند تهران عامه مردم به لیست توجه دارند لذا این مساله مسوولیت سنگینی را برگردن کسانی که لیست نهایی را تهیه می‌کنند قرار می‌دهد زیرا افکار عمومی‌صلاحیت بررسی آن‌ها را می‌پذیرند.

رئوفیان در ادامه با اشاره به طرح سوال از رییس جمهور گفت: سوال حق مجلس است چه اشکالی دارد رییس جمهور برای پاسخگویی به مجلس بیاید؟ وی که همیشه براین اعتقاد است که جواب‌های قانع کننده‌ای برای مردم دارد.

دبیر کل حزب ایران زمین با تاکید بر این نکته که باید بررسی شود چه اتفاقی افتاده است که امضای سوال از رییس جمهور به زیر حد و نصاب رسیده است، گفت: ‌وقتی این گونه مسائل در مجلس که با رای مستقیم مردم تشکیل می‌شود رخ می‌دهد مردم نسبت به نمایندگان شک می‌کنند و این سوال در ذهنشان ایجاد می‌شود که اگر نمایندگان نمی‌توانند برای احقاق حق آن‌ها از حق نمایندگی خود دفاع کنند چرا یک نماینده شده‌اند؟

وی با اشاره به اینکه وقتی طرح سوال از رییس جمهور مطرح می‌شود به دلیل دور زدن قانون و مصوبات مجلس یا اجرایی نشدن قانون است، گفت: ضعف مجلس در بررسی نوع فعالیت قوه اجرایی کشور این قوه را در معرض آزادی عمل برای انجام خطاهای بزرگ‌تر قرار می‌دهد.

رئوفیان خاطرنشان کرد: به همین دلیل است که تاکید می‌شود نمایندگانی انتخاب شوند که به فعالیت نمایندگی واقف باشندکه هم از پس تصویب قوانین بر بیایند هم از پس نظارت بر اجرای صحیح قوانین.

وی با انتقاد بر اینکه برخی از نمایندگان در طرح سوال از رییس جمهور عنوان کرده‌اند که این مساله به مصلحت نظام نیست، گفت: ‌مگر ما در کشورمان مجمع تشخیص مصلحت نداریم که این نمایندگان با دیدگاه خود مصلحت بودن یا نبودن مساله‌ای را می‌سنجند؟

رئوفیان در پایان با اشاره به موج بیداری اسلامی‌در منطقه گفت: در این شرایط باید فردی که شجاعت‌، جرائت‌، جسارت دارد و خط قرمزهای قانون را به خوبی می‌شناسد وارد مجلس شود.

وی افزود: برای بررسی پرونده اختلاس قوه قضاییه اعلام می‌کند که فشارهایی از دستگاه‌های مختلف روی ماست نباید از فشار‌ها ترسید باید عدالت را رعایت کرد و رهبری و مردم هم همین را می‌خواهند.


 


ایلنا: مدیر مسوول و شورای سردبیری گروه رسانه‌ای فرهنگ آشتی با آیت الله العظمی موسوی اردبیلی از مراجع معظم تقلید دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش ایلنا، آیت الله العظمی موسوی اردبیلی در خصوص تغییر نظام ریاستی به پارلمانی گفت: تغییر نظام ریاستی به پارلمانی و انتخاب رئیس جمهور توسط پارلمان موجب کاهش سطح مشارکت مردم می‌شود اما تصورم این نیست که به این زودی‌ها سیستم پارلمانی برقرار شود و فکر می‌کنم این امر یک تصمیم جدی از نظر مقام رهبری نباشد و اتخاذ این تصمیم و اجرای آن نیازمند مدت زمان زیادی است.

وی افزود: انتخاب رئیس جمهورتوسط مردم موجب تقویت حضور مردم در عرصه سیاسی و مشارکت حداکثری می‌شود حال چطور می‌شود که این تغییر اتفاق بیفتد؟ به نظر من این مساله خیلی جدی به نظر نمی‌رسد. آیا مردم اشتباه می‌کنند و مجلس اشتباه نمی‌کند؟ و آیا مجلس از هرگونه اشتباه و خطایی مبراست و مردم درست تصمیم نمی‌گیرند؟

وی با انتقاد از عملکرد مجلس در دادن رای اعتماد مجدد به وزیر اقتصاد گفت: اقدام مجلس در رای دوباره به وزیر اقتصاد یک امر ظاهری ویک استیضاح ظاهری بود. درست نبود با یک معذرت خواهی سر و ته ماجرا را هم بیاورند ولی به طور کلی تمام صحبت من این است که ما باید به مردم اعتماد کنیم و عدم اعتماد به مردم هیچ نفعی برای ما نخواهد داشت.

این مرجع تقلید خاطر نشان کرد: از من سوال می‌کنند درباره پارلمانی شدن نظام سیاسی، اما باید دید موافقان و مخالفان چه کسانی هستند و چه افرادی در این ماجرا نفع می‌برند و صلاح مملکت در این میان چیست؟

وي ادامه داد: از قدیم مرسوم بوده که مردم از رئیس جمهور نالان بودند من این را نمی‌دانم و فکر هم نمی‌کنم طرح تغییر جدی باشد چرا که این طرح مخالفان زیادی دارد و برای من مخالفان و موافقان این طرح و استدلالشان روشن نیست همچنین تاکنون نشنیدم کسی به طور جدی پیگیر این مساله باشد. و این مسئله به طور جدی هم اکنون مطرح نیست.

آیت الله العظمی موسوی اردبیلی تصریح کرد: اخیرا صحبت‌هایی از طرف من در خصوص انتخابات گذشته نقل شده و به گوش من رسیده که مطلقا صحت ندارد و من بنا هم ندارم در این شرایط صحبتی بکنم تمام ادعاهای مطرح شده کذب و دروغ است و اظهارات قبلی هم دروغ است اخیرا هم رسانه‌ها مطلبی منتشر کردند که برنامه‌ای برای انتخابات داریم اما من نه به کسی زنگ زدم و نه کسی به من زنگ زده است و این مسئله هم کذب است و بیان این مسایل در شرایط حال اصلا لزومی ندارد.

وي ادامه داد: مساله دیگر اینکه اگر بنا باشد در خصوص مساله‌ای اطلاع رسانی کنم و یا مواضعی اتخاذ کنم حتما از طریق دفترم به اطلاع عموم خواهم رساند اما الان طوری شده که هر کی هر چه می‌خواهد می‌گوید و بعد هم به این موضوع می‌خندند و باید بگویم که این مسله اصلا درست نیست.

همچنین ایت الله العظمی موسوی اردبیلی در مورد استفاده ابزاری از دین اسلام نیز هشدار داد وگفت: ما نباید هر کاری را انجام داده و کلمه اسلام را به گوشه کارمان بیفزاییم چون این مورد که ما از اسلام برای رسیدن به اهداف شخصی استفاده کنیم اصلا جایز نیست و این موضوع می‌تواند باعث وارد کردن ضرباتی به اسلام باشد.

وي همچنین به مدیر مسول روزنامه فرهنگ آشتی توصیه کرد: در روزنامه خود سعی کنید که بیشتر از مطالب اسلامی استفاده کنید چون این موضوع در نزد خداوند دارای اجر وثواب می‌باشد.

این مرجع تقلید در پایان گفت: بنده داری ۴ کتاب در حوزه اقتصادی هستم که هنوز آن‌ها را چاپ نکردم و فکر هم نکنم که به چاپ برسد.

آیت الله العظمی موسوی اردبیلی در انتهای دیدار از مدیر مسوول روزنامه فرهنگ آشتی در مورد وضعیت روزنامه و اوضاع و احوال این گروه رسانه‌ای و سوابق آن نیز پرسید که امامی ناصری با بیان وضعیت روزنامه گزارشی در باره فعالیت‌های خبری گروه رسانه‌ای فرهنگ آشتی ارائه داد.


 


ایلنا: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه اصلاح قانون کار به دلیل یکجانبه گرایی مورد تصویب و تایید نمایندگان مجلس قرار نخواهد گرفت.

علی محمد موسوی مبارکه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با تاکید بر لزوم رعایت اصل سه جانبه گرایی در روند تدوین اصلاح قاون کار فعلی افزود: نمایندگان مجلس در صورتی که پیش نویس فعلی اصلاح قانون کار حق و حقوق جامعه کارگری را نادیده بگیرد با آن مخالفت خواهند کرد.

وی با تاکید بر لزوم تایید نظرات جامعه کارگری در تدوین پیش نویس قانون کار تصریح کرد: در کمیسیون اجتماعی با دعوت از کلیه تشکل‌های کارگری نظرات آن‌ها را در خصوص پیش نویس فعلی اصلاح قانون کار جویا می‌شویم‌ و در صورت تایید آن‌ها لایحه در صحن مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار افزایش میزان دستمزد کارگران براساس نرخ تورم فعلی شد و خاطرنشان ساخت: ‌ مصوبه مزدی کارگران در سال آینده باید بر مبنای ۵۰۰ هزار تومان تعیین شود.


 


کلمه:وزیر نیروی دولت نهم با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند موضوع اختلاس را لایی رد کند، گفت: نمی‌دانم چرا دولتمردان سختشان است که از مردم عذرخواهی داشته باشند و اظهار ندامت کنند.

پرویز فتاح در گفتگو با مهر در مورد اختلاس اخیر در نظام بانکی گفت: اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی یک اتفاق نادر در کشور به شمار می‌رود که حجم این اختلال مالی و اختلاس از اول انقلاب بی‌سابقه بوده و انصافا به عرصه اقتصادی، سرمایه‌ای و مالی کشور لطمه زده است.

وزیر سابق نیرو افزود: دامنه این اختلاس رفته رفته تا لایه‌های مردمی و کوچه‌بازار رفته که به نظر می‌رسد که عبور از این بحران به راحتی امکان‌پذیر نیست. بنابراین باید دولتمردان به مردم اعتماد کنند و اطلاع‌رسانی درستی را در این رابطه انجام دهند.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده، دولتمردان خالصانه باید از مردم عذرخواهی می‌کردند؛ یعنی عذرخواهی اولین کاری بود که دولتمردان باید صورت می‌دادند و اعتراف می‌کردند که اختلال مالی در سیستم آنها صورت گرفته است.

فتاح گفت: نمی‌دانم چرا برخی‌ها سختشان است که معذرت‌خواهی کنند؛ در حالیکه معذرت‌خواهی و اقرار، فرد را بزرگ می‌کند و کوچک نمی‌شود. این تجربه در گذشته نیز صورت گرفته بود.

به اعتقاد وی، مردم اظهار ندامت و عذرخواهی را می‌پذیرند؛ بنابراین بنده نمی‌دانم دلیل این امر چیست که عذرخواهی به صورت رسمی صورت نمی‌گیرد.

رئیس بنیاد تعاون سپاه ابراز امیدواری کرد که با درایت قوه قضائیه و انجام هماهنگی با قوه مجریه، موضوع اختلاس به منطقی‌ترین روش حل و فصل شود.

وی تاکید کرد: به هرحال قوای سه‌گانه نمی‌توانند از کنار این موضوع به راحتی گذر کنند و نمی‌توان موضوع اختلاس را لایی رد کرد. این یک موضوع بزرگ است و کسی نباید فکر کند که به راحتی حل و فصل می‌شود.

فتاح با تاکید بر این ادعا که هیچ یک از نهادهای مالی بنیاد تعاون سپاه درگیر این اختلاس نبوده‌اند، گفت: البته این زیرمجموعه‌ها نیز از این اختلاس متاثر شده‌اند و اگرچه هیچیک از آنها در این موضوع ذره‌ای دخالت نداشته‌اند، ‌اما کارهای آنها نیز تحت تاثیر قرار گرفته است.


 


کلمه:بهمن احمدی امویی و عبدالله مومنی، دو زندانی سیاسی حامی جنبش سبز و محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین، بیست ماه است که از حق مرخصی و ملاقات حضوری با خانواده هایشان محروم شده اند.

دو سال و نیم از بازداشت بهمن احمدی امویی روزنامه‌نگار و عبدالله مومنی فعال دانشجویی می گذرد، اما آنها از جزئی‌ترین حقوق یک زندانی نیز محروم هستند. این دو زندانی سیاسی از بازداشت شدگان بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم هستند. آنها هر دو در روز ۳۰ خردادماه سال ۸۸ بازداشت شده اند.

به گزارش خبرنگار کلمه، ماهها از آخرین ملاقات حضوری این دو زندانی با همسر و خانواده شان می گذرد اما دادستان تهران هر بار با درخواست ملاقات بیست دقیقه حضوری آنها مخالفت می کند. زندانیان سیاسی تنها هفته ای یک بار می توانند خانواده شان را به صورت کابینی ملاقات کنند و انجام ملاقات حضوری آنان با خانواده تنها با نامه کتبی دادستان تهران انجام می شود.

دادستان تهران ماه هاست بدون ذکر هرگونه دلیل مشخص، برخی زندانیان سیاسی از جمله بهمن احمدی امویی و عبدالله مومنی را از حق مرخصی و ملاقات حضوری با خانواده شان محروم کرده است و در این باره نیز هیچ توضیح مشخصی نمی دهد. بهمن احمدی امویی و عبدالله مومنی در طول بیست ماه گذشته تنها دو تا سه بار از حق ملاقات حضوری استفاده کرده اند و در تمامی اعیاد از جمله عید نوروز از مرخصی و ملاقات حضوری با خانواده محروم بوده اند.

گفته می شود مسوولان قضایی برای انتقام گیری از زندانیانی که بر مواضع خود پافشاری می کنند، معمولا آنها را از حقوق اولیه قانونی شان محروم می کنند.

این روزها رعایت حقوق زندانیان سیاسی کاملا سلیقه ای و از روی میل و خواست مسوولان قضایی است. همچنین این دو فعال سیاسی در طول دوران بازداشتشان فقط یک بار از حق مرخصی استفاده کرده اند و در موارد دیگر با درخواست مرخصی آنها مخالفت شده است.

خانواده این دو زندانی سیاسی نیز مانند بسیاری دیگر از خانواده های زندانیان بارها از دادستان تهران برای آنها درخواست مرخصی کرده اند اما تاکنون با این درخواست آنها مخالفت شده است. این در حالی است که احمدی امویی و مومنی هر کدام به ترتیب ۵۰۰ و ۷۰۰ میلیون تومان وثیقه نزد دادگاه انقلاب دارند.

بهمن احمدی امویی، شامگاه روز ۳۰ خرداد سال ۸۸ یعنی درست یک هفته پس از انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری بازداشت و روانه زندان شد. او پس از انتقال به بند عمومی، از سوی قاضی پیرعباسی رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به هفت سال و ۴ ماه حبس تعزیری و ۳۴ ضربه شلاق محکوم شد که این حکم از سوی شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر به پنج سال و چهار ماه زندان قطعی تغییر یافت.

مهم ترین مصادیق اتهامی احمدی امویی، نگارش مقالات انتقادی درباره عملکرد اقتصادی دولت احمدی نژاد در روزنامه سرمایه و وب سایت شخصی اش و همچنین سردبیری وب سایت خرداد نو عنوان شده است.

عبدالله مؤمنی سخنگوی سازمان دانش آموختگان (ادوار تحکیم وحدت) نیز همچون هم سلولی فعلی خود، احمدی امویی، در تاریخ سی ام خردادماه ۱۳۸۸ بازداشت و به مدت سه ماه در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ و ۲۴۰ محبوس و بازجویی شد. این فعال دانشجویی در دادگاههای نمایشی و محاکمه های غیرقانونی بعد از انتخابات به تحمل چهار سال و ۱۱ ماه حبس محکوم شد. اما این حکم غیرعادلانه هرگز باعث نشد که او از اعتقادات و مواضع خود دست بردارد و در شهریور ماه ۸۹ با انتشار نامه ای سرگشاده خطاب به رهبری با شرح شکنجه ها و شرایط اسف بار زندان های جمهوری اسلامی خواستار آن شد که کمیته حقیقت یاب برای بررسی رخدادهای صورت گرفته، تشکیل شود. اما به جای تشکیل کمیته حقیقت یاب، بار دیگر عبدالله مومنی احضار و با اتهام تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب روبه‌رو شد.


 


کلمه:عیدی کارمندان دولت در بودجه سال آینده ۳۸۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است. به گزارش ایسنا براساس آنچه در بخش‌نامه بودجه سال ۱۳۹۱ کل کشور آمده، مبلغ پاداش پایان سال یا عیدی کارمندان و بازنشستگان دولت ۳۸۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

در بخش‌ ضوابط مالی ناظر بر تهیه و تنظیم بودجه سال آینده کل کشور که به عنوان جزئی بخش‌نامه بودجه توسط معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ابلاغ شده، عیدی به ازای هر نفر کارمند و بازنشسته در بودجه سال ۱۳۹۱ رقمی معادل سه میلیون و ۸۰۰ هزار ریال منظور شده است.

در این بخش‌نامه تاکید شده که مبلغ قطعی پاداش پایان سال به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.


 


سحام نیوز: به گزارش بی بی سی و به نقل از خبرگزاری رویترز، اعضای کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد می گویند، هیات ایرانی شرکت کننده در نشست این نهاد بین المللی از پاسخ گویی به بعضی از سوال های مهم درباره وضع این کشور خودداری کرده اند یا به لفاظی حقوقی روی آورده اند.
این در حالی است که این کمیته از ارعاب مخالفان، سرکوب اعتراض ها و بازداشت و زندانی کردن مدافعان حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرده است.
خبرگزاری رویترز به نقل از کریستین شانه، قاضی فرانسوی و از اعضای کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد نقل کرد که هیات ایرانی به سوال های مطرح شده درباره سنگسار محکومین، حقوق زنان و وضع همجنسگرایان پاسخ نداده است.
کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد از ۱۸ کارشناس مستقل تشکیل شده است اما فاقد قدرت اجرایی است.
وظیفه این کمیته نظارت بر سیستم های قضایی کشورها و ابراز اطمینان از انطباق عملکرد آنها با معیارهای تعیین شده در میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی است.
نمایندگان ایران پس از ۱۸ سال در نشست این کمیته شرکت کردند.
نشست جاری کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد از ۱۷ اکتبر شروع شده و جمعه، چهارم نوامبر به پایان می رسد.
علاوه بر ایران، وضع حقوق بشر در کویت، مالاوی، نروژ و جامائیکا در دستور کار نشست جاری این کمیته قرار دارد.


 


سحام نیوز:اگر تنها نیم ساعت سینه احمدی‌نژاد گشوده شود همه اینها بر باد خواهند رفت... در واکنش به انتشار اظهارات محمود احمدی نژاد در جمع گروهی از اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود، که گفته بود: "تنها ۱۰ درصد حرف‌های خود را گفته و ممکن است ۲۵ درصد دیگر حرف‌هایش را در آینده مطرح کند، اما مابقی را برای مصالحی هرگز نمی تواند بگوید"، یکی از سایت های حامی دولت، بدون تکذیب مفاد سخنان رئیس دولت، رسانه های انتشار دهنده را مورد حمله قرار داد و آنها را "دروغ پرداز" و "مزور" نامید.
تارنمای «نسیم»، روز پنجشنبه به نقل از برخی منابع خبری گزارش داده بود که محمود احمدی‌نژاد در جمع گروهی از اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود در سال‌های ۸۴ و ۸۸ اعلام کرده است که "قوه قضائیه آبروی دولت را برده٬ چرا که انحراف دولت حرف سخیفی است" و وی تنها ۱۰ درصد حرف‌های خود را گفته و ممکن است ۲۵ درصد دیگر حرف‌هایش را در آینده مطرح کند، اما مابقی را به خاطر برخی مصالح هرگر نمی تواند بگوید.
دروغ پرداز و مزورند و تحریف کننده
سایت ابصارنیوز از سایت‌های حامی دولت در واکنش به انتشار گزارش‌ سایت‌های فارس و نسیم‌آنلاین درباره‌ "برگزاری دیدار احمدی‌نژاد با حامیانش" نوشت: "رسانه دروغ‌پرداز فارس از زمانی که خبر برگزاری دیدار احمدی‌نژاد با حامیانش به گوشش خورد، سعی کرد تا اخباری جهت‌دار مبنی بر انتخاباتی بودن این جلسه منتشر کند و دیدار رئیس‌جمهور را جلسه ستاد انتخاباتی معرفی کند."
ابصارنیوز، با بیان اینکه سایت دروغ‌پرداز و تزویری فارس، با انتشار خبری تحت عنوان "احمدی‌نژاد با برخی اعضای ستاد انتخاباتی خود دیدار و گفت‌وگو کرد" نوشت: "‌محمود احمدی‌نژاد صبح امروز پنج‌شنبه در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در نشستی، با حضور تعدادی از دانشجویان و طلاب حامی خود و نیز برخی اعضای ستاد انتخاباتی‌اش در سال‌های ۸۴ و ۸۸ دیدار و گفت‌وگو کرد."
به گزارش این سایت حامی دولت، "سایت تزویری فارس، در حالی که این جلسه را انتخاباتی نام‌گذاری کرده بود نوشته است اگرچه هنوز علت برگزاری چنین نشستی از سوی احمدی نژاد اعلام نشده است با این حال مسئولان اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری ترجیح دادند برخلاف اکثر برنامه‌های رئیس دولت، از دعوت رسانه‌ها برای پوشش خبری و تصویری این نشست خودداری کنند."
بر سفره معاویه می‌نشینند و پشت سر علی‌ نماز می‌خوانند
این سایت همچنین خبر داد که اخبار تکمیلی این نشست را متعاقباً ارسال کند و نوشت: "بالاخره نفوذی‌های فارس اخبار را به صورتی بسیار جرح و تعدیل شده و تحریف شده در اختیار این رسانه قرار دادند تا ساعاتی بعد این سایت تزویری بخش‌هایی از صحبت‌های محمود احمدی‌نژاد را به صورتی ناقص و تحریف‌شده منتشر کند.
این سایت تزویری اما در خبر دوم خود، به تحلیل‌پردازی پرداخت و مطالب جالب و خنده‌داری را نیز انتشار داد؛ از جمله اینکه این نشست بدون حضور عناصر اصلی گفتمان‌ساز حماسه سوم تیر و ۲۲ خرداد به کار خود پایان می‌دهد‌."
ابصار نیوز در حمله به به این رسانه ها تصریح کرد "ما مانده‌ایم کدام عناصر حماسه‌ساز اصلی؛ آنهایی که به دامن هاشمی رفتند، آنهایی که جبهه میراث‌خواران را تشکیل دادند، یا آن‌ها که صفت ابن الوقتی شایسته‌شان است و بر سفره معاویه می‌نشینند و پشت سر علی‌ نماز می‌خوانند."
اما حقیقت جلسه حامیان دولت
سایت حامی دولت، پس از حمله به رسانه های منتشر کنندۀ سخنان احمدی نژاد، در توضیح این دیدار آورده است: صبح امروز (پنجشنبه) از ساعت هشت صبح تعدادی از حامیان واقعی و حقیقی محمود احمدی‌نژاد،‌‌ همان رئیس‌جمهور به فرموده رهبری هوشمند، انقلابی و مومن، در سالن اجلاس سران حضور یافتند تا سوالاتی را که دارند با وی در میان گذاشته و احمدی‌نژاد به برخی از آن‌ها پاسخ دهد.
علیرغم اینکه سایت‌هایی همچون نسیم‌آنلاین و فارس اخبار کذبی مبنی بر انتخاباتی بودن این جلسه منتشر کردند، این نشست بدون هیچ بحث انتخاباتی به کار خود پایان داد، اما نکته قابل توجه آنجاست که گویا مخالفان احمدی‌نژاد هر ریسمان سیاه و سفیدی را مار می‌بینند و...
مشایی و بقایی در این جلسه حضور نداشتند، هیچ بنری، تابلو و کارتی مبنی بر انتخاباتی بودن این جلسه وجود نداشته است و عنوان این جلسه نشست صمیمی حامیان دولت اسلامی اعلام شده بود.
احمدی نژاد به سوالات بسیاری از جمله درخصوص اتهامات منتسب شده به دولت درخصوص ضدولایت فقیه بودن دولت، اتهامات به مشایی و بقایی، برکناری متکی، داستان براندازی در سال ۸۸، رابطه وی با رهبری، اختلاس اخیر، جریان بیداری اسلامی، ماجرای پیام تسلیت به پادشاه عربستان، اتفاقات جاری در بحرین و سوریه و عدم فهم و درک صحیح مدعیان تکفیری و مخالف دولت در این ماجرا، ضعف فرهنگی وزیر سابق ارشاد و بسیاری دیگر از موضوعات پاسخ داد و حضار با تکبیر‌ها و شعارهایی همچون احمدی دلاور پیرو خط رهبر، یار علی در نهروان سکوت‌ و بشکن قهرمان، احمدی‌احمدی حمایتت می‌کنیم و غیره، وی را همراهی کرده و جلسه در صمیمیت خاصی به پایان رسید تا کابوس متوهمان تکفیری، تزویری و میراث‌خواران و ناسپاسان انقلاب از ریسمان سیاه و سفید همچنان باقی بماند و به گفته محمود احمدی‌نژاد اگر تنها نیم ساعت سینه احمدی‌نژاد گشوده شود همه این‌ها بر باد خواهند رفت.
گزارش فارس
در خصوص مفاد سخنان احمدی نِژاد در دیدار گروهی از حامیان خود، فارس نوشته بود:
احمدی نژاد صبح امروز در نشستی غیر‌منتظره‌، با حامیان و برخی از اعضای ستادهای خود دیدار و گفت‌وگو کرد که به دلیل ممانعت از حضور رسانه‌ها، بخش‌هایی از سخنان وی به نقل از منابع آگاه حاضر در این نشست به همراه حواشی آن از نظرتان می‌گذرد؛
به گفته یکی از حضار، برخی از اعضای دفتر مشایی از دو هفته پیش به صورت گزینشی از برخی اعضای ستاد‌های احمدی‌نژاد برای حضور در این نشست، دعوت کرده‌اند چراکه شمار زیادی از حامیان و اعضا و روسای انتخاباتی دیروز دولت امروز بیش از آنکه حامی یک‌جانبه دولت باشند، حامی جریان خدمت در دولت و منتقد جدی جریان انحرافی و نفوذ کرده در این قوه به شمار می‌روند.
هواداران دولت با دعوت دفتر رئیس‌ دولت، از تهران و برخی از شهرستان‌ها از ساعت ۸ صبح در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی! گردهم آمده‌اند تا ۲ ساعتی که از دیدار با رئیس دولت برای‌شان زمان باقی‌مانده از دستیار ارشد او و مدیر کل سیاسی و امنیتی دفترش گزارشی درباره موضوعات مختلف بشنوند.
این نشست غیر‌منتظره با حضور احمدی‌نژاد و هواداران دولت، مانند سایر نشست‌ها نیست که یک طرف بگوید و طرف مقابل بشنود بلکه این نشست، شبه‌میزگرد پرسش و پاسخی با حضور رئیس‌ دولت و مجتبی ثمره‌هاشمی، مریم مجتهد‌زاده، محمد جعفر بهداد و مسعود زریبافان است. البته در این مراسم برخی دیگر از چهره‌های دولتی و ۲ میهمان ویژه ورزشی نیز حضور دارند؛ علی اکبر جوانفکر، عباس امیری‌فر، ابوالحسن فقیه، محمدحسن صالحی‌مرام، محمد شیخان و ... از دولتی‌ها و حمید سوریان و یوسف کرمی هم از جمله ورزشی‌های این نشست هستند.
گرچه مسئولان دفتر احمدی‌نژاد در این نشست تلاش کردند مدعوین، به صورت گزینشی حضور یابند اما نوع واکنش و مواجهه هواداران دولت به سخنان احمدی‌نژاد از چیز دیگری حکایت می‌کند؛ آنجا که عده‌ای ترجیح می‌دهند وی را با تکبیر و صلوات همراهی کنند و عده‌ای دیگر با کف زدن.
احمدی‌نژاد در بخشی از سخنان ۲ ساعته خود با هواداران امروزش، گرچه مشایی، بقایی، رحیمی را در کنار خود ندارد اما دفاع تمام‌قدی از آنها می‌کند و به گفته یکی از منابع آگاه حاضر در این نشست، قریب به این مضامین می‌گوید که هرکجا که خواستیم حرفی بزنیم گفتند مشایی پشت سر قضیه است و به او حمله کردند و سپس نوبت به رحیمی، بقایی و ثمره مظلوم رسید.
بر اساس گفته‌های این منبع آگاه، رئیس‌ دولت در جای دیگری از سخنانش خطاب به حامیان دولت،گفت اول به ما گفتند رمال. بعد که رمال‌ها را گرفتند، معلوم شد که رمال‌ها و سیاسیون همدیگر را می‌شناسند ولی جالب این بود که ما این رمال‌ها را نمی‌شناختیم.
احمدی‌نژاد در این نشست علاوه بر حمایت قاطع از همکاران نزدیک خود، از فردی بدون اعلام نامش نیز سخن گفت که گرچه امروز از منتقدین جدی‌اش محسوب می‌شود اما رئیس‌جمهور به گفته خودش به او علاقه زیادی دارد. رئیس دولت درباره این فرد، شبیه به این مضامین می‌گوید: فردی بود که نمی‌خواهم اسمش را ببرم و هنوز هم او را دوست دارم که چند ماه پیش انواع مختلف فحاشی‌ها را به ما نسبت داد و حتی به بنده گفت که نزدیک شما را برخی افراد مساله‌دار گرفته‌اند و رحیمی که کنار شما است دزدی کرده و بنده گفتم سند بیاورید اما زمانی که نتوانستند بنده را قانع کنند، اعلام کردند که تو طلسم محبت شده‌ای. البته همین بنده خدا دو ماه قبل نیز پیش من آمد و همین حرف‌ها را زد. اما من پس از اتمام حرف‌هایش به او گفتم که تمام شد...؟! حالا تو از من بشنو: "اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة ...."
احمدی نژاد در خصوص رحیمی نیز گفت: خدمت آقا گزارش خلاف واقع می‌بردند. من خدمت رهبری رسیدم و توضیح دادم، بگردند اگر یک ریال دزدی در دولت پیدا کردند بنده در تلویزیون حاضر شده و می‌گویم به‌خاطر اینکه به درد مردم نمی‌خورم استعفا می‌دهم.
وی به دفاع از عملکرد قائم‌مقام دستگیر‌شده بانک مرکزی بر‌می‌خیزد و به گفته منبع آگاه نقل به مضمون می‌گوید: در شعبه دزدی شده اما قائم‌مقام بانک مرکزی را زندانی می‌کنند؛ این فرد چه گناهی کرده است؟ مدیر که در جزئیات دخالت و از آن خبری ندارد.
احمدی‌نژاد در همین زمینه می‌افزاید: به قائم‌مقام بانک مرکزی پس از دستگیری می‌گویند اگر بگویی که کار مشایی بوده تو را آزاد می‌کنیم اما وی در پاسخ می‌گوید آن فرد بی‌گناه است.
بنا بر اعلام این منبع آگاه، احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود باز هم از رئیس دفترش حمایت می‌کند و می گوید: به ما گفتند که مشایی به برخی ائمه جماعات کمک کرده و به دنبال آن، ائمه جماعات آن مبالغ را برگردانند که اشتباه کردند، بنده با صراحت اعلام می‌کنم من آن مبالغ را داده بودم چراکه بالاخره مسجد، منطقه و مردم خرج دارند و ...
و بالاخره این نشست با صرف ناهار بدون حضور عناصر اصلی گفتمان‌ساز حماسه سوم تیر و ۲۲ خرداد به کار خود پایان می‌دهد و در آخر میهمانان با دریافت یک بسته حاوی ویژه‌نامه‌ اضافه‌شدن جمعیت روزنامه ایران و مهم‌ترین محورهای سخنان وی در جمع استانداران سراسر کشور و ... راهی مقصد خود می‌شوند.
روایت نسیم
سایت نسیم آنلاین، از سایت های منتقد دولت، در خصوص سخنان رئیس‌ دولت در دیدار با برخی اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود در سال‌های ۸۴ و ۸۸ و سخنان وی پیرامون عزل منوچهر متکی نوشت که گفته است: "متکی در هر دوره ریاست جمهوری کاندیدای من نبود به خصوص در دور دوم چرا که در زمان وزارت وی چهار دیپلمات به سایر کشورها پناهنده شدند."
وی افزود: در جلسه‌ای تصمیم بر آن گرفته شد که متکی از دولت کنار گذاشته شود ولی پس از آن جلسه وی در جلسات دولت حضور نیافت تا آنکه یک شب ساعت ۱۲ ایشان را پیدا کردیم و به وی پیشنهاد ریاست سازمان انرژی اتمی را دادیم که ایشان گفت من می‌خواهم برای گسترش روابط به سنگال بروم و پس از بازگشت در خصوص این مورد صحبت خواهیم کرد و پس از آن به وی گفتم که از نظر من شما دیگر وزیر نیستید.
احمدی نژاد گفت: پس از سفر متکی به سنگال آقایان در پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری حکم وی را زود منتشر کرد که من گفتم که این حکم را بردارید و آنها مقاومت کردند و گفتند که این خبر اعلام شده است.
وی اظهار داشت: مدیر کل تشریفات متکی اعلام کرد که پس ازدیدار رسمی حکم برکناری وی به دستش رسیده است اما متکی درخواست تمدید ملاقات با رئیس جمهور سنگال را داشت که رئیس‌جمهور سنگال بعد از آن دیگر وی را نپذیرفت.
رئیس دولت با اشاره به اعتراضات چپ گرایان در وال استریت گفت: این اتفاق یک نارضایتی عمومی است ولی این جنبش سیستم آمریکا را پایین نمی‌آورد بلکه این شروع یک اتفاق بزرگ است که به نفع انقلاب اسلامی خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه دولت را به انحراف متهم می‌کنند اظهار داشت: این حرف سخیفی است که به ما می گویند اسم از امام زمان می برید ولی ولایت فقیه را قبول ندارید و به جای دشمن به ما ایراد می گیرند.
احمدی نژاد افزود: به دولت اتهام می زنند شما عضو انجمن حجتیه و بهایی هستید، این حمله ای که به ما شد بیشتر از حمله‌ به منافقین بود.
وی در ادامه سخنان خود، با حمله به معترضان و فعالان سال ۸۸ مدعی شد: "این جریان براندازی پیش از انتخابات نقشه کشیده بود که پس از فتح وزارتخانه‌ها به بیت رهبری حمله کنند."
رئیس دولت همچنین گفت: "برخی مدعی هستند که بنده با بیان اینکه ولایت فقیه را نمی خواهیم گفته ام که ظهور آغاز شده است ولی من چنین حرفی نزده ام بلکه معتقدم هر چقدر به ظهور نزدیکتر شویم احساس نیاز بیشتری به ولی فقیه پیدا می کنیم.همانگونه که تبعیت از پیامبر برای خداوند است تبعیت از ولایت و ولی فقیه نیز بایستی برای خداوند باشد."
احمدی نژاد گفت: متاسفانه برخی بدون داشتن هیچگونه اطلاعات جامع و کاملی به رئیس دولت توهین کرده و مدعی هستند که دیپلماسی فعالی نداریم ولی معتقدم آنان متوجه واقعیت ها نیستند.
وی در مورد بانک مرکزی نیز گفت: ادعا دارند که بایستی نظارات بیشتری داشتید و کوتاهی در نظارت انجام داده اید؛ آنان با رییس بانک مرکزی کاری ندارند ولی قائم مقام وی را دستگیر و به زندان می فرستند؛ وزیر اقتصاد را استیضاح می کنند و این در حالیستکه با مدیر عامل بانک صادرات کاری ندارند.
رئیس دولت مستقر، در مورد اتهامات وارده به محمدرضا رحیمی، معاون اول و سخنگوی دولت، بدون اشاره به فشارها و لابی گری دولتی ها برای مسکوت نگاه داشتن این موضوع گفت: دو سال است که رییس قوه قضاییه معاون اول دولت را متهم به فساد اقتصادی کرده است ولی نمی توانند این اتهام را ثابت کنند. من به رهبری هم گفته ام که اگر ثابت شود که رحیمی حتی یک ریال هم اختلاس کرده من به تلویزیون آمده و ضمن عذرخواهی اعلام می کنم که شایستگی این سمت را ندارم.
رئیس دولت تاکید کرد "این دولت به قوه قضاییه اعلام کرده که آبروی دولت را برده اید و اگر هم قرار به محاکمه است بایستی علنی صورت گیرد."
وی گفت: بنده فقط ۱۰ درصد حرف ها را تاکنون زده ام و شاید ۲۵درصد دیگر را در آینده بگویم ولی مابقی را هیچگاه نمی توانم به دلایل مصلحتی بیان کنم.

مابقی سخنان رئیس دولت
تارنمای ندای سبز آزادی نیز از قول برخی منابع، بخش کامل سخنان رئیس دولت را به این ترتیب منتشر کرده است:

توکلی چه گفت؟
سال ۸۳ یکی از همین آقایان آمد و تحلیلی کرد و گفت برای ریاست جمهوری ما به آقای دیگری فکر می کردیم [احمد توکلی ] دیدیم او نمی تواند ، تو آماده ای؟ گفتم متوجه ابعاد و تبعات حرفی که میزنی هستی؟ اگر یک نفر مثل من از متن پابرهنه ها رییس جمهور شود یک انقلاب دوباره است، بساط اشرافی گری و شاهنشاهی و خانواده تباری و بچاپ بچاپ را جمع می کنم ، تو تحمل داری؟!
سرزده به روستایی محروم در خراسان جنوبی رفتم ، وقتی رسیدم می خواستم زمین دهان باز کند و بروم زیر زمین، ما مسئولیم و اینهمه فقر؟! عده ای دارند منفجر می شوند از بسکه خورده اند و ...
فراموش نکرده اید سال ۸۳ را که کسی جرات دفاع از شهدا و دفاع مقدس را نداشت و در تریبون رسمی می گفتند دوران امام تمام شده و به موزه تاریخ پیوسته ، کسی هم چیزی نگفت!
برخورد نهایی نزدیک است
غرب تمام قوای خود را بسیج کرده که بزند و کار را تمام کند ، مثل روز روشن است که ناتو برای حمله به ایران له له می زند
شرایط عادی نیست ، داریم به لحظه برخورد نهایی نزدیک می شویم البته این برخورد الزاما برخورد نظامی نیست و ممکن است برخورد سیاسی و ... باشد
داریم به نقطه اوج می رسیم ، اگر غفلت کنیم ضربه ای خواهیم خورد که تا ۵۰۰ سال نتوانیم بلند شویم
می خواستند به سوریه حمله کنند به دبیر کل گفتم برو به همه بگو ناتو پایش را بگذارد به سوریه منطقه منفجر خواهد شد.
نارضایتی ها زیاد است
در داخل کشور مشکلات و نارضایتی کم نیست ، در انتخابات ۸۸ حدود ۱۴ میلیون نفر به مخالفین که به این مشکلات پرداختند رای دادند ، ما هم همان حرفها را می زدیم اما مردم احساس کردند که آنها صداقت ندارند.
رقبای من خانه تیمی داشتند!
قبل از انتخابات ۸۸ از طریق بچه های حزب اللهی که در ستادهایشان بودند متوجه شدم که جریانی بسیار پیچیده برای براندازی سازماندهی می کند ، آنها خانه های تیمی و موتور و حتی اسلحه آماده کرده بودند.
به نهادهای نظارتی هشدار دادم که اینها قصد براندازی دارند و ...
پنجشنبه قبل از انتخابات گفته بودند چه ببریم چه ببازیم در خیابانیم.
اکنون جریان براندازی با جریانات دیگر که از ابتدا دنبال پست و مقام بودند همراه شده است.
سال ۸۴ کار به جایی رسیده بود که گفتند اگر کنار نروی کاری می کنیم که در این مملکت نتوانی زندگی کنی
بعد از انتخابات ۸۴ با رقبای خود دیدار داشتم و گفتم اگر کسی و برنامه ای دارید معرفی کنید ، یک نفرشان (ق) گفت هیچی ندارم نه آدم دارم نه برنامه ...
کابینه دولت نهم مال من نبود
در کابینه ۲۱ نفری دولت نهم ۱۱ نفر کسانی بودند که در لیست آنها بود.
از طرف حامیان و دوستان راجع به خیلی ها مورد اعتراض قرار گرفتم اما بدانید اگر آنها را در کابینه نمی آوردم همان اول دولت نهم ریشه کن می کردند و کسی هم نمی فهمید حرفهای دولت چیست...
خیلی ها می خواستند به موسوی تبریک بگویند
سال ۸۸ خیلی ها خودشان را آماده کرده بودند که به طرف مقابل تبریک بگویند.
ده درصد از صندوقهای تهران را بازشماری کردند و هشت هزار رای به آرای من اضافه شد!
برای انتخابات ریاست جمهوری بعد برنامه ریزی کرده اند و به مانعی بزرگ رسیده اند که ارتباط دولت با مردم است. خطی که در امتداد کار دولت ترسیم می شود به آنها نمی رسد.
جلسات گوناگون گذاشتند تا جایگاه دولت را در افکار عمومی دگرگون کنند گفتند اگر خودمان را نمی توانیم بالا بکشیم دولت را پایین می کشیم.
حضور زنان در ورزشگاهها کار رهبری بود
یکی از آقایان آمد اعتراض کرد،گفتم یک مورد بگو که دولت خلاف فتوای رهبری عمل کرده باشد گفت مساله حضور بانوان در ورزشگاهها. گفتم از رهبری اجازه خواسته ایم ایشان فرمودند به دولتهای قبل اجازه ندادم اما تو جون می خواهی اصلاح کنی اجازه می دهم ، بعدها که سروصدا شد فرمودند فعلا مساله اول کشور نیست.
همه امامان جمعه از من پول گرفته اند
گفت مشایی به ائمه جماعات پول داده ، گفتم اولا من داده ام نه مشایی، ثانیا یکی را از ائمه جماعات بیاورید که درخواست نکرده باشد . بالاخره ائمه جماعات مورد مراجعه مردم هستند و باید منابعی در دست داشته باشند.
همه گروههای ترور علیه احمدی نژاد
من متوجه خطرات سفرهای استانی هستم ، دهها گروه برای ترور آمده اند که خنثی و دستگیر شده اند ، ریگی در اعترافاتش گفت چندبار می خواستیم ترور کنیم ولی می ارزد ده تا رییس جمهور هوا شود اما مردمی بودن نظام حفظ شود چون قدرت نظام به مردم است.
می گویند تو محبوب شده ای و نظرت درباره رییس جمهور بعدی موثر است ، می پرسم تبلیغات کرده ام یا کار؟ می گویند کار کرده ای ، می گویم آیا کار نکنم؟!
همزمان هم می گویند انجمن حجتیه ای هستید هم بهایی! اینها که ضد هم هستند!
اینها می خواستند تخریب ها را آبان ماه شروع کنند اما خدا خواست زودتر شروع کردند.
دولت را به ارتباط با رمالها متهم کردند ، آخرش معلوم شد رمالها با همه ارتباط دارند جز ما! کسانی کارهایشان را با رمالها هماهنگ می کنند که ادعای آخر خط سیاستمداری دارند!
گفتم حالا که همه را گرفته اید و من می دانم که جراتش را ندارید بگویید اشتباه بود لااقل بگویید اتهامات به دولت وارد نبود.
دفاع از رحیمی
معاون اول قوه قضائیه حرفی زد و همه رسانه ها زدند که منظور رحیمی بود و آنها هم تکذیب نکردند. رفتم خدمت رهبری و گفتم اگر یک ریالش ثابت شود می روم تلویزیون و عذرخواهی می کنم و کنار می روم اما نتوانستند.
گفتند مشایی چهار میلیارد دلار برده گفتم اسناد مالکیت و حسابهای بانکی که دست شماست اثبات کنید.
در ماجرای فساد بانکی اخیر اصل جرم و جعل اسناد در بانک صادرات بوده ، مدیر عامل بانک صادرات را وادار کردند روز جمعه مصاحبه بگذارد و بیندازد گردن دولت.
جهرمی بعد از افشای اختلاس هم سند سازی می کرد
مدیر عامل بانک صادرات بعد از آنهمه ماجرا ۱۲ تیرماه برای همین گروه اعتبار تصویب کرده است.
قائم مقام بانک مرکزی را دستگیر کرده اند که تو در نظارت کوتاهی می کردی برو زندان او گفته وظیفه من نظارت عالیه است ، اما به مدیر عامل بانک صادرات که می رسد می گویند به شعبه ربط دارد.
وقتی متوجه شدم که این گروه می خواهند بانک تاسیس کنند به رییس بانک مرکزی گفتم اینها حمایت غیرقانونی می شوند بررسی کن بعد هم مجوزشان لغو شد. می دانم چه کسانی پشت اینها هستند که جزو همان ۵۰ - ۶۰ درصد است.
فکر کردند چهار پنج نفر دور من هستند و آنها را زدند ، نفر بعدی هم ثمره هاشمی مظلوم است.
ابن سینا را به کفر متهم کردند با این دوبیت جوابشان را داد : کفر چو منی گزاف و آسان نبود/ محکمتر از ایمان من ایمان نبود/ در دهر چو من یکی و آنهم کافر/ پس در همه دهر یک مسلمان نبود. حالا حکایت ماست...
اینها که ما را به ضدیت با ولایت فقیه متهم می کنند می شود حسابهای بانکی و تغییرات دارایی هایشان را اعلام کنند؟!
تنظیم میکنم دارایی هایمان را اعلام کنیم و در روزنامه منتشر کنیم هرکس هرچه غیر از آن پیدا کرد مال خودش ، بشرطی که آنها هم اعلام کنند و هرکی هرچی غیر از آن پیدا کرد مال خودش!
نارضایتی مردم از ...
درد مردم و نارضایتی هایشان بخاطر کثافت کاریهای آنان است ، از پایین شهر پابرهنه به بالای شهر آمدند و میلیاردر شدند
گفتم رابطه ما و ولی فقیه رابطه پدر و فرزندی است همانطور که پیامبر فرموده اند : انا و علی ابوا هذه الامه ، آمدند در اجتماع منیریه گفتند رابطه ما رابطه ارباب و رعیتی است ، به رهبری عزیز گفتم با وجود این دوستان نیازی به دشمن ندارید!
آقایی که ۹ صبح می آید و ۲ بعد ظهر می رود و از سه شنبه هم نیست و به ویلا و باغ می رود ...پایش را می اندازد روی هم و می گوید شما ضد ولایت فقیه هستید!
کسی که سالی دوسه ماه مرخصی دارد و کیف و تفریحاتش هم سرجایش برقرار است و ... چنین کسی اگر بگوید طرفدار ولایت فقیه است به ضرر ولایت فقیه است
بی شعورها در تلویزیون
طرف شعور ندارد در تلویزیون می گوید پولشویی کرده اند! پولشویی تعریف دارد ، پولشویی پول ناشی از مواد مخدر است که خرج تروریسم می شود!
دزد در زندان است نمی روند از او بپرسند حامی تو چه کسی بوده ، از قائم مقام بانک مرکزی می پرسند!
عرض کردم اجازه بدهید اینها را با روش احمدی نژادی ظرف یک ماه بنشانم سرجایشان ...
اینها که سهل اند ، آمریکا و اروپا و ... هم جمع شوند نمی توانند این دولت را زمین بزنند.
هرچه به ظهور نزدیک تر می شویم احتیاج ما هم به ولایت فقیه بیشتر می شود.
می رویم سفر استانی تا از زبان مردم جواب دشمن را بدهیم. حوادثی در پیش است و باید مردم در صحنه باشند تا جواب دشمن را بدهند.
هنوز اول کار است
هنوز اول عشق است ! تا روزی که امپراتوری آمریکا از کاخ سفید به زیر کشیده شود کار داریم هنوز!
مسیر پر پیچ و خمی است و هوشمندی می خواهد.
حسینی وزیر اقتصاد قهرمان کشتی دانشجویان بوده ، قبل از استضیاح گفته بود رفتیم فینال یا اول می شویم یا دوم! گفتم هر اتفاقی بیفتد برنده ای حتی اگر بدنت زیر سم اسبها بیفتد.
یک آقایی که تندروی کرد و گفت بزرگترین خطر از صدر اسلام تا کنون و هفته بعد گفت اینها عددی نیستند ، پیغام داده بود که نگران شما هستم. پیغام دادم که این دولت را خدا بر سرکار آورده و اگر کسی در ذهنش این باشد که او دولت را آورده ، خدا حالش را می گیرد و به جایی می رساند که همه بفهمند او نبوده.
به خدا اگر ما را آخرین نفر صف مومنان هم به حساب بیاورند کلاهمان را به آسمان هفتم می اندازیم.
اگر این دولت نیم ساعت فرصت حرف زدن داشته باشد قیمت سوراخ موش بالا می رود!
در انتخابات مجلس اگر مردم باور کنند که کسی طرفدار دولت است به او رای می دهند.
اختلاس هفت هزار میلیاردی برادر لاریجانی
اسامی مفسدان را دادم گفتند سیاسی بوده ، در جلسه سران قوا گفتم سیاسی بوده؟! بروم جواب بدهم؟
از قوه قضائیه خواستم ۷۰۰ هکتاری که کسی [ منظور برادر لاریجانی، محمد جواد لاریجانی است ]در اطراف تهران تصرف کرده بگیرد و به بیت المال برگرداند. اگر هر متر مربع آن را صد هزار تومان حساب کنیم می شود ۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان!
۸+۷ را از هر طرف بخوانیم می شود ۸+۷ و فرقی ندارد!
بیداری انسانی مگر بد است؟ اسلام امده انسان را بیدار کند. خدا یک دین بیشتر نفرستاده که همان اسلام است.
متکی وزیر من نبود
روز پشیمانی نزدیک است که بیایید و بگویید اشتباه کرده اید و دولت چنین و چنان است
متکی کاندیدای من برای وزارت خارجه نبود. پارسال که به سازمان ملل رفتیم ، سه چهار دیپلمات که با اعزامشان مخالف بودم پناهنده شدند، در جلسه ای که نمی توانم بگویم چه کسانی در آن جلسه بودند تصمیم گرفته شد که عوض شود. از زمانی که این تصمیم گرفته شد تا سه ماه پیدایش نمی کردیم و مدام در سفر بود. یک روز پیدا کردیم و ساعت ده شب جلسه ای تنظیم شد. گفتم دیگر از نظر من وزیر نیستی بیا معاون من و رییس سازمان انرژی اتمی شو. گفت میخواهم بروم سنگال ، گفتم از طرف من که ماموریتی نداری. با من هماهنگ نمی کرد و ماموریت می رفت. گفت میروم سنگال و دوشنبه اینجا هستم. گفتم دوشنبه غروب دفتر حکم را بزنند. دیر آمد به دفتر گفتم دست نگه دارند ، گفتند خبر در رسانه ها منتشر شده و دیگر نمی شود. مدیر کل دفتر وزارت خارجه گفت دوشنبه ملاقاتهای رسمی تمام شده بود و ایشان جلسات را تمدید کرده بود و حتی از آنجا با وزارت خارجه تماس گرفته و خواسته بود که سفر دیگری برایش هماهنگ کنند!
نمی توانم بگویم چه کسی گفته بود ایشان را بردارید.
تمام پنج شش سال بار وزارت خارجه روی دوش من بود. از کارشناسان و متخصصان وزارت خارجه استفاده نمی کرد
خراب می کنند و می گویند تو برو درستش کن. آن آقا در روزنامه اش می نویسد بحرین مال ایران است بروید بگیرید! بعد میگوید چرا دیپلماسی ضعیف است .


 


نامه حسن ارک به قاضی: عدالت را قربانی سیاست نکنید

جـــرس: به گزارش منابع خبری از آذربایجان، دادگاه ۱۲ تن فعالان آذری دستگیر شده در مراسم افطاری تبریز، روز پنجشنبه در شعبه اول دادگاه انقلاب تبریز به ریاست قاضی یوسفی برگزار شد.

بنا به گزارش منابع خبری جرس، در جریان این دادگاه، دستگیر شدگان به تجمع و تبانی جهت برهم زدن امنیت کشور و عضویت در گروه های غیر قانونی و تشکیل گروههای غیر قانونی متهم شدند.

بر اساس این گزارش، آقایان موسی برزین، تقی سلحشور، مصطفی عوض پور، مهدی نوری و مهدی حمیدی با رد اتهامات وارده، به نحوه دستگیری و ادامه بازداشت، همچنین اعمال شکنجه در بازداشتگاه وزارت اطلاعات اعتراض کردند.

این فعالان آذری، همچنین اتهام تجمع را رد کرده و اعلام داشتند برای همفکری جهت اقدام قانونی برای نجات دریاچه ارومیه، و مراجعه به نمایندگان مجلس و سایر مقامات قانونی استان جمع شده بودند و قصد هیچگونه عمل غیر قانونی را نداشتند.

این گزارش افزود به دلیل پایان یافتن وقت اداری، ادامه رسیدگی به اتهامات این فعالین بازداشتی، به ۲۲ آبان ماه موکول شد.

بر اساس گزارش مذکور، در حاشیه این دادگاه تعدادی زیادی از خانواده ها و نیز فعالین مدنی آذربایجان در محل دادگاه انقلاب تبریز حضور یافته بودند.

در پایان دادگاه و هنگام خروج این دوازده متهم، که به نفر کناری و زنجیره ای دستبند زده شده بودند، آنها در مقابل خانواده ها و سایر حاضرین در دادگاه تعظیم کردند که با تشویق ممتد آنان مواجه شدند و قاضی و حراست دادگاه شدیدا به این عمل خانواده ها و حضار اعتراض کرده و بنا بر شواهد، احتمال می رود در پی این رخداد از حضور خانوادها در جلسه بعدی دادگاه ممانعت گردد.

همزمان، حسن ارک، از بازداشت شدگان اعتراضات به وضعیت دریاچه ارومیه، با نامه ای به ریاست دادگاه مربوطه، به شرح ابعادی از وقایع و رخدادهای ماههای اخیر و دلایل اعتراضات پرداخته و پرونده سازی علیه خود و دیگر فعالان آذری را، امری سیاسی از طرف نهادهای امنیتی ذکر کرد.

در این نامه که به ریاست شعبه یک دادگاه انقلاب تبریز نگاشته شده، آمده است: "براستی اگر مقامات به هشدارهای دلسوزان اهمیت داده و فاجعه زیست محیطی را جدی می‌گرفتند و تدابیر معقول را اتخاذ می‌كردند، آیا اینهمه مشكلات بروز می‌كرد؟ آیا قوه قضائیه به نقش كم‌كاری دولت در وقوع اعتراضات خیابانی اهمیت لازم را می‌دهد؟ ما نگران آن هستیم كه انتقام بی‌توجهی دولت به مسأله، از بازداشت شدگان گرفته شود كه قصد جلب توجه دولت به فاجعه را داشتند. آیا ما به عنوان شهروندان این كشور حق داریم از قوه قضائیه بخواهیم، مسئولینی را كه در انجام وظائف خود كوتاهی كرده‌اند و اینهمه وقایع ناشی از همان قصور است را به پای میز محاكمه بكشد؟"

این فعال آذری بازداشتی، همچنین با رد اتهامات وارده، خطاب به مقام قضایی ذیربط آورده است: "در گزارش ها، مقامات ما را مخل امنیت ملی كشور معرفی كرده‌اند و برای حفظ امنیت خواستار مجازات ما شده‌اند. ولی واقعیت این است كه با زندانی و محبوس كردن مدافعان محیط زیست، بر ضریب امنیت كشور افزوده نخواهد شد. امنیت كشور زمانی به خطر می‌افتد كه نمك دریاچه بر روی زخمهای تاریخی ملت آذربایجان پاشیده شود، ما اگر به حمایت از دریاچه برخاستیم و در جستجوی راهی قانونی برای نجات دریاچه هستیم، در واقع جهت حفظ امنیت واقعی كوشیده‌ایم. در چنین حالتی محاكمه و مجازات ما به بهانه امنیت ملی به طنز تلخ و سیاهی می‌ماند كه بسیار زشت و كریه جلوه می‌كند. با دقت در موارد ذكر شده شكی نیست كه پرونده‌سازیهائی كه بر علیه فعالین مدنی آذربایجان تشكیل شده است، ماهیتی سیاسی دارند، هرچند كه مقامات مسئول شدیداً منكر این امر هستند و ما را در افكار عمومی بزه‌كار معرفی می كنند، ما نیز در جایگاهی نیستیم كه بتوانیم از حق خود دفاع كرده و مقامات را مجاب به پذیرش این واقعیت كنیم. لاجرم در این مورد وجدان شما قاضی محترم پرونده را به یاری طلبیده و خواستار آن هستیم به گونه ای قضاوت نمائید كه عدالت قربانی سیاست نشود."


 


جـــرس: در ادامۀ محکومیت های جهانی جمهوری اسلامی در خصوص نقض مستمر حقوق بشر، کمیته حقوق بشر سازمان ملل، روز پنجشنبه جمهوری اسلامی را به پیگرد سیستماتیک مخالفان سیاسی، اقلیت‌های مذهبی و دگرباشان جنسی متهم کرد و اعلام داشت شکنجه و اعدام در ملاء عام اموری معمول در جمهوری اسلامی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، کمیته حقوق بشر سازمان ملل در روز پنجشنبه سوم نوامبر، از نقض آشکار حقوق بشر در ایران انتقاد کرده است. این کمیته هم‌چنین از دولت ایران خواسته که به تعهدات خود در رعایت موازین حقوق بشر عمل کند و به مسئولیت خود در قبال پیگرد و اعمال فشار بر مخالفان واقف باشد.

وظیفه کمیته حقوق بشر سازمان ملل، بررسی منظم و دقیق شرایط حقوق بشر در کشورهایی است که پیمان‌های بین‌المللی حقوق سیاسی و شهروندی را امضا‌ء کرده‌اند. ایران از سال ۱۹۷۵ به کنوانسیون جهانی حقوق بشر پیوسته است.

کمیته یاد شده در ژنو، اعلام کرده که روزانه بسیاری افراد در ایران اعدام می‌شوند و شمار محکومان به اعدام در سال گذشته رو به فزونی بوده است. این کمیته تاکید کرده که ابهامات بسیاری در احکام اعدام صادره در ایران به چشم می‌خورند. مقامات ایرانی می‌گویند که سوداگران مواد مخدر و جنایتکاران را اعدام می‌کنند در حالی‌که برخی از به دار آویخته شدگان، عضو اپوزیسیون هستند.

طبق برآورد سازمان عفو بین‌الملل (امنستی اینترنشنال)، دستکم ۵۰۰ نفر در سال ۲۰۱۰ در ایران اعدام شده‌اند.
کمیته حقوق بشر سازمان ملل هم‌چنین آزار و شکنجه مداوم زندانیان در ایران را محکوم کرده و یادآور شده که در بسیاری موارد، این شکنجه‌ها به مرگ زندانی انجامیده‌اند.

پیگرد اقلیت‌های مذهبی
این کمیته از تبعیض دینی در جمهوری اسلامی و پیگرد مستمر اقلیت‌های مذهبی چون نوکیشان مسیحی نیز انتقاد کرده و با اشاره به ممنوعیت آیین‌های عبادی نزد این گروه و مجازات مسلمانانی که به دین مسیح گرویده‌اند، تهدید به اعدام آنها را نگران‌کننده و بیم‌آور خوانده است.

آزار و تعقیب دگرباشان جنسی
کمیته یاد شده از رفتار دولت جمهوری اسلامی با هم‌جنس‌خواهان نیز انتقاد جدی کرده و افزوده که زنان و مردان هم‌جنس‌گرای ایرانی در معرض خطر اعدام قرار دارند. قتل زنان به دست همسران خود در سایه قوانین ایران و به بهانه خیانت در پیمان زناشویی نیز از سوی این کمیته محکوم شده است. طبق قوانین ایران، کشتن زن "خیانتکار" توسط شوهر، دفاع از ناموس تلقی می‌شود و مجازاتی در بر ندارد.

گفتنی است، طی روزهای اخیر، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به گزارش اخیر احمد شهید، گزارشگر ویژۀ حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، منابع مورد استفاده وی را "همگی از مخالفان و جنایتکاران" ذکر کرده و روال معرفی احمد شهید برای تحقیق در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را "خلاف عرف و رویه بین‌المللی" دانسته بود.

رامین مهمانپرست با ادعای اینکه "ایراد ما به شیوه تعیین گزارشگر ویژه حقوق بشر برای اهداف سیاسی غربی ها است"، افزود: "آنان به ویژه پیشرفت‌های ما در بحث هسته‌ای را نگران کننده می‌دانند و تحولات منطقه همین مسأله را نشان می‌دهد."


 


جـــرس: معاونت فرماندهی کل نیروی انتظامی می گوید: پلیس سوسول و پلیس مکش مرگ ما، به درد ما نمی‌خورد، کار پلیس ایجاد امنیت در جامعه است و آنچه را که قانون به پلیس ابلاغ کرده باید به بهترین نحو اجرا کند. "
این مقام انتظامی همچنین خبر توقف طرح جمع‌آوری ماهواره‌ها را شایعه خواند و با انتقاد از منتقدان طرح جمع آوری ماهواره ها، مدعی شد: "این اقدام پلیس اصلا باعث مخدوش شدن چهره پلیس نشده و حتی باعث محبوبیت بیشتر نیروی انتظامی در جامعه می شود."

به گزارش پارس توریسم پاسدار بهمن کارگر، معاون اجتماعی ناجا در حاشیه هجدهمین نمایشگاه خبرگزاری‌ها و مطبوعات در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد سفارش مقامات به پلیس مبنی بر ارائه مدلی برای رحمت و اقتدار گفت: برای رسیدن به این شاخص‌ها هنوز راه باقی است، انشاءالله روزی برسد که پلیس هم اقتدار و هم عطوفت داشته باشد.
وی با بیان اینکه استانداردسازی رفتار پلیس و حضور مسولان انتظامی در عرصه‌های اجتماعی از جمله اقدامات ما برای رسیدن به شاخص‌های مورد نظر مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: تا چند سال پیش خبرنگاران حق حضور در سازمان وظیفه عمومی را نداشتند در صورتی که هم‌اکنون به راحتی در این حوزه حاضر شده و حتی فرمانده نیروی انتظامی را مورد انتقاد و اعتراض قرار می‌دهند که همه اینها بیانگر حرکت درست نیروی انتظامی به سمت اقتدار همراه با عطوفت و مهربانی است.
معاون اجتماعی ناجا با انتقاد از کسانی که اقتدار و قانون گرایی پلیس را نشانه خشونت می خوانند، گفت: پلیس، سوسول و پلیس مکش مرگ ما، به درد ما نمی‌خورد، کار پلیس ایجاد امنیت در جامعه است و آنچه را که قانون به پلیس ابلاغ کرده باید به بهترین نحو اجرا کند.
سردار کارگر با رد شایعاتی که درباره توقف طرح جمع‌آوری ماهواره‌ها و ارایه طرح جدید از سوی وزارت ارشاد سازمان صدا و سیما مطرح می شود، تصریح کرد: این خبر کذب است.
معاون اجتماعی ناجا با انتقاد از منتقدان طرح جمع آوری ماهواره ها، خاطرنشان کرد: این اقدام پلیس اصلا باعث مخدوش شدن چهره پلیس نشده و حتی باعث محبوبیت بیشتر نیروی انتظامی در جامعه می شود.
وی با القای نگاهی منفی نسبت به ماهواره ، اظهار عقیده کرد ماهواره ها کم از مواد مخدر ندارند و طرح جمع‌آوری ماهواره نیز همچنان ادامه دارد، هیچ خشونتی هم در کار نیروی انتظامی وجود ندارد. هر چیزی را که قانون باشد ما اجرا می‌کنیم در خصوص عدم جمع‌آوری ماهواره‌ها نیز با نمایندگان مجلس صحبت کنید.

چندی پیش نیز، فرمانده کل نیروی انتظامی، در ادامۀ حملات خود به برنامه ها و شبکه های ماهواره ای، "ترویج‌ بی بند و باری و بی حیایی" را، از "آثار مخرب شبکه‌های ماهواره‌ای" دانسته و از کم‌کاری دستگاه‌های فرهنگی کشور در این زمینه به شدت انتقاد کرده بود.

همچنین بوتراب بهرامی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی نیز، مدعی شده بود: "نظرسنجی های صورت گرفته نشان می دهد اکثر مردم از جمع‌آوری آنتن‌های ماهواره راضی هستند و اظهار خوشحالی می‌کنند."

این مقام انتصابی و روحانی مستقر در نیروی انتظامی، اعلام نکرد مردمی که از جمع‌آوری ماهواره‌های منازل و حریم خصوصی خود - به زعم و ادعای وی- ابراز شادمانی و رضایت کرده اند می‌کنند، چرا پیش تر اقدام به نصب آن کرده بودند.


 


جـــرس: جمعی از زندانیان سیاسی زندان مرکزی ارومیه، طی یادداشتی خطاب به کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد، خواستار توجه و رسیدگی این مقامات جهانی نسبت به شرایط غیر انسانی و طاقت فرسا که علیه آنها در زندان روا داشته می شود ، شدند.

به گزارش تارنمای فعالین حقوق بشر و دموکراسی در ایران، در این نامه که جهت ارسال به کمیسر عالی حقوق بشر و گزارشگر ویژه سازمان ملل (احمد شهید) آماده و منتشر شده، آمده است "امنیتی کردن مشکلات کردستان و برخوردهای شدید قضایی ومحکوم کردن فعالان این خطه به حبسهای سنگین، قطعا جامعه را امنیتی تر و شکافهای قومی را شدید تر خواهد کرد ."

در این بیانیه آمده است: با توجه به مشکلات موجود در جامعه کردستان که ما امضاء کنندگان این شکوائیه معلول مستقیم این شرایط هستیم و اکنون در زندان به سر می بریم از بدو دستگیریها و محاکمه و گذراندن دوران محکومیت با بی عدالتی و برخورد سلیقه ای مسئولین قضائی و ضابطین آنها رو به رو می باشیم که ما وخانواده هایمان را در شرایط غیر قابل تحملی قرار می دهد . شرایط نامناسب فرهنگی حاکم بر زندان و برخورد غیر مسئولانه زندان را لازم دیدم به عرض شما برسانیم .
در حال حاضر با امنیتی کردن مشکلات کردستان با برخوردهای شدید قضایی ومحکوم کردن فعالان این خطه به حبسهای سنگین قطعا جامعه را امنیتی تر و شکافهای قومی را شدید تر خواهد کرد .
ما امضاء کنندگان زیر از کمیسر عالی حقوق بشروگزارشگر ویژه حقوق بشر خواستار رسیدگی به شرایط طاقت فرسا وغیر انسانی و محدودیتهای زیادعلیه زندانیان سیاسی زندان ارومیه هستیم امیدواریم که پیگیری های لازم را انجام دهید .

جمعی از زندانیان سیاسی زندان مرکزی ارومیه
1- یوسف کاکه حمی فرزند عثمان
2- مصطفی علی احمد فرزند علی
3- حبیب الله گل پری پور فرزند ناصر
4- احمد تموئی فرزند نبی
5- علی احمد سلیمان فرزند احمد
6- علی افشاری فرزند کاک الله
7- قدریه قادری از زندانیان سیاسی زن زندان ارومیه
8- امل شیخو از زندانیان سیاسی زن زندان ارومیه


 


بازخوانی تلاش های مبارزاتی قبل از انقلاب در مقابله با رژیم کودتایی و استبدادی پهلوی در شرایط کنونی که کشتی انقلاب پس از گذشت بیش از سه دهه به گل نشسته و نه تنها نتوانسته است اهداف بنیادین آنرا تحقق بخشد بلکه حاکمیت اقتدارگرایانه و استبدادی بنام دین بتدریج جایگزین نظام دیکتاتوری و استبدادی سلطنتی پهلوی شده و می رود که ته مانده جمهوریت نظام را هم با قانونی کردن طرح « نظارت بر نمایندگان » و تبدیل نظام جمهوری ریاستی به پارلمانی جمع کند ، از مهمترین و اصلی ترین وظائف نیروهایی است که می خواهند راهبر جنبش سبز جاری در گذار ایران به نظامی دموکراتیک و پایبند به حقوق بشر باشند. این دغدغه که کشورما نزدیک به یک قرن و نیم است درحال مبارزه و مجاهده برای دستیابی به نظامی قانونمدارومشروطه، مردمسالار، مستقل،عدالت و آزادی محور بوده ولی به رغم مبارزات و قربانی دادن های فراوان و پشت سرگذاردن چندین جنبش و انقلاب هنوز به مقصود نرسیده است هیچگاه نباید ما را رها کند و باید همواره به این فکر و اندیشه نمائیم که چرا تاکنون جامعه ما موفق به انجام این مقصود نشده است ؟ و چه راهی را باید پیمود تا این بار به مقصد رسد؟
کتاب « کنفدراسیون جهانی محصلین و دانشجویان ایرانی (اتحادیه ملی ) از آغاز تا انشعاب » نوشته « حمید شوکت » چاپ دوم نشرگردون تابستان 1377یکی از منابع خواندنی در این باره است. در این کتاب بخوبی با شرح تلاشها و مبارزات نسلی از دانشجویان ایرانی در مقابله با رژیم استبدادی پهلوی دوم آشنا می شویم و اینکه به رغم تفاوت های فکری و عقیدتی موجود در میان این دانشجویان و درگیری های معمول میان ما ایرانیان بر سریک موضوع همه توافق و همراهی داشته اند و آنهم مبارزه و مقابله با " استبداد و دیکتاتوری " حاکم بوده است، و همین هم رمز شکل گیری و تداوم این تشکیلات در سالهای سخت و پر فراز و نشیب مبارزه بوده است اما و صد اما که با به صدا درآمدن فروپاشی و سقوط رژیم استبدادی شاه این تشکیلات نیز رو به فروپاشی می رود و بازیگرانش به لحاظ فکری و سیاسی صد پاره می شوند و...و نتیجه آن می شود که امروز می بینیم؟ براستی چرا چنین شده است؟
در مقدمه ای که « محسن مسرت » براین کتاب نوشته اینرا اینگونه آورده است :" براستی چرا این سمبل مبارزه شاه و این مدافع خستگی ناپذیر زندانیان سیاسی، سازمانی که بسیاری از جوانان و مخالفان سیاسی رژیم شاه در خارج از کشور را در خود متشکل کرده بود،در فاصله کوتاهی متلاشی شد؟ چرا تشکیلاتی که جوانان ایرانی وقت، نیرو و توان خود را در خدمت پیشبرد هدف های آن قرار دادند و زندگی و آینده خود را به موجودیت آن سپردند، مانند حبابی ترکید؟ چرا چنین جنبش پرتوانی پس از سقوط رژیم شاه در شکل گیری ساختار جدید جامعه کمترین نقش و نفوذی نداشت و اثری از خود برجای نگذاشت؟ و..." (ص 15)
نویسنده که خود تلاش کرده به این سئوالات پاسخ دهد در بندی آورده است :" اساس فعالیت کنفدراسیون در مراکز اصلی روابط اقتصادی ،سیاسی و فرهنگی جهان سرمایه داری و مدرنیسم غرب جریان داشت.مبارزه با رژیم دیکتاتوری شاه در حقیقت مبارزه با شعبه جهان سومی اقتصاد و فرهنگ غرب بود و حامیان " دمکرات " دیکتاتوری شاه را با مشکل روبرو می ساخت. برملا ساختن ماهیت رژیم شاه، همزمان با افشای مفهوم دموکراسی سرمایه داری در جهان سوم بود و این خود بحران هویت مبلغان توسعه نظام سرمایه داری در جهان سوم را تشدید می نمود. از اینرو کنفدراسیون با افشاء رژیم شاه، با برنامه های دفاعی، به تجهیز شخصیت ها و احزاب دمکرات و مترقی در جهان غرب سلاح برنده ای را در دست داشت که به وسیله آن می توانست دولت های غربی حامی رژیم شاه را با حمایت گسترده روشنفکران و شخصیت های هومانیست به مخمصه سیاسی بکشاند و آن ها را به خود داری از دفاع علنی از رژیم شاه مجبور کند و سرانجام به عقب نشینی وادارد. بر همین اساس می توان گفت که کنفدراسیون خود بازتابی از واقعیت دیکتاتوری و رژیم شاه در سطح جهانی بود و موجودیتش به موجودیت آن نظام بستگی داشت. وجود رژیم شاه و عملکرد دیکتاتوری آن عامل اصلی نفرت دانشجویان از آن و وحدت جریاناتی بود که در محیط آزاد خوب می توانستند با بحث و جدل آزادانه به عمل مشترک دست یابند. با آغاز بحران رژیم شاه، کنفدراسیون نیز در سراشیب بحران و تلاشی قطعی افتاد." (ص 18 )
و در این باره می توان به این فراز نویسنده کتاب در بخش اشاره نیز توجه تام داشت :" کنفدراسیون علیرغم همه کوشش های بی پایانش در راه رهایی و نجات جان زندانیان سیاسی و مبارزه با دیکتاتوری و استبداد، رفته رفته تنها راه چیرگی برمعضلات بغرنج و پیچیده اجتماعی را در تکیه بر پاسخ های صریح و آسان جستجو کرد. گرایشی که با تکیه ای یک جانبه بر گذار انقلابی، هر تحول تدریجی را پیشاپیش مردود شمارد و به پذیرش تصویری ساده انگارانه از خلق و ضد خلق و انقلاب و ضدانقلاب روی آورد.
برچنین زمینه ای، سازمانی که روزگاری شعار اجرای انتخابات آزاد، رعایت حقوق بشر و آزادی زنان را بر پرچم خود نوشته بود، از ستیز با حکومت خودکامه شاه به نقد دمکراسی رسید. این گرایش که بازتابی واژگونه از اشتیاق کنفدراسیون به رشد، پیشترفت و ترقی جامعه ایران بود و از این نیاز سرچشمه می گرفت، تمدن و لیبرالیسم غرب را به نشانه انحطاط و بی بند و باری، چون مانعی در راه آزادی محرومان به شمار می آورد. تمایلی که با نفی دمکراسی صوری، حق برخورداری از آزادی در جامعه آرمانی را تنها و تنها از آن مدافعان انقلاب می دانست و سرانجام سرنوشت محتوم خود را در بیراهه دیکتاتوری باز می یافت. کنفدراسیون علیرغم ارائه چنین تصویری از آزادی و علیرغم تعلق خاطر به جامعه ای آرمانی که در آن دموکراسی قربانی ملاحظات ایدئولوژیک می شد، لحظه ای از پیکار در راه افشای دیکتاتوری و استبداد باز نایستاد. پیکاری که در مخالفت با قانون شکنی های رژیم شاه، در اعتراض به قراردادهای اسارت بار، در دفاع از حقوق پایمال شده مردم و سرانجام در کوشش برای نجات جان زندانیان سیاسی تکراری مکرر یافت. کنفدراسیون علیرغم همه اشتباهاتش ، دراین عرصه پرچمی بی لکه عرضه کرد. (ص 31)
ملاحظه می شود که اشکال کار مبارزان در کجا بوده است؟ آنها بجای اینکه به محو « دیکتاتوری » فکر و اندیشه و برای براندازی آن مبارزه کنند همه فکر و ذکر و عملشان را متوجه محو « دیکتاتور » کرده و با رفتن او پا درهوا شدند! بنطرم این روحیه و خلقیات غالب ما ایرانیان است که در تشخیص و نفی وجوه سلبی خیلی راحت کنارهم قرار می گیریم اما در شناخت و ساختن وجوه اثباتی کمتر حاضر به همفکری و همراهی هستیم و به همین دلیل هم مبارزات گذشته مردم ما به مقصد نرسیده است. باید از این تجربه ها بیاموزیم که باید در پی برساختن و شفاف کردن اهداف جنبش سبز بود و اینکه در پی نفی وضع موجود بتوانیم اجماعی بین نیروهای سیاسی بر سروضع مطلوب بسازیم تا دیگر تجربه های شکست خورده گذشته تکرار نشود.
در آخر ای کاش شریعتمداری کیهان هم بجای نوشتن سرمقاله های مطول پراز دروغ و تهمت و... کمی هم مطالعه می کرد و امثال این کتاب را می خواند تا دریابد مبارزه در خارج کشور می تواند با تکیه به منابع کاملا ایرانی و بدون هرگونه چشمداشتی به خارجیان از هرنوعش سامان و سازمان یابد و اینگونه نیست که ایشان توهم می کنند و براحتی و بدون هرگونه خداترسی می نویسند که فلان کشور یا بهمان نهاد میلیونها دلار به این و آن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران داده است. انسایهایی که برای رهایی دیگر انسانها از دام ظلم واستبداد و دیکتاتوری مبارزه می کنند و از خود مایه می گذارد نیازی به اینگونه منابع ندارند چرا که همراهی ایرانیانی که در این مسیر همراهند به اندازه کافی کارگشا و پیشبرنده است و خوشبختانه جنبش سبز تاکنون این ظرفیت را داشته است.
منبع : وبلاگ نویسنده


 


mahdi-karroubi-52-1.jpgتلویزیون رسا امشب، قسمت دوم از گفت و گوی منتشر نشده خود با مهدی کروبی را پخش خواهد کرد.

این برنامه مانند هفته گذشته ساعت نه و نیم شب به وقت تهران و در برنامه پژواک پخش خواهد شد.

گفته شده آقای کروبی در این قسمت از گفت و گو، به نکات جالب توجهی از چگونگی انتخاب آیت الله خامنه ای به رهبری جمهوری اسلامی می پردازد.

در قسمت پیشین که هفته گذشته پخش شد، آقای کروبی نقش جامعه روحانیت و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در وقایع دهه اول انقلاب را مرود بررسی قرار داد و این دو تشکل را کانون اقتدارگرایی معرفی کرد.

این گفت و گو پیش از حصر کروبی ضبط شده است و آقای کروبی در این گفت و گوی جالب، جمهوری اسلامی را در سه مقطع پیش از تشکیل، از پیروزی تا رحلت امام و از رحلت امام تا کنون مورد بررسی قرار داده و می گوید، برای من مقطع سوم از همه مهم تر است زیرا انحرافاتی در این مقطع رخ داده که منجر به اتفاقات این چند سال شده و عده زیادی از نیروهای اصیل انقلاب حذف شده اند.
او از خاطرات انتخابات مجالس اول دوم و سوم می گوید و درباره استعفای آیت الله منتظری و کنار گذاشتن ایشان نکات قابل توجهی را مطرح می کند.
در قسمت اول این گفت و گو که پخش شد، کروبی تاکید کرد انحراف در انقلاب و نظام اسلامی بعد از رحلت امام آغاز شد و وضعیت فعلی را به وجو آورد که عده زیادی از نیروهای اصیل انقلاب یا حذف شدند و یا در زندان به سر می برند.. با این حال آقای کروبی با ذکر خاطراتی از دوره مجلس دوم و بعد از آن می گوید افرادی که پس از فوت امام خمینی در قدرت قرار گرفتند و انحرافات موجود را به وجود آوردند، از همان دوره اقدامات حذفی و گرایش به محدود کردن دیگران را آغاز کرده بودند.
دبیرکل حزب اعتماد ملی با یادآوری فضای آزاد انتخابات مجلس اول که همه گروه ها و گرایشات سیاسی اجازه حضور در صحنه انتخابات را داشتند، می گوید در خلال انتخابات مجلس دوم و بعد از آن متاسفانه همین تفکری که بعد از رحلت امام وضعیت فعلی را به وجود آورد تلاش می کرد از فرصت استفاده کرده و پایه های قدرت خود را تثبیت کند. این افراد شروع کردند به ایجاد محدودیت بر سر راه دیگران که در انتخابات شرکت نکنند.
کروبی کانون این اقدامات حذفی را جامعه روحانیت مبارز تهران و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ذکر کرد و با یادآوری مخالفت های امام با اقدامات حذفی این جناح گفت که علت انشعاب مجمع روحانیون از درون جامعه روحانیت نیز مبارزه با همین اقدامات بوده است.
کروبی از ماجرای نود و نه نفر نماینده مخالف میرحسین موسوی در مجلس و نیز ابطال صندوق های رای در برخی شهرها مانند اصفهان و شیراز به عنوان بخشی از اقدامات این جناح تمامیت خواه نام برد و گفت،این افراد با ادامه نخست وزیری میرحسین موسوی مشکل داشتند.
کروبی همچنین با اشاره به انشعاب از جامعه روحانیت و تشکیل مجمع روحانیون گفت تنها تشکلی که برای تاسیس و فعالیت اجازه کتبی از امام دارد مجمع روحانیون است که پس از تشکیل در انتخابات مجلس سوم اکثریت را از آن خود کرد اما درست یکسال بعد از تشکیل مجلس سوم امام رحلت کرد.
در قسمت بعدی این گفت و گو که امشب از تلویزیون رسا پخش خواهد شد، آقای کروبی به ذکر انحرافات نظام بعد از رحلت امام خواهد پرداخت.

جانشین امام خمینی چگونه انتخاب شد


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته