سلام،
چهارشنبه 11 آبان 90، 2 نوامبر 2011 میلادی
در مورد 8 موضوع امروز صحبت می کنیم.
موضوع اول اینکه صدها نفر از دانشجویان دانشگاه بین المللی قزوین روز دوشنبه برای وضع نامطلوب غذا و سایر کاستی ها در امور دانشگاه، دست به تجمع اعتراضی زدند.
نکته دوم اینکه حکم 6 ماه اضافه زندان برای بهاره هدایت و مجید توکلی دو تن از رهبران جنبش دانشجویی ایران به دلیل نامه ای که سال گذشته این دو فعال سیاسی و زندانی سیاسی خطاب به دانشجویان خارج از کشور نوشته بودند در دانشگاه تجدید نظر تایید شد. به این ترتیب بهاره هدایت به 10 سال زندان و مجید توکلی به 8.5 سال زندان محکوم شدند.
نکته سوم اینکه پیمان عارف مبارز با سابقه و زندانی سیاسی که بارها و بارها به زندان رفته بعد از اینکه بر سر مزار ندا آقا سلطان حاضر شده بود و به همراه دو نفر دیگر بازداشت موقت شده بود و آزاد شده بود، دوباره روز گذشته به دادسرای اوین احضار شد و مجدداً حکم بازداشت برای او صادر شد. پیمان عارف که از دانشجویان نخبه دانشگاه هم بوده از تحصیل هم محروم شده.
نکته چهارم اینکه دکتر غفارفرزدی مسوول شاخه آذربایجان نهضت آزادی ایران به دلیل امضاء نامه ای که همراه با جمع زیادی از فعالان سیاسی خطاب به آقای خاتمی نوشته شده بود روز گذشته به وزارت اطلاعات احضار شد و مورد ضرب و شتم قرار گرفت. آقای جابری و سعیدی هم احضار شده بودند در تبریز که تا الان خبری از وضعیت آنها منتشر نشده.
نکته پنجم اینکه آقای شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی کابینه آقای احمدی نژاد از 244 نماینده حاضر در صحن مجلس شورای اسلامی با 141 رای موافق، 93 مخالف و 10 ممتنع، رای اعتماد از مجلس گرفت. به نظر می رسد با توجه به اظهار نظر آقای لاریجانی که گفته بود لازم است این استیضاح رای نیاورد قبلاً موضوع با آقای خامنه ای هماهنگ شده بود و به نماینده ها هم قبولانده بودند که نباید این وزیر بیافتد. به قول آقای دکتر مهدی خزعلی روز گذشته در مجلس، اختلاس رای آورد و آقای شمس الدین حسینی توانست رای اعتماد بدست بیاورد. اینکه چرا این اتفاق افتاد بنظر من یک بخش آن خواست آقای خامنه ای است که در صحبتهای آقای لاریجانی منعکس بود و آقای خامنه ای وحشت دارد از اینکه جنجال شود و پای خیلی کسان دیگر هم در نظامش بیرون بیاید. مدتی است که آقای خامنه ای می کوشد اوضاع را آرام کند، ساکت کند و بتواند که از درگیری ها و جنجالهای جدید جلوگیری بکند. دلیل دوم به نظر من این است که خود مجلسی ها یک عده وحشت کردند از افشاگری هایی که ممکن بود انجام شود چونکه آقای احمدی نژاد روز قبل در کمیسیون گفته بود که این کارها و این علم کردن اختلاس زیر سر مجتبی خامنه ای است و گفته بود که من به آقای حسینی وزیر اقتصاد گفتم که اسناد تمام آقایان را بیاورد و در جریان استیضاح مطرح کند. تا اینجای کار معلوم شده حداقل 3-4 نفر از نماینده ها در این اختلاس سه هزار میلیارد تومانی کم و بیش دخالت داشتند و خدا می داند که چندتای دیگر از آنها هم بودند. لذا بنظر می رسد این تهدید آقای احمدی نژاد هم بخش دومی بوده که موثر بوده و خیلی از نمایندگان وحشت کردند از اینکه رای مخالف بدهند.
نکته ششم اینکه داستان ترور سفیر عربستان در آمریکا که ابتدا بعد از مطرح شدن آن در دادگاه آمریکاییها نامه ای را به ایران فرستادند که خواستار استرداد آقای بهنام غلام شکوری متهم دوم این پرونده شده بودند. بنظر می رسد این نامه محرمانه که منتشر نشده نامه تند و حاوی تهدیدهایی به ایران بوده برای اینکه عکس العمل روزهای گذشته فرماندهان کوچک و بزرگ سپاه کاملاً نشان می دهد که دارند جواب یک تهدیدهایی را می دهند. در پاسخ آن نامه آمریکا ایران نامه هفت صفحه ای را به آمریکا فرستاد که آقای مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه ایران مطرح کرد که آمریکا باید عذر خواهی بکند و حتی باید به ایران غرامت بپردازد برای اتهاماتی که مطرح کرده و در این حدود از آن نامه اطلاع رسانی کرده. روز گذشته خانم ویکتوریا نولند سخنگوی وزارت خارجه امریکا پاسخ این نامه را شفاهی داد و اعلام کرد که نامه ایران پر از تکذیب است ولی هیچ پاسخ و مطلب جدیدی ندارد. به این ترتیب تنش در روابط ایران و امریکا کماکان باقی مانده. ولیعهد جدید عربستان هم با پاسخ تندی دست ایران که عمدتا با سفر آقای علی اکبر صالحی به تصویب شورای عالی امنیت کشور به سوی عربستان دراز شده بود پس زد و گفت که راه سازش با ایران در قضیه ترور وجود ندارد و ما آماده برخورد با هر وسیله و هر امکانی هستیم. البته بنظر می رسد این موضع تند ولیعهد جدید عربستان مسیری است که با توجه به پیشینیه این ولیعهد جدید قابل انتظار بود اما بیش از آن نشان دهنده حرکت تند عربستان و بیرون آمدن از آن سیاست آرام و محافظه کارانه ای است که سالها در قبال ایران در پیش گرفته بود.
نکته هفتم اینکه شبکه تلویزیونی بلومبرگ از قول آقای سعید پورحیدر روزنامه نگار مبارز ایرانی مطرح کرده و گزارش مفصلی را داده که چگونه پس از شرکت نوکیا زیمنس که تکنولوژیهایی را به ایران فروخته بود برای کنترل و بعداً از ترس تحریم های آمریکا پا پس گذاشت، شرکتهای دیگری این کار را کردند از جمله شرکت اریکسون سویدی، شرکت استارز سافتور بریتانیایی و شرکت اداپتیو موبایل سکیوریتی ایرلندی. این شبکه در تفسیری توضیح داده که این شرکتهای غربی تجهیزاتی را برای شنود تلفنهای همراه و مهم تر از آن ردیابی آدمها از روی تلفن همراه و کنترل مردم خلاصه در اختیار ایران گذاشتند که خلاف همه مسایل بین امللی است. پاره ای از سناتورها و نمایندگان کنگره آمریکا هم اظهار نظرهایی کردند و بنظر می رسد که اگر این ادعا تایید شود این شرکتها مشمول تحریم های آمریکا خواهند شد. پیشاپیش اریکسون اعلام کرده که فعالیتهای خود را در ایران کاهش داده و دفتر خود در تهران را هم تعطیل کرده.
نکته آخر اینکه دولت سوریه دیروز اعلام کرد که طرح اتحادیه عرب را پذیرفته. به موجب این طرح نیروهای امنیتی باید بلافاصله کشتار مردم را متوقف کنند و نیروهای امنیتی در خیابانها عقب نشینی کنند و سپس گفت گوها بین دولت و مخالفین در قاهره آغاز شود. اما در همین حال در 24 ساعت گذشته خبر می رسد از اینکه 23 نفر دیگر در سوریه کشته شدند که عمدتاً در درگیری میان جدا شده های از ارتش و ارتش سرکوبگر بعثی بوده. تا به اینجای کار تعداد کشته شدگان در سوریه از مرز 4100 نفر گذشته. به هر صورت بنظر می رسد دولت سوریه با اظهارنظر ناتو که نمی خواهد منطقه ممنوعه پروازی برقرار بکند مقداری روحیه گرفته و از آن کنج لاکی که افتاده بود کمی بیرون آمده. در سوی دیگر البته شورای ملی مخالفین سوریه با توجه به اینکه در خیابان مردم را دعوت کرد که شعار بدهند و خواستار منطقه ممنوعه پروازی بشوند و دست رد به سینه آنها خورده، بدون اینکه قبلاً هماهنگی سیاسی کرده باشد که بداند آیا این شعار اجرا می شود یا نه، در وضعیت کمی دشواری قرار گرفته برای اینکه مردم خواسته ای را مطرح کردند که مخالفت شده و باید بتواند که روحیه مناسب را به مردم بدهد و از نا امید شدن آنها جلوگیری بکند و راهکارهای جدیدی را بگذارد که امید بخشی بیشتری را به آنها بکند.
اندکی صبر سحر نزدیک است. تا فردا شاد، پیروز، موفق و سرافراز باشید. به امید پیروزی ایران و ایرانی.
--
__________ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید __________
لطفآ اگر پس از اشتراک ایمیل های گروه را دریافت نکردید پوشه اسپم را نگاه کنید
واگر ایمیل های گروه آنجا بود ایمیل ها را از اسپم در بیاورید
Select the box to the left of the emails and
click "Not spam" button on the top.
کار دیگری هم که می توانید بکنید درست کردن فیلتر و استفاده از
Label
برای پیدا کردن ایمیل های گروه است
_______________________ اشتراک _______________________
برای مشترک شدن در این گروه آدرس زیر را درست همینطور که هست کپی کنید
واز ایمیل باکس خود به این آدرس ایمیل بفرستید
mohsen_sazegara+subscribe@googlegroups.com
پس از فرستادن ایمیل به آدرس بالا، برای تأیید اشتراک ایمیلی از طرف گروه
دریافت می کنید که باید لینکی را که در آن ایمیل هست کلیک کنید
____________________ لغو اشتراک _______________________
برای خارج کردن ایمیل خود از گروه از میل باکس خود به آدرس زیر ایمیل بزنید
mohsen_sazegara+unsubscribe@googlegroups.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر