-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۲۳, دوشنبه

Latest News from 30Mail for 11/14/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/22

بهداد سلیمی با شکستن رکورد حسین رضازاده و کسب سه مدال طلا در دسته فوق سنگین رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان، به تیم ایران کمک کرد که برای نخستین بار بر سکوی سوم این رقابت‌ها بایستد.

بهداد سلیمی در آخرین روز رقابت‌های قهرمانی مردان جهان، در نخستین حرکت یکضرب، وزنه ۲۰۱ کیلوگرمی را به بالای سر برد تا مدال طلای خود در این حرکت قطعی کند و سپس با بلند کردن وزنه ۲۰۹ کیلوگرمی، خود زا آماده شکستن رکورد جهان کرد.

او در حرکت سوم‌اش توانست وزنه ۲۱۴ کیلوگرمی را به بلای سر ببرد و رکود سال ۲۰۰۳ حسین رضازاده را یک کیلوگرم بهبود ببخشد.

در حرکت یکضرب این دسته، ورزشکاری از اوکراین با مهار وزنهٔ ۲۰۰ کیلوگرمی دوم شد و سجاد انوشیروانی، دیگر ورزنه‌بردار ایرانی در این دسته، با بلند کردن وزنه ۱۹۸ کیلوگرمی بر سکوی سوم ایستاد.

در حرکت دو ضرب نیز این بهداد سلیمی بود که با مهار وزنه ۲۵۰ کیلوگرمی، مدال طلای این حرکت را از آن خود کرد و سجاد انوشیروانی با بالای سر بردن وزنه ۲۴۱ کیلوگرمی به مدال نقره این حرکت رسید.

در مجموع حرکات نیز مدال طلا به بهداد سلیمی رسید و سجاد انوشیروانی نقره گرفت.

دو روز پش نیز کیانوش رستمی در وزن ۸۵ کیلوگرمی این رقابت‌ها صاحب دو مدال طلا و یک مدال برنز شده بود.

تیم ایران با احتساب این مدال‌ها و با کسب ۴۹۵ امتیاز، پس از چین ۵۶۸ امتیازی و روسیه ۵۴۲ امتیازی در رتبه سوم تیمی قرار گرفت و بهترین رتبه تیمی‌اش در تاریخ این رقابت‌ها را دو پله بهبود بخشید.

رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان، که از ۱۴ آبان‌ماه در پاریس آغاز شده بود، امشب با برگزاری رقابت‌های دسته فوق سنگین به کار خود پایان داد. 

منابع: مهر و ایسنا

مرتبط:

بهداد سلیمی قویترین مرد جهان شد
 


 
 

جمعی از فعالان مدنی ایران خطاب به جامعه جهانی:
1390/8/22

جمعی از جمعی از فعالان سیاسی، مدنی، دانشجویی، دانشگاهی و روزنامه‌نگاران ایرانی با انتشار بیانیه‌ای در روز یک‌شنبه خواستار حمایت جامعه جهانی از جنبش آزادیخواهی مردم ایران و دوری از درگیری نظامی با ایران شدند.

در این بیانیه، که به امضای ۱۵۶ فعال مدنی رسیده، آمده است حاکمانی که اعتراضات مسالمت آمیز مردم ایران را به خاک و خون کشیدند، «امروز شاخ و شانه‌ کشیدن در سطح جهانی را وسیله‌ای برای بازیافت مشروعیت داخلی‌ می‌دانند و خطر حمله خارجی‌ را چون چماقی برای سرکوب بیش از پیش اعتراضات کنش گران آزدیخواه ایرانی بکار می‌برند.»

پس از افزایش جدال‌های لفظی میان ایران و کشورهای غربی بر سر فعالیت هسته‌ای ایران و افزایش احتمال برخورد نظامی میان دو طرف، بسیاری از فعالان مدنی ایرانی با نوشتن نامه‌های سرگشاده یا انتشار بیانیه خواستار جلوگیری از این اقدام شده‌اند.

در این بیانیه که تازه‌ترین واکنش فعالان مدنی ایرانی به این موضوع است نیز آمده که «مردم ایران و بخصوص کودکان و اقشار زحمتکش»، قربانیان جنگ احتمالی خواهند بود و این در حالیست که «طیف افراطی حکومت» از گزینه برخورد نظامی کنترل شده استقبال می‌کند چرا که «هم سیطره خود بر شریان‌های اقتصادی و منابع قدرت» را تثبیت می‌سازد و «هم برای قرار گیری در صف اول پیکار بنیاد گرایی اسلامی با غرب» برای خود «مشروعیت» ایجاد می‌نماید.

این فعالان مدنی با نگرانی از این موضوع، یادآور شده‌اند که «همسو کردن فشار‌های خارجی و مبارزات داخلی»، «وظیفه نیروهای معتقد به دموکراسی و منافع ملی – سرزمینی ایران» است و تاکید کردند «وقتی یک جنبش فراگیر اجتماعی با ملاحظه نگرانی‌های مشروع جهانی در داخل کشور وجود ندارد آنگاه در فرایند تصمیم گیری جهانی، خواست نیرو‌های سیاسی اپوزیسیون وزنی نخواهد داشت.»

آن‌ها «برخورد مسئولانه و موثر در جلوگیری از جنگ» را نیازمند «سازمان دهی جنبش اجتماعی قدرتمند» و با حضور «گرایش‌ها و بخش‌های مختلف موزائیک اجتماعی ایران» برشمرده و پیشنهاد کردند که «ضمن حفظ استقلال کشور از ظرفیت‌های مشروع جامعه بین المللی برای پیشبرد دموکراسی، حقوق بشر و حاکمیت ملی در ایران» استفاده شود.

به گفته این فعالان مدنی، «راه دموکراسی در ایران از اتکا به نیروی لایزال ملت و وجود رهبری موثر و سازمان یافته می‌گذرد» و شایسته است که فعالان مدنی ایران «در یک گفتگوی ملی» شرکت کنند تا به بررسی این موضوع و شرایط و پیش نیازهای آن بپردازند.

این فعالان مدنی تصریح کردند که «مدافع حمایت سیاسی جامعه جهانی از مطالبات دموکراسی خواهانه در ایران» هستند اما به جامعه جهانی هشدار دادند که استفاده از گزینه نظامی برای ایران سبب بالارفتن مشروعیت سرکوب نیروهای آزادی‌خواه در این کشور خواهد شد.

فعالان مدنی یادشده در پایان این بیانیه، «به عنوان یکی از مطالبات محوری جنبش دموکراسی خواهی مردم ایران در زمینه صلح خواهی»، خواستار شفاف‌سازی برنامه هسته‌ای ایران و همکاری کامل دولتمردان این کشور با آژانس انرزی اتمی شدند.

آن‌ها تاکید کردند که ترکیب این خواسته با درخواست «رعایت حقوق بشر، آزادی‌های اساسی و دموکراسی» از دولتمردان ایرانی، «پتانسیل بیشتری» برای «تضعیف توامان استبداد و تجاوز‌گری» نسبت به حمله نظامی به ایران خواهد داشت. 

علی افشاری، محمد جواد اکبرین، احمد باطبی، مهدی جامی، فریبا داوودی مهاجر، محسن سازگارا و حسن شریعتمداری از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.


 
 

1390/8/22

رئیس انجمن دیابت از ابتلای سالانه ۲۰۰ هزار نفر به بیماری دیابت در ایران خبر داده است.

اسدالله رجب، روز یكشنبه و در آستانه روز جهانی دیابت در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اكنون در ایران حدود شش میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند.

رییس انجمن دیابت ایران در پاسخ به دلیل افزایش شیوع دیابت گفت: شیوه زندگی جدید كه با كاهش فعالیت بدنی، تغذیه نامناسب و استرس مداوم توام شده از مهم ترین دلایل افزایش شیوع دیابت است.

دكتر رجب افزود: بی تحركی و كاهش فعالیت جسمانی، استرس مداوم، چاقی و اضافه وزن، داشتن زمینه ژنتیك ابتلا به دیابت در پدر و مادر، فشار خون و چربی خون بالا، سقط مكرر و به دنیا آوردن نوزادان بالای چهار كیلو و مصرف دخانیات از فاكتورهای مهم ابتلای دیابت است.

وی گفت: عوامل محیطی باعث می شود تا افراد مستعد و افرادی كه زمینه ابتلا به دیابت را دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار بگیرند.

به گفته وی،با اصلاح شیوه زندگی و كنترل عوامل محیطی تا 80 درصد می توان موارد ابتلا به دیابت را پیشگیری كرد.

دیابت چهار نوع دارد ولی مردم اغلب به دیابت نوع دو مبتلا می شوند.

بیماری دیابت یک نوع اختلال در سوخت و ساز بدن است که در آن یا انسولین به مقدار کافی در بدن وجود ندارد و یا انسولین موجود قادر نیست وظیفه خود را به درستی انجام دهد در چنین شرایطی قند خون افزایش می یابد.

منبع: ایرنا و بی‌بی‌سی
 


 
 

1390/8/22

مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی شنبه، ۲۱ آبان هشدار داد که عمق تالاب بین‌المللی دریاچه ارومیه به یک متر رسیده است.

حسن عباس‌نژاد به خبرگزاری مهر گفت که با وجود افزایش ۶۰ درصدی بارندگی در دوماهه پاییز، نسبت به مدت مشابه قبل، همچنان تاثیر زیادی در وضعیت نامناسب این دریاچه به‌وجود نیامده است و وضعیت دریاچه ارومیه همچنان بحرانی است.

او تاکید کرد که این بارندگی‌ها تنها پنج سانتی متر به سطح آب این دریاچه اضافه کرده است.

به گفته آقای عباس‌نژاد کمبود حجم آب در دریاچه ارومیه باعث شده است که مسافت بین جزایر به شوره‌زار تبدیل شود.

این مقام مسئول با اشاره به طرح‌های نجات این دریاچه توضیح داد: چند طرح مانند انتقال آب حوضه به حوضه، اصلاح سیستم آبیاری و اصلاح روش‌های کشت محصولات و بارور کردن ابرها در دست اقدام است.

در ماه‌های گذشته طرح‌های مختلفی از جمله انتقال آب از دریای خزر، رودخانه ارس، رودخانه‌های جاری در استان کردستان و رودخانه زاب ارائه شده که هر یک از این طرح‌ها موافقان و مخالفانی دارد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به خشک شدن ۶۰ درصد از مساحت دریاچه ارومیه (معادل سه هزار کیلومتر مربع) بهترین طرح برای کمک اولیه به دریاچه را در حال حاضر بارور کردن ابرها دانست.

حسن عباس‌نژاد با این حال گفت که با وضعیت موجود استفاده از منابع آب موجود در حوزه دریاچه ارومیه، رواناب‌ها، سدها، صرفه‌جویی در بخش کشاورزی و بارورسازی ابرها نمی‌تواند باعث نجات این دریاچه شود.

منبع: مردمک و مهر


 
 

1390/8/22

احمد رضایی، فرزند محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در هتل گلوریای دوبی درگذشت. 

شهرام گیل آبادی، معاون اطلاع رسانی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با مهر، درگذشت احمد رضایی را «مشکوک» خوانده است.

به گفته وی، احمد رضایی که در هتل گلوریای دبی در طبقه ۱۸ اتاق ۲۳ اقامت داشته به طرز مشکوکی در گذشته است.

گیل آبادی اطلاعات بیشتری نداده و تنها گفته موضوع در حال بررسی است و به محض تکمیل اطلاعات جزییات آن منتشر خواهد شد. 

احمد رضایی، فرزند محسن رضایی، در سال ۱۳۷۷ به دوبی و از آنجا به آمریکا گریخت. بعد‌ها، محسن رضایی درباره فرار فرزندش چنین گفت که افرادی از آمریکا نزد او آمدند و خود را عضو ناسا معرفی کردند و پسرم را اغفال کردند. 

احمد رضایی، در طول مدت اقامت خود در آمریکا، با شرکت در برنامه‌های رادیویی موضعگیری‌هایی نیز علیه جمهوری اسلامی داشت.
 
منبع: مهر

 
 

1390/8/22

دید‌بان هسته‌ای سازمان ملل متحد روز جمعه در حضور علی‌اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس، با ارائه اسنادی بر وجود بعد نظامی در برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد اما سلطانیه در پاسخ این مدارک را «مزخرف» و «ساختگی» خواند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز هرمان ناکارتس، رئیس بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز جمعه در ژنو، به توضیح و تفسیر گزارش جدید آژانس در مورد برنامه هسته‌ای ایران پرداخته است.

ناکارتس در این جلسه مدارک مختلفی از جمله مکاتبات مقامات جمهوری اسلامی و همچنین تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه نظامی در منطقه پارچین تهران را در اختیار اعضای این جلسه قرار داد.

با این حال، علی‌رغم تأکید آژانس بر موثق بودن این اظهارات، علی‌اصغر سلطانیه پس از این جلسه در جمع خبرنگاران، مدارک ارائه شده را «مزخرف» خواند.

وی در توضیح تصاویر ارائه شده از منطقه پارچین گفت: «ما فعالیت‌های متداولی در پارچین داریم و این فعالیت‌ها هیچ ارتباطی با هسته‌ای ندارند.»

وی در گفتگو با ایرنا مدعی شد: «بنده در این جلسه به طور مفصل اثبات کردم که تمام این موارد ساختگی و بی‌اساس است و از نظر علمی هیچ مبنایی ندارد.»
سلطانیه گزارش جدید و «آن‌چه که درباره ایران مطرح شد» را «چند کاغذ بی‌ارزش» دانست.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه هشتم آبان در گزارشی با اشاره به ابعاد «نظامی احتمالی» فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طور جدی ابراز نگرانی کرده و گفته بود که اطلاعات معتبری در اختیار دارد که نشان می‌دهد ایران احتمالا در ارتباط با توسعه سلاح هسته‌ای آزمایش‌هایی انجام داده است.

در این گزارش آمده بود که ایران مدل کامپیوتری کلاهک‌های هسته‌ای را آزمایش کرده و نیز یک کانتینر فولادی برای آزمایش انفجاری در منطقه پارچین، در جنوب شرق تهران، در مجتمع مهم و محرمانه سپاه پاسداران برپا کرده است.

آمریکا و متحدانش بر وضع تحریم‌های بیشتر پا می‌فشارند اما چین و روسیه، که در شورای امنیت سازمان ملل از حق وتو برخوردارند، حامی جمهوری اسلامی هستند و بار‌ها ناخشنودی خود را از اتخاذ تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا ابراز کرده‌اند. 

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/8/22

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بعد از ظهر دیروز به دست معاونش مورد اصابت گلوله قرار گرفت و راهی بیمارستان شد. 

به گزارش روزنامه شرق روز گذشته معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بعد از یک مشاجره با ریاست سازمان، یدالله صادقی، اسلحه کشید و او را مورد اصابت گلوله قرار داد.

حمید حسینی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به شرق گفته گلوله به‌گونه صادقی اصابت کرده، اما خطر جدی نداشته و وی به هوش آمده‌است.

شفاف نیوز هم نوشته صادقی با اصابت نخستین گلوله در تلاش بوده از تیررس ضارب بگریزد اما با شلیک دو گلوله دیگر از سوی ضارب، متوقف می‌شود.

ضارب بلافاصله قصد خروج از محل و ترک ساختمان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران را داشته اما با ممانعت حراست سازمان روبرو شده است.

یدالله صادقی که ۳۰ شهریور گذشته از سوی مهدی غضنفری حکم ریاست بر سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران را گرفته بود، در چند روز گذشته قصد داشته تا معاون بازرسی خود را برکنار کند که همین مساله نزاع میان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران و معاونش را به همراه داشته است. 

منبع: شرق، شفاف


 
 

1390/8/22

روابط عمومی سپاه در آخرین خبر، تعداد جان‌باختگان انفجار در انبار مهمات را ۱۷ نفر اعلام کرده است. این آمار ده نفر کمتر از آخرین آمار اعلام‌شده از سوی همین منبع است.

رمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته است انفجار در انبار مهمات سپاه در بیدگنه در غرب تهران مجموعا ۱۷ کشته و ۱۶ زخمی به جا گذاشته است.

این مقام نظامی پیش‌تر آمار جان‌باختگان را ۲۷ نفر اعلام کرده بود. در این اعلان آخر، او درباره این اختلاف آماری گفته است: نمابری که از محل وقوع حادثه دریافت شد، ناخوانا بود و به‌اشتباه عدد ۲۷ اعلام شد.

آقای شریف خبر داده که این انفجار بر اثر جابه‌جایی مهمات در این پادگان نظامی روی داده و هرگونه ارتباط این انفجار با آزمایش‌ هسته‌ای را رد کرده است.

این مقام نظامی پیش‌ از اعلام آمار ۲۷ نفر برای جان‌باختگان، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس تعداد آنان را ۱۵ نفر اعلام کرده بود.

این مسئول روابط عمومی کل سپاه در واکنش به خبرهای غیر رسمی تاییدنشده درباره این حادثه، خواسته است به «شایعات» و «آمارهای عجیب و غریب» توجه. نکنند. او گفته است جزئیات تلفات در اولین فرصت به خانواده‌های کشته‌شدگان و مجروحان این انفجار اطلاع داده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از کشته‌شدگان این حادثه، حسن مقدم، مسئول سازمان جهاد خودکفایی سپاه است. انبار محل انفجار، زیر نظر این سازمان است.

مهر در عین حال از قول اداره روابط عمومی سپاه نوشته است که نام دیگر جان‌باختگان این حادثه بعدا منتشر می‌شود.

در کنار این گفته‌ها برخی رسانه‌ها به نقل از «منابع آگاه» از کشته شدن «۴۰ نفر» در این انفجار نیز خبر داده‌اند.

پیش از این، فاطمه آلیا، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به خبرگزاری ایلنا گفته بود که این انفجار تلفات جانی نداشته است.

ساعت یک بعد ازظهر امروز، دو انفجار در یکی از زاغه‌های نگهداری مهمات متعلق به سپاه در حوالی تهران رخ داد که ساعاتی بعد، سپاه پاسداران در بیانیه‌ای وقوع این انفجار را تائید کرد.

خبرگزاری‌ها گزارش کرده‌اند که ۱۲ آمبولانس، دو اتوبوس آمبولانس، سگ‌های زنده‌یاب و يک هلی‌كوپتر امداد، لحظاتی پس از وقوع انفجار به محل وقوع انفجار رهسپار شده‌اند.

خبرگزاری فارس نیز نوشته است که تمامی نیروهای آتش‌نشانی ملارد، صفادشت و شهریار به پادگان شهید مدرس بیدگنه ملارد (محل انفجار) فرستاده شده‌اند تا بتوانند آتش حاصل از انفجار را مهار کنند.

وضعیت این پادگان از نظر امنیتی نیز نامناسب گزارش شده و در همین رابطه، حسين درخشان، مدير روابط عمومی سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر از احتمال انفجارهای دیگر ابراز نگرانی کرده است.

او همچنین تاکید کرده که امدادگران جمعيت هلال احمر تا صبح يكشنبه برای ايمن‌سازی محيط در منطقه حادثه باقی می‌مانند.

منبع: مردمک و مهر


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته