-----------------------------
همه خبرها و ديدگاهاي سانسور شده و پشت فيلتر جمهوري اسلامي مانده را يكجا و بي درد سر در "هستي نيوز" بخوانيد... http://groups.google.com/group/hasti-news/

--------------------------------------------







Google Groups
Subscribe to Hasti News
Email:
Visit this group

۱۳۹۰ مهر ۲۲, جمعه

Latest News from 30Mail for 10/14/2011

این خبرنامه حاوی عکس است. لطفا امکان دیدن عکس را در ایمیل خود فعال کنید.

 

باراک اوباما:
1390/7/21

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در مورد اثبات ادعاهای مربوط به دخالت ایران در توطئه ترور سفیر عربستان سعودی در واشنگتن ابراز اطمینان کرده است.

آقای اوباما که در یک کنفرانس خبری صحبت می‌کرد گفت: اگر کوچکترین ترديدی در نقش ايران در موضوع ترور سفیر عربستان داشتيم، هرگز موضوع را علنی نمی‌كرديم.

او گفت که اشخاصی در دولت ایران از این توطئه آگاه بوده‌اند که باید در این رابطه پاسخگو باشند.

اوباما تاکید کرد که آمریکا و متحدانش مطمئن خواهند شد که ایران هزینه طرح ترور اخیر را بپردازد.

آقای اوباما در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره واکنش ایالات متحده به این طرح ترور گفت: قدم اول، محاکمه این مرد متهم‌شده [منصور ارباب‌سیار] است و قدم دوم، وضع سخت‌ترین تحریم‌ها علیه ایران برای بیشتر منزوی‌کردن این کشور.

او در عین حال تاکید کرد که «همه گزینه‌ها» همچنان روی میز است.

مقام‌های ایرانی تاکنون هرگونه دخالت در این باره را رد کرده و آن را یک "بازی کودکانه" توصیف کرده‌اند.

منبع: بی‌بی‌سی و مردمک

مرتبط

آمریکا ایران را به تلاش برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن متهم کرد

واکنش‌ها به طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا: «سپاه قدس؛ متهم اصلی»

آخرین خبرها از اتهام ترور سفیر عربستان: «اعتراض رسمی ایران و هشدار مقامات آمریکا»

سعود الفیصل: عربستان در حال بررسی نحوه پاسخ به اقدام ایران است


 
 

1390/7/21

پلیس مالزی روز پنجشنبه از بازداشت شش ایرانی در فرودگاه کوالالامپور به جرم حمل مواد مخدر خبر داد. به گفته پلیس این افراد محموله‌های مواد مخدر را در اسپری‌های مو و قوطی‌های خوشبو کننده پنهان کرده بودند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، این شش تن، پنج زن و یک مرد، در حالی ۱۴ مهرماه در فرودگاه بین‌المللی پایتخت مالزی بازداشت شده‌اند که محموله‌‌ای از‌ مواد مخدر به ارزش «۱۶۶ هزار دلار» را در اسپری‌های مو و قوطی‌‌های خوشبو کننده جاسازی کرده بودند.

پلیس فرودگاه زمانی به این افراد مشکوک شد که متوجه شد۱۲ قوطی خوشبو کننده و اسپری مویی که این افراد در لوازم خود قرار داده‌اند سنگین‌تر از حد معمول است.

مقامات پلیس پس از آن کشف کردند که از این قوطی‌ها به عنوان محل پنهان‌ کردن مواد مخدر استفاده شده است.

این افراد که نام آن‌ها ذکر نشده اکنون در اختیار پلیس مالزی قرار دارند و به قاچاق مواد مخدر متهم هستند؛ اتهامی که در صورت تأیید از سوی دادگاه مجازات اعدام از طریق دار زدن را برای آنها به همراه دارد.

به نوشته خبرگزاری آلمان، سال ۲۰۱۰ میلادی، پلیس مالزی «۱۳۸ ایرانی» را به اتهام قاچاق مواد مخدر بازداشت کرده است.

این رقم در حالی ارائه شده است که این خبرگزاری تأکید می‌کند سال ۲۰۰۹ تعداد ایرانیان بازداشت شده در مالزی به اتهام توزیع و قاچاق مواد مخدر «۱۶ نفر» بوده است.

منبع: رادیو فردا


 
 

آخرین خبرها از از اتهام ترور سفیر عربستان:
1390/7/21

همزمان با بالا گرفتن تنش میان ایران و آمریکا بر سر اتهام دخالت تهران در طرح ترور سفیر عربستان در واشینگتن، وزیر امور خارجه عربستان می گوید که کشورش در حال بررسی چگونگی پاسخ به اقدام ایران است.

سعود الفیصل روز پنجشنبه که برای شرکت درمراسم افتتاح «مرکز گفت و گوی ادیان» در وین، پایتخت اتریش، به سر می برد، تاکید کرد: «ما در برابر فشار ایران تسلیم نخواهیم شد و از آنها به خاطر اقدام علیه ما حساب خواهیم کشید.»

وزیر خارجه عربستان سعودی می گوید تمامی اطلاعاتی که در اختیار این کشور است، نشان از دخالت ایران در طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا دارد.

سعود الفیصل گفته است: «هر اقدامی که آنها (ایرانی ها) علیه ما صورت دهند با پاسخ سنجیده عربستان سعودی روبرو خواهد شد.»

این مقام عربستانی با بیان اینکه «این نخستین بار نیست که ایران به دست داشتن در چنین اقداماتی متهم می شود»، تلاش ایران برای دخالت در امور کشورهای عربی را محکوم کرد.

سعودالفیصل در پاسخ به پرسش خبرنگاران که پاسخ عربستان به اقدام ایران به طور مشخص چیست، گفت که «باید منتظر ماند و دید».

دیدار سفیر سعودی با معاون وزیر خارجه ایران
روز پنجشنبه سفیر سعودی در  تهران با معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان،  معاون عربی  و آفریقایی وزارت خارجه ایران در دیدار با  اسامه بن احمد السنوسی، سفیر عربستان، اتهام وارد شده به ایران را  یک توطئه «طراحی شده» و  سناریویی «نخ‌نما شده» دانست و  آن را به شدت تکذیب کرد.

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه ایران گفت: «رد پای عوامل آمریكایی ـ صهیونیستی در اقدامات تروریستی در سراسر جهان مشاهده می‌شود و نمونه آشكار آن ترور گروهی از دانشمندان هسته‌ای ایران در دو سال اخیر بوده است.»

این  مقام وزارت خارجه ایران همچنین از  واکنش سفارت عربستان در واشینگتن به نسبت به اتهام مطرح شده علیه ایران انتقاد کرده و آن را «شتاب‌زده» و «غیرمستند» خواند.

مقام های قضايی و امنيتی آمريکا روز سه شنبه اعلام کردند که دو ايرانی به نام های منصور ارباب سيار، تبعه ايرانی- آمريکايی و غلام شکوری، عضو نيروی قدس سپاه پاسداران، قصد داشتند تا طرح ترور عادل الجبير، سفير عربستان در واشينگتن، و انفجار در سفارتخانه های اسرائيل و عربستان را به مرحله اجرا در آورند.

آمريکا می گويد که غلام شکوری هم اکنون متواری است و به احتمال زياد در ايران به سر می برد.

مقام های ايرانی به شدت اين اتهام ها را رد کرده و آن را اقدام آمريکا برای انحراف افکار عمومی از مسائل داخلی اين کشور و همچنین برهم زدن مناسبات میان تهران و ریاض عنوان کرده اند.

منبع: رادیو فردا (+,+) و مردمک


مرتبط

آمریکا ایران را به تلاش برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن متهم کرد

واکنش‌ها به طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا: «سپاه قدس؛ متهم اصلی»

آخرین خبرها از اتهام ترور سفیر عربستان: «اعتراض رسمی ایران و هشدار مقامات آمریکا»


 
 

گزارش خبری:
1390/7/21

اگرچه در روزهای اخیر اخبار مربوط به اجرای حکمِ شلاقِ منتقدینِ احمدی نژاد رییس دولت ایران در رسانه های دنیا بازتاب گسترده ای یافته است اما برخورد خشونت آمیز با منتقدان آیت الله خامنه ای که این روزها در زندان به سر می برند، کمتر مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفته است.

به نظر می رسد در شرایطی که بخش هایی از حاکمیت این روزها خود به عنوان منتقد اصلی دولت دهم محسوب می شوند، بر این اساس انتقاد از احمدی نژاد در رسانه ها بیشتر بازتاب می یابد اما آنچه در سکوت خبری باقی می ماند انتقاد از آیت الله خامنه ای و برخوردهای قهری با کسانی است که به جرم انتقاد یا نوشتن نامه سرگشاده به رهبری زندانی شده اند.

برخی از زندانیان سیاسی که به عنوان منتقد رهبری محکوم شده اند و در فضای سیاسی و رسانه ای شناخته شده هستند، بعد از دو سال زندان حتی از امکان مرخصیِ یک روزه هم بهره مند نشده اند و خانواده های آنها در مصاحبه با رسانه های متعدد می گویند که نه تنها زندگی ِ این زندانیان بلکه زندگیِ شخصیِ فرزندان و سایر اعضای خانواده این زندانیان نیز به دلیل انتقاد از آیت الله خامنه ای مورد «تهدید» قرار گرفته است.

در حال حاضر در پرونده محکومیت شمار زیادی از فعالان سیاسی، کارگری، اینترنتی، دانشجوی، بلاگرها و روزنامه نگاران، اتهامِ «توهین به رهبری» قید شده است اما به دلیل عدم دسترسی به تمامی پرونده های زندانیان سیاسی، تنها به پرونده قضایی چهره های شناخته شده ای در میان این زندانیان می پردازیم که مشخصا و بنا به گفته ی خانواده هایشان به دلیل آنچه «توهین به رهبری» خوانده می شود مورد برخوردهای قهریِ شدیدی قرار گرفته اند.

محمد نوری‌زاد:
محمد نوری زاد روزنامه نگار و مستند ساز از جمله کسانی بود که ادبیات او در نقد آیت الله خامنه ای به چونه بود که از واژه ی «پدر» استفاده می کرد اما حتی او هم سخت ترین فشار ها را به خاطر نوشتن همان نامه های ممنوعه در اوین تحمل کرد و مورد ضرب و شتم قرار گرفت. یعنی حتی «انتقادهایی که برخی از مسوولان همین نظام آن را «دلسوزانه» تعبیر می کنند هم تحمل نمی شود و با منتقدان به گونه ای رفتار می کنند که آنها را با عبارت «توهین کنندگان» مورد عتاب و خطاب قرار می دهند.

احمد زیدآبادی:
احمد زید آبادی در سال ۱۳۸۸ طی یک نامه ی سرگشاده به آیت الله خامنه ای نوشته بود که به چه علت شرعی، عقلی، قانونی و یا عرفی و بر اساس کدام مصلحت عمومی، پرسش علنی از رهبری و یا نقد گفته‌ها و عملکرد وی، عملا در جامعه ایران ممنوع است؟ آقای زیدآبادی دو روز بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ در ۲۴ خرداد ماه در برابر چشمان فرزندان خود دستگیر شد. شش سال زندان، پنج سال تبعید در گناباد و محرومیت مادام العمر از فعالیت های سیاسی و اجتماعی حکمی است که دستگاه قضایی برای احمد زیدآبادی صادر کرده است.

عبدالله مومنی:
عبدالله مومنی سخنگوی سازمان دانش آموختگان ایران است که به عنوان منتقد رهبری متهم شده است. او حتی در تابستان ۸۹ از داخل زندان اوین نامه ای به آیت الله خامنه ای نوشت که در آن به صراحت از شکنجه های روحی و روانی، جسمی و جنسی پرده برداشت و رهبری را مورد سوال قرار داد. این انتقاد صریح منجر به این شد که عبدالله مومنی دوباره دادگاهی شود و تاوان سنگین تری را پس بدهد.

عبدالله مومنی که در ۲۲ خرداد ماه در تهران بازداشت شد به تحمل ۴ سال و ۱۱ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود و از جمله کسانی بود که به گفته خودش پس از اعمال شکنجه و تهدید ناگزیر شد در تلویزیون جمهوری اسلامی هم اعترافاتی را مطرح کند. اما این زندانی سیاسی در یک نامه که بسیاری از صاحب نظران آن را «تکان دهنده» توصیف می کنند افشاگری هایی کرد که نشان می داد این اعترافات در چه شرایطی از زندانیان گرفته شده است.

عیسی سحرخیز:
عیسی سحرخیز فعال سیاسی و مطبوعاتی است که نامه های سرگشاده ی او به آیت الله خامنه ای و انتقادهایش از رهبری نظام جمهوری اسلامی بارها او را در معرض خطر قرار داد. او نیز پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ تحت تعقیب قرار گرفت و در نهایت در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۸۸ بازداشت شد اما از همان زندان هم بارها از طریق خانواده اش اعلام کرد که مسولیت تمامی بحران هایی که در کشور رخ داده، بر عهده شخص آیت الله خامنه ای است.

او در دادگاه بدوی به اتهام “توهین به رهبری”، “تبلیغ علیه نظام” و “نشر اکاذیب از طریق مصاحبه با رسانه های خارجی” به سه سال زندان و پنج سال ممنوعیت و محرومیت از فعالیت‌های سیاسی و مطبوعاتی محکوم شد.

مهدی محمودیان:
مهدی محمودیان یکی از روزنامه نگاران و فعالان سیاسی است که از او به عنوان افشاگر شکنجه های اعمال شده در کهریزک یاد می شود نیز از جمله متهمان به اهانت به آیت الله خامنه ای است. این روزنامه نگار در جریان حوادث پس از انتخابات در تاریخ ۲۵ شهریور ۸۸ بازداشت و به جرم تبانی علیه نظام به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شده است‌ و تا کنون نزدیک بیش از دو سال است که بدون مرخصی در زندان به سر می برد.

محمودیان در سال ۱۳۸۶ در نامه‌ای خطاب به آیت الله خامنه‌ای، نسبت به نقض حقوق زندانیان در بازداشتگاه کهریزک هشدارهایی داده بود که هرگز مورد توجه رهبری جمهوری اسلامی قرار نگرفت اما گفته می شود همان نامه او را هم در معرض تهدید و فشار حاکمیت قرار داد.

حشمت الله طبرزدی:
حشمت‌الله طبرزدی یکی از فعالان سیاسی محبوس است که در سالهای دهه شصت عضو دفتر تحکیم وحدت بود و ابتدا از هواداران جدی رهبر دوم جمهوری اسلامی به شمار می رفت تا آنجا که در نشریه اش، پیام دانشجوی بسیجی، برای نخستین بار آیت‌ الله خامنه ای را «امام خامنه ای» نامیده بود. اما بعدها به یکی از منتقدان رهبری بدل شد، تا جایی که حتی در دو سال اخیر از داخل زندان نیز علیه مقام رهبری اعلام شکایت کرده است.

طبرزدی به عنوان دبیر کل جبهه دموکراتیک ایران در ایران فعال بود که پس از حوادث انتخابات در روز ۷ دیماه ۱۳۸۸، پس از تظاهرات معترضان در عاشورا توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و در نهایت از طرف شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ۹ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد..

وی در شکایت نامه ای که از زندان علیه رهبری جمهوری اسلامی نوشته است، علیه آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر حکومت، که دارای قدرت مطلقه، فرا قانون، غیر پاسخگو و مادام العمر است، اعلام جرم کرده و مواردی از این قبیل را مطرح کرده است:  اعمال سانسور و تفتیش عقیده، توقیف غیر قانونی نشریه های پیام دانشجو، ندای دانشجو، هویت خویش و گزارش روز، سلبِ حقوقی چون آزادی بیان، ضرب و شتم های مکرر توسط نیروهی امنیتی، انتظامی و نظامی، بازداشت های مکرر و خود سرانه و اعمال شکنجه در بازداشتگاه های نظامی و امنیتی…

قاسم شعله سعدی:
قاسم شعله سعدی یکی از وکلا و حقوقدانان شناخته شده ی کشور است که پیش از این نماینده ی مجالس سوم و چهارم نیز بود و از او به عنوان یکی از منتقدان آیت الله خامنه ای نام برده می شود که در سال ۸۱ به دلیل توهین به رهبری، براساس حکمی از سوی دادگاه انقلاب، به دو سال حبس تعزیزی محکوم شد اما در حوادث پس از انتخابات یک بار دیگر روانه ی زندان شد. قاسم شعله سعدی پس از انتخابات و اعتراضات مردمی به صدای آمریکا گفته بود اگر حاکمیت به برکناری و استعفای احمدی نژاد تن ندهد، مطالبات معترضان فراتر و رادیکال تر خواهد شد.

وی از جمله منتقدان حکومت بود که در تاریخ ۱۳۸۱ طی نامه ای سرگشاده، به «غیر قانونی» بودن انتصاب «آیت الله خامنه ای»‌ بعنوان رهبر جمهوری اسلامی اشاره کرده بود که به همین دلیل یک بار پیش از این نیز بازداشت شده و بیش از یک ماه در زندان به سر برد. سایت کلمه در همان زمان گزارش داده بود که محکومیت اخیر این فعال حقوقی و سیاسی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه و با استناد به اظهارات وی در گفت و گو با رسانه ها مبنی بر مسئولیت مقام رهبری در حوادث پس از انتخابات و به ویژه کشتار و سرکوب های پس از انتخابات ۸۸ صادر شده است.

وبلاگ‌نویسان و جوانان ناشناس و هزینه ی نقد رهبری
امیدر رضا میرصیافی فعال فرهنگی و وبلاگ‌نویس ایرانی توسط دادگاه انقلاب به اتهام توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و آیت الله خامنه‌ای به دو سال حبس محکوم شد و در نهایت در زندان به طرز مشکوکی جان باخت.

پیمان روشن ضمیر وبلاگ نویس دیگری است که پس از انتخابات دستگیر و به اتهام «توهین به رهبری» محکوم شده است.

نمونه ای دیگر علی جمالی، عضو شورای مرکزی سازمان دانش‌آموختگان ایران است که او نیز پس از انتخابات دستگیر شده و هم اکنون در بند ۳۵۰ زندان اوین نگهداری می‌شود و امکان در آغوش کشیدن و ملاقات مستمر فرزند یک ساله ی خود را ندارد. او نیز به اتهام توهین به رهبری، توهین به رییس دولت، تبلیغ علیه نظام و همچنین تجمع و تبانی برای بر هم زدن امنیت داخلی، محاکمه و محبوس شده است.

بهروز نیکوفرد، علیرضا سعیدی و بهروز ملازاده، سه عضو سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه نیز به اتهام آنچه «توهین به رهبری» خوانده شده، از سوی دادگاه تجدیدنظر اهواز به شش ماه زندان محکوم شده اند.

آمار مشخصی از شمار زندانیانی که به اتهام «توهین به رهبری» محکوم شده اند وجود ندارد اما عبور از«خط قرمز»ِ جمهوری اسلامی همچنان از میان شهروندان معمولی و کمتر شناخته شده هم قربانی می گیرد.

منبع: کلمه

 


 
 

1390/7/21

در آستانه فصل سرما و افزایش مصرف گاز طبیعی در ایران، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفته است که نزدیک به یک میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار بدهی خود به شرکت ملی گاز را نپرداخته‌اند.

عماد حسینی، سخنگوی کمیسیون انرژی به خبرگزاری مجلس، خانه ملت، گفت که عدم تحقق بخشی از درآمدهای پیش بینی شده دولت، کسری بودجه چشمگیری را برای پرداخت یارانه نقدی به مردم ایجاد کرده‌ است.

به گفته آقای حسینی هم اکنون دولت بیش از پنج ماه کسری بودجه برای پرداخت یارانه مستقیم به مردم دارد.

وی افزود که پرداخت ماهانه سه هزار میلیارد تومان یارانه نقدی به مردم در حالی انجام می‌شود که دولت در تحقق درآمدهای پیش بینی شده در بودجه با مشکلات جدی روبروست.

عبدالرضا رحمانی فضلی، رئیس کل دیوان محاسبات ایران نیز اواخر شهریور ماه خبر داد که دولت برای پرداخت یارانه‌‌های نقدی کسر بودجه دارد و نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی، درآمد فروش نفت و بودجه عمومی کشور برداشت کرده است.

براساس قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، که از ۲۸ آذرماه سال ۱۳۸۹ اجرا شد، دولت قرار بود طی مدت پنج سال آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی را انجام دهد تا مردم کمتر تحت فشار قرار گیرند اما این روند انجام نشد.

اما تنها چند روز پس از اجرای این قانون قیمت حامل‌های انرژی و قبض گاز مصرف کنندگان چند برابر بهای سابق شد و این امر باعث شد که تا امروز کارشناسان اقتصادی مختلفی نسبت به هدفمند کردن یارانه‌ها موضع بگیرند.

منبع: خانه ملت، بی‌بی‌سی و مردمک
 
 


 
 

1390/7/21

یک روز پس از اتهام آمریکا به ایران درباره ترور سفیر عربستان، وزرات خزانه داری این کشور اعلام کرد، شرکت هواپيمايی ماهان  ایر را به دليل ارائه خدمات به نيروی قدس سپاه پاسداران در فهرست تحريمی خود قرار داده است.

در بيانيه وزارت خزانه داری آمريکا آمده است: «ماهان اير خدماتی هوايی چون انتقال نيروها و کمک های مالی را برای نيروهای (سپاه پاسداران) انجام می دهد.»

بر این اساس، اموال و دارايی های شرکت هواپيمايی ماهان اير در قلمرو آمريکا توقيف و مسدود شده و  هرگونه  ارتباط و همکاری شهروندان امريکايی با اين شرکت هواپيمايی ممنوع اعلام شده است.

وزارت خزانه داری آمريکا هواپيمايی ماهان اير را متهم کرده است که  خدمات هوايی برای انتقال مخفيانه نيروهای عملياتی نيروی قدس-  شاخه  برون مرزی  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کشورهايی چون سوريه، عراق و لبنان  ارائه کرده است.

در بيانيه وزارت خزانه داری آمريکا آمده است:«همکاری نزديک ماهان اير با نيروی قدس برای انتقال سلاح، نيرو و  کمک های مالی از طريق پروازهايش، بيانگر  چهره ديگری از تلاش های گسترده سپاه پاسداران برای نفوذ در بخش تجاری ايران برای تسهيل کمک هایش به تروريسم است.»

دراين بيانيه همچنين آمده است: «پس از روشن شدن روش های بهره گيری نيروی قدس سپاه پاسداران برای استفاده از سيستم مالی بين المللی در راستای پرداخت پول برای قتل و استخدام افراد، اقدام امروز  هرچه بیشتر غير قابل انکار بودن خطر معامله تجاری با ايران را برجسته می کند.»

مقام های آمريکا روز سه شنبه دو ايرانی را به تلاش برای حمله به سفارتخانه های عربستان سعودی و اسرائيل در آمريکا متهم کردند که این خبر بازتاب‌های متفاوتی تاکنون داشته است.

منبع: رادیو فردا

مرتبط:

آمریکا ایران را به تلاش برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن متهم کرد
واکنش‌ها به طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا: «سپاه قدس؛ متهم اصلی»
آخرین خبرها از اتهام ترور سفیر عربستان: «اعتراض رسمی ایران و هشدار مقامات آمریکا»


 
 

1390/7/21

زن جوانی که تنها ۱۸ سال دارد، توسط خواستگار قبلی اش در اردبیل که ظرف حاوی دو لیتر اسید در اختیار داشت، مورد حمله قرار گرفت.

به گزارش مهر، سیما، ۱۸ ساله چند روز پیش در مراجعه به منزل و پیش چشم ده‌ها شهروند از سوی یکی از خواستگاران سابق خود قربانی اسیدپاشی شد و هم اکنون در وضعیت وخیمی بسر می‌برد.

در این حادثه مجرم در انظار عمومی و در حالی که برخی از همسایه‌ها شاهد ماجرا بوده‌اند، ظرف دو لیتری اسید را بر گردن، دست و سر و صورت سیما خالی می‌کند.

این حادثه موجب شده سما دختر کوچکی که به همراه مادر خود قربانی اسیدپاشی شده است، هنوز در شوک حادثه پیش آمده با نگاه منتظر خود جویای پاسخی برای فاجعه‌ای باشد که خارج از توان و پذیرش ذهن پاک و کودکانه اوست.

هنوز با وجود گذشت چندین روز از حادثه اسید پاشی در اردبیل شوک روحی حاصل از آن نه تنها خانواده و فرزند کوچک قربانی را احاطه کرده بلکه لرزه‌ای بر آرامش و امنیت روحی و روانی شهروندان اردبیلی وارد آورده است.

در حادثه اسید پاشی اردبیل علاوه بر سیما و دخترش دو نفر از همسایه‌ها نیز که برای کمک به آن‌ها تلاش می‌کردند، دچار سوختگی از ناحیه دست و صورت شده‌اند.

میزان اسید به حدی بوده که خودرو پارک شده در خیابان و درب منزل وی باعث سوختگی و ریزش رنگ شده است.

سیما در لحظه حادثه با فداکاری تنها توانسته است با دور کردن فرزند خود، از ریختن بیشتر اسید بر سر و صورت سما جلوگیری کند، اما با تمام تلاش مادر زیبایی و معصومیت سما نیز مورد آسیب واقع شده است.

طبق اظهارات شاهدان ماجرا عامل این حادثه تلخ در هنگام ارتکاب جرم سیما را به مرگ تهدید کرده و اسیدپاشی را به دلیل پاسخ منفی قربانی برای ازدواج کافی ندانسته است.

گزارش شده که متهم اصلی حادثه همان روز دستگیر شده و اکنون در بازداشت به سر می‌برد.

منبع: مهر


 
 

دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر:
1390/7/21

دانشجویان دانشگاه صنعتی ‌امیرکبیر می‌گویند دانشگاه در تأمین امنیت جانی دانشجویان خوابگاهی ناتوان است اما مشاور رئیس این دانشگاه می‌گوید اجازه راه‌‌اندازی خوابگاه جدید را نداریم.

سامان مهدور دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به پایگاه خبری قانون گفته در خوابگاه‌های این دانشگاه حوادث زیادی رخ می‌دهد که مورد اخیر منجر به فوت یک دانشجو (آمنه زنگنه) شد.

سه سال قبل هم حادثه‌ای دیگر منجر به از دست‌دادن یک پای دانشجویی شد. به گفته مهدور در این حادثه به دلیل نقص فنی آسانسور در ساختمان خوابگاهی 14 طبقه، یکی از دانشجویان پسر یک پایش قطع شد.

وی این که آن دانشجو جانش را از دست نداده را «خوش‌شانسی» دانسته و تصریح کرده که این آسانسور هنوز هم همان وضعیت قبل را دارد. مسئولان هم فقط یک اعلامیه زدند که در صورت وقوع هر حادثه‌ای مسئولیتی در قبال آن نخواهند داشت و تنها از دانشجویان خواسته‌اند که در این ساختمان 14 طبقه از آسانسور استفاده نکنند.

رحیمی مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در گفت‌و‌گو با قانون این حادثه را تایید کرده اما «طبق مصوبات صندوق رفاه دانشجویان، دانشگاه اجازه راه‌اندازی، خرید یا ساخت خوابگاه جدید را ندارد و باید خوابگاه‌ها را به بخش خصوصی واگذار کند، اما هنوز دستورالعمل واگذاری خوابگاه‌ها به بخش خصوصی به دست ما نرسیده است. به‌عبارتی ما نمی‌توانیم خوابگاه جدید راه بیاندازیم و نه اینکه خوابگاه‌های فعلی را واگذار کنیم تا شرایط بهتری پیدا کنند.»

مهدور دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأکید کرده که در تاریخ 50 ساله دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرض سه سال دو اتفاق ناگوار روی داده است و دانشجویان همچنان خواستار استعفای رئیس دانشگاه و معاونت دانشجویی دانشگاه هستند چرا که هر لحظه احساس می‌کنند که ممکن است حادثه مشابهی برای آنها هم پیش بیاید.

مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پاسخ تنها وعده داده که «رسیدگی به وضعیت خوابگاه‌ها از خواست‌های دانشجویان است که به آن رسیدگی می‌شود» اما «تصمیم‌گیری درباره استعفای رئیس دانشگاه و معاونت دانشجویی دانشگاه، برعهده رئیس دانشگاه است.»

منبع: قانون
 


 


شما این خبرنامه را به این دلیل دریافت می کنید که ایمیل شما پس از تایید وارد لیست دریافت کنندگان شده است. برای لغو عضویت از این خبرنامه به این لینک مراجعه کنید یا به 30mail-unsubscribe@sabznameh.com ایمیل بزنید. با فرستادن این خبرنامه به دوستان خود آنها را تشویق کنید که عضو این خبرنامه شوند. برای عضویت در این خبرنامه کافی است که به 30mail@sabznameh.com ایمیل بزنید. برای دریافت لیست کامل خبرنامه های سبزنامه به help@sabznameh.com ایمیل بزنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

خبرهاي گذشته