-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۱۶, دوشنبه

Latest News from 30Mail for 11/07/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/15

رئیس‌جمهوری اسرائیل برای دومین بار در طول سه روز گذشته از «نزدیک‌شدن جامعه جهانی به در پیش گرفتن گزینه نظامی در برابر ایران» سخن گفت.

شیمون پرز، که روز یک‌شنبه با رادیو اسرائیل مصاحبه می‌کرد، ادامه داد ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ایست و قدرت‌های جهان باید «تصمیمی حیاتی برای سرنوشت جهان» اتخاذ کنند.

آقای پرز تصریح کرد که قدرت‌های جهانی علیه ایران نیز می‌توانند همانند لیبی عمل کنند.

صحبت‌های دوباره آقای پرز درباره حمله نظامی به ایران، سبب شگفتی ناظران بین‌المللی شده است چرا که آقای پرز همواره به محتاط‌بودن در صحبت‌هایش مشهور است.

آقای پرز سه روز پیش نیز گفته بود که «دورنمای» توسل به گزینۀ نظامی برای جلوگیری از دست یابی جمهوری اسلامی به جنگ افزار هسته‌ای «در شرف نزدیک شدن» است.

رئیس‌جمهوری اسرائیل در حالی از نزدیک‌شدن احتمال حمله نظامی به ایران صحبت می‌کند که امروز آلن ژوپه، وزیر امور خارجه فرانسه، از ضرورت جلوگیری از ایجاد درگیری با ایران سخن گفت.

او افزود که درگیری نظامی با ایران «می‌تواند منجر به موقعیتی شود که منطقه را به طور کامل با بی‌ثباتی مواجه کند.»

فعالیت هسته‌ای ایران موجب گرانی برخی از کشور‌ها از جمله آمریکا و اسرائیل شده است. این کشور‌ها فعالیت هسته‌ای ایران را در جهت اهداف نظامی توصیف می‌کنند اما ایران این ادعا‌ها را رد کرده و می‌گوید که اهداف برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است. 

منبع: رادیو فردا

مرتبط:

احمدی‌نژاد: به لحظه برخورد نهایی نزدیک می‌شویم
 


 
 

1390/8/15

در حالی که رئیس جمهور اسرائیل از شدت گرفتن احتمال حمله به ایران از سوی کشورش خبر داده، آلن ژوپه، وزیر خارجه فرانسه گفته است که باید به هر نحوی از ایجاد درگیری نظامی در ایران پرهیز کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آلن ژوپه در گفت‌وگو با یک شبکه رادیویی فرانسوی گفت: «تحریم‌هایی که علیه ایران به اجرا گذاشته‌ایم در حال گسترده شدن است... ما این مسیر را ادامه خواهیم داد زیرا مداخله نظامی می‌تواند منجر به موقعیتی شود که منطقه را به طور کامل با بی‌ثباتی مواجه کند.»

وی تأکید کرد که به هر نحوی باید از اقدامی «بازگشت ناپذیر» دوری کرد.

شیمون پرز، رئیس جمهور اسرائیل روز یکشنبه هشدار داد که احتمال حمله به ایران از سوی اسرائیل شدت گرفته است.

در همین زمینه، ۱۳ آبان‌ماه نیز نیکولا سرکوزی، رئیس جمهور فرانسه، در نشست گروه ۲۰ با انتقاد از برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرد که اگر موجودیت اسرائیل مورد تهدید قرار گیرد، کشورش دست روی دست نخواهد گذاشت.

تمامی این اظهارات و گمانه‌زنی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قصد دارد در آینده نزدیک، گزارشی را در مورد برنامه هسته‌ای ایران منتشر کند.

دیپلمات‌ها در وین می‌گویند که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاعات جدیدی دارد که نشان می‌دهد ایران اقدام به ساخت مدل‌های رایانه‌ای یک کلاهک هسته‌ای کرده و محفظه‌های بزرگ فولادی نیز ساخته که «برای آزمایش انفجارهای اتمی با مقاصد تسلیحاتی استفاده می‌شود.»

منبع: رادیو فردا

پیشینه:

«دورنمای» گزینۀ نظامی علیه ایران «نزدیک» می‌شود

آمریکا، فرانسه و بریتانیا بر «فشار هرچه بیشتر بر ایران» تاکید کردند


 
 

1390/8/15

موید علویان، رئیس چهارمین کنگره بین المللی هپاتیت تهران با اعلام اینکه یک میلیون و چهارصد هزار نفر در ایران به هپاتیت بی مبتلا هستند از درمان رایگان بیماران هموفیلی و تالاسمی مبتلا به هپاتیت در خبر داد.

آقای علویان در گفتگو با خبرگزاری مهر، با اعلام این که حدود ۴ هزار بیمار هموفیلی و تالاسمی مبتلا به هپاتیت سی در ایران هستند، گفت در چهار سال اخیر ۲۵۰۰ نفر از این افراد با همکاری ۱۳ مرکز در سراسر کشور به صورت رایگان درمان شده اند.

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اعظم با اعلام اینکه هپاتیت بی و سی زمینه بیماری مزمن کبدی را فراهم می کنند، گفت: «متاسفانه حدود ۹۰ درصد این بیماران شناسایی و تشخیص داده نشده اند.»

آقای علویان از کاهش شیوع هپاتیت بی در کشور خبر داد و گفت شیوع این بیماری در سال ۱۳۵۷ بالای ۵ درصد بود که هم اکنون به ۲ درصد کاهش یافته است.

علویان تنها مشکل حال حاضر بیماران مبتلا به هپاتیت B در کشورمان را هزینه های دارو و آزمایش عنوان کرد و گفت: حدود ۱۰ درصد داروهای مورد نیاز این بیماران تحت پوشش بیمه نیست.

وی هزینه یک ماه داروی بیمار هپاتیت B را 58 هزار تومان اعلام کرد و افزود: هزینه آزمایش این بیماران نیز حدود ۲۰۰ هزار تومان است.

منبع: مهر و بی‌بی‌سی
 


 
 

1390/8/15

وب‌سایت مردمک در گزارشی از ممنوع‌الخروجی بهمن فرمان آرا، کارگردان سرشناس سینما خبر داده است. بر اساس این گزارش، فرمان‌آرا که برای حضور در یک جشنواره بین‌المللی عازم خارج از ایران بود با حکم ممنوع‌الخروجی خود مواجه شد.

پیشتر مجتبی میرطهماسب، کارگردان و مستندساز ایرانی هم که ۱۶ شهریور برای شرکت در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد ساخته سینمایی مشترک خود با همکاری جعفر پناهی، عازم پاریس بود توسط ماموران فرودگاه امام خمینی ممنوع‌الخروج شد.

تورج اصلانی، جعفر پناهی و محمد رسول‌اف از دیگر سینماگرانی هستند که ممنوع‌‌الخروج شده‌اند.

در دو سال گذشته و پس از انتخابات مناقشه‌برانگیز سال ۸۸، شماری از کارگردانان و بازیگران ایران به دلیل حمایت از مخالفان دولت و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، محکوم شده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به پگاه آهنگرانی، رامین پرچمی، مهناز محمدی و مرضیه وفامهر اشاره کرد.

علاوه براینها، ناصر صفاریان، محسن شهنازدار به همراه هادی آفریده، کتایون شهابی، شهرام بازدار و مجتبی میرطهماسب ۲۶ شهریور به اتهام همکاری با تلویزیون فارسی بی.بی.سی دستگیر شدند.

منبع: مردمک


 
 

1390/8/15

سارا شورد، یکی از سه شهروند آمریکایی که به اتهام جاسوسی در ایران زندانی شده بود، طی مقاله‌ای در روزنامه نیویورک تایمز خواستار ممنوعیت حبس انفرادی در جهان شده است. 

او در این مقاله که «شکنجه توسط تنهایی» نام دارد، به شرح جزئیات فشارهای روانی که در سلول انفرادی بر او رفته پرداخته و نوشته است پس از آزادی متوجه شده که کنوانسیون منع شکنجه سازمان ملل متحد اشاره‌ای به این نوع حبس نمی‌کند.

شورد در این مقاله که روز پنج‌شنبه منتشر شد، نوشته است از ۱۴ ماه حبس یعنی ۹۸۴۰ ساعتی که در زندان اوین بوده، ۹۴۹۵ ساعت از آن در انفرادی بوده و عدم تماس با انسان دیگر موجب شده بود که او دچار خیالات شود و صدای پای اشباح را بشنود.

او افزوده نمی‌توان تصور کرد که در هنگام زندان چقدر انسان نیاز به تماس با دیگران دارد و از فرط تنهایی‌گاه آنقدر به دیوار زندان می‌کوبیده که مشتش خونین و سرانجام بیهوش می‌شده است.

سارا شورد تاکید کرده زندانیان زیادی در سراسر جهان در حبس انفرادی هستند و تعداد آن‌ها تنها در آمریکا به حدود ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر می‌رسد.

او با تاکید بر اینکه تنهایی‌های طولانی بدون اثر فیزیکی، تبعات روانی مخرب و بلند مدت دارد از سازمان ملل متحد خواسته است حبس انفرادی را رفتاری «غیرانسانی» بداند و در کنوانسیون منع شکنجه قرار دهد و آمریکا نیز رهبری محو این نوع بازداشت را در جهان بر عهده گیرد.

سارا شورد همراه با دو آمریکایی دیگر، شین باوئر و جاشوا فتال در ۹ مرداد ۱۳۸۸ در منطقه مرزی ایران و کردستان عراق به اتهام ورود غیر قانونی به خاک ایران و جاسوسی بازداشت شده بودند.

سارا شورد شهریورماه سال گذشته و جاشوا فتال و شین باوئر نیز یکسال بعد در مهر ماه گذشته هر یک پس از پرداخت نیم میلیون دلار وثیقه از زندان آزاد شد و به آمریکا بازگشتند.

منبع: بی‌بی‌سی 


 
 

1390/8/15

۳۶ نفر از زندانیان سیاسی در بیانیه‌ای با اشاره به انتخابات در پیش روی امسال، مجلس را «فرمایشی» خوانده و آن را شبیه مجلس دوران حسنی مبارک در مصر دانسته‌اند. 

این زندانیان سیاسی، تاکید کرده‌اند که مجلس با «دخالت‌های آشکار حکومت و به ویژه نهادهای امنیتی و نظامی» به یک نهاد «فرمایشی» تبدیل شده که حتی برای دفاع از حقوق خود و پیگیری اجرای مصوبات خود نیز ناتوان است و بار‌ها نیز از سوی رئیس دولت «تحقیر» شده است.

این ۳۶ زندانی سیاسی با تاکید بر اینکه مجلس کنونی «هیچ شباهتی با مجلس‌های نظام‌های دموکراتیک» ندارد، شرایط کنونی کشور را نتیجه طبیعی «کودتای انتخاباتی» سال ۱۳۸۸ دانسته و عمق «بحران‌های» جاری و «فروپاشی» مدیریت کشور را به حدی می‌دانند که به گفته آن‌ها بعید است مقام‌های ارشد نظام از آن بی‌خبر باشند.

در ادامه این بیانیه از حضور نظامیان در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و قضایی کشور به عنوان یکی از «مهم‌ترین» مشکلات کشور یاد شده، به طوریکه به گفته این زندانیان سیاسی «سکاندار اصلی» حوادث انتخابات ۸۸ همین نظامیان بوده‌اند.

این ۳۶ زندانی، میزان حضور نظامیان در این سه عرصه را ملاکی برای تشخیص میزان استبداد در هر کشوری دانسته‌اند.

امضاکنندگان با بیان اینکه «به هیچ وجه عقل سلیم نمی‌پذیرد که انتخابات پیش رو واجد حداقل‌های یک انتخابات سالم و آزاد باشد»، مسئولان نظام را خطاب قرار داده و یادآور شده‌اند انتخابات فرمایشی صدام حسین با نتایج ۹۹ درصدی نتوانست حکومت وی را از تهدید خارجی مصون کند.

این زندانیان تصریح می‌کنند که شرایط ایران در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی «بسیار خطیر» و در حد «بی‌سابقه‌ای نگران‌کننده» است و آن‌ها «باید پاسخگوی شرایط و وضعیت امروز و پیامدهای فردای آن باشند.»

بهمن احمدی امویی، حسن اسدی زید آبادی، ‌ جواد امام، مسعود باستانی، عماد بهاور، علیرضا بهشتی شیرازی، مصطفی تاج‌زاده، علی جمالی، امیر خرم، بابک داشاب، محمد داوری، مجید دری، امیر خسرو دلیرثانی، ‌ علیرضا رجایی، عبدالله رمضان‌زاده، عیسی سحرخیز، داود سلیمانی، محمد سیف‌زاده، قاسم شعله سعدی، ‌ اسماعیل صحابه، کیوان صمیمی، فریدون صیدی‌راد، فیض‌الله عرب سرخی، محمد فرید طاهری قزوینی، مهدی فروزنده‌پور، سیامک قادری، ابوالفضل قدیانی، محسن محققی، مهدی محمودیان، محمدجواد مظفر، محمدرضا معتمدنیا، علی ملیحی، عبدالله مومنی، محسن میردامادی، بهزاد نبوی و ضیا نبوی امضاکنندگان این بیانیه هستند.

منبع: رادیو فردا 


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته