-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ آبان ۲۴, سه‌شنبه

Latest News from 30Mail for 11/15/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

1390/8/23

روزنامه شرق روز دوشنبه گزارش داد که هفته گذشته و با اولین بارش برف سالانه در تهران، کمر دست‌کم ۶۷۰ درخت در این شهر شکسته شده است.

در این گزارش و به نقل از یک مقام آگاه در شهرداری تهران آمده است که دلیل شکسته‌شدن این درخت‌ها، "اقدام نکردن به موقع ماموران شهرداری در تکاندن برف روی درختان" بوده است.

بر اساس این گزارش، شنبه‌شب و پس از گذشت یک هفته از بارش برف در تهران نیز حتی ماموران شهرداری تهران همچنان مشغول انتقال لاشه‌های اره شده درختان از کوچه‌های بن‌بست مناطق شمالی شهر، به کارگاه‌های چوب خوردکنی بودند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که دو هفته پیش، شهرداری تهران با متهم کردن سفارت انگلستان در تهران به آسیب‌رساندن درختان باغ قلهک، از این سفارت شکایت کرده بود

منبع: روزنامه شرق

مرتبط:

هر دو روز یک چنار در خیابان ولی‌عصر تهران خشک می‌شود
 


 
 

هفته‌نامه تایم:
1390/8/23

هفته‌نامه آمریکایی "تایم" به نقل از یک مقام امنیتی اسرائیل می‌نویسد که سازمان اطلاعات و امنیت اسرائیل، موساد، مسئول انفجار در پادگان سپاه پاسداران بوده است.

به گزارش رادیو فردا، این مقام امنیتی، که نخواست نامش فاش شود، افزود که «نباید ادعاهای حکومت ایران مبنی بر تصادفی بودن این انفجار را باور کرد.»

او همچنین ادامه داد که «اقدامات خرابکارانه دیگری نیز برای ضربه زدن به برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران طراحی شده و به اجرا درخواهند آمد.»

اظهارات این مقام امنیتی اسرائیل در حالی مطرح می‌شود که مقامات مسئول ایرانی، هرگونه خرابکاری در وقوع این انفجار را رد کرده بودند.

به گفته مقامات داخلی ایران، این انفجار که دو روز پیش و در یک زاغه مهمات سپاه در نزدیکی تهران اتفاق افتاده بود، «به دلیل جا به جایی مهمات» بوده است.

در این حادثه و بر اساس اعلام مقامات ایرانی، ۱۷ نفر کشته و ۱۶ نفر زخمی شدند.

گزارش‌های غیر رسمی حاکی از آن است که این انفجار نه در یک زاغه مهمات بلکه در یک مرکز موشکی ایران روی داده است که در آن موشک‌های دوربرد شهاب ۳ نگهداری می‌شوند.

موشک‌های شهاب ۳، که در داخل ایران تولید شده‌اند، موشک‌هایی هستند که ایران به کمک آن‌ها می‌تواند خاک اسرائیل را هدف قرار دهد.

هفته‌نامه تایم همچنین با اشاره به روزنامه‌های روز یکشنبه اسرائیل می‌نویسد که آن‌ها فهرست‌هایی از خرابکاری‌های پیشین اسرائیل در ایران از سال ۲۰۰۷ را منتشر کرده‌اند و ارائه فهرست‌هایی اینچنینی که به موساد نسبت داده شده است می‌تواند به بهبود وجهه این سازمان در میان افکار عمومی این کشور کمک کند.

این هفته‌نامه می‌افزاید البته این معنا نیست که اسرائیل تنها کشوری‌ست که می‌تواند در ایران عملیات جاسوسی انجام دهد چرا که آژانس انرژی اتمی در آخرین گزارش‌اش از گزارش‌های اطلاعاتی ۱۰ کشور استفاده کرده بود. 

منبع: رادیو فردا

مرتبط:

آیا «موساد» دانشمندان هسته‌ای ایران را هدف قرار داده است؟‬
 


 
 

1390/8/23

بر اساس گزارش‌ها، وب‌سایت «شرط بندی فوتبال» در ایران توقیف و یک نفر نیز در ارتباط با این سایت «با حکم قضایی» دستگیر شده است.

تورج کاظمی، معاون پلیس مبارزه با جرائم اینترنتی در ایران با اعلام این خبر گفت: «متهم به هم دستی با یکی از دوستانش اعتراف کرده و گفته است که امسال با خرید نرم افزار پیش بینی فوتبال و راه اندازی سایت اقدام به جذب کاربران و دریافت وجوه از آنان کرده است.»

به گفته آقای کاظمی متهم مذکور همچنین اعتراف کرده که هر هفته حدود ده میلیون ریال از این طریق درآمد داشته است.

منبع: تابناک

 


 
 

1390/8/23

نمایندگان مجلس ایران به مصوبه ای رای داده اند که «مسئولان سیاسی» دولتی که دست کم دو سال در چنین سمت هایی کار کرده و سپس به سمت پائین تری منصوب شده باشند به طور مادام العمر از مابه التفاوت حقوق برخوردار شوند.

بر اساس مصوبه مجلس که در پاسخ به یک استفساریه‌ صورت گرفت، کسانی که حداقل دو سال در پست‌های سیاسی باشند، در صورتی‌که از این پست‌ها برکنار شده یا کناره‌گیری کنند، اگر سمت بعدی آن‌ها پایین‌تر از پیش بوده و حقوق شان کمتر از ۸۰ درصد حقوق پیشین باشد، باید مابه تفاوت حقوق به آن‌ها پرداخت شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تعمیم این طرح به بازنشستگان این مناصب را نیز تصویب کردند که البته این طرح مشمول مسئولان دولتی می‌شود که در دولت نهم به این پست‌ها منصوب شده‌اند.

این طرح در حالی به تصویب رسیده که به گزارش سایت خبرآنلاین، محسن کوهکن، سخنگوی هیات رییسه مجلس، در انتقاد از کلیات این استفساریه، گفت: «اجازه دهید فقط یک‌بار حقوق این افراد با هم ترازان شان تطبیق داده شود، نه این‌که همواره این روال ادامه یابد و دولت مکلف به پرداخت حقوق به کسانی باشد که فقط دو سال مدیر بوده‌اند.»

حسن کامران، نماینده اصفهان نیز در انتقاد از این طرح گفته است: «چرا مقامات را باید تاقچه بالا سر بگذاریم؟... خداوکیلی مگر برخی از این مقامات، سر جای خودشان نشسته‌اند؟ فلانی باجناق و پسرخاله‌اش را می‌آورد و بعد هم با حقوق مدیریتی بازنشسته شود؟ مقامات از امام یاد بگیرند که سیب‌زمینی می‌خوردند.»

به گفته مجلس، این قانون شامل حال نمایندگان نمی‌شود و نماینده دولت در مجلس نیز تأکید کرده است که نهادهای زیر نظر رهبری و وزارت اطلاعات از شمول قانون خدمات مدیریت کشوری مستثنی هستند و لذا این اصلاحیه برای آن‌ها مصداق ندارد.

منبع: ایسنا، بی‌بی‌سی و رادیو فردا


 
 

1390/8/23

باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، از تلاش های خود برای بازداشتن ایران از دستیابی به سلاح هسته ای دفاع کرد و گفت که تحریم ها بر ضد تهران «شدیدا گزنده» بوده و افزود او به مشورت با رهبران کشورها برای برداشتن گام های بیشتر در قبال برنامه هسته ای ایران ادامه خواهد داد.

آقای اوباما در جریان یک کنفرانس خبری در حاشیه نشست آسیا- پاسفیک در هاوایی اظهار داشت، اطمینان دارد روسیه و چین تهدیدی که ایران مسلح به سلاح اتمی بوجود خواهد آورد را درک می کنند.

وی افزود: «رهبران این کشورها موافق هستند که ایران نمی تواند قدرت هسته ای خود را تبدیل به سلاح کند و یک مسابقه تسلیحات اتمی در منطقه به راه بیاندازد.»

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رییس جمهور آمریکا به طور صریح اشاره نکرد که اگر ایران قصد دستیابی به سلاح هسته ای را داشته باشد آیا این کشور علیه تهران دست به اقدام نظامی خواهد زد.

با این حال، وی گفت: «ما هیچ گزینه ای را از روی میز بر نداشته ایم. ایران مسلح به سلاح هسته ای نه تنها تهدیدی برای منطقه به شمار می رود بلکه همچنین تهدیدی برای ایالات متحده آمریکا است.»

آقای اوباما تصریح کرد، ما در وضعیتی قرار داریم که در آن جهان متحد است و ایران منزوی شده است.

آقای اوباما روز شنبه با دمیتری مدودیف، رییس جمهور روسیه، و هو جین‌تائو، همتای چینی اش ملاقات و درباره پرونده هسته ای ایران با آنها به بحث و تبادل نظر پرداخت.

منابع خبری گزارش داده اند که جزئیاتی درباره توافق های احتمالی میان رهبران این سه کشور درباره نوع برخورد با جمهوری اسلامی ایران منتشر نشده است.

رییس جمهور آمریکا می گوید که کشورش در «هفته های آینده» به گفت و گوهای خود با طرف های چینی و روسی بر سر پرونده هسته ای ایران ادامه خواهد داد.

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/8/23

رئیس مرکز آمار ایران می‌گوید که متوسط درآمد هر ایرانی در سال، چهار هزار و ۴۰۰ دلار است.

عادل آذر، رئیس مرکز آمار ایران امروز ۲۲ آبان ماه به خبرگزاری کار ایران گفت که هر ایرانی به‌طور متوسط چهار هزار و ۴۰۰ دلار، معادل حدود پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در سال درآمد دارد.

احتساب حداقل حقوق ماهانه کارگران در سال ۹۰ که حدود ۳۳۰ هزار تومان تعیین شده، درآمدی نزدیک به رقم اشاره شده توسط رئیس مرکز آمار ایران را نشان می‌دهد.

حالا رئیس مرکز آمار ایران در حالی از متوسط درآمد سالانه پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی سخن می‌گوید که پیش از این وزیر اقتصاد اعلام کرده بود که در آمد هر ایرانی سالانه به طور میانگین ۱۲ هزار و ۵۰۰ دلار است.

این در حالی است که بهمن ماه گذشته، کمیته مزد استان تهران، حداقل دستمزد یک کارگر در تهران را برای سال ۸۹، یک میلیون و ۳۵۹ هزار و ۴۳۵ تومان اعلام کرد. یعنی کسانی که درآمد سالانه‌شان کمتر از ۱۵ میلیون تومان باشد، زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

به گفته عادل آذر، استاد دانشگاه تربیت مدرس که هم اکنون ریاست مرکز آمار ایران را بر عهده دارد، به دلیل مشکل بیکاری، ‌تورم و نیز عدم کنترل نقدینگی با وجود منابع عظیمی که در ایران وجود دارد، بیش از ۱۰ میلیون نفر از جمعیت زیر خط «فقر مطلق» و بیش از ۳۰ میلیون نفر از شهروندان ایرانی زیر خط «فقر نسبی» به سر می‌برند.

خط فقر نشان دهنده پایین‌ترین حد درآمد لازم، برای حفظ زندگی در حداقل معیشت است.

اما از زمان روی کار آمدن محمود احمدی‌نژاد، به عنوان رئیس‌ دولت‌های نهم و دهم در ایران و با وجود اظهار نظرهای برخی مسئولان در مورد فقر و آمار فقیران در ایران، وزیران دولت از اعلام علنی خط فقر خودداری کرده‌اند.

«ماده ۹۵» قانون برنامه چهارم توسعه، که اجرای آن از سال ۱۳۸۴ آغاز شد و تا سال ۱۳۸۸ ادامه داشت، دولت را مکلف کرده بود که با تعیین خط فقر، تمام خانواده‌هایی را که زیر «خط فقر مطلق» قرار دارند، تا پایان سال دوم برنامه تحت پوشش حمایتی قرار دهد.

منبع: مردمک و ایلنا


 
 

1390/8/23

گزارش‌ها حاکی است، حسن فتحی، خبرنگار در تهران، پس از گفت‌و‌گو با بخش خبری شبکه تلویزیونی بی‌بی سی فارسی درباره انفجار در حومه تهران، دستگیر شده است.

خبرگزاری فارس، در گزارشی روز یکشنبه اعلام کرد «همکار شبکه فارسی بی‌بی سی در تهران به اتهام تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب، بازداشت شده است.» این خبرگزاری همچنین در گزارش خود گفته «طبق مدارک موجود، این فرد از همکاران این شبکه خبری بوده است.»

شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی در پی بازداشت حسن فتحی بیانیه‌ای صادر کرده است.

در این بیانیه آمده است: «بی‌بی‌سی فارسی خبرنگار یا کارمندی در ایران ندارد و این بخش به عنوان یک تحلیلگر مستقل با آقای حسن فتحی و بسیاری دیگر از روزنامه نگاران، دانشگاهیان و سایر شخصیت های ایران مصاحبه می کند.»

بی‌بی‌سی می افزاید: «ما همچنان نگران اقدامات مقامات ایرانی در راستای وارد کردن فشار بر بی‌بی‌سی به خاطر خبررسانی متوازن و بی طرفانه این سازمان هستیم.»

شبکه تلویزیونی فارسی بی‌بی‌سی پیشتر و در زمان دستگیری شماری از مستندسازان نیز اتهام جمهوری اسلامی را رد کرده و گفته بود هیچ گونه همکاری در ایران ندارد.

در پی انفجاری که روز شنبه در زاغه مهمات یکی از پادگان‌های سپاه در بیدگنه، حوالی شهر ملارد در ۲۰ کیلومتری تهران، رخ داد، علاوه بر حسن تهرانی مقدم که از او به عنوان «بنیانگذار برنامه موشکی سپاه» یاد شده، ۱۶ تن دیگر از نیروهای سپاه پاسداران کشته شدند.

بر اثر این انفجار دود سفیدی به هوا برخاست و شدت این انفجار به گونه‌ای بود که در تهران نیز احساس شد. رمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران، در گفت‌و‌گو با تلویزیون دولتی ایران دلیل بروز این حادثه را «جابجایی مهمات» اعلام کرده است.

منبع: فارس، بی‌بی‌سی و رادیو فردا


 
 

محمد خاتمی:
1390/8/23

محمد خاتمی با هشدار نسبت به تبلیغات پیرامون حمله نظامی علیه ایران، بهترین راه تامین امنیت کشور و گذر به‌سوی آینده بهتر را برگزاری انتخابات سالم و آزاد اعلام کرد.

آقای خاتمی که یکشنبه، ۲۲ آبان میزبان جمعی از جوانان اصلاح‌طلب آذربایجانی بود به مقامات حکومت جمهوری اسلامی توصیه کرد با استفاده از فرصت انتخابات، تهدیدات را از ایران دور کنند.

رئیس بنیاد باران تاکید کرد: آنچه مسلم است فرصت انتخابات فرصت ‏مناسبی است تا جلوی بسیاری از این توطئه‌ها گرفته شود و فضای آزاد و مناسب ‏با حضور همه جریان‌ها می‌تواند بسیاری از خطرات را رفع کند.‏

آقای خاتمی در عین حالی که بر لزوم شرکت در انتخابات  تاکید کرد اما، حضور در انتخابات را مستلزم فراهم شدن حداقل‌هایی دانست.

او شرایط حضور در انتخابات را تضمین رای مردم، باز شدن فضا، امکان حضور گروه‌ها و احزاب، آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصر از رهبران مخالف دولت اعلام کرد.

محمد خاتمی، منظور خود از انتخابات را ایجاد فرایندی ارزیابی کرد که طی آن امکان حضور همه سلایق برای نامزدی و انتخاب کردن ممکن باشد.

آقای خاتمی تاکید کرد اگر انتخابات تنها مطابق سلیقه یک جریان باشد حتا اگر بزرگان و افراد صاحب نام هم مردم را به مشارکت دعوت کنند شهروندان رغبتی برای حضور نخواهند داشت.

محمد خاتمی به محدودیت‌های ایجاد شده برای احزاب، فعالان سیاسی و تحت فشار قرار دادن زندانیان و بازداشت تعدادی دیگر اشاره کرد و افزود: حکومت حتی اجازه برگزاری مجلسی مذهبی به مناسبت عید غدیر را هم به اصلاح‌طلبان نمی‌دهد.

به گفته رئیس مرکز گفت‌و‌گوی تمدن‌ها آنچه امروز در دنیا اصل است دموکراسی و جمهوریت است.

او از جوانان ایران خواست که به تحولات منطقه نگاه عمیق‌تری داشته باشند. جوانانی که به زعم خاتمی منتظر «رهبر» برای خود نیستند و خود جمع می‌شوند،حرف می‌زنند و تصمیم می‌گیرند.

رئیس جمهوری پیشین ایران در همین راستا خود را «عضو کوچکی» از اصلاحات خواند و از حضار خواست که به نقش جوانان در زمینه وقوع انقلاب، جنگ هشت ساله و حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ نگاه دوباره‌ای داشته باشند.

محمد خاتمی تاکید کرد بیشترین قشری که در اعتراضات پس از انتخابات ریاست جمهوری دچار مشکلاتی از طرف حاکمیت شدند جوانان بودند.

آقای خاتمی خواسته اصلی جوانان ایران را عدالت در شکل عام و عدالت سیاسی، اقتصادی و حق حاکمیت بر سرنوشت خود با نهادینه شدن دموکراسی عنوان کرد.

او گفت: «ما عدالت را می‌خواهیم ‏منتهی عدالتی که مهمترین وجه آن تامین حق و حرمت انسان در جامعه است. البته ‏که عدالت اقتصادی هم می‌خواهیم اما محصور کردن عدالت در اقتصاد و محصور ‏کردن اقتصاد در امر رو بنایی و سطحی واین طور جریانات این انحراف از عدالت ‏است.‏ عدالت همه جانبه باید باشد؛ حق حاکمیت بر سرنوشت بخش مهم آن است.‏»

منبع: کلمه و مردمک


 
 

1390/8/23

مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه طرح تشدید مجازات سفر به اسرائیل را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، هر ایرانی که به اسرائیل سفر کند به حبس «از دو تا پنج سال» محکوم شده و «از سه تا پنج سال» نیز از داشتن گذرنامه محروم می‌شود.

نمایندگان مجلس ایران با ۱۳۱ رای موافق، سه رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۱۹۷ نماینده حاضر در مجلس، کلیات طرح اصلاح ماده ۳۶ قانون گذرنامه را تصویب کردند و این در حالی است که جزییات این طرح نیز با ۱۱۶ رای موافق و ۱۸ رای ممتنع تصویب شد.

بر اساس ماده ۲۴ قانون گذرنامه مصوب سال ۱۳۵۱، «گذرنامه برای مسافرت به کلیه کشورها اعتبار دارد مگر به کشورهایی که دولت در موارد مقتضی مسافرت اتباع ایران را به آن کشورها ممنوع و یا محدود نموده باشد.»

در گذرنامه‌های صادر شده از سوی جمهوری اسلامی این جمله به چشم می‌خورد: «دارنده این گذرنامه حق سفر به فلسطین اشغالی را ندارد.»

ماده ۳۶ قانون گذرنامه پیش از اصلاح به این صورت بود که عمل بر خلاف ماده ۲۴ قانون گذرنامه، محکومیت «حبس تادیبی از یک ماه تا سه ماه و یا پرداخت غرامت از یک هزار ریال تا ده هزار ریال و یا به هر دو مجازات» را به همراه می‌آورد.

اما این ماده روز دوشنبه با رای اکثریت نمایندگان به این صورت اصلاح شد: «هر ایرانی که برخلاف ماده ۲۴ قانون گذرنامه عمل کند، به حبس از دو سال تا پنج سال و محرومیت از داشتن گذرنامه از سه سال تا پنج سال محکوم می‌شود.»

منبع: ایسنا و رادیو فردا


 
 

1390/8/23

خبرگزاری دولتی بحرین اعلام کرده که اعضای گروهی که «قصد انجام عملیات تروریستی در بحرین داشتند» با سپاه پاسداران جمهوری اسلامی در ارتباط بودند. 

در مقابل، خبرگزاری فارس از دستگیری دو کویتی در آبادان به اتهام جاسوسی خبر داده است.

شامگاه شنبه، سخنگوی رسمی وزارت کشور بحرین در کنفرانسی خبری در منامه اعلام کرده بود که نیروهای امنیتی قطر چهار شهروند بحرینی را که تیمی برای انجام عملیات تروریستی در بحرین تشیکل داده بودند، دستگیر کرده و به مقام‌های این کشور تحویل دادند.

وی گفته بود این چهار تن که قصد داشتند از راه مرز زمینی از عربستان سعودی وارد قطر شوند، بلیط مسافرت از بحرین به سوریه و همچنین پول به دلار و تومان ایرانی در اختیار داشتند.

سخنگوی رسمی وزارت کشور بحرین افزوده بود که آن‌ها قصد داشتند در بحرین عملیات تروریستی انجام دهند از جمله حمله به پل ملک فهد حد فاصل بین بحرین و سعودی، سفارت عربستان در بحرین و وزارت کشور بحرین.

خبرگزاری دولتی بحرین یکشنبه به نقل از سخنگوی دادستانی این کشور گزارش داد که مته‌مان بازداشت شده به ارتباط با دو نفر دیگر که در خارج از این کشور اقامت دارند اعتراف کردند.

بنا بر این گزارش این دو فرد اقدام به تاسیس یک گروه کرده و در این زمینه با طرف‌های نظامی خارجی از جمله سپاه پاسداران و بسیج ایران تماس گرفته‌اند. 

در همین حال عبدالله کعبی نماینده آبادان در مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرده: «دو جاسوس که هر دو تعبه کشور کویت بودند با تجهیزات کامل جاسوسی وارد کشور شده بودند که توسط مأموران امنیتی آبادان دستگیر شدند.» 

ماه مارس گذشته دادگاهی در کویت دو ایرانی را به اتهام عضویت در شبکه جاسوسی برای جمهوری اسلامی ایران به اعدام محکوم کرد. این ماجرا باعث تنش در روابط میان کویت و ایران شد. 

فوریه و مارس گذشته بحرین شاهد تظاهرات خیابانی معترضان شیعه‌ای بود که خواستار برقراری نظام پادشاهی مشروطه بودند.

اکثر ساکنان بحرین شیعه مذهب هستند اما اقلیت سنی مذهب در این کشور حکومت می‌کند. بحرین بار‌ها جمهوری اسلامی ایران را به دست داشتن در نا‌آرامی‌های خود متهم کرده است. 

منبع: رادیو فردا


 
 

1390/8/23

خبرگزاری فارس از بازداشت دو تبعه کویت به اتهام جاسوسی در آبادان خبر داد. بهرام ایلخاص‌زاده، فرماندار آبادان یکشنبه، ۲۲ آبان به خبرگزاری فارس گفته است که این دو متهم در حالی دستگیر شدند که مجهز به تجهیزات کامل جاسوسی بودند.

به گفته آقای ایلخاص‌زاده، ماموران اطلاعات دو تبعه کویت را بازداشت کرده‌اند. کویت هنوز این خبر را تائید یا تکذیب نکرده است.

این خبرگزاری در شرایطی از بازداشت دو شهروند کویتی خبر داده که یک خبرگزاری کویتی امروز در مقاله‌ای نوشته است که کویت خود را برای حمله نظامی به ایران آماده می‌کند.

روزنامه کویت‌تایمز به نقل از منابع ناشناس گزارش کرده که کمیته امور خارجی این هفته جلسه‌ای را با معاون نخست‌وزیر و وزیر امورخارجه برگزار خواهند کرد تا درمورد آمادگی این کشور برای احتمال حمله ناگهانی به ایران صحبت کنند.

بنا بر این گزارش، دولت کویت از سال ۲۰۰۷ برنامه کاملی را آماده کرده است تا اطمینان حاصل کند هرگونه حمله به ایران به دلیل برنامه هسته‌ای این کشور، تاثیرات منفی روی کویت نخواهد گذاشت.

کویت ازجمله کشورهای عربی است که پایگاه‌هایی را در اختیار نیروهای ارتش آمریکا قرار داده است.

گمانه‌زنی درباره حمله نظامی به ایران از زمانی شدت گرفت که برخی رسانه‌های اسرائیل، از اعمال فشار بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل بر دیگر مقام‌های اسرائیل برای حمله به ایران خبر دادند.

احتمال حمله به ایران درحالی شدت گرفته است که چهارشنبه گذشته، آژانس بین‌المللی انرژی گزارش جدید خود را با استناد به مدارکی که آژانس اتمی «معتبر» می‌داند، منتشر کرد و از «نشانه‌های فعالیت‌های مرتبط با تولید سلاح اتمی» در ایران خبر داد.

منبع: مردمک و فارس


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته