-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۱۱, چهارشنبه

Latest News from 30Mail for 11/02/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/10

سفارت بریتانیا در تهران می‌گوید گزارش اخیر رسانه‌های ایرانی مبنی بر قطع‌کردن درختان باغ قلهک توسط این سفارت، «به هیچ وجه» صحت ندارد.

این سفارت در پاسخی که بر روی وبسایت فارسی‌اش منتشر کرده، گفته است: «حدود سه سال پیش، منبع آب باغ قلهک به دلیل توسعه متروی تهران قطع شد. این قطع آب به نحوی جدی سلامت درختان این مجموعه را تحت تاثیر قرار داد. متأسفانه به همین دلیل ٣١ اصله درخت خشک شده یا تا حدی ضعیف شدند که طوفان موجب افتادن آن‌ها شد.»

روز گذشته رسانه‌های ایرانی از شکایت شهردار تهران از سفارت بریتانیا به دلیل نابودی بیش از ۳۰۰ درخت قدیمی باغ قلهک خبر داده بودند.

آقای قالیباف، دیروز در جمع شماری از مدیران شهرداری تهران با اشاره به گزارش‌های «موثقی» در روزهای اخیر، گفته بود که سفارت بریتانیا اقدام به خشک یا قطع کردن و آتش زدن درختان باغ قلهک کرده است.

سفارت بریتانیا در تهران البته در متن پاسخگویی‌اش افزوده است که این سفارت «اتصال مجدد به منبع آب قلهک را مسأله‌ای فوری و ضروری برای پایین نگه داشتن صدمات وارده به محیط زیست می‌داند و در همین رابطه همکاری نزدیکی با مقامات مربوطه ایرانی، از جمله شهرداری تهران داشته و دارد.»

سفارت بریتانیا همچنین ادعا کرده که طی سه سال گذشته «سرمایه‌گذاری قابل توجهی» برای دو مجموعه قلهک و فردوسی اختصاص داده است «تا اطمینان حاصل کند که از این فضاهای سبز و بسیار مهم در تهران به درستی مراقبت می‌شود.»

باغ قلهک، که با مساحتی ۲۰ هکتاری در منطقه شمیران تهران واقع است، توسط ناصرالدین‌شاه قاجار به دولت بریتانیا واگذار شده بود و اکنون به عنوان اقامتگاه کارکنان سفارت بریتانیا و نیز دفتر شورای فرهنگی بریتانیا در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این باغ پس از تیره شدن روابط میان ایران و بریتانیا در سال‌های اخبر، مورد مناقشه میان دو کشور واقع شده است و حتی در سال ۱۳۸۵، تعدادی از نمایندگان مجلس ایران، مالکیت دولت بریتانیا بر این باغ را «غصبی و فاقد اعتبار» خوانده و خواستار استرداد این باغ به دولت ایران شده بودند. 

منبع: وبسایت فارسی سفارت بریتانیا در ایران

مرتبط:

کاردار بریتانیا در تهران دانشجویان بسیجی را به گفتگو درباره حقوق بشر دعوت کرد
 


 
 

1390/8/10

مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در جلسه ای پر سر و صدا، شمس الدين حسينی، وزير امور اقتصاد و دارايی را استیضاح کرد ولی در پایان این جلسه به وی رای اعتماد داد و او را در سمت خود ابقاء کرد.

از مجموع ۲۲۴ نفر نماینده در مجلس شورای اسلامی، ۹۳ نفر به استیضاح وزیر اقتصاد رای موافق، ۱۴۱ نفر رای مخالف و ۱۰ نفر نیز رای ممتنع دادند.

طرح استیضاح وزیر اقتصاد، پس از آن صورت مطرح شد که موضوع اختلاس موسوم به «سه هزار میلیارد تومانی» آشکار شد.

پيش از رای گيری درباره استيضاح وزير امور اقتصاد و دارايی، محمود احمدی نژاد، در سخنانی به دفاع از وزیر خود پرداخت.

پس از سخنان احمدی نژاد، علی لاريجانی، رييس مجلس شورای اسلامی نيز در اقدامی بی سابقه به دفاع از شمس الدين حسينی پرداخت و گفت: «در اين سه سال و اندي در مواقع راي اعتماد و استيضاح سخن نگفته‌ام و ترجيح دادم كه از بيانات شما استفاده كنم، ولي امروز لازم ديدم در اين شرايط مواج سياسي از وزير اقتصاد دفاع كنم.»

رییس مجلس گفت: «با کمال صراحت دکتر حسينی اعلام کردند من عذرخواهی می کنم. از نمايندگان و ملت عزيز عذرخواهی کردند. ما نبايد به اين فرهنگ عذرخواهی بی توجه باشيم. ما بايد به کارگزاران دولت تفهيم کنيم که عذرخواهی کنيم و نمايندگان مجلس و ملت هم آن را بپذيرند.»

وی اظهار داشت: «ضمن ارج نهادن به مطالب استيضاح کنندگان، فکر می کنم با توجه به کارآمدی وزير به وی رای اعتماد مشروط دهيم.»

آقای لاريجانی شش شرط را برای رای اعتماد به وزير اقتصاد اعلام کرد که عبارتند از: «مورد توجه قرار دادن اشکالات؛ حساسيت نشان دادن به گزارش نهادهای نظارتی؛ برخورد دقيق با درخواست های بانکی؛ برخی توصيه ها را نبايد حمله به صحت کنيد؛ عمل کردن به عنوان بازوی دادستان کل کشور در رسيدگی به اين پرونده؛ بانک ها کمک کننده به فضای اقتصادی کشور باشند.»

در ادامه نشست استيضاح مجلس در عصر سه شنبه، جواد جهانگير زاده، عضو کميسيون امنيت ملی مجلس به انتقاد از عملکرد وزير اقتصاد پرداخت و گفت: «مبنای ما برای استيضاح وزير اقتصاد اطلاعات موثق است و هيچ وقت نگفته ايم که وی در اين فساد اقتصادی برای خود برداشت کرده اند. ما ترديدی نداريم که در همه نظام های سياسی دنيا امکان بروز فساد هست. ولی همگان انتظار دارند که نهادهای نظارتی مثل مجلس را ببينند.»

وی اظهار داشت: «بزرگترين افتضاح اقتصادی در ايران رخ داد ولی مجلس، وزير اقتصاد و دولت چه کار کردند. آيا اين ظلم بزرگی به مجموعه های بانکی و اقتصادی نبود؟ در کشور ما چند نفر در شش سال اخير ثروت شان به ۹۶ هزار برابر رسيده است؟»

آقای جهانگيرزاده از علی لاريجانی انتقاد کرد که چگونه رای اعتماد به وزير را مشروط کرده است.

وی گفت: «آقاي رييس مجلس گفتند كه مي‌توان اختيارات را به طور مشروط مجددا به وزير اقتصاد محول كرد؛ اما اين اطمينان چطور به طور مشروط حاصل مي‌شود؟ چطور مي‌توان مجددا به آقاي حسيني اعتماد كرد و دانست كه افراد جديدي وجهه اين وزارتخانه را خراب نمی كنند.»

احمد توکلی، رييس مرکز پژوهش های مجلس نیز در موافقت با استيضاح وزير اقتصاد بار ديگر پشت تريبون مجلس قرار گرفت و در ابتدا گفت: «عصر امروز آقای لاریجانی به من گفتند، آقای حجازی از دفتر رهبر انقلاب به وی زنگ زدند و گفته‌اند که آقا فرموده‌اند "من در استیضاح دخالت نمی‌کنم؛ این حق مجلس است.»

آقای توکلی برای تایید سخنانش رو به علی لاریجانی کرد و گفت: درست می‌گویم آقای لاریجانی؟

رييس مجلس نيز گفت: درست است.

آقای توکلی با اشاره به عذرخواهی شمس الدين حسينی گفت: «وزير اقتصاد بعد از اين‌که استيضاح شروع شد و بعد از سه ماه کش و قوس در جامعه عذرخواهی کرد که من عرض می‌کنم اين عذرخواهی دردی را از مردم دوا نمی‌کند.»

رييس مرکز پژوهش های مجلس خطاب به آقای حسينی گفت: «شما مرتکب دو دروغ شده‌ايد؛ اول اين‌که مدعی شده‌ايد که برای عدم دستگيری آقای خاوری وساطت نکرده‌ايد و اين در حالی است که آقای بختياری اين موضوع را قبول کردند که از طرف دفتر شما تلفنی به ايشان شده و از ايشان درخواست کرده‌ايد که به دليل بد رفتاری با آقای خاوری در اهواز ايشان را بازداشت نکنند. دروغ ديگر شما نيز در مورد انتصاب جهرمی به عنوان رئيس بانک صادرات است که مدعی شده‌ايد که در اين ميان مسووليتی متوجه‌ شما نيست.»

احمد توکلی سپس با پخش يک فايل صوتی گفت که حسينی به عنوان وزير اقتصاد از انتصاب آقای جهرمی در مسووليت رياست بانک تجارت آگاه بوده است.

وی در پايان از نمايندگان خواست تا به همين دليل به وزير اقتصاد رای اعتماد داده نشود.

منبع: ایسنا و مردمک و رادیو فردا
 


 
 

احمد توکلی در نشست استیضاح وزیر اقتصاد:
1390/8/10

جلسه بررسی استیضاح شمس‌الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران، امروز سه‌شنبه در صحن علنی مجلس آغاز شده و در جریان آن نمایندگان مخالف به شدت از عملکرد وی در ارتباط با اختلاس سه هزار میلیارد تومانی انتقاد کردند. 

احمد توکلی گفته فساد و دست اندازی بر اموال مردم چنان سایه گس‌تر شده که در مصاحبت با مردم از این همه فساد شرممان می‌شود و هیچ پاسخ درخوری به سئوالات آنان نداریم.

نمایندۀ اصولگرای مجلس که در پشتیبانی از استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس اسلامی ایران سخنرانی می‌کرده، تصریح کرده که پس از برملا شدن اختلاس سه هزار میلیارد تومانی به جای آنکه مقامات دولتی از مردم عذرخواهی کرده و استعفا بدهند، در جلسۀ غیرعلنی مجلس چنان متوقعانه سخن گفتند که طلب جایزه و تشویق هم می‌کردند.

به گفته وی گروه امیرمنصور آریا با ۵۰ میلیون تومان سرمایه فعالیت خود را آغاز کرد اما اکنون وزیر اطلاعات و رییس کل بانک مرکزی به مردم مژده می‌دهند که نگران پول‌های اختلاس شده نباشند چون سرمایه‌های گروه امیر منصور آریا بالغ بر ۴۷۰۰ میلیارد تومان می‌شود که دولت می‌تواند به عنوان جریمه آن‌ها را توقیف کند.

به اعتقاد توکلی دلیل به حد کافی برای بی‌صلاحیت دانستن وزیر اقتصاد وجود دارد.

وزیر اقتصاد نیز در پاسخ اعلام کرده: «من در مقابل فساد مالی اخیر مسئولم اما مجرم نیستم.»

وی با بیان اینکه «اگر عذرخواهی من مردم را تسکین می‌دهد من از مردم و نمایندگان مردم پوزش می‌خواهم» افزوده: «۲۶ سال قبل با ساکی برزنتی از شهرستانی کوچک به تهران آمدم و امروز هم اگر قرار بر این باشد که بدون آن ساک برزنتی به شهرستانم برگردم باید نماز شب بخوانم و تا صبح دعا کنم که خدایا چگونه این ذره ناقابل را در موقعیتی قرار دادی که عذرخواهی‌اش، قابلِ مردم باشد.»

ادامه نشست استیضاح وزیر اقتصاد به عصر امروز سه شنبه پس از استراحتی دو ساعته موکول شده و قرار است پس از سخنان محمود احمدی‌نژاد، در مورد ادامه یا پایان کار شمس الدین حسینی رای گیری شود.

شمس‌الدین حسینی چهارمین وزیر مورد استیضاح در مجلس هشتم و سومین وزیر دولت دهم است که طرح استیضاح وی در مجلس مطرح می‌شود. 

منبع: خانه ملت (+ و +رادیوفردا، من و تو 


 
 

1390/8/10

محمد نوری‌زاد، فیلمنامه‌نویس، کارگردان و روزنامه‌نگار منتقد دولت بار دیگر با نوشتن نامه‌ای سرگشاده به آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی به انتقاد از او پرداخت.

آقای نوری‌زاد در نهمین نامه خود به رهبر جمهوری اسلامی، به مواردی از جمله گسترش فضای امنیتی، ترس گسترده مراجع و مقامات و وجود شبکه‌های فساد مالی در سپاه پرداخته و یادآور شده که با ایجاد ترس، سانسور و زندان نمی‌توان بر مردم حکومت کرد.

در بخشی از این نامه با اشاره به گسترش ترس در میان مقامات آمده است: «فضای تلخ امنيتی‌ای که متاسفانه تحت مديريت ما و شما به جان جامعه در افتاده، مدير، استاد، دانشجو، روحانی و مرجع و باسواد و بی‌سواد نمی‌شناسد. همه را از هم ترسانده است.»

او که در این نامه، با آوردن چندین مثال به ترس حاکم بر جامعه و میان شخصیت‌های مذهبی و سیاسی اشاره کرده در مثالی دیگر نوشته است که در دیداری با يکی از بزرگان صاحب نام نظام، وقتی ترس را ديده که همچون تن پوشی بر تن اين او قالب بسته است و الفاظ بريده بريده، نای جاری شدن از زبان این شخص را ندارند، از او پرسیده است که چرا نبايد ذره‌ای از شجاعت اجداد او را در وی ببیند.

این فیلمساز خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر ایران نوشته است که راه ترساندن مردم و برجستگان جامعه اگر می‌توانست چاره‌سازی کند، شوروی سابق هنوز برقرار بود.

آقای نوری‌زاد در بخشی از نامه خود با اشاره به نزدیک بودن انتخابات مجلس، نوشته است که این درست نیست که پس از ۳۰ سال که شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» سر دادیم، حال به جایی رسیده باشیم که هر سه این‌ها را در خاک ببینیم.

او به وجود فساد گسترده در سپاه و آن دسته از سپاهیان باقی مانده در قدرت که اطراف رهبری را احاطه کرده‌اند، اشاره کرده و خطاب به آقای خامنه‌ای نوشته است: این سپاهیان که کام آنها به «چرب و شیرین قاچاق هزار جور کالا و دلارهای نفتی و غیر نفتی آلوده است، بر بالای مسندهای و منصب‌های سرزمین ما قفل بسته‌اند و...به ظاهر مطیع اوامر شما هستند، اما اگر زبانم لال یک روز سر بر زمین بگذارید، فردای آن روز همین پاسداران سیری‌ناپذیر پوست از تن ایران وایرانی می‌کنند».

این روزنامه‌نگار منتقد دولت، در بخش دیگری از نامه خود به آقای خامنه‌ای از هجوم ۱۸ مامور اطلاعاتی سپاه به خانه خود خبر داده است.

او در این نامه نوشته است که مشغول ساختن فیلمی با عنوان «محرمانه برای رهبرم» بوده است؛ فیلمی که در  تلاش شده فضای سلول‌های انفرادی و بازجویی را برای آقای خامنه‌ای به تصویر بکشد.

اما به گفته آقای نوری‌زاد ماموران امنیتی به خانه او وارد شده و وسایل کار و امکانات حرفه‌ای و تصاویر ضبط شده او را باز کرده و برده‌اند؛ «انگار غنیمتی از یک حرامی سرگردنه گرفته باشند».

او نوشته است: ماموران ظاهرا به اندازه خود، من را خام و ناپخته انگاشته‌اند زیرا نمی‌دانستند آنچه از من ربوده‌اند، تمامی فیلم‌های گرفته شده نیست و من نسخه بسیار کاملی از آن را با خود دارم.

این روزنامه‌نگار منتقد دولت تاکید کرده که اگر یکصد بار دیگر راه او را سد کنند، باز هم دست از کار نمی‌کشد و چه از داخل زندان و چه بیرون آن، کار خود را ادامه خواهد داد.

منبع: مردمک


 
 

1390/8/10

علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران ابراز امیدواری کرده است که بشار اسد رئیس جمهور کنونی سوریه بتواند زمام امور این کشور را حفظ کند. 

صالحی در بغداد به ایرنا گفته که «انتظار است کشورهای منطقه و کشورهای عربی کاری کنند که تحولات سوریه پایان خوشی داشته باشد و هم خواسته‌های مشروع مردم تامین شود و نظام سوریه پایدار بماند و بشار اسد، سکاندار اداره امور این کشور باشد.» 

وزیر امور خارجه ایران هشدار داده است که «هر خلا قدرتی در سوریه آثار غیر قابل پیش بینی در پی خواهد داشت» اما در عین حال ابراز امیدواری کرده که با همکاری کشورهای منطقه «پایان خوش تحولات سوریه» در راه باشد.

پیش‌تر علی خامنه‌ای، رهبر ایران دولت آمریکا را متهم کرده بود که با «شبیه سازی» قیام‌های مردمی اخیر برخی از کشورهای عربی و شمال آفریقا در سوریه، قصد دارد دولت این کشور را دچار مشکل کند.

از سوی دیگر ایران متهم است که به نظام سوریه در سرکوب اعتراض‌های این کشور کمک کرده است. اتحادیه اروپا و آمریکا برخی از مقام‌های ایرانی را به اتهام همکاری با دولت سوریه در سرکوب مردم این کشور مورد تحریم قرار داده‌اند. 

سازمان ملل متحد در گزارش‌های خود از اوضاع سوریه از کشته شدن بیش از سه هزار نفر در سوریه بدست نیروهای دولتی خبر داده است.

بر اساس توافق ایران و سوریه، کمیسیون مشترک دو کشور هر شش ماه یکبار به ریاست روسای جمهور ایران و سوریه در یکی از پایتخت‌های برگزار می‌شود اما از زمان آغاز اعتراض‌ها در سوریه، محمود احمدی‌نژاد و بشار اسد سفر اعلام شده‌ای به کشورهای یکدیگر نداشته‌اند.

آخرین سفر رسمی و اعلام شده محمود احمدی‌نژاد به سوریه مربوط به اواخر تابستان سال گذشته و آخرین سفر رسمی بشار اسد به تهران اوایل پاییز سال گذشته و به فاصله کوتاهی از دیدار آقای احمدی‌نژاد از دمشق است. 

منبع: ایرنا، بی‌بی‌سی


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته