رئیس شرکت روساتم می گوید که ایران پیشنهاد کرده است تا راکتورهای هستهای بیشتری از روسیه دریافت کند.
به گزارش خبرگزاری ریانووستی، سرگئی کرینکو، رئیس شرکت دولتی روساتم، در نشست هیئت دولت روسیه به ولادیمیر پوتین، نخست وزیر این کشور، گفته است که از طرف ایران پیشنهادهایی برای احداث واحدهای بیشتر در نیروگاه اتمی بوشهر دریافت کرده است.
او گفته است: « در حال بررسی این پیشنهاد هستیم، چون این درخواست دقیقا به احداث واحدهای هستهای مربوط میشود که این واحدها تردید و نگرانیهای جامعه جهانی را برنمیانگیزد. »
آقای کرینکو اضافه کرده است که این موضوع بین وزیران امور خارجه ایران و روسیه مطرح شده است و لازم است که مقامات رسمی دو کشور بر سر آن به توافق برسند.
وزیر دفاع آمریکا می گوید حمله نظامی به جمهوری اسلامی می تواند برنامه اتمی این کشور را حداکثر دو تا سه سال به تاخیر بیاندازد.
لئون پانه تا که در نشست خبری پنتاگون سخن می گفت، با تاکید دوباره بر تاثیر تحریمها علیه جمهوری اسلامی، درباره حمله احتمالی به مراکز هسته ای ایران گفت: «این کار نمی تواند مانع از ادامه فعالیت های اتمی جمهوری اسلامی بشود، بلکه می تواند اثرات جدی بر منطقه و نیروهای ما در منطقه بگذارد. »
خبرگزاری فرانسه با انتشار سخنان آقای پانهتا به نقل از وی می نویسد: «شما اینجا باید مراقب پيامدهای ناخواسته باشيد.»
به گفته وزیر دفاع ایالات متحده، آمریکا بر رويکرد ديپلماتيک در قبال ايران متمرکز است و هماکنون درحال گفت وگو با متحدان خود برای «تشديد تحريمها» عليه ايران است. وی همچنين گفته است که حمله نظامی «آخرين چاره است.»
وزير دفاع آمريکا همچنين گفته است که اين مهم است که جامعه بينالمللی در کنار يکديگر تحريمهايی عليه ايران اعمال کنند و اين مساله را برای آنها روشن کنند که در صورت ادامه اين مسير بايد بهای سنگينی بپردازند.
اظهارات آقای پانه تا، چند روز پس از آن طرح می شود که آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش مفصلی درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای جمهوری اسلامی به اعضای خود ارائه کرده است.
سندی که مقامات جمهوری اسلامی آن را غیرواقعی و تحت تاثیر تحولات سیاسی می دانند.
آرش حسینیپژوه
اولین زمزمههای احتمال برخورد نظامی بین ایران و آمریکا، با ادعای ایالات متحده مبنی بر نقش داشتن جمهوری اسلامی در طرح ترور سفیر عربستان سعودی در واشنگتن آغاز شد.
ادعایی که چند روزی در صدر اخبار جهان قرار گرفت و اذهان عمومی جهان را بر علیه جمهوری اسلامی تهییج کرد، و بار دیگر زمزمه برخورد سنگین با حکومت ایران را بر سر زبانها انداخت. تحریمهای سنگین علیه ایران و در تندترین واکنشها برخورد نظامی با ایران نیز در میان گزینههای احتمالی بود.
اما تنها چند هفته بعد، زمزمههای جنگ این بار با گزارش جدید آژانس انرژی اتمی اوج گرفت، گزارشی که در آن ایران به طرح ریزی برای دستیابی به تسلیحات هستهای متهم شده است، هر چند آمانو رئیس آژانس بین الملی انرژی اتمی در گزارش خود به صورت مستقیم به خواست ایران برای دستیابی به تسلیحات اتمی اشاره نکرده است، اما در آن ایران متهم شده است که در راستای دستیابی به سلاح اتمی برنامههای هستهای خود را پیش میبرد.
انتشار این گزارش به موج فشارها بر جمهوری اسلامی افزود. در حالی که مقامات دولتی ایران، این گزارش را غیر واقعی و اشتباه تاریخی آژانس بین المللی انرژِی هستهای می خواندندو رئیس آژانس انرژی هستهای را متهم میکردند که طبق خواستههای غرب و آمریکا این گزارش را منتشر کرده است، تهدیدات کشورهای غربی نسبت به جمهوری اسلامی شدت بیشتری به خود گرفت.
در این میان شایعه آماده سازی اسرائیل برای حمله به ایران نیز قوت گرفت. این شایعه تا آنجا پیش رفت که «ایهود باراک» وزیر دفاع اسرائیل گزارشها و گمانه زنیها در مورد قصد اسرائیل برای حمله به تاسیسات اتمی ایران راتکذیب کردو با اشاره به اینکه «جنگ پیک نیک نیست» اعلام کرد که هنوز اسرائیل در مورد انجام عملیات نظامی تصمیم نگرفته است.
در میان این تهدیدها، مقامات ایرانی این موج به راه افتاده را تنها موجی رسانهای خواندند و در عین حال بر آمادگی خود برای مقابله با غرب نیز تاکید کردند، در حالی که گمانه زنیها مبنی بر احتمال برخورد نظامی علیه ایران همچنان ادامه دارد، رهبر جمهوری اسلامی که نقش اصلی را در سیاست خارجه ایران ایفا میکند در سخنان جدید خود، کشورهای غربی را تهدید کرده است که در صورت هرگونه حمله نظامی به ایران، متجاوزین را از درون متلاشی خواهند کرد.
«آیت الله خامنهای» در حالی که در دانشگاه افسری امام علی در تهران سخنرانی میکرد، گفت:«هر کس که فکر تجاوز به جمهوری اسلامی ایران در مخیلهاش خطور کند، باید خود را آماده دریافت سیلیهای محکم و مشت پولادین ارتش، سپاه و بسیج و در یک کلام ملت بزرگ ایران کند.»
این سخنان جدید از سوی کسی که حرف آخر را در جمهوری اسلامی میزند، نشاندهنده اوجگیری بحران ایران در برخورد با غرب است، که میتواند گمانه زنیهای جدید و تحلیلهای جامع تری را نسبت به ادامه این روند ارائه دهد.
در حالی که به نظر میرسد، روابط ایران و غرب به برخورد نهایی نزدیکتر میشود، و نیروهای رادیکال هر دو سوی این منازعه از جنگ و برخورد نظامی استقبال کنند، اپوزیسیون جمهوری اسلامی، همچنان نتوانسته است موضعی روشن در قبال این تحولات اتخاذ کند.
نیروهای اپوزیسیون جمهوری اسلامی، با اینکه به شدت از بروز جنگ ابراز نگرانی میکنند، در هر دو سوی میدان برای اثر گذاری برنامه مشخصی ارائه نداده اند، آنچه مشخص است مخالفین حاکمیت در ایران همچون مخالفین در لیبی و دیگر کشورها به جمع بندی برای دریافت کمک از کشورهای غربی نرسیدهاند، و به شدت نسبت به دخالت غرب در معادلات داخلی ایران حساس هستند.
اما گزارش جدید آژانس انرژی اتمی، دست نیروهای اپوزیسیون ایرانی را از معادله و امکان اثرگذاری بر روند موجود تا حد بسیاری کوتاه کرده است، غرب در پی سیاستهای ماجراجویانه دولت احمدی نژاد و رشد مخفیانه ایران در زمینه انرژی هستهای و به ادعای آژانس برنامه ریزی ایران برای دستیابی به سلاح هستهای، منافع خود و متحدانش را در خطر دیده است و به همین دلیل نیز تهدیدات خود را به صورت جدیتری دنبال میکند.
با ضعف حاصل از سرکوب گستردهی نیروهای دموکراسیخواه در ایران و یک دستی حاکمیت از یک سو، و ضعف اپوزیسیون جمهوری اسلامی در برقراری ارتباط با جامعه بین الملل از سوی دیگر، به نظر میرسد، اگر راه حلی جامع در دستور کار قرار نگیرد، به میزان قابل توجهی از میزان تاثیر گذاری مخالفان جنگ در ایران بکاهد.
روزها و هفتههای آتی، دقایق سرنوشت سازی برای آینده ایران است، و باید نظاره کرد و منتظر ماند تا بتوان با تحلیلی نزدیک تر به حقیقت پیرامون آینده ایران سخن گفت.
مراسم تحلیف و دانش آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش با حضور آیتالله خامنهای
محمد سیف زاده، وکیل دادگسترى و عضو کانون مدافعان حقوق بشر، به دلیل وخامت وضعیت جسمانی اش و افت شدید فشار خون از بند ۳۵۰ زندان اوین به بیمارستان قائم منتقل شد.
به گزارش کلمه، پزشکان در بیمارستان به خانواده این زندانی سیاسی اعلام کردند که وی به دلیل فشار خون پایین دچار شوک عصبى شده و لازم است چند روزی برای درمان و بهبود بستری باشد اما مسوولان زندان با این درخواست مخالفت کردند و وی را بلافاصله و پس از دریافت کمکهای اولیه پزشکی به زندان بازگرداندند، آن هم در حالی که این زندانی وضعیت مناسبی نداشت.
پزشکان زندان تاکید کرده اند که آقای سیف زاده باید دوره ای را خارج از زندان به استراحت و درمان اختصاص دهد.
این وکیل و حقوقدان چندی پیش با حکم قاضی صلواتی به ۹سال حبس تعزیری و ۱۰ سال محرومیت از حرفه وکالت محکوم شد.
سخنگوی دبیر کل سازمان ملل می گوید که بان کی مون همچنان بر حل مناقشه هسته ای از طریق گفتگو تاکید دارد.
خبرگزاری رويترز در این باره به نقل از "مارتين نيسيرکی"، سخنگوی بان گی مون، نوشته است: «دبیرکل سازمان ملل همچنان بر خواسته خود از جمهوری اسلامی برای اجرای قطعنامههای شورای امنيت سازمان ملل و شورای حکام آژانس بينالمللی انرژی اتمی تاکيد دارد.»
مارتين نيسيرکی اضافه کرده است: دبير کل سازمان ملل «مجددا بر باور خود مبنی بر این که اين مساله تنها از طريق گفتوگو و نه راه حل نظامی قابل حل است صحه گذاشت.»
مارتين نيسيرکی در خصوص موضع بان گی مون در قبال مناقشه هستهای ايران گفت: دبيرکل سازمان ملل معتقد است «اين بر عهده ايران است صلحآميز بودن ماهيت برنامه هستهای خود را ثابت کند.»
تنش بر سر پرونده هسته ای جمهوری اسلامی با انتشار گزارش دبیر کل آژانس بین المللی هسته ای بار دیگر بالا گرفته است.
در اين گزارش با اشاره به ابعاد نظامی احتمالی برنامه هستهای ايران تصريح شده بود ايران آزمايشهای مخفيانهای در خصوص طراحی بمب اتمی انجام داده است.
در آستانه انتشار گزارش تازه آژانس رسانهها در خصوص اقدام احتمالی اسرائيل يا آمريکا برای حمله تاسيسات هستهای ايران منتشر کردند.
خانواده تاج زاده، جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی و نیز تعدادی از دوستان سید مصطفی تاج زاده، برای همبستگی با او که یک سال است در اعتراض به محرومیت از حقوق اولیه اش دست به روزه اعتراضی زده است، روز پنج شنبه نوزده آبان ماه را روزه گرفتند و در مراسم افطاری که به همین مناسبت در منزل این زندانی سیاسی برگزار شده بود گرد هم آمدند.
به گزارش تحول سبز،حاضرین در منزل این آزاده دربند پس از افطار مراسم دعای کمیل را برگزار کردند و در مناجات با خدای رحمان، سلامت و رهایی همه آزادگان دربند و به خصوص زندانیان سیاسی گمنام را آرزو کردند.
روز بیستم آبان ماه روزی است که تاجزاده و نوری زاد در قرنطینه اوین و در اعتراض به بی عدالتی ها و محرومیت از حقوقشان تصمیم به روزه داری گرفتند. بعد از اعتصاب غذای آقای نوری زاد و آزادی او، هنگامی که از تاج زاده خواسته شد به دو الف بازگردد، به شدت واکنش نشان داد و با تأکید بر غیرقانونی بودن بازداشتگاه سپاه در اوین، تهدید به اعتصاب غذا کرد و از آن هنگام تا کنون جز چند روزی که در مرخصی بوده، به روزه داری خود ادامه داده است.
رئیس ستاد انتخابات دولت اصلاحات که بدون کوچکترین جرمی، شدیدترین نوع مجازات را در زندان جمهوری اسلامی متحمل شده است، هنوز برای سوال های سه گانه خود پاسخی نیافته است. وی بارها در نامه ها و نوشته های خود این سوالات را تکرار کرده است که “به چه جرمی در زندانم؟” ، “چرا به شکایاتم رسیدگی نمی شود؟” و “چرا از حقوق یک زندانی محروم هستم و در قرنطینه به سر می برم؟”.
خانواده تاجزاده نیز ضمن نگرانی از وضعیت عزیزدربندشان و پس از نزدیک بیست روز بی خبری مطلق از او به دلیل ممنوع الملاقات شدنش، بارها این سوالات را از مقامات مسئول پرسیده اند اما پس از طرح این سوالات شرایط بدتری برای زندانی سیاسی شان فراهم شده است.
به گفته مسئولان اطلاعات سپاه، نگارش نامه منتقدانه تاج زاده به رهبر جمهوری اسلامی و نیز مصاحبه های اخیر وی، دلیل محرومیت های تازه اوست. بازجوهای تاج زاده بارها دلیل برخوردهای صورت گرفته با این زندانی سیاسی و نگهداری وی در شرایط قرنطینه را نتیجه “زیاد حرف زدن” او عنوان کرده اند.
مصطفی آزمایش، سخنگوی دراویش گنابادی در اروپا در نامهای سرگشاده به احمد شهید از تشدید فشارها و حملات به این دروایش خبر داده است.
روز گذشته اردشیر امیرارجمند، سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید نیز در نامهای سرگشاده به احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران خواهان "پیگیری جدی جدیدترین موارد نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی" شده بود.
مصطفی آزمایش، سخنگوی دراویش گنابادی در اروپا نیز در نامهای سرگشاده به آقای شهید از فشارها و حملات شدید به اعضای این فرقه و احضار، بازجویی و بازداشت گسترده آنها در ایران انتقاد کرده است.
آقای آزمایش در این نامه نوشته است: "هر بار که فشارهای ناقض حقوق بشر نسبت به شهروندان افزایش مییابد، فشار بر دگراندیشان عقیدتی و فکری و تنوعهای قومی و دینی به طور مضاعفی تشدید می شود."
او "هجوم مسلحانه به شهرستان کوچک کوار و سرکوب گسترده درویشان در این شهر با استفاده از سلاحهای سرد و گرم و تیراندازی با اسلحههای جنگی برروی مردم بیدفاع" را به عنوان نمونه این اقدامات ذکر کرده است.
به گزارش بی بی سی، در حوادث مورد اشاره آقای آزمایش که در ماه شهریور امسال رخ داد، وحید بنانی جوان ۲۲ ساله که از دراویش گنابادی بود، بعد از انتقال به بیمارستان درگذشت و شماری از دراویش نیز زخمی شدند.
به نوشته سخنگوی دراویش گنابادی در اروپا، دو ماه بعد از این حوادث فشارها بر اعضای این فرقه کاهش نیافته و "بسیجیها و طلبههای مهاجم و سازماندهیشده با هدایت اداره اطلاعات و سپاه پاسداران در محل همچنان به یورش به منازل دراویش ادامه داده و آنها را به عنف دستگیر و به زندانهای مخوف استان فارس یا تهران منتقل میکنند."
بازداشت سه نفر دیگر از دراویش
درادامه آزار و اذیت و بازداشت دراویش گنابادی ساکن در کوار فارس، طی دو روز اخیر سه تن دیگر از پیروان این مسلک عقیدتی بازداشت شدند.
تارنمای مجذوبان نور گزارش داده است که نیروهای امنیتی و لباس شخصی صبح امروز ۱۹ آبان ماه با تفتیش و بازرسی منزل علی جان دهقان و یحیی دهقان از دراویش گنابادی ساکن کوار آنها را بدون ارائه حکم قانونی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
این ۲ درویش پدر و برادر مهدی دهقان هستند که در روز گذشته توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
نیروهای امنیتی و لباس شخصی ظهردیرروز ۱۸ آبان ماه با تفتیش و بازرسی منزل مهدی دهقان یکی از دراویش گنابادی ساکن کوار٬ وی را بدون ارائه حکم قانونی بازداشت کردند و به محل نامعلومی منتقل کردند.
بر پایه این گزارش بازرسی و تفتیش منزل شخصی این درویش همراه با اعمال خشونت و ایجاد رعب و وحشت برای خانواده وی همراه بوده است .
در طی یک ماه گذشته چهار تن از دراویش گنابادی ساکن در کوار بازداشت شده اند، که این بازداشت ها و آزار اذیت ها از نیمه شهریور ماه سال جاری آغاز شد که از اوایل آبان ماه شدتی دوباره یافته است.
روز گذشته منابع خبری گزارش داده بودند که ، فرشید یداللهی٬ رضا انتصاری٬ افشین کرمپور٬ امیر اسلامی٬ امید بهروزی و مصطفی دانشجو، از وکلای دراویش گنابادی و اعضای سایت مجذوبان نور، پس تحمل بیش از ۲ ماه حبس در سلول انفرادی به بند عمومی ۲۰۹ زندان اوین انتقال یافتند .
فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، خبرنگاران ایرانی را برای پوشش بازی برگشت ایران و بحرین در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی، بدون ویزا به منامه پایتخت بحرین اعزام کرد. این مساله باعث شد که مقامات امنیتی فرودگاه بحرین تصمیم بگیرند خبرنگاران ایرانی را دیپورت کنند.
قرار است خبرنگاران یادشده شده جمعه به ایران بازگردند. پی گیری های خبرنگار "العربیه" از نماینده فدراسیون فوتبال ایران در منامه به دلیل خاموش بودن تلفن همراه او، ناکام مانده است.
اما خبرگزاری های دولتی ایران درباره این حادثه اخبار دیگری را منتشر کردند.
خبرگزاری "فارس" در این باره نوشته است: "در حالی که تعدادی از عکاسان و خبرنگاران ورزشی ایران امروز می خواستند برای پوشش خبری و تصویری دیدار برگشت تیم های ملی ایران و بحرین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 وارد منامه شوند، با کارشکنی مسئولان دولت آل خلیفه مواجه شدند و به دلیل عدم صدور روادید در فرودگاه منامه دیپورت شدند."
این در حالی است که ایران و بحرین، قرارداد لغو روادید ندارد و برای هیچکدام از اتباع طرفین در فرودگان طرف دیگر روادید صادر نمی شود.
تیم خبری ایران از 6 خبرنگار و عکاس تشکیل شده است. طبق قوانین، اعضای این تیم می بایست از سفارت بحرین در تهران روادید دریافت می کردند.
روزنامه کيهان در سرمقاله امروز خود با عنوان «آقای آمانو ! خدا سايه شما را هم کم نکند!» به قلم حسين شريعتمداری نوشته است:«آمانو» دبير کل آژانس، با وجود انگيزه کينه توزانه خود و بی آن که بخواهد يا متوجه باشد به شفاف سازی و اثبات صلح آميز بودن برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ايران خدمت بزرگی کرده است.
نماینده ویژه رهبری در روزنامه قدیمی کیهان در ادامه می نویسد: «آمريکايی ها در مذاکرات اوت ۲۰۰۷ - مرداد ۱۳۸۶- از اسنادی خبر دادند که ادعا می کردند در سال ۲۰۰۳ از يک لپ تاپ دزديده شده به دست آورده اند و شامل هزار صفحه فايل الکترونيکی است. آمريکا مدعی بود اين اسناد که با عنوان مطالعات ادعايی ALLEGED STUDIES- از آن ياد می شود نشان دهنده تلاش ايران برای دسترسی به سلاح هسته ای است و ادعا کردند اين اسناد ثابت می کند(!) جمهوری اسلامی ايران در سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ ميلادی - ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۲- در سه حوزه «نمک سبز» (اکسيد اورانيوم)، «انفجارهای قوی» و «طراحی کلاهک موشک» مطالعاتی انجام داده است که می تواند مقدمه ای برای توليد سلاح هسته ای باشد! »
شریعتمداری مقاله خود را اینگونه ادامه می دهد: « اسناد مورد اشاره يک فايل پاور پوينت« POWER POINT» است که شامل نزديک به ۱۰۰۰ صفحه الکترونيکی است و از آنجا که اسناد الکترونيکی نظير تصاوير کامپيوتری، و نوارهای صوتی و تصويری و... به آسانی قابل جعل هستند، اينگونه به اصطلاح اسناد، در هيچ يک از مراجع حقوقی قابل استناد تلقی نشده و «سند» محسوب نمی شوند. بنابراين اولين پرسش آن است که آقای آمانو براساس کدام منطق حقوقی و ملاک علمی و قانونی بر اين اوراق و تصاوير الکترونيکی به عنوان «سند» تکيه کرده است؟! »
به نوشته وی آمريکا مدعی است که اين فايل کامپيوتری را در سال ۲۰۰۳ از يک لپ تاپ سرقت شده به دست آورده است. اين ادعا در حالی است که در تاريخ ۲۲ نوامبر ۲۰۰۴- آذر ۱۳۸۳- کالين پاول وزير خارجه وقت آمريکا طی مصاحبه ای با روزنامه آمريکايی وال استريت ژورنال اعلام کرده بود، اسناد ياد شده را از يک گروه مخالف ايران دريافت کرده اند! و هفته نامه آلمانی اشپيگل در شماره ۱۷ ژوئن ۲۰۱۰ خود - ۲۷ خرداد ۱۳۸۹- طی دو مقاله مفصل نوشته بود اسناد موسوم به «مطالعات ادعايی» را در سال ۲۰۰۵- به تاريخ های ادعا شده ۲۰۰۳، ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ توجه کنيد- يک مأمور «سيا» در ملاقات خود با يکی از دست اندرکاران مسائل هسته ای که در رستورانی در شهر وين انجام گرفته بود، به دست آورده است!
شریعنمداری در ادامه می نویسد: « گفتنی است که برخی از گزارش های موثق حکايت از آن دارند که «محمد البرادعی» مديرکل وقت آژانس در مقابل فشار آمريکايی ها برای استناد به «مطالعات ادعايی» گفته بود؛ اين اسناد الکترونيکی ارزش حقوقی ندارد و بعد از انتشار به حيثيت حقوقی و جايگاه بين المللی من خسارت جبران ناپذيری وارد می کند.»
نماینده ویژه آیت الله خامنه ای در روزنامه کیهان یاداشت خود را اینگونه به پایان می برد: « در گزارش اخير آمانو نيز بارها تکرار شده است که بسياری از ادعاهای مطرح شده، چند منظوره هستند و يا تاکيد شده آزمايش ها با مواد منفجره معمولی و غيرهسته ای انجام شده است. چه دليلی وجود دارد که نشان بدهد اين اسناد متعلق به ايران است؟! تنها پاسخ آژانس به اين پرسش آن بود که برخی از اين اسناد به زبان فارسی است! که پاسخ داده شد؛ بسياری از تروريست های تحت حمايت آمريکا نيز فارسی زبان هستند و پاسخ آژانس فقط سکوت بود! »
برخی سایت های خبری نوشته اند، محمود احمدینژاد پیشنهاد داده پرونده حمید بقایی برای حکمیت به آیتالله هاشمیشاهرودی سپرده شود.
منابع خبری دولتی این خبر را تایید نکرده اند.
قوه قضاییه و دولت بر سر پرونده بقایی معاون احمدی نژاد اختلاف دارند. آقای بقایی که از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی است، متهم پرونده فساد اقتصادی است.
او پیش از این رییس سازمان میراث فرهنگی و نماینده رییس دولت در آسیای میانه بوده و هم اکنون معاون احمدی نژاد است.
دستگاه قضایی بر مجرم بودن بقایی تاکید دارد ولی دولت نظر دستگاه قضایی را نپذیرفته است. در همین ارتباط گفته شده احمدینژاد پیشنهاد داده پرونده مذکور برای بررسی و حکمیت به آیتالله هاشمیشاهرودی تحویل داده شود. یکی از پروندههای بقایی به عملکرد او در مقام ریاست بر سازمان میراث فرهنگی مربوط است که در اردیبهشت ماه در دیوان عدالت اداری مفتوح و منجر به صدور رای ۴ سال انفصال از خدمات دولتی شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر