-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۲۲, یکشنبه

Latest News from 30Mail for 11/13/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/21

سپاه پاسداران اعلام کرده که در انفجار شدید یک پادگان این نهاد نظامی در اطراف کرج ۲۷ نفر کشته و ۱۶ نفر زخمی شده اند و حال برخی از مجروحان نیز وخیم است.

سرتیپ رمضان شریف مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران به تلویزیون دولتی گفت که در حادثه انفجار در یکی از زاغه ها مهمات ۲۷ نفر کشته و ۱۶ زخمی شده اند و حال برخی از مجروحان وخیم است.

در پی وقوع انفجار شدیدی در اطراف تهران، سپاه پاسداران ایران اعلام کرد که این انفجار در یکی از زاغه های مهمات متعلق به این نهاد نظامی رخ داده و ربطی به "آزمایش هسته ای" نداشته است.

خبرگزاری فارس به نقل از اطلاعیه سپاه پاسداران نوشت که "مقارن ظهر امروز انفجاری در یکی از زاغه های نگهداری مهمات متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوالی تهران رخ داد."

محمد مظفر، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ایران گفته است که تنها شش امدادگر "با سگ های زنده یاب" اجازه ورود به پادگان را پیدا کرده اند زیرا "احتمال انفجار مجدد وجود دارد".

آقای شریف در باره علت این حادثه گفته "این انفجار به دلیل جا به جایی مهمات رخ داده است."

او به خبرگزاری مهر گفت: "این انفجار ربطی به آزمایش هسته ای که بعضی رسانه های بیگانه آن را مطرح کرده اند، ندارد".

پیش از این اسماعیل کوثری نماینده تهران و یکی از فرماندهان سابق سپاه، در گفتگو با خبرآنلاین "شایعه خرابکاری" را تکذیب کرده و گفته بود که کمیسیون امنیت ملی فردا علت این انفجار را بررسی می کند.

بعد از این انفجار شدید در اطراف تهران، گزارشهای ضد و نقیضی در باره علت وقوع این حادثه منتشر شد. برخی علت را انفجار جایگاه گاز و بعضی هم انفجار "زاغه مهمات" در پادگانی نظامی در حوالی کرج عنوان کرده بودند.

صدای انفجار به قدری شدید بوده که در نقاط مختلف شهر تهران نیز شنیده شده است.

خبرهای تکمیلی بعدا منتشر می شود.

منبع:ایرنا و بی بی سی

پیشینه
انفجار در زاغه مهمات پادگان سپاه در شهریار


 
 

1390/8/21

امروز (شنبه ۲۱ آبان) در حدود ساعت یک بعد از ظهر دو انفجار به‌نسبت شدید در حوالی شهر قدس و ملارد از توابع شهریار در استان البرز سراسر استان تهران را لرزاند.

خبرگزاری فارس از کشته شدن تعداد نامعلومی در این انفجار خبر داده است و به نقل از روابط عمومی کل سپاه نوشته این انفجار در یکی از زاغه‌های نگهداری مهمات متعلق به سپاه پاسداران در حوالی تهران رخ داده است. 

سایت خبری قانون نیز محل این انفجار را  آموزشگاه نظامی مدرس(از زاغه‌های نگهداری مهمات) در ملارد کرج اعلام کرده و به نقل از «منابع آگاه» از کشته شدن دست کم ۴۰ تن در این آموزشگاه خبر داده و تاکید کرده که از از تعداد زخمی‌ها و تعداد کسانی که در خارج از پادگان کشته یا زخمی شده‌اند خبری در دست نیست.

به گفته شاهدان عینی از نزدیکی محل انفجار، شدت انفجار به حدی بود که شیشه‌های ساختمان دانشگاه شهر قدس فرو ریخته، دود غلیظ و سیاهی آسمان را فرا گرفته است و حتی لرزش آن در شرقی‌ترین نقاط تهران هم احساس شده است.

برخی خبرگزاری‌ها نوشتند این انفجار‌ها در یک جایگاه عرضه سوخت گاز طبیعی (CNG) در حوالی گرم‌دره در نزدیکی کرج اتفاق افتاده اما سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تکذیب انفجار جایگاه عرضه CNG در تهران و البرز اعلام کرد هیچ گونه انفجاری در تاسیسات نفتی استان تهران رخ نداده است.

نماینده شهریار نیز از انفجار امروز در پادگان نظامی در روستای بیدگنه از توابع شهرستان ملارد در استان البرز خبر داد و گفت هنوز برآورد دقیقی از تلفات جانی و خسارتهای مالی این حادثه در دسترس نیست و کمیته بحران برای رسیدگی به علل این حادثه تشکیل شده است.

حسین گروسی با تأیید خبر دو انفجار پی‌درپی در حوالی شهر قدس از توابع شهریار در استان البرز گفت شدت دو انفجار به حدی بود که صدای مهیب و لرزش آن شیشه برخی ساختمان‌های در نزدیکی محل حادثه را شکسته و مردم شهریار و شهر قدس را وحشت‌زده کرده است.

نماینده شهریار و شهر قدس در مجلس افزود انفجار امروز در پادگان نظامی در روستای بیدگنه از توابع شهرستان ملارد در استان البرز اتفاق افتاده است که در آن بخش چشمگیری از زاغه مهمات منفجر شده است. 

منبع: مهر، قانون، فارس، بی‌بی‌سی


 
 

1390/8/21

نماینده میناب، رودان و جاسک گفته در روستاهای این منطقه مردم در سال فقط ۱۰ روز آب دارند. 

علی میر خلیلی در گفتگو با قانون گفته مردم این روستا‌ها ناگزیرند آب مورد نیاز خود را در بازار سیاه و آن هم از طریق تانکرهای آبی که وضعیت سلامت آب در آن‌ها اصلا مشخص نیست تامین کنند.

مردم این روستا‌ها با سد میناب تنها ۲۰ کیلومتر فاصله دارند اما آب سد به خود آن‌ها نمی‌رسد و به شهرهای بزرگی مانند بندرعباس انتقال می‌یابد و این در حالیست که به گفته می‌رخلیلی در برخی مناطق، مردم به علت بی‌آبی جان خود را از دست می‌دهند.

نماینده میناب، افزوده علیرغم جمعیت ۴۵۰ هزار نفری شرق استان هرمزگان هنوز در این منطقه هیچگونه شهرک صنعتی و یا کارخانه مشاهده نمی‌شود و تمام کارهای عمرانی نیز‌‌ رها شده است.

وی شرق استان هرمزگان را به «فراموشکده» تشبیه کرده و گفته در این منطقه حدود ۵۰۰ کیلومتر مرز دریایی وجود دارد اما هیچگونه ساماندهی‌ای در این خصوص از سوی مسئولان انجام نشده است.

نماینده میناب، رودان و جاسک تصریح کرد: متاسفانه شهرستان‌های ما در وضعیت بسیار نامطلوبی قرار دارند و با

وی با اعلام اینکه نبود شغل و امکانات باعث شده مردم برای امرار معاش به قاچاق روی بیاورند پرسیده: «اگر مسئولان امکانات حلال را فراهم کنند دیگر چه نیازی است که مردم مسلمان به راه‌های حرام روی بیاورند؟» 

منبع: قانون


 
 

1390/8/21

ترکهای متعددی که در تخت جمشید ایجاد شده، این بنا را در معرض ریزش و آسیب جدی قرار داده است. 

آسیب‌های دیگری همچون رطوبت نیز این بنا را تهدید می‌کند اما ترکهایی که اکنون در این بنای جهانی دیده می‌شود نگرانی دوستداران میراث فرهنگی را شدت بخشیده است.

محمد اسدپور، مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی مرودشت، می‌گوید ترک سنگ‌ها تخت جمشید را در معرض خطر ریزش قرار داده است.

به گفته وی در دروازه ملل ستونهایی وجود دارد که این ستون‌ها ترکهای تازه‌ای خورده است. به مرور زمان سنگ‌ها تحت تاثیر فرسایش و بارانهای اسیدی، شرایط آب و هوایی و مرور زمان دچار فرسایش می‌شوند اما طی مدت اخیر به دلیل کنترل نکردن از سوی مسئولان و متخصصان این ترک‌ها روز به روز بیشتر شده است.

مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی مرودشت تصریح می‌کند که هر گردشگری بخواهد بازدیدی از نقاط مختلف این مجموعه داشته باشد به راحتی می‌تواند این ترک‌ها را مشاهده کند.

به گفته او در دیواره‌های دروازه ناتمام ترکهایی دیده می‌شود که آجرهای آن قابل مشاهده است و علاوه بر این کاخ صدستون نیز ترکهای زیادی برداشته است.

این فعال میراث فرهنگی تاکید می‌کند که ترک‌های دیواره کاخ موزه به حدی شدید است که باعث انحنای یک ستون شده است.

به گفته وی اگر این روند ادامه داشته باشد در آینده‌ای نه چندان دور با فروپاشی نمای کنونی رو به رو خواهیم بود و اگر این ترک‌ها به صورت گسل و شکاف باشد و یکی از کاخ‌ها تخریب شود، دیگر نمی‌توان کاری انجام داد. 

منبع: مهر


 
 

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال:
1390/8/21

شش خبرنگار و عکاس ایرانی که برای پوشش خبری و تصویری دیدار ایران و بحرین به منامه سفر کرده بودند، پس از دیپورت از منامه به ایران بازگشتند. 

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران چهارشنبه برای انجام دیدار برگشت برابر بحرین به منامه سفر کرده بود، اما خبرنگاران و عکاسانی که از طرف فدراسیون فوتبال برای پوشش خبری و تصویری این دیدار انتخاب شده بودند، روز پنج‌شنبه عازم بحرین شدند.

در فرودگاه منامه و پس از عبور مسافران از گیت کنترل، مسئول بررسی مدارک اعلام کرد که شش خبرنگار و عکاس به همراه چند مشوق تیم ملی ایران نمی‌توانند وارد خاک این کشور کوچک حوزه خلیج فارس شوند.

هیچ یک از مسئولان فدراسیون فوتبال ایران در فرودگاه حضور نداشتند. هوشنگ مقدس مسئول ایرانی هماهنگ کننده امور خبرنگاران ابتدا در تماسی تلفنی به آن‌ها اطمینان داد که مشکلی وجود ندارد اما کمی بعد تلفن همراه او هم خاموش شده بود.

روزنامه اعتماد نیز در صفحه نخست امروزش نوشت که کمتر از ۲۴ ساعت تا پرواز، به خبرنگاران اعلام شده بود که باید برای رفتن به بحرین آماده شوند.

مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال مدعی شده کارشکنی پلیس امنیت بحرین دلیل دیپورت بود و تمام تمهیدات برای اعزام خبرنگاران اندیشیده شده بود. وی در تماس با خبرنگاران اعزامی تاکید کرده که «درباره این موضوع ننویسید.»

این اتفاق در شرایطی رخ داده که به گزارش این روزنامه، نبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، از این اتفاق با خبر بوده و گفته: «فهمیدم دیپورت شدید! به خبرنگاران بگو که معذرت می‌خواهیم و شما را به بازی با اندونزی خواهیم فرستاد!» 

منبع: ایسنا، اعتماد


 
 

دهمین نامه نوری‌زاد به خامنه‌ای:
1390/8/21

محمد نوری‌زاد در دهمین نامه خود به رهبر ایران، با انتقاد از رفتار برخی از افراد در سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات، به رهبر ایران توصیه کرد که به پیشنهاد این افراد بر طبل جنگ نکوبد و از جنگ احتمالی با قدرتهای غربی پرهیز کند.

آقای نوری‌زاد در این نامه خطاب به رهبر ایران نوشته است: «مباد شعارهای پوک این جماعت در جناب شما شوری پدید آورد و ما و شما را برای برای برون رفت از اوضاع درهم پیچِ داخلی، دست بدامان جنگی کند که دود پایانش از همین اکنون درچشم ماست.»

او همچنین به رهبر ایران توصیه کرده که «بجای تکیه به سلاح و پول و پاسداران فربه از مال حرام، به خدا و به مردم» تکیه کند.

آقای نوریزاد در بیشتر قسمت‌های این نامه به انتقاد از رفتار افرادی پرداخته که آن‌ها را «دزدان سپاه و دزدان اطلاعات» نامیده است و به همین خاطر نامه خود را نیز «دزدان سپاه و دزدان اطلاعات» نام نهاده است.

این روزنامه‌نگار باسابقه در توضیح عبارت «دزدان سپاه و دزدان اطلاعات گفته است که منظور او «دزدانی است که اطلاعات و سپاه کشورمان را زیر بغل زده و دزدیده‌اند.»

آقای نوری‌زاد همچنین افزوده که «جماعتی از ماموران وزارت اطلاعات ما، و جماعتی از پاسداران ما که اختیارات کلی این دودستگاه با آنان است، اینگونه‌اند.» 

این مستندساز جنگی درباره رفتارهای افرادی که او «دزدان سپاه و دزدان اطلاعات» نامید، به موضوعاتی چون درآمد آن‌ها از راه اسکله قاچاق، شنود مکالمات خصوصی مردم و اقرارگرفتن از متهمان در زیر شکنجه و ناسزا اشاره کرده است.

آقای نوری‌زاد همچنین در این نامه به ماجرای مفقود شدن اسناد وزارت اطلاعت پرداخته و نوشته است آقای احمدی‌نژاد «درآن دوسه ماه سرپرستی‌اش، دست به اعماق واسرار این وزارتخانه برد و برای روزهای مبادای خود، اسناد و مدارکِ دلخواه را یکجا در چمدان مخصوصش ریخت و آن‌ها را به یک جای امن بُرد.»

او ادامه داد: «اسناد به غارت رفته از وزارت اطلاعات، گردنِ احمدی‌نژاد را دربزنگاه مرگ، از زیر تیغهٔ گیوتین ما به در بُرد و بازی باخته را به نفع او رقم زد... او علیه هرکس که شما از او اسم ببرید سند دارد. از رییس مجلس و خاندان او گرفته تا جنابان رضایی و قالیباف و یک به یک نمایندگان آلودهٔ مجلس و آیت الله‌های صاحب نام و آقا زادگان خوش بر و روی و سر‌شناس.»

این روزنامه‌نگار باسابقه به ماجرای فیلم «محرمانه برای رهبرم» نیز اشاره کرده و نوشته است که این فیلم را بر اساس «فیلمنامه‌ای از هرزگی‌های اطلاعات و سپاه و دستگاه قضایی» برای شخص رهبر ایران ساخته بودت اما «درهشتادمین روز فیلمبرداری، دزدان سپاه به خلوت من داخل شدند و همهٔ ابزار کاری و حرفه‌ای مرا، و آثار دیگری را که به خیال خامشان سند مجرمیت من بود، بارکردند و بردند.»

آقای نوری‌زاد افزوده است با اینکه تاکنون کوشش‌های بسیاری را برای بازپس‌گیری ابزار کاری‌اش از دست این نهاد نظامی انجام داده اما در انجام این کار موفق نبوده است.

این مستندساز جنگی همچنین گفته که پس از نامه نهم و افشای ماجرای فیلم «محرمانه برای رهبرم»، با «رابطِ ایرانیِ یکی از کمپانی‌های معروف و شناخته شدهٔ فیلمسازی آمریکا» در «محلهٔ جماران تهران» دیدار کرده و پیشنهاد پنج میلیون و پانصدهزار دلاری این کمپانی برای خرید فیلم و فیلمنامه‌اش را نپذیرفته است چرا که او این فیلم را به نیت رهبر ایران ساخته و به فرد دیگری نخواهد داد. 

محمد نوری‌زاد پیش از این به جرم نوشتن چندین نامه انتقادی به رهبر ایران، ۱۶ ماه را در زندان به‌سر برد اما زندانی‌شدنش نیز تاثیری بر نامه‌نگاری او به رهبر ایران نداشته است.

او در این نامه تصیح کرده است تا انتخابات آینده مجلس ایران، هفته‌ای یک نامه به رهبر ایران خواهد نوشت اما انتظار پاسخی از سوی او را ندارد.

منبع: کلمه

مرتبط:

نهمین نامه نوری‌زاد به خامنه‌ای: تا دیرنشده، صدای اعتراض مردم را بشنو
 


 
 

1390/8/21

روابط عمومی بانک مرکزی مسئولیت سوءاستفاده مالی اخیر را متوجه بانک صادرات و محمد جهرمی، مدیر عامل پیشین این بانک، دانسته است. 

بانک مرکزی در توضیحاتی مفصل تاکید کرده که «بانک صادرات ایران که مسبب و آغازگر سوء استفاده اخیر در شبکه بانکی کشور بوده است، خود در ردیف اول اتهام قرار دارد.»

روابط عمومی بانک مرکزی در پاسخ به اتهامات جهرمی گفته: «بانک صادرات ایران اولین خطاکار و ناقض مقررات بوده و مسئولیت این تقصیر نابخشودنی که منجر به بروز فساد مالی اخیر شده است، متوجه مدیریت وقت بانک مذکور و شخص مدیرعامل است.»

در این پاسخ، ایرادهایی که جهرمی به سیستم بانک مرکزی وارد کرده را نشان «عدم تخصص نویسنده نامه در حوزه پولی و بانکی» دانسته و این نحوه نامه‌نگاری را «فرار رو به جلو» تلقی کرده است.

روابط عمومی بانک مرکزی تاکید کرده است که مدیر پیشین بانک صادرات باید به‌جای «ریشه‌یابی غیرکار‌شناسانه» به این سؤال مهم پاسخ دهد که در طول مدت تصدی وی، چه اقدام یا اقداماتی برای تقویت کنترل داخلی بانک صادرات انجام شده است؟

در این پاسخ تصریح شده که در سوء استفاده اخیر، مدیریت وقت بانک صادرات، نه تنها در مرحله گشایش اعتبار اسنادی از سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی استعلام نکرده، بلکه اطلاعات مربوط به اعتبارات اسنادی گشایش‌یافته را نیز به این سامانه ارسال نکرده است.

بانک مرکزی به «فشار بی‌مورد توسط دستگاه‌های اجرایی» به شبکه بانکی نیز اشاره و یادآوری کرده که در زمان تصدی جهرمی به عنوان وزیر وقت کار، در خصوص اعطای تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی زودبازده، قواعد بانکی به وضوح نقض شده اما «حال جالب است که این اصل با تغییر سمت آقای جهرمی تغییر می‌یابد و وی که از مخالفین سرسخت این اصل بوده‌اند، هم‌اکنون پرچم‌دار دفاع از این اصل می‌شوند.»

روباط عمومی بانک مرکزی تاکید کرده که «ده‌ها تذکر» به شخص جهرمی داده که وی ترتیب اثر نداده است و «این بانک، حق اقدام قانونی علیه مشارالیه را برای خود محفوظ می‌داند.» 

منبع: ایسنا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته