-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ تیر ۱۸, یکشنبه

Latest News from Emrooz for 07/07/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



امروز: هفته​نامه آسمان در گفت​وگویی با علی جنتی فرزند ارشد احمد جنتی دبیر شورای نگهبان نوشت:

* همان اوایل که من مشغول به کار شدم؛ ظاهراً تازه آقای احمدی نژاد فهمیده بود که من جزو طرفداران آقای هاشمی رفسنجانی هستم. از همان اوایل فشار را روی آقای پورمحمدی گذاشتند برای اینکه معاون سیاسی حتما باید عوض بشود.

* هم دوره آقای پورمحمدی در مدرسه حقانی و خیلی از افراد دیگر بودم.

*ما {با احمد جنتی}دائماً رفت و آمد داریم. هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ معنوی ایشان را پدر خودم می دانم و علاوه بر رابطه پدر و فرزندی ایشان همواره از نظر علمی و اخلاقی استاد و راهنمای من بوده اند. لذا برای ایشان بسیار احترام قائل هستم. ایشان از نظر معنوی و مراتب تقوی و زهد و پارسایی شخصیت کم نظیری هستند. از نظر سیاسی طبیعی است که اختلاف نظر داشته باشیم. چون متعلق به دو نسل هستیم.

* در گذشته با ایشان {احمد جنتی} زیاد بحث می کردم منتها در طول چند سال اخیر کمتر بحث می کنیم.

* نه من می توانم روی ایشان {احمد جنتی} تأثیر بگذارم و نه ایشان می توانند افکار مرا تغییر دهند. ممکن است احیاناً برخی از مباحث به جدل بکشد و احترامی که ما برای ایشان قائل هستیم، خدشه دار بشود.

* نگاه ایشان {احمد جنتی} به دولت که تغییر کرده است. ایشان جزو مدافعان سرسخت آقای احمدی نژاد بودند، اما الان دیدگاه ایشان تغییر کرده. این طور نیست که روی مساله ای حالت جزمیت و دگم داشته باشند.

* می توان گفت وضعیت روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر بدترین وضعیت را در طول سه دهه گذشته دارد. یعنی ما الان برای خودمان دوستی در دنیا نگذاشته ایم. وضعیت اروپا که کاملاً روشن است و حتی در حد معاون وزیر هم نمی توانیم رفت و آمدی داشته باشیم. با شرق آسیا هم وضعیت مشابهی داریم. البته با چین و هند روابط نسبتا نزدیک است ولی با بقیه کشورها هم به دلیل مسائل هسته ای و فشارهای آمریکا و تحریکات غرب و هم به دلیل عملکردهای نامناسب خودمان، رابطه مان دچار مشکلات جدی است. آنچه انتظار می رفت این بود که جمهوری اسلامی ایران حداقل رابطه متعادلی را با همسایگان برقرار کند، به خصوص همسایه های عرب حوزه خلیج فارس و نیز کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا. اما نوع عملکرد ما به گونه ای بوده که تقریبا همه این کشورها اکنون علیه جمهوری اسلامی بسیج شده اند. در حوزه خلیج فارس تقریبا با تفاوت طیف هایی که وجود دارد عموما با جمهوری اسلامی مساله دارند، عمانی ها با ما نزدیک تر هستند. احساس می کنیم که قطری ها با ما نزدیکی بیشتری دارند. ولی عربستان سعودی الان بیشترین خصومت را با ایران دارد. بحرین که دنباله روی عربستان است، وضعیتش به همین ترتیب است.

* در کشور ما اصلا سیاست های کلی نظام را نه رئیس دولت تعیین می کند و نه وزارت خارجه. بخشی از آن توسط رهبری با توسط شورای امنیت ملی تعیین می شود که نهایتاً به تصویب مقام معظم رهبری می رسد و عموماً دستگاه اجرایی در آن چارچوب عمل می کند. وزارت خارجه در واقع مجری سیاست های ابلاغی است نه اینکه تعیین کننده سیاست خارجی باشد.

* وقتی احمدی نژاد اعلام می کند که فلان کشور باید از صفحه روزگار برداشته شود؛ این برخلاف سیاست کلی نظام است و هزینه های زیادی را بر جمهوری اسلامی تحمیل می کند.

* برای منافع ما مهم این است که اگر روزی بشار اسد هم نباشد، سیستم دچار فروپاشی نشود و دولت بتواند با اصلاحاتی که در درون کشور انجام می شود آرا و نظرات مردم را تأمین کند و حمایت از انقلاب فلسطین و نیروهای مقاومت خدشه دار نشود. البته روسیه و چین هم عموماً همین رویه را دنبال می کنند.

* اصلاح طلبان و میانه روهای ایران نمی گویند که در ایران پوشش و نوع حجاب آزاد است، کسی در ایران چنین چیزی نمی گوید


 


امروز: رزمایش نیروی زمینی ارتش با نام حضرت قائم (ع) از روز دو شنبه هفته جاری،نوزدهم تیرماه در غرب کشور برگزار می شود و تا پایان هفته نیز ادامه داد.

به گزارش مهر: این رزمایش در ادامه سلسله رزمایش های نیروی زمینی ارتش برگزار می شود.

پیام این همایش صلح و دوستی به کشوهای همسایه اعلام شده است.

پیش از این،امیر پردوستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از برگزاری رزمایش مشتکر ارتش با سپاه در نیمه دوم سال و در یکی از محورهای جنوب شرق کشور خبر داده بود و اظهار داشت: سعی می‌کنیم اینگونه رزمایش‌ها بیشتر باشد و احتمالا امسال دو یا سه رزمایش مشترک با سپاه برگزار می کنیم.


 


امروز: دبیرانجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران با اعلام اینکه از امروز شیر دو نرخی در بازار عرضه شده است، از افزایش قیمت 50 درصد محصولات لبنی دیگر خبر داد.
به گزارش مهر، رضا باکری درخصوص تغییر قیمت لبنیات که قرار بود از امروز شنبه در بازار اعمال شود، اظهارداشت: با توجه به تفاهم نامه انجمن صنایع فرآورده های لبنی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز شیر900 گرمی نایلونی با 1.5 درصد چربی با قیمت 900 تومان، ماست 900 گرمی با داشتن 1.5 درصد چربی با قیمت 1300 تومان و پنیر یو.اف 400 گرمی نیز با قیمت 2400 تومان در بازار عرضه شده است.

وی اضافه کرد: البته کارخانجات لبنی 50 درصد محصولات خود را با قیمت‌های پائین و 50 درصد سایر محصولات خود را براساس سیستم عرضه و تقاضا در بازارعرضه کردند.

باکری درخصوص افزایش قیمت 50 درصد محصولات لبنی پرچرب اظهارداشت: کارخانجات براساس قیمت تمام شده، 50 درصد محصولات لبنی پرچرب خود را به بازار عرضه می‌کنند.

به گزارش مهر، دبیرانجمن صنایع فرآورده های لبنی پیش از این گفته بود: محصولات لبنی مانند شیر، ماست و پنیر دارای 1.5 درصد چربی (کم چرب) در قالب محصولات یارانه ای و با کاهش 30 درصدی قیمت و سایر محصولات لبنی با درصدهای متفاوت چربی با افزایش 30 درصدی قیمت از سوی کارخانجات لبنی به بازار عرضه خواهند شد تا به نوعی عدم النفع حاصل از فروش محصولات لبنی دارای 1.5 درصد چربی در بازار جبران شود.


 


امروز: طي هفته گذشته قيمت برخي خودروها از جمله پژو 206 و تندر 90 به واسطه كاهش عرضه با افزايش قيمت در بازار همراه شد. بر‌اين اساس قيمت مدل هاي مختلف اين دو محصول، بين 200 تا 700 هزار تومان رشد كرد.

معاون كالاهاي سرمايه‌اي سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرف‌كنندگان در خصوص اين موضوع و بحث نظارت اين سازمان بر ميزان توليد و قيمت خودرو در بازار، به ايلنا گفت: بايد پذيرفت كه طي دو ماه اخير، خودروسازان با مشكلات بسياري در تامين قطعات خود مواجه شده‌اند كه اين امر بر ميزان توليد آنها تاثير گذاشته و منجر به كاهش آن شده است.

وحيد منايي، اظهار داشت: سازمان حمايت به منظور بررسي وضعيت توليد و قيمت‌ها به منظور جلوگيري از حركات مقرضانه در مديريت قيمت در بازار، اقدام به نظارت و ارزيابي موجودي انبارهاي خودروسازان كرده است. شايد اين احتمال وجود داشته باشد كه برخي از اين طريق قصد مديريت بازار را داشته باشند اما شرايط كنوني حاكي از آن است كه عامل اصلي وضعيت كنوني، مشكلات ايجاد شده براي خودروسازان است.

وي تصريح كرد: در حال حاضر برخي خودروها از جمله پژو 206 باوجود داخلي سازي برخي قطعات، همچنان نيازمند واردات هستند. اگر حتي يك قطعه‌ وجود نداشته باشد، امكان عرضه محصول به بازار وجود ندارد.

منايي با اشاره به برگزاري جلساتي در اين سازمان با خودروسازان بزرگ براي رفع مشكلات ايجاد شده، گفت: اگر ما در شرايط عادي قرار داشتيم، باوجود كاهش عرضه خودرو، آستانه تحمل بازار بين دو الي سه ماه طول مي‌كشيد اما امروز به واسطه شرايط خاصي كه در كشور داريم، آستانه تحمل بازار خودرو به ميزان قابل ملاحظه‌اي نسبت به عرضه محصول كاهش يافته و سريعا نسبت به آن واكنش نشان مي‌دهد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا به زودي شاهد تعديل قيمت‌ها و اصلاح نرخ‌هاي كنوني در بازار خواهيم بود، خاطرنشان كرد: كاهش قيمت ناشي از يك پروسه است كه اين پروسه در صنعت خودروسازي از بخش توليد قطعات شروع شده و به بازار مي رسد. هم اكنون سازمان حمايت به همراه كميته خودرو و خودروسازان، عزم خود را براي گذر از اين مرحله و ايجاد تعادل در بازار جزم كرده اند.

به گفته معاون كالاهاي سرمايه اي سازمان حمايت، تصميم بر آن است كه با جبران كمبود توليد و عرضه خودرو، قيمت‌ها را در بازار كنترل كرد.


 


امروز: نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار اعلام کرد: انجمن صنفی کانون عالی کارفرمایی در اجلاس ژنو فقط شنونده بود.

به گزارش ایلنا، حمزه درواری نماینده اعزامي کارفرمایان به يكصد و يكمين اجلاس سازمان جهاني كار با بیان این که دبيركل انجمن صنفی کانون عالی کارفرمایی ایران به مسائل کارفرمایی آشنایی ندارد، یاد آور شد: هم اکنون کارفرمایان با مسائل و مشکلات متعددی مواجه هستند به عنوان مثال در مورد روند اجرای ماده 80 قانون برنامه پنجم توسعه با مشکلاتی مواجهند اما او به هیچ عنوان در خصوص مسائل کارفرمایی واکنش نشان نمی‌دهد.

به گفته این مقام کارفرمایی؛ انجمن صنفی کانون عالی کارفرمایی فقط در حیطه وزارت کار دارای اختیاراتی است و در خارج از این وزارتخانه به وظایف و اختیارات خود عمل نمی کند.

گفتني است امروز انجمن نساجي ايران نيز با انتشار نامه‌اي خطاب به قائم‌مقام وزارت كار، خواستار تجديد انتخابات كانون عالي كارفرمايي شد. اين انجمن كارفرمايي کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمائی را متهم كرده است كه برای انتخاب اعضای هیأت مدیره خود مجمعی برگزار کرد که از حدود ۱۷۰۰ تشکل کارفرمائی به طور تقريبي تنها ۱۴۰ انجمن صنفی در آن شركت كردند.


 


امروز: پس از نامه‌نگاری احمدی‌نژاد با هیئت عالی حل اختلاف قوا و شورای نگهبان با دفتر رهبری و نظر وی در این باره، سرانجام به طور رسمی اعلام شد که هیئت وزیران پس از اعلام نظر رئیس مجلس مکلف به تجدیدنظر و اصلاح مصوبه خویش است.

به گزارش مهر، اردیبهشت ماه امسال بود که محمود احمدی‌نژاد در بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، مکاتبات مجلس شورای اسلامی با دستگاه‌های اجرایی در خصوص لغو برخی مصوبات دولت و مراجع و مقامات دولتی را خلاف نص صریح قانون اساسی و فاقد وجاهت حقوقی دانست. وی همچنین نامه‌ای به هیئت عالی حل اختلاف درباره اختیارات رئیس مجلس شورای اسلامی در اجرای اصول ذیل 85 و 138 قانون اساسی نوشته بود.

در همین حال، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی چند روز بعد در واکنش به بخشنامه اخیر رئیس دولت مبنی بر بی‌اثر بودن نظر مجلس شورای اسلامی در لغو مصوبات غیر قانونی دولت گفته بود: بخشنامه دولت فاقد وجاهت قانونی است و چنانچه دستگاهها بر اجرای مصوبه ملغی اثر شده اصرار داشته باشند متخلف محسوب می شوند.

پس از نامه‌نگاری رئیس جمهور با هیئت عالی حل اختلاف قوا و شورای نگهبان با دفتر رهبری و نظر او در این باره، سرانجام به طور رسمی اعلام شده است که هیئت وزیران پس از اعلام نظر رئیس مجلس مکلف به تجدیدنظر و اصلاح مصوبه خویش است؛ در غیر این صورت، پس از گذشت مهلت مقرر قانونی، مصوبه مورد ایراد ملغی خواهد شد.


 


امروز: بیستمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش یک فروند کشتی تجاری سنگاپوری را در دریای سرخ از چنگ دزدان دریایی نجات داد.

به گزارش روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، یک فروند کشتی تجاری سنگاپوری در حال خروج از تنگه باب المندب با اعلام اینکه مورد تهاجم دوازده فروند قایق دزدان دریایی قرار گرفته است از ناوگروه بیستم نیروی دریایی ارتش تقاضای کمک کرد.

ناوگروه نیروی دریایی ارتش اعزامی به آبهای آزاد پس از دریافت این پیام به سرعت به سمت موقعیت کشتی سنگاپور رفت و با درگیری مسلحانه و شدید با دزدان دریایی مانع ربایش این کشتی تجاری شدند و باعث متواری شدن دزدان دریایی گردیدند.

کارکنان کشتی سنگاپوری از کمک ناوگروه نیروی دریایی ارتش تشکر کردند.

گفتنی است، نیروی دریایی ارتش در سال های اخیر با حضور مقتدرانه در آب های آزاد و خلیج عدن برای جلوگیری از وارد آمدن لطمه به اقتصاد کشور، توانسته است با اعزام بیست ناوگروه خود ضمن اسکورت بیش از 1500 کشتی نفت کش و تجاری، بیش از 130 مورد حملات دزدان دریایی را با درگیری مسلحانه و مستقیم با موفقیت پشت سر گذارد.

دریادلان ارتش در سال جاری توانسته اند تاکنون بیست و پنج مورد حملات مسلحانه دزدان دریایی را با رویارویی مستقیم خنثی کنند بطوریکه در اوایل سال جاری در دو مورد پس از عملیات های تاکتیکی رعد یک و دو دزدان دریایی را با موفقیت دستگیر کردند.

امسال یک فروند کشتی تجاری آمریکایی نیز با تلاش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نجات یافت.


 


امروز: با تصویب اعتبارنامه احمد توکلی در صحن علنی مجلس، استیضاح‌کنندگان عبدالرضا شیخ‌اسلامی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، خواهان پیگیری مجدد این موضوع شده‌اند.

حسین دهدشتی در گفت‌وگو با خبرنگار قانون با اعلام این مطلب، تاکید کرد: برای به جریان انداختن دوباره استیضاح کنندگان وزیر کار منتظر تصویب اعتبارنامه احمد توکلی بودیم که با توجه به اینکه هفته گذشته این منتخب تهران،‌ رسما نماینده شد، استیضاح شیخ‌الاسلامی را پیگیری خواهیم کرد.

نماینده مردم آبادان تصریح کرد: بعد از تصویب اعتبارنامه توکلی، بحث‌هایی برای استیضاح صورت گرفت که بعد از تعطیلات مجلس، به طور جدی این مباحث را دنبال خواهیم کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم، با بیان اینکه دلیل استیضاح شیخ‌السلامی، انتصاب مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی است، افزود: البته در این بین نیز قرار است رای دیوان عدالت اداری کل کشور در خصوص ادامه کار مرتضوی ارائه شود، اگر رای به برکناری او از سازمان تامین اجتماعی باشد، پیگیری استیضاح لازم نیست.

وی با تاکید بر اینکه از رای دیوان عدالت اطلاعی ندارد، اظهار داشت: اگر رای دیوان به نفع مرتضوی باشد،‌ مجلس با جدیت تمام وزیر را استیضاح خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در 27 اسفند ماه سال گذشته، هنگامی که سعید مرتضوی نماینده ویژه رئیس دولت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان مدیرعامل جدید صندوق تأمین اجتماعی کشور معرفی شد، کلید خورد.

انتصاب مرتضوی در حالی صورت گرفت که وی به عنوان یکی از متهمان پرونده کهریزک، تفهیم اتهام هم شده بود به همین دلیل نمایندگان برای عزل او از این سمت دست به استیضاح شیخ‌السلامی زدند. این طرح البته پس از برگزاری چند جلسه و رایزنی بین استیضاح کنندگان و مرتضوی با این قید که رئیس سازمان تامین اجتماعی از سمت خود استعفا دهد، منتفی شد اما از آنجا که احمدی نژاد با استعفای مرتضوی از ریاست سازمان تامین اجتماعی موافقت نکرد برخی از نمایندگان شکایت خود را از این انتصاب به دیوان عدالت اداری کل کشور بردند.

در این بین، رییس دیوان عدالت اداری روز یکشنبه چهارم تیر ماه خبر از بررسی این شکایت داد و گفت: پرونده مرتضوی و شکایت نمایندگان به کمیسیون تخصصی ارجاع شده و تا چند هفته آینده تصمیم نهایی کمیسیون اعلام خواهد شد‌.

این استیضاح در مجلس هشتم در هشت بند و با امضاء علیرضا زاکانی، احمد توکلی، حسین نجابت، الیاس نادران، پرویز سروری، غلامرضا مصباحی مقدم، زهره الهیان، علی مطهری، سید رضا اکرمی، حسینعلی شهریاری، محمد امین رحیمی، محمد دهقان، سلیمان جعفرزاده، مسعود پزشکیان، شکور اکبرنژاد، مسعودی ریحان، حسن نوروزی، موسی‌الرضا ثروتی و سیدحسین دهدشتی شکل گرفت.

در حال حاضر زاکانی، توکلی، نجابت، نادران، مصباحی مقدم، مطهری، شهریاری،‌ دهقان،‌ پزشکیان،‌ ثروتی و دهدشتی با حضور در مجلس نهم پیگیر استیضاح شیخ‌اسلامی و برکناری مرتضوی هستند.


 


امروز: نماینده کارگران اخراجي کارخانه ماه ماشین گفت: با انحلال كارخانه ماه ماشين به بهانه ركود اقتصادي۳۰ کارگر دائمی اين واحد توليدي اخراج شدند.

به گزارش ایلنا، علی حق پرست، نماينده اين كارگران اعلام کرد: مدیران کارخانه ماه ماشین از سال ۸۴ با ایجاد شرایطي تلاش کرده‌اند وضعیت قراداد این کارگران را از دائمی به موقت تبدیل كنند.

او اضافه کرد: در حال حاضر پس از مخالفت کارگران از مورخه سیزدهم خرداد ماه سال جاری مالکان این کارخانه به بهانه رکود اقتصادی و انحلال کارخانه همه کارگران رسمی این کارخانه را اخراج کردند این در حالیست که طبق مشاهدات كارگران فعالیت این کارخانه نسبت به سالهای گذشته بهتر بوده و سفارش کار بیشتری نیز داشته است.

نماینده کارگران ماه ماشین با بیان اینکه شرط ادامه فعالیت کارگران رسمی منوط به پذیرفتن شرایط کار موقت به صورت قراردادی است، اظهار داشت: کارخانه ماه ماشین با ۲۰ کارگر قرار دادی در حال تولید است و این در صورتی است که در تاريخ سیزدهم خرداد ماه با اعلام انحلال کارخانه مدیران این واحد تولیدی به دور از نظارت مسئولان بازرسی اداره کار به فعالیت خود ادامه داده‌اند.

بنا به ادعاي اين كارگر، مدیران کارخانه ماه ماشین برای فرار از تخلفاتی که در اجرای طرح طبقه بندی مشاغل مرتکب شده‌اند موضوع انحلال کارخانه را مطرح كرده‌اند.

او ادامه داد: در بسیاری از صورت جلسه‌های تنظیم شده توسط اعضای کمیته طرح طبقه بندی مشاغل که با حضور کار‌شناسان این طرح تشكيل شده، کارفرما موظف به انجام وظایف و تکالیفي شده كه در پي آن كارفرما براي خلاص شدن از اجراي مفاد صورت جلسه‌ها رویه انحلال را پیش گرفته است.

نماینده کارگران اخراجی کارخانه ماه ماشین با انتقاد از عدم همکاری اداره کار استان، گفت: معاونت روابط کار استان سمت و سوی رسیدگی به مشکلات کارگران را به جانب هیئت حل اختلاف اداره کار شهرستان ری سوق داده و این در حالي است که اجرای طرح طبقه بندی مشاغل تخصصی بوده و مربوط به معاونت روابط کار می‌باشد.

او با بیان اینکه هم اکنون کارگران اخراجی بلاتکلیف هستند افزود: هدف صاحبان این کارخانه داشتن نیروهای کارقراردادی است تا هر گاه لازم دانستند بتوانند بدون دردسر اخراج‌شان کنند.

نماینده کارگران معترض با اشاره به اینکه کارخانه ماه ماشین ظرفیت ایجاد اشتغال بیش از ۱۰۰ نیروی کار را دارد عنوان کرد: هم اکنون این واحد تولیدی با حداقل نیروی کارقراردادی مشغول به فعالیت است.

حق پرست در خاتمه گفت: از مسئولان وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی می‌خواهیم با اعزام کار‌شناسان و بازرسان خود به این کارخانه قبل از اینکه مشکلات کارگران این واحد تولیدی به مرحله جدی‌تری برسد اقدام کنند.

گفتنی است کارخانه ماه ماشین تولید کننده و طراح ماشین آلات و ابزار توليد، واقع در شهرک صنعتی شمس آباد است که در این راستا ماشین آلات مورد نیاز خطوط تولید آرد، بیشترین سهم تولید را در این واحد تولیدی به خود اختصاص داده و علاوه بر آن به توليد رباط‌های صنعتی و دستگاهای توزین عبوری.. مي‌پردازد.


 


امروز: وزیر علوم دولت اصلاحات از سوی دادگاه انقلاب اسلامی به جزای نقدی بدل از یک سال حبس تعزیری محکوم شد‌. ‌

به گزارش ایلنا، سید محمود علیزاده طباطبایی با اعلام این خبر گفت‌: دکتر مصطفی معین در سال ۸۸ در وبلاگ شخصی خود مطلبی تحت عنوان «آسایش دوگیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا» منتشر کرده است که در این مطلب ضمن طرح مسایل اجتماعی انتقاداتی نیز مطرح کرده بود که در این راستا پرونده‌ای در شعبه ۱۲ دادسرای انقلاب تشکیل و با صدور قرار مجرمیت، پرونده به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه ارجاع شد‌. ‌

وکیل وزیر علوم دولت اصلاحات ادامه داد‌: قاضی مقیسه تعابیر به کار رفته در این مطلب را مصداق فعالیت تبلیغی علیه نظام در نظر گرفته و برای مصطفی معین حکم ۲۰ میلیون تومان جزای نقدی بدل از یک سال حبس تعزیری صادر کرد‌. ‌

علیزاده طباطبایی اظهار کرد‌: قطعا در فرصت قانونی نسبت به حکم دادگاه بدوی اعتراض کرده و امیدوارم دادگاه تجدید نظر برای موکلم حکم برائت صادر کند‌. ‌


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به emrooz-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به emrooz@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته