-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۱۰, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 11/01/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/9

سایت کلمه گزارش داد مصطفی مقیسه، پسر محمدرضا مقیسه، روزنامه‌نگار زندانی، امروز در سالن ملاقات زندان اوین مورد ضرب و شتم ماموران قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش و به نقل از شاهدان عینی، این درگیری ابتدا به صورت لفظی و پس از سوال‌های مصطفی مقیسه درباره نحوه پرکردن کارت ملاقات از یک مامور ایجاد شد و سپس به درگیری فیزیکی انجامید.

شاهدان عینی می‌گویند که چند دقیقه پس از درگیری آقای مقیسه با مامور نخست، دو سرباز حراست سالن به او حمله کردند و او را در برابر ملاقات‌کنندگان دیگر به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند بطوری که لباس‌های وی پاره شد.

محمدرضا مقیسه، روزنامه‌نگار و سردبیر مجله "بیست ساله‌ها" و عضو کمیته پیگیری امور بازداشت‌شدگان و آسیب‌دیدگان پس از انتخابات است که در مهر ۱۳۸۸ به جرم فعالیت در کمیته بازداشت‌شدگان حودث بعد از انتخابات به ۶ سال زندان محکوم شد. 

منبع: کلمه

مرتبط:

«بازداشت محمدرضا مقیسه و داماد مولوی عبدالحمید»


 
 

1390/8/9

وزیر علوم ایران می‌گوید که در دانشگاه‌های ایران، اصالت ایرانی غالب نیست و این دانشگاه‌ها مناسبتی با فرهنگ ایرانی-اسلامی ندارند.

کامران دانشجو، که در اولین همایش ملی آموزش در ایران در سال ۱۴۰۴ سخن می‌گفت، دانشگاه‌ را «پدیده‌ای وارداتی در زمان رضاشاه» توصیف کرد که از نمونه غربی آن کپی برداری شده بود اما در آن زمان «کسی به این فکر نیفتاد که آن را منطبق با فرهنگ، عرف و آداب و رسوم ایرانی، حد و حدود شرعی و فرهنگ خانواده ایرانی منطبق کند».

وزیر علوم ایران تصریح کرد که برای اصلاح جامعه و دوری از سبک غربی در دانشگاه‌ها، «باید درون دانشگاه هویت انقلابی و اسلامی نهادینه شود و دانشگاه نیز باید از نظر محتوا و ظاهر متحول شود.»

این برای چندمین بار است که یک مقام مسئول در جمهوری اسلامی خواستار تحول در دانشگاه‌ها می‌شود. این درخواست‌ها از زمانی شروع شد که رهبر جمهوری اسلامی پس از انتخابات جنجال‌برانگیز ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ خواستار اسلامی کردن دانشگاه‌ها شده بود.

پس از آن، بازنگری در سرفصل‌های ۳۸ رشته دوره کار‌شناسی و به خصوص رشته‌های علوم انسانی آغاز شد و بسیاری از اساتید دانشگاه‌های تهران به صورت اجباری بازنشته و یا از کار برکنار شدند.

در راستای اجرای این طرح، در سال تحصیلی جاری نیز برخی از دانشگاه‌های ایران از تفکیک جنسیتی در برگزاری کلاس‌های درسی خبر دادند.

آقای دانشجو البته ایجاد این تحولات در دانشگاه‌ها را در جهت "معامله با خدا" توصیف کرده و می‌گوید: «این چالشی است که پیش روی دانشگاه‌های ما است و باید به این مورد رسیدگی کرد». 

منبع: ایسنا

مرتبط:

مجلس خبرگان خواستار اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها شد 

تدریس دروس حوزوی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مقام وزارت علوم: اسلامی کردن علوم انسانی از رفتن به فضا سخت‌تر است 


 
 

1390/8/9

شبکه ان‌بی‌سی آمریکا به نقل از یک منبع دیپلمات ایرانی گزارش داد که دولت ایران در نامه‌ای رسمی به دولت آمریکا، خواستار عذرخواهی رسمی این کشور از دولت و نیروی سپاه قدس ایران به خاطر نسبت‌دادن اتهام توطئه ترور سفیر عربستان به ایران شده است.

ایران در این نامه همچنین به دولت آمریکا گفته است که باید بابت این اتهام، غرامت پرداخت کند.

به گفته این منبع دیپلماتیک، که نخواسته نام او فاش شود، دولت ایران در این نامه ایالات متحده را به استفاده از فریبکاری به عنوان یک وسیله سیاسی دائم متهم کرده است.

بر اساس این گزارش، یک کارمند وزارت امور خارجه آمریکا تایید کرده است که روز یکشنبه نامه‌ای از ایران دریافت شده اما به محتوای این نامه یا اینکه خطاب به کدام مقام نوشته شده است، اظهار نظری نکرد.

حدود سه هفته پیش، مقامات آمریکایی از دستگیری یک ایرانی-آمریکایی خبر داده بودند که به گفته آن‌ها تلاش می‌کرده تا به کمک سپاه قدس ایران، سفیر عربستان در واشنگتن را ترور کند.
مقامات ایرانی اما این اتهام را رد و آنرا سناریویی نخ نما توصیف کردند.

منبع: بی‌بی‌سی

مرتبط:

دبيرکل سازمان ملل پرونده «توطئه ايران» را به شورای امنيت فرستاد


 
 

1390/8/9

محمد قالیباف، شهردار تهران از تشکیل پرونده‌ای درباره تخلفات سفارت بریتانیا در باغ قلهک تهران خبر داد.

آقای قالیباف روز دوشنبه نهم آبان ماه در جمع شماری از مدیران شهرداری تهران تاکید کرد که با طرح دعوای حقوقی، از طریق قوه قضائیه موضوع را تا رسیدن به نتیجه مشخص پیگیری می‌کند.

او از جمله گفت که سفارت بریتانیا در تهران سال‌های زیادی است که باغ قلهک را به تصرف خود در آورده و باید در این زمینه برای احقاق حقوق مسلم کشور فعالیت‌های لازم انجام شود.

شهردار تهران، سپس به انتشار گزارش‌های «موثقی» در روزهای اخیر اشاره کرد، که نشان می‌دهد سفارت بریتانیا اقدام به خشک یا قطع کردن و آتش زدن درختان باغ قلهک کرده است.

آقای قالیباف، «نابودی بیش از ۳۰۰ درخت قدیمی» در فاصله زمانی کوتاه را اقدامی ندانست که بتوان از آن چشم‌پوشی کرد.

شهردار تهران ادامه داد: جای تاسف است، دولت بریتانیا که ژست حمایت از محیط زیست و توجه به ارزش‌های انسانی می‌گیرد بدیهی‌ترین حقوق ملی و شهروندی مردم کشوری را نادیده می‌گیرد.

شهردار تهران پرونده بریتانیا را از «سیاه‌ترین پرونده‌ها در حافظه تاریخی ملت ایران» دانست و گفت که این کشور از پیش هم سوابق استعماری داشته و پس از پیروزی انقلاب ایران نیز، در تلاش برای ضربه زدن به وحدت ملی، تمامیت ارضی و فتنه‌گری‌های گوناگون نقش داسته است.

او تاکید کرد که به همکاران خود در شهرداری تهران، ابلاغ می‌کند که در کمترین زمان ممکن، پرونده تخلفات سفارت بریتانیا را به قوه قضائیه ارسال کنند و دستگاه قضائی هم با دقت، سرعت و قاطعیت به این پرونده رسیدگی کند.

منبع: مهر و مردمک


 
 

رئیس کمیسیون امنیت مجلس:
1390/8/9

به دنبال انتشار گزارش‌هایی مبنی بر دست داشتن علاء‌الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، و چند تن دیگر از نمایندگان در اختلاس «سه هزار میلیارد تومانی»، آقای بروجردی اظهار کرد که او و فرزندانش نقشی در فساد مالی نداشته‌اند.

اخیرا کریم قدوسی، یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفته است که علاء‌الدین بروجردی از گروه اقتصادی امیر منصور آریا، مجموعه‌ای که گفته می‌شود در رأس این اختلاس قرار دارد، حمایت می‌کرده است.

آقای قدوسی در این خصوص به روزنامه اعتماد گفته است که آقای بروجردی «با استفاده از سربرگ کمیسیون توصیه‌هایی را در جهت حمایت از گروه اقتصادی امیرمنصور آریا انجام داده و این امر کفایت می‌کند که وی از ریاست کمیسیون استعفا کند».

 از سوی دیگر کاظم جلالی، دیگر عضو این کمیسیون، در حمایت از رئیس کمیسیون امنیت مجلس با اظهار این‌که آقای بروجردی برای انجام یک پروژه اقتصادی با گروه امیر منصور آریا در ارتباط بوده، گفته است: «بر اساس پیگیری‌هایی که عرفا نمایندگان برای انجام پروژه‌ها در حوزه انتخابیه خودشان انجام می‌دهند، آقای بروجردی هم در این حد از آنان حمایت کرده.»

با این‌حال علاء‌الدین بروجردی روز یک‌شنبه با تکذیب این اخبار گفت: «پسران من هر دو دانشجو هستند و هیچ‌کدام کار اقتصادی انجام نمی‌دهند.»

وی در خصوص «دخالت چهار نماینده» در اختلاس بانکی ابراز تأسف کرده و اظهار کرد: «ما معتقدیم مقصر اصلی این حادثه را باید اعدام کنند.»

گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره پرونده اختلاس روز یک‌شنبه به قوه قضائیه فرستاده شد و برخی گزارش‌ها حاکی است که پیشتر نام چند نماینده مجلس در این گزارش ذکر شده بود که سپس، به دلیل فشار‌های وارد شده، این اسامی حذف شده‌‌اند.

منبع: آفتاب و رادیو فردا

 


 
 

1390/8/9

به گزارش منابع حقوق بشری، روز یکشنبه پیمان عارف، عسل اسماعیل‌زاده و شرر کنور تبریزی سه تن از فعالین سیاسی و مدنی که به مزار ندا آقا سلطان رفته بودند توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

بر اساس این گزارش‌ها، این افراد همچنان در بازداشت پلیس امنیت بسر می‌برند و اتهام و وضعیت و سرنوشت آنها نامعلوم است.

طی دو سال اخیر، گروه زیادی از فعالین سیاسی و مدنی و همچنین مردم حامی جنبش سبز، به دلیل حضور بر مزار شهدا و جانباختگان جنبش، مورد ضرب و شتم و تعقیب و بازداشت و احضار قرار گرفتند.

گفتنی‌ست پیمان عارف، فعال دانشجویی دستگیر شده به تازگی پس از پایان دوره محکومیت خود و اجرای حکم ۷۴ ضربه شلاق از زندان آزاد شده بود.

عسل اسماعیل زاده، نیز در زمان انتخابات ریاست جمهوری ۸۸، از اعضای ستاد تجریش میرحسین موسوی بود.

منبع:‌ جرس

 


 
 

1390/8/9

عضو کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی مجلس از اختلاس یکهزار میلیارد تومانی در ۱۵۰ شرکت زیرمجموعه سازمان بازنشستگی و شستا خبر داد.

سلیمان جعفرزاده به مهر گفت: «داشتیم به سرنخهای بیشتری در این پرونده بزرگ اختلاس پی می‌بردیم اما هیئت رئیسه مجلس از ادامه تحقیق و تفحص جلوگیری کرد اگرنه می‌توانستیم بیش از سه هزار میلیارد تومان اسناد و مدارک تخلف در این شرکت‌ها را اثبات کنیم.»

نماینده باکو و چالدران در مجلس با اشاره به «پاداش‌های ۴۵۰ میلیون تومانی تا یکهزار سکه‌ای» به برخی افراد، از تخلف محرز برخی نمایندگان در این فساد مالی خبر داد و گفت: «اموال ۳۰ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی را تبدیل به شرکتهای خانوادگی کرده‌اند.»

وی تاکید کرده در هشت سالی که نماینده مجلس بوده هیچ موردی مانند تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی این چنین سیاسی نبوده است.

به گفته جعفرزاده طرح تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی از روز اول با فشارهای سیاسی از سوی بسیاری از چهره‌ها و حتی هیئت رئیسه مجلس مواجه شد چرا که نمایندگان حاضر در تیم تحقیق و تفحص به سراغ شرکت‌هایی رفتند که ۶۰ سال هیچگونه نظارتی بر عملکرد آن‌ها نبوده است.

به گفته رئیس اسبق کمیسیون اجتماعی مجلس، گزارش نهایی تیم تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی کشور روز سه‌شنبه در صحن علنی مجلس ارائه خواهد شد. 

منبع: مهر


 
 

1390/8/9

دبیر انجمن روانپزشکان ایران گفته مصرف ماده روانگردان متامفتامین (شیشه) نسبت به مواد مخدر سنتی بیشتر شده است. 

پرویز مظاهری، دبیر همایش سالانه انجمن روانپزشکان ایران اعلام کرده: «طبق آمار فرمانده نیروی انتظامی مصرف شیشه در ایران در حال حاضر نسبت به مصرف تریاک، حشیش و هروئین پیشی گرفته است.» 

مظاهری گفته در حال حاضر «مواد مخدر صنعتی مثل شیشه در بسیاری از محلات، پارک‌ها و حتی در مواردی سوپر‌مارکت‌ها توزیع می‌شود.»

اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده نیروی انتظامی، نیز هفته گذشته گفته بود وقتی که تولید مواد مخدر در افغانستان کاهش و بهای آن افزایش یافت، تولید داخلی شیشه جایگزینی برای معتادان کشور بوده است.

آذرنوش بختیاری، یک متخصص درمان اعتیاد، به خبرگزاری مهر گفته است «گزارش‌های متعددی» درباره افزایش شمار مبتلایان جدید به ایدز که پیش از تماس جنسی، کریستال یا شیشه استفاده کرده‌اند، اعلام شده است.

افزایش حرارت بدن، فشار خون و ضربان قلب هنگام استعمال شیشه، تسریع در تنفس، توهم، ‌ افسردگی، روان پریشی و افزایش رفتارهای خشونت‌آمیز، احتمال رفتن به کما، تضعیف حافظه کوتاه‌مدت و آسیب به سیستم ایمنی بدن از دیگر عوارض شیشه است که این کار‌شناس به آن‌ها اشاره کرده است.

حمیدرضا حسین آبادی رئیس پلیس سابق مواد مخدر، با بیان اینکه طبق قانون هر فردی که بیش از ۳۰ گرم شیشه به همراه داشته باشد به اعدام محکوم می‌شود، اظهار داشت که ایران نه تنها به تولیدکننده شیشه بلکه به صادرکننده این ماده به جنوب شرقی آسیا نیز تبدیل شده است.

به گفته حسین‌آبادی هم‌اکنون ده‌ها ایرانی در مالزی، اندونزی و تایلند به جرم حمل شیشه در زندان هستند و با توجه به قانون این کشور‌ها «شمارش معکوس برای اعدام آن‌ها آغاز شده است.»

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران دو سال پیش اعلام کرده بود ۳۴ درصد از معتادان کشور تریاک، ۲۷ درصد کراک،  چهار درصد شیشه، دو درصد حشیش، پنج درصد شیره تریاک و سوخته، یک و دو دهم درصد داروهای اعتیادآور مانند استامینوفن کدئین و ترامادول و بقیه نیز موادی دیگر مانند هروئین مصرف می‌کنند.

بهای ارزان، دسترسی و استفاده آسان، ایجاد نشاط گذرا و کاهش وزن از جمله عوامل شیوع روی آوردن جوانان به متامفتامین یا شیشه ذکر شده است. 

منبع: رادیو فردا


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته