-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۱ تیر ۱۵, پنجشنبه

Latest News from Iran Green Voice for 07/05/2012

Email not displaying correctly? View it in your browser.
این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.



کنیا اعلام کرد به علت نگرانی از تبعات تحریم نفتی ایران از خرید نفت خام این کشور منصرف شده است.این کشور ماه گذشته قراردادی را برای خریداری ۴ تن نفت خام از شرکت ملی نفت ایران امضا کرده بود.

به گزارش بی بی سی فارسی امضای این توافقنامه با واکنش سفارت آمریکا در نایروبی، پایتخت کنیا مواجه شد.

این سفارتخانه با صدور بیانیه ای بر اهمیت کاستن از درآمدهای نفتی ایران تاکید کرده بود.

به گفته اسکات گریشن، سفیر آمریکا در کنیا، کشورهای خریدار نفت ایران ممکن است دچار تبعات تحریم های اعمال شده علیه این کشور شوند.

به گفته پاتریک نوییک از مقام های ارشد وزارت انرژی کنیا، این کشور به خاطر "فشارهای بین المللی" توافقنامه خرید نفت خام از ایران را لغو کرده است.

این توافقنامه برای تامین نفت خام مورد نیاز تنها پالایشگاه کنیا امضا شده بود و به گزارش مطبوعات این کشور شامل یک خط اعتباری ۹۰ روزه می شد.

اتحادیه اروپا از یکشنبه تحریم کامل نفتی ایران را به اجرا گذاشت و تحریم های ایالات متحده علیه این کشور نیز از هفته گذشته تشدید شده اند.


 


بنا به گزارش های رسیده، علی مصلحی، روزنامه نگار حامی جنبش سبز در کاشان بازداشت شد.

بنا به گزارش های رسیده به جرس، این روزنامه نگار روز چهارشنبه چهاردهم تیر ماه توسط ماموران امنیتی بازداشت شد و کماکان از محل نگهداری و وضعیت وی خبری در دست نیست.

مصلحی از جمله فعالینی بود که همواره علی رغم فشارهای نهادهای امنیتی تحلیل هایش را در سایت های جنبش سبز منتشر می کرد.

طی روزهای اخیر، تعدادی از فعالان مطبوعاتی، سیاسی و دانشجویی حامی جنبش سبز، در شهرهای مختلف مورد احضار، بازداشت و ربایش قرار گرفته اند.
 


 


مریم شربتدار قدس، همسر فیض الله عرب سرخی عضو دربند سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در نامه ای خطاب به رییس سازمان زندان های کشور، با تشریح برخوردهای توهین آمیز ماموران با وی و خانواده اش، نشان تصریح کرده است: سؤالم اینست که آیا اجازه می دهید در شرایطی که همۀ هماهنگی ها از سوی دادستانی، سپاه و سازمان زندان ها جهت اعزام یک بیمار برای درمان، انجام شده و مجوزهای مربوطه صادر گشته است، تنها یک مأمور ساده و دون پایه، اینچنین با آبروی نظام بازی کند به گونه ای که مردم و رهگذران زیادی شاهد این صحنه در آن مکان بودند؟

به گزارش کلمه، در بخشی از این نامه سرگشاده آمده است: کاش در این ایام و این شرایط حساس، سعی می شد به جای این خشونت ها، عقلانیت را حاکم کرده و با آزادی اندیشمندان و دلسوزان و مظلومانی که بی هیچ جرمی در اسارتند، دژی محکم ساخت در برابر تهدیدات موجود. و ای کاش هیچگاه فراموش نکنیم که در این دنیای فانی، هیچ چیز ماندنی نیست الا او.

فیض الله عرب سرخی، معاون وزیر بازرگانی دولت سیدمحمد خاتمی، ۱۶ تیرماه سال ۸۸، در جریان سرکوب های پس از انتخابات بازداشت و به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد.

وی که این روزها در بند ۳۵۰ زندان اوین دوران محکومیت خود را می گذراند یکی از ۷ شاکی پرونده شکایت از کودتای انتخاباتی موسوم به پرونده ی شکایت از سردار مشفق است.

متن کامل نامه همسر فیض الله عرب سرخی که در اختیار کلمه قرار گرفته، به شرح زیر است:

باسمه تعالی

رئیس محترم سازمان زندان های کشور

با سلام، بنده قصد تصدیع اوقات جنابعالی را نداشتم اما با اتفاقی که پیرو اتفاقات قبلی در خصوص برخورد با زندانیان سیاسی و خانواده هایشان هنگام اعزام درمانی و یا ملاقات ها، برای ما رخ داد، لازم دیدم با نگاشتن این نامه سرگشاده، وظیفه شرعی و انسانی خود را انجام داده و شما را از آنچه واقع می شود آگاه سازم اگر چه می دانم که در مورد برخوردهای توهین آمیز برخی پرسنل و مأمورین آن سازمان، شکایت ها و گله های فراوان شنیده اید.

آقای رئیس سازمان، بنده نیک می دانم که آبروی سازمان تحت امر شما برایتان مهم است و این را در تلاش های شما و تغییر برخی پرسنل زندان و سالن ملاقات که برخوردهایی خشن و دور از ادب داشتند، شاهد بوده ایم فلذا تصمیم گرفتم تا در ایام شادی ولادت منجی عالم بشریت از ظلم و ستم، برخوردی را که از سوی یکی از عوامل انتظامی سازمان زندان ها هنگام آوردن همسر مظلومم به دندانپزشکی شاهد بودیم و مایۀ ننگ و تأسف بسیار است، شرح دهم.

در روز سه شنبه ۱۳ تیرماه پس از خلف وعده های قبلی مسئولین مربوطه برای درمان همسرم، مطلع شدیم که قرار است ایشان را به دندانپزشکی اعزام نمایند؛ به همین دلیل سریعأ جهت هماهنگی با پزشک مربوطه پس از تماس تلفنی راهی مطب شدیم و هنگامی رسیدیم که ایشان را آورده بودند. متأسفانه یکی از عوامل انتظامی با وجود سن بسیار کمی که داشتند تنها با اتکاء به ظاهر و هیکل عظیم و اسلحۀ کمری خود، با خشونت بسیار، حتی از برخورد تهاجمی با طفل ۴ ساله که به سمت پدربزرگ اسیرش می دوید، نیز کوتاهی نکرده و شروع به برخوردهای توهین آمیز با همۀ ما کردند و در این میان حتی پرسنل پزشکی مطب را نیز از اهانت بی نصیب نگذاشتند.

ریاست محترم،

آنچه مسلم است اینکه بهر حال دست ما خالی از قدرت است و این ایام را مظلومانه سپری می کنیم، اما یقین دارم که طبق وعده های قرآن و معصومین علیهم السلام، هیچ قدرتی با ظلم نمی ماند و این را پیامبر گرامی اسلام نیز با تأکید فرموده اند: “ألمُلکُ یَبقی مَعَ الکُفر وَ لا یَبقی مَعَ الظُلم”

اینک تنها سؤالم اینست که آیا اجازه می دهید در شرایطی که همۀ هماهنگی ها از سوی دادستانی، سپاه و سازمان زندان ها جهت اعزام یک بیمار برای درمان، انجام شده و مجوزهای مربوطه صادر گشته است، تنها یک مأمور ساده و دون پایه، اینچنین با آبروی نظام بازی کند به گونه ای که مردم و رهگذران زیادی شاهد این صحنه در آن مکان بودند؟

اینها در شرایطی است که مدت های طولانی، درد و رنج همسرم را به گوش مسئولین رسانده بودم و با نداشتن مرخصی و ملاقات حضوری، تنها خواسته مان درمان یک زندانی سیاسی بود که از حقوق اولیه هر زندانی می باشد.

کاش در این ایام و این شرایط حساس، سعی می شد به جای این خشونت ها، عقلانیت را حاکم کرده و با آزادی اندیشمندان و دلسوزان و مظلومانی که بی هیچ جرمی در اسارتند، دژی محکم ساخت در برابر تهدیدات موجود.

کاش همزمان با شادی میلاد آن امام عدالت، به خود نهیب زنیم و بدانیم که “می آید و از صلابت هر قدمش، بت های زر و زور به هم می ریزد”

و ای کاش هیچگاه فراموش نکنیم که در این دنیای فانی، هیچ چیز ماندنی نیست الا او …

سخنم را ضمن تشکر از شما با جملۀ زیبایی از “شفیعی کدکنی” به انتها می برم:

“پیش از شما، بسان شما، بی شمارها، با تار عنکبوت نوشتند روی باد، کاین دولت خجستۀ جاوید، زنده باد …”

مریم شربت دار قدس

همسر زندانی سیاسی فیض الله عرب سرخی

۱۴ تیرماه ۱۳۹۱
بدون دیدگاه


 


آیت الله صانعی با اشاره به روایات مطرح شده درباره امام زمان تصریح کرد:حضرت مهدی(عج) کمال موسی را دارد، یعنی موسی در تمام برخوردهایش برخورد ادبی و برخورد منطقی را رعایت می‌کرد. هیچ گاه برخورد موسی برخورد خشن و اذیّت و آزار نبود.
به گزارش وب سایت این مرجع تقلید وی افزود:فرعون از موسی پرسید خدایت کیست؟در پاسخ گفت: ( الَّذِی أَعْطَى کُلَّ شَیْءٍ خَلْقَهُ ثُمَّ هَدَى)، «پروردگار ما کسی است که هر چیزی را خِلقَتی که در خور اوست داده سپس آن را هدایت فرموده است». موسای کلیم، دنیایی از معارف را در این جمله گفت. خداوند خطاب به موسی و هارون فرمود: (فَقُولاَ لَهُ قَوْلاً لَّیِّنًا)، وقتی با فرعون روبرو می‌شوید با او آرام سخن بگویید. این کمال موسی که مهدی هم مثل اوست. یعنی امام زمان که می‌آید، بِکُش بِکُش راه نمی‌اندازد، امام زمان زندان ها را پر نمی‌کند، امام زمان شلاق نمی‌گیرد،! امام زمان زبانش را باز نمی‌کند هر تهمت و هر افترایی اطرافیانش یا خودش نعوذ بالله به هر کسی بخواهند بزنند، او مثل موسی(ع) حرکت می‌کند. کمال موسی یعنی اگر کسانی با او مخالف هستند با آرامی و ادب با او برخورد می‌کند، همانگونه که، امیرالمؤمنین(ع) این گونه رفتار می‌کرد.

آیت الله صانعی در سخنانی با موضوع خصوصیات امام زمان (عج)، عملکرد بسیاری از مدعیان پیروی امام غایب را یکی از موانع اصلی ظهور ایشان دانست و با تاکید بر اینکه آمدن امام مهدی به معنای آگاه شدن بشریت به دروغ‌ها، حیله‌ها و اهمیت اسلام است؛ منتظران واقعی آن حضرت را کسانی توصیف کرد که اهل دروغ و حیله و فریبکاری نیستند و به نام اسلام ظلم نمی‌کنند.
این مرجع تقلید گفت: امام زمان بیاید با اینکه ما هنوز که هنوز است اهل دروغیم؟! با دروغ همه کاری می‌کنیم، ما هنوز اهل حیله و تزویریم! ما هنوز اهل ریا و خدعه‌ایم، ما هنوز نعوذ بالله اهل عوام‌فریبی هستیم، ما خودمان نعوذ بالله هزار کار می‌کنیم وداد می‌زنیم: «دزد را بگیر»! با این وضعیت حضرت چگونه بیاید، خوب اگر بیاید او را هم همین طورش می‌کنیم ، اگر بیاید با دروغ، حیله و با تزویر مقابلش می‌ایستیم، علیه او شمشیر می‌کشیم ولی علیه دشمنان او شمشیر نمی‌کشیم! راستی ما منتظر امام زمانیم؟!

وی با انتقاد از کسانی که درباره زمان ظهور امام زمان ادعاهایی را مطرح می‌کنند، گفت: اگر صاحبان قدرت بخواهند به نام مهدی موعود (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) کوچکترین سوء استفاده را بنمایند، گناه و خیانت به اهداف والای مصلح جهانی (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) است. پس استفاده ابزاری از نام آن حضرت خیانت به امام و به عدالتی است که خداوند وعده داده است.

آیت‌الله صانعی همچنین ابن تصور را که با ظهور امام مهدی (عج) کشته‌ها فراوان می‌شود و جنگ و خون‌ریزی به راه می‌افتد، نیز زیر سؤال برد و گفت: این مسئله افترا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. شاهد و دلیل آن هم روایاتی است که می‌فرماید حرکت امام زمان همانند حرکت نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) است و آرمانش را با خلق نیکو به پیش می‌برد.
وی تصریح کرد: یکی از نشانه‌های ظهور منجی، نفرت بشریت از جنگ و خونریزی‌ است. در آن عصر، علاقه به صلح و گفت و گو و کنار گذاشتن اختلافات و تشکیل سازمانها و مجامع مختلف در سطح جهان اوج می‌گیرد. در زمان مهدی موعود، از ظلم اثری نیست و دموکراسی و حکومت مردمی‌توسط ایشان محقق می‌شود و تمام بشریت به مفهوم واقعی کلمه انسان می‌شوند… نفرت و انزجار بشر از جنگ و خشونت، امری بدیهی است و مصلح جهانی نیز هیچ گاه نمی‌تواند حرکت و پیام خود را برای تحقق صلح و عدالت، با خشونت و جنگ آغاز ‌کند. ما معتقدیم هر کسی که زمینه ساز جنگ باشد و جنگ‌افروزی‌کند مجرم و گناهکار است. امروز دنیا، دنیای عقل و گفت و گو است و بشریت متنفر از جنگ است. ما به امید روزی هستیم که همه سلاحها به صلاح و شایستگی تبدیل شود. چنین روزی با آمدن امام دوازدهم شیعیان مهدی موعود (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) تحقق پیدا می‌کند.
وی با اشاره به رفتار امام علی با خوارج خاطرنشان کرد: خوارج جمعیت زیادی شدند، دایم می‌گفتند: «مرده باد علی، مرده باد علی»! تا اینکه وقتی ساکت شدند، امیرالمؤمنین(ع) فرمود: من چند کار با شما انجام می‌دهم:۱ـ تا دست به شمشیر نبردید کاری به شما ندارم.۲ـ ‌حقوقتان را از بیت المال قطع نمی‌کنم.۳ـ بیایید در مسجد بایستید شما آنطرف نماز بخوانید من هم اینطرف، مانع ورود شما به مسجد نمی‌شوم.
 


 


bhmn_0.jpg

دراتاق کوچک پراز کتابمان که تو خیلی دوست داری نشسته‌ام، نزدیک همان بالکن که تو هر شب سری به آن می‌زدی و به گلدان‌ها آب می‌دادی... تو در سینی کوچکی دو فنجان چای می‌ریختی و صدایم می‌زدی بیا اینجا چای بخوریم. راستی، تعداد گلدان‌هایمان دراین مدت بیشتر شده است و حتی سبزتر... می‌بینی! هنوزهم نشانه‌هایی برای امیدوار بودن در این دیار هست...

از نامه ژیلا بنی‌یعقوب به همسرش بهمن احمدی امویی

طراح: دوست سبز


 


در پی تحریم‌های اروپا و مناقشه پیش‌آمده میان شرکت ملی نفتکش ایران و شرکت «سینوپک»، بزرگ‌ترین پالایشگاه نفتی چین، تحویل میلیون‌ها بشکه نفت خام ایران به چین با خطر تعویق روبه‌رو شده‌ است.

خبرگزاری رویترز روز سه‌شنبه ۱۳ تیر در گزارشی نوشت که تحریم‌های جدید بیمه‌ای اتحادیه اروپا علیه کشتی‌های حامل نفت ایران باعث شده تا شرکت سینوپک برای حمل ۵۰۰ هزار بشکه نفتی که از ایران خریده است به شرکت ملی نفتکش ایران روی آورد.

به گزارش رادیو فردا  شرکت ملی نفتکش ایران و سینوپک بر سر مبلغی که باید برای حمل و نقل این میزان نفت پرداخت شود توافق ندارند و این امر تحویل نفت از ایران به چین را با مشکل مواجه کرده‌است.

یکی از منابع نزدیک به این شرکت به خبرگزاری رویترز گفته است: برای حمل ۱۲ میلیون بشکه نفت خامی که قرار بوده است برای ۲۰ روز نخست ماه ژوئیه از ایران به مقصد چین بارگیری شود هنوز نام هیچ شناوری اعلام نشده‌است.

یکی مقام‌ نفتی ایران نیز که نخواست نامش فاش شود در این زمینه اظهار داشت: «بین شرکت ملی نفتکش ایران و یونی‌پک، شاخه تجاری سینوپک، در خصوص مسائل باربری اختلاف نظرهایی وجود دارد».

وی افزود که «یونی‌پک رقمی را پیشنهاد کرده است و شرکت ملی نفتکش ایران هم‌اینک این رقم را در دست بررسی دارد».

اتحادیه اروپا از روز یکشنبه- ۱۱تیرماه- تحریم‌های نفتی و بیمه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران را به مرحله اجرا در آورد.

بر پایه این تحریم، شرکت‌های بیمه اروپایی که بخش اعظم بازار بیمه کشتیرانی جهان را در دست دارند از ارائه پوشش بیمه برای کشتی‌های حاوی نفت ایران منع شده‌اند.

چین و هند، دو مشتری بزرگ نفت ایران، در دو هفته گذشته از تهران خواسته‌اند که نفت صادراتی به این دو کشور را با استفاده از کشتی‌های خود حمل کند و همچنین پوشش بیمه‌ای محموله‌های نفتی را خود ایران متقبل شود.

در همین زمینه دو کارشناس مسائل اقتصادی، در گفت‌وگو با رادیو فردا، درباره توان ایران برای پوشش بیمه‌ای و حمل و نقل نفت با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، شدیداً ابراز تردید کرده‌اند.

احتمال تعویق حمل نفت از ایران به چین در حالی است که به گفته آژانس بین‌المللی انرژی، ایران هم‌اینک نیز ناچار شده است تا از ظرفیت بخشی از نفت‌کش‌های خود برای انبار کردن حدود ۴۲ میلیون بشکه نفتی که قادر به صدور آن نبوده است استفاده کند.

آمارهای ارائه‌شده توسط دولت چین نشان می‌دهد که این کشور واردات نفت خام خود از ایران را در خلال پنج ماهه نخست سال جاری با ۲۵ درصد کاهش به حدود ۳۹۰ هزار بشکه در روز تقلیل داده‌است.

چین توانست با این اقدام از تحریم‌های ایالات متحده علیه خود پیشگیری کند و برای ادامه واردات بخشی از نیاز نفتی خود از ایران از واشینگتن معافیت بگیرد.

تحریم‌های مالی آمریکا علیه معامله‌کنندگان نفتی با ایران از ۲۸ ژوئن به اجرا در آمده‌است و ایالات متحده هم‌اینک معافیتی شش‌ماهه از این تحریم‌ها برای چین قائل شده‌است.

ایالات متحده و هم‌پیمانانش می‌کوشند تا با اعمال فشار بر اقتصاد ایران، جمهوری اسلامی را از پی‌گیری برنامه مناقشه‌برانگیز هسته‌ای منصرف کنند، اما مقام‌های ایرانی با اظهار اینکه این برنامه صلح‌آمیز است بر ادامه آن پافشاری می‌کنند.


 


مازیار مهرپور، فعال کارگری، با قرار کفالت، ازاد شد.

به گزارش کلمه این فعال کارگری با قرار کفالت ۳۰ میلیون تومان ساعتی پیش از زندان لاکان رشت ازاد شد. روز سه شنبه ۱۳ تیرماه نیز فرامز فطرت نژاد دیگر فعال کارگری محبوس در زندان رشت با قرار کفالت ۳۰ میلیون تومانی ازاد شده بود. مسعود سلیم‌پور، سیروس فتحی، میترا همایونی و سعید مرزبان از دیگر فعالان کارگری زندانی در شت بودند که دوشنه ۱۲ تیر آزاد شدند.

روز جمعه ٢۶ خرداد، نزدیک به شصت تن فعالان کارگری در جریان برگزاری مجمع عمومی کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری در شهر کرج بازداشت و زندانی شدند. بخشی از این فعالان فردای بعد دستگیری و تعدادی نیز در طول این هفته ازاد شدند. از میان این فعالین دستگیر شده علیرضا عسگری، ریحانه انصاری و جلیل محمدی کماکان هنوز در زندان کرج هستند و از وضعیت آنها خبری در دست نیست.


 


انجمن قلم بین الملل از وضعیت سلامتی و امنیت جانی نرگس محمدی، کوشنده حقوق بشر و عضو افتخاری انجمن قلم دانمارک ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ملی مذهبی، کمیته نویسندگان در زندان (WiPC) بخشی از انجمن قلم بین الملل ، درگزارش اخیر خود خبر از وخامت حال نرگس محمدی و بدرفتاری با این فعال حقوق بشر در زندان زنجان داده است.

خانم نرگس محمدی، که اکنون در حال گذراندن دوران محکومیت خود است، پس از چند روز از زندان اوین در تهران، شهری که دوقلوهای خردسال وی و خانواده اش زندگی می کنند، به زندان زنجان منتقل شد.

در گزارش انجمن قلم بین الملل آمده که این انجمن، بازداشت خانم نرگس محمدی را بر خلاف ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، که ایران نیز از امضا کنندگان است ، میداند و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط اوست.

افزون بر این، انجمن قلم بین الملل خواستار اعمال تمام توجهات لازم پزشکی به خانم نرگس محمدی و اجازه ملاقات منظم به خانواده او نیز شده است.

طبق اطلاعات رسیده به انجمن قلم بین الملل حال خانم محمدی از زمان بازداشت او در تاریخ ۲۱ آوریل ۲۰۱۲ به مراتب بدتر شده است.

بستگانی که نرگس محمدی را به تازگی ملاقات کرده اند، وضعیت جسمی و روحی وی را بسیار بد توصیف کرده، به گونه ا ی که به سختی توانسته اند او را بشناسند.  آنها او را در صندلی چرخدار، بسیار ضعیف با کبودی های بسیاری در صورت و دست دیدند در حالی که به سختی و با لکنت زبان با آنان صحبت می کرده است.

خانم نرگس محمدی از بیماری ناتوان کننده فلج عضلات رنج می برد. طبق اطلاعات رسیده به انجمن قلم بین الملل، مسؤلان جمهوری اسلامی نرگس محمدی را با قصد اذیت و آزار، به بخش زندان عمومی که مملو از زنان بدکاره ؛ آدم کش و معتاد است منتقل کرده‌اند.

نرگس محمدی به خاطر انتشار گزارش های خود در مورد نقض حقوق بشر در ایران ، بازدید از زندانیان سیاسی و همکاری با خانم شیرین عبادی در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۱ به یازده سال زندان محکوم شد. او در آنزمان پس از چند ماه بازداشت با قید وثیقه آزاد شد؛ اما در تاریخ ۴ مارس۲۰۱۲ در دادگاه تجدید نظر، این حکم به شش سال، کاهش یافت.

 نرگس محمدی برنده جایزه‌های بسیاری از جمله جایزه سوئدی پی ر انکا (Anger Per) در سال ۲۰۱۱ است. او و همسرش، آقای تقی رحمانی، دو عضو افتخاری انجمن قلم دانمارک نیز هستند.


 


حقوق۲۵۰ کارگر واحد تولید لبنیات پالود با گسترش بحران در صنایع لبنی، پنج ماه به تعویق افتاده است.

محمد عمارلو، فعال کارگری در نیشابور با تایید این خبر به ایلنا گفت: کمبود نقدینگی به تبع نا متوازن بودن بازار تولید و فروش، یکی از مشکلات واحدهای لبنی در استان خراسان رضوی است که باعث تعویق حقوق و بیکاری کارگران این صنایع شده است.

این فعال کارگری با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از واحد‌های تولیدی با مشکلات مالی دست به گریبان‌اند، ادامه داد: حل این مشکلات در گرو واگذاری تسهیلات با کارمزد پایین است که برای این منظور باید بانک‌ها نیز واحدهای تولیدی را همراهی کنند.

عمارلو در ادامه به معرفی نمونه‌هایی از این واحدهای لبنی بحران‌زده در نیشابور پرداخت و افزود: کارخانه تولید لبنیات میلاد و پیشگام با ۴۰ کارگر و ۲۵ کارگر در اواخر سال گذشته به جهت نداشتن امکانات مالی مناسب تعطیل شدند و کارگران این واحد‌های تولیدی هم اکنون مستمری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.

این فعال کارگری ادامه داد: کارخانه لبنی جرینه با ۶۰ کارگر و پالود نیشابور با ۲۵۰ کارگر هم اکنون در شرایط نا مطلوبی به سر می‌برند.

او با بیان اینکه کارخانه‌های لبنی زمینه اشتغال صد‌ها نفر از مردم شهرستان نیشابور را فراهم کرده است، تصریح کرد: بعضی از این واحد‌های تولیدی با صادرات شیر خام به کشور‌های تاجیکستان، افغانستان و کردستان عراق و... سعی می‌کنند با پیدا کردن بازار فروش محصولات خود در این کشور‌ها سرمایه خود را انتقال دهند.

عمارلو با ذکر مثالی ادامه داد: صاحبان صنایع لبنی نیشابور در قبال تسهیلاتی که برای تجهیز و نوسازی کارخانه خود گرفته‌اند با وجود اینکه از لحاظ مالی در حال حاضر مشکلی ندارند بخشی از سرمایه خود را به خارج از کشور انتقال داده و در آن کشور‌ها سرمایه گذاری کرده‌اند، این در حالیست که به طور مثال کارخانه پالود ۵ ماه حقوق ۲۵۰ کارگر خود را هنوز پرداخت نکرده است.


 


سید کاظم وزیری هامانه، وزیر اسبق نفت با ابراز نگرانی از تاثیر تحریم ها بر پیشرفت پروژه‌ها از مسوولان جمهوری اسلامی خواست واقعیت ها را به مردم بگویند.

وزیر اسبق نفت ایران در عین حال که تاکید داشت نفت ایران حتی با وجود تحریم ها فروش خواهد رفت و مشتریان خاص خود را خواهد داشت به ایلنا گفت: در حال حاضر نگرانی بنده در مورد پیشرفت پروژه‌ها و اثرگذاری تحریم‌ها بر آن ها است.

آقای هامانه یادآور شد: خودباوری امری پسندیده و صحیح است، ولی نباید خودباوری به خودشیفتگی در این عرصه تبدیل شود. در طول دوران انقلاب بر خودباوری تاکید شده ولی باید در آن حد که هستیم به مردم بگوییم. چراکه بزرگ‌ترین سرمایه این نظام اعتماد مردم است. اگر خودباوری به خودشیفتگی تبدیل شود و آمار‌های غلط به مردم دهیم؛ موجب تضعیف اعتماد مردم می‌شویم و بزرگ‌ترین ضربه را از آن محل خواهیم خورد. 

وی گفت: بخش‌هایی از کشور با مهندسی معکوس و تحقیق و پژوهش در صدد تامین تجهیزات صنعت نفت هستند ولی باید آنقدر که توان داریم آن را بیان کنیم چراکه غلو کردن و در پی آن نبود آثار اجرایی، موجب ایجاد بی‌اعتمادی می‌شود.

وی برای نمونه گفت: هنگامی که یک فاز در بهترین حالت در ۵۰ ماه به بهره برداری می‌رسد، متاسفانه می‌آییم و اجرای آن را در ۳۵ ماه اعلام می‌کنیم، در حالیکه با گذشت همین مدت پیشرفت کار به ۵۰ درصد هم نرسیده است.

هامانه هشدار داد: انتقال گزارش‌های غلط به مسئولان تصمیم گیر و حساب بازکردن آن‌ها بر روی همین گزارش‌های غلط می‌تواند به تصمیمات غلط در کلان اقتصاد منجر شود وتاثیرات سوئی را در زندگی مردم ایجاد کند كه اين مساله به ضرر كشور است. لذا ضرر خودشیفتگی به مراتب از نبود خودباوری بیشتر است؛چراکه اگر ما خودباوری نداشته باشیم می‌توانیم به تدریج آن را بدست بیاوریم، ولی خودشیفتگی می‌تواند به تصمیمات غلط در اقتصاد کشور منجر شود. 

 


 
شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به irangreenvoice-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به irangreenvoice@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته