-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۱۴, شنبه

Latest New from Green Correspondents for 11/05/2011

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا گزینه دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

 آقای خامنه ای نيز در جلسه شرکت کرد گفت اگر بحث مطلقه پيش از اين مطرح نشده بود اشکالی نداشت اما حالا که گفته شده اجازه بدهيد باشد. کروبی سپس بار ديگر تاکيد کرد همه اين سخنان درحالی مطرح شده بود در زمان حيات امام اصلا مورد تاييد نبوده است.
خبرنگاران سبز/سیاست:
 تلويزيون رسا، قسمت دوم از يک گفت و گوی منتشر نشده با مهدی کروبی را پخش کرد. اين گفت و گو پيش از حصر کروبی ضبط شده است و آقای کروبی در قسمت دوم اين گفت و گو، برای اولين بار نکات جالب توجهی از چگونگی به رهبری رسيدن آيت الله خامنه ای را مطرح کرده است.

در قسمت اول اين گفت و گو که هفته پيش پخش شد، دبيرکل حزب اعتماد ملی، جمهوری اسلامی را در سه مقطع پيش از تشکيل، از پيروزی تا رحلت امام و از رحلت امام تا کنون مورد بررسی قرار داد و گفت، "برای من مقطع سوم از همه مهم تر است زيرا انحرافاتی در اين مقطع رخ داده که منجر به اتفاقات اين چند سال شده و عده زيادی از نيروهای اصيل انقلاب حذف شده اند." او همچنين جامعه روحانيت مبارز تهران و جامعه مدرسين حوزه علميه قم را به عنوان کانون اقتدارگرايی معرفی کرد.

اما در گفت و گوی امشب، کروبی به مقطع رحلت امام و وقايع پس از آن پرداخت. کروبی از دست هايی سخن گفت که مانع از انتخاب شورای رهبری به جای شخص شدند و کلمه مطلقه را نيز به عنوان ولی فقيه افزودند.

رحلت امام سرآغاز حوادث جديد


کروبی با اشاره به اينکه آيت الله خمينی پيش از رحلت موارد مشخصی را برای اصلاح قانون اساسی مشخص کرد، گفت: در جلسه شورای بازنگری قانون اساسی در حال بحث بوديم که خبر دادند حال امام مساعد نيست و بياييد. رفتيم ديديم امام در حالت کما قرار دارد و با استفاده از تجهيزات پزشکی تنفس می کند. دکتر فاضل آمد و گفت وضعيت امام تمام است و اين حالت هفت - هشت ساعت دوام دارد ولی برگشتی ندارد. پس از اظهارات دکتر فاضل، آقايون به اين فکر افتادن که بايد از خبرگان دعوت کنند که بيايند. به همين منظور آيت الله طاهری {عضو وقت هيات رييسه مجلس خبرگان} با خبرگان تماس گرفت و از نمايندگان خواست به سمت تهران حرکت کنند.

کروبی می گويد پس از اظهارات پزشک امام، برخی اعضای خبرگان، در همان ساختمان بلافاصله تشکيل جلسه دادند. من عضو خبرگان نبودم اما وارد اتاق شدم ديدم آقايان مشکينی، اردبيلی، خامنه ای، هاشمی، مومن و کاشانی در حال مذاکره هستند. آقای هاشمی من را ديد و گفت بيا شما هم بنشين و منم نشستم.

به گفته کروبی در آن جلسه سخن از هيچ فردی به عنوان جانشين مطرح نشد و افراد خواستار تشکيل شورای رهبری بودند. حتی هاشمی رفسنجانی می گفت اگر سه نفر برای شورای رهبری مدنظر هستند آقايان مشکينی، موسوی اردبيلی و خامنه ای را پيشنهاد می دهم اما اگر ميخواهيد پنج نفر شورا را تشکيل دهند، آقايان جنتی و جوادی آملی را هم اضافه کنيد.

طرح نام آيت الله منتظری فضا را تغيير داد

کروبی افزود، يکی از اعضای آن جلسه که من نمی خواهم نامش را ذکر کنم آيت الله منتظری را هم اضافه کرد و پيشنهاد داد. اين شخص می گفت، امام با رهبر شدن آقای منتظری به شکل فردی مخالفت کردند نه با حضور ايشان در شورای رهبری. اما برخی افراد همان جا مخالفت کردند و بحث آقای منتظری مسکوت ماند.

می خواستند رحلت امام را پنهان کنند

کروبی در ادامه از برخی تلاش ها برای پنهان کردن فوت آيت الله خمينی از ديد مردم خبر داد و گفت، زمانی که تيم پزشکی شروع به گريه کردند، حاج احمد آقا رفت داخل و سپس بيرون آمد و گفت تمام شد. يکی از آقايان همانجا پيشنهاد داد که رحلت امام اعلام نشود و صرفا بگوييم حالشان خوب نيست و از مردم بخواهيم در مساجد جمع شوند و دعا کنند. اما احمد اقا مخالفت کرد و خواست صادقانه خبر فوت امام صادقانه اعلام شود زيرا خوب نيست در شرايطی که ما می دانيم امام رحلت کرده از مردم بخواهيم به مساجد بروند و برای سلامتی او دعا کنند.

يک هفته ای که همه چيز را تغيير داد

کروبی افزود، يک هفته به حرمت امام جلسه خبرگان تعطيل شد اما هفته بعد که تشکيل جلسه داد ما ديديم همان جريان {حذفی} که در مجلس، و شورای نگهبان متمرکز بود، فضای جديدی را آغاز کرده اند و از لزوم ولايت پذيری سخن می گويند و خواستار مطلقه شدن اختيارات ولايت فقيه می شوند. فضا فضای ديگری شد. بحث می کردند که چه اختياراتی را به اختيار رهبری اضافه کنند. کلمه مطلقه را نيز به ولايت اضافه کردند.

آيت الله خامنه ای خواستار اضافه شدن کلمه مطلقه بود

کروبی يادآور شد، در آن جلسه، آذری {قمی} درباره مطلقه بودن اختيار رهبری سخن گفت و ميل سپاهيان به اين موضوع را مطرح کرد. به گفته کروبی، آذری قمی در آن جلسه به نامه ای اشاره کرده که سردار افشار رييس وقت بسيج نيز در آن درخواست افزودن کلمه مطلقه به قانون اساسی را طرح کرده است.

کروبی افزود آقای خامنه ای نيز در جلسه شرکت کرد گفت اگر بحث مطلقه پيش از اين مطرح نشده بود اشکالی نداشت اما حالا که گفته شده اجازه بدهيد باشد. کروبی سپس بار ديگر تاکيد کرد همه اين سخنان درحالی مطرح شده بود در زمان حيات امام اصلا مورد تاييد نبوده است.

چه کسی مانع از محدود شدن دوره رهبری شد؟

کروبی در ادامه به نظر خبرگان برای محدود شدن دوره رهبری به ده سال اشاره کرد و گفت، خبرگان معتقد بودند امام شخصيت متفاوتی است زيرا بنيانگذار نظام بوده و سنش هم بالا بود. اما در حال حاضر بايد دوره رهبری را محدود کرد. ده سال را تعيين کردند و رای هم آورد اما در نهايت منتفی شد.
کروبی با اشاره به بيانيه ای که آيت الله خزعلی در اين باره صادر کرده می گويد عده ای در نهايت، مانع از رای گيری نهايی در اين خصوص شدند.

اگر امام موارد تغيير قانون اساسی را تعيين نکرده بود همه قانون را تغيير می دادند

کروبی با اشاره به اينکه امام موارد تغيير قانون اساسی را مشخص کرده بود، می گويد اگر موارد مشخص نشده بود همه را تغيير می دادند. حتی اگر امام گفته بود مثلا در موارد ديگر به من مراجعه کنيد، بعد از امام اين طيف به آقای خامنه ای مراجعه می کرد و همه قانون را به هم می ريخت. چون همان موقع هم می خواستند به عنوان مثال شوراها را حذف کنند.

شرط مرجعيت برای رهبری را حذف کردند

کروبی با اشاره به وجود شرط مرجعيت برای رهبری جمهوری اسلامی، گفت که در جلسه خبرگان آيت الله يزدی اين بحث را شروع کرد که شرط مرجعيت حذف شود و اين افراد می گفتند، اجتهاد برای ولی فقيه کافی است.

تغيير محل جلسات خبرگان حاوی پيام سياسی بود

کروبی می گويد آن جلسه آخرين جلسه ای بود که خبرگان در آن مقطع زمانی در ساختمان مجلس شورای اسلامی تشکيل داد. زيرا بعد از آن رييس مجلس تغيير کرده بود و خبرگان نيز در حسينيه امام کنار دفتر آقای خامنه ای تشکيل جلسه داد.
کروبی اين تغيير را حاوی پيام سياسی دانست و گفت اين جناح ديگران را نامحرم می دانست.


 
 



 ۱۳ آبان سبز بر تمامی سبزانديشان نوجوان گرامی باد 

 
 

ساختن فردا را بايد از امروز آغاز کنيم. بايد برای فردا چنان مهيا باشيم که اگر همين فردا از راه رسيد يکه نخوريم. بايد هريک از ما مردم نه فقط نقش پيشوايی که مسئوليت آن را نيز بر عهده خود احساس کنيم و البته بسيارند ملت‌هايی که اين توانايی خود را به جا نمی‌آورند و ترجيح می‌دهند قدرت را به قدرتمندان وابگذارند. آنها در جامعه خود پيشوا نيستند، ولی مردم ما هستند.
خبرنگاران سبز/جامعه :
مراکز آموزشی از نظر حکومت، یکی از مهمترین ابزار مغزشویی نسل جوان است. با ارائه نسخه وارونه شده ای از دین، تحریف تاریخ معاصر و مخدوش نمودن واقعیتهای جهانی، تلاش دارد نسلی بیگانه با محبت، و تشنه تنفر، تربیت نموده و سربازان آینده ماشین سرکوب را تدارک ببینند.

درباره سيزده آبان روز دانشجو بسيار گفته شده است، تا جايی که بعيد است کمترين اطلاعی از آن ماجرا ناگفته مانده باشد؛ از اينکه در اين روز تعدادی از دانش آموزان به دست ماموران رژيم سابق کشته شدند و به تعبير امام خمينی حرکت دانش آموزی اين روز ، انقلابی بزرگ تر از انقلاب اول بود . ماهيت و شالوده فکری دانش آموز ايرانی ايستادگی در برابر ستم و پرسش در مورد چرايی رفتار زورگويان است . دانش آموزی که الف بای زنجيره وار آزادی به مدد اتحاد و با هم بودن را آموخته است به دانشجويی همچون مجيد توکلی ها و بهاره هدايت تبديل می شود.


ميرحسين موسوی يکی از رهبران جنبش سبز در آستانه ی سيزدهم آبان ۸۸ ، بيانيه ای خطاب به ملت شريف ايران صادر کرده بود. وی که در آن زمان چهاردهمين بيانيه خود را منتشرکرده بود "سيزدهم آبان را ميعادی خواند تا از نو به ياد آوريم که در ميان ما مردم رهبرانند."

ميرحسين موسوی که در تمامی بيانيه هايش مردم را در برابر تلاش تحريک آميز افراطيون بر حذر می داشت، در بخش ديگری از بيانيه شماره ۱۴ خود تاکيد کرد که"راه سبز ما يک مسير عقلانی است و اين يک بشارت است، زيرا نشان می‌دهد که ما تا انتها بر سر خواسته‌های خود مستحکم خواهيم ايستاد. اگر دچار تندروی و رفتارهای افراطی بوديم شک نکنيد که با دستانی خالی از نيمۀ راه باز می‌گشتيم، زيرا افراط راه را برای تفريط باز می‌کند ".

از ديگر سو در اين روز بود که حکومت با دستی بازتر و ترسی بيشمار تر، سردرگم به بازداشت تعداد بسياری از مردم چه عابر چه حاضر که تماشاگر درماندگی بی حد و وصف حاکمان اشان در کوچه و خيابان بودند، روی آورد و با پرتاب گاز آشک آور و ضرب و شتم زن و مرد، به دنبال عقب گرد معترضين شد. فيلم هايی که در اين روز منتشر شد نمايانگر اين ماجرا بود.

ميرحسين موسوی که اين روزها جای خالی اش به شدت احساس می شود در بيانيه چهاردهم خود که در آستانه سيزدهم آبان روز دانش آموز منتشر شده بود، همانند هميشه مردم را به تقويت اميد همگانی ترغيب کرد . وی معتقد بوده و هست که دير يا زود – بلکه به اميد خدا بسيار زود – مخالفان مردم صحنه را ترک می‌کنند . چيزی که ما می‌توانيم از اين ماجرا بياموزيم آن است که خود دچار افراط نشويم. دير يا زود – بلکه به اميد خدا بسيار زود – مخالفان مردم صحنه را ترک می‌کنند. آيا آن روز بايد کشوری تخريب شده برای ملت باقی بماند؟ آن چيزی که امروز بايد نگران آن باشيم مصالح کشور است، زيرا کشور جز صاحبان اصلی‌اش کسی را ندارد که در اين باره ابراز نگرانی کند. ساختن فردا را بايد از امروز آغاز کنيم. بايد برای فردا چنان مهيا باشيم که اگر همين فردا از راه رسيد يکه نخوريم. بايد هريک از ما مردم نه فقط نقش پيشوايی که مسئوليت آن را نيز بر عهده خود احساس کنيم و البته بسيارند ملت‌هايی که اين توانايی خود را به جا نمی‌آورند و ترجيح می‌دهند قدرت را به قدرتمندان وابگذارند. آنها در جامعه خود پيشوا نيستند، ولی مردم ما هستند.

 برای گروهی از آفرينندگان اين مناسبت که اينک در بندند و ديگر اسيران نهضت سبز بلاخص دانشجویان سبز محبوس در زندان و رهبران جنبش سبز آقایان میرحسین موسوی و مهدی کروبی که درس ایستادگی و صبر را به نسل جوان کشور آموختند، از خداوند منال آزادی، شکيبايی و پاداشی متناسب با نيت‌های بلندشان آرزو می‌کنیم.

 و در آخر برای يادآوری رفتار نيروهای امنيتی حکومت با معترضان . اينک که جنبش وال استريت و رفتار پليس ايالات متحده به نان شب رسانه حکومتی تبديل شده، ديدن گوشه ای از وحشيگری پليس جمهوری اسلامی و نيروهای لباس شخصی در روز سيزدهم آبان ۸۸، خالی از لطف نیست.





 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به greencorrespondents-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به greencorrespondents@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته