-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۱۲, پنجشنبه

Latest News from 30Mail for 11/03/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/11

نمایندگان مجلس، روز چهارشنبه، استعفای علی مطهری در واکنش به عدم طرح سوال از محمود احمدی‌نژاد را نپذیرفتند و به ماندن وی در بهارستان رای دادند. 

علیرغم اینکه مطهری روز بیستم مهرماه در واکنش به در دستور کار قرار نگرفتن طرح سوال از رییس جمهور از سمت نمایندگی استعفا کرده بود، رییس مجلس اعلام کرد که امضاهای طرح سوال از رییس جمهور حد نصاب لازم را ندارد.

استعفای علی مطهری، نماینده تهران، در جلسه علنی مجلس به رای گذاشته شد که این استعفا با ۱۵۵ رای مخالف، ۳۱ رای موافق و ۱۲ رای ممتنع از سوی نمایندگان رد شد.

مطهری در نامه استعفای خود، هیات رییسه مجلس را متهم کرده بود که «بنا ندارند طرح سوال از رییس جمهور عملی شود» و افزوده بود که «تابوی سوال از رییس ‌جمهور باید شکسته شود.»

هفته گذشته برخی از اعضای هیات رییسه مجلس از جمله محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس، اعلام کردند که امضاهای طرح سوال از رییس جمهور به حد نصاب رسیده است و این طرح به کمیسیون‌های تخصصی مجلس فرستاده می‌شود.

با این حال، علی لاریجانی، رییس مجلس، روز چهارشنبه به حد نصاب رسیدن سوال از محمود احمدی‌نژاد را رد کرد و گفت که «مجلس نظامات و آیین نامه دارد و طرح سوال از رییس جمهور پس از رسیدن به حد نصاب، به کمیسیون‌های مجلس ارجاع می‌شود.»

نشست علنی مجلس در روز چهارشنبه با تذکرات متعدد نمایندگان درباره طرح سوال از رییس جمهور ایران همراه بود.

در طرح سؤال از رییس جمهور، ۱۱ سوال در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مطرح شده است که مهم‌‌ترین محورهای آن «اقدامات غیرقانونی دولت از جمله عدم پرداخت اعتبارات مصوب برای مترو، معرفی نشدن وزیر برای وزارتخانه‌های ادغام شده و نحوه برخورد دولت با مصلحی، وزیر اطلاعات» است.

منبع: خانه ملت، رادیو فردا 


 
 

1390/8/11

سعید لیلاز مهرآبادی، پژوهش‌گر، روزنامه نگار و تحلیل‌گر اقتصادی، با حکم دادگاه تجدید‌نظر استان تهران به اتهام «اقدام علیه امنیت کشور»، «توهین به مقامات» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به شش سال حبس قطعی محکوم شد. 

روزنامه ایران نوشته لیلاز و وکیلش در جلسه محاکمه از اتهامات وارده دفاع کردند و دادگاه به استناد دلایل و مستندات پرونده او را مجرم شناخت و جمعاً او را به نه سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم کرد، که با اعتراض نامبرده، پرونده به شعبه ۵۴ دادگاه تجدید‌نظر استان تهران به ریاست قاضی موحدی فرستاده شد و هیأت قضایی نامبرده را جمعاً به شش سال حبس قطعی محکوم کرد.

ارگان رسمی دولت لیلاز را «یکی از عوامل مؤثر» در اعتراضات جنبش سبز دانسته که قبل از انتخابات از طریق سخنرانی در ستاد میرحسین موسوی در ایجاد «زمینه‌های بروز آشوب و القای تقلب در انتخابات و همچنین سیاه‌نمایی عملکرد اقتصادی دولت» نقش بسزایی داشته است.

این روزنامه مدعی شده که لیلاز روز ۲۵ خرداد سال ۸۸ در خیابان آزادی در «درگیری و حمله به مأموران و آتش زدن اماکن دولتی و خصوصی» حضور فعال داشته است.

در این گزارش ادعا شده که می‌رمحمدحسین رسام، «عامل سفارت انگلستان در تهران»، ۱۳۰منبع خبری و نفوذی داشته که یکی از افراد مؤثر نامبرده سعید لیلاز بوده است.

سعید لیلاز، روزنامه‌نگار، کار‌شناس ارشد حوزه اقتصاد و سیاست و از منتقدان اقتصادی دولت محمود احمدی‌نژاد بوده که بار‌ها نسبت به تبعاتِ تداوم وضعیتِ فعلی کشور و سیاست‌های حاکم هشدار داده و دولت را «یگانه عامل رشد نقدینگی و تورم» دانسته است. 

منبع: روزنامه ایران، جرس


 
 

1390/8/11

حدود ۴۰ کارشناس و ۲۳ تشکل فعال در حوزه محيط زيست با ارسال نامه ای به مسئولان جمهوری اسلامی ايران، خواستار چاره اساسی برای مشکل خشک شدن درياچه اروميه شدند و اعلام کردند که اين درياچه نيازمند توجه ملی است.

به گزارش وبسايت «سبزپرس»، کارشناسان و تشکل های فعال در محیط زیست، به هيئت رئيسه مجلس شورای اسلامی نامه ای نوشته و رونوشتی از آن نيز به دفتر رهبر جمهوری اسلامی، مجمع تشخيص مصلحت نظام، دفتر رياست جمهوری، دفتر رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت نيرو ارسال شده است.

در این نامه آمده است: «طرح های پیشنهادیِ انتقال آب بین حوضه ای، نظیر انتقال آب از رودخانه های ارس یا زاب، به علت زیان بزرگ ایجاد شده در مبدا و اثرات نامعلوم در مقصد، از طرف قریب به اتفاق کارشناسان محیط زیستی با هشدار و اعلام نگرانی مواجه شده اند. ما ضمن اعلام حمایت از این نگرانی ها و مخالفت با چنین اقدام‌های نسنجیده ای، باور داریم تصمیماتی که در آنها نگاه همه جانبه ای به اکوسیستم منطقه نشده باشد، نه تنها راه گشا نیستند، بلکه مشکلی بر مشکلات موجود اضافه خواهند کرد.»

آنها همچنین در نامه خود گفته اند که «مشکلات به وجود آمده برای دریاچه ارومیه، یک شبه درست نشده اند که بتوان یک شبه هم آنها را رفع و رجوع کرد» و با بیان اینکه «باید چاره ای اساسی بیاندیشیم» نوشته اند: «سازمان های مسئول، فراتر از متهم کردن یکدیگر، باید اشتباهات و کوتاهی هایشان را بپذیرند، و در این راه، اگر لازم شد که بر روی برخی تصمیمات قبلی غلط خود، خط قرمز بکشند، این کار را با شجاعت انجام دهند.»

اسماعيل کهرم، استاد دانشگاه و کارشناس محيط زيست در تهران در مورد اين نامه گفته است: «الان بیش از یک سال ونیم از زمانی که هیات دولت در ارومیه تشکیل جلسه داد تا دریاچه را نجات دهد گذشته، ولی اتفاقی نیافتاده است.»
 
وی می افزاید: «دولت تصمیم گرفت بودجه قابل توجهی به این مسئله اختصاص دهد، قرار شد ابرها را ببارانند و وزارت نیرو موظف شد قسمتی از آب را از پشت سدها تامین کند و سیستم کشاورزی را بهبود بخشد ولی هیچکدام آنها اتفاق نیافتاد. بنابراین عده ای از دلسوزان تصمیم به نوشتن نامه به مسئولان گرفتند.»

در چند ماه گذشته، معترضان به سیاست‌های دولت در مورد این دریاچه، در شهرهای ارومیه و تبریز دست به تظاهرات زدند که با سرکوب نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی مواجه شدند.

منبع: سبز پرس و رادیو فردا


 
 

1390/8/11

عربستان سعودی حکم اخراج ۱۵۰ زائر ایرانی را به دلیل «جعلی بودن روادید» صادر کرد. این خبر را حسن قشقاوی معاون کنسولی و پارلمانی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تایید کرده است.

ماجرا از آنجا آغاز شد که روز دوشنبه حدود ۱۵۰ زائر ایرانی که قصد ادای حج تمتع را داشتند، در فرودگاه شهر مدینه به دلیل مخدوش بودن ویزا توقیف شدند. ابتدا خبرگزاری "فارس" از بازداشت این زائران خبر داد و به نقل از یک مقام آگاه نوشت: «از ساعت ۷ صبح دوشنبه آخرین کاروان اعزامی به حج تمتع در فرودگاه مدینه متوقف شده است.»

این منبع که به گفته فارس خود در این کاروان حضور داشت خاطرنشان کرده است: «به ما می‌گویند ویزای ما مشکل دارد در حالی که ویزای ما اصل است و از کنسولگری مشهد صادر شده است. برخی از ماموران خودشان هم اصل بودن ویزا را قبول دارند.»

بنابر این گزارش ماموران عربستان سعودی در فرودگاه شهر مدینه، دوبار بار این حجاج ایرانی را بازرسی کردند.

پس از آن حسن قشقاوی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با تایید این گزارش از عزم مقام‌های سعودی برای اخراج این حجاج خبر داد و گفت که وزارت امور خارجه از طریق سفارت ایران در ریاض و کنسولگری ایران در جده این موضوع را پی گیری کرده است.

معاون کنسولی و پارلمانی وزیر امور خارجه ایران افزود: «این اخراج به دلیل آن بوده است که روادید زائران این کاروان‌ها مخدوش بوده و شناسه روادید آنان پس از پیگیری مأموران سعودی در فرودگاه مدینه، غیرمنطبق با اطلاعات مندرج در رایانه آنها تشخیص داده شده است.»

قشقاوی گفت: «این حجاج برای دریافت روادید از سازمان حج و زیارت اقدام نکرده‌اند و خود رأسا از راه کنسولگری عربستان در مشهر اقدام کرده‌اند؛ اتفاقی که سال گذشته نیز روی داد و همین مشکل نیز به وجود امد.»

او افزود: «با آنکه سال گذشته نیز چنین اتفاقی در جده افتاده بود انتظار نمی‌رفت که افرادی خارج از سازمان حج و زیارت به گرفتن روادید اقدام کنند اما متأسفانه این کار صورت گرفته است.»

این مقام مسئول در دستگاه دیپلماسی ایران با تاکید بر ضرورت پی گیری موضوع اظهار داشت که باید دید چرا کنسولگری عربستان روادید بدون کد صادر کرده است.

به گفته قشقاوی، بر اساس آخرین خبر تا کنون ۸۰ نفر از حجاج ایرانی را عربستان سعودی اخراج شده‌اند.

مقام‌های عربستان سعودی تاکنون هیچ واکنشی در خصوص این گزارش‌ها نشان نداده‌اند. رسانه‌های این کشور نیز تا کنون گزارشی در این خصوص منتشر نکرده‌اند.

منبع: العربیه و رادیو فردا

 


 
 

باران
مهدی خزعلی

استیضاح وزیر اقتصاد دولت دهم، استیضاح فرد نبود، سیاستهای دولت نهم و دهم که منجر به اختلاس های کلان و بی انضباطی مالی گسترده شده بود را به چالش کشیدند و متاسفانه با حلالیت طلبی وزیر و ..... وزیر ابقا شد!

ابقای وزیر محترم اقتصاد یک پیام برای همه مسئولین دارد، که به کار خود مشغول باشید که شهر در امن و امان است!

و پیامی هم به اختلاس گران زحمتکش دارد که نوش جان، گوارای وجود، گوشت بشه بچسبه به تنتون!

و یک پیام هم به ملت دارد که ... لق همتون !

حاج شیخ احمد آقا؛ این هم نمایندگان از فیلتر گذشته ! مبارک شما و .... !

سال جهاد اختلاسی مبارک

1390/8/10   مهدی خزعلی


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته