-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ تیر ۱۸, یکشنبه

Latest News from Iran Green Voice for 07/08/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



لیلا حاتمی، جایزه بهترین بازیگر زن را در چهل‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کارلوویواری به دست آورد.

به گزارش  رادیو فردا ، شامگاه شنبه، لیلا حاتمی بازیگر فیلم «پله آخر» ساخته علی مصفا، زمان دریافت جایزه بهترین بازیگر برای این فیلم، این جایزه را به مادرش زهرا حاتمی تقدیم کرد.

همچنین، علی مصفا نویسنده، کارگردان و بازیگر فیلم پله آخر، در این دوره از جشنواره کارلوویواری موفق شد جایزه منتقدان بین‌المللی فیلم  را کسب کند.

پیشتر، پوستر فیلم «پله آخر» اثر محمدحسین شهیدی، نقاش ایرانی، برنده جایزه بهترین پوستر فیلم از جشنواره فیلم کارلوویواری ۲۰۱۲ شده بود.

جایزه بزرگ _ گوی بلورین ۲۵ هزار دلاری ِ چهل‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کارلوویواری به فیلم مارتین لوند کارگردان فیلم مرد نصفه نیمه  از نروژ تعلق گرفت.
جایزه پانزده هزار دلاری ِهیات داوران این دوره از جشنواره به فیلمساز ایتالیایی مارکو تولیو جیوردانا  به خاطر فیلم «میدان فونتانا: توطئه ایتالیایی»  تعلق گرفت.

جایزه بهترین بازیگر مرد را دراین جشنواره، به بازیگر فیلم نروژی مرد نصفه‌ نیمه، رافائل اولت دریافت کرد. همچنین اریک لوبوس برای بازی در فیلم لهستانی «کشتن سگ آبی» جایزه بهترین بازیگر مرد را به دست آورد.

چهل و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کارلوویواری از نهم تا هفدهم تیرماه با شرکت بیش از ۲۰۰ فیلم سینمایی و مستند برگزار شد.

در این جشنواره، همچنین آثار چهار فيلمساز ايرانی در بخش‌های غير رقابتی این دوره از جشنواره کارلو وی‌واری به نمايش در آمد.

«کات»٬ آخرين ساخته امير نادری محصول ژاپن٬ «يک خانواده محترم» به کارگردانی مسعود بخشی و «پذيرايی ساده» کاری از مانی حقيقی فيلم‌های بلندی هستند که هر سه در بخش «نگاهی ديگر» به نمايش در آمدند.

در کنار اين سه فیلم٬ فيلم کوتاه «هيچ چيز نمی‌تواند به من آسيب بزند» ساخته ميلاد امينی فيلمساز جوان مقيم دانمارک نيز در بخش پنج اثر تازه حضور داشت.

چهل‌وهفتمین جشنواره فیلم کارلوویواری در شمال‌غرب جمهوری چک شنبه شب به پایان رسید.


 


اجراي سمفوني پرسروصداي كارون اگرچه قرار بود از دقايقي پيش توسط مجيد انتظامي در تالار وحدت تهران برگزار شود، اما تجمع جمعي از دانشجويان و فعالان محيط زيست در محل برگزاري و همچنين برخي از ناهماهنگي‌ها در صدور كارت‌هاي دعوت، تاخير در اجراي اين برنامه را موجب شده است.

به گزارش ايسنا  دقايقي قبل جمعي از دانشجويان و فعالان محيط زيست كه معتقد بودند ساخت سد كارون به بروز مشكلاتي در بخش كشاورزي و محيط زيست حوزه رودخانه كارون منجر مي‌شود، با در دست داشتن پلاكاردهايي براي دقايقي روبه‌روي تالار وحدت تجمع كرده بودند. در اين پلاكاردها، از استاد انتظامي (مجيد انتظامي، سازنده اثر) خواسته شده بود كه از اجراي سمفوني كارون در اين شرايط منصرف شود كه البته جمع 20، 30 نفره تجمع‌كنندگان پس از دقايقي بدون دليل خاصي محل را ترك كردند.

چند روز پيش هنگام برگزاري نشست خبري اين كنسرت نيز كه با حضور آهنگساز و رهبر ارکستر سمفونی کارون به‌همراه مدیرعامل شرکت آب‌نیرو به عنوان مجری سدهای ساخته شده بر روی کارون برگزار شد، حضور فعالان محيط زيستي و سؤالات انتقادي برخي از خبرنگاران، حاشيه‌هايي ايجاد كرده بود.

همچنين برخي از ناهماهنگي‌ها در صدور كارت‌هاي دعوت و بليت‌ها ايجاد شده كه همين امر تاخير در برنامه را موجب شده است.

برخي از اين ناهماهنگي‌ها سبب شده است كه افرادي كه كارت دعوت دارند، مجبور باشند براي تبديل كارت خود به بليت ورودي با مشكل مواجه شوند و صف طولاني براي اين موضوع تشكيل شده است.

 


 


شب گذشته محمدصادق (آرش) هنرور شجاعی در حالیکه در پی اعتصاب غذا، بیش از ۷٫۵ کیلو وزن کم کرده و دچار افت فشار شدید است، در بند ویژه روحانیت زندان اوین دچار حمله شدید قلبی شده، زمین خورده است.

به گزارش کلمه، این روحانی منتقد در حالیکه بر اثر زمین خوردگی دچار آسیب از ناحیه دست و قفسه سینه شده بود، به بهداری زندان اوین منتقل و بدون درمان کافی و تنها با تزریق چند داروی خواب آور به بند بازگردانده شده است.

شرایط هنرور شجاعی در هشتمین روز اعتصاب غذایش، با توجه به مشکلات قبلی، نگران کننده است.


 


مسیح علی نژاد:

امامان جمعه شهر‌های ایران معمولا از جمله کسانی هستند که در خطبه‌های نماز جمعه خود به طور هماهنگ در مورد یک موضوع مشخص و از پیش سیاستگذاری شده سخنرانی می کنند. به همین دلیل وقتی به عنوان خبرنگار سراغ هر یک از امامان جمعه بروید معمولا پاسخ می شنوید که «ما حرف های مان را در خطبه ها می گوییم» و به این ترتیب چندان تمایلی برای اینکه مورد پرسش قرار بگیرند از خود نشان نمی دهند.

به عنوان نمونه احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران از جمله کسانی است که وقتی چند بار سراغ ایشان برای یک گفتگوی تلفنی رفته ام هر بار پاسخ رد داده است و در عین حال حتی از تماس تلفنی برای درخواست مصاحبه هم ابراز شگفتی کرده و با گفتن چندین باره ی کلمه ی «عجب، عجب» نظر منفی خود را اعلام می کند.

آقای صدیقی یکی دیگر از امامان جمعه موقت شهر تهران است که بسیاری او را به خاطر اظهارات جنجال برانگیزش در مورد اینکه نوع پوشش دختران باعث افزایش زنا در جامعه و سپس زلزله می شود، می شناسند. او نیز امکان هر گونه گفتگوی تلفنی با خبرنگار خارج از ایران را رد می کند.

سراغ امام جمعه یکی از شهرهای بزرگ دیگر ایران می روم؛ محمد تقی رهبر امام جمعه موقت اصفهان است که اخیرا کتابی از او در مورد «حجاب» در تیراژ بالا منتشر و توسط ارگان های مختلف تکثیر شده است.

امام جمعه موقت اصفهان در این گفتگو ضمن آنکه تاکید می کند همه ی اعضای فامیل و اطرافیان خود او الزاما چادری نیستند، این بدحجاب ها دل ما را آزرده اند، با لباس و آرایش شان گستاخی و دهن کجی می کنند.

در این گفتگو همچنین در مورد حکم اعدام دو شهروند ایرانی به جرم نوشیدن مشروبات الکلی و یا صدور حکم ارتداد برای شاهین نجفی که ترانه امام نقی را خوانده است نیز سوالاتی مطرح شد که او پاسخ می دهد:

گفتگوی کامل مسیح علی نژاد با محمد تقی رهبر امام جمعه موقت اصفهان را اینجا بشنوید.

در مورد برخوردهایی که با بدحجابی در خیابان صورت می گیرد خیلی از خانواده ها را می رنجند، نیروهای امنیتی دختران را سوار ماشین می کنند و به خاطر نوع پوشش با آنها برخورد می کنند آیا شما این برخورد ها را تایید می کنید؟

بدحجابی یک ناهنجاری است در جامعه. خیلی مردم و متدینین ما خون دل می خورند، شما می گویید برخوردهای گشت دل جوان ها را می رنجاند؟ همین ها دل میلیون ها انسان را دارند می رنجانند، همین بدحجاب ها. آزادی هم یک حدی دارد یک حد و مرزی دارد. اما یک وقت می بینید به یک جایی می رسد که به گستاخی و بی حرمتی کشیده می شود.

یعنی منظورتان این هست که با بدحجابی گستاخی می کنند؟

بله با همین بی حجابی شان، با همان لباس شان، با همان آرایش شان. توی جامعه زن مجاز نیست این کارها را بکنند. الان کسانی که از خارج می آیند حالا ما خودمان هم کم و بیش دیده ایم در خارج که زنان انقدر آرایش نمی کنند اینگونه که الان ما در ایران می بینیم. این ناهنجاری دل مردم را آزرده. علما و مراجع همه اعتراض داشتند، بلاخره یک دستگاهی باید برخورد کند.

خودتان به عنوان کسی که امام جمعه یکی از شهرهای بزرگ ایران هستید، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بودید فکر می کنید چه اتفاقی افتاده که زنان زیادی از کشور علاقه ای به رعایت حجاب اسلامی ندارند؟

به نظرم کار فرهنگی نشده. نه در کلاس ها و نه در دانشگاه و نه در رسانه ها که اصلا این خانم برای چه باید آریش کند؟ اگر برای شوهرش آرایش می کند برای چه باید در خیابان بیاید؟ چرا دختری که هنوز ازدواج نکرده باید با این وضع در جامعه ظاهر شود؟ از طرفی بیگانه هم سرمایه گذاری کرده روی اینها.

 

تا چه اندازه فکر می کنید عملکرد روحاینت و یا دخالت دین در حوزه های سیاسی باعث دین گریزی برخی از جوانان در ایران شده است؟

اولا دین گریزی در مورد همه جوان ها نیست. دین گریزی در مورد یک عده ای رخ داده و عده ای دیگر هم دارند لجبازی و دهن کجی می می کنند. یک عده هم در خیابان هستند که ضد انقلاب هستند البته خیلی ها هم سهل انگار هستند اما کسانی هم از از طریق ماهواره ها و سی دی ها و عوامل تبلیغی خارجی تحریک می شوند. بخشی هم همانطور که شما می گویید ممکن است دین گریز شده باشند و با دین و روحانیت مسيله دارند که خب آنها چرا مسئله دارند؟ نباید داشته باشند. اینها هم توجیه نشده اند.

آقای رهبر خیلی از خارجی ها این سوال را می پرسند که چرا ما وقتی وارد فرودگاه ایران می شویم ما را وادار می کنند که سر تا پای خودمان را بپوشیم و فقط گردی صورت و دست و پای مان معلوم باشد؟ آنها این پوشش اجباری را در واقع نوعی توهین به خودشان می دانند و می گویند چرا باید از پوششی استفاده کنند که اعتقادی به آن ندارند؟

پاسخ این است که یک خارجی که می آید ایران می داند که مرد ما به زن آنها دست نمی دهد، زن ما به مرد آنها دست نمی دهد. همین خانم اشتون که در مذاکرات هسته ای با مقامات ایرانی دیدار و ملاقات انجام می دهد بلاخره فهمید که به غیر از روسری بقیه پوشش و مواردش را باید در این دیدار ها منظم کند. کسانی که می آیند کشور ما باید بدانند که ملت ما محدودیت دارد، این ملت می گوید تو که می خواهی از فرودگاه وارد ایران شوی باید منظم شوی. حتما چینی ها هم یک مقرارتی برای خودشان دارند، شوروی هم یک قیودی برای خودش دارد. آمریکایی هم یک قیودی دارند.

خب آقای رهبر اگر قرار باشد کشورهای دیگر هم همین قوانین ما را داشته باشند، فرض کنید شما به اتفاق همسر و دخترتان وارد یک کشور خارجی شدید و به شما بگویند همسر شما و دخترتان باید مثل زنان همان کشور لباس بپوشد یعنی روسری و حجاب خودشان را بردارند، شما چه می کنید؟

ما اصلا قید این سفر را می زنیم.

خب پس در مورد ایران چی، شما الزام می کنید همه روسری و حجاب اسلامی بپوشند، آیا فکر نمی کنید ایران با این قوانین تبدیل به یک کشور منزوی شود و خیلی ها هم مثل شما بگویند ما قید سفر به ایران را می زنیم ؟

باز بر می گردم که حکم ما حکم اسلام است، ما که از خودمان در نیاوردیم. ما تابع شریعتی هستیم که این شریعت حلال و حرام دارد. احترام به مقررات جز وظیفه ماست. خارجی هم که می آید ایران روسری سرشان می گذراند و اگر می دیدند ایران برای شان آنقدر آزاد نیست خب نمی آمدند.

شما آیا به لبنان هم سفر کرده اید؟

بله آنجا ها را هم رفتیم دیدیم.

خب تلویزیون جمهوری اسلامی هم خیلی در مورد لبنان تبلیغ می کند و جوانان می بینند در همین کشوری که مورد حمایت جمهوری اسلامی است آزادی پوشش برای زنان وجود دارد....

ببینید ما نمی گوییم همه ی کار و فرهنگ لبنان درست است. ما از حزب الله لبنان حمایت می کنیم ، از مقاومت لبنان حمایت می کنیم ما که از مینی ژوپ های لبنان حمایت نمی کنیم. از رفتارهای بدشان که حمایت نمی کنیم که. آنجا یک بخشی از اروپا است در حقیقت. منتها از لحاظ سیاسی چون خط مقدم است، به خصوص حزب الله و جنوب لبنان، ما حمیات می کنیم. اما تنها کشوری که در دنیا، نظامش، رسما اسلامی است و واقعا از صدر این کشور تا ولی امر تا دولت تا حاکمیت همه شرط اش تدین و اسلامیت است، ما چنین فضایی را در هیچ کشوری نداریم..

سوال من هم همین است. شما می گویید، تنها کشوری که سراسر اسلامی است ایران است. چرا باید در چنین کشوری دختران و زنان به زور باتوم و پلیس حجاب داشته باشند؟

اولا که ، نود و نه درصد زنان ما محجبه هستند ، هیچ باتوم و کتک هم نمی خواهد، شما نگاه کنید توی راهپیمایی های ما را. اینهایی که توی خیابان می آیند و آرایش می کنند اینها عروسک هستند و این عروسک ها محدود هستند. شاید در تهران پنجاه هزار، صد هزار، بیست هزار یا ده هزار نفر هستند. اکثریت قاطع ملت ما محجبه هستند و قاطعیت دینی دارند، ما کنار دریا نداریم، ما دانسینگ نداریم، ما کاباره نداریم، ما بی حجابی نداریم...

آیا فکر نمی کنید همه اینهایی که برشمردید، زیر زمینی شده و در زندگی بخش های زیادی از مردم ایران جریان دارد؟

توی چهاردیواری خودش ما تکلیفی به او نداریم چون به خودش ضربه می زند.

ولی در چهاردیواری هم پلیس با مردم برخورد می کند...

خب اگر آنجا را یک مرکزی درست کردند که پسر و دختر مردم را می برند آنجا و آنجا دایره فساد است، البته که یک جاهایی پلیس برخورد می کند. اینها یک عده ای خاص هستند . یعنی اگر واقعا آمار گیری کنند که بدحجابی چقدر است و حجاب کامل چقدر است روشن می شود که کشور ما خیلی ها خودشان به اختیار خودشان متدین هستند. یعنی شما اگر بکشید یک زن را یا یک مرد باغیرت را حاضر نیست زن و دخترش اینطوری بیرون بیاید. یک عده خاصی بی بند و بار هستند. اینها عده کمی هستند، مثلا یک عده ای شراب خوری می کنند، یک عده ای مواد مخدر مصرف می کنند، یک عده پشت پرده دانسینگ دارند...

اخیرا هم رییس دادگستری استان خراسان رضوی اعلام کرده که دو نفر را به جرم خوردن مشروب به اعدام محکوم کرده و اعلام کرد که آنها سه بار مشروب خوردند، آیا این برخوردها می خواهد جلوی مشروب خوردن را بگیرد؟

چه مشروب خوردن چه کارهای دیگر یک مقرارتی دارد طبق قوانی اسلامی باید اجرا شود. من کاری به پرونده مشروب خوردن این دو نفر ندارم. کلا دارم می گویم. تازه ما خیلی جاها به خاطر پاره ای مصالح آسان می گیریم.

ببینید این همه در جامعه فساد می شود ما چقدر مگر اعدام داریم؟ اما اگر در بدن انسان عضوی فاسد شود، باید آن عضو را برید. مثل مرض قند چون ممکن است اگر آن عضو را قطع نکنیم باقی بدن را هم نابود کند. این وضعی که ما در جامعه می بینیم پس باید یک ترسی هم در جامعه باشد....

در خود خانواده شما چند درصد به حجاب اعتقاد دارند؟

دارند. در خانواده ما و اطرافیان ما شاید صد در صد چادر نباشند، حالا دارند ولی ما نمی گوییم حتما چادر باشد اما بلاخره چادر بهترین نوع اش است.

آقای رهبر اگر من دختر شما بودم و اعتقادی به حجاب نداشتم واقعا، شما مرا فاسد می دانستید؟

 

ببینید یک عده فاسد اند و یک عده جاهل هستند. فاسد، آن کسی است که به قصد فساد جامعه آرایش و پیرایش می کند و هدف اش جذب و تحریک جوان هاست، آن دیگر می شود فساد. حالا فساد هم انواع مختلفی دارد، یکی فساد اخلاقی است یکی فساد جنسی است من نمی گویم همه فاسد هستند من می خواهم بگویم توی اینها فاسد هستند، اما اکثر شان به آن معنای فساد و فحشا ، فاسد نیستند، جاهل اند، بچه اند، جوان اند، تربیت نشدند....

ولی آقای رهبر ما هم تربیت شدیم، هم تحصیل کردیم ،هم مطالعه کردیم و هم با آگاهی انتخاب می کنیم که پوشش اسلامی و حجاب اسلامی باشیم، این انتخاب ما با مطالعه است .

شما و یا شخصی با این صفاتِ شما چنانچه وجود داشته باشد، او برای خودش آزاد است در کشور. ..

ولی آزاد نیستیم.

 

خب اگر این فرد به جامعه رفت، موجب نشر ناهنجاری در جامعه خواهد شد اینجا باید پدر مادر، دانشگاه، مدیر اداره ، امر به معروف همه باید جلوگیری کنند... همانطور که نمی خواهیم فرزندمان به مواد مخدر آلوده شود، همانطوری که به فساد نمی خواهیم آلوده شود، از این رفتارش هم جلوگیری می کنیم. چون این رو یک نوع فساد و رخنه در شخصیت اش می دانیم. این برود توی خانه خودش هر کاری خواست انجام دهد اما وقتی به جامعه آمد، جامعه آلوده می شود. طرف می تواند برود توی خانه اش هر چقدر دلش خواست تریاک بکشد تا خفه شود

نه، بحثِ تریاک نیست، بحثِ آزادی پوشش است.

آزادی یک محدوده ای دارد. شرع مقدس ما محدودیت گذاشته آن هم برای سلامت جامعه. این خانم و یا این آقایی که با این وضع توی اجتماع ظاهر می شود البته آقایان خیلی مورد توجه نیستند بیشتر خانم ها هستند که با آن وضعیت ظاهر می شوند، حق عموم را باید احیا کرد. حاکمیت کوتاهی کرده، رسانه ملی کوتاهی کرده، پدر و مادر کوتاهی کرده و یک عده ای به این وضع در آمده اند و اینها یک عده خاص هستند، مثل یک عضو فاسد توی جامعه هستند، مثل یک سارق مثل قاتل بلاخره باید یک جوری برخورد شود....

در مورد بحث شاهین نجفی روزنامه ها خیلی نوشته اند. ایشان یک آهنگی در مورد امام نقی خوانده است. مثلا آقای محمد نبی حبیبی هم در مورد ایشان گفته است که حکم ارتداد شاهین نجفی باید اجرا شود؟ می خواهم شما به عنوان امام جمعه و یک روحانی به من پاسخ دهید این یعنی چی؟ یعنی چه حکمی باید اجرا شود؟ حکم ارتداد چه هست؟

اگر کسی مسلمان باشد و بعد از مسلمان بودن، دین خودش را تغییر دهد یا رفتاری کند که اهانت به ائمه باشد این را می گوییم ارتداد یعنی خروج از دین. یعنی معارضه با ارزش های اسلامی.

شما خودتان اصلا آهنگ شاهین نجفی را در مورد امام نقی شنیده اید؟

من البته ترانه ایشان را نشنیده ام ولی همین خبرها را خوانده ام و دیده ام که بله ایشان توهین کرده و مراجع اعتراض کردند که اهانت به مقداست، اهانت به بزرگان و ائمه طاهرین یعنی معارضه با اسلام. ارتداد یعنی خروج و پشت کردن به دین.

در این مورد آیا می توانم بپرسم حکم ارتداد چیست؟

ما در مبانی حقوقی مان داریم که حکم مرتد اعدام است اما شرایط و حدود این را دستگاه قضایی باید تعیین کند.

خب شاهین نجفی که اصلا در ایران نیست یعنی تحت نظارت سیستم قضایی ایران نیست و وقتی که خواستار اجرای حکم می شوند موجب می شود که برخی از مداحان یا کسانی که خودشان را علاقمند به مراجع می دانند شاهین نجفی را تهدید کرده و بحث قتل را مطرح کردند ، ارزیابی شما چیست؟

ببینید، خاطرتان هست که در مورد سلمان رشدی، امام ( آیت الله خمینی) ایشان را محدور الدم اعلام کرد و امام حکم قتل او را دادند اما حکم تا کنون اجرا نشده چون سلمان رشدی در اختیار دستگاه قضایی ما نبوده. یکی مثل سلمان رشدی که آن کتاب مبتذل سخیف را می نویسد امام حکم ارتداد دادند

خیلی ها هم اعتقاد دارند فتوای آیت الله خمینی هم اشتباه بوده؟

هیچ کسی از مراجع تقلید نسبت به فتوای حضرت امام اعتراض نداشتند، این شخص همین کتاب آیه های شیطانی که او نوشته علیه مقدسات آسمانی ملت ها دارد حرکت می کند، مجازاتش چیست؟ یعنی واقعا مجازت اش چیست؟ حالا شرعی هست، وجدانی هست و فرهنگی هست. آنها می گویند هر کسی آزاد است هر چه می خواهد بگوید...

سوال من این است، اینکه حکم یک نفر در داخل ایران ارتداد اعلام شود و یک نفری که در یک کشور دیگر زندگی می کند را تهدید بکنید که این حکم باید اجرا شود، در نگاه بین الملیلی نوعی ترور محسوب می شود آیا این جمهوری اسلامی را ، ایران را و ایرانی را زیر سوال نمی برد؟

آنهایی که می خواهند کشور ما را تروریست بشمارند، اتهام تروریسم به ایران می زنند، این همان سیاست های خصمانه ای هست که با کشور ما دارند . بیایند به ما نشان دهند یا بگویند ما ایرانی ها، ما شیعه ها کدام نقطه یکی را ترور کردیم؟

به هر حال بحث هایی در مورد ترور بختیار و یا رستوران میکونوس آلمان مطرح شده است.

اینها تصمیمات حکومت یا فقیه ما نبوده. بخیتار یک سیاستمداری بود که در مقابل نظام ما ایستادگی کرده بود ممکن است یک افرادی خودشان اقدام به چنین حرکتی علیه او کرده باشند.

 


 


آیت الله مهدوی کنی، رییس مجلس خبرگان رهبری خود را "یکی از بندگان صالح" خدا خواند و گفت که دانشگاه امام صادق به او به ارث رسیده است.

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه خداوند همواره وعده می‌دهد که زمین خود را در اختیار بندگان خاص و صالح می‌گذارد تصریح کرد‌: دانشگاه امام صادق زمانی وابسته به دانشگاه هاروارد آمریکا بود و مسئولیت آن نیز برعهده یک آمریکایی بود اما وعده خدا محقق شد و هم اکنون این دانشگاه به من که یکی از بندگان صالح خدا هستم ارث رسید.

به گزارش ایلنا، آقای مهدوی کنی این اظهارات را در مراسم افتتاحیه ۴۵ پروژه عمرانی، ترافیکی، فرهنگی، ‌ اجتماعی شهرداری منطقه دو تهران و افتتاح مجموعه ورزشی دانشگاه امام صادق گفته است.

 


 


دبیرانجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران با اعلام اینکه از امروز شیر دو نرخی در بازار عرضه شده است، از افزایش قیمت ۵۰ درصد محصولات لبنی دیگر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا باکری درخصوص تغییر قیمت لبنیات که قرار بود از امروز شنبه در بازار اعمال شود، اظهارداشت: با توجه به تفاهم نامه انجمن صنایع فرآورده های لبنی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، امروز شیر۹۰۰ گرمی نایلونی با ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۹۰۰ تومان، ماست ۹۰۰ گرمی با داشتن ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۱۳۰۰ تومان و پنیر یو.اف ۴۰۰ گرمی نیز با قیمت ۲۴۰۰ تومان در بازار عرضه شده است.

وی اضافه کرد: البته کارخانجات لبنی ۵۰ درصد محصولات خود را با قیمت‌های پائین و ۵۰ درصد سایر محصولات خود را براساس سیستم عرضه و تقاضا در بازارعرضه کردند.

باکری درخصوص افزایش قیمت ۵۰ درصد محصولات لبنی پرچرب اظهارداشت: کارخانجات براساس قیمت تمام شده، ۵۰ درصد محصولات لبنی پرچرب خود را به بازار عرضه می‌کنند.

دبیرانجمن صنایع فرآورده های لبنی پیش از این گفته بود: محصولات لبنی مانند شیر، ماست و پنیر دارای ۱.۵ درصد چربی (کم چرب) در قالب محصولات یارانه ای و با کاهش ۳۰ درصدی قیمت و سایر محصولات لبنی با درصدهای متفاوت چربی با افزایش ۳۰ درصدی قیمت از سوی کارخانجات لبنی به بازار عرضه خواهند شد تا به نوعی عدم النفع حاصل از فروش محصولات لبنی دارای ۱.۵ درصد چربی در بازار جبران شود.


 


مجمع تشخیص مصلحت نظام به منظور یافتن راه‌حلی برای مقابله با تحریم‌ها و کنترل گرانی‌ها جلسه ویژه تشکیل داد.

این جلسه مجمع ابتدا قرار بود طبق روال گذشته به ادامه بررسی و تدوین سیاست‌های کلی اجتماعی بپردازد اما با اجرای تحریم نفتی و همزمان با موج گرانی کالاها در داخل، مجمع تشخیص با حضور رییس دولت و وزرای مربوطه جلسه فوق العاده تشکیل داد.

آنطور که خبرگزاری مهر گزارش داده، این جلسه با حضور احمدی نژاد و وزرای امور اقتصادی و دارایی؛ نفت و صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل بانک مرکزی تشکیل شده است و این افراد جداگانه گزارش های خود را ارائه کرده اند.

خبرگزاری مهر به جزییات بیشتری درباره محتوای این گزارش اشاره نکرده است.

روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که این جلسه به علت "اهمیت و فوریت" شرایط موجود برگزار شده است.


 


هوشنگ حسینی فرمانده دریابانی استان مازندران از حضور "گشت ارشاد دریایی" در سواحل شمالی کشور خبر و گفت که چادر زدن مسافران در ساحل هم از این پس ممنوع است.

این گشت قرار است مانع از "بد حجابی" و گوش دادن به موسیقی در سواحل دریای مازندران شد.

فرمانده دریابانی استان مازندران با بیان اینکه عوامل دریابانی با گشت‌های پیاده و سواره، بلندگو و سوت و سایر تجهیزات به مسافران هشدار می‌دهند، به ایسنا گفت: امسال مسئولیت بیشتر نقاط ساحل مازندران بر عهده دریابانی است.

حسینی افزود: نیروهای ما توجیه هستند و در مرحله اول به افراد هشدار داده و آنان را ارشاد می‌کنند و در صورتی که افراد توجیه نشوند، با آنان برخورد می‌شود.

حسینی با بیان اینکه مسافران حق ندارند در سواحل و محیط‌های غیرمجاز اقدام به نصب چادر کنند، اظهار کرد: بدون شک پلیس با این موارد برخورد کرده و این چادرها را جمع‌آوری خواهد کرد.

اسماعیل احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی ابتدای تابستان اعلام کرده بود که پلیس برای تامین امنیت سواحل و "امنیت اخلاقی" برنامه‌هایی دارد و نیروهای تقویتی نیز به استان‌های شمالی اعزام کرده است تا این طرح به صورت گسترده‌تر انجام شود.


 


یک قاضی دادگاه فدرال آمریکا با صدور حکمی ایران را به پرداخت بیش از ۸۱۳ میلیون دلار دیگر خسارت به خانواده‌های سربازان آمریکایی کشته شده در بمب‌گذاری سال ۱۹۸۳ بیروت محکوم کرد.

به گزارش رادیو فردا این دادگاه پیش از این هم حکم پرداخت مبالغ دیگری به عنوان غرامت آن بمب‌گذاری برای جمهوری اسلامی صادر کرده که با افزودن مبلغ جدید، جمع این خسارات هم‌اینک به ۸٫۸ میلیارد دلار بالغ می‌شود.

حکم جدید این دادگاه در این رابطه، روز سه‌شنبه هفته گذشته توسط رویس لمبرت، قاضی فدرال در واشینگتن، صادر شده و خبرگزاری فرانسه روز جمعه ۱۶ تیر به نسخه‌ای از آن دست یافته‌ است.

در سال ۸۳ میلادی، در خلال جنگ‌های داخلی لبنان، یک حمله‌کننده انتحاری با کامیونی حامل مواد منفجره به مقر تفنگداران دریایی آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بیروت وارد شده و با ایجاد انفجار باعث کشته شدن ۲۴۱ نظامی آمریکایی شد.

گرچه در آن زمان سازمان جهاد اسلامی، از گروه‌های بنیادگرای شیعه، مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت، برخی از گمانه‌زنی‌ها بر نقش ایران در این حمله تأکید می‌کرد؛ جمهوری اسلامی اما هر گونه دست داشتن در این انفجار را رد کرده و پشتیبانی‌اش از گروه‌های شیعه لبنانی را «تنها یک پشتیبانی معنوی» توصیف می‌کند.

حکم جدید پرداخت غرامت توسط ایران هشتمین حکم این دادگاه علیه ایران در رابطه با این پرونده‌ است و رویس لمبرت در این خصوص به خبرگزاری فرانسه گفت که «ایران دارد به خاطر حمایتش از تروریسم صورت‌حساب سنگینی برای خودش درست می‌کند».

​​این قاضی فدرال افزود که «تعدادی از پرونده‌های بمب‌گذاری بیروت هنوز رسیدگی کامل نشده‌ است و تکمیل دادرسی این پرونده‌ها مطمئناً مبلغ غرامت را افزایش خواهد داد.»

رویس لمبرت در ادامه گفت که «هیچ غرامتی، هر چند میلیارد که می‌خواهد باشد، نمی‌تواند جبران‌کننده زندگی‌های بی‌شماری باشد که بر اثر اعمال ناجوانمردانه ایران از هم پاشیده‌اند.»

از بمب‌گذاری انتحاری سال ۸۳ هم‌اینک نزدیک به ۳۰ سال می‌گذرد، اما پی‌گیری دو تن از مصدومان آمریکایی این حملات منجر به صدور این احکام جدید شده‌ است.

پیش از این خبرگزاری آسوشتیدپرس به نقل از وکیل این دو شاکی آمریکایی نوشت که به اعتقاد او چنین مبالغی از محل دارایی‌های بلوکه شده ایران در آمریکا قابل برداشت است


 


هفته نامه آسمان گفتوگویی با علی جنتی فرزند ارشد احمد  جنتی دبیر شورای نگهبان انجام داده است.علی جنتی سالها سفیر ایران درکویت بوده و دراوایل دولت نهم نیز معاون سیاسی وزیر کشور بود.

جنتی دراین مصاحبه به انتقاد از سیاست خارجی دولت پرداخته و گفته است: وضعیت روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر بدترین وضعیت را در طول سه دهه گذشته دارد.

وی درباره وضعیت سوریه نیز گفت:  برای منافع ما مهم این است که اگر روزی بشار اسد هم نباشد، سیستم دچار فروپاشی نشود و دولت بتواند با اصلاحاتی که در درون کشور انجام می شود آرا و نظرات مردم را تأمین کند و حمایت از انقلاب فلسطین و نیروهای مقاومت خدشه دار نشود. البته روسیه و چین هم عموماً همین رویه را دنبال می کنند.

جنتی با اشاره به سخنان احمدی نژاد نیز خاطرنشان کرد:وقتی رئیس جمهور اعلام می کند که فلان کشور باید از صفحه روزگار برداشته شود؛ این برخلاف سیاست کلی نظام است و هزینه های زیادی را بر جمهوری اسلامی تحمیل می کند.

جنتی گفت:وضعیت روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر بدترین وضعیت را در طول سه دهه گذشته دارد. یعنی ما الان برای خودمان دوستی در دنیا نگذاشته ایم. وضعیت اروپا که کاملاً روشن است و حتی در حد معاون وزیر هم نمی توانیم رفت و آمدی داشته باشیم. با شرق آسیا هم وضعیت مشابهی داریم. البته با چین و هند روابط نسبتا نزدیک است ولی با بقیه کشورها هم به دلیل مسائل هسته ای و فشارهای آمریکا و تحریکات غرب و هم به دلیل عملکردهای نامناسب خودمان، رابطه مان دچار مشکلات جدی است.

وی افزود:آنچه انتظار می رفت این بود که جمهوری اسلامی ایران حداقل رابطه متعادلی را با همسایگان برقرار کند، به خصوص همسایه های عرب حوزه خلیج فارس و نیز کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا. اما نوع عملکرد ما به گونه ای بوده که تقریبا همه این کشورها اکنون علیه جمهوری اسلامی بسیج شده اند. در حوزه خلیج فارس تقریبا با تفاوت طیف هایی که وجود دارد عموما با جمهوری اسلامی مساله دارند، عمانی ها با ما نزدیک تر هستند. احساس می کنیم که قطری ها با ما نزدیکی بیشتری دارند. ولی عربستان سعودی الان بیشترین خصومت را با ایران دارد. بحرین که دنباله روی عربستان است، وضعیتش به همین ترتیب است.

جنتی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد: همان اوایل که من مشغول به کار شدم؛ ظاهراً تازه آقای احمدی نژاد فهمیده بود که من جزو طرفداران آقای هاشمی رفسنجانی هستم. از همان اوایل فشار را روی آقای پورمحمدی گذاشتند برای اینکه معاون سیاسی حتما باید عوض بشود.

جنتی با اشاره به روابط خود با پدرش نیز گفت: در گذشته با ایشان {آیت الله جنتی} زیاد بحث می کردم منتها در طول چند سال اخیر کمتر بحث می کنیم. نه من می توانم روی ایشان تأثیر بگذارم و نه ایشان می توانند افکار مرا تغییر دهند. ممکن است احیاناً برخی از مباحث به جدل بکشد و احترامی که ما برای ایشان قائل هستیم، خدشه دار بشود.
وی افزود: نگاه ایشان به دولت که تغییر کرده است. ایشان جزو مدافعان سرسخت آقای احمدی نژاد بودند، اما الان دیدگاه ایشان تغییر کرده.
 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته